Találatok a következő kifejezésre: Nem vesznek a srácok, (28 db)

Lányok! Ha ismerkedtek egy sráccal aki tetszik nektek, és jelezgettek is neki, de úgy tűnik ő nem veszi a lapot?

Akkor egy idő után, mondjuk hónapokkal később már lehet, hogy csak barátként tudtok rá tekinteni mert ilyen "béna" volt? Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Nem ilyen nincsen ez baromság! haha ha valaki tetszik,az tetszeni is fog ha meg nem veszi a lapot,akkor egyszerûen elkerülöm,miért akarnék a barátja lenni?

Nem ilyen nincsen ez baromság! haha ha valaki tetszik, az tetszeni is fog ha meg nem veszi a lapot, akkor egyszerûen elkerülöm, miért akarnék a barátja lenni?
így van! annak nem lesz a barátja! nem lesz barát...vagy próbálkozik a lány és veszi a fiú a lapot és lesz valami vagy ha a fiú nem veszi akkor annyi volt.... vagy ha jóféle a lány és talpraesett és kell neki a fiú nagyon de nagyon akkor, kezdeményez!
Lehet csak zavarban van...

Csajok. Ha egy srác nem veszi a lapot, miért kell utána bunkó módon viselkedni vele?

Például azért nem veszi, mert van barátnője, vagy bejön általában a csajoknak, vagy éppenséggel fáradt. Ha meg nem rajongja körbe azt a lányt, aki kiszemelte, Isten irgalmazz neki. Keresztbe lesz téve neki mindenhol. Vagyis a történet: rendszeresen járok egy postára, eleinte még kedves, jófej volt a csaj a pultnál, én meg sokat járok oda, ma meg már szinte nem is akart kiszolgálni. Flegma volt, nem akarta adni azt, amiről láttam, hogy ott van mögötte, egyszóval bunkó volt. Nekem meg fontos a munkám miatt, már azon gondolkodom, hogy szólok a postavezetőnek.

Legjobb válasz: Mert egy bizonyos kor után már illik venni a lapot (férfinak lenni!) és nem pedig megjátszani a hü..egyereket.

Mert egy bizonyos kor után már illik venni a lapot (férfinak lenni!) és nem pedig megjátszani a hü..egyereket.
A kérdező hozzászólása: aha, akkor az elméleted szerint, minden nõvel össze kellene jönni, aki már vigyorog, mint a vadalma? Azért, mert nem akarok tõle semmit, nem hinném, hogy nem lennék férfi... Bár ezen elmélet szerint inkább vagyok akkor h..lyegyerek, mint egy olcsó ri..nc. Gondolom rád az utóbbi jellemzõ...

Miert nem vesznek komolyan a sracok ha model vagyok?

Nemreg veget ert egy 2 eves kapcsolatom, nem azert, de problema volt, h model vagyok. Megmondtam az akkori baratomnak, h csak addig csinalom, amig nem kerik h na...tehat amig tiszta az ugy.Es sokszor jott veklemo is. Most probalok ismerkedni, de ahogy meghalljak, meg meg se varjak h elmagyarazzam, s mar felreertik...hagyjam abba h lehessen baratom? szeretnek megint komoly kapcsolatot,m nem vagyok az a kulon bulizos lany. csak a modeling egy olyan dolog amit reg elakartam erni de magamert...mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem semmiképp se hagyd abba! Ha egy pasi nem érti meg, vagy nem vesz komolyan csak azért mert modell vagy, akkor nem érdemel meg. Ne agyd ott a modellkedést, fõleg ha régen akartad. Majd találsz egy normális srácot aki megérti:) Én személy szerint nem értem mi a bajuk azzal hogy modellkedsz.

Szerintem semmiképp se hagyd abba! Ha egy pasi nem érti meg, vagy nem vesz komolyan csak azért mert modell vagy, akkor nem érdemel meg. Ne agyd ott a modellkedést, fõleg ha régen akartad. Majd találsz egy normális srácot aki megérti:) Én személy szerint nem értem mi a bajuk azzal hogy modellkedsz.
Elsõként megtanulhatnál helyesen írni pl. szép összefüggõ mondatokat alkotni. Utána jöhet a pasizás!
Te vagy a paraszt!!!!!! Miért gond, ha valaki megtanul helyesen írni? Például te is: meghallgat (két l).
mivel valószínûleg egyikünk sem ismer, ezért próbálunk az írásodból következtetni... ha vkinek nincs pasija, annak biztos, hogy nem egy oka van (hacsak az nem valami ilyen, hogy lakatlan szigeten él)... nekem vannak modell (magyarul amúgy két l) ismerõseim, és nekik van pasijuk...
Igaz, irigy vagyok. Mindig is ilyen helyesírást akartam:) Nézd, hogyha problémád van, és úgy döntesz hogy írásban kérsz segítséget idegenek tapasztalatai alapján, akkor igazán megadhatod azt a tiszteletet hogy legalább a kérdést szépen, érthetõen írod le...ha már tõlünk elvárod hogy próbáljunk könnyíteni a helyzeteden és komolyan kezeljük a problémádat.
talán mert azt hiszik, hülye vagy.....
most miért bántjátok? Fel tudtátok fogni a gondját így is nem? Akkor meg próbáljatok segíteni neki nem pedig cseszegetni! Én már leírtam: majd találsz egy rendes srácot aki el tudja fogadni hogy modell vagy.
A kérdező hozzászólása: talan rossz helyre irtam, mert TALAN sok az irigy errefele...csak rendest valaszokat vartam, es az irassal siettem..istenem..mar az is baj ha az ember hibazik.
Valószínüleg azért mert sok modell öntelt picsa...És nem szívesen kezdenek velük.Bizonyítsd be nekik h nem vagy az és akkor már nem hiszem h elutasítanak.
A modellkedéshez elég csak bután nézni minek oda helyesírás:-) A sietség nem mentség a hibákra, fõleg az ilyen jellegû hibákra!Valószínûleg tényleg emiatt nem találsz párt... A másik dolog, hogy szerintem kérkedsz a szakmáddal.
veszet: veszett; hozzászólób:hozzá szólóban... A tagolást már megsem említem, Te IQ bajnok...
haggyátok már abba... a kérdezõ kérdezni akarsz nem sok gyökeret aki csak árt neki... pfff! Kedves Kérdezõ! Szerintem ne hagyd abba semmmiképpen... lehet h azok a srácok akik nem hallgatnak végig azok egybõl arra gondolnak h szép vagy és akkor minden pasi téged akar és lehet tul féltékeny tipusok:) szoval sztem találni fogsz magadnak egy hozzádillõ kedves aranyos srácot:)
egyszerû a válasz.A helyesírásod alapján is látható, hogy másra sem lennél jó, max egy szimpla ürítésre, akkor meg miért akarnának mást is tõled?
hagyjátok már abba ezt a hülye helyesírás dolgot. nem érted hogy nem ez a lényeg az egészben? hülye idióta. Kedves Kérdezõ! Tényleg ne hagyd abba a modellkedést. szép vagy, csinos vagy akkor meg fogsz találni fontos. Addig meg ne foglalkozz a sok paraszttal.Kívánom hogy összejöjjön amit szeretnél és hogy találj egy rendes srácot. Puszi
egy nyelvtan tanár veszet el az elsõ "kedves" hozzászólób köss bele te majom na mit irtam szarul?:@
esõ hozzászóló egy paraszt !!!!! ne hagyd abba szerintem h nem hallgat végig akkor ennyi . biztos lesz olyan aki végighalgat :) sok sikert
Igazán érdekelne, hogy 100 emberbõl mennyi írná le ugyanezt hiba nélkül. Akár férfi, akár nõ. Ha ezen múlna egy párkapcsolat, elég szomorú lenne az élet. Szerintem be kellene fejezni a helyesírás témakör taglalását. Kedves nyelvészünknek is. Az irigység beszél a legtöbb emberbõl. Leányzó! Nyugi, megtalálod egyszer az igazit, csak ne keresd görcsösen! Annyi szép és jó vár még Rád az életben... :)

Miért nem veszi fel a srác a telefont ha hivom?

Edig midnen jóvolt.. msot sztem msn-röl is letiltott...meg már felsem veszi ha hivom :S

Legjobb válasz: Azért nem veszi fel mert nem akar veled beszélni. Sajnálom hogy ezt kell mondjam de teljesen egyértelmû hogy a srác egyáltalán nem akar tõled semmit. Ne erõltesd a dolgot mert felesleges, ne akard magad ráerõltetni mert az neked is megalázó.

Azért nem veszi fel mert nem akar veled beszélni. Sajnálom hogy ezt kell mondjam de teljesen egyértelmû hogy a srác egyáltalán nem akar tõled semmit. Ne erõltesd a dolgot mert felesleges, ne akard magad ráerõltetni mert az neked is megalázó.
Ha nem szeret Téged, akkor minek zaklatod? :S Egy haverom bejött egy fiatalabb csajnak, minden nap írta neki a hülye leveleket myvipen. Gondolhatod mennyire jó érzés ez, ha valaki nem bír leakadni a témáról..
Most egész komolyan, ilyen kérdésre mégis mit lehet válaszolni a sima vigasztaláson túl? Szóval, te erre most komolyan választ vársz? Nem úgy tûnik. Ha én felteszek egy kérdést, hogy "Apám miért volt rosszkedvû reggel?", akkor arra mégis honnan kéne tudnia bárkinek is a választ? Könyörgöm, legalább írjatok részletesebb háttérinfót, vagy ha nem is választ akartok kapni, akkor írjátok hogy sajnálatot és vigasztalást szeretnétek kapni. Erre a kérdésedre a válasz: BÁRMI MIATT LEHET.
A kérdező hozzászólása: Kössz...nektek...!!! De mrá beszéltem vele telónh...csak naon bunkóvolt..
Most meghalt pár agysejtem. De tényleg.
Nyilván azzal, akit szeretsz. Az nem törne össze, ha egy pasi, aki nem is kötõdik hozzád, csak úgy megizélne, aztán dobna? A lényeg, hogy szerintem még senkivel se próbálkozz! Az meg elég gyakori, hogy nem az elsõ párjukkal maradnak életük végéig az emberek. Ez nem feltétlenül törés.
Ezt nem lehet így kilogikázni, hogy kivel jobb, meg mikor jobb. Amikor jön, akkor jön. Ha van egy partnered, akivel VALÓBAN jól érzitek magatokat, miért ne tegyétek meg...? De csak azért kihasználni egy havert, mert d*ghatnékod van.. Kissé gyerekes. Kissé nagyon.
Ez az egész úgy hülyeség, ahogy van, már bocs. Amúgy azt mondom, hogy egyikkel se feküdj le. Akkor lesz jó élmény az elsõ, ha olyannal fekszel le, akirõl azt érzed, hogy csak õ kell neked. Tuti nem érzed így, akkor nem gondolkoznál ilyenen, hogy mással inkább... És az se igaz szerintem, hogy az elsõ alkalom ekkora nyomot hagyna. Max akkor ennyire maradandó szerintem, ha negatív élmény (márpedig egy random sráccal nagyobb eséllyel lesz negatív élmény) 22L
Lehet csak túl fáradt vagyok, de a konkrét kérdés az lenne, hogy várj-e addig amíg megtalálod az igazit, akivel életed végéig együtt maradsz? Amúgy neked kell érezni, hogy szereted-e az adott srácot annyira, hogy egy szinttel feljebb emeld a kapcsolatotokat egyszerû járásból. ( a van benne szex nekem egy következõ szint) És igen, az elsõre mindig emlékezni fogsz, de nem feltétlenül biztos, hogy a szakítás összetör. Én is emlékszem az elsõ sráccal töltött elsõ alkalomra és még párra nagyvonalakban, akirõl azt hittem ásó-kapa-nagyharang, ehhez képest szakítottunk, utána volt egy-két kósza kaland majd találkoztam a párommal, együtt élünk és az elõzmények miatt tudom, hogy vele a legcsodásabb, legjobb, legleg. Tudom értékelni, mert tudom milyen a más, így mégjobban élvezem vele a dolgokat. Ha õ lett volna az elsõ is élvezném, de lehet nem ennyire. Meg ráadásul nekem kellett a kiéljem magam rész (a haldokló elõzõ kapcsolat végén jöttem csak rá erre, addig nem fordult meg a fejemben), vagyis ne azon kattogjak, hogy vajon mással milyen lehet. Megtudtam, így most már ez a kérdés egyáltalán nem hajt. 23 N

Miért nem veszi észre a srác, hogy IMÁDOM?

Van egy osztálytársam, még új itt a srác, de nagyon tetszik és annyira szeretnék beszélni vele,megérinteni Õt. Teljesen megbolondít, alig várom reggelente hogy lássam, lopva nézek felé az órákon és szünetben. Imádom a hangját, a mosolyát,ahogy nevet, az egyszerű lényét. Mindig rá gondolok, egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből.:D :) 17/L

Legjobb válasz: Mondjuk azért mert a jeleidet még a legjobb kódfejtõk se tudnák értelmezni.Nem hogy egy átlag srác akit nem érdekelsz.

Én is új vagyok az iskolámban és más csaj szólt, hogy "látod mit csinált az elõbb az xy? na, azt miattad csinálta" eléggé vak vagyok ezekre a "jelekre". pláne, ha "pasim van, bocsi" csajok csinálják ezt...mert csinálják.
Na igen egy Szia hogy vagy? Kérdésbõl minden kiderül.A pkutonium hajtomû titka is.. Ne legyél már ilyen suta.Vagy kezeményezel..vagy lemondasz róla.
Lehet, hogy észreveszi, csak lesz*r. Ha meg nem veszi észre, az azért van, mert csak ránézel. Egy nézés nem jelent semmit, egyértelmûbb jeleket adj.
Mondjuk azért mert a jeleidet még a legjobb kódfejtõk se tudnák értelmezni.Nem hogy egy átlag srác akit nem érdekelsz.
akkor küldj képet magadról és én kiverem XD trollolo
A kérdező hozzászólása: gondoltam, hogy ezen a szón fognak egyesek fennakadni :) :D
Ki fog alakulni.Egy idõ után egyértelmûvé válik, hogy tetszel-e neki, vagy sem.
Na ezt NE csináld. Menj oda hozzá bátran, ha nem is azzal, hogy , , Szia, hogy vagy?", hanem mondjuk megkérdezni tõle, hogy mi volt aznapra a házi feladat vagy hasonlók. :) Ebbõl már egy egész jó beszélgetést össze lehet hozni. Csak merj odamenni hozzá, mert ki tudja, lehet, hogy eddig pont õ nem mert odamenni hozzád. :)
mert nem mondod el neki :D
Talán ha elmondanád neki, akkor lehetne belõle vmi.
A kérdező hozzászólása: Talán jobb is így hogy nem tudja. Fogalmam sincsen, hogy milyen jeleket adnak a srácok, de biztos észrevenném ha lenne. Végül is majd elmúlik ez a "fellángolás" részemrõl :)
Mert nem gondolatolvasó.
Mond el neki, nem baj ha te kezded :D sok boldogságot! :D
Akkor meg minek tetted fel a kérdést?
Viszont gyanítom õ már párszor kivert...a fejébõl...:D
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem tetszek neki, hiszen nem vagyok egy topmodell alkat. Nem szoktam bámulni, nem is adok neki "olyan" jeleket, a kérdést sem jól tettem fel, csak nem jutott eszembe jobb kifejezés :D Nem is merek úgy pillantani rá, hogy 'jelnek' vegye, vagy hasonlók mert tutira nem jövök be neki.
Beszélgess vele.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tudok a közelébe férkõzni, az osztályba pár sráccal jóba van, és velük szokott lenni szünetekbe. Nem tudok csak úgy oda menni hozzá hogy: Szia. Hogy vagy? Egybõl mindenki vágná hogy mi a szitu azt pedig nem szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma tudtam meg, hogy állítólag barátnõje van, szóval már mindegy :(

Lehet egy srác annyira mulya és nyuszi, hogy egy nő közeledési nem veszi észre, vagy nem érdekli a nő mégsem?

Amikor találkozunk,néz, kerülget, de nem jön oda hozzám, csak rám néz, elmegy mellettem és felhúzza a szemöldökét, vagy mosolyog, vagy rám sem néz, csak kihúzza magát és úgy sétál el el?ttem. De a barátaim mondják, hogy sokat néz és stíröl, végigmér. Én jelöltem be iwiwen, hogy ismerem, ? vissza. Majd mikor már egy ideje nézegettük egymást, én odamentem hozzá beszélgetni, általános dolgokról beszéltünk, aranyos volt. Legközelebb mikor találkoztunk, már ? jött oda hozzám és a barátn?mhöz, egy pár szót váltottunk. Folyamatosan nézem én is, keresem ?t a tekintetemmel, de nem akarok megint én lépni. Várok rá, de nem jön oda, szinte hívom a szememmel, de mindig megtorpan. Amikor hazamegyek pl szórakozóhelyr?l látszik rajta mennyire csalódott, hogy már megyek. És egyszer meg is kérdezte, hogy már megyünk is? Mégsem jön oda hozzám, csak nagy nehezen, de azt is ritkán. Miért? Mégsem érdeklem??

Legjobb válasz: a fiuk a celozgatasokat,apro jeleket nem veszik eszre....

a fiuk a celozgatasokat, apro jeleket nem veszik eszre....
A kérdező hozzászólása: Ez oké, de én írtam neki a neten egy kétértelmû mondatot neki rejtett célzással, õ meg nem reagált vissza semmit. Ez szerintem nem félreérthetõ és nem is jel, csupán egy lépés az ismerkedés felé. Ezért kérdeztem, hogy lehet ennyire mulya valaki vagy ennyire félreérthetõ a viselkedése? A kérdéseket meg nem mindig nézem, de általában ha hasonló van, akkor a tizenéves korosztályról szól és én már lassan 30 leszek, tehát nem hasonlítanak az esetek, mi már érettebbek vagyunk, nem tinik. :)
Ha érettebb vagy akkor mi lenne, ha egyértelmûen rákérdeznél, hogy mi van?
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van, lehet ezt teszem, mert már jó lenne lépni valamerre. :)
A kérdező hozzászólása: Csak kicsit húzódozok tõle, mert szeretem, ha ffi lép, nem a nõ. Lehet visszautasít és ez szar. De ez is benne van a pakliban. Egy kis beszélgetés... nem árthat.

Nem vesznek észre a srácok, mit csináljak?

Van egy n?vérem aki 2 évvel id?sebb nálam, és szép is, a srácok mindig hozzá mennek vagy ha ismerkedni próbálok akkor max csak azért állnak velem szóba, hogy bemutassam ?ket a n?véremnek.Mit csináljak, hogy engem is észrevegyenek?Nem vagyok egy nagydumás csaj, legalábbis még meg nem ismerek vkit addig nem. Mit csináljak hogy végre engem is észrevegyenek és ne csak tesómat?

Legjobb válasz: Szerintem meg legyél természetes. Ne mutasd azt, hogy kacér és bevállalós vagy, ha egyszer nem, mert az természetellenes és idegesítõ. Legyél kedves, de ha még gátlásos vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy még érett erre. Nyugi, leszel! :) Ne kérdezd senkitõl, hogy mi a titka, mert ha nem magadat adod, csak görcsös leszel. Nagyon sok fiú van, aki nem a nagydumás lányokra bukik, de általában õk is félénkebbek, nem fognak rögtön lehengerlõ szövegekkel udvarolni. Légy természetes és nyugodt! Ha most nem vesznek észre, majd fognak pár éven belül, nem sürget senki.

Szerintem meg legyél természetes. Ne mutasd azt, hogy kacér és bevállalós vagy, ha egyszer nem, mert az természetellenes és idegesítõ. Legyél kedves, de ha még gátlásos vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy még érett erre. Nyugi, leszel! :) Ne kérdezd senkitõl, hogy mi a titka, mert ha nem magadat adod, csak görcsös leszel. Nagyon sok fiú van, aki nem a nagydumás lányokra bukik, de általában õk is félénkebbek, nem fognak rögtön lehengerlõ szövegekkel udvarolni. Légy természetes és nyugodt! Ha most nem vesznek észre, majd fognak pár éven belül, nem sürget senki.
Igazat adok az elõttem szólónak!Hisz én is így voltam ezzel csak épp nekem nincs nõvérem de mindig a legjobb barátnõmet vették észre és nem engem.De aztán elkezdtem én is ismerkedni és rátaláltam egy nagyszerû emberre, akivel már több mint 8hónapja vok együtt.Jaa és természetesen õ sem a nagydumás bunkók közé tartozik és épp emiatt szeretem. Hidd el neked is elfog jönni az igazi. Szorítok neked!:)
Muvelodj, es torodj a kulsoddel is. Biztos megtalalod a parodat. - Ne "majmolj " senkit mert esetleg nevetsegesse valhatsz - legy termeszetes.
Én frankón nem vettem észre amikor egy lány akart tõlem valamit. Egy másik lány szólt, hogy valaki távolról bámul, és folyton követ. Amikor összejöttem vele, szegény alig akarta elhinni. Aztán képes volt pár hét együttlét után dobni. :( Legyél közvetlen, és menj oda ahhoz akitõl akarsz valamit, és beszélgess vele. Nem fogja azt hinni, hogy akarsz tõle valamit. Ha nyilvánvaló, még akkor sem esik le gyakran az embereknek.
Beszélgess. Ne csak akkor, ha már megismered. Mosolyogj, kecérkodj. Játszd el, hogy jobb vagy, bevállalósabb vagy. Ne legyél szívbajos. De ha a nõvéredrõl van szó, kérdezd meg mi a titka. :)
elég késõn találtam mega kérdést de érdekes lenne itt egy idézet az elõtem szólóktol: Szerintem meg legyél természetes. Ne mutasd azt, hogy kacér és bevállalós vagy, ha egyszer nem, mert az természetellenes és idegesítõ. Legyél kedves, de ha még gátlásos vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy még érett erre. Nyugi, leszel! :) Ne kérdezd senkitõl, hogy mi a titka, mert ha nem magadat adod, csak görcsös leszel. Nagyon sok fiú van, aki nem a nagydumás lányokra bukik, de általában õk is félénkebbek, nem fognak rögtön lehengerlõ szövegekkel udvarolni. Légy természetes és nyugodt! Ha most nem vesznek észre, majd fognak pár éven belül, nem sürget senki. apszolut de igaza van :D specko én áhnyingert tok kapni a hüe plázacicáktol emga repper csajoktol :D plázamacska: 40 % szex 30 % rózsaszin fan 19 % kruva s 1% szív :D tiszteleta kivételnek :D reppercsaj: 45% jaj de vagány vagyok 5% love :D még 35% LL fan :D 20% pasizási vágy :D 5% mutogatom magam :D disco cica: 50% ego :D 0.5% ok az egora 45.5% beképzelt jó tulajdonság :D a maradék pedig a test :D normális csaj: 25% love :D (lehet tölem 50% is :D anyi baj legyen:D 10% kisebbségi komplexus :D (hehe nálad már kb 40% :D) pedig sztem nincsm é :D 30% agy :D 30% kedvesség :D 5% bnõ fanatizmus :D gondolom ebböl le szürtél egesmást a lényeg add öünmagad s ha lehet ne legéyl repper se disco macska se pláza cica és ha má itt tartunk emos se!!! (bár az emos csajok tényelg cépek :D) by
flörtölj velük:Dnem szabad bezsarinek lenni
Rövid lesz a válasz, hiszen soraidból úgy látom, igazából már te is sejted a dolgot. Van egy angol közmondás. Így szól: "Ha soványnak és fiatalnak akarsz látszani, vedd magad kövér öregemberekkel körül!"
Úgy látom, nagyon lepontozták az angol közmondást, így megmagyarázom, amit érthetõnek gondoltam, de ezek szerint mégsem az. Ha a "bombázó" nõvér mellett szegény kérdzõnknek nem terem babér, nem vele kellene együtt mennie a bulikba, hanem nálánál szerényebb külsejû lányokkal. Olyanokkal, akik között õ tûnhet a legszemrevalóbbnak...
szerintem épp arra lenne szükséged, hogy egy kicsit kitörj a mindennapi monoton életedbõl... új dolgokat próbálj ki... pl: jégkori, mozi, vagy szimpla vásárlás, és közben új embereket láthatsz esetleg meg is ismerhetsz. De legjobban barátaidon keresztül tudod kiépíteni a kapcsolataidat... de szerintem azért vagy görcsös mert mindig elõre gondolkodsz, h mi lesz a következménye, és ezért inkább nem csinálsz semmit... próbálj spontán lenni, sokat mosolyogni nevetni... legyen kisugárzásod... nem a külsõ a lényeg, de egyszer meglephetnéd ismerõseid, osztálytársaid, hogy kihivóbb öltözékbe jelensz meg(ezzel most nem arra célzok hogy plázacicásan) és figyelni a körülötted lévõk reakcióját, találd meg a saját stílusod ez nagyon fontos...
Amit a többi csaj is csinál... Öltözz lengén, tedd ki amid van ==

Egy könyvet keresek amibe a következő mondat hangzott el (nem pontos, a főszereplő srác mondja a főszereplő csajnak) : "A boltban is mindig a horpadt konzervet veszed le a polcról. Figyeltem ám. "? Ha valakinek ismerős, írjon lécci!

Legjobb válasz: Szerintem ez a szürke ötven árnyalata! De biztos, hogy olvastam, annyira ismerõs volt :-) Hú azon agyalok miket olvastam nemrégiben, a csaj fõszereplõ olyan furi volt benne, olyan elesett vagy nem tudom és megszokásból veszi le így a konzerveket, amiket amúgy észre sem vett még nem szóltak neki

Szerintem ez a szürke ötven árnyalata! De biztos, hogy olvastam, annyira ismerõs volt :-) Hú azon agyalok miket olvastam nemrégiben, a csaj fõszereplõ olyan furi volt benne, olyan elesett vagy nem tudom és megszokásból veszi le így a konzerveket, amiket amúgy észre sem vett még nem szóltak neki
Szerintem is a szürke 50 árnyalata...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de nem hiszem hogy a szürke 50 árnyalata mert azt nem olvastam...
Húú! Szerintem ez a csitt-csittben van!
Ha nem is pont az elsõ könyv.... de valamelyik szürkében van
a szürke 50 árnyalatában tuti nem..most olvastam..inkább a csitt-csitt
Biztos nem Ötven árnyalat trilógiában van, ugyanis mostanra olvastam el mindet és nem beszélnek semmilyen konzervrõl...:D Szóval ez kihúzva!

Segítsééég! Miért van az, hogy bárhogy töröm magam, a srác nem vesz észre?

Az egyik srác tetszik nekem, és bárhogy töröm magam, nem vesz észre... És nem kérek olyan kommenteket, hogy mondj le róla, keress másikat, mert nekem ő tetszik. A helyzetet az is bonyolítja, hogy focizik, gitározik, és az osztályból még sok lánynak bejön... 13/L

Legjobb válasz: meny oda hozzá beszélgess vele valami közös témát próbaálj találni ennyit tehetsz

meny oda hozzá beszélgess vele valami közös témát próbaálj találni ennyit tehetsz
Lehet hogy neked õ tetszik, de ezek szerint ez nem kölcsönös. Különben már észrevett volna, ha annyira töröd magad. Ez van...
Ha van facebookja minden meg van oldva. Írsz neki, hogy ki vagy, szeretnéd megismerni, barátkozni vele, aztán csak észre fog venni. Késõbb pedig el tudtok majd személyesen is beszélgetni. A többi lány meg ne érdekeljen kinek tetszik vagy kinek nem, most csak azzal foglalkozz, hogyan tudod megismerni jobban. És ne támadd le, azzal, hogy tetszel, akarok tõled valamit, ezt felejtsd el! Majd pár hónap múlva, ha jobban ismered és még mindig tetszik ugyanúgy, majd akkor lehet.
Vagy csúnya, vagy hülye vagy szerinte. "Jóféle" lányokat könnyû észrevenni.
Dagadt vagy!!!4!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!