Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyunk együtt a barátommal, (487 db)

7 hónapja vagyok együtt a barátommal és együtt még sehol sem voltunk. Mindig én vagyok náluk. Ha hívom valahova, nem jön velem, de a barátaival igen. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj az õszinteségemért, de ez a fiú nem vesz téged komolyan, olyan mintha titkolna. Szerintem keress másik barátot!

Szia! Ne haragudj az õszinteségemért, de ez a fiú nem vesz téged komolyan, olyan mintha titkolna. Szerintem keress másik barátot!
szia. ne haragudj de én is így látom mint az elõttem szóló csak kihasznál de nem gondol komolyan.esetleg szégyel. de inkább õ szégyelje magát amiért ilyen veled. ne pazarold az idõdet rá . keress olyat aki szeret .
Én bocsánatot sem kérek tõled, hogy nyersen fogalmazok, de ne légy hülye, dobd a pasit!!!
Szerintem ez nem ilyen egyszerû, fõleg ha szereted a pasit.Nyíltan kérdezz rá mi az oka hogy ezt csinálja veled?Mond hogy ez neked nagyon rosszul esik!Ha nem vállal fel nyíltan miért van veled?Lehet csak fél megmondani hogy szakítani akar... Lépned kell!FEL A FEJJEL!!!

3 éve vagyok együtt a barátommal és most azt mondta, már nem szerelmes belém, hanem csak szeret. Pedig szerintem szerelem nélkül az egész . Mit gondoltok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem 2 év után mondta az exem, hogy nem szerelmes, csak szeret. Én szerelmes voltam belé. Nagyon sok minden történt az együtt töltött évek alatt (közös élet, közös gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt.) Én hagytam el, õ szenvedett, hogy nem tud nélkülem élni, mindennél jobban szeret...stb. Nagyot hibáztam, és már nincs visszaút. Ezt csak azért mondom, ha szeretni szeret... Emiatt ne szakítsatok....

Nekem 2 év után mondta az exem, hogy nem szerelmes, csak szeret. Én szerelmes voltam belé. Nagyon sok minden történt az együtt töltött évek alatt (közös élet, közös gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt.) Én hagytam el, õ szenvedett, hogy nem tud nélkülem élni, mindennél jobban szeret...stb. Nagyot hibáztam, és már nincs visszaút. Ezt csak azért mondom, ha szeretni szeret... Emiatt ne szakítsatok....
3 év az nagyon hosszú idõ. "Szerelem" alatt általában azt a lángoló érzést szokták hívni. Amikor õ minden gondolatod, õ a legtökéletesebb, azt gondolod nincsenek hibái és mindent rózsaszínben látsz és fordítva. Ez az érzés egy idõ után átalakul egy sokkal mélyebb, sokkal bensõségesebb érzéssé, amit egyszerûen csak szeretetnek hívnak. De attól még SZERET. Szerintem nem az a kérdés hogy "szeret"-e, hanem hogy hogyan viselkedik veled, milyenek a gesztusai, mik a tervei veled, letudná-e élni veled az életét stb... Tudod ha azt mondják neked "szeretlek" az csak egy dolog. Mondani könnyû mindent. Gondolkozz el azon, hogyan viselkedik veled, milyenek a gesztusai. Én 7 éve vagyok a párommal együtt, nem szoktuk egymásnak mondogatni, hogy "úgy szeretlek" stb... mert ezt nem mondani kell, hanem éreztetni.... Mit gondolunk mit tegyél? Hát ülj le a barátoddal és vele beszéld meg, ne idegen emberektõl kérj tanácsot. Ezt a pároddal tudod csak megbeszélni.
meglepném valamuvel ami csak én vagyok....ami csak belõlem fakad....belém mindig újra belém tud szeretni a párom...azt mondta...fõleg ha nem veszek minden dolgot túl komolyan és elõjön a gyermeki énem...pl.képes vagyok ugrálva végigmenni az utcán és énekelem a nevét :)
Szerelmesen is képes meglátni a "negatívat" a másikban.Csakhogy egymást formáljuk egy kapcsolatban és tanulunk egymástól.És mindig fel lehet fedezni valami csodát a másikban....mi így élünk....és persze vannak mindemellett összezördülések. :)
A kérdező hozzászólása: 24esre gondoltam :)
te szerelmes vagy?
A kérdező hozzászólása: Te mit tennél a helyemben, utolsó válaszoló?
Az ostoba itt annyit jelent vak, elvakult. Ez bizony igaz! :D
A szerelem nem ostoba érzelem, ahogy írták neked el ne hidd!!!!! :) Sõt....
Mert nem érted. Ha meg elhagyod akkor másnál meg fogod érteni és csapsz a fejedre. Nálad is csak idõ kérdése!
s ez így megy 6 éve lassan :D
A kérdező hozzászólása: Én is pont ilyen vagyok, de belõlem kiszerelmesedett. Jó neked, szurkolok nektek :)
a biológiai szerelem 2-3 évig tart, utána kiveszik a vérbõl az a vegyület ami okozza az eufóriát, a pszichológiai meg elvileg lehet végtelen is, bár nem jellemzõ szerintem :/
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, köszi. Nem tudnál még több infót dobni a szerelem biológiai okairól?:)
Látod ezért írtam, hogy fiatal vagy még. "Kiszerelmesedett belõlem." Úristen!! Ezt hajtogatod egész nap. Ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy hogyan viselkedik veled. Mint már mondtam, az hogy mit mond csak egy dolog...
A kérdező hozzászólása: A viselkedése ? Elhanyagol, másokkal foglalkozik. Velem is, de nem annyira mint régen. Régen többször mondta, hogy szeret. Mindig rám fogja azokat a dolgait, amiket nem akar megcsinálni, hogy miattam nem tudja, közben pedig nem is. ...
Akkor az a baj, hogy nem is szeret. Nem az, hogy nem szerelmes.
Vond magadra a figylemt :)
Szerintem is akkor hagyd a francba. Nem szeret. Most már jogosan siránkozol. Majd jön a következõ.
Igazuk van az elõttem szólóknak. Itt nem a szerelem elmúlása a fõ probléma. Hanem az hogy ez nem alakult át mély szeretetté. És igen a lángoló szerelem elmúlik késõbb maximum újra lehet lángoltatni de ez múló állapot. A mély szeretet ami nem egyenlõ azzal hogy barátként tekintetek egymásra hanem igazi társként mindenben. Egy elmélyült férfi-nõi kapcsolat. Amit sokan szerelemnek hívnak lehet annak is de az én szótáramban a szerelem a kezdeti elvakult rózsaszín ködös állapot. A te esetedben a párod nem szerelmes és nem is szeret szeretettel sem. Az elhanyagolás a közömbösség jele. A te párod totál közömbös, semlegesek az érzései veled kapcsolatban. Szakíts szerintem mert csak szenvedni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Értem. De én még mindig megalázónak érzem, hogy én szerelmes vagyok õ pedig nem...
Ne sajnáljad, 30+ az ember már nem vak.
A kérdező hozzászólása: igen
Három év után a szerelem átalakul szeretetté.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez inkább szánalom. ha már nem szerelemes belém inkább szakítanék, csak hát én szerelmes vagyok belé
Csábítsd el újra ébrezd fel a tüzet :)
A kérdező hozzászólása: Hát nekem úgy tûnik, hogy a szeretet a szerelemhez képest szánalom. Ha nincsen tûz a kapcsolatban az nem szerelmesek találkozása. Szívem szerint szakítanék... De nem akarok még
Jól sejtem, hogy még elég fiatal vagy? Olyan 16-17-nek saccollak. Fiatal vagy még...
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok.Rosszul gondolom?
Nem gondolod rosszul, csak máshogy. Feketén-fehéren...
Mi is 3 éve vagyunk együtt, de még lángol a szerelem, a szeretet mellett, ezt nem bunkózásul írtam le, hanem hogy páran úgy írták mintha ennek kötelezõen el kellett volna múlnia. Pedig ez tényleg fontos. Én meg értem a kérdezõt. Ha neked megfelel ez a felállás akkor maradj, ha nem akkor adj új esélyt magadnak :)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy te is így gondolod, azonban mégsem. Annyira nem szeretnék szakítani, mert tényleg, én fülig oda vagyok érte. Ellenben , nem szándékozom üres "társ" lenni. Ha nem lehetek a szerelme, akkor kije legyek a kapcsolatunkban? ... Nem leszek "egy "töltelék...
A szerelem elmúlik. Ha 3 évenként váltani akarsz akkor rajta! Soha nem lesz családod.
A kérdező hozzászólása: Miért? Te bele tudnál ebbe nyugodni, hogy nem is éreznek irántad valódi érzelmeket? Jó, szeretnek, ok. De a barátot is lehet szeretni. Szerelmes pedig a párjába szerelmes az ember, nem pedig a barátjába...
Ez a természetes. A szerelem mögött egy biológiai program van, ami kb 2-3 évig tart. Ettõl még imádhat mindennél jobban! Éretlen vagy.
nem is éreznek irántad valódi érzelmeket? - Miért ne lenne valódi érzelem? Csak realistább, látod a hibákat is és ezzel együtt szereted. A szerelem az ostoba érzelem.
A kérdező hozzászólása: Nevezhetsz éretlennek, de inkább vagyok tapasztalatlan mint éretlen. Engem érdekelnek az emberek véleménye, és az is, hogy miképpen gondolkodnak. Emiatt is kérek tõlük segítséget.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy így érzed. :(
Nehéz volna õrültként (õrülten szerelmesen) gyereket nevelni. Szerelmes reménytelenül is lehetsz, szeretni egy kapcsolatban így nem lehet. Ez egy hasznos változás.
De ezt a kedves kérdezõ soha nem fogja megérteni. Csak azt hallja meg amit meg akar.

Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, ő is engem, mégis állandó kényszert érzek, h éreztessem vele, nagyon fontos nekem. Megfojtani nem szeretném, ezért nem csüngök rajta áhítatosan, de akkor hogyan mutassam ki, mit érzek?

Huszonévesek vagyunk.

Legjobb válasz: mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:))

mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:) )
Érdeklõdj a dolgai iránt, hogy tudja, fontos neked, mi történik az életében. Öleld át, simogasd, csókold. Néha apró ajándék is jó. Nem olyan, ami drága, hanem csak kedves apróság. Csoki például.
Öleld és csókold meg sokszor, lepd meg apróságokkal (pl. kedvenc csoki, üdítõ stb.), ebbõl már érzi, hogy mennyire fontos neked:) Én pl. valahányszor elmegyek a párom mellett (együtt élünk), biztos, hogy megpuszilom, leheletfinoman megcsókolom, végigsimítok a vállán stb. :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp, köszi!:)

Szerelmes, de nem akar elvenni. Miért? 8 éve vagyok együtt a barátommal, ő 24 éves. Azt mondja ő szeret, de még nincs erre felkészülve, mert fiatal. Viszont 8év után tudnia kéne, hogy én vagyok-e az igazi

Õ életem szerelme, de ha nem kéri meg a kezem, tovább kell hogy lépjek.Ezek szerint nem szeret eléggé?Nem akarom elpocsékolni a fiatalságom, h aztán 5 év múlva elhagyjon, és 30 évesen ott leszek egyedül.

Legjobb válasz: Hát azzal én sem értek egyet teljesen,hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek,hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást,sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is,hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást,h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%,mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik,de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem,de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek,akkor meg nem kellene már félnie!

Hát azzal én sem értek egyet teljesen, hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek, hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást, sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is, hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást, h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%, mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik, de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem, de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek, akkor meg nem kellene már félnie!
a házassági anyakönyvi kivonat jelenti számodra a megváltást? nem értelek
Én nem hiszek abban, hogy az emberek összejönnek 14-15 évesen, és aztán majd örökké együtt lesznek. Szerintem ha elvesz ha nem, 30 évesen egyedül fogsz maradni. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez a véleményem, és fõleg azért, mert voltam a te cipõdben csak 5 évvel... Már most mutatkoznak a konfliktusok, késõbb ez csak kiélezõdik. 21/L
Még tényleg fiatal, én sem mondanék 25 évesen igent a páromnak, mégha 8 éve vagy még több éve szeretnénk egymást.Sajnos bármi jöhet, a válás meg elég hosszadalmas és bosszús lehet.
Mi az hogy elvenni? Így akarod bebiztosítani magad? Szar ügy!! 8 év után tudja is!!! Hogy nem te vagy az igazi. Nem 5 év után akar ott hagyni hanem most fog.
Mert szemét. Ez van. Néha ráfaragtok, most is ez történt. Felejtsd el.
Én értelek, énis ezt tenném. Mármint, ha tényleg nem tudja ennyi idõ alatt eldönteni, hogy én vagyok-e neki az igazi, akkor valoszinüleg nem én vagyok... akkor minek rabolni egymás idejét? 8 év az nagyon nem kevés! Értemén a "nem a papír számít" elv hirdetõit is, de számomra ez nagyon fontos, és ha a páromnak nem, ezegy olyan dolog ami szakítást indokol. Õ tudja, hogy te ezt szeretnéd?
az elõttem válaszolónak teljesen igaza van!!!
hát ez a "fiatalon összejövünk és együtt maradunk" dolog ember és kapcsolatfüggõ. nekem rokonaim már 15 évesen összejöttek, most 7 éve, hogy együtt vannak. és nincs semmi baj, boldogok. de van egy haverom, akik szintén összejöttek 16 évesen, de 27 évesek voltak, hogy el is váltak. szerencsére gyerek még nem volt. szóval ez ember és kapcsolatfüggõ. az viszont, hogy nem akar elvenni, nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem szeret. lehet, hogy anyagilag most úgy érzi, még várjatok. de az is lehet, hogy most így is jól megvagytok, akkor minek az a papír? talán ha szervezel neki egy romantikus estét vagy hétvégét, egy üveg pezsgõ, vagy bor kíséretében nyugodtan, megértõen beszélgess el vele, hogy mi a terve, mit szeretne, és ha a közeljövõben nem akarja megkérni a kezed, akkor miért nem? de persze ne ess neki, éreztesd, hogy te csak kíváncsi vagy és szeretnéd tudni, hogy õ mit akar. hidd el, akkor biztosan megtudjátok beszélni. lehet, hogy csak meglepinek akarja. nem tudhatod. mindenképp beszélj vele, ne hagyd el, ne is gondolkodj ilyenen ennyi év után. persze, ha azt mondja, hogy fél, mert nem biztos, hogy téged akar vagy ilyesmi, akkor viszont érdemes elgondolkodni, hogy tovább lépj. de én azt javaslom, hogy szépen, nyugodtan, megértõen beszélgessetek el errõl, mert ez fontos dolog, komoly döntés. 28/L
Ez egy baromság, hogy akkor biztos nem szeret eléggé. Miért pont az a normális szerinted, hogy ideje megkérnie a kezed? Az õ döntése miért nem számít? Nem értem a magadfajtákat; ha egy boldog kapcsolatban élsz, mi az istenért kell azon hápogni, hogy ha nem kér meg, tovább kell lépned.. ez ökörség. Bár, ha rákényszeríted, akkor meg õ fog lelépni.. Amúgy 30 évesen sem állna meg az élet, ha épp egyedül lennél. Ha te igazán szeretnéd õt, elfogadnád -akár nehezen is- hogy neki ez korai. Mi értelme lenne egy olyan házasságnak, ami összejön, mert TE azt akarod, aztán pár év múlva elváltok és õ joggal érvelhetne azzal, hogy õ megmondta.. Ha viszont te a fiatalságod elpocsékolásának tartod azt, hogy boldogok legyetek együtt, de egyelõre papír nélkül, akkor jobb lenne, ha tényleg mást keresnél.. 23N
Igenis létezhet olyan, hogy valakik 14-15 évesen összejönnek és együtt maradnak életük végéig. Pont tegnap olvastam itt valamelyik kérdésnél egy válaszban, hogy 33/35 évesek, 19 éve együtt vannak, abból 12 házasságban, 2 szép gyerekük van, de még most is imádják egymást és pl. naponta szexelnek. Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret eléggé, csak valóban fiatal még. Sajnos benne van a pakliban, hogy meglát mást, de ez mindig benne van mindenkinél. Próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot, hogy pontosan miért is nem akar még elvenni, hogy mit ért azon, hogy még fiatal ehhez. Konkrétan kérdezz rá, hogy azért mondja- e, mert arra vár, hogy esteleg meglát egy "jobbat", mert akkor valóban nincs értelme tovább várnod rá Neked sem. De lehet, hogy csak attól fél, hogy ha most összeházasodtok, akkor már jönnek is a gyerekek, és akkor vége a fiatalos éveinek, nem járhat el ugyanúgy szórakozni, haverokkal lenni stb...
Inkább te nem szereted !!! Ha szereted akkor esküvõ meg lakodalom nélkül is szeresd. Azt hiszed ha elvesz akkor soha nem hagyhat el. Elég kis buta vagy.

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki

1, 5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és ez nem olyan "kijelentjük hogy járunk és egymáshoz sem szólunk" kapcsolat, hanem sokat vagyunk együtt. A tübbit lent találod. Mit tegyünk?

és el?ször volt szájrapuszi, majd smárolás, és én eléggé felizgulok ha vele vagyok és ? is ha velem.1 hete tapizott (fenekem, mellem körül, de látszott rajta hogy a mellem is akarta) tehát mit csináljunk, nem vagyok r*banc, tehát nagyon intim dolgokba nem megyünk bele (pl ujjazás kiverés, és afölött), de valami magasabb szintet szeretnénk. Mit tegyünk? 12,5/L

Legjobb válasz: nem [email protected],csak még 12 éves vagy,élvezd ki a gyerek kort amíg lehet...érted?ember 12 évesen én még nagyba legóztam...

nem [email protected], csak még 12 éves vagy, élvezd ki a gyerek kort amíg lehet...érted?ember 12 évesen én még nagyba legóztam...
Nálatok a magas szint a Barbie-babánál kezdõdik, és a legó StarWars nál.
Üljetek le sakkozni.
Ja, zsák a foltját...
Gratulálok anyádéknak!
Ez nagyon gáz!!! Mi az hogy szeretjük mi egymást?? Te még semmit nem tudsz a szerelemrõl, semmit az égvilágon, csak egy kis taknyos kölyök vagy... hova tart ez a világ?? Gratula anyádnak!! kövesd csak a példáját!!!
megértem h ÚGY ÉRZED szerelmes vagy de 12évesen még ne feküdj le senkivel, mert ehhez még lelkileg és testileg is éretlen vagy meg hát 14 éven alul még nem is szabadna... szóval szerintem várj még a szexel néhány évet, addig világosodj meg a témában és maradjatok a csóknál és esetleg pettingnél!
A kérdező hozzászólása: Mivan ?? Lefekudni?? Ujjazni??? Kiverni?? Dehogyis!!! 12, 5 evesen nem fogok pettingelni azert hulye nem vagyok. Az alkara irtam is hogy NEM ILYEN INTIM DOLGOK!!!!
azt mondod magasabb szintet szeretnél... a smárolásnál és a tapizásnál. a magasabb szint az szerintem a petting ami ennyi idõs korban még belefér...
mivan?? petting nem fér bele 12 éves kislányról van szó aki maradjon a babázásnál, petting nem fér bele majd 4 év múlva
Szerintem már a smárolás is korai 1, 5 hónap ne viccelj 12, 5 évesen??Tapizás mit tapiz a mellkasodat?? vagy a push upos melltartódat? Ez az egész egy vicc!!!
Nincs így gyerekkorod de komolyan. Már most "kapcsolatban" vagy ami igazából nem is nevezhetõ rendes kapcsolatnak 12 és fél évesen. Hová süllyed ez a világ??? még van ennél lentebb is??? Az elõbb olvastan egy kérdést abban az volt hogy a csaj 13 évesen le akart feküdni egy sráccal úgy hogy nem is jártak hát nekem már az is sok volt nem hittem volna hogy van lentebb de sajnos úgy tûnik hogy van. Ehhez még csak annyit szeretnék hozzáfûzni hogy egyrészt szerintem jobban járnál hogy ha kiélveznéd hogy van gyerekkorod elmenni szépen babázni meg homokozni a "pasidat" meg hagyni a fenébe ráér még az neked hogy egy fiu töltse ki a szabadidõd nagy részét mást részt pedig gratulálok anyucinak meg apucinak hogy engedik hogy ennyi idõsen te "kapcsolatban" legyél.
én most vagyok 13 és ne gondolkodj még ilyeneken 1 hónapja még én is gondolkodtam de rájöttem hogy ez így nem jó a nõgyógyász simán ribancnak nézne stb... ha irsz privit akkor részletezhetem a problémákat az ilyen hamar történõ kapcsolatokról (8 hónapig voltam a pasimmal aki 17 éves)
Szerintem cidázd le . és egy jó nagyot kurjatok ha ez kell neked 12 évesen ;)
na az utolsó csitrire sem figyelnek a szülei még Õ mondja, hogy nem kell ribinek lenni..komolyan egyre lejjebb süllyed a társadalom, szánalmas...kis éretlen csitrik pasiznak meg szexelni akarnak....
13, 5/L vagyok es 9 honapja vagyok eggyut a baratommal, ne siesd el, hagyd hogy alakuljon magatol, nem kell ribinek lenned de ha mar tapuz par honapon belul az ujjazas is meglessz es meg par honap es mar szep lassan kezded majd az olyan dolgokat is amiket most meg undoritonak talalsz vagy ilyesmi. A legegyszerubb hogy hagy magad ra, hagy hogy csinaljon amit akar, ha aznap nm akarod akkor kijelted nap elejen hogy nem mert menstrualsz vagy mert nincs jo kdeved. Ne felj es hagy magad lazan. Sok szerencset;)
A kérdező hozzászólása: -.-"
A kérdező hozzászólása: azért, mert ti FOREVER ALONE fészek vagytok nem kell másnak is átadni azt...
12 és fél éves vagy?
Ennek semmi köze a for ever alone-sághoz.Fiatal vagy egy kapcsolathoz ennyi ..
XDDDDDD ne haragudj de ezt kicsit kevésnek tartom az ilyen dolgokhoz... te nem így érzed?
A kérdező hozzászólása: de ha egyszer szeretjük egymást?
Túl fiatalok vagytok és kész.... felõlem azt csinálsz amit akarsz csak meg ne bánd jó pár év múlva:)
ráérsz még szeretni 5 év múlva, vagy annyira szereted h össze akarod kötni az életed vele és 5 kölyköt pottyantani neki? mert ha igen akkor rendben
még 15 évesen sem kéne a csóknál többet csinálni egy gyereknek de 12 évesen irány vissza babázni kislány.. hol vannak a szüleid?? most komolyan ezek a kérdések valódiak és szívatnak? vagy a kislányok meg a tinik egyre lejjebb süllyedõ, buta ösztön lények?(tisztelet a kevés kivételnek)kislány menj szépen oda anyucihoz mond el neki mit a szeretnél és remélhetõleg kapsz egy nagy pofont és helyére tesz
"de ha egyszer szeretjük egymást?" Úristen. Én is szerettem valakit az oviban mégsem feküdtünk le. Az a szerelem amit most érzel egész más, mint amit 17-19 évesen fogsz. Persze nem tudhatod, mert még csak 12 vagy és gyerek. Gyerek ész és gyerek gondolkodás...
Ujjazás, kiverés 12 évesen? Ne nevettess! Babáznod kéne basszus... hova tart ez a világ?!
12, 5 évesen azt se tudtam mi az a nemi szerv :D

Valaki segitsen! Egy éve vagyok együtt a barátommal eddig minden jol ment de az utóbbi két hétben csak veszekszünk! Két napja kiderült hogy tetszik neki az egyik barátnőm! De a lánynak nem jön be! Azt mondja szeret! Hidjek neki? vagy szakitsak?

Legjobb válasz: hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled,vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt,de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.

hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled, vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt, de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.
Szerintem már nem szeret. Én is így voltam ezzel veszekedés mindig más fiuk tetszetek neki stb. volt akinek nem tetszett de mégis... Am késõbb kiderült hogy meg is csalt de ez már lényegtelen. Az én helyembe repülne...:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és persze várok továbbiakat!én 18 õ pedig 17.beszéltünk errõl és azt mondja hogy szeret és nem hagyna el!de nincs abba semmi ha tetszenek neki más lányok is!és nem tudom mi lesz de azt tudom hogy nagyon szeretem és nem akarom elvesziteni mert fontos nekem!!

Mikor engedjem meg? 20 napja vagyunk együtt a barátommal. Nem bírom már visszafogni magam, megkérdeztem tőle hogy ő akarná e már. és azt mondta igen. Én 16 éves leszek októberbe. Nem korai még vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy 100%-ban biztos vagy benne és bízol a barátodban,akkor nem korai,de ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy,akkor már igen!

Ha úgy érzed hogy 100%-ban biztos vagy benne és bízol a barátodban, akkor nem korai, de ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, akkor már igen!
franciázás* bocsi
Ha már alig bírtok magatokkal akkor minek türtõzteted magad? A szex az egy jó dolog, jó szórakozást.
Ha teljes mértékben kívánod, miért lenne korai?
Ha elso, akkora korai. Varj meg vele legalabb egy honapot! En 8 honapot vartam... nem azt mondom hogy varj nyolc honapot, mert az meg mar hosszu ido, de ismerjetek meg egymast, stb.
Hát, szerintem 20 nap után még elég korai. Úgy, hogy még szûz vagy, még inkább. Mi lenne ha pettingelnétek? Esetleg frcanciázás? :) 16/L Honey
nõj fel. 15 éves kis csitri ne szexeljen. ha nagyon viszket, akkor maszturbálj. Nem bírod már visszafogni magad... ugyanmár.
A kérdező hozzászólása: 13:01.. nem az volt a kérésem h lehordj mindennek... hanem segítséget kértem , lehetett volna azt írni h szerintem nem kellene még ilyen hamar.. amúgy ma manapság 12 évesen már egy csomóan túl vannaka szexen akkor én mitmondjak...

Ezelőtt egy éve tettem egy olyan dolgot amikor még nem voltunk együtt a barátommal, ami elég rossz fényt vetne rám, de félek h az osztálytársa elmondja neki, ezért arragondoltam h én mondom neki, vagy ti mit javasoltok?

Képet küldtem magamról(mell,fenék)

Legjobb válasz: Hát szerintem inkább te mondd meg neki, minthogy mástól tudja meg. Kellemetlen lesz, ez biztos. De nem megcsalás, hiszen akkor még nem voltatok együtt. És biztosan értékeli, hogy õszinte voltál.

Hát szerintem inkább te mondd meg neki, minthogy mástól tudja meg. Kellemetlen lesz, ez biztos. De nem megcsalás, hiszen akkor még nem voltatok együtt. És biztosan értékeli, hogy õszinte voltál.
Szia! Mindenféleképpen Te mondd el neki, mert nincs annál rosszabb, ha másstól tud meg rossz híreket. Az felérne egy szívlövéssel... Vegyél erõt magadon és mondd el neki! -Tündérlány(17)-
hát, mivel van kettejük között közvetlen kapcsolat (ez jön le a sorokból9, jobban jársz valóban, ha megelõzöd a "hírt", és te mondod el a párodnak. A körülményeket is tárd fel, meg azt is mondd el, hogy most már nem tennéd meg. Amúgy ha nem lenne köztük közvetlen kapcsolat, én lehet, hogy nem mondanám el. (Én is küldtem már magamról képet valakinek, akivel akkoriban jártam, inkább csak járogattam - hol együtt voltunk, hol külön - de akkor még a páromat, akivel most vagyok, nem ismertem, errõl neki miért kéne tudnia?) (23/L)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) Elmondtam és nem is fogadta rosszul, csak kicsit megelpõdött a dolgon.

2 hónapja vagyunk egyutt a barátommal, de még nem vagyok belé úgy igazán szerelmes. Ez normális? Vagy baj? Veletek is már volt ilyen, hogy időbe telt, amíg úgy igazán kialakult a nagy szerelem?

Sokan mondják már egy-két hét után is, hogy így meg úgy szeretem a párom, imádom...de nekem ez vhogy gyors...Lehet kin?ttem abból a koromból, amikor megláttam egy szép pasit, vagy mondott pár kedves szót és én máris "húú de szerelmes" lette belé. Most úgy veszem észre, hogy nem így muködök. Lehet az el?z? kapcsoalom miatt, már inkább óvatosabb vagyok. Amikor az exemmel szakítottunk, azt mondtam, hogy én már férfit szeretni úgy, ahogy ?t szerettem, nem fogok tudni. Szóval, nagy csalódás volt. (De természetesen semmit nem érzek az exem iránt)

Legjobb válasz: Hát az én barátnõm 3 hónap után lett belém szerelmes. Nem sokára két évesek leszünk. :)

Hát az én barátnõm 3 hónap után lett belém szerelmes. Nem sokára két évesek leszünk. :)
Hm... Nem tudom... olyan 5-6hónapos volt a kapcsolatunk, mikor belémszeretett a volt barátom. Illetve õ ezt mondta... 8hónapig voltunk együtt. Bár nem tudom, hogy szerelem vagy megszokás volt-e Neki. Én voltam az elsõ komoly kapcsolata. Egyébként nyugodj meg, majd kialakul az a Nagy Szerelem is : ) Velem sajnos az a baj, vagy nem tudom baj-e :P, hogy túl hamar szerelmes tudok lenni, ha van párom. Nem mindenki egyforma! : ) Nani
Szerintem ha nincs meg már a kapcsolat legelején pl amikor elõször találkoztok) vmi szikraféle, akkor abból nem alakul ki nagy lángoló szerelem. Én mindig olyanokra voltam halálosan szerelmes, akiknél már mikor elõször beszélgettünk, vonzalmat éreztem. Én nem hiszek abban, hogy ez késõbb kialakul. meg lehet szeretni, lehet erõsen kötõdni hozzá érzelmileg, de mindent elsöprõ szerelem akkor sem lesz belõle. ilyen nem lézetik, hogy majd beleszeretek késõbb, vagy van már vonzalom az elején, vagy nincs, és ha ez utóbbi áll fenn, nem is lesz késõbb se. Ez csak az én vményem volt, nem általánosítok.:)
Szerintem nem baj, de azt általában érzi az ember, hogy ebbõl lesz e szerelem vagy nem.. a szikra meg egy baromság, életem szerelme teljesen közömbös volt amig meg nem ismertük egymást közelebbrõl, pedig egy környezetben voltunk.
A kérdező hozzászólása: *kapcsolatom elnézést :)
A kérdező hozzászólása: Többnyire csak hétvégente találkozunk, szoval nem vagyunk olyan sokat egyutt, szoval ez miatt is lehet...Majd kialakul idõvel gondolom én, hisz nem úgy vagyok vele, hogy nem akarnák bele szeretni, vagy hasonlók :) Köszi mindenkinek Nektek is, kellemes unnepeket kívánok :)
Véleményem szerint ez az egy-két hét után valaki ennyire meg annyira szerelmes, ez csak azt mutatja, hogy mennyire meg tudná szeretni!Nem azt, hogy már most szereti!Igazán akkor még nem is ismeri két ember egymást, ahhoz meg hogy megszeress valakit, ismerni is kéne õt!Az viszont meg már emberfüggõ, hogy mennyi idõ után tudod kimondani õszintén, hogy tényleg Õ az, akiért érdemes élni!:) Én az én barátomba 4 hónap után tudtam úgy beleesni, hogy azt mondtam, hogy SOHA SENKI NEM VEHETI EL TÕLEM!:) Bár a kérdésedre ez sem igazán válasz, elég bonyolult lenne kifejteni, mert nagyon sokmindentõl függ!(pl:mennyire vagy jó ember ismerõ, mennyire vagytok õszinték egymással, mennyire könnyen nyíltok meg egy másik embernek, mennyi idõt töltötök együtt stb.!:) Kellemes Ünnepeket! Üdv: Bubbla :)
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászólónak:a szikra az ott volt....csak mindig vmi megzavart/szulei, kisebb veszekedés múlt pénteken/ és azóta gondolkozok ezen....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Nekem hamarabb mondta a barátom mint én de én mondtam neki, hogy még nem érzem és nem volt harag.Kb. olyan 3 hónap után alakult ez ki nálam.Nincs gáz, ne félj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!