Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok vastag nem tudom miért (2 db)

Nem vagyok túl vastag nem tudom miért eszek de még van étvágygerjesztőm is miért?

Legjobb válasz: ez egy beugratós kérdés, vagy csak én nem tudom értelmezni??? :)

ez egy beugratós kérdés, vagy csak én nem tudom értelmezni??? :)
Nyugii..én se értem..Miröl is van szó??
A fenekedre gondolsz vagy a combodra?Esetleg a férfiaságodra?
Nem vagyok túl vastag, nem tudom miért, pedig eszek és szedek étvágygerjesztõt is. Miért nem hízok? Szerintem ez lehet a kérdés. :) Ki kell vizsgáltatni magad, menj el háziorvoshoz, lehet pajzsmirigy probléma vagy cukorbetegség is pl., de lehet hogy simán ilyen alkat vagy.

Miért lesz eres a mell a terhességnél? Nekem amúgy is eres szokott lenni ezért nem tudom eldönteni, hogy a mostani vastag, sötétkék erek a pitvarban attól vannak-e vagy sem. Szerintetek?

Legjobb válasz: Koraterhességben még nem nagyon erezõdik, inkább úgy a 4-5. hónap tájától. Oka: a tejgyûjtõ csatornácskák illetve a mirigyek készülõdnek a szoptatásra, felületüket növesztik, ehhez pedig sok- sok oxigénre van szükség. Maguk az erek a mell egészén látszódnak. Illetve a "pitvart" a szívnél használjuk. Mellbimbó-udvar. Így egy kicsit helyesebb (bocsi, ne vedd kioktatásnak, csak jobban is hangzik)

Koraterhességben még nem nagyon erezõdik, inkább úgy a 4-5. hónap tájától. Oka: a tejgyûjtõ csatornácskák illetve a mirigyek készülõdnek a szoptatásra, felületüket növesztik, ehhez pedig sok- sok oxigénre van szükség. Maguk az erek a mell egészén látszódnak. Illetve a "pitvart" a szívnél használjuk. Mellbimbó-udvar. Így egy kicsit helyesebb (bocsi, ne vedd kioktatásnak, csak jobban is hangzik)
A kérdező hozzászólása: ok, köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!