Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok vastag nem tudom (17 db)

Ki nem szarja le? Nem úgy mész oda egy csajhoz, hogy helló, 25 cm-es péniszem van, van kedved meginni valamit.
Lóval jártál?
Mindig erre a legkönnyebb fogni, ha a nõ nem képes elmenni. Nem a te hibád.
Apukám, majd' 2* annyi vagyok, mint te, de 18-nál nagyobbal még nem is találkoztam, az pedig tökéletes volt. Nem tudom, honnan mérted, de ha helyesen, akkor az a lány csak egy kis liba, aki még beléd is akart rúgni.
Nekem csak egy olyan kérdésem van nõ létemre, hogy az exed ezt a méretet teljes hosszában be tudta fogadni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam úgy hiszem nem én voltam a rossz partner.
Szia. Szerintem is csak beléd akart rugni! Én szivesen fogadnàlak. Ff létemre :-)
A 19 cm-es hosszúság bõven elég, szerintem inkább a vastagságra akarta mondani, lehet, hogy 5 cm-es jobb lenne neki.
szerintem azert hagytak el mert hasonlitasz 1 troll-ra
Az szép méret akkor az én 20.7cm el törpül melette Nekkem is sokk csaj meglepödik rajta. De már volt olyan is akki le sem akkart szálni rola 25F
néger vagy ki akarna Mo-n egy négerrel kapcsolatot?
Hölgyeim és Uraim! Ez itt a reklám helye 26L
Mi az enyém meg 30 méter és leküldöm a boltba sörért :)
ó te lóbaszó...
Valószínû, hogy nem megfelelõen használod a gyakorlatban. Az enyém 22/6, de ez miatt még nem hagyott el senki. Alapos elõjáték, megfelelõ póz és mindent bele! Volt egy barátnõm aki azt mondta anno, hogy nem tudja mi volt a taktikám de elvolt ragadtatva a szextõl, ellenben az elõzõ hapsijától akivel legtöbbször fájdalmas volt a behatolás pedig centikben alattam volt 5cm-rel.
Kedves Kérdezõ! Orális játéknál engedd, hogy a csaj hozzászokjon a méretedhez, próbáljátok különbözõ pózokban , hogy ne fogazzon a csaj. Szexnél pedig figyelj a partneredre, ha érzed rajta, hogy fájdalmat okozol neki próbálkozz más pózzal. S legfõképp szükség van mindkettõtök nyitottságára, kommunikáljatok!! Beszéljétek meg mi okoz örömöt mindkettõtöknek és mi az ami kellemetlen volt és változtatni kell rajta. Egy kicsit nagyobb a méreted a magyar átlagnál, de szerintem a barátnõid nem ezért hagytak el, mert ha így lenne akkor a szemedbe mondták volna és akkor nem kellett volna itt megkérdezned.Vagy csak dicsekedni akartál ? :)
Nem elhagytak, belehaltak.:)
Nekem meg 17 cm. Csak gondoltam akkor én is leírom. 19/F
Igen, csak feka lehet, mert kizárólag nekik van nagy farkuk és egyiknek sincs kicsi. Ó édes istenem.
Miért, van aki a nagy gyíkot szereti :D Ezek a csajok nem olyanok voltak xD
Túl nagy a f*Szod .... 99, 9 %hogy igen azért ... vagy ha én veled lennék és megláttnám az anakondádat :') tuti szívrohamot kapnék ott helyben...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok néger !
hmm....kép? 24N
Szerintem nem a farkad mérete volt a probléma...Foglalkoztál eleget a csajoddal? :) Mármint tudod, elõjáték, hancúr, figyelmesség... :)
Néger vagy ?
Nekem amúgy akkora van, hogy amikor seggbetolom a csajt, közben mindjárt szopni is tudja.

Ciklus 17. napján 11, 2mm-es nyálkahártya nem túl vastag? Nem kóros? A doki csak annyit mondott, hogy "húú ez jó vaskos nyálkahártya! " Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz?

Legjobb válasz: Nyugodj meg az nagyon jó! Minél vastagabb annál könnyebb a picinek beágyazódni és rendesen megtapadni!

Nyugodj meg az nagyon jó! Minél vastagabb annál könnyebb a picinek beágyazódni és rendesen megtapadni!
Csúcsszuper! :) ))
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) )) Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok túl vastag nem tudom miért eszek de még van étvágygerjesztőm is miért?

Legjobb válasz: ez egy beugratós kérdés, vagy csak én nem tudom értelmezni??? :)

ez egy beugratós kérdés, vagy csak én nem tudom értelmezni??? :)
Nyugii..én se értem..Miröl is van szó??
A fenekedre gondolsz vagy a combodra?Esetleg a férfiaságodra?
Nem vagyok túl vastag, nem tudom miért, pedig eszek és szedek étvágygerjesztõt is. Miért nem hízok? Szerintem ez lehet a kérdés. :) Ki kell vizsgáltatni magad, menj el háziorvoshoz, lehet pajzsmirigy probléma vagy cukorbetegség is pl., de lehet hogy simán ilyen alkat vagy.

Patatnasos az arcom es nem tudom mit tegyek az olvastam hogy fogpaszta jo ra de nem tudom hogy hogyan kenyem fel a fogpasztat hogy vastagon e vagy veknyan?

Legjobb válasz: Vannak kifejezetten pattanás elleni krémek is. Amúgy nálatok nincs magyar-nyelvoktatás az iskolában?

Vannak kifejezetten pattanás elleni krémek is. Amúgy nálatok nincs magyar-nyelvoktatás az iskolában?
Apám bõrgyógyász , amikor meglátta, hogy fogkrémet kenek a ragyámra majdnem beájult, azt mondta nem szabad, mert a külsõ része megkeményedik de a benne lévõ mentol miatt a pattanásra kent rész nyirkos marad..ami folyamatosan nedvesen tartja, mondtam neki, hogy akkor majd vékonyan kenem:) azt mondta nem jó rá, így hozott másnap nekem rá krémet, elmégy egy bõrgyógyászhoz és írnak fel receptre olyan krémet amit a gyógyszertárban kevernek ki. Emellett számos oka lehet a pattanásoknak, lehet csak a sima tini pattanás, de ha túl sok van az arcon, háton akárhol akkor egyéb probléma miatt is lehetnek, pl többször visszatérõ mandulagyulladás.Nem árt egy belsõ tisztiítókúrát is csinálni, pl zöld tea , vagy valamilyen méregtelenítés, hidd el nagy hatása lesz a patikra..
A kérdező hozzászólása: az elo hozzaszolonak ne haragugy de en szlovak iskolaba jarok mar 13 éve
unokatesóm az aknesol nevû cuccot használta, undorító pattanásai voltak, de mind elmúlt.
A szlovákiai magyar is MAGYAR!A miénk! De azért nehogy elfelejts magyarul :) !

93-74-89, ezek a méreteim, túl vastagnak érzem a derekam, de sajnos ez alkati adottság. Amúgy 160 cm és 57 kg vagyok. Ez nagyon gáz méretarány? Egyszerűen nem tudom, hogyan öltözzek, milyen ruhákat hordjak. Ötletek?

Legjobb válasz: Dehogyis gáz! Így látatlanban nehéz megmondani, de szerintem ez éppen megfelelõ testtömegindexre utal. A 160 cm egy nõi átlagmagasság. Ahhoz az 50 és 60 kg közötti tömegérték teljesen jó. Legalább nem vagy az a nádszálkisasszony! Hidd el a soványság nagyon nem szép! Úgyhogy ne aggódj! :-) 20/f

Dehogyis gáz! Így látatlanban nehéz megmondani, de szerintem ez éppen megfelelõ testtömegindexre utal. A 160 cm egy nõi átlagmagasság. Ahhoz az 50 és 60 kg közötti tömegérték teljesen jó. Legalább nem vagy az a nádszálkisasszony! Hidd el a soványság nagyon nem szép! Úgyhogy ne aggódj! :-) 20/f
szia az én derekam is 74cm, hát az én alkatomhoz nem túl vékony mert a csípõm csak 88, a mellem meg 101 szóval csodálatos... én normálnak mondanám, a tied meg szerintem teljesen arányos méretek. Nekem a csípõ nadrágok, szoknyák "csinálnak" derekat mivel szélesíti a csípõm és így a derekam jobban kompenzálódik.

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Átalakitok egy faházat és leszeretném szigetelni belüről, hogy télen is lakható legyen, és nem tudom hogy üveggyapottal, vagy közetgyapottal szigeteljem, és hogy milyen vastagon? Vagy ha van jobb tipetek azt is megköszöném.

Legjobb válasz: NEEEEE.... Ne belülrõl... Kívülrõl... Egyébként közetgyapottal, de NE BELÜLRÕL... Így minden nélkül olyan 4-6 cm-t mondanék két rétegben dûbelezve...

NEEEEE.... Ne belülrõl... Kívülrõl... Egyébként közetgyapottal, de NE BELÜLRÕL... Így minden nélkül olyan 4-6 cm-t mondanék két rétegben dûbelezve...
A külsõ falakat alapesetben kívülrõl célszerû szigetelni, és ezt a legolcsóbb "hungarocellel" megtenni. Faháznál más lehet a helyzet. Ott nincs elõnye a külsõ szigetelésnek, hõtárolása így sincs a háznak, meg úgy sincs. Ha kívülrõl szigetelsz, homlokzati "vakolatot" kell felhordanod, ha belülrõl szigetelsz, belül kell gipszkartonoznod. Az utóbbi olcsóbb, de kisebb lesz a házad. Akárhogy is csinálod, a párazárásra oda kell figyelned! Ezt a szigetelõanyag és a lakótér közé kell tenned! Üveggyapotból és kõzetgyapotból is megcsinálhatod, a kettõ között mára már nincs nagy különbség. Amelyiket olcsóbban találsz. (Persze falra valót kell beletenned, födémre való nem jó, mert összeesik.) Hogy milyen vastagon? Hááát, mennyit akarsz fûtésre költeni? Vagy most fizetsz a szigetelésért, vagy késõbb a fûtésért. 15centit is tehetsz. Nem lesz sokkal drágább, fûtésköltségben pedig ég és föld!
Elsõ vagyok... Azért rakd kívülre, mert így a szerkezetben is kisebb lesz a hõingadozás (az éves), mint ha belülre raknád... Ha belülre rakod, akkor nem csak a tér lesz kisebb, hanem a harmatpont is a tertószerkezetbe kerülhet, és vizesedni, penészedni fog, roszabb esetben a gomba is megjelenik, ami faszerkezetek esetén egyenlõ a teljes megsemmisüléssel, ugyanis a gombás fának nincs kegyelem, azt el kell égetni, minél hamarabb... A vakolást meg könnyû felvinni, maximum egy rabichálóra kell még beruházni...
Viszont errõl az egész harmatpontos, gombásodásos kérdésrõl tudomást sem kell venned, ha gondoskodsz az oly' fontosnak említett párazárásról.
Már bocsi kedves elõzõ, de olyan, hogy tökéletes szigetelés nem létezik... Szóval jobb rá opdafigyelni, mint hogy aztán pofára essen a kérdezõ...
közetgyapotban goldolkodj, az üveggyapot összeesik egy idõ után. én is szigeteltem a sajátomat(fa vikendház): 10 cm kõzetgyapot+a gipszkartonhoz párnafának bramac lécet tettem, e közé ment még 3 cm nikecell= hibátlan. azt írta itt valaki hogy nem lesz hõtartás, ami hülyeség, a tetõk szigetelése sem más mint ez, viszont a párazárásra tényleg figyelj.
"Faháznál más lehet a helyzet. Ott nincs elõnye a külsõ szigetelésnek, hõtárolása így sincs a háznak, meg úgy sincs." Nem hõtartás, hanem hõtárolás. És szigetelés nélkül sincs, meg azzal sincs. Ha szerinted ez hülyeség, akkor nem tudod, hogy mirõl beszélsz. (És kevered a hõszigetelés, hõtárolás fogalmakat.) Az üveggyapot csak régen esett össze, ma már nem. Illetve van olyan, ami összeesik, az olcsóbb, és van olyan, ami falba való (http://www.knaufinsulation.hu/hu/products/ti-140-db), az nem esik össze soha. Ilyet tettem én is. Úgyhogy mindegy, hogy üveg- vagy kõzetgyapot, ugyanúgy szigetelnek, amelyiket jobb áron megkapod. ;)

Mit csináljak, hogy vékonyabb combjaim legyenek? Mindenemmel meg vagyok elégedve de a combjaim túl vastagok és már nem tudom, hogy mit csináljak velük.

vastag combok

Legjobb válasz: Helyi fogyás nem létezik. Ha a combodból fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.

Helyi fogyás nem létezik. Ha a combodból fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de azt se bánnám ha minden honnan fogynék még egy picit.Valami jó diéta?
képet tudsz róla küldeni? Elsõ körben: szemöldök fésû?
A kérdező hozzászólása: Itt egy fénykép: http://kepfeltoltes.hu/view/131012/szemo_www.kepfeltoltes.hu.. Az egyetlen probléma csak az hogy a szüleim nem túlságosan rajonganak ezért a szemöldökszedetõs dologért.. Engem viszont nagyon zavar.
Menj el kozmetikushoz. Õ megcsinálja szépen formára. Utána már te is tudod magadnak szedni, hiszen látod, hogy hol kezd visszanõni. Szemöldökfestésre pedig szerintem nincs szükséged.
szép szemöldököd van, max 1-2 helyen kéne csak igazítás. De szemöldök fésûvel simán lehet korrigálni.
annyira nem gáz, az alapformája tök szép.. csak azokat kell csipesszel kiszedni ami ritkásan nõ mellette, azt meg te is megtudod csinálni.. a lényeg szép lassan, ne kapkodj, egyenként szedegesd... nem nagy ördöngösség :)
szerintem is oké a szemöldököd :) láttam csubakkásabbat is már :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenki!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!