Találatok a következő kifejezésre: Nem valami a kapcsolatom a keresztanyámmal (1 db)

Nem valami jó a kapcsolatom a keresztanyámmal. Lehet váltani? Úgy értem, ha van vki, akit jobban szeretnék keresztanyának. Létezik ilyen egyáltalán?

Legjobb válasz: Úgy tudom a rk. vallásban van un. bérmálkozás. Ha ezen még nem estél át, akkor lehet másik személyt bérmaszülõnek választani.

Úgy tudom a rk. vallásban van un. bérmálkozás. Ha ezen még nem estél át, akkor lehet másik személyt bérmaszülõnek választani.
A keresztanya nem levethetõ és felvehetõ ruhadarab. Nem választhatsz másikat, mert nem is te választottad, ahogyan a szüleidet és ha van párod az õ rokonságát sem. Akkor mit tegyél? Ha nem jössz ki vele felé se nézz és kész. Az, hogy a keresztanyád nem kötelez igazából semmire. Nekem van olyan keresztapám aki a keresztelõm óta nem látott. A keresztanyáimmal sem tatjuk különösebben a kapcsolatot és nincs belõle probléma.
Ugyanabban a vallásban kétszer nem lehet. Más vallással ESETLEG... de attól még az eredeti is marad.
Váltani nem lehet. Én sem találkozom nagyon a keresztszüleimmel, csak ha véletlenül összefutunk valahol (kétévente egyszer). Én már beletörõdtem, meg abba is, hogy a másik két tesómnak nagyon jó keresztszülei vannak. Meglátogatnak minket gyakran, ja és õk kapnak ajándékot karácsonyra, húsvétra, névnapra, szülinapra stb.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt olyan aki az esküvőjén menstruált?

Hogy oldottátok meg a nagy ruhában a tamponcserét?
Nem volt kellemetlen?Nem görcsöltetek?
Rettegek,hogy pont a nagy napon fog megjönni a vérzésem.

40

Elvállalnátok úgy munkát, ha egy családtag szerezné, de folyton felhozná, hogy ez mekkora szívesség volt?

Adott esetben elvár cserébe dolgokat, mert ő intézte el, és úgy érzi, jár neki a segítség bizonyos helyzetekben.

11

Amennyiben bizonyosodnátok róla hogy édesanyátok csalja apukátokat szóvá tennétek? Vagy mit tennétek a helyemben? 21L

22

Az emelt szintű családipótlékot csak az anyuka veheti igénybe? Vagy akkor is jár a kedvezmény ha az apuka igényli?

9

Van itt jogban járatos egyén? Hogy van ez?

Házasság alatt lett eladva a ház, ahol tulajdonos voltam. Tehát különvagyon keletkezett ezáltal. Viszont felújítottuk azt a házat, amiben a férjemmel lakunk ahol csak ő a tulajdonos. A felújítás jórészt ebből a pénzből ment. Válás esetén vissza tudnék követelni valamennyit vagy semmi sem jár? Számlák nincsenek.
Csak értelmes, normális válaszokat kérek. Köszi.

19

Lakásfelújítás alatt állunk, erre a párom vett a fiának egy 300000 forintos kocsit. Nagyon felháborodtam a dolgon és nem azért mert irígy vagyok, hanem azért mert másra is költhettük volna azt a pénzt. Most mit tegyek?

36

Mennyi idő alatt lesz meg így a határozat? Az apa nem ismeri el az apaságot, ezért dns tesztet akar csináltatni.

Még nem született meg a kicsi, de már most fenyegetőzik. Pontosan tudja, hogy ő az apja, de bosszúból próbál befeketíteni és a lehető legjobban meggyötörni, amiért nem vetettem el a lányunkat. Megmondta, hogy amíg csak lehet, húzni fogja az időt és évekig egy fillért sem kell majd fizetnie.
Mennyi ideig húzhatja el a pert?

39

Gyerektartás csökkentését kérte a volt férjem. Milyen papírokat kell majd nekem vinni a bíróságra?

4

Van egy család ahol mindenki bolondnak van nyílvánítva. Hogy lehet ez?

A családban mindenki le van százalékolva a "bolondsága miatt". Van aki ezért 70000 forintot kap. Az érdekelne, hogyan működik ez?

11

Fiatal pár számára melyik lakás a legideálisabb?

A keret 4-5 millió, egyelőre ezeket találtam. Nektek melyik tetszik legjobban?

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!