Találatok a következő kifejezésre: Nem valami a (12221 db)

Valami jó módszert keresek a körmeim erősítésére. Állandóan betöredeznek, nagyon gyengék. Valami jó módszert (lehetőleg nem valami gyógyszert) ajánlana valaki?

Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Sörélesztõ. Valamint lehetne venni körömerõsítõ lakkot rá.

Sörélesztõ. Valamint lehetne venni körömerõsítõ lakkot rá.

Búvárkodás! Akinek nincs búvár igazolványa de konyít valamit a búvárkodáshoz az nem is merülhet és nem vehet magának búvárfelszerelést ha nincs igazolványa vagy valami ilyesmi?

Legjobb válasz: Nem tudom, de nem butaság a vizsga, itt az életedrõl van szó. Nem elég "valamit" konyítani, mindenre fel kell készülni, amire csak lehet, még arra is aminek nagyon kevés az esélye, hogy bekövetkezzen.

Nem tudom, de nem butaság a vizsga, itt az életedrõl van szó. Nem elég "valamit" konyítani, mindenre fel kell készülni, amire csak lehet, még arra is aminek nagyon kevés az esélye, hogy bekövetkezzen.

Melledzeshez tudnatok ajanlani eszkozoket? (otthonra) van valami rugos cuccos, amit ket kezzel kell kihuzni az arra van nem? Mi a neve? Vagy valami hasonlokat nem tudnatok mondani?

Legjobb válasz: Széles fekvõ, lábad felteszed egy székre. Széles tolódzkodás, ehhez meg 2 szék fog kelleni :D

Széles fekvõ, lábad felteszed egy székre. Széles tolódzkodás, ehhez meg 2 szék fog kelleni :D
Így van, ne bohóckodjál ilyen rugós sza rokkal, fekvõ és tolódzkodás és fejlõdsz, ha van kaja is.:)
igen tömegnövelõ étrend kell napi 2gramm testsúlykilonként 5-6 gramm szénhidrát bár elég 4 is ha könnyen hízol és kb 1 gramm zsir testsúly kilonként fehérje:sovány hús, túró, sajt, fehérje por, tojás, szénhidrát:zabpehely, rizs, barnarizs, teljes kiörlésû kenyér, krumpli zsir:omega3-6-9 lenmagolaj, oliva olaj

Ha feltöltök valamit a Facebookra az felmegy valami szerverre nem? És valahol, valakik azt tárolják.

Mondtam haveromnak, hogy csak olyat töltösön fel, amit nem fog megbánni, ha meglát valahol 10 év múlva. Mert ha feltöltünk 1 képet annak fel kell valahova 1 szerverre mennie, és azt menthetik, vagyis gondolom mentve van valahol azért elérhető mindig. És mondtam, hogy kitudja, hol tárolják azt a sok képet, videót, adatot, és ki férhet hozzá, és mikor, meddig tárolják. Azt mondja hülyeség, hova férne már el a több millió ember több 100-1000 fényképe? De ha felrakok valamit a netre, Facebookra az fel megy egy szerverre nem? Nem az én gépemről megy ki a Facebookra... Tehát valahol tárolva kell lennie ennek a sok képnek, videónak ugye? Vagy tényleg hülye vagyok?

Legjobb válasz: nem vagy hülye

nem vagy hülye
A kérdező hozzászólása: Szóval most nem az ismerõsökrõl van szó, hogy õk is mentik, hanem akik a Facebookot csinálják.
Nyilvánvalóan tárolják, de nincs visszaélés - ha lenne, akkor nem az olyan képeiddel, amiken hülye fejet vágsz, hanem a bankszámláddal.
Nem te vagy a hülye, hanem a haverod. Mutasd meg neki a Google Drive-ot, ahol ingyen osztanak mindenkinek 15GB-ot. Innen csak leesik neki, hogy a tárhely ma már nem probléma.
Igen, a facebook szerverein tárolják. Nem mondtál hülyeséget és a barátodnak nyugodtan elmondhatod, hogy bizony BÕÕÕVEN elfér a több millió ember képe fent a neten. Hatalmas szerverparkok vannak erre, rengeteg géppel és irdatlanul sok tárhellyel. Itt már bõven nem terabyteos nagyságrendekrõl van szó, hanem nagyobbról akár.
18 születésnapra egy üveg minõségi ital megfelel, ha van rá keret, meg nem sajnálod, valami 18 éves whisky.
Nézz körül a Bigyoshop-on. Vagy lehet rendelni tortából kiugró strippert :D
A kérdező hozzászólása: Egy plázafiút hallhattunk :) nem pont rád voltam kíváncsi, de kösz, hogy írtál ;)
"Valami õrültség is jöhet, mert nem azok a betokosodott városi plázafiúk vagyunk, akik fél kezüket adnák 1 iphone-ért :D " Aztán mégsincs egy épkézláb ötletetek... Lehet, hogy az iphoneon valamelyik applikáció pont erre d ötleteket, de ti ilyen nagyon vagányak vagytok, nem értek rá ilyen városi szarságokkal foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Ha numera, akkor már valami luxusnumera legyen :D A haverokkal össze kell ülni ezt megbeszélni.. :D
A kérdező hozzászólása: Júú a guminõ az nem rossz ötlet ám :DD Jó azért az a ballagásos dolog necces lenne, mert együtt fogunk ballagni :DD...
Megelõztek a guminõvel :D Vegyél egyet öltöztesd fel és vidd el neki már a ballágásra is :D :D
vegyél neki egy felfújható guminõt XD
Fizesd be egy numerára :D
A kérdező hozzászólása: Ezen gondolkodom én is. A keretem mondjuk nem olyan nagy. :D
A kérdező hozzászólása: Gyá az utolsó nem rossz ötlet :D francba már, hogy nem vagyok eleresztvr pénzzel :D..

A szobám nem valami szép, és nem tudok vele, mitcsinálni valami ötlet?

A szobám szine rózsaszin és piros,a sarkoknál potyog a fal,engem nagyon idegesit.De az a gond hogy vannak 1-2 olyan cuccaim,amik már legallab 20évesek! Ilyen pl:a éjjeli szekrényem is,meg a TV asztala is,fából készültek,és már kopottak.A többi barátaimnak olyan jó a szobájuk,szépek a szinek,jó cuccok,nekem meg semmi extra cuccom nincs.Nem tudtok valami ötletet hogy hogyan tegyem, "men?bbé" a szobám?

Legjobb válasz: Képet nem tudsz linkelni? Úgy talán többet tudnánk segíteni!

Képet nem tudsz linkelni? Úgy talán többet tudnánk segíteni!
Szép a lila is, de a színválasztásnál figyelembe kell venni a szoba méretét, mert ugye pl egy sötét szín nem jó egy kis helyiséghez. Vigyázni kell ne legyen túl sötét a szín. De ha sötét is lenne, akkor tanácsos valamivel kompenzálni pl a két szemben lévõ fal sötét, egyforma színû, a másik kettõ pedig egy világosabb árnyalat.
A kérdező hozzászólása: Ez a szín nagyon, megfogott!  http://www.google.sk/imgres?q=lila+szinek&um=1&hl=sk&sa=N&tb..
szép szín, csak lehet, hogy ha a egész szoba ilyen lesz az már túl sötét lesz. Vigyázni kell. Én egyszer jártam rosszul egy kék árnyalattal. Olyan lett a szoba mint egy kripta. De ki lett javítva utána, minták lettek a falra festve sárgával. :)
A kérdező hozzászólása: A szobám elég nagy. Szóval egy sötét szin szerintem, nagyon illene:) De milyen mintákat tegyek, és milyen színû legyen a minta?:D
Fú nekem amúgy ebbõl a színbõl kéne egy díszfüggöny két oldalra, de amúgy az már nem is divat de tetszik.:) Mintát nem muszáj, csak ha szeretnél. De nekem muszáj volt. :)
De ha ezt a színt választod, ehhez tanácsos világosabb bútor.
Meg a függönynek is inkább világosnak kéne lennie. Mondjuk fehér alapon valami lila mintás függöny. De csak egy ötlet. :)
A kérdező hozzászólása: Igen a bútor az világosbarna, szinte már fehéres.Spagetti függönyt nemrég vettem, fehérszinût, és csillogós minták vannak benne.Én a mintát nagyon akarom, mert szerintem feldogja ezt a szint, egy fehér minta.
Van egy nagy óriáslegyezõm is, zöld-fehér mintákkal, az falon nagyon jól tud mutatni. mondjuk nekem a falnak van nekitámasztva, de így is jó, mert pont úgy jön ki, hogy jól mutat. Van egy párologtatós állványom is, királykék színû. A függönyömre meg színes lepkék vannak csiptetve. Apukám asztalos, úgyhogy a bútor kérdés meg van oldva, szép tölgy bútoraim vannak. :)
A kérdező hozzászólása: A szinén is gondolkoztam, valami erõs, sötétebb szint szeretnék. Pl:sötét narancs, kék, és a lila.De a lilával az a baj, hogy van egy nagyon szép szin, de szerintem a festõ nem fog tudni, olyan szint kikeverni, ami nekem tetszik.:)
Ötletet tudnánk adni, de pénz kérdése is ugye, hogy mit engedhetsz meg magadnak.
A kérdező hozzászólása: A szobám nincs lefényképezve ezért nem tudok képet linkelni. Hát igen a pénz kérdése is, de az eddigi spórolt pénzemet fogom feláldozni, a szobámra.Nem rég vettem egy, tüzkélõs táblát, mit tennétek rá ki, képet vagy valami mást?
Hát szerintem képet. De lehet én inkább nem adok tanácsokat mert nekem elég giccsparádé ízlésem van, bár ennek ellenére nincsen csicsás szobám. :)
Szerintem nekem ki kéne költözni Indiába, mert ott szeretik az ilyen csiricsáré, tarka, szinesmintás cuccokat! :)
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan adhatsz teis tanácsokat, szerintem mindennek utána fogok nézni, hogy ne legyen, ilyen nyomi a szobám. :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is nagyon szeretem, az eféle színes cuccokat. Fõleg a rikítós szineket imádom. Azok feldobnák a szobám. :)
A színén már gondolkoztál? Milyet szeretnél?
az enyém pl erõs narancs, olyan mintha mindig sütne a nap!
A rózsasín és a piros egyben nem összhangos! A rózsaszín és a fehér az gyönyörû! Próbálj meg a rózsaszín faladra fehér keretes képeket rakni, rengeteg fehér cserepes virágokat az ablakodba, És valami lágyabb színû függönyt választani:pl fehér vagy fehér rózsaszín keverék függönyt ne legyen rajta olyan sok minta! Az ágyadat azt mindig ágyazd be és ne csak úgy dobáld a cuccaidat hanem tegyél bele apait anyait!Vegyél soksok díszpárnát nagyon olcsót kaphatsz az ikeában, és valami kis semleges színûhuzatot tegyél rá! Az ágyazást így csináld.:az alvós párnáidat tedd el a szekrényedbe és a takarót is! Vegyél egy szép rózsaszín pokrócot amit majd ráterítesz az üres ágyra! Majd a szép díszpárnáidat legalább 3-4 legyen belõlük tedd oda ahova az eltett párnáidat szoktad!A tévés szekrényedet is fel tudod dobni némi dögös terítõvel és a éjjeli szekrényt is! A kopott falra tgyél rengeteg posztert valami kifinomúltabbat ne legyen annyira durva! Egyenlõre ennyi tanáccsal tudlak ellátni!
Nem nagyon.
állítólag 6 centis merev állapotú pénisszel már kilehet elégíteni egy nõt, szóval ha neked 6 centi megvan merev állapotban akkor nem azon kell agyalnod hogyan növeld meg hanem azon hogy használd amúgy meg vehetsz egy lamborghini-t attól nagyobbnak fog látszani
A kérdező hozzászólása: A 6 megvan mer 13-14cm hosszú és 5cm vastag csak attól félek hogy ez is kevés :/
ez nem kevés. teljesen átlagos. szóval ne gondolkozz ilyen hülyeségeken. legalább tövig betudod tolni a lánynak:D a nagyobb nem megy be mindenkinek, legalábbis nekem nem fér be egy hosszabb teljesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
Valakinek valamit. Ezt jól leírtad...
A kérdező hozzászólása: Egy srácnak írtam, hogy a volt barátnõje megcsalta, egy másik férfival, de a volt barátnõ, azzal fenyeget, hogy feljelent rágalmazásért, ez rágalmazás?
Annyi ilyen van, ha mindegyikbõl ügy lenne, másról nem is szólna a világ. Nyugi...

Ha nagyon sokáig nem mostam a péniszem és most elkezdtem akkor lehet vlami baja vagy még ha netán van valami baja meggyogyulhat?

Legjobb válasz: am meg nemfáj semi nem viszket stb de ilyen fehér valami is szokot rajta leni ugy néz ki vint valami réteg de az általába ha tudom lemosom

Ha valaki nem mossa meg a nemiszervét sokáig akár fitymaszükület, fityma letapadás, bakteriális fertõzések is kialakulhatnak, szemgma jelenthet meg.De elvileg meggyógyulhat attól függ milyen tûnetek vannak, van amit lehet még idõben elcsípve otthon is kezelni.
A kérdező hozzászólása: am meg nemfáj semi nem viszket stb de ilyen fehér valami is szokot rajta leni ugy néz ki vint valami réteg de az általába ha tudom lemosom
A tisztálkodás hiánya csak eme nemtelen részedre terjed ki, vagy globális, mint a válság? És ügye pisilésen kívül másra nem használtad!
Mit jelent a nagyon sokáig, és milyen okból nem tudtad mosni?
az a fehér anyag a szmegma, a lényeg ezentúl a alaposan mosd minden nap meg a péniszed és majd fokozatosan teljesen le fogod tudni mosni a szmegmát.El fog múlni, de ezentúl alaposan kell tisztálkodnod.
A kérdező hozzászólása: azért nem mostam mert hülye voltam és a másik kérdésre meg igen másra nem
Mi igen? Igen, másra nem, vagy igen, másra is.
Nemes nem lehet, ha még arra sem méltatod, hogy megmosd. Miért nem tetted, s most milyen ötlet vezérel?
A kérdező hozzászólása: és a második kérdésre igen
A kérdező hozzászólása: nemtelen ezt hogy érted?
Nem feltétlen van tünete, így csak orvos tud biztosat mondani, miután megnézték a mintát a laborban, de sokszor viszketés szokta jelezni.
A kérdező hozzászólása: azt honan tudom ha pl gyulladás és miylen modon lehet meggyógyitani?
Az lenne a csoda, ha nem lenne baja. Min. egy kis gyulladással számolhatsz. De jó hír, hogy ki lehet kezelni.
A kérdező hozzászólása: hát arra már nem emlékszek mert mostmár mindig mosom és azért nem mostam mert konkrétan ara nemtudom a választ mert hülyevoltam
A kérdező hozzászólása: Oké Köszönöm szépen mostmár régebb ota tisztálkodom rendesen nem ias értem hogy lehetem ilyen hülye Köszi mindenkinek

Miért nem csinál valaki valamit a VIDEÁVAL?

Az origo.hu-n kirak mindig egy aktuális videót, ami azért nagy szó és mégis 3 percből 1-et lát az ember...Miért nem tesz érte valaki valamit?

Legjobb válasz: Szerintem csak nálad van probléma. Miért nem teszel valamit? Például azt, hogy érthetõen leírod legalább......

Szerintem csak nálad van probléma. Miért nem teszel valamit? Például azt, hogy érthetõen leírod legalább......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!