Találatok a következő kifejezésre: Nem vettem a szokott (22 db)

Két éve próbálkozunk a férjemmel, rendesen a 27. és a 29. nap között szokott megjönni, ma a 31. napnál tartok de semmi, ma reggel negatívat teszteltem, semmi egyéb terhességre utaló jelet nem vettem észre, lehetek ettől még áldott állapotban?

Semmi egyéb terhességre utaló jelet nem vettem észre, de normálisan menstruáció el?tt sem szokott jelentkezni semmilyen mellfeszülés vagy derékfájás...

Legjobb válasz: ilyen korán még sokaknál nem szokott semmilyen tünet lenni, a teszt pedig biztosat akkor mutat, ha a nemvárt után eltelik legalább 5-8 nap kérdezd meg a gyógyszertárban, hogy melyik a legérzékenyebb és szerintem 3 nap múlva tesztelj reggeli középsugaras vizeletbõl, annak már biztosat kell mutatnia drukkolok!

ilyen korán még sokaknál nem szokott semmilyen tünet lenni, a teszt pedig biztosat akkor mutat, ha a nemvárt után eltelik legalább 5-8 nap kérdezd meg a gyógyszertárban, hogy melyik a legérzékenyebb és szerintem 3 nap múlva tesztelj reggeli középsugaras vizeletbõl, annak már biztosat kell mutatnia drukkolok!
Szerintem kevés az esély a terhességre.Mensi kimaradása után 3 nappal nekem már délután is + volt a tesztem.
de ha késõbb volt peteérése, akkor még normális, hogy nem mutatja ki
A kérdező hozzászólása: Teljesen elbizonytalanodtam, egy csomóan azt írják, hogy csak a nem várt idõpont utáni 7.-14. napon teszteltek pozitívat... ???!!!
Én a nemvárt után vagyok tegnap kellet volna megjönnie és ma reggel + teszteltem.Tudom ajánlani a Clearblue compact tesztet.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, én is a clearblue-val próbálkoztam... de azért még reménykedem

Van okom aggódni? 16+2 hetes kismami vagyok. Hétfőn, amikor 15+4 napos voltam éreztem a babót, rúgott egyet. Azóta semmi, vagy nem vettem észre. Viszont elég sokszor szokott keményedni (napi 5-6).

Kezdek kicsit aggódni. De valaki ennyi id?sen nem is érzi még. Viszont nem vérzek, meg nem görcsölök. Sajnos az els? terhességemnél is sokat keményedtem, de így is ráhúztam. Aki tud írjon valami hasznosat nekem. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem nincs okod aggódni!!! Én pont így voltam, az elsõ érzés után majdnem két hétig semmi.... Most 19 hetes vagyok, de még most is van, hogy egy-egy nap nem érzem. Az elsõnél csak ilyenkor kezdtem érezni egy-egy nap

Szerintem nincs okod aggódni!!! Én pont így voltam, az elsõ érzés után majdnem két hétig semmi.... Most 19 hetes vagyok, de még most is van, hogy egy-egy nap nem érzem. Az elsõnél csak ilyenkor kezdtem érezni egy-egy nap
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltál..talán kicsit nyugodtabb leszek! :)
Szia! Aggodalomra semmi okod! Sok kismama nem is érez semmit 16-18 hetesen sem! Nekem 16 hetesen mozdult meg elõször a baba és aztán jó sok nap telt el míg újra éreztem valamit!
Szia, nekem is 2. baba, és én sem érzem minden nap! 13. hét után éreztem, most is szinte minden nap, de nem túl sokszor. Gondolom ebbe belejátszik a "nagy" is, nem sok idõm van a pocakomra figyelni :) . Nem hinném, hogy gond lenne, én is keményedtem az elsõvel, néha most is, ha nagyon kimerülök, de semmi gond. Boldog babavárást! 10 hós baba anyukája és 17 hetes km
Semmi tünetem nem volt, csak azért csináltam a tesztet mert nem jött meg. Pozitív lett, csodálkoztam is:)
Nekem a 3gyermekkel sem volt semmi tunetem teszteléskor.7/8het korul jottek(almossag, emelyges, gyakori pisilesek), es mellfeszulesem sem volt soha!
Ln azért teszteltem, mert késett. az elsõ tünetem a mellfeszülés volt, bõven egy héttel már a kimardt menzi után. az émelygés is kb akkor kezdõdött. menzi kimaradása elõtt semmi tünetem nem volt.
A kérdező hozzászólása: hmm akkor ebbõl teszt lesz pénteken ha addig nem jönne meg. mindenhol azt olvasom, h azt veszik észre mielõtt tesztelnének, h nagyon feszül a mellük. nekem csak kicsit érzékeny a bimbóm. dehát ez bármi lehet ezekszerint.
A tünetekre nem szabad alapozni, van akinek hamar, van akinek csak 7-8hetesen és van akinek egyáltalán nem jelentkezik. Ha késik és esély lehet a terhességre tesztelj. Elsõ fiammal csak a mensim maradt ki, teszteltem pozi lett, majd a 9-10 hét körül kezdett fajni a mellem. Most a másodikkal kezdettõl fogva pisilni jártam, álomkóros voltam, a melleim fájtak. Most 32 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: és ez kb hány napos késésnél volt?
Elsõ vagyok mellem csak szülés után feszült...addig nem is nõtt talán annyi tünet volt, hogy nem kívántam a cigarettát...nem voltam rosszul tõle, csak valahogy én nem szívtam...de ez is teszt környékén volt már
Nekem minden tünetem akkor kezdõdött, amikor pozitív lett a teszt. Én csak azért teszteltem, mert soha nem menstruáltam, így ezzel ellenõriztem, hogy biztos nem vagyok-e terhes, habár védekeztünk (egy alkalmat leszámítva), így meglepõdtem, hogy pozitív lett. Onnantól kezdve volt hányingerem, émelyegtem, elõjött a refluxom, fáradt voltam, állandóan pisilhetnékem volt, minden tünetet felmutattam, amit egy terhes nõnek fel "kell" mutatni. Teszt elõtt semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: tehát semmi mellfeszülés-érzékenység stb? mert nálam nincs
A kérdező hozzászólása: hát igen mindenkinél más úgy tûnik.köszi mindenkinek a tapasztalatok megosztását! (sajna) nem baba miatt késett megjött ma :/

4 napja késik a mensesem, de 2. napon csináltam tesztet ami negatív lett. Általában pontosan szokott megjönni max 1-2 nap csúszással. Viszont semmi terhességre utaló jelet nem vettem eddig észre. Szerintetek mi lehet a dologban?

Legjobb válasz: Terhességre utaló jelek (az elmaradt menstruációt leszámítva )igazán innentõl olyan 2 hét múlva jelentkeznének . A helyedben ha nem jön meg a héten csinálnék tesztet és elmennék dokihoz .

Terhességre utaló jelek (az elmaradt menstruációt leszámítva )igazán innentõl olyan 2 hét múlva jelentkeznének . A helyedben ha nem jön meg a héten csinálnék tesztet és elmennék dokihoz .
Nem fáztál fel? Nekem most azért késett 4 napot.
A kérdező hozzászólása: Nem fáztam fel, de egy hónapja volt egy kisebb fertõzésem.
Nem akarlak elkeseríteni , de a kis fertõzés nem befolyásoló tényezõ , fõleg ami már egy hónapja volt .... Nekem is volt két héttel a menstruáció elõtt , de mégis pontosan megjött . Jól érzem , hogy van félnivalód azaz félsz nehogy baba legyen a dologban ? Hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok, szóval nem félnék ha esetleg baba lenne, sõt.. :) de majd csak 1-2 év múlva terveztük volna. Ha a héten nem jön meg akkor veszek megint egy tesztet csak félek h megint negatív lesz.
mi lett a végén? :)

1 hete telepítettem újra az akváriumomat. Mindent a szokott módon csináltam, akavicsot jól átmostam. A víz azonban még mindig opálos. Most tettem bele először dekorkavicsot amit állatkereskedésben vettem. Lehet, hogy az a baj? Nem is akváriumba való?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a dekorkavics, de eleve nem szerencsés 2mm-nél nagyobb szemcseméretû dolgokat aljzatnak használni akváriumban. (Nem tisztul.) Ha egy-két centis színes kavicsról van szó, akkor azok engedik a színüket... G.

Nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a dekorkavics, de eleve nem szerencsés 2mm-nél nagyobb szemcseméretû dolgokat aljzatnak használni akváriumban. (Nem tisztul.) Ha egy-két centis színes kavicsról van szó, akkor azok engedik a színüket... G.
Szerintem a kaviccsal semmi baj. Nekem is volt már ilyen és rájöttem miért: az akvárium belsõ falán nagyon vékony sárgás réteg keletkezett. Ez volt az oka.
Az elõzõ vagyok. Vagy a vízzel van gond.
én azt tanácsolom, ha van egy régi fazekad, tedd bele a kavicsokat, fõzd át újra(2-3x-or)várd meg amíg kihül majd tedd vissza õket ha még mindig olyan lesz nem tudom mi lehet.

Miért kapcsolja ki a telefont? Ma hívtam a barátomat telefonon és nem vette fel, valószinű, aludt mert sokáig szokott. Aztán megint hívtam és ki volt kapcsolva a telefonja..

:( Több mint 2 hónapja járunk, és már 1-szer hazudott nekem megebszéltük h holnap lejön mert eddig csak én mentem hozzá és megakartam vele beszélni telón hogy akk hogy lesz és kikapcsolta..:(

Legjobb válasz: Nemhogy örülne h halljuk egymást...:(

A kérdező hozzászólása: Nemhogy örülne h halljuk egymást...:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. Megkérdeztem anyumat azt mondtam h majd megbeszélem vele de neki is furcsa...meghogy õ is tudja h mát hazudott nekem..
Nekem pl. olyan a telóm, ha hívnak, rezeg és mondjuk leesik az asztalról, vagy nekimegy valaminek, kikapcsol. Nem értem, miért parázol. Komolytalan vagy! Nagyon!!!
Igen, könnyen lehet, hogy lemerült neki. vagy annyira másnapos, hogy senkivel nincs kedve beszélni a világon, és csak egy jó adag fejfájáscsillapítót szeretne látni. eszedbe ne jusson nekiesni a pasinak, ha felveszi, mert ezzel max azt fogod elérni, hogy legközelebb is kikapcsolva találod a telefonját, és az már szándékos lesz. nem az a baj, hogy még tapasztalatlan vagy a ffiak terén, hanem az, hogy nem kérdezed meg anyukádat vagy vmi idõsebb nõi hozzátartozódat arról, hogyan kell viselkedni ilyen helyzetben.
és ha idõközben lemerült?
Sztem te ezt túlparázod. miért ne kapcsolhatná ki a telefonját olykor? 2 hónapja jártok, nem nagy idõ. bizony néha én is kikapcsolom éjszakára, pláne ha elõzõ este buli volt, és ha felébredek, nem biztos, hogy az az elsõ dolgom, hogy bekapcsolom. az én exem is hétalvó volt, elõfordult, hogy délután négyig nem tudtam elérni, és ez nem azt jelentette, hogy nem vagyok számára fontos. kevesebb hiszti, több tolerancia a barátoddal szemben, és minden jó lesz.
ismeros a helyzet! a volt parommal 16honapig voltunk egyutt es nem egyszer ezt tette velem...vegul szakitottunk! meguntam...teljesen nyilvanvalova valt nekem h vagy nem szeret engem igazan vagy szeret de tul gyerekes meg egy komoly kapcsihoz...sztem nalatok is ez lehet! mint irtad nem ez az elso eset h ezt teszi! akkor megbeszeltetek, de megis ujra megtette! igy nem sok jovoje van a kapcsolatotoknak! fel a fejjel es sztem lepj ki ebbol a helyzetbol! sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nemtom h vagy én írtaam rosszul vagy ti nem értitek.. Elõször bevolt neki kapcsolva és nem vette fel deh csak látta hogy van nemfogadott hívása és ha látja h én hívom akk legalább úgy hagyhatta volna a telóját mert õ nem tud hívni csak én mert nincs pénz a telóján úgyis tudta h még hívni fogom miért kapcsolja ki...:S
Na mi lett ebbö az ügybõl??
ne akard már ennyire lenyomozni :S ezzel csak azt bizonyítod h belehalsz ha nem keres... de nem csak õ létezik a világon, jó ha látja a srác h nélküle is elvagy. a fiúk nem azért járnak a csajokkal h legyen kit pátyolgatniuk, szeretik ha egy lány önálló, minden helyzetben feltalálja magát és nem fut egybõl hozzájuk. nekem ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Felhívtam az anyukáját és állítólag nincs otthon és otthon hagyta a telóját amit semmi pénzért se hagyna otthon mert annyian hívják h az nem igaz na szval otthon hagyta és lemerült... Végül is lehet..::) Úgyis kiderül ha hazudik szval mind1...
Kikapcsol a telefon, legalábbis hangposta van, ha mindjárt lemerül, és nem bírná ki a 2-3 percet, és néha elkezdi letenni 00:00 -nál, mert nincs térerõ. Aztán meg beállithatta a telefon ébresztõt mondjuk 8:00-ra, meg 9:00-ra, de az is hamar volt neki, és azt hihette hogy az szól, és kinyomhatta. :) Ne ijedj meg cica, a hazug embert hamarabb elkapják mint a sánta kutyát :)
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek?? Légyszi írjatok mert naon elvok keseredve mert én nagyon szeretem õt...
Mindegyik 15 éves ezt mondja. De akkor nem paráznál itt, hanem elfogadnád ami van, aztán amikor beszéltek szép nyugodtan megkérdeznéd, és nem idegeskednél. Ha komoly lennél, akkor nevetnél egy ilyen dolgon... Az meg hatalmas hazugság, hogy kikapcsolta a telefonját, amikor megbeszéltétek. Ezen nem kell fenakadni, ha idõsebb lennél, valószínûleg nem is érdekelne... Itt hiába mondunk akármit, úgy tûnik csak a megerõsítésért jöttél ide, hogy a pasid valami rosszat csinál... Nekem is volt olyan, hogy nem tudtak elérni, mert a telefonom csak addig mûködött, amíg töltõre volt rakva, és még ezer baja volt, és sokáig nem tudtak másikat venni... Anyukádnak még jó hogy gyanús, én sem örülnék, ha a 15 éves lányom egy 20 éves pasival járna... Neki már nagyobb szabadságra van szüksége, nem biztos, hogy tetszik neki, hogy egy ilyenen kiakadsz... Emellett két hónap az még semmi...
A kérdező hozzászólása: Nemvok komolytalan csak mégis azért mert én 15 vok a pasi meg húsz de ennek ellenére nagyon szeretjük egymást..:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat megnyugodtam egy kicsit..:)
A kérdező hozzászólása: Mégcsak most elõször kapcsolta ki a telefont!!!! Egyszer hazudott de nem ezzel kapcsolatban és az nem volt olyan nagyon dolog!
A kérdező hozzászólása: Jah...persze...nem hinném. De lehet Kösz a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Hát már több mint 1 éve nem vagyunk együtt.. neki is van új b.nõje és nekem is egy új pasim.:) Köszi az érdeklõdést.

Nem vettem be a szokott időben a fogamzásgátló tablettámat. Mi a teendő?

Vasárnap délelött szeretkeztünk a pasimmal, mindig reggel veszem be a tablettát, 8-10 között. Szombaton reggel 8-kor vettem be, vasárnap reggel kellett volna bevennem, de csak este 9-kor tudtam bevenni. Lindynette20-at szedek, a tájékoztatóban az volt írva, hogy 12 óráig pótolni kell, ha kimaradt, de én kb 13 órát számoltam reggel 8-tól, este 9-ig. A tájékoztatóban az állt még, hogyha 7db tablettánál kevesebb van, akkor ne hagyjak szünetet hanem szedjem folyamatosan. Mit tegyek?

Legjobb válasz: vedd be reggel a kövi adagot, és állíts be a telódon emlékeztetõt, hogy csipogjon minden reggel

vedd be reggel a kövi adagot, és állíts be a telódon emlékeztetõt, hogy csipogjon minden reggel
Azt tedd, ami a tájékoztatóban le van írva, ha úgy írja, hogy ne tartsd meg a szünetet, akkor tégy úgy!

Terhes-nem terhes? ! Vettem egy tesztet, mert fájtak a melleim. Minden menses elött szokott fájni de a férjem bogarat ültetet a fülembe, hogy talán babától van. Ma voltunk bevásárolni és megnyugvásként vettem 1 tesztet.

Megcsináltam.1 csík volt rajta. Most este a kukából kikandikált. Kivettem a tesztet és egy halvány második csik is volt rajta. Csak hétfőn jutok ujra bolt közelébe. Addig is volt már valaki ilyen helyzetben?!

Legjobb válasz: Igen, és most volt 6 éves :) Szintén úgy kukáztam ki a tesztet anno

Igen, és most volt 6 éves :) Szintén úgy kukáztam ki a tesztet anno
Ne idegeskedj! Nyugodtan ünnepeljétek meg, örülj! Ha pozitív és biztonságos légkörben növekszik akkor biztos nem lsz semmi baj, pesze dolgozni is tudsz meg mindent, csak ne idegeskedj, hanem pozitív megerõsítésekkel töltsd a napod, pl youtubeon vannak fent ehhez kapcsolódó anyagok de az is jó ha balogh bélát hallgatsz.
Drukkolok remélem nekem bent csücsül a 3. már :)
Bocsi hogy itt kerdezem meg de izgulok.en holnap reggel tesztelek ujra.tegapi es a mai delutani tesztemen idon tùl (1-2perc plusz) jelent meg a masodik csík csak az a gond hogy vékony .viszont szines mint a kontroll csík.szerintetek pozitiv? Egy fajta volt mind kettõ holnap discolorral tesztelek ujra.neked pedig sok boldogsagot a babahoz.
Én is kukáztam már két csíkost, itt szuszog mellettem két hónapja. Az elsõ babámnál másodpercek alatt ott lett a csík, pedig akkor mg csak 5 hetes voltam (kimaradt mensi), a másodiknál 12 hetesen vettük észre (nem menstruáltam még, szoptattam)
Én mielõtt itt gratulálgatnék, inkább szeretnélek megkérni, hogy tegyél fel egy képet, ha tudsz..:) Remélem utána gratulálhatok..:) Idõntúli pozi az nálam nem jelentett soha babát.:) (4-et szültem..:) )
Én is 17-ére nem várom. Tegnap óta görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni, mindig szomjas vagyok és szédelgek 2-3 napja. Hát nem tudom, remélem nekem is bent csücsül a pocakban.:)
A kérdező hozzászólása: Holnap rakok fel képet ha hasonlóan járok.De azt is leirom hogyha nem.vagyok terhes.Új tesztet veszek.Reggeli vizeletbõl csinálom.Köszönöm a sok választ.Szoritok azoknak akik babát várnak vagy szeretnének.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam ma a tesztet egyérgelmûen pozitiv:) ))
Gratulálok! Nekem PMS indult, úh szerintem sikertelen a hónap..
A kérdező hozzászólása: Èrtem.Köszönöm a vàlaszokat.
Én is csak most várom a 3. babát így passz :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ.Szóval nem nyomhatta meg a doboz stb.Ès amiatt halvány a csìk.
A kérdező hozzászólása: illetve a nyomastol halvany a csik.
A kérdező hozzászólása: bocs össze vissza irok.Kicsit ideges vagyok.szóval ilyet a nyomás nem csinal csak a hcg ugye?!
Nem tudom, hogy lehet-e mástól, nálunk baba lett. Biztos ideges vagy nagyon, így ha nem tudtok sehol tesztet venni az biztos, hogy hétfõn már jobban fogja mutatni, ha baba van a dologban (bár hallottam olyanról is ahol nagyon sokáig alig mutatta ki a teszt). Ha a vonal olyan színû, mint a tesztcsík, nem pedig szürke és olyan vastag akkor ez elviekben hcg :) A tesztek egyébként idõvel ahogy száradnak egyre sötétebbek lesznek ezért lehet az, hogy egy nagyon-nagyon halvány vonal amit elõször esetleg észre sem vettél késõbb elkezdett látszódni. De olvastam itt száradási csíkról is, az nem tudom milyen, mert nekem a nagyon halvány csíkokból mindig gyerek lett. Így én amikor teszteltem másik babánál mindig rutinosan õrizgettem órákig :)
A kérdező hozzászólása: a csikot közben nézegetem.Az egyik csik erös piros.A masik halványan de hasonlo szinû teljes egyenes.Tehát gondolom nem száradási.Tehát gondolom hcg.Õ lesz a 3 dik baba.Fura idáig mindegyiket éreztem az elejétõl.Ès most pedig úgy érzem mintha még megjönne...
Én is most várom a 3.-at :) Hozzáteszem sokkal idegesebb vagyok, mint a másik kettõvel. :)
Ja én nekem az összesnél megvolt (megvan) ez a mindjárt megjön érzés...amit utálok.
A kérdező hozzászólása: Most néztem rá a tesztemre 100 szor szóval ez hcg.Terhes vagyok!!!Teljessen más mint az elsõ 2 baba.17én kéne mensiznem.Ès úgy érzem, hogy megjön.Kózben pedig tuti, hogy már nem.Sajna itt nincs nyitva már semmi csak hétfõn.De legalább nem veszek 100 Ujabb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Az utolsótól kérdezném vagy attól aki 3 mat szült mát.Nehezrbb a terhesség?!Szülés vajudás.?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Ne add fel.szurkolok neked
ORVOS!
Jött és ment, mint Rosberg.
A kérdező hozzászólása: Rendes válaszokat kérnék..:)
Szia Hát attól függ, hogy hány éves vagy, mert ha 18 alatt lehetnek még kimaradások, mindig 2 tesztet kell csinálni, csinálj még egyet, ha az is negatív, és nem érzed a menstruáció jeleit, akkor nyugodtan menj dokihoz
az agyad lehet lyukas, 1 teszt nem teszt, legalább 3-at, a drága fajtából, vagy sokkal biztosabb ingyenes megoldás tb-alapon? doki
A kérdező hozzászólása: Azért nem vettem még egy tesztet mert biztos vagyok abban hogy nem vagyok terhes...nagyon vigyázott és az óvszer se volt lyukas.
Ezért kell vízzel feltölteni szex után, nem úgy van a lyuk, hogy ömlik belõle a mag, mint a kombájnból, hanem épp hogy alig...
50% h terhes vagy!
én is jártam igy bevettem és 4 napot késett nem lesz baj:)
én is jártam már így és azóta van 1 gyerekem xD (de most komolyan)
Ha aggódsz, akkor csinálj egy tesztet, de mivel a tabi nagyon sok hormont tartalmaz, így felboríthatja kicsit a rendszert...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!