Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyunk együtt (1920 db)

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

Apuka aláirása nélkül, hogy irathatom bölcsibe a gyermekemet? Nem vagyunk együtt, nem együtt mûködõ

Legjobb válasz: Nekem nem kellett apuka aláírása.Munkáltatóit kellett adnia a munkahelyérõl,de csak azért mert együtt vagyunk,egyedülállóként nem.Neked mihez kell?Milyen papírhoz?

Nekem nem kellett apuka aláírása.Munkáltatóit kellett adnia a munkahelyérõl, de csak azért mert együtt vagyunk, egyedülállóként nem.Neked mihez kell?Milyen papírhoz?
Ha egyedülálló vagy, nem kell aláírás apukától! Tõlem sem kérték! Kitöltöttem a nevét meg amit tudtam és ennyi...
Akkor minel elobb gyermekelhelyezesi pert kell inditani es kerni, hogy a gyerek hivatalos ugyeit egyedul intezhesd/
A kérdező hozzászólása: a felvételi papiron kérik az adatait és az aláirását de nem szeretném ha tudná hova járunk bölcsibe születése óta nem törödik a lányával
kislányom bölcsis beiratásánál sem kellet apuka aláirása pedig házasok vagyunk csak munkahelyröl kellet mindketönknek igazolás.
Hivatalosan mindenhez kellene az apa aláírása es beleegyezese: költözés, bolcsode, ovoda, iskola....Van, ahol mégsem kérik es van, ahol betartják a törvényt es kérik. Kerdezo! Gyermekelhelyezesi pert kell indítani es ott kérni, hogy nalad helyezzék el a gyermeket es a hivatalos ügyeiben egyedül jarhass el.
Én nemrég csináltattam a gyerekek lakcímkártyáját, mert új lakásba költöztem velük. Megjegyzem 100%-ban saját tulajdonú lakásomról van szó. Ettõl függetlenül az apuka (nem élünk együtt) aláírása is kellett a lakcímbejelentõn. Nem is értem...
11 éves a gyerek, soha sehova nem kellett apuka aláírása
ha nem éltek együtt, és nincs elettarsad, akkor meg tudod igényelni az egyedülálló csp-t. errõl kersz igazolást. ez elég szokott lenni a bölcsiben, nem kérnek apukatol semmi mást.
Mondjuk nem véletlen van ez a törvény, meg hát te is alá tudnád írtani, ha akarnád, és ott a gyermek elhelyezés is, de azért mondjuk érdekes, ha apukát elnyeli a föld, mert hány olyan van, hogy olyan ívben szarik rátok, hogy ha akarnád se tudnád elõkeríteni és akkor jönnek itt ilyen aláírásosdival.
borzalmasak az esték? Ki lehet bírni...ne dramatizáld túl. Igaza van a szüleidnek
Elmesélem neked, hogy a pasimmal 2 és fél éve nap mint nap 300 km-re vagyunk egymástól, és hetente egyszer tudunk találkozni. Látod, lehetne rosszabb is. Ne akarjatok már 16 évesen összeköltözni, ez nem normális.
Leginkább próbáljátok meg szülõk bevonása nélkül. Valószínûleg még jó darabig nem fogják engedni. (amit egyébként maximálisan helyeslek)
A kérdező hozzászólása: 2 személyes ágyam van(kanapé, nem francia ágy, de attól még ugyanolyan kényelmes):P
Hát én ezt úgy oldottam meg h. mivel barátom nem volt szivesen látott vendég akkor jött mikor anyámék elaludtak akkor távozott mikor még nem keltek fel. Kényelmetlen volt de megérte, azóta nagylány lettem és nagyon sokat alszok barátomnál EGYSZEMÉLYES ÁGYON és nem kényelmetlen összekell bújni és annyi:P
Azért az egyszemélyes ágy nem egy leányálom, a páromnak valószínûleg már soha nem fog helyrejönni a jobb válla, mert egy éven keresztül kénytelen voltam azon aludni (nem volt pénzünk nagyobb ágyra). Talán a legjobb, ha megpróbáljátok mégis higgadtan megbeszélni. Higgadtan, de kitartóan addig rágd a fülüket, amíg belemennek, csak hogy békén hagyd õket végre :D
Nem hiszem hogy az ajtócsapkodással nem érdemes próbálkozni. Én tuti nem hagynám ha a lányom ily módon próbálna hatást gyakorolni rám. Sõt, pont az ellenkezõjét érném el. Viszont! Én úgy gondolom szexelni lehet délután is, nyilván nem a szex miatt akartok együttaludni. De miért nem élvezitek, hogy randi után hazakíséred, megcsókolod a kapu elõtt és hazamész, nem kell annyira sietni. Rájöttök, amikor jönnek a szürke hétköznapok, és arra gondoltok milyen volt hajdanán, mikor még csak randiztatok. Ha a lányom 16-17 évesen odaáll, hogy szeretné, ha az udvarlója ott aludna, megengedném, de csak péntek, szombatra, mikor nincs másnap suli, és nálunk lesznek, így legalább tudom hol van a lányom és nem az erdõbe kell menni szexelni. Kompromisszumra nektek is hajlani kell, ha békességet akartok.
Szexeltetek már egymással? Mert a szülõk, gondolom e miatt nem engedik hogy együtt aludjatok, de ha már szexeltek, akkor gyakorlatilag nincs miért ne engedniük az együttalvást.
16 évesen én is a randizgatást ajánlanám...hazakíséréssel:) ennyi idõsen még annyi minden változik 4-5 sõt 10 év múlva annyira átértékeled majd a dolgokat. másképp látod majd az egész világot... Nekem nem engedték meg, hogy együtt aludjunk, és most nagyon örvendek ennek. Most már pár éve elmúltam 18 van egy tartós párkapcsolatom, amit sokkal jobban értékelek, mintha ennyi idõsen elkezdtem volna a dolgokat...:-S Valószínûleg csak fölöslegesen jártatom a számat mert nem fog meghatni amit írtam, de azért ha elgondolkodsz rajta már az is valami...:) ja és az ajtócsapkodás nem valami fáin ötlet:)
Én úgy csináltam, hogy csak úgy nem jöttem haza a buliból:) nála aludtam.. másnap kicsit fura volt, fagyos volt a hangulat.. de egy idõ után hozzászoknak.. és sztem arra vigyázzatok, hogy egyszer itt aludjatok egyszer ott.. mert naon kiakadnának a szülõk ha pl. napokig nem látnák a pici lányukat
A kérdező hozzászólása: 2 személyes ágyam van(kanapé, nem francia ágy, de attól még ugyanolyan kényelmes):P
na akkor.kb 15 évesen annyiszor üvöltöztem anyámmal hogy ott aludhassak a barátomnál, hogy nem igaz :D ajtócsapkodás, sirás, üvöltözés stb :D aztán lassan lassan megengedte, és már csak az volt h minden hétvégén ott aludtam :D franciaágy nélkül, tényleg nem jó xD 18/L
A kérdező hozzászólása: nem feltétlen minden este, és igazad van, nem szexelni akarunk, arra ott lenne a délután, amúgy az van, hpgy mindig amikor elmegyünk, olyan érzés, mintha valami hiányozna, de nagyon, nem tudom, ki élte át, de kb olyan mintha meghal a kutyád, akit nagyon szerettél vagy valami, és eddig nem nagyon volt ilyen érzésem, de mostmár ez az érzésem, és nem tudom semmivel sem pótolni
23:04 majd rájönnek, hogy franciaágy hiányában nem olyan kellemes az együtt alvás :D ;)
Szerintem nem csak egyszer-egyszer akarnak együtt aludni, hanem minden este.
szerintem, csak együtt akarnak aludni, nem szexelni ;) .... amúgy menjetek sátorozni ;)
webkamszexet ismered?
A kérdező hozzászólása: de azt hogy tegyük? nem lenne feltûnõ ha esetleg nem menne haza a barátnõm, vagy én? esetleg vmeik szülõ benyit, és ott vagyok, vagy õ nálunk, abból nagy gáz lenne
ne haragudj, de pont úgy osztod az észt, mint azok a kamaszok, akik azt hiszik h mekkora nagy felnõttek, és nem is fogják észrevenni h még rohadtuk nem azok addig, amíg tényleg fel nem nõnek. utólag majd röhögsz, de ez mindegy is szerintem ne tartsd magad ennyire, és hinned kéne az elõzõ válaszolónak, mert pontosan jól leírta, hogy õ is ezt képzelte magáról, és már most 2 év után látja, h mennyire jó, h nem engedték neki. Szóval vegyél vissza, mert ez a stílus szerintem olyan tenyérbemászó...

Terhes vagyok, de a párommal már nem vagyunk együtt. Megszeretném tartani, de félek, hogy egyedül nem tudnám felnevelni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem vagyok abortusz párti! De! Lehet szerencsésebb lenne várni a gyermekáldással, és majd akkor vállalni gyereket, ha együtt vagy valakivel, szeretitek egymást és mindketten akarjátok!

Nem vagyok abortusz párti! De! Lehet szerencsésebb lenne várni a gyermekáldással, és majd akkor vállalni gyereket, ha együtt vagy valakivel, szeretitek egymást és mindketten akarjátok!
Ezért biztosan lepontoznak... De! Annyian kerülnek mostanában hasonló szituációba. Mindezzel együtt nagyon sokan házasságellenesek. Tudom, a legtöbben azt mondják, az csak egy papír, de azt akkor is átgondoltabban köti az ember. Tudatosabb döntés. Ha a házasság elõtti szexrõl is írnék, akkor meg esetneknek tartanának sokan. Mindezzel együtt: azt hiszem, nekem sosem lenne szívem megszakítani a terhességet. Persze sosem tudhatom, milyen helyzetekbe lehet kerülni. De attól félnék, sosem tudnám feldolgozni.
Esküszöm egyeseknek mennyi megfontolnivalójuk van... Ha a mi szüleink is azt nézték volna, hogy száz százalékosan mindent tudjanak megadni nekünk és csak abban az esetben vállaltak volna, lehet 4bõl 2 nem élne. Keveseknek adatik meg a hûderózsás anyagi helyzet, de abszolút szánalmasnak tartom, hogy ennyire normális az abortusz. Ha a gyereknek rossz kevesebb ruhával stb.-vel felnõnie, milyen lehet mikor kiszívják az anyjából? Szép!
Egyetértek az utolsóval. Tartsd meg, fel fogod nevelni! Nem a pénzen múlik csak, és attól még, h külön vagytok, tartásdíjat kell fizetnie.
Ne fontolgass!!!!Ha a Jó Isten megáldott vele te ne dobd el magadtól , szerintem....tudod a 3.babámat várom , nem mostanra terveztük sõt ilyen megélhetés mellett lehet soha nem vállaltam volna még egyet DE nem én döntöttem õ akart jönni Isten ezt az utat szánta nekem és nem tudnék azzal a gondolattal élni hogy megölöm a gyerekem mert nem jókor jön, mindig van valahogy, mindig van segítség mindig van jobb és ezek nem csak szavak hidd el nekem tudom mi az hogy nehéz, hisz jelzálog alatt a házunk, az Apehnál is tartozásom van de nehogy ezen múljon már az élet, hisz szeretni kell és igaz néha tudni nélkülözni de ha mégis megtartod megfogod tapasztalni mirõl is beszélek, mert akkormindig és mindig lesz kiért harcolnod , élned, soha nem leszel már egyedül!!!!!!Ezt tartsd észben!!:)
Ha van egy jó munkahelyed, anyagi biztonság, szülõi segítség, háttér akikre lehet számítani akkor biztos nem lesz gond, de ezek nélkül elég nehéz. Sokan még párban is küzdenek a mindennapok anyagi terheivel nem hogy egyedül egy babával.
Igen olyan felháborító hogy mindig csak az anyagiak, pedig hol van az attól amit egy gyerektõl kaphatsz???!!!Sokáig én is ideges voltam mert a kicsik már meg voltak mikor anyagi helyzetünk tönkre ment de ezzel én nem gondoltam hogy "kidobom" õket az utcára mert pl nem Pick szalámis kenyeret esznek vagy Adidas cipõben járnak, és ugye most meg jön a tesó akire meg abszolút nem számítottunk még sem fordult meg a fejemben egy pillanatra sem az abortusz....hát hol tart a világ hogy ha nincs pénz , megöljük a gyerekünk???áááá ezt nem szabadna így felfogni, minél kevesebbet kap a gyerek nagyobb korában annál jobban értékeli majd és nem a pénz fog neki számíani egy -egy embertársáben hanem a belsõ értékek, és nem a pénzért fognak vele barátkozni hanem azért amilyen.....
Én vagyok az utolsóelõtti-elõtti:D válaszoló. Egyetértek veled, utolsó! Nem is fér a fejembe, egyesek hogy képzelik amiket leírnak???? Komolyan... Szerintük jobb megöletni azt a babát, mint nehéz körülmények közé megszülni... SZÁNALMAS, legalábbis szerintem!
A kérdező hozzászólása: Félek, hogy nem tudnám felnevelni, de nem fogok hülyeséget csinálni. A gyerek nem tehet semmirõl ezzel tisztábba vagyok és szeretném is persze hisz csak az enyém, de viszont a szívem szakadna meg, ha látnám éhezni stb... Én is apa nélkül nõttem fel, de hála Istennek anyukám mindent megadott nekem és a tesomnak. Csak azt nem tudom, hogy mi legyen a párommal jöjjek vele össze a baba miatt?
Ha nem akarod elvetetni ne tedd, mindig van más megoldás.
Van munkahelyed? Van lakásod? Ha mar nem tudsz dolgozni, a táppénzed elég lesz a lakás fenntartására es a szükséges dolgok beszerzésére? Jogosult vagy tgyasra, GYEDre vagy csak a GYES es a csaladi 38e/hó bevételekre számíthatsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megfontolom azokat amiket írtatok.
Gondold át a helyzetedet. Elõször is az anyagiakat: ha megszületik a pici, milyen ellátásra számíthatsz, mennyibõl fogtok élni, mennyi kiadásod van, lesz-e segítséged esetleg. A másik: nem biztos, hogy egyedül fogod felnevelni, fiatal vagy, bárkit találhatsz majd még.Akik együtt kezdik a gyermekvállalást, azoknak sincs garancia arra, hogy késõbb is együtt lesznek. Én nagyon abortuszellenes vagyok, a helyedben is biztos, hogy megtartanám, hacsak nem vagyok katasztrófális anyagi helyzetben, mert éheztetni nem akarnám a gyermekemet. Bárhogy is döntesz, a te döntésed, a te életed, gondold át, ne kapkodj el semmit. Nem tudom, hány hetes vagy, a 12 hétig lehet a baba sorsáról döntést hozni. Gondold át mindkét verziót, te hogyan szeretnél tovább élni, neked mi a fontos!
Gondold végig, hogy mi az, amit biztosítani tudsz majd a babának. Mindent be tudsz-e szerezni amellett, hogy magadat is el tudod tartani. Lesz-e segítség, vagy teljesen egyedül kell megbirkóznod ezzel. Minden lehetõséget számba kell venni ilyenkor...
Az én apám ott volt 9 éves koromig, de jóformán semmit nem tett le az asztalra, mindent anyukám intézett. Aztán mikor 9 voltam elváltak és azóta sem támogat. Én 22 éves vagyok, nem túl felnõtt, érett meg stb..de úgy tartom, hogy sokkal jobb ha egy szülõd van, aki szeret és ezt érezteti is veled, mint 2, de az egyik annyi, mintha ott sem lenne. Én csak a baba miatt biztosan nem jönnék össze vele. Az más, ha békülni akar és lelkileg meg mindenféle szempontból támogatni szeretne titeket és érdekli a gyereketek sorsa, de ha ez nincs meg benne, szerintem bõven elég ha fizet gyerektartást (azt nehogy elhagyd neki, hogy ne fizesse! segítsen csak rajtatok amennyire bír!!!) és nektek megvan, ami a mindennapokra szükséges.

Szerintetek? Nem tudok megérteni egy srácot. Igaz mi már nem vagyunk együtt és nincs köztünk már semmi csak msn -en beszélgetünk. De mikor kijelentette, h találkozott valakivel aki neki szimpatikus kiakadtam. Nem értem miért közölte velem.

Legjobb válasz: Azért közölte Veled,mert már nem vagytok együtt,így nem hinném,hogy foglalkozik vele,Neked ez rosszul esik-e,vagy sem.Elvégre nem vagy már a párja.Azt gondolhatja,TE túl vagy már rajta.Lezárt ügy.Jobb lenne,ha ezentúl nem nagyon tartanád a kapcsolatot Vele.

Azért közölte Veled, mert már nem vagytok együtt, így nem hinném, hogy foglalkozik vele, Neked ez rosszul esik-e, vagy sem.Elvégre nem vagy már a párja.Azt gondolhatja, TE túl vagy már rajta.Lezárt ügy.Jobb lenne, ha ezentúl nem nagyon tartanád a kapcsolatot Vele.
Lehet õ még mindig érez irántad valamit és így próbál féltékennyé tenni!És ha kérdezem miért akadtál ki?Ez természetes ha nem veled akkor mással fog járni!
Biztosan azt hitte, hogy beszélhet veled barátként.
Én szeretek beszélni arról, aki tetszik.
Ha még tartjátok a kapcsolatot, akkor gondolom, õ elkönyvelt barátnak. A barátok pedig azért vannak, hogy megbeszélhessenek mindent egymással! Vagy, tényleg nem vagy még közönbös neki, és csak féltékennyé akar tenni!
Azt nem mondtam, hogy rögtön feleségül akarja venni. Hagyná inkább, hogy reménykedj és pofára ess?
A kérdező hozzászólása: dehogy deríthetem ki, hogy most éppen féltékenyé akar tenni vagy tényleg igaz?
A kérdező hozzászólása: Ja és azt se feledjük , hogy tegnap és ma is fent volt a társkerin.akkor?
A kérdező hozzászólása: Jó de miért annak akirõl tudod , h szeretne tõled még valamit
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom csak azt , h Úgy próbálta a beszélgetést igazítani , h mindig rákérdezek, valamire ami a csajjal kapcsolatos
Ha megmondanád neki, hogy számodra nem közömbös?

összejöhet a baba, ha 2 naponta együtt vagyunk és minden 2. nap, amikor nem vagyunk együtt felteszek egy gomba elleni hüvelykúpot, olyat amit lehet terhesen is használni?

Sajnos már ettől is előjön a folyás és így próbálnám megakadályozni. Azért sikerülhet így is a baba?

Legjobb válasz: Sajnos a dokik csak a gyógyszeres kezelésekre esküdtek fel, nem a meggyógyításodra. Nekem is addig voltak viszketõs gondjaim, amíg term gyógyász azt mondta, igyak vizet minden órában egy pohárral, mert a viszketés hasnyámirigyed át nem mosásától is lehet. Nem hiába írják a nõi magazinokban is, h kevesebb szénhidrátot és cukrot kell ilyenkor fogyasztani. Ilyenkor viszkethet a szemed is, megduzzadhat a szemhéjad és a szemöldököd közötti rész:ezek is a elégtelen cukor feldolgozástól vannak, ill.hogy nincs kimosva a szervezetbõl. Másik ellensége a gombáknak a lúgosítás, napi 2-3 dl gyümi és zöldséglé centrifugázva, vagy napi 2-3 citrom leve facsartan nagyon hatásos. Sok válaszban írtam már ezeket, de nem tehetek róla, abszolút beváltak.Sajnos engem sem kezeltek épp frankón a dokik. Császármetszésem volt, denem adtam kanyi vasat sem a kórházban. ehelyett a természetgyógyászomnakköszöntem meg, h egyáltalán lehetett gyerekünk. Mindenképp elõször kezeljétek ki magatokat, a párod is ihat gyümilét.

Sajnos a dokik csak a gyógyszeres kezelésekre esküdtek fel, nem a meggyógyításodra. Nekem is addig voltak viszketõs gondjaim, amíg term gyógyász azt mondta, igyak vizet minden órában egy pohárral, mert a viszketés hasnyámirigyed át nem mosásától is lehet. Nem hiába írják a nõi magazinokban is, h kevesebb szénhidrátot és cukrot kell ilyenkor fogyasztani. Ilyenkor viszkethet a szemed is, megduzzadhat a szemhéjad és a szemöldököd közötti rész:ezek is a elégtelen cukor feldolgozástól vannak, ill.hogy nincs kimosva a szervezetbõl. Másik ellensége a gombáknak a lúgosítás, napi 2-3 dl gyümi és zöldséglé centrifugázva, vagy napi 2-3 citrom leve facsartan nagyon hatásos. Sok válaszban írtam már ezeket, de nem tehetek róla, abszolút beváltak.Sajnos engem sem kezeltek épp frankón a dokik. Császármetszésem volt, denem adtam kanyi vasat sem a kórházban. ehelyett a természetgyógyászomnakköszöntem meg, h egyáltalán lehetett gyerekünk. Mindenképp elõször kezeljétek ki magatokat, a párod is ihat gyümilét.
A kérdező hozzászólása: upsz, nem ebbe a kategóriába akartam, azért ha van tapasztalat, írjatok kismamák :)
Gond nélkül összejöhet a baba, de mért nem kezelteted ki magad, mert így azért nem a legjobb teherbe esni. Párodat/férjedet is küld el kivizsgálásra és neki is fognak gyógyszert fel írni mert ide oda fertõzitek szerintem egymást. Menj el orvoshoz és egy hónap alatt ki kezeli a gombádat. Biztos, hogy gomba, mert enyhe viszketést okozhat hormon változás is. (nekem ez volt) Próbáld ki a cickafarkfû teát (ülõfürdõnek) simán helyre tesz 1 hét lat és akkor megint csak nem kell kétnaponta kúp.
dokinál voltál? elõszõr kezeltesd ki magad.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy voltam nála, több orvosnál is voltam.az immunrendszerem gyenge és genetikailag hajlamos vagyok a gombákra.az orvos is megmondta, hogy amíg más ráül a wc-re ami látszólag tiszta és nem kap el semmit, addíg nekem sehová nem szabad leülnöm, mert egybõl elkaphatok valamit. A párom volt vizsgálaton is, szegénykém, a prosztatáját megnyomták és úgy kellett utána pisilnie , de nem találtak nála egy deka gombát, vagy bacit, semmit. Addíg nem volt gondom , amíg nem próbálkoztunk, minden hónapban egy vagilact kúra és az orvos is azt modnta, hogy jobb már nem is lehetne.Múlt hónapban ahogy elkezdtük a próbálkozást és a sperma bent marad, kijön a gombám tõle. Csak ez a megoldást találtam. Köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nagyon köszönöm a hasznos tanácsaid, midnenképpen betartom majd õket, errõl én is hallottam már, de most megpróbálok minél többet lúgosítani! Amúgy nekem is nagyon bejönnek a természetes gyógymódok, szerintem sok gyógyszer csak a gyógyszer iparnak tesz jót, mert megvesszük, de nem nekünk! Minden esetre, most hozok fel magammale egy üveg ásványvizet és egy jó film közben , megiszom mindet:) Szép délutánt mindenkinek és jó baba várást!

Lehet hogy terhes vagyok, és az apjával most már nem vagyok együtt. Mit csináljak? Kb 2 hetes lehetek. Elvetetni nem akarom mert nem lenne szívem hozzá. Akivel most együtt vagyok lehet megértené ezt, de nem tudom. Mit csináljak?

Szüleimnek sem tudom hogy mondjam meg. Szeretném ha megmaradna de lehet ha így lenne akkor egyedül kéne felnevelnem azt meg nem szeretném mert nem olyan a hátterem hogy ez menne. Mit tegyek? Nagyon jó lenne ha tudnátok tanácsokat adni. /18/

Legjobb válasz: tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért

tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért
Mindenképpen meg kell beszélned a szüleiddel és a jelenlegi pároddal is! Egy idõ után úgyis kiderül nem gondolod? Am 2 hét? rem a mostani pasid elõtt történt:S
Én biztos nem mennék bele.... Nem azért mert nem az én gyerekem, hanem mert 2 hete lennék veled + nem kéne gyerek. 23f
18 vagy. lehet, hogy el kellene vetetni, de szerintem inkább add örökbe. akkor nem ölöd meg, és olaszokhoz kerül, akik mindent tudnak neki biztosítani :/
A kérdező hozzászólása: És azt is ki lehet matekolni hogy nehogy azt higyék hogy mástol van, szoval értitek hogy azt higgyék hogy a mostani páromtol van? vagy ezt nem lehet már eltitkolni?
A kérdező hozzászólása: És az gond hogy szedtem közbe fogamzásgátlót?
"Lehet hogy terhes vagyok" Nem kéne elõbb elslattyognod egy boltba, venned egy tesztet, s megbizonyosodnod a dologról, mielõtt még nagyon belemerülnél a tervezgetésbe? Ajánlom!
te hülye vagy? ember kapj már az agyadhoz, ilyen a mesébe sincs. remélem nem vagy terhes. amúgy az a minimum hogy csinálj már egy nyamvadt tesztet!
egyébként a két hetes terhesség meg azt jelenti, hogy épp most fogan meg a gyerek. amikor a menses elmaradásáról beszélünk, az egy négy hetes terhesség már. amit nem értek a sztoriban: te 18 vagy, gondolom a pasid sem sokkal több nálad. 2 hete sem vagytok együtt, hacsak nem aznap jöttél vele össze, mikor lefeküdtél az exeddel is. egy húsz éves gyerek 10 nap együtt járás után miért vállalná más gyerekét? sztem hanyatt-homlok menekülni fog, ha van esze
Volt itt a Gyk-en(is) olyan eset , hogy bánta a lány , hogy fiatalon abortált. És meddõ lett. Mivel szeretnéd a babát, rendszeres kontrollra is járnod kell! Igy nem titkolhatod a terhességet. Az idelyét meg ki leiet matekolni. A barátodnak meg komkrétan tudni kell: -terhes vagy, -megtartod, -és lesz tõled saját gyermeke.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítettél :)
A kérdező hozzászólása: Szedek fogamzásgátlót, és így jött.
végülis te ismered a szüleidet..ebben tanácsot adni nem tudok...de próbáld valahogy egy kis aláfestéssel elõadni: Anyu te mikor szeretnél unokát? Mit szólsz ha azt mondom nagymama lettél??? de azért akkor nem lennék ott az biztos:D
hát legközelebb okosabb leszel, és használod azt az óvszernek nevezett dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeret engem, és szerintem is megértené, nagyon fájna ha elveszteném a páromat is és a babát is. Ugy lesz felnevelve hogy õ az apja és õt kell szeretnie. Szüleimnek hogyan mondjam el ezt az egészet?
már hallottam ilyenrõl és a srác annyira szerette h elfogadta h lesz egy baba akit neki kell majd felnevelnie csak annyit kért cserébe h szeretne majd egy sajátot is:D tehát lehet h neked is sikerül és mivel csak 2 hétrõl van szó talán a szüleid nem is sejtenék h mi történt valójában:D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a pasim elõtt történt. És elfogadná szerintetek? Mert ha igen akkor, senkinek nem kéne tudni hogy ki az apja. Csak õ és én tudnánk. Szerintetek így jó lenne?
Add be az új pasidnak, hogy tõle vagy terhes!
mert tipikus döntésképtelen kislány vagy legyél érettebb és akkor tudni fogod a választ
Majd akkor dönt, ha a férfi végre elszánta magát és megkérdezi õt..Nem kell mindjárt fikázni a kérdezõt! Én is így vagyok sajnos egy férfivel...Lázba hoz, de még se.Nagyon tud hiányozni...Szerintem több idõt kellene együtt töltenetek!!!
Ismerõs a helyzet. o.O
nálam egy ilyenbõl született egy nagyon szép barátságom. próbáld meg tisztázni önmagaddal, õszintén, hogy milyen szerepet tölt be az életedben az illetõ, vagy milyet szeretnél, hogy betöltsön.

Mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni a volt barátnőmet, pedig már évek óta nem vagyunk együtt és ő már férjnél van?

Még szinte gyerekek voltunk, mikor együtt voltunk, ? 18 én 19 voltam és sajnos nagyon hülye, elrontottam az egészet, komolytalan voltam, pedig nagyon szerettem, csak kés?n jöttem rá. Sokat szenvedett miattam, ? nagyon szeretett és mindig mindent megtett értem, de én akkor nem tudtam megbecsülni. Végül elege lett és elhagyott. Akkor büszkeségb?l nem csináltam semmit, pedig hiányzott, de csak aztán jöttem igazán rá, hogy mennyire szerettem. Kés?bb megpróbáltam visszaszerezni, de addigra nagyon komolyra fordult a kapcsolata egy másikkal. Telek múltak az évek, voltak barátn?im, gyönyör?, helyes lányok, akik szerettek, de nekem mindig hiányzott valami. Egyik se volt olyan, mint ?. 4 év után szakított az akkori barátjával, akkor újra elkezdtem küzdeni érte, de ? már nem akarta, hiába próbálkoztam. Aztán összejött a mostani férjével, tavaly férjhezment. Azóta mégrosszabb. Sehol se találtam a helyem, elköltöztem a városból(nem csak miatta, de f?leg), beiratkoztam egy másik egyetemre, hátha jobb lesz. De nem lett, mégjobban szenvedek, hogy messze vagyunk és még véletlenül se láthatom meg az utcán. Elegem van ebb?l, majndem 7 éve élek ebben! Akérkivel vagyok nem tudom elfelejteni, csak az ? képeit nézegetm, csak a közös számainakt hallgatom. Néha egy pár hétre-hónapra enyhül, akkor azt hiszem, hogy végre vége, de aztán megint újra el?jön ez az érzés. Már végképp nem tudom mit tegyek, hogy kiverjem a fejemb?l. Lehet az a baj, hogy még mindig vele szeretnék lenni igazán, nem elfelejteni. De nem tudom! Ha valakinek lenne egy jó tanácsa azt megköszönném! 26/F

Legjobb válasz: Pont ez az, hogy boldogak együtt. Én is viszonzatlan szerelemben szenvedek már egy jó ideje, de tudom hogy nélkülem boldogabb és nekem ez a legfontosabb. Fáj hogy nem velem meg nullának érzem magam de ez nem ok arra hogy neki ne a legjobbat akarjam! Huába tesz meg az ember mindent a szerelméért, a bizalom és már szerelem nélkül semmit sem ér a dolog. Ne küzdj érte. Legyél te is olyan sikeres férfi, mint amilyen sikeres nõ õ. Tanulj ha tudsz még, próbálj jó állást szerezni, legyél egy érett felnõtt férfi akire lehet támaszkodni bármilyen téren. És legyen benned annyi tartás, hogy túllépsz a múlt dolgain, és azt mondod a nõknek hogy igen volt egy nagy szerelmed, de már más idõk vannak. Én tudom hogy baromi nehéz, de ne tedd tönkre magad, ez a legjobb út.

Pont ez az, hogy boldogak együtt. Én is viszonzatlan szerelemben szenvedek már egy jó ideje, de tudom hogy nélkülem boldogabb és nekem ez a legfontosabb. Fáj hogy nem velem meg nullának érzem magam de ez nem ok arra hogy neki ne a legjobbat akarjam! Huába tesz meg az ember mindent a szerelméért, a bizalom és már szerelem nélkül semmit sem ér a dolog. Ne küzdj érte. Legyél te is olyan sikeres férfi, mint amilyen sikeres nõ õ. Tanulj ha tudsz még, próbálj jó állást szerezni, legyél egy érett felnõtt férfi akire lehet támaszkodni bármilyen téren. És legyen benned annyi tartás, hogy túllépsz a múlt dolgain, és azt mondod a nõknek hogy igen volt egy nagy szerelmed, de már más idõk vannak. Én tudom hogy baromi nehéz, de ne tedd tönkre magad, ez a legjobb út.
Ez így szokott lenni nagyon sokszor, akkor nem kellett most kell. Neki is nehéz volt elfelejtenie téged, de sikerrel járt, idõvel te is elfelejted. Ha szereted békén hagyod, érthetõ hogy nem bízik meg benned többé.
Amint találsz nála szemetebb nõt, elfelejted.
Ne nézegesd a képeit és ne hallgasd a közös zenéiteket. Ez a legrosszabb amit tehetsz. Csinál olyan dolgokat amiket vele sosem lehetett, de mindig is szerettél volna. Ha ilyen nincs akkor keress valamit. Tarts csaj stoppot. Csak úgy ne legyél lányokkal, mert akkor csak játszol azok érzelmeivel amit késõbb visszakaphatsz az élettõl!
Kedves Kérdezõ! Voltam én is hasonló cipõben hosszú-hosszú éveken keresztül. Nálunk rosszabb volt a helyzet, mert barátok voltunk és bár mindketten szerelmesek voltunk félt elkezdeni egy kapcsolatot, mondván õ karrierista. Rengeteg közös programunk volt. Én pedig folyamatosan reménykedtem, reménykedtem és szerettem minden porcikájával együtt. A párkapcsolataimban õt kerestem, az össze fiú számomra üres volt. Egy nap egy kollégámon keresztül megismertem valakit aki randevúzni hívott. Semmi kedvem nem volt elmenni, addigra már azt hittem, hogy sosem leszek túl ezen a reménytelen, hiábavaló, gyötrelmes érzésen de egy barátnõm rábeszéltél, hogy találkozzal vele. Mást nem lesz egy jó sztorim. Jól éreztem magam, egyre többször találkoztam ezzel a fiúval és azt vettem észre, hogy teljesen elfelejtettem a reménytelen szerelmemet és újból szerelmes lettem! Most fogunk összeköltözni, házasságot tervezünk. Azóta rájöttem, hogy az a fiú sosem szeretett igazán. Ha az élet azt akarta volna, hogy együtt legyünk úgy történt volna. A volt barátnõd már túllépett rajtad és hidd el csak addig fogod nyalogatni a sebeidet még meg nem ismered újból azt megperzselõ érzést!:) )
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, ezeket már mind leírtam.
8: Ismered a lány érzéseit Irántad? Mi romlott el Köztetek? Az fennáll még?
A kérdező hozzászólása: Hiába udvarlok, évek óta udvarlok, tudja nagyon jól, hogy még mindig szeretem. De hogy udvarolhatnék egy férjes assoznynak? A férjét is ismerem, rendes ember és nagyon szereti õt. Bár nem csodálom, nincs ember a földön szerintem, aki ne szeretné. Tudom, hogy boldogok együtt, mit csinálhatnék így?
A kérdező hozzászólása: Igen, megváltozott és sajnos miattam. Sokkal erõsebb lett és büszkébb. 2 éve, mikor egyedül volt nagyon sokat beszélgettünk, rengeteget próbálkoztam, õ azt mondta, hogy nem haragszik már, de nem tudna bízni bennem és már nem úgy érez. Mégjobban tetszik a felnõtt énje, mint régen, nem csak az akkoriba vagyok szerelmes, hanem a mostaniba. Gyönyörû menyassozny volt, mindig arra gondolok, hogy bárcsak én vehettem volna el. Bárcsak megbecsültem volna. Bárcsak késõbb találkoztunk volna... Egyetemet végzett, most sikeres a munkájában, nagyon ügyes. 18 évesen is nagyon szép volt, de felnõtként tényleg gyönyörû nõ lett belõle. Hogy tudnám így elfelejteni?
A kérdező hozzászólása: Miért lenne szemét? Sosem volt szemét velem, sokmindent nem írtam le, de õ tényleg sokat harcolt a kapcsolatunkért. Az elején megcsaltam, aztán szakítottam vele többször is, õ mindig küzdött értem, mikor undorítóan viselkedtem, akkor is. Semmi rosszat nem tudnék mondani róla és megértem, hogy miért nem akart velem kezdeni megint, 2 éve, pedig tényleg megváltoztam. Nem mentség, de akkor kölyök voltam, én sem értem mit miért tettem.
Udvarolj! Beszéld ki Magad neki!
12: Azt gondolom az, hogy szeretünk valakit, nem függ attól, hogy õ szeret-e minket. És attól sem függ, hogy idõközben valaki másba is beleszeretünk. :)

4 napja késik a menszeszem! A barátommal 1, 5 hete együtt voltam védekezés nélkül, de kivette mielőtt elment volna! De már nem vagyok együtt vele! Mit tegyek? Terhes lehetek?

Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.

Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.
Sokan nem éreznek semmit sem a terhesség elején!Menj, vegyél tesztet és csináld meg.A barátodnak majd csak szerintem teszt után szólj.De ha negatív akkor szerintem felesleges.hiszen már nem vagytok együtt.
Minek szólnál? Menj vegyél tesztet, ha pozitív (azaz 2 csík jelenik meg) akkor szólj neki, meg a szüleidnek. Ha negatív akkor minek szólnál? Ha szerencséd van és negatív, akkor meg gondolkodj el, és máskor ÍGY ne szexelj! Legyen nálad mindig gumi, ha már csinálod. Több haszna van: mindamellett, hogy nem leszel terhes, még HIV fertõzött, vagy szifiliszes sem leszel... :O
Lehet, hogy csak késik, mert rástresszelsz...
Minek megvárnia a hétvégét ha már késik simán kimutatja a teszt. Menj és vegyél MOST!
Inkább akkor aggódhattál volna amikor úgy voltatok együtt!!!! Ha annyira fiatal vagy mind szexelsz?? Gondolkozz is néha és IGEN LEHETSZ TERHES VAN UGYANIS AZ ELÕVÁLADÉK OLVASS UTÁNA!!!! Van is miért aggódnod szegény gyerek!!!
Igen, sajnos terhes lehetsz, elég sokan lesznek így terhesek, nem tudtad? Hétvégén csinálj tesztet!
Hát jó, akkor teszteljen most, csak aztán ne töltse fel 5percenként a képet, hogy mi is látjuk-e azt a halvány csíkot, ami nincs is ott!
De jó lenne, Istenem, ha ilyen könnyû volna teherbe esni. Én persze hiába várok rá :( Egyébként kedves kérdezõ, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
csinalj tesztet
A kérdező hozzászólása: Nem vetettném el, eszembe se jutna ha kiderül hogy terhes vagyok! Már megbántam hogy felelõtlenek voltunk, de viselem a következményeket!
Bocs, elfelejtettem idézõjelet használni. Na de tényleg, akkor ennyi erõvel várjon addig amíg kimarad neki már kettõ, és akkor tuti terhes. Csak ugye annál kevesebb idõ marad gondolkozni arra, hogy mi legyen a továbbiakban.
tescoba, dm-be, rossmannba 700ft az X-epil teszt! 2 darab van benne, ha egy most pozi, akkor a másikat elteheted, ha negatív, akkor van egy tartalék!
Mi a francnak vársz a 7 végéig? Menjél el szépen a dm-be ott van az a tesz h IntiMed nekem kimutatta délutáni pisibõl úgy hogy 3 napja volt az hogy nem jött meg!!!!!!
Jah és az IntiMed csak 500 Ft környéke úgy hogy nem nagy összegrõl beszélek
Valahogy én sem tudom sajnálni, bocsi.Azért az se semmi, hogy 1.5 hete még szexelt vele, most meg már csak a volt barátja...remélem, hogy nem terhes, mert a kicsit sajnálnám(gondolom elvetetné).A felelõtlensége miatt egy életet kioltani!Ez a sajnálatos!Menj, mielõbb vegyél tesztet.2 fiú+9 hetes kislány anyukája
"szegény"???? én nem tudom sajnálni. Már bocs ha annyira felnõtt h szexeljen akkor legyen ahhoz is gondolkodjon!!!! Lehet kegyetlen vagyok nem izgat pontozzatok le de sajnálni õt nem lehet. Inkább azokat akik próbálkoznak hosszú ideig és nem jön össze nekik na õket kéne nem pedig az idétlen tiniket!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztosabb ha csak hétvégén csinálok tesztet! De ha addig se jön meg akkor szerintem már egyértelmû lesz! De azért reménykedek hogy megjön!
Minek várjon hétvégéig? Szegényt addig megeszi az ideg! Egy 4 napos késésnél már simán kimutatja a teszt a terhességet. Már ha terhes. Reméljük nem vagy az és egy életre szóló lecke volt ez neked!
Igen, csak aktus után 1, 5 héttel még nem mindegyik teszt mutatja ki, és aki ilyen ügyesen védekezik, az biztos a teszt leírását is elolvassa figyelmesen. :(
De ha tesztelne, akkor talán megnyugodna és elgondolkozna azon, hogy legközelebb figyelni kellene, hogy ne legyen több ilyen para.
Vegyél egy tesztet. Ha pozitív, akkor mond el a szüleidnek. Meg a volt barátodnak is, ha akarod. Van, aki ilyen egyszerûen teherbe tud esni, védekezés nélkül ez gyakran elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Nem érzek semmi különöset, csak annyi h nem jött meg! De nagyon remélem h megjön, nem szeretnék terhes lenni! Szóljak a volt barátomnak, vagy csak a teszt után?
na mizu?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!