Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok szép mit tegyek (34 db)

javaslom menj sürgõsen bõrgyógyászhoz
Bõrgyógyász, mert célzott kezelés kell, és a legtöbb szer vényköteles. Nyugi, naponta lát rosszabb dolgokat, szóval meglepni nem tudod. :D

Nincs sok önbizalmam és szerintem nem vagyok túl szép. Mit tegyek? Mivel szerezhetek önbizalmat?

néhány ember szerint szép vagyok, néhány szerint nem, én pedig nem tudom, olyan átlagosnak érzem magam. Mivel fiatal vagyok (13) ezért sminkkel sem tudok segíteni a dolgon. Mivel szerezhetek önbizalmat? Esetleg mehet kép privibe véleményadásra.

Legjobb válasz: 13 vagyok és nekem is az önbizalmammal volt baj, de már helyreállt a helyzet. Ha gondolod küldj képet! 13/L

13 vagyok és nekem is az önbizalmammal volt baj, de már helyreállt a helyzet. Ha gondolod küldj képet! 13/L
küldj nyugodtan :) 13/l
küldhetsz képet 14/L
Figyelj ez a normális, ha van aki szerint szép vagy van aki szerint nem :D még a hírességek sem tetszenek mindenkinek.
Szia, 14 vagyok. Én is szinte mindig ezt érzem, de a barátaim mindig felvidítanak :D Ne gondolkozz ezen, legyen pozitív a kisugárzásod, mert ezt mások is észre fogják venni, és szépnek fognak találni. :) ) Ha gondolod, ide is küldhetsz képet.:D
Most ez lehet hülyén hangzik, de ez szerintem ebben a korban normális. Most vagy abban a korban, hogy mind külsõre, mind belsõre sokat alakulsz, változol. Szerintem a lényeg, hogy érezd magad jól, legyél nyitott, mosolygós és vidám. Sokszor az embert ezek a tulajdonságok teszik ragyogóvá mások szemében. :) A belsõ kisugárzás nagyon fontos. És csak ezután jön az, hogy például sminkeled-e magad.
Küldj ide is képet! Õszinte leszek! :D
elõzõ vagyok ez lemaradt: 14/l
én is sokáig küzdöttem ezzel a problémával, de szerencsére sikerült leküzdenem :) elmondhatom a tapasztalataimat ha szeretnéd és képet is küldhetsz :)
küldd a képet :) ) 16/f
átlagos vagy.
Nemet és kort írj légyszi!
hát akkor beszelj, kerdezd meg h hogy vagy, helyzet stb...
A kérdező hozzászólása: köszi :) amúgy az egyesnek mondom hogy a fiú 17 és meg 16 vagyok.

Nem vagyok túl szép mit tegyek?

16 éves fiú vagyok 12-15 éves koromban is kerültek a lányok mert nem vagyok szép azt már elkrültem, hogy depresszióba kerüljek emiatt de még mindig fen áll az, hogy amikor kimegyek az utcára akkor elbizonytalanodok, hogy én nem vagyok szép ?k meg igen...

Legjobb válasz: Nem tudom mit tartasz csúnyának magadon. De ha változtatni lehet rajta akkor tedd meg. Én is ilyen voltam tizenévesen, csak én lány vagyok, orvos rajtam sem segített, ezt magadnak kell megoldani, ha lassan is de változtasd meg a dolgokat amik nem tetszenek és akkor több önbizalmad lesz.

Nem tudom mit tartasz csúnyának magadon. De ha változtatni lehet rajta akkor tedd meg. Én is ilyen voltam tizenévesen, csak én lány vagyok, orvos rajtam sem segített, ezt magadnak kell megoldani, ha lassan is de változtasd meg a dolgokat amik nem tetszenek és akkor több önbizalmad lesz.
randizz csúnya lányokkal. hehehe. amúgy mi rajtad annyira nemszép? mert lehet, hogy amit te annak gondolsz, azt a lányok észre se veszik.
Menj pszichológushoz, aki segít neked abban, hogy jobb önértékelésed legyen. A rendszeres sport segíthet még, hogy jobb formába kerülj.
Ha kuldesz kepet megmondom hogy min valtoztass magadon! amugy a sport tenyleg segit es a ruhazkodasod stilusod a frizurad nagyban hozzajarul a kulsodhoz! en miota jobban odafigyelek a ruhazkodasomra a stilusomra kulonfele ekszerekre az apoltsagomra a frizuramra sokkal jobban erzem magam - es ezt masok is eszre veszik!!!!!! szoval legyen onbizalmad - legalabb 1 pici es figyelj oda magadra es irany shoppingolni!!!!!! a fruzaradot meg majd megmondom mien legyen :) puszi
Javaslom szerezd be Carol Spenser: Jó megjelenés titka férfiaknak címû könyvet. Itt sokat lehet arról olvasni, hogy milyen emberi szín típusok vannak, milyen színek illenek hozzá. A férfiúi alkat-típusokhoz párosítható ruhafazonok stb stb. A kötet végén egy átfazonrozó fejezet van. Magukat szánalmasnak tartó embereknek adtak önbizalmat azzal, hogy új frizurát és öltözködési stílust adtak nekik. Régebben nekem is voltak ilyen gondjaim. Nekem is nagy az orrom és 170cm magasságomhoz képest elég erõs testfelépítésû vagyok. Ráadásul nem látok jól és szõrös az egész felsõtestem és még kopaszodom is. Ezekbõl fakadna: egy szemüveges, köpcös, kövérkés, kopaszodó, szánalmas HÁNYINGER!!! Erre mit tettem én: a hajamat letoltam nullás géppel, sok futással és átrendezett tápálkozással lefogytam, a testszõrzetet pedig mindig eltávolítom. Géppel és gyantával. Szemüveg helyett kontaktlencse napszemüveggel illetve van dioptriás napszmüvegem is. A végeredmény: ki merek menni strandra, merek mutatkozni, az önbizalmam sokkal nagyobb, mint elõtte volt. Persze nem biztos hogy ez a jó recept, de stilustanácsadó könyvekbõl/weblapokról próbálj meg minden infót összeszedni, hogy ki tudd elemezni magadat. A színvilágodat, az alkattípusodat, arcformádat stb stb. Ha ezekhez harmonizáló, akár merõben új image-t alakítasz ki, hidd el megváltozik az életed. És a szépség belülrõl fakad! Nem a külsõ metrikus és egyéb ADATOK számítanak, hanem a kisugárzásod. Ezt pedig megadja egy jó öltözködés, jó hajviselet stb stb.
én is csúnya vagyok, mindig is az voltam, de valahogy idõvel sikerült elfogadnom magam, azt mondanom, hogy hát nem vagyok egy kelemen anna, de hát ki nem szarja le? és azóta sokkal magabiztosabb és sikeresebb is vagyok. nekem csak úgy magától alakult ez így ki, kb 16-17éves koromban. talán az is segít ha új barátságokat kötsz, új társaságba jársz stb. :)
ilyennek bassz...ak, hát fogadd el magad!!!! én is csúnya vagyok, és nem a szépség teszi az embert!
ha nagy az orrod, legalább jó a szaglásod!:D
A kérdező hozzászólása: pl nagy orrom van...
A kérdező hozzászólása: kösz de már voltam és nem nagyon segített...:(
Én úgy vagyok vele, hogy senki sem tökéletes. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy! ...
gyújcsd fee magad pinokkióóXD vagy akazd feee magad pinokkióóóXD
külgyél képet :P amúgy nekem meg rosszabb volt, ugyanis az iskolában minden 13-15 éves FIÚ azt mondta rám amikor meglátott engem a folyosón hogy milyen rusnya vagyok és ilyet mint én még sose láttak...viszont amióta rávettem anyámékat h befessem a hajam feketére a szõkébõl, mindenki szebbnek lát és a szülinapomra is hajvasalót kértem amit eddig nem engedtek meg a szüleim és az a fura hogy most amióta ilyen a hajam, akik eddig cikiztek, közülük többen is megjegyezték hogy szép vagyok ^^ :P és amúgy énis mindig azt mondtam, hogy nem merek kimenni az utcára mert túl nagy, vastag, krumpli orrom van de ma már megvagyok magammal elégedve :) )) 13L

Második babát várom alig férek el a hasamtol 23-hetes vagyok. Szeretnék szép lenni és igényes alul szeretnék borotválkozni de pár perc mulva lihegek mert nem birok előre hajulni. Van szörtelenitöm de nem merem használni. Mit tegyek? ,

Legjobb válasz: Szia! Nekem még nem olyan nagyon nagy a hasam, d emár nem látom ott lenn, és én úgy szoktam, hogy érzésbõl! Aztán megnézem tükörbõl és folytatom, ha nem sikerül jól. (már régóta csinálom, és ezért merem így. sminkelni is ki tudom magam, ha pl. áramszünet van. Persze indulás elõtt akkor is megnézem magam, nehogy rajtam röhögjön mindenki :D )

Szia! Nekem még nem olyan nagyon nagy a hasam, d emár nem látom ott lenn, és én úgy szoktam, hogy érzésbõl! Aztán megnézem tükörbõl és folytatom, ha nem sikerül jól. (már régóta csinálom, és ezért merem így. sminkelni is ki tudom magam, ha pl. áramszünet van. Persze indulás elõtt akkor is megnézem magam, nehogy rajtam röhögjön mindenki :D )
Kérd meg a férjedet, hogy segítsen. Máshogy nehéz lesz. Szerintem nem lesz kifogása a feladat ellen. :)
én is igy voltam!én leszereltem a tükröt a falrol és ugy borotválkoztam!bár kicsit nehéz volt!
ha gyantázás ellen nincs kifogásod , menj kozmetikushoz.ez a legegyszerûbb :)
Nekem is nagyon nagy a hasam.Évek ota borotválkozom ott lent, tehát a rutin már meg van.Egyszerûen a tükör elé állok és csinálom.Nem 2perc az biztos.
Én leguggolok a fürdõkádban jól szétnyitom a lábam, és megpróbálom érzésbõl. Mivel eléggé meg van duzzadva ott lent, könnyebb ha terpesztek. Így nekem egyszerûbb mert már nem látok a hasamtól. A férjem bármit bevállal, hajfestés, láb és hónalj gyantázás, de ott nem meri nekem borotválni.
Szia! Én is azt tudo tanácsolni, hogy kérd meg a férjedet, vagy menj kozmetikushoz. Én mondjuk még nagyjából látom, bár elég fárasztó már elõrehajolni. Nekem pl felajánlotta a védõnõm, ha szülés elõtt szeretném, akkor õ megcsinálja...

Nekem mindig kisebbségi érzetem van ha meglátok egy szép lányt mindig rosszul érzem magam és elkeseredek hogy én túl kevés vagyok és hogy lenéznek úgy érzem és ök olyan nagyképüek próbálok az lenni én is de sajnos nem megy így érzek mit tegyek?

Legjobb válasz: jujj én is pont így érzem,ha jön velem szembe/felszáll a buszra egy öntelt,de szép csaj,aki körbenéz és mindenit lenéz....és ilyenkor arra gondolok én soha nem lehetek ilyen,mert egyszerûen hiába fogytam le,ettõl még nem brnább a bõröm,nem szebb a fogsorom....ráadásul vastagabb csontozatú vagyok és szélesebb a vállam és a csípõm az átlagnál...:/ én általában úgy kezelem ezt,hogy igen,szerintem szép,de ha nagyképû r*anc akkor semmivel sem jobb nálam,sõt....

jujj én is pont így érzem, ha jön velem szembe/felszáll a buszra egy öntelt, de szép csaj, aki körbenéz és mindenit lenéz....és ilyenkor arra gondolok én soha nem lehetek ilyen, mert egyszerûen hiába fogytam le, ettõl még nem brnább a bõröm, nem szebb a fogsorom....ráadásul vastagabb csontozatú vagyok és szélesebb a vállam és a csípõm az átlagnál...:/ én általában úgy kezelem ezt, hogy igen, szerintem szép, de ha nagyképû r*anc akkor semmivel sem jobb nálam, sõt....
Ezt fejben kell helyretenned. Vannak tényleg szép lenézõ lányok, de nagyon csúnyák is. Egyszerûen elfogadják magukat, elhiszik, hogy szépek. Ennyi az egész. Alakíts magadon, amig nem leszel elégedett, ha nagyon nem tudod elhinni.
Hány éves vagy? Ha tükörbe nézel, akkor is rondának látod magad?
nekem is ez a problémám, mondjuk mostmár kezd javulni. jártam pszichológushoz(nem csak emiatt)és õ azt mondta, hogy találjam ki, mi az, amin tudok változtatni, figyeljem meg a lányokat, akiket szépnek tartok és nézzem meg azt is, hogy mi tetszik rajtuk, és ne azt mondjam magamban, hogy õ szép, én csúnya vagyok, hanem, hogy majd én is olyasmi leszek(tehát el kell határoznod, hogy például te is olyan hajat csinálsz magadnak, hasonlóan fogsz kinézni mint õ).nálam ez bevált.próbáld ki!remélem érthetõ volt:D
Ne legyél rosszul, lehet, hogy õk százszor rosszabb emberek, mint Te!

13 éves vagyok és nem vagyok megelégedve az alakommal. Olyan szép lányok vannak akiknek tök jó alakjuk van.167cm és 65kg vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!! Szerintem egyél kevesebbet reggelire valami kiflit tejjel gyümölcsöt joghurtot ezt nyugodtan fogyaszthatod délelõtt!! :) Ebédre pedig ebédelj meg rendes!! Ezután egyél kevesebbet Uzsonnára Magvas Müzlit nekem nagyon ízlik, és nem hizlal :) Vacsorára pedig Szintén Joghurtot Én például Jogobellát szoktam És van hogy a müzlit rakok bele nagyon finom és egézséges!! :) Ehhez mozogj napi egy órát Bicikli, Futá,s Táncolás Stb. És szépen lemegy hetente egyszer mérd meg magad!! Sok Sikert :) (K)

Szia!! Szerintem egyél kevesebbet reggelire valami kiflit tejjel gyümölcsöt joghurtot ezt nyugodtan fogyaszthatod délelõtt!! :) Ebédre pedig ebédelj meg rendes!! Ezután egyél kevesebbet Uzsonnára Magvas Müzlit nekem nagyon ízlik, és nem hizlal :) Vacsorára pedig Szintén Joghurtot Én például Jogobellát szoktam És van hogy a müzlit rakok bele nagyon finom és egézséges!! :) Ehhez mozogj napi egy órát Bicikli, Futá, s Táncolás Stb. És szépen lemegy hetente egyszer mérd meg magad!! Sok Sikert :) (K)
Tornázz, járj el futni, iratkozz be a most igen népszerû zumbára!
jó én semm nem támadni akartalak csak leírtam a tényeket
oké. én sem védeni akarok egy vegyszert, csak elfogult sem lennék. de rákeresve a témára is látszik, hogy inkább problémás mint elfogadható.
nem veszélytelen, ugyanis nem ürül ki a szervezetbõl, hanem összegyûlik, és majd késõbb rengeteg problémát jelenthet.. a cukor sokkal egészségesebb, csak mivel drágább elõállítani, hülyítik az embereket hogy attól híznak, de egy normálisan táplálkozó ember aki nem gyors kaján, édességen, mireliten él, mellette sportol, és nem nassolgat az étkezések között nem fog elhízni ha cukrot eszik, csak ha valami betegsége van..
megjegyzem ezek feltételezések az aszpartámról, a mérvadó vizsgálatok szerint a megengedett mennyiségben veszélytelen. a normális ember meg azt mondja, hogy akkor sem fogja sem aszpartámmal sem cukorral mérgezni a testét..
hozzáteszem a cukor egészségesebb, mint az ízesítõk pl az aszpartam az idegméreg egyik alapanyaga, ami nem ürül ki a szervezetbõl, minden cukormentes termék tele van vele pl light kóla
eszedbe ne jusson kevesebbet reggelizni és diétázni! fejlõdésben lévõ gyerek vagy, járj sportolni, ne egyél gyors kajákat, cukros löttyöket, sok édességet, ne nassolj és ennyi, amúgy is még változik az alakod, a súly meg nem sok mindent határoz meg, ugyanis az izom nehezebb a zsírnál, 175cm vagyok 65 kilóval, nincs rajtam felesleg, 58kilósan már a bordáim is kint voltak, sokat sportoltam így izmosabb vagyok
mozgás. pl. thaibox, box, ezek sokszor beszabályozzák a testet valamennyire, mert rengeteg energiát felemésztenek. ami még fontosabb: cukrot ugye nem eszel? a kakaós csigában és a kakaóban lévõt sem? akkor jó. kenyér: barna kenyér, rozs kenyér, teljes kiõrlésû kenyér. sok húst egyél, és sok zöldséget. sütiket, kiflit fehér kenyeret felejtsd el, add egy koldusnak. neki sem lesz jó, de õt az éhezéstõl mented meg vele.
félre ne értsd, nem engem támadtál! és teljesen jogos, hogy leírod jó szándékkal amit tudsz egy vegyszerrõl! nekem meg "szakmai" kötelességem nem elhamarkodottan véleményt alkotni. ez nem változtat a tanulmányok eredményein, amik szerint KÁROS az aszpartám. belátom én is.

A párom exe nézegeti a képeit, és nem hagyja békén pedig szépen és csúnyán is kértem tőle! A párom nem szól neki semmit, azt mondja h szóljak én neki vagy azt csinálok amit akarok. Mit tegyek v ne tegyek?

Legjobb válasz: A "párod" neked nem párod ahogy olvasom. Úgy tûnik, hogy neki tetszik ez a helyzet. Beszélgess el vele komolyan. Ha nem ért a szóból akkor értsen a tettekbõl. Én megértem, hogy ez téged zavar, engem is zavarna.

A "párod" neked nem párod ahogy olvasom. Úgy tûnik, hogy neki tetszik ez a helyzet. Beszélgess el vele komolyan. Ha nem ért a szóból akkor értsen a tettekbõl. Én megértem, hogy ez téged zavar, engem is zavarna.
most mi a baj, hogy az ex nezegeti a parod kepeit? mi kozod neked ahhoz? vagy honnan tudod, hogy nezegeti, nem mindegy neked? mar meg kpeket se lehet nezni?bakker, vagy mi a problemad?
A kérdező hozzászólása: 1 válaszhoz!Nem tom neked h tetszene ha a párod képeit nézegetné az exe és nem szállna le róla!?Remélem egyszer te is megtudod h mennyire rosz is ez!!
A kérdező hozzászólása: Ja és hogy mi közöm van hozzá talán az hogy az élettársam! Egyébként õ mondta el nekem!
megint elso vagyok, en azt nem ertem, hogy honnan tudod, hogy nezegeti a kepeit. A csaj otthon azt csinal, amit akar. A kerdesben pedig csak annyit irtal, hogy nezegeti a kepeit, mit csinalj, nem irtad, hogy nem szall le rola. Ez egyebkent miben is nyilvanul meg? Az ex-es ugyeket pedig nem neked kell megoldanod, hanem a parodnak, ha te elmondod neki, hogy zavar teged, akkor o merlegelheti, hogy mi a fontosabb, ha szeret, akkor megteszi amit akar, de az is lehet, hogy baratkent meg akarja tartani a csajt. ha pedig vaami kialakul megint koztuk, az ellen ugysen tehetsz semmit.
ja, bocs, most olvasom, hogy irtad, hogy nem hagyja beken.
A kérdező hozzászólása: Egy oldalon nézegeti és a párom szólt nekem.Az engem nem érdekel h mit csinál otthon csak szálljon le a páromról!Írogatott neki msn en, telon, és most a képeit és a közös képeinket nézegeti.Minden okot kitalál h tudjon vele beszélni v is a párommal.Azt hittem h már abbahagyta de most megint elkezdte!!!

Van egy lány akit szeretek de nem tudom mit tegyek, hogy ezt hogy mondjam el neki? kedves velem, én vagyok az iskola legbátrabbja, az alakom is szép, de nem vagyok elég erős, hogy ezt elmondjam neki, nem fog menni, és elutasítani fog.

14 éves vagyok,és néha azt hiszem,hogy ő is odavan értem,mindig ő jár a fejemben,és egy kis erőre van szükségem,hogy elmondjam neki,ezért itt kérek tanácsot.idősebb vagyok nála,már próbáltam neki jelezni,hogy bejön,de úgy beszélt velem,mint a legjobb barátjával

Legjobb válasz: Gondold úgy, hogy ha nem próbálod meg és vége lessz a barátságnak esetleg ki fog hûlni akkor milyen rossz érzés lessz, hogy meg sem próbáltad, kb annyivel egyenlõ, hogy nem sikerült. Nekem úgy jött össze, hogy el vittem a falu környékén a lehetõ legszebb helyekre és legmesszibbekre, ölelgettem, majd egy nappal késõbb puszit is adtam, majd még késõbb mikor össze ölelkezve voltunk "véletlen" puszit adtam a szájára majd csók lett belõle, nekem az volt az elsõ és 17 voltam.

Gondold úgy, hogy ha nem próbálod meg és vége lessz a barátságnak esetleg ki fog hûlni akkor milyen rossz érzés lessz, hogy meg sem próbáltad, kb annyivel egyenlõ, hogy nem sikerült. Nekem úgy jött össze, hogy el vittem a falu környékén a lehetõ legszebb helyekre és legmesszibbekre, ölelgettem, majd egy nappal késõbb puszit is adtam, majd még késõbb mikor össze ölelkezve voltunk "véletlen" puszit adtam a szájára majd csók lett belõle, nekem az volt az elsõ és 17 voltam.
Leg elsõ voltam 17/F
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy menni fog!

Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?

nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ? meg el akarja venni t?lem a szüzességem!

Legjobb válasz: uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D

Ezen már tényleg csak sírni tudok...Tényleg itt tart a világ?
uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D
"A szerelem nem egy távoli hegedû elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése." Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következõ sokkal inkább... "Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el fõleg hogy nem is jártok akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
Várj még ezzel légyszíves!
Ne feküdj le vele, biztos megbánnád. Egyértelmû, hogy csak azt akarja és nem is szeret. Hiába tetszik neked, felejtsd el. Csak fájdalmat okozna.
Gratulálok, már sikerült is elveszteni: az eszedet!
13???!!!!!!Nem kéne még barbiznod?A neveltetésedre és az inteligenciádra utalnak az álltalad leírt sorok.Talán esetleg a halmozottan hátrányos helyzetû etnikai kissebséghez tartozol?
Én azt mondom a saját gyerekeimnek, hogy ameddig kérdés, hogy lefeküdjetek-e, addig NE! Amikor itt lesz az ideje, tuti, hogy nem lesz kérdésed! Ha nem így teszel, nagy valószínûséggel meg fogod bánni a döntésed!
13 éves koromban volt az elsõ csók. Akkor még véletlenül se ment át a fejemben, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel. Nagyjából akkor fejeztem be a babázást meg a barbizást és még több figyelmet tettem a tanulásra. Jelenleg középiskolás vagyok, jó iskolában és nem bánom egyáltalán, hogy akkor nem voltak olyan gondjaim, hogy "Jajj, tetszik a srác, le akar feküdni velem, nekem bejön, megtegyem?" meg "Istenem, megtettem, bánom, terhes vagyok?".. Most hosszú és komoly kapcsolatom van és készen álltam vele elveszíteni. Nem azért, mert ez divat, egyáltalán, hanem azért mert szeret és szeretem és éreztem, hogy készen vagyok rá. Szóval, hagyd azt a kisfiút, tanulj, játsz tovább, ezekre a dolgokra pedig bõven van még idõd. Ne siess.
Nah szóval 13 éves vagy. Én 16 éves vagyok 2 hét múlva betöltöm a 17-et van barátom másfél hónapja vagyunk együtt és még nemhogy sex de még csak petting sem történt. Még szûz vagyok és 13 évesen talán én még azt sem tudtam annak idején hogy mi is az a sex és egyáltalán hogy is történik az. Olyan idõs koromban nekem bõven elég volt a barbi baba meg a hasonló KISLÁNYoknak való játék. A húgom most 13 éves van barátja anyukám csak ilyen gyerekszimpátiának nevezi. Nah szóval hogyha a drága kishúgom elõállna azzal hogy õ sexelni akar a barátjával tuti fix hogy [email protected]á verném és meg magyaráznám a pici butus kis tudatlan kobakjának, hogy nem kellene 13 éves korában ilyet tennie, mert egyrészt késõbb nagyon megbánhatja mástrészt pedig nemigaz hogy egy ennyi idõs GYEREK nem bírja sex nélkül és hogy neki erre szüksée van. Bõven elég kis csitri van már így is nem kell még 1. Ja és az a fiú ha már nem szûz és nem is játok tuti 100 hogy csak arra kellenél neki nem lenne azután ebbõl semmilyen kapcsolat!!!! Ne akard az õ példáját követni hogy jaj õ már nem szûz akkkor én se legyek az. Odáig fognak fajulni a dolgok hogy egy kb. 5 év múlva nem lesz már szûz 15 se. Mert hogy ezt nekik szabad csak az a nagy bökkenõ hogy egyáltalán nem vagytok felkészülve ilyen idõs korban arra hogy nem életet éljetek!!!!!
basszus 13 éves kislány vagy, mit játszod a nagyembert?
ja ennyi idõsen engem is érdekelni kezdett ez az egész. Jó sokszor megtehettem volna, de nem akartam. Vissza gondolva jobb is volt, mert annak adtam akit szeretek :D te is tegyél inkább így, ha neki csak erre kellesz, mond meg neki, hogy van keze kettõ is, elégítse ki magát õ xD 13 évesen még nagyon, nagyon, nagyon korai még, és nem a korod miatt, hanem azért mert még nem tudsz bele gondolni a következményekbe és 13 évesen a szüleidnek kellemetlen helyzetet teremtesz, ha orvoshoz kell mennetek elvetetni a babát. Inkább hagyd a srácot. Éld az életed, hiszen ezek a legjobb éveid, nem kell már most elbasznod :) Meg fogod bánni egyszer
Egyértelmû hogy ha megteszed nagyobbnak fogod érezni magadat de alaposan gondold meg és járj utána hogy milyen következményekkel járhat!
Megjegyzem halkan hogy kiba*nál a fiuval mert 14 év alattival feküdne le és az büntetendõ....
Ha félsz attól, hogy a fiú megsértõdik, ha nem fekszel le vele, akkor keress egy normálisabb srácot, aki nem csak szexelni akar veled. Már ha szeretnéd magad a csalódásoktól megkímélni... Egy másik kérdésedre a válasz: a 15 éves srác is fiatal még. De idõsebb, mint a 13. És ha szerinted az a legnagyobb probléma, hogy melyikõtök a "kicsi", akkor nem hiszem, hogy elég érett vagy a szexhez. Bocsánat, ha megsértettelek. 19/L
jézusom... hagynám a gyereket a helyedbe 13 évesen ha anyám megtudta volna ki is nyír meg apám is még lehet a gyereket is megverné... ráérsz te ezzel...
Szia, Klaudia. Asszem ismerlek.:)
13??????!!!!!!Én 17 évesen szexeltem elõször!!!Várj a szexel 17 éve korodig!!!
azt írtad egyszer szeretnéd, hogy milyen érzés... Akkor figyelj, a szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni..gondold át. Nem hiszem, hogy megérné , nagyon megbánnád az biztos! Inkább babázz!
Pár hónap múlva leszek 15 és még nem feküdtem le senkivel. Hogy miért? Mert nekem még vannak erkölcseim és nem fekszek össze csak úgy minden jött-ment gyökérrel. Viszont te nagyon gáz vagy :| 14/L
elég gyökér és hiszékeny vagy ha belemégy....
17 vagyok és még szûz. Ezerszer megtehettem volna már, de nem tettem, mert nem találtam még olyan srácot, akinek teljes bizalommal oda tudom adni magam, és ezért tisztelnek. Ha megteszed, a csávód otthagy, mindenkinek szétkürtöli, hogy õ mekkora király, hogy így át tudott verni és egy utolsó ribancnak fog elhordani, amit nagyon sokan megtudnak majd, és ha jön egy normális fiú, akivel összejöhetnél, passzolni fog téged, mert a normális fiúk ribancokkal nem jönnek össze. És nem utolsó sorban fiatal vagy, NAGYON!!!!
Megtetted??
Attol hogy az ove leszel nm fog melletted maradni. Szoval ne tedd!!!!!
Szerintem sem kene meg elvesziteni, meg nagyon fiatal vagy ! Lehet h a szavaival elcsavarta a fejed es a kulso is , de gondold at alaposan. Kesobb banni fogod. (17 vagyok). Ja es ne feledd nm kell elhinni mindent amit mond.CSAK AZT AKARJA !!!!!!
a szex a felnõttek játéka, te pedig távol vagy még attól, úgyhogy HÚZZÁL VISSZA BABÁZNI!
amikor én voltam 15, miért nem voltak ilyen 13 éves buta kis pic.sák?
ha most megteszed 30évesen nem fogsz pl kocsmába menni mert félsz hogy rácsúszol a bárszékre ;)
legalább kérj érte pénzt is.tudod..a hivatásosak is így kezdik.
Természetes, hogy kíváncsi vagy. De ne egy olyan sráccal veszítsd el, aki nem szeret, akivel még csak nem is jársz, és csak szépeket mond neked! Sok srác tetszhet még késõbb, inkább most olyat keress aki megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha mégis megteszed, az a te döntésed már. Csak azzal számolj, hogy terhes lehetsz, elkaphatsz vmit, rossz élményeid maradhatnak utána.
Fogd már fel, hogy még csak 13 éves vagy! Magyarul még kis taknyos vagy az ilyesmihez! Hiába értetlenkedsz, attól még igenis kicsi vagy!
Õ is kicsi. Amúgy ha dugtok és terhes leszel, ne vetesd el a babát, ha lány hívd Megnek, család neveteket meg változtassátok meg Van der Medve-re.
10 és 13 éves lány között nincs semmi különbség. Mint látod, agyilag még 10 vagy. És ezt most minden bántás nélkül mondom neked. 20 éven felül vagyok, engem világ életemben mindenki tisztelt azért, hogy még 17-18évesen is szûz voltam. Vond le a következtetésedet.
A kérdező hozzászólása: persze én fiatal vagyok 13 évesen:OO??? jah de õ 15 éves és már csinálta:OO .õ nem számít kicsinek?
Érdekel milyen érzés? Akkor tedd meg vele. De utána NE gyere ide sírva, hogy "fájt, nem törõdött velem, megbántam, terhes vagyok?" Komolyabban: FIATAL vagy. Ne tedd meg, miért lennél nála egy újabb strigula?
A kérdező hozzászólása: nem dugatnám meg magam mindenkivel? miért kell ekkora feneket keríteni egy kis sex-hez? ezt sose tudom meg érteni! 13 éves vagyok'' ha 10 éves lennék még meg érteném, , ,
Milyen érzés?? bazz 13 évesen jobb esetben egy gyereknek még melle sincs, és épp hogy megjött neki a menszesze, nem hogy dugjon -.-" gondolkozz már ember
Nekem a 13 éves uncsitesóm még játszik, olvas, rajzol és jól tanul. Na õ a nem kicsi, hanem a normális. Te vmi kis városi tinip.csa, akarom mondani gyerekp.csa vagy. Dugasd meg magad, a világnak és a férfiaknak úgy is szüksége van k.rvákra, r.bancokra és hozzád hasonlókra.
A kérdező hozzászólása: én már tudom hogy mi legyen :((... mert már valamennyire érdekel az is h milyen érzés az elsõ alkalom! de nem tudom!! ...
A kérdező hozzászólása: De ha ezt így meg mondom neki akkor lehet h meg utál vagy nem tudom!!-.- ... de nekem nagyon bejön! és nagyon kedvelem!-.-
kislány, ne már komolyan használd már az eszed, ne legyél buta ösztönlény, mint sok kortársad, egy 13 de még egy 15 éves gyerek ne akarjon szexelni, éretlen kis csitri vagy a fiú sem sokkal érettebb, sõt, 13 évesen inkább babázz, és menj el a barátnõiddel moziba, most komolyan megfordult a fejedben hogy lefekszel vele?? attól hogy van melled és vérzel havonta már ha egyátalán van melled és menstruálsz még kislány vagy egy éretlen csitri..már én is sírok lassan hogy a tinik egyre lejjebb süllyednek..
persze egyetlenegyszer, fogd már fel hogy kicsi vagy...bármennyiszer akarod [email protected] vagy már most, aki egyszer kipróbálta az csinálni fogja aki éretlenül csinálja jól megszívja vagy egy mocskos kis ribi lesz vagy elmegy örökre a kedve tõle, mutasd meg anyukádnak a kérdésed biztos nem fog megdícsérni érte
A kérdező hozzászólása: nem vagyok se ku**a se pi**a!!! csak egyetlen egyszer akarom meg tenni! csak hogy tudjam milyen érzés! utánna nem!!!!!! attól még nem vagyok ku**a!!!!
sok mindent nem tudsz még, tapasztalatlan éretlen kis csitri vagy ezért mondtuk hogy tanulj inkább az rád is fér
A kérdező hozzászólása: tiltja?:OOOOOO én ezt nem is tudtam :OO
14 év alatti szexet tiltja a törvény. Ha ez kiderül, jól rábaszik mint a srác, mint a szüleid. De csináld csak a saját hülyeséged. 18/L
Azt azért még hozzátenném, hogy: Ha mástól vársz megerõsítést, ergo, hogy ide feltetted a kérdésed, az azt jelenti, hogy nem tudsz meghozni önállóan egy ilyen kényes döntéstt = Gyerek vagy még (ami nem baj, csak az, hogy ilyeneken jár az eszed...)
1. És kicsi vagy kész, ha ezért meg utál jobban jártál ha nem, és több évig jártok és mondjuk 4-5 év múlva (vagy ha annyira nem bírtok várni 3 év múlva szexeltek akkor meg gratula. 2. HA csak úgy odaadod magad hozzászokik, hogy nem kell megdolgoznia a "gyõzelemért".
Jajj, de lehet hogy megutál vagy nem tudom.. Grr.. Hallod magad? Na az ilyen dumákért és tettekért vagy még kicsi!
És akkor majd most jön az, hogy: "Nem! Én igenis felnõtt NÕ vagyok!" - és megteszi... :D 1hét múlva jön a következõ kérdés, hogy "megbántam, mit tegyek? Kihasználtak, mit tegyek? Teherbe estem 13 évesen, mit tegyek?" Ez a mai világ. Ha nekem lenne egy lányom, és 13 évesen már széttenné a lábát egy olyan fiúnak, akivel még csak nem is "jár" addig ütném, amíg mozog. Õszintén nem értem, miért jó a fiatal lányoknak, ha sorra d*gják õket a fiúk? Miért jó ez? Ego növelõ? Nem hiszem. Kedves kérdezõbõl lesz a következõ generáció egyik nagy r*banca, nem gond, rátok is szüksége lesz a party-fiúknak, valakibe üríteni kell a tárat. Egy lövésre megteszed majd a pasiknak, de aztán ne várd a csodát, ha 20-30évesen senkinek sem kellesz majd, addigra bõven meglesz a híred. 27/F
A kérdező hozzászólása: ez az h 13 vagyok!!! nekem az már nem számít kicsinek! a fiú meg már nem is szûz meg semmi!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!