Találatok a következő kifejezésre: Nem vok a (389 db)

Egy hónapja összeköltöztem a párommal, uton van a születendő gyerekünk, sajnos nem vok a főzés híve, sokat kell még tanulnom, receptről szoktam ételeket készíteni?

Jön a husvét dehogy ne legyen tul sokba, írnátok vmi recepteket vagyhogy ti milyen menüt szoktatok husvétkor késziteni????

Legjobb válasz: Mi húsvétkor kocsonyát szoktunk készíteni. Vagy ha épp van rá keret, veszek egy kisebb füstölt-fõtt sonkát, ahhoz fõzök tojást, csinálok egy egyszerû salátát vagy karikázok fel hagymát, 1 friss ropogós kenyeret veszek még.

Mi húsvétkor kocsonyát szoktunk készíteni. Vagy ha épp van rá keret, veszek egy kisebb füstölt-fõtt sonkát, ahhoz fõzök tojást, csinálok egy egyszerû salátát vagy karikázok fel hagymát, 1 friss ropogós kenyeret veszek még.
Mi nem visszük túlzásba a húsvétot. Veszünk egy darab füstölt sonkát, fõzök tojást, csinálok majd egy kukoricasalátát vagy valami más salit és sütök egy húsvéti fonott kalácsot. Kenyér meg mindig van itthon, ha esetleg szendvicseket kellene gyártani. Amúgy én is mindent receptbõl meg internetrõl fõzök, pedig egy jó pár éve fõzõcskézek már :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Ên gondolkodtam pld hogy csin rántott hust huslevessel, csinálok szenvicseket veszek kolbászt piros aranyat sajtot. Sonkát kisütöm tojast megfõzöm.. Stb ..rz igs jo?
A sonkát ne süsd meg, hanem vegyél egy darab jobb minõségût (füstölt, nem gyorsérlelésût) inkább piacon, termelõtõl. azt fõzd meg, a súlyának megfelelõ idõ alatt, majd hagyd a saját levében kihûlni. Ilyesmi legyen a húsvéti sonkátok. E mellé mehet a fõtt tojás, a retek, az újhagyma, akár majonézes saláták is. a levét se öntsd ki, lefagyasztva mûa.flakonban késõbb nagyon finom lesz egy krumpli, vagy bableves felöntõlevének. (súlyának megfelelelõ idõ pl ha másfél kilós a darab, akkor másfél óra-két óra.)lassan fõzve, akár a húslevest.

Udvarias, kedves vok a nőkkel humorom is van legalábbis azt modják nem vok bunkozos ráadás szerény nem mondanám magam se csúnyának se szépnek magam teljes mértékben heteró vok és próbálkozom is nem csak ülök. Mi lehet a gond? Mit rontok el a nőknél?

Legjobb válasz: ezzel én is teljesen így vagyok:/ a gond nem bennünk van szerintem, hanem a mai társadalom elvárásaiban. okos és kedves lányt egyébként nagyon nehéz találni, de ha egyszer összejön minden rendben lesz.

ezzel én is teljesen így vagyok:/ a gond nem bennünk van szerintem, hanem a mai társadalom elvárásaiban. okos és kedves lányt egyébként nagyon nehéz találni, de ha egyszer összejön minden rendben lesz.
A sok "vok" ból ítélve nem lehetsz valami idõs, mert egy érett férfi ilyet nem ír, hogy vok, hanem vagyok. Szóval elsõ lépésben komolyodjál kicsit aztán nem lesz baj. A szleng nem menõ + rövidítések egy felnõtt érett nõnél. Ha persze nem 20 vagy annál idõsebb nõkre hajtasz hanem 15 éves csitrikre akkor meg buz.isnak tûnhet illetve divatmajmolásnak ergo birkaeffektusban szenvedsz és mész a sok gyökér gyerek után az pedig nem menõ, hisz egy hülye gyerek leszel a csajok szemében a többi hülye gyerek közül. 27/F
ja..és mindenki alfa aki annak gondolja magát. Alfahím :D Vicces szó egy esendõ emberre aki egy pillanat alatt Béta lesz, mert ideg-óráig erõsnek látszik, de mindenkit meg lehet törni. Láttam én már izmos, kigyúrt tetovált állatot sírni mint egy kislány és láttam már központi embert kitaszítottnak akit mindenki [email protected] egy idõ után és egy senki lett az ünnepelt sztárból. Aztán hirtelen változtak a dolgok, de nagyot. Dominancia? Ahhoz kell szolga lelkû, behódoló "nép" is. Már eleve egy férfi sose titulál egy másik férfit Alfának, mert amelyik férfi alfának titulálja a másik hímet azzal a saját életerét nehezíti meg és neki lesz kevesebb elismerése, csaja, sikere. Ha pedig a férfiak szerint nem Alfa akkor ki szerint az? A nõk szerint? Mibõl gondolják, hogy Alfa, mert jól néz ki? A hatalom, dominancia nem kinézetfüggõ hanem személyiségfüggõ. Láttad már Napóleont vagy Hitlert esetleg Sztálint? Szóval valami ks majmot ne tituláljanak már a nõk alfának, mert attól még egy senki marad. Ezért nem jó ez a kifejezés szóval aki ezt a szót használja nézegessen már természet filmeket vagy történelmi filmeket, mert ezek szerint gõzük sincs ki az Alfa. Hát nem az izmos fiú a szomszédból:DDDDDD Alfa, Béta. Hát persze.
21:14 Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy a nõk csak azzal járnak, akit feltétlen szeretnek. Legózd már össze magadnak, amit mondtam, ember! Kérdezõ, remélem érted amit közölni akartam.. légy magabiztos, optimista, másoktól független, és próbálj mindig te magad véleményt alkotni a dolgokról! Menni fog. Ez már egy nagy lépés affelé, hogy sokkal több lánnyal flörtölhess.
Én össze "legóztam", de te meg normálisan fogalmazzál! Logika--A nõk alfa, aki nem alfa annak nncs nõje, de sok embernek van nõje akkor mindenki alfa? Ha nem mindenki Alfa akkor hogy a bánatban jelentheted ki, hogy a nõk azokat szeretik? Szóval máskor pontosabban fogalmazzál, mert akkor ezek szerint mindenki akinek van barátnõje, szeretõje, felesége, az Alfa ha pedig nem alfa és magabiztos mindenki akinek van barátnõje akkor miért jelentesz ki hülyeségeket?????? Legalább írd oda, hogy átlagba a nõk, vagy úgy tapasztaltad, hogy a nõk, de jelentsd ki 100% igazságtartalommal.
jav: De ne jelentsd ki 100% igazság tartalommal. Logika!!!!!! Egy macska fekete, de nem minden macska fekete:DDDDDD
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy a nõk csak azzal járnak, akit feltétlen szeretnek Ezzel mondjuk én nem dicsekednék a helyedben, mert ha fiú vagy akkor gáz, hogy veled csak érdekbõl jártak a lányok mert balf.asz vagy ha pedig lány vagy elég gáz, hogy érzelmek nélkül és csak érdekbõl jártál/jársz fiúkkal, mert való igaz a mondás mindig az erõsebb kutya ba.szik, de a kutyáknak nincs érzelmeik nem szerelmesek a párjukba nem alapítanak családot csak pucsítanak annak aki épp a háta mögött áll szóval ha lányok ezt követik akkor nagy [email protected] mind. Aztán mindenkinél van erõsebb kutya:DDDDDD Szóval igen ha nem egy kis hugyos [email protected] akkor az érzelmeire hallgat és nem az Alfa hímektõl van elájulva. Mert nincsenek is Alfák csak emberek, aki pedig csak menõzésre hajt az nem nõ csak egy szexuális segédeszköz!!!!!
Elõzõ, meddig akarsz még durrogni? :) Továbbra is fenntartom, olvasd csak át megint amit írtam, esetleg vedd elõ az értelmezési kéziszótárt, és nézegesd át külön-külön a szavaim. Remélem hamarosan veszitek az iróniát irodalomból, az is sokat dob majd az értelmezési készségeiden.
Én pedig ajánlom neked a Logikát joghallgatók részére, sokat dob majd a érvelési illetve megfogalmazási képességeiden. Ha pedig állítunk valamit " a nõk az Alfa férfiakat szeretik" akkor támaszuk is alá illetve pontosabban fogalmazzunk pl A nõk( ergo minden nõ a földön) helyett egyes nõk illetve a nõk egy része avagy tapasztalataim szerint a nõk. Egy tárgyaláson már a második mondatodba bele lehetne kötni és a pert is elvesztenéd valószínûleg a pontatlan és elnagyolt fogalmazásod miatt. A nõk.... szerinted ez mit jelent? Gondolom neked az is mindegy hogy gyanúsított vagy vádlott vagy :-))) A nõk pontatlan kifejezés volt. Irodalmat pedig jogi egyetemen nem tanítanak ezt jó ha megjegyzed.
Annyit mondtam, hogy a nõk az alfa, domináns férfiakat szeretik. Nem akarok kötekedni, de ha azt írod a nõk az alfa férfiakat szeretik azzal azt mondod, hogy aki nem alfa annak nincs nõje ergo a Bétákat nem szeretik a nõk. Ha nem minden barát alfa, hanem béta akkor nem helytálló a megállapítás miszerint a nõk az Alfa pasikat szeretik, mert akkor miért járnak Bétával? Ha pedig nem csak Alfákkal járnak akkor miért jelented ki, hogy a nõk az alfa pasikat szeretik? Nem attól alfa mert váltogatja a nõit, az a nõ aki váltogatja a pasikat [email protected] az a pasi ak váltogatja a nõket [email protected] alak nem alfa. Ezektõl a tulajdonságoktól nehogy már macsó legyen a kis görénybõl. Szóval én nem magyarázok bele semmit te írtad a nõk szeretik...vagyis minden nõ. Szép estét.
A kérdező hozzászólása: 15 vok és nem használok sok szlenget a vagyokot normálisan kimondom és csak egy értelmes választ várnék kb mit váltosztasak vagy valami nem vitázást...szóval valami választ
Elõzõ: Annyit mondtam, hogy a nõk az alfa, domináns férfiakat szeretik. Sehol sem említettem olyat, hogy minden "barát" alfa, nem kell ilyet belemagyarázni. Csupán a domináns férfiak sokkal könnyebben kezdeményeznek és lépnek párkapcsolatba. A hûség az meg megint más dolog. Egy béta nyilván semmiképp nem hagyja el a barátnõjét, örül amíg van.
A nõstények az állatvilágban igen, szeretik az ALFA, domináns hímeket, de az embereknél nem igazán helytálló, mert minden lány akinek van barátja akkor minden barát alfa hím? Na neeee? Azért hihetetlen, hogy ha egy lány 5 fiúval járt mind az 5 ALFA a társaság központja. Micsoda szép világban élünk, hogy minden férfi ALFA:DDDDD
A bunkó paraszt rossz kifejezés. A nõk a domináns, alfa férfiakat szeretik.
mind a bunkó parasztokat szereti. Nem szép dolog le bunkó parasztozni az édesapádat fiam:D Szóval a nagyapád, dédapád is bunkó paraszt volt? Ejjjj srác gondolkozzál mielõtt irkálsz.
Szerintem meg csak rossz helyen kopogtatsz. Engem kifejezetten irritál, ha egy pasi bunkó meg menõzik. 23/l
Ha bunkó vagy akkor már kapásból felhívod magadra a figyelmét és beszélni fog rõólad. Nyugodtan szólogass be, "csá" "mibajod" ...... A nõk hazudnak amikor azt mondják, normális hapsi kell nekik, holott mind a bunkó parasztokat szereti.
Protip: minnél inkább leszarod a csajt, annál inkább érdekled õt.
Korod?
Annyit mondtam, hogy a nõk az alfa, domináns férfiakat szeretik. Sehol sem említettem olyat, hogy minden "barát" alfa, nem kell ilyet belemagyarázni. A nõk az alfa, domináns férfiakat szeretik. Sehol sem említettem olyat, hogy minden "barát" alfa, nem kell ilyet belemagyarázni. Most pedig olvasd el a két mondatot szépen lassan és gondolkozz el mekkora állatságot írtál. Ha a nõk az Alfa férfiakat szeretik, de nem minden barát( tudod akikkel a lányok járnak) alfa, hanem Béta akkor ezzel a saját állításodat cáfoltad meg. PL: Minden kocsi zöld! Nem kell belemagyarázni, hogy a lada zöld én ilyet nem írtam! Na kb errõl ennyit.

24hetes vok! 48kg lettem terhes, és most 56kg vok! Az elmúlt 2hónapba 3kg híztam! De nem vok se molett se kövér! Ez sok nagyon? Mert a védő nő szerint sok! És még van hátra 4hónap!

Legjobb válasz: Ha sokat hízol az a baj,ha keveset az a baj.Manapság az átlag hízás szerintem 15kg a terhesség alatt.Sõt.... Én is 17 kg híztam.Ugyh szerintem nem sok.Lehet h a pl.32hétig csak 1 kilót hízol.

Ha sokat hízol az a baj, ha keveset az a baj.Manapság az átlag hízás szerintem 15kg a terhesség alatt.Sõt.... Én is 17 kg híztam.Ugyh szerintem nem sok.Lehet h a pl.32hétig csak 1 kilót hízol.
Szia! Szerintem nem sok. Én most vagyok 32 hetes, én is 160 cm vagyok és 64 kg-ról kezdtem és most 78 kg körül vagyok. Ne legyél megriadva. Ha vigyázol hogy mit eszel és hogy hányszor akkor nem lesz semmi gond. Én is az elején azt hittem hogy sokat híztam de nem volt semmi gond. Arra vigyázz hogy ne egyél sósan, mert az megköti a vizet a szervezetedben és attól is nõ a súlyod. Amúgy a terhesség utolsó harmadában fog nagyon megnõni a babád, úgyhogy akkor még többet fogsz nyomni.
szia! én 25 hetes vagyok. 170cm 46 kilóról indultam. szóval kicsit véznácska voltam (volt egy betegségem régebben) most 52 kiló vagyok. és az utolsó hónapban 3-at szedtem fel. úgy tûnik ez a tendencia maradandó. nálam is csak a poci kerekedik, meg talán kicsit a comb, fenék. nekem nem mondták hogy sok, azt sem hogy kevés. de igazából nem is szeretném visszafogni magam, és nem tudok ennél többet enni, úgyhogy mondhatnának bármit, sajnos... igaza van , aki azt írta, hogy végül is semmi sem jó nekik. :) az biztos 40 kilót ne hízz mint a barátnõm! az sok és veszélyes, és tönkretesz...
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam, mert havonta 3kg-ot!És vok 161 cm er!
A kérdező hozzászólása: Csak az a furi nekem, hogy egyáltalán nem látszik rajtam semmi hogy híztam vna!A pocim már úgy ahogy de nagyócska!
Ugyanmár... 8 kg dehogyis sok. Legalábbis neked nem! Ne foglalkozz a védõnõvel, legalábbis próbáld meg, jobban jársz! :) )
szia.én 25+3 hetes vagyok.47 kilóval kezdtem, és most vagyok 59, 5, és 165 cm vagyok.rajta látszik h híztam de nem 12, 5 kilónak tûnik.védõnõ azt mondta kicsit sok, de engem nem igazán érdekel.örülök neki h végre tudtam hízni, mert terhességem elõtt nem tudtam akár mennyit is ettem.és én úgy vagyok vele, hogy ígylegalább fog rajtam maradni szülés után, ha ilyen sokat híztam.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy a 40dik hétig, még minden hónapban 3kg jön fel!!!Mert azt nagyon nem szeretném!!De kicsit megnyugtattatok!!!Köszönöm lányok...
Kb. én is ilyen paraméterekkel hordtam ki mindkét terhességemet, és borzalasan örültem neki, hogy jó rám az s-méret.Ne aggódj, a védõnõ szava nem szentirás.Egyél nyugodtan, azt amit kívánsz, 15-kg-ig belefér. Viszont az utolsó hónapokban nõ a baba is+ a vizededés is ijesztõ lehet majd! Ui:az utolsó terhesgondozáson/kb.36 hét/ mérik utoljára a súlyodat:) )))))
1 hét az sok idõ
A kérdező hozzászólása: én se de azért kössz
hát most ettõl mit vártál õszintén?:S kérdezz rá, én már többet nem tudok segíteni...:S szia..
A kérdező hozzászólása: magyarul nem öltöztem elõtte
Szóval eddig azt vetetted be, h nem aludtál vele, nem volt együtt fürcsi..de mi az h a bugyidat sem látta?ez h jön ide? xD
A kérdező hozzászólása: jó ötlet nem is aludtam vele meg nem fürcsiztünk együtt nem is látta még a bugyimat sem de nem volt hatás azt szem feladom
akkor vhogy "fenyegesd meg" h pl akkor szünet, ha nem mondod el...és ha elmondja akkor csak szeret, ha nem..háát...:S
A kérdező hozzászólása: hiába kérdem nem válaszol erre a kérdésre csak azt mondja, h semmi baj majd lesz jobb is de mi? nem értem ezt az egészet. gondoltam h velem van a baj, de azt mondta nem
tényleg kérdezz rá, találgatni lehetne életen át, te tudod h mikor hazudik, kérdezd meg, ne gondoljunk egybõl a legrosszabbra:)
A kérdező hozzászólása: na ide figyelj mister tökély szándékosan írtam h sori degenerált hülye.
*sorry
A kérdező hozzászólása: jah igen hajtja sori
A kérdező hozzászólása: nem fárasztó a munkája egyszerûen nem akar semmit csak eszik, alszik, fürdik, dolgozik és hiába kérdem nem akar mondani semmit. akk ilyenkor mi van?
hajtja*
távkapcsolat?Akkor lehet h van vkije :/ vagy nincs vmi családi problémája?esetleg fárasztó munka?elég durva..
Rámásztál és lelökött magáról? Mondjuk ez mind1 is, mert az ém pasim 2 nap után már ha meglát is ágaskodik:D
A kérdező hozzászólása: ahhoz képest h alig vártuk h együtt legyünk és nem történik semmi 1 hónapja nem taliztunk vagyis akk több mit 1 hónapja nem kíván és ez már baj
Mit is mondott? Lesz majd jobb is? Hohóóó!!!!!! Itt valami gond van. Problémája van, amit láthatóan belevisz a kapcsolatotokba. Munkahelyi, esetleg van valakije, vagy kétes ügyletei vannak. Megfenyegették, szorul a hurok.... Vidd be a sûrûbe valahogy és faggasd. Ne konkrét kérdéseket tégy fel, hanem érdeklõdj például, hogy milyen napja volt. Nem tudom, hogy álltok anyagilag, vagy mennyire tartod számon a családi költségvetést, de pénzes dolgokban is érdeklõdhetnél. De mindent óvatosan, nehogy gyanút fogjon.

Heti 40 órás bejelentett állásom van és mellette egyéni váll. vagyok, nem vok áfa körben és nem vok katás, év égén adózok.7000 ft-ot fizetek havonta a könyvelõnek, de év közbe csinál valamit érte?

Legjobb válasz: Igen csinál, és abszolút korrekt áron dolgozik. Minden hónapban ad be bevallást még akkor is ha fogalmad sincs róla...

Igen csinál, és abszolút korrekt áron dolgozik. Minden hónapban ad be bevallást még akkor is ha fogalmad sincs róla...
Igen, havonta kb 1 perc alatt kitölti a papírokat...
Gondolom nagy gyakorlatod van benne...
Elhamarkodott volt kijelenteni, hogy csinál valamit érte, mert ha szerencsétlen kérdezõnek nincs bevétele, akkor egy adóbevallás elküldéséért sok a 7 ezer Ft. Persze nem tudjuk a számlaforgalmat... KATA alanyi adómentes adózásnak megvan ez az elõnye, hogy nem kell könyvelõt fizetni havonta, mert tényleg nem lenne dolga. Átalányadót persze akkor is fizetni kell, ha nincs bevételed, de ha elõre tudod, hogy a következõ hónapban nem lesz, akkor lehet szünetelteni az egyéni vállalkozást. Szünet alatt pedig nem kell adózni.
Én meg úgy gondolom, hogy teljesen jogos a kért pénz (mégha 1 perc alatt is keresi meg). Ezt a szintû könyvelést bárki -kis gyakorlással és utánajárással/tanulással- meg tudná magának is csinálni. Aki erre nem veszi a fáradtságot az fizesse meg másnak azt, hogy megtanulta és folyamatosan képezi magát.
Erre rá kell érezni...:)
17-tõl 20 éves korig vannak ugyanabban az osztályban? Értelmes társaság lehet...
Ha van haverod úgy máris epyszerübb ketten odamentek és lökitek nekik a siket dumát :-D
A kérdező hozzászólása: érettségi...ezért 17-20. am köszi a választ mindenkinek: )
Szerintem te nem rákos vagy hanem hibbant.
Mi van? Milyen olaj? Nem értek semmit ebbõl az összevisszaságból. Bár sejtem hogy valami unatkozó tini vagy.
Találd fel a gyógyírt! A zsenik általában nem 100%-ok, úgyhogy szerintem kezdj is hozzá. :)
A kérdező hozzászólása: azért rövidítettem a szavakat mert nem tudtam kiírni az egészet. az újra felhasznált olajban egy bizonyos anyaqg van ami elvileg rákkeltõ. de nem találtam róla egy cikket se ezért írtam . és igen lehet hogy azért gondolok ilyeneket mert nincs mit csinálnom
Én háromszor-négyszer is újrahasználom az olajat, annál az egyszerû oknál fogva, hogy nem engedhetem meg magamnak hogy állandóan újat öntsek a serpenyõbe, nem állok ilyen jól anyagilag. És különben is látni lehet mikor már tényleg alkalmatlan a sütésre. (És még nagyon sokan vannak így) Ha ennyire félsz a ráktól, az egy kicsi beteges. Akko gondolom mindentõl félsz, csak bio kajákat eszel, napra nem mész, szappant, tusfürdõt és társait nem használsz, csak otthon kevert kozmetikumokat, satöbbi. Mindenféle vegyi és rákkeltõ anyag van körülöttünk, nem lehet úgy élni hogy egyfolytában ezek miatt rettegünk. Viszont ha feltalálnád a rák ellenszerét, az nagyon-nagyon jó lenne. Hajrá!
Ezt én is hallottam ám az olajról:) De hajrááááá, láss neki a felfedezésnek:)

Nem vok 1 karcsu alkat, ha ez zavarja a pasit akivel vok azt honan vexem exre? O nem monja, nem is celoz ra, de biztosan csak nem akar bantani. Nekem naon ciki ha 1ut vagyunk es mar nincs ami takarjon. Velemeny? Tanacs?

Legjobb válasz: Õmm.. Az "x" helyes kiejtése "ksz".. Tehát akkor hogyan vekszem ekszre.. Õszintén gratulálok hogy értesz a betûkhöz. xD De ha így írsz, akkor remélem tényleg csak nem bántani akar. xD

Õmm.. Az "x" helyes kiejtése "ksz".. Tehát akkor hogyan vekszem ekszre.. Õszintén gratulálok hogy értesz a betûkhöz. xD De ha így írsz, akkor remélem tényleg csak nem bántani akar. xD
az arc kifejezése amikor meglát ... abból lehet következtetni hogy akar-e ...
Szerintem eleve olyan pasi van veled, akinek így is tetszel...azért egy olyan, aki mondjuk nem szereti a teltebb lányokat, le tudja vágni ruhán keresztül is, h milyen alakod van, és miért foglalkozna veled, ha nem kellesz neki?
10 évesen ez legyen a legnagyobb problémád..
Engem ez a hülye írás jobban idegesítene... Alapból nem jönne össze veled olyan, aki ezt ne tudná elfogadni. Én úgy látom, téged jobban zavar ez az egész, mint ahogy a barátodat zavarhatná.
Tényleg ilyen nehéz rendesen leírni a szavakat?
Ahol õ van, biztos meghúzták az IQ limitet. 80. (Felsõ határ.) Meg a Magyar Helyesírási Szótárral fûtenek. :)

Szerintetek 1 nő lehet állattól terhes? Nemvicc sokat gondolkodtam ilyenen! Félreértés ne essék, van barátom és nem vok animal sex fan (fúúúj) csak kiváncsi vok. és ha lehet akkor milyen lenne a "gyerek? "

kicsit érdekes kérdés, de elgondolkodtató:)

Legjobb válasz: Nem lehet. a kromoszómaszám nem stimmel ugye, ezért nem tudna megtermékenyülni. Inkább figyelj oda biológia órán ahelyett, h ilyenen jár az eszed! ;-)

és akkor a medvedisznóember :O?? Nem is létezik :'( ??
Nem lehet. a kromoszómaszám nem stimmel ugye, ezért nem tudna megtermékenyülni. Inkább figyelj oda biológia órán ahelyett, h ilyenen jár az eszed! ;-)
sõt nem csak állatokkal lehet. ha növény megdugja a békát akkor lesz levelibéka
Nem tud odafigyelni, mert ilyeneken gondolkodik. Egyébként ez úgy van, hogy ha a lány van felül, akkor lány lesz a gyerek, ha fiú van felül, akkor fiú lesz a gyerek. Ha kutyapózban csinálják... add össze! Egyébként meg nem biológia órán kell figyelni, hanem irodalmon, meg történelmen. Szerinted hogy lett a Minotaurusz, hogyan lettek a kecskelábú szatírok, a lótestû kentaurok? Biológián meg: farkas+kutya=farkaskutya; szamár+ló=öszvér; meg aztán ott van a lódarázs is... az is csak lett valahogy...
persze h lehet! pl a kentaur szted hogyan lett? vagy az egyéb ilyen teremtmény? gondolkozz már! ugyhogy ne dugj állatokkal mert csúnya vége lesz!
Hol tartotok biológiából?
Jaj de rég röhögtem már ilyen jót! :D Ezer köszönet!
Nem tudni (nyilván ember és emberszabású majom jönne szóba): http://en.wikipedia.org/wiki/Humanzee voltak régen kísérletek, az eredmények nem egyértelmûek, vitatott kérdés.
Biológia óra: A faj fogalma: Azonos fajba tartoznak akik felépítése azonos, és egymással szaporodva termékeny utódot hoznak létre! Az öszvér esetében az öszvér nem tud egy másik öszvérrel közösülni, mert genetikailag lehetetlen Ha Te úgy érzed, hogy egy fajba tartozol mondjuk egy lóval, akkor persze. Lehet:) Feltéve ha termékeny utódotok lesz. De azért már biológiai nobel-díj jár.
Hat teged sem az eszedert szeretnek, az hetszentseg!
ZACSKÓT A FEJEDRE !!! mentsd meg az emberiséget ettõl...
Ha ismernétek a párom szüleit ez nem lenne kérdés.
http://www.youtube.com/watch?v=t6o_Vl2f07Q Ezt a filmet ajánlom, ha már ilyeneken gondolkozol :)
És miért a randizás témakörbe raktad a kérdést? XD Randiztál egy lóval? Egyébként meg csak fajon belüli egyedek képesek megtermékenyíteni egy azonos faj egyedét. Tehát téged maximum egy párduc vagy egy vadmacska tud megtermékenyíteni.
Szóval teljesen jogos a kérdés (mármint pl. csimpánz esetében).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!