Találatok a következő kifejezésre: Nem vesznek a srácok, mit (8 db)

Nem vesznek észre a srácok, mit csináljak?

Van egy n?vérem aki 2 évvel id?sebb nálam, és szép is, a srácok mindig hozzá mennek vagy ha ismerkedni próbálok akkor max csak azért állnak velem szóba, hogy bemutassam ?ket a n?véremnek.Mit csináljak, hogy engem is észrevegyenek?Nem vagyok egy nagydumás csaj, legalábbis még meg nem ismerek vkit addig nem. Mit csináljak hogy végre engem is észrevegyenek és ne csak tesómat?

Legjobb válasz: Szerintem meg legyél természetes. Ne mutasd azt, hogy kacér és bevállalós vagy, ha egyszer nem, mert az természetellenes és idegesítõ. Legyél kedves, de ha még gátlásos vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy még érett erre. Nyugi, leszel! :) Ne kérdezd senkitõl, hogy mi a titka, mert ha nem magadat adod, csak görcsös leszel. Nagyon sok fiú van, aki nem a nagydumás lányokra bukik, de általában õk is félénkebbek, nem fognak rögtön lehengerlõ szövegekkel udvarolni. Légy természetes és nyugodt! Ha most nem vesznek észre, majd fognak pár éven belül, nem sürget senki.

Szerintem meg legyél természetes. Ne mutasd azt, hogy kacér és bevállalós vagy, ha egyszer nem, mert az természetellenes és idegesítõ. Legyél kedves, de ha még gátlásos vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy még érett erre. Nyugi, leszel! :) Ne kérdezd senkitõl, hogy mi a titka, mert ha nem magadat adod, csak görcsös leszel. Nagyon sok fiú van, aki nem a nagydumás lányokra bukik, de általában õk is félénkebbek, nem fognak rögtön lehengerlõ szövegekkel udvarolni. Légy természetes és nyugodt! Ha most nem vesznek észre, majd fognak pár éven belül, nem sürget senki.
Igazat adok az elõttem szólónak!Hisz én is így voltam ezzel csak épp nekem nincs nõvérem de mindig a legjobb barátnõmet vették észre és nem engem.De aztán elkezdtem én is ismerkedni és rátaláltam egy nagyszerû emberre, akivel már több mint 8hónapja vok együtt.Jaa és természetesen õ sem a nagydumás bunkók közé tartozik és épp emiatt szeretem. Hidd el neked is elfog jönni az igazi. Szorítok neked!:)
Muvelodj, es torodj a kulsoddel is. Biztos megtalalod a parodat. - Ne "majmolj " senkit mert esetleg nevetsegesse valhatsz - legy termeszetes.
Én frankón nem vettem észre amikor egy lány akart tõlem valamit. Egy másik lány szólt, hogy valaki távolról bámul, és folyton követ. Amikor összejöttem vele, szegény alig akarta elhinni. Aztán képes volt pár hét együttlét után dobni. :( Legyél közvetlen, és menj oda ahhoz akitõl akarsz valamit, és beszélgess vele. Nem fogja azt hinni, hogy akarsz tõle valamit. Ha nyilvánvaló, még akkor sem esik le gyakran az embereknek.
Beszélgess. Ne csak akkor, ha már megismered. Mosolyogj, kecérkodj. Játszd el, hogy jobb vagy, bevállalósabb vagy. Ne legyél szívbajos. De ha a nõvéredrõl van szó, kérdezd meg mi a titka. :)
elég késõn találtam mega kérdést de érdekes lenne itt egy idézet az elõtem szólóktol: Szerintem meg legyél természetes. Ne mutasd azt, hogy kacér és bevállalós vagy, ha egyszer nem, mert az természetellenes és idegesítõ. Legyél kedves, de ha még gátlásos vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy még érett erre. Nyugi, leszel! :) Ne kérdezd senkitõl, hogy mi a titka, mert ha nem magadat adod, csak görcsös leszel. Nagyon sok fiú van, aki nem a nagydumás lányokra bukik, de általában õk is félénkebbek, nem fognak rögtön lehengerlõ szövegekkel udvarolni. Légy természetes és nyugodt! Ha most nem vesznek észre, majd fognak pár éven belül, nem sürget senki. apszolut de igaza van :D specko én áhnyingert tok kapni a hüe plázacicáktol emga repper csajoktol :D plázamacska: 40 % szex 30 % rózsaszin fan 19 % kruva s 1% szív :D tiszteleta kivételnek :D reppercsaj: 45% jaj de vagány vagyok 5% love :D még 35% LL fan :D 20% pasizási vágy :D 5% mutogatom magam :D disco cica: 50% ego :D 0.5% ok az egora 45.5% beképzelt jó tulajdonság :D a maradék pedig a test :D normális csaj: 25% love :D (lehet tölem 50% is :D anyi baj legyen:D 10% kisebbségi komplexus :D (hehe nálad már kb 40% :D) pedig sztem nincsm é :D 30% agy :D 30% kedvesség :D 5% bnõ fanatizmus :D gondolom ebböl le szürtél egesmást a lényeg add öünmagad s ha lehet ne legéyl repper se disco macska se pláza cica és ha má itt tartunk emos se!!! (bár az emos csajok tényelg cépek :D) by
flörtölj velük:Dnem szabad bezsarinek lenni
Rövid lesz a válasz, hiszen soraidból úgy látom, igazából már te is sejted a dolgot. Van egy angol közmondás. Így szól: "Ha soványnak és fiatalnak akarsz látszani, vedd magad kövér öregemberekkel körül!"
Úgy látom, nagyon lepontozták az angol közmondást, így megmagyarázom, amit érthetõnek gondoltam, de ezek szerint mégsem az. Ha a "bombázó" nõvér mellett szegény kérdzõnknek nem terem babér, nem vele kellene együtt mennie a bulikba, hanem nálánál szerényebb külsejû lányokkal. Olyanokkal, akik között õ tûnhet a legszemrevalóbbnak...
szerintem épp arra lenne szükséged, hogy egy kicsit kitörj a mindennapi monoton életedbõl... új dolgokat próbálj ki... pl: jégkori, mozi, vagy szimpla vásárlás, és közben új embereket láthatsz esetleg meg is ismerhetsz. De legjobban barátaidon keresztül tudod kiépíteni a kapcsolataidat... de szerintem azért vagy görcsös mert mindig elõre gondolkodsz, h mi lesz a következménye, és ezért inkább nem csinálsz semmit... próbálj spontán lenni, sokat mosolyogni nevetni... legyen kisugárzásod... nem a külsõ a lényeg, de egyszer meglephetnéd ismerõseid, osztálytársaid, hogy kihivóbb öltözékbe jelensz meg(ezzel most nem arra célzok hogy plázacicásan) és figyelni a körülötted lévõk reakcióját, találd meg a saját stílusod ez nagyon fontos...
Amit a többi csaj is csinál... Öltözz lengén, tedd ki amid van ==

Van 1 srác aki nagyon bejön. Más suliba járunk. Az öcsémmel eggyütt jár focizni. Mindig engem néz. És ha odanézek nem veszi el a fejét hanem tovább néz. És folyton egymást nézzük. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menny oda hozzá amikor van lehetõséged és bneszégless vele. Hivd meg egy italra.. vagy ha korod van akár Vacsorára :)

Menny oda hozzá amikor van lehetõséged és bneszégless vele. Hivd meg egy italra.. vagy ha korod van akár Vacsorára :)
A kérdező hozzászólása: jamH csak az a baj h 11 éves lány vagyok.:/
Csak simán menj oda fociedzés után és beszélgess vele egy kicsit :) ha bejössz neki úgyis akar majd veled találkozni! :) Sok sikert :) !
Már nem azért, hogy most kötekedjek, de milyen dolog az, hogy egy lány megy oda egy pasihoz? Nem tudom az elõzõ 2 válaszoló milyen nemû volt, de én hülyét kapnék ha férfi létemre egy lány hívna meg egy italra.
A kérdező hozzászólása: igazad wan...:/

Ha a barátom fel se veszi a telefont, sms-re nem válaszol mit tehetek? Srácok ti mikor tesztek ilyet? = (

Nem tudom,hogy miért csinálja ezt... Az biztos,hogy nagy gáz van,ha ? ilyet csinál, fél év alatt egyszer nem volt ilyen...

Legjobb válasz: Elhagyta a telelfonját, vagy csak egyszerûen tönkrement, és nem is jelzi, hogy te ennyiszer kerested. Lehet, hogy most õ is halálra duzzogja magát, mert te nem keresed.:D

Elhagyta a telelfonját, vagy csak egyszerûen tönkrement, és nem is jelzi, hogy te ennyiszer kerested. Lehet, hogy most õ is halálra duzzogja magát, mert te nem keresed.:D
megértem, hogy rossz, konkrétan le sem sz.r...nem igaz, hogy nincs ideje 10 mp-re felhívni, hogy itt és itt vagyok, most nem érek rá, mikor ennyiszer keresed!
"megharagszik azért is" miért? mert felhívod? /én a barátaimat is visszahívom ha keresnek és éppen nem tudtam felvenni./ hacsak valóban nincs valami baj, mondjuk mind a 2 keze egyszerre eltört.
Kérdés az, hogy mi történt az utolsó találkozáskor, beszélgetéskor. Lehet annak van köze a dologhoz.
Akkor tesznek ilyet a pasik ha talált valaki mást, vagy megcsalt és bõntudata van vagy megcsalt és már nem is érdekled
Majd keres ha akar, nem tudsz csinálni semmit, csak vársz, amíg van kedved.
A legegyszerûbbre senki nem gondolt? Lehet egyedül akar maradni, lehet besokallt belõled.
6/7-es, ha besokallt, akkor mondja meg öszintén, h idöre van szüksége, de ne tartsa már bizonytalanságban. Ennél rosszabb nincs, én tudom.
Hm.. mintha csak magamat "látnám" egy évvel ezelõtt...az exem is ugyanezt csinálta, rá 2 hétre dobott.. 18/L


Lányok! Ha mondjuk a parkban szemez veletek egy srác, és tegyük fel, nektek is tetszik, és veszi a bátorságot, hogy odajöjjön hozzátok, akkor mégis mi az, amivel elkezdhetné a beszélgetést, és nem tartanátok bunkónak vagy nyomulósnak?

Tudom, hogy lejáratott kérdés, és már sokat olvasgattam a témában, de azért gondoltam, és is megkérdezem. 17/f A normális válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: csak valami altalanossagot kerdezzen, utána meg hogy leulhet e beszelgetni. ne nyomuljon nagyon. ha már szemez veled,tuti nem utasít vissza!:) 17L

csak valami altalanossagot kerdezzen, utána meg hogy leulhet e beszelgetni. ne nyomuljon nagyon. ha már szemez veled, tuti nem utasít vissza!:) 17L
"Szia! Mióta potyognak angyalkák az égbõl?" Mire én: bocs, apuci leküldött egy sörért.
Nem tartanán nyomulósnak, se bunkónak, sõt birom a magabiztos pasikat bármivel, de nem vlm sablondumával (mint pl. amit az elsõ irt) csak természetesen :) L/16
szerintem ezt nem lehet nem gázul intézni. de talán pont ez az izgalmas benne. szerintem egy "szia" is megteszi vagy egy "nem zavarok?". de utána úgy is adja magát. akkor a legcikibb viszont ha a lánynak nem tetszik a fiú. akkor sajnos nem sok mindent lehet kihozni és mindkét félnek iszonyat kínos lehet.
Ha szemez velem, én állom a pillantását ÉS rámosolygok, akkor az azt jelenti, hogy vevõ vagyok rá. Akkor odajöhet bármivel. Akár azzal is, hogy tetszik neki a mosolyom:-) és indulhat a beszélgetés.

Mi annak a számnak a címe, aminek a klipje egy tengerparton játszódik, egy csaj zenét hallgat, és odamegy hozzá a srác, de a csaj nem veszi ki a füléből a fülest, aztán utána többször is összefutnak, a végén kiderül hogy a lány süket? !

Mindig zenét hallgatnak, elkezdenek levelezni ilyen kis tapadós papírokon, bejönnek egymásnak, és a klip végén kiderül, hogy a lány csak úgy tett, mintha zenét hallgatna, mert süket?!

Legjobb válasz: dj sammy-look for love :) amúgy nekem a zene nem tetszett de a videoklip nagyon jó :)) rem. tudtam segiteni :)

dj sammy-look for love :) amúgy nekem a zene nem tetszett de a videoklip nagyon jó :) ) rem. tudtam segiteni :)
A kérdező hozzászólása: Igen!!!Köszönöm szépen :)
igen ezzel én is így vagyok a zene nem tetszik de a klippet imádom! :)

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!
Szerintem ne tegyél semmit.
Igyal sok froccsot amig szepnek vagy homalyoson latod
A kérdező hozzászólása: ...:D
jaj csak nem rólam van szó?:O
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm, teljesen igazad van...:)
Adj neki egy esélyt, ismerd meg, de ne hitegesd semmivel. Ha úgy érzed, nem kezdesz el hozzá vonzódni ezidõ alatt, akkor viszont ne ragaszkodj hozzá barátként sem. Jó lenne már megtanulni, hogy ha valakinek nem tudjuk viszonozni az érzéseit, akkor el kell engednünk, és nem berakni önzõ módon a barátgyûjteményünkbe. Igen, ha kiderül, hogy nincs nálad esélye, lehet, hogy el fog távolodni tõled. De akkor ez így is van jól. Ne akarj olyan barátot, aki ezt nem akarja (vagy nem ezt akarja).
jobb ha az elején tisztázódnak a dolgok, kinek ki jön be / nem jön be, mint hónapok múlva derülnek ki a problémák..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy nagyon bírom, és ha más nem is, de barátja szeretnék lenni, viszont õ már emlegette, hogy szeretne jobban megismerni, mert nagyon bejövök neki. Attól félek, hogy ha megmondom, hogy az érzelmei nem kölcsönösek, eltávolodik tõlem. És egyébként arról szó sincs, hogy mások véleménye érdekel...
Lehet, hogy meg fog, lehet, hogy nem.
portold át rám a belsejét és kapsz egy tökéletes pasikát.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem arról van szó, mert úgy érzem, hogy õ az, aki a legmegfelelõbb lehet számomra, igaz, még csak pár napja ismerem...és tényleg csak a külseje miatt...nem lehet, hogy ez meg fog változni?
figyi ha csak atlagos akkor adj neki egy eselyt, mert a jo szemelyiseg kepes megszepiteni az embert, de komolyan, de ha nagyon nem jonbe akkor nem is gondolnal arra hogy lehetne valami... Szval igazabol csak fosol masok velemenyetol sztem hogy leneznek majd esetleg e miatt, na a igyvan akkor jobban jar arac ekuled
Ha nincs meg a vonzalom hiába erõlteted. Inkább hagyd, mindenkinek jobb úgy.
Ha nem jön be, nem jön be. Mondta valaki, hogy muszáj összejönnöd minden aranyos és kedves sráccal?
A kérdező hozzászólása: Ez valóban ésszerû megoldásnak tûnik...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!