Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok szép mit (217 db)

Nem te vagy az Kinga?:D
látott már egyáltalán? gondolom nem. Akkor mutass neki képet magadról. ÉS te láttad már õt?
Ezt nem lehet konkrétan megválaszolni. A kinézet egy dolog, de ott van az is, hogy mennyire vagy szimpatikus amúgy - ahogy, amit írsz neki. Lehet, hogy õ nem így gondolja ahogyan te, mi van ha õ téged szépnek lát, nem rondának? Ne parázz és ha bókol netán akkor még véletlenül se mondj olyat, hogy dehogy vagyok szép, rusnya vagyok. Olyan is lehet mondjuk, hogy "elhidegül". De akkor ne sajnáld egy percig se. Újabb "gyöngyszemre" akadtam a hozzászólók között: "Mi srácok nem vagyunk annyira felszínesek, mint ti, nem minden fiú utasít vissza egy lányt csak azért, mert az nem szép. " Na tessék, már megint megmondták a frankót. :) Olyan felszínesek vagyunk mi nõk, hogy mi rögtön "elküldjük a fenébe" azt aki nem tetszik. A fiúk! velünk ellentétben szó nélkül tipliznek! Hát igen, ez borzasztó! ... De legalább azért õszinte volt, azt is bevallotta: õk ugyan olyan felszínesek, ...csak "nem annyira".
hol ismerted meg?látott már?
A kérdező hozzászólása: becenév:manci
Mi a keresztneved?ez fontos!
Mi srácok nem vagyunk annyira felszínesek, mint ti, nem minden fiú utasít vissza egy lányt csak azért, mert az nem szép. Egyébként meg a lányok saját magukról alkotott véleményének semmi köze ahhoz, h valójában mennyire szépek v csúnyák, tehát lehet h szép vagy, csak te gondolod magad csúnyának.
Akkor az lesz hogy nem beszéltek többet, na bumm.
Akkor meg honnan tudod? Elõbb vagy utóbb de inkább elõbb, túl kell lenned rajta, minél hamarabb annál jobb!
A kérdező hozzászólása: Nem
Az elhidegülés csak késõbb szokott beállni, egy a már létezõ kapcsolatban! Úgyhogy elõször inkább attól félj, hogy megijed tõled! Ha ez nem következik be, és nem fut el, akkor késõbb, azután, jöhet majd az elhidegüléstõl való félelem.

Ha nem vagyok szép, akkor mi az, ami vonzza bennem a pasikat?

Mert jelentkez? az akadt pár. Tudom, hogy nem nézek ki túl jól, és ezt már mondták is páran. Kik a hátam mögött, kik a szemembe, de lényeg, hogy meger?sítették bennem a tudatot-nem vagyok szép. És mégis. Kellek a pasiknak. De hogyan? Miért?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, de örülj neki. Én sem vagyok szép, de nem kellek a lányoknak.

Fogalmam sincs, de örülj neki. Én sem vagyok szép, de nem kellek a lányoknak.
kisugárzás! az fontos, és lehet hogy neked pont olyan "barátnõnek való csaj vagyok" kisugárzásod van. ezen felül még az is lehet hogy normális lány vagy és azért vonzódnak hozzád. amúgy amit írtál, hogy a kis dolgoknak is örülsz az becsülendõ, a sok nagyravágyó nõ mellett.... de akár az is lehet hogy nagyon is szép vagy, mert a szépség azért relatív.
Azért kellesz a srácoknak, mert normális vagy. Ez ritka adottság, a nõk 90%-ra nem jellemzõ, az ilyen lányokat pedig meg szoktuk becsülni.
képet vagy meg sem történt!
Van, akinél például egy hibátlan helyesírás (mint a tiéd) sokat számít (megfordítva: van, akinek nem a buta tyúkok kellenek)...
kisugárzás, önbizalom (bár nõrõl lévén szó, ez utóbbi nem valószínû)
Személyiséged miatt pl. A szépség meg elég relatív dolog:)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok pénzes, nem is vagyok nagyravágyó, inkább a kis dolgokbane lelem az örömömet.
adottságaid?
Mennyire vagy pénzes?
Személyiség? Ugyanmá... hova gondolunk... -_-
pénz???

Hogy nem vesz észre? Csiinos vagyok, szép mi kell még?

Legjobb válasz: Szép lélek, intelligencia.. Estleg ezek is kellhetnek még, hogy teljes legyen a kép.

Szép lélek, intelligencia.. Estleg ezek is kellhetnek még, hogy teljes legyen a kép.
Már tudom mi hiányzik...a kisugárzás és az ész.
Szép belsõ. Attól, hogy valaki a világ legszebb nõje, ha bunkó, nagyképû, mindenki csúnyának fogja látni. Vagy csak simán nem jössz be neki. Mindenkinek van olyan, aki tetszik, de õ nem viszonoz semmit. Szóval attól, hogy szép vagy, nem fog mindenki a lábad elõtt heverni, ezt tanuld meg! Sokszor ha jobban ismeritek egymást, a külsõ teljesen elhanyagolható, mert akkor már rég nem az elsõ benyomás dolgozik...
100%, hogy valaki rondának tart, olyan nincs, hogy mindenkinek szép legyen.
Persze, 1 perc alatt XD logika: hülye lennék percenként frissíteni az oldalt, se agyad, se logikád, remélem sz*pós szád van, azzal elérsz valamit, semmi mással nem fogsz.
A kérdező hozzászólása: nos, végre elment más válaszok??
Komolyan menj el humoristának, kész, már rég röhögtem itt ekkorát.
Szerintem is féltékeny ez az illetõ, tényleg nem tartom gáznak a FBOOK-ot mint kommunikációs eszközt. Annyira okosnak hiszik egyesek maguknak.
Féltékeny? Mert egy osztályba járnak, de annyira alamuszi, hogy le se meri szólítani, hanem facebook-on ír neki? Sokat érhet :D
A kérdező hozzászólása: ch... szállj már le rólam húzz az oldalamról tönkre teszed na..
Még jó, hogy most írtam ide elõször. Olyan kis agyad van, hogy fel se fogod, inkább menjél sz*pd le a pénzes leendõ pasidat, majd egy kis fogkrémpénzt neked.
Képzeld, nemcsak életem szerelme, de még pénzünk is van, bár mindketten tettünk érte, de ahhoz sajnos, hogy jól keress, jól kell tudni helyesen írni, mert a pénzes pasik se szeretik egy IQ bajnokkal égetni magukat.
A kérdező hozzászólása: na nem vagy nevetséges. És neked mi közöd hogy mér kaptam szobafogságot?? azállj már le rólam idegesíts mást mert én már unnom
szobafogság XD XD XD XD XD a netet miért nem tiltották le?
Látom õ is értelmes lehet, ha facen írja meg, hogy járhatnátok, lehet felkerültök a napiszarra.
Az miért gáz ha egy pasi megírja a csajnak hogy járhatnak FBOOK-on keresztül?? Mi abba a gáz?? Nem értem mennyire maradiak egyesek...
A kérdező hozzászólása: ch... ilyen hidegbe gondolod kimennék otthonról??
A kérdező hozzászólása: esetleg csak te féltékeny vagy mert egy pasid vagy nõd sincs értem meg odavannak a fiúk enyi
Majd facebookon fogtok randizni is, ha ilyen hidegben nem akarsz kimenni? :D És igen, elég szánalmas, hogy facebookon kérdezi.
Nekem megvan életem szerelme, a te korodban nem a neten sírtam egy pasiért, sõt nem is voltam soha kétségbe esve.
A kérdező hozzászólása: és neked mi közöd hozzá egyébként nem nem facebookon fogunk randizni mert osz.társak vagyunk képzeld el érted gondolom egy pasi sincs oda sõt nincs is barátnõd egyb.azér nem akartam vele élõben talizni mert amugy mondta mert szobafogságba vagyok rosz jegy miatt egyb.neked mi közöd van??? nyugodj meg élõbe fogunk randizni nem kell értem idegeskednek jó??
Bocsi, de annyira kis buta vagy, direkt húznak, mert röhögnek rajtad a válaszolók.
A kérdező hozzászólása: nos, tehát ha enyire féltékeny vagy akkor húzd el a csikot és erre ne válaszoljál
Féltékeny? Mire? Arra, hogy pénzes pasi kell neked? Hogy a pasi egy lányt nem mer élõben leszólítani? :D:D:D:D:D:D: Te olyan vicces kislány vagy :D
A kérdező hozzászólása: nem fogom ne izgulj
Pedig nem írt hülyeséget az utolsó elõtti. Ideje lenne egy kis önelemzésnek és változtass a stílusodon, ha nem akarod magányosan leélni az életed.
A kérdező hozzászólása: talán te
mennyire szánalmas lehetsz. valami igazi k*rva. Semmi lelki értéked nincs, semmi szerénység, semmi kifinomultság. Meg ez az állandó flegma stílus.Ch Ch...nagyon szánni való vagy drágám. Facebook uristen az ilyen emberek mint te nagyonszépnek képzelik magukat és a facebook a mindenség és nem veszed észre, hogy könyörgöm mennyire romlott vagy belül? Soha nem leszel boldog , amíg ilyen értéktelen ember leszel.
A kérdező hozzászólása: köszi, meggondolom
Ok, jókat röhögtem, tényleg lehetnél humorista, van tehetséged hozzá.
A kérdező hozzászólása: iritáró?? nem vagyok cigány de te gondolom az vagy
Ne haragudj, de cigány vagy? A stílusod meg a helyesírásod arra utal. Ha neked ötöst adtak, tudnám miért aggódtam anno az enyémért. Egyébként lány létedre eszméletlenül irritáló a természeted.
A kérdező hozzászólása: ch... hogy ne reagáljak rá?? amikor ilyeneket ir
Ha okos lennél, nem is reagálnál a kötekedésre. De sajnos nem vagy az.. akármennyire próbálod magad annak beállítani.. Ahogy mondani szokás: "Az okos meg tudja játszani a hülyét, de a hülye nem tudja magát okosnak tettetni."
A kérdező hozzászólása: azt se tod kirõl van szó.. buta , trágár?? ez ir nekem olyanokat
Azért nem vesz észre, mert megmutattuk neki ezt az oldalt, és azt, hogy milyen közönségesen meg trágárul írsz, és azt mondta, neki ilyen buta, beképzelt csaj nem kell! Ezért nem vesz észre. :-))
A kérdező hozzászólása: ha inkább ide irogatsz és nekem adsz tanácsot meg leosztasz inkább foglalkozz a pasiddal aki a "életed szerelme"
A kérdező hozzászólása: nem nem nyelvtanból 5-ös vagyok... ja és neked mi közöd hozáá?? hogy face-n kérdezi meg?? minek szólsz bele az életébe hogy mit hogy csinál ja és nem megyek tanulni nekem te nem mondod meg .... de most ezt nem hiszem el hogy minek irkálsz ilyeneket amikor senkit se érdekel engem legalábbis is nem anyi a lények hogy szeretjük egymást én meg õ és ha enyire féltékeny vaggy hogy neked csak egy kis szegény ózsdi paraszt jutott akkor idegesítsd mást ne engem lécyvess és erre ne irj visza majd fölrobantsz a méregtõl gondolom a pasid nem vmi nagy szám.....
Egy osztályba járnak és facen kérdezi, hogy járnak e, szerintem nem vagyok maradi, de akkor is tré. Egyébként a helyesírásodat, meg a nyugalmadat irigylem.
Ha le mer szólítani, miért facebookon ír neked? :D Azért mert NEM mer, inkább te menj tanulni, ha már szobafogságban vagy a rossz jegyed miatt :D:D:D háhá :D:D:D
A kérdező hozzászólása: le mer szólitani és erre téll.ne irj visza lécyves húzz az oldalamról
hány éves vagy? am nagyon jót röhögtem, eddig azt hittem h csak a tinifilmekben vannak ilyen beképzelt agyhalottak. :DDDDD
A kérdező hozzászólása: ch.... bocsi de közlöm mindenkivel hogy tegnap rám írt face-n és ha átküldeném hogy miket irt ugy hogy hamarosan járni fogunk ja és nem vagyok közönséges se buta
Áh, nem, persze. Csak egy picit, ugye?
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok beképzelt
Lehetséges hogy nem kellesz neki mert nem vagy elég különleges. Fel kell tenned magadban a kérdést, "mi vagyok én?" Ezt mintha elfelejtették volna sokan, annyi a beképzelt ribanc manapság.
A kérdező hozzászólása: nem-nem egyáltalán nem vagyok rámenõs.majd megmutatom én neki....
Aki úgy gondolkodik magáról, ahhoz bottal se nyúlnék :D. Mindenkiben van hiba kicsibogár.
Talán van akit szebbnek és értékesebbnek tart.
Csak szerinted nincs semmi baj veled. Nekem a kérdésedbõl már kitûnik, hogy nagyon akaratos, rámenõs vagy.. És lehet, hogy egy csomóan rondának tartanak téged! Csak nem mondják ki.
Nekem relatív sok olyan ismerõsöm van, akivel minden rendben van, nem ronda, nem buta, humoros is, mégsem érzek arra késztetést, hogy együtt legyek valamelyikükkel is. Mert nincs meg az a szikra, a közös hullámhossz. Van ilyen, érzi azt az ember, hogy ki az, akivel összeillik és ki az, akivel nem.
A kérdező hozzászólása: jójó.Semmi baja nincs velem... akkor??
Miért, különben mit teszel azért, hogy észrevegyen? (Azon kívül, hogy "csiinos vagy")
A tanultságot (iskolában elért jó eredmények) ne keverd össze az intelligenciával :)
Ha sokat hazudsz, akkor bármilyen szép is vagy, okos férfi nem kezd veled.
A kérdező hozzászólása: agy van . 5-4
A kérdező hozzászólása: engem?? senki se tart rondának.intelligencia van... szép lélek?? hát az nem nagyon sokat hazudok
agy?
Arra nem gondoltál, hogy téged rondának lát?
Most bújócskáztok?
Talán túl egoista vagy drága..
"csinos vagyok, szép vagyok"... és? Mi van akkor? Tapsoljunk meg netán? Emiatt mondtam hogy beképzelt vagy. Azt hiszed ettõl minden pasinak a földön kéne hevernie és lihegnie mint egy kutya.
Szerintem kicsit lelkileg sérült vagy.Feltûnési viszketegséged van, ami azt takarja, hogy muszáj ilyeneket írni magadról, mivel mindenki fos a fejedre:) Ha okos lennél egy picit is, akkor akár egy szót is le tudnád helyesen írni, de mivel nem így történt, töröld a listádról az"Okos"szót!
Agyhalott hülye p*csa vagy! Megérdemled, hogy nem vesz észre a pasi.
Ja, én nem tudnék okosnak titulálni valakit, akinek helyesírása ennyire rossz, általános alsó tagozat.
Szerintem buta közönséges átlagos lány vagy, olyan tucat ribi. Nekem se jönnél be, ha szép is vagy, csak addig, amíg a közönséges szádat ki nem nyitod.
A butaságod és közönségességed nagyon idegesítõ. Kedves kérdezõ.. így már világos, miért nem vesz észre a fiú. Számára az ilyenek, mintha nem is léteznénenk.
A kérdező hozzászólása: az okos meg az hogy nem tudok helyesen irni nem ugyanaz egyébként szálj már le rólam te kis... na tod mit ez vagy:egy idegesitõ
Küldjél fényképet magadról és majd megmondom priviben hogy vonzó vagy-e.
A kérdező hozzászólása: ki küld?? azér enyire nem vagyok hülye és igenid vonzó vagyok....
Tényleg hazudós vagy, azt írtad, hogy okos vagy, pedig helyesen se tudsz írni. Nem kellesz neki, mert nem talál vonzónak, szerelmes levelet ne küldj neki, mert még jobban elzárkózik tõled.
A kérdező hozzászólása: ja bocsi igen rád is vonatkozik
A kérdező hozzászólása: nem neked irtam aki elõtted irt
Ha engem r*bancozol le, azt megköszönném, de ebben az esetben nem helytálló egészen.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy kellek neki...az egyik barátja irta face-n hogy menyire szimpi vagyok neki vagy csak kitalálta õ?? nem értem hogy ilyen félénk akkor??
A kérdező hozzászólása: egyb.látom hogy néz mindig hát akkor... nem értem nem lihegek egy pasi után se pont hogy azt akarom hogy õk térdeljenek elõtem és könyörögjenek nekem hogy legyek a barátnõjük beképzelt k....a else képzelem te mekora ribi vagy hogy ilyeneket irsz talán mindenki rondának tart ez a bajod?? nézz a tükörbe mert én már néztem és aztán irj nekem ilyeneket.. kis...
Fogadd el akkor azt hogy egyszerûen nem kellesz neki? Ennyire nehéz beletörõdni abba hogy valamit nem kaphatsz meg? Lesz az életben még 100 más dolog amit nem szerezhetsz meg. Keress más pasit, ha nem kellesz. Annyira nehéz ezt felfogni?
A kérdező hozzászólása: ch... nem magassarkús miniszoknyás pont hogy nem öltözök anyira túl egy osztályba járunk sima farmer és póló enyi igen mindenki azt mondja mijen szép vagyok én ponthogy nem igy gondolom de õ mér nem?? más fiú igen.. de õ mér nem??
Iszonyat beképzelt és nagyképû vagy. Soha nem ÁLLÍTANÁM magamról, hogy szép vagyok, még akkor sem, ha az lennék. Attól, hogy az anyukád azt mondja, hogy szép vagy, meg néhány barátnõd kommentelget facebookon, hogy "jujj de szépcsih vagy sziwem<3", nem mindenkinek fogsz tetszeni. De még ha szép is vagy, és kedves, és szerény, és csinos, lehet, hogy egyszerûen nem jössz be neki, lehet, hogy bár tényleg csinos és szép vagy, de a miniszoknyás, magassarkús kategóriához tartozol, neki meg a farmeres tornacipõs lányok jönnek be, vagy fordítva. Egyébként nem írtad, hogy csak látásból ismered, vagy barát szinten, mert ha nem is ismeritek egymást, még csak köszönõviszonyban sem vagytok, csak felfigyeltél rá, akkor lehet pont az elõbb leírt okok miatt nem vesz észre, ha pedig jó barátok vagytok, lehet, hogy a barátságot nem akarja tönkretenni. Esetleg lehet, hogy barátnõje/családja van (a korod sem írtad)... Millió ok, de elég gáz, hogy mész utána mint egy SZÉP, CSINOS pulikutya, mikor nyilvánvalóan sz*rik a fejedre...
esetleg*
Szóval tömjék a puncid mellett az egódat is :)
Az elvárások gyors ismerkedési halált szülnek. F25
Én azzal nem értek egyet, hogy az elvárások gyors ismerkedési halált szülnek... nyilván nem azt várom el a fiútól, hogy pont 174 cm magas legyen, barna hajjal, és zöldeskék szemmel... de azt azért elvárhatom, hogy úgy a mindennapokban õszinte legyen, kedves, vidám természetû, humoros, de azért ha kell, akkor komoly is?! Mert én ezeket elvárom, már bocsi... nyilván, azt nem köthetem már ki olyannyira, hogy legyen romantikus alkat, szeresse a vígjátékokat, tudjon fõzni, stb... ezek nem olyan alaptulajdonságok (szerintem), mint az elõzõek... Szóval, a kérdésre válaszolva :) Külsõleg nincs sok elvárásom, csak annyi (igen... nekem is... fontos, bocsi...), hogy magasabb legyen, mint én, én 168 cm vagyok. Nem kell, hogy adonisz legyen, nyilván ha sportol, vagy ha jár kondizni, az elõny :) Ja, és a mackós típusú fiúkat nem szeretem, meg ha lehet, akkor ne legyen olyan hosszú haja, mint egy lánynak. Belsõre pedig: amiket írtam, kedves, õszinte, udvarias, vidám, humoros, hûséges, merje kimutatni, hogy szeret, és 1-2 dologban legyen férfi, és legyen elõzékeny! :) Tehát ne remegjen bele a lába azért olyannyira, ha oda kell hozzám hajolni megcsókolni... (ezzel nem azt mondom, hogy ugorjon bele rögtön a torkomba! Csak kezdeményezzen)
Helyesírás
2-es, és miben nyújtanál Te többet, mint más lányok? Csak mert ezek az elvárásaid sok más lánynak is elvárásai, akik ribanckodnak ezerrel de cserébe semmit sem nyújtanak. Sokszor hallottam már ezt a legyen kedves, õszinte, humoros, odafigyelõ címkéket, de valahogy, amikor oda került a sor, sosem értékelték a lányok ezt többek között tõlem sem :) Szóval ez csak szövegelés. Igenis elvárjátok azt, hogy néha legyen kicsit bunkóbb is a srác, hogy megmondja Nektek keményen a véleményét, kiálljon a saját igaza mellett. Én ezt tapasztaltam. Kicsit ismerem már a nõi nemet :) F25
2-es vagyok. Én miben nyújtanék többet?.... Mármint kinél? Én is ember vagyok, nem szupermodell és nem díva, szóval ezt nem tudnám nyújtani. Én adom szintén a szeretetemet, a bizalmamat, az õszinteségemet, egyszóval magamat, ha neki ez elég. Mert ezek manapság nagyobb értékek, mint ahogy gondoljuk. És én azt mondom, hogy nem is a bunkóság kell a kapcsolatba, mint ahogy te írtad. Hanem a játékosság, azt hiszem. Mert néha tök jó húzni a párod elõtt a mézes madzagot :) Persze azért vigyázni kell, hogy ezek a féltékennyé tevések, egyebek, ne legyenek igaziak, csak olyan játékosak, mint ahogy írtam. Néha még a durcit is jó bedobni nekünk, lányoknak (szerintem :D), mert bár látni a szemembõl, hogy ez nem komoly, és nem úgy játszom a szerepem, hogy az asztalt csapkodom... :D ... de olyan jó, mikor próbál kiengesztelni, vagy puszilgatva mondja, hogy "Naaaa, ne haragudj mááár!" :) És igen, az is kell, hogy a pasinak legyen véleménye, és álljon ki az igaza mellett, de ne úgy, mint egy idegbeteg állat! Mert tök jó, amikor a veszekedések úgy zajlanak, hogy a másik fél teljesen nyugodt, mert ezzel biztosan megnyugtatja a párját is. Szóval ne legyen a pasi olyan, hogy "nekem minden mindegy, ahogy neked jó, Drágám"... arra mi is ráununk, akár ti, fiúk. Szóval érted... "röviden" ennyi... Te mit várnál el a lánytól?!
-.-' Miért is gondoltam, hogy van még itt értelmes ember?! hiba volt...
Hello :) Én most 14 vagyok lány :) Az elsõ pasim van.. :$ Hát nem a leghelyesebb mondom így de nagyon kedves aranyos és vicces :) Nekem ezek a fõ dolgok :) nem a külsõ számít részemrõl ezek az elvárások :) Szerintem nem sok :D

Nem értem hogy mi lehet a gond. Tavaly volt egy nagyon szép és iszonyatosan helyes barátnőm, nagyon szerettem de már nem vagyunk együtt. Mit csináljak? Bővebben lent.

Mióta szakitottunk szinte minden önbizalmam elment mert, azóta nem jövök be senkinek. De a kontraszt érthetetlenül nagy. Tehát úgy kell elképzelni hogy semmi sem megy ilyen téren szinte még ha kevésbe szépeknél probálkozom sem

Legjobb válasz: Bulizzál, tartsál kanbulit, ne foglalkozz egyelõre barátnõ szerzéssel. Általában akkor jönnek a jo dolgok, ha nem várjuk. :D

Bulizzál, tartsál kanbulit, ne foglalkozz egyelõre barátnõ szerzéssel. Általában akkor jönnek a jo dolgok, ha nem várjuk. :D
javaslom menj sürgõsen bõrgyógyászhoz
Bõrgyógyász, mert célzott kezelés kell, és a legtöbb szer vényköteles. Nyugi, naponta lát rosszabb dolgokat, szóval meglepni nem tudod. :D

Az ask-omat ma csináltam. Nem vagyok szép se, se"celeb". Igy alig jött rá kérdés. Mit csináljak, hogy több legyen? Mindig magamnak kérdezem.

Jött pár üzi rá.. de nem kérdés szerű..:/ hanem csufolás stb..és ez nagyon rossz.. valaki tipp lécci

Legjobb válasz: Írd ki facebook üzenõfalra, hogy "kérdezzetek!" Aztán ne aggódj, jönni fognak a kérdések. De ha rám hallgatsz, a névtelen kérdezést tiltod...

Írd ki facebook üzenõfalra, hogy "kérdezzetek!" Aztán ne aggódj, jönni fognak a kérdések. De ha rám hallgatsz, a névtelen kérdezést tiltod...
töröld az askodat! ez csak egy hülye oldal.. és tök fölösleges ettõl nem leszel menõbb.. nem leszel jobb.. és nem leszel több.. [ egyébként a "celebek".. meg a "szépek" (akik igazából nem azok) is kapnak utálkozó, csufólódó kérdéseket, üziket.. csak nem válaszolnak rá.. így a kívülrõl szemlélõk azthiszik, hogy õket mindenki szereti.. pedig ez sem igaz, amugy se kell, hogy mindenki szeressen.. csak meg kell találnod, azt a pár értékes embert az életedben és akkor minden szupii lesz :D
omegle.com vagy ismeretlenek.hu szvsz jobb, mint az ask.

Mi jobb, okosnak lenni, vagy szépnek? Csak egyik vagy másik, mindkettő nem lehet!

Okos vagyok, de nem szép, olyan átlagos... Néha inkább lennék szép de buta liba. Mert a szépeknek mindent a popójuk alá tesznek, csak mert szépek. Meg találhatnak maguknak párt bármikor. Én meg gürizhetek, a nagy okosságommal semmit sem érek-és még pasin sincs (lehetne, de nem jön be, és nem leszek olyannal, aki nem tetszik csak azért,mert aki meg tetszene az meg nem vesz észre). Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem igy van. Attol, hogy valaki szep, meg nem kap meg mindent, mindenkinek meg vannak a sajat problemai. A szepseg szubjektiv. Attol, hogy valakit te szepnek tartasz, nem lesz abszolut szepseg, lesznek, akiknek nem fog tetszeni egyaltalan. Nem fekete-feher ez, hogy valaki vagy okos es atlagos/csunya vagy buta es szep. Egyik kombinacio sem. Mindenki magabol a legjobbat hozza ki kulsoleg-belsoleg. Ha egyszeruen valaki bazilika orral szuletik, akkor nem tudja megvaltoztatni, csak magabol a legjobbat kihozni es o is tetszeni fog valakinek, ot is szepnek fogja valaki talalni. Ezek a szelsosegek nem jok. Egyaltalan mit jelent, hogy valaki okos? Lehet, hogy baromira ert a nyelveszethez, de ha olyan, hogy a napi eletben egy tukortojast sem tud megsutni, akkor az szamomra nem okos kategoria. Nagy vegletekrol beszelsz, ez igy irrealis.

Szerintem ez nem igy van. Attol, hogy valaki szep, meg nem kap meg mindent, mindenkinek meg vannak a sajat problemai. A szepseg szubjektiv. Attol, hogy valakit te szepnek tartasz, nem lesz abszolut szepseg, lesznek, akiknek nem fog tetszeni egyaltalan. Nem fekete-feher ez, hogy valaki vagy okos es atlagos/csunya vagy buta es szep. Egyik kombinacio sem. Mindenki magabol a legjobbat hozza ki kulsoleg-belsoleg. Ha egyszeruen valaki bazilika orral szuletik, akkor nem tudja megvaltoztatni, csak magabol a legjobbat kihozni es o is tetszeni fog valakinek, ot is szepnek fogja valaki talalni. Ezek a szelsosegek nem jok. Egyaltalan mit jelent, hogy valaki okos? Lehet, hogy baromira ert a nyelveszethez, de ha olyan, hogy a napi eletben egy tukortojast sem tud megsutni, akkor az szamomra nem okos kategoria. Nagy vegletekrol beszelsz, ez igy irrealis.
Ez sok mindentõl függ. Pl az illetõ munkájától is... Nem mindenhol ér el mindent az aki szép. Egy luxusprostinak, vagy egy táncoslánynak nyilván az említett tulajdonság válik elõnyére, viszont egy bankcéghez nem fognak felvenni egy buta libát, csak azért mert szép.
hát ez érdekes ha valaki szép és átlagosan okos az pont jó, én ellenék egy átlag munkával amit szeretek csinálni és közben elégedett lennék magammal, akkor kiegyensúlyozott életet élnék és jó lenne :D tehát szépnek és átlagosan okosnak de okosnak és nagyon csúnyának lenni a legrosszabb tévedek bután és csúnyának lenni a legrosszabb:D
Okos
Legalább biztos lehetsz benne, hogy aki veled van, az a belsõdért szeret, és nem azért, hogy kirakati majomnak használjon és/vagy csak jókat d*gjon egy jó csajjal... Most ez nagyképûen fog hangzani, de én okos is vagyok, meg szép is (:D), de ha valamelyikrõl le kellene mondanom, az biztos nem az eszem lenne... Nem szeretnék pl egy szép takarítónõ lenni :S
Inkább szép. Azért, mert ha szép vagyok de buta, akkor nem vagyok elég ahhoz hogy felismerjem milyen hülye is vagyok (ugyanis a buták általában nem tudják hogy azok) szóval nem zavarna a helyzet, örülnék hogy jajdeszépvagyok :) Ha viszont okos lennék de ronda, akkor baromira zavarna a csúnyaságom és emiatt nem tudnám élvezni az életemet eléggé, hiába vagyok okos, nem tudnék maradéktalanul elégedett lenni.
Okos mindenképpen. Mit nem adnék azért ha zseni lehetnék! Feltéve ha nem valami borzalmasan rondáról van szó. Az átlagos pont jó. A kinézeten könnyû alakítani.
sajnos tényleg igazad van, a szépséghez eleve jó tulajdonságokat társítanak az emberek, nekik nem kell úgy megküzdeniük mindenért az életben. Úgyhogy lennék inkább szép!
egyébként a szépség teljesen szubjektív.. nekem például a sovány vörös hajú srácok jönnek be. Alapból ez nem számít "szépnek".. tehát mindenki bejön valaki(k)nek! És igen, mégis a legjobb mindkettõ egyszerre:)
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy senki sem jönne be, de ez a személy nem, erõvel pedig nem megy. Ez nem bûn, nem? Kül nem nagyon érdekel a külsõ a fiuknál, nem kell tökéletesnek lennie, a lényeg, hogy nekem tetsszen! A volt fium sem volt félisten, de nem ezért hagytam el, hanem mert a jelleme nem tetszett-de ebbe nem mennék bele. Köszi mindenesetre a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: "Az meg már csak hab a tortán hogy eközben a nõk is egyszerre okos és szép férfiakra vágynak, a férfiak meg fogadjanak el minden nõt úgy ahogy vannak, ne akarjanak szupermodelleket... Ez a férfiaknál ugyanígy van... mondom, hogy okos vagyok, és közvetlen is, és kedves az emberekkel, csak néha elfog a keserûség, hogy sose annak tetszek, aki nekem tetsszene. És folyton igy. Ha szép lennék a többi tulajdonságom mellett, nem lenne ilyen gondom. Utasítottak már el a külsõm miatt nem egyszer.
Szépnek rövidtávon, okosnak hosszútávon jobb lenni!!! Ha nincs semmi a szépség mögött (ész), nem sok jóra lehet számítani. (relativ, kinek mi a jó..) Ha okos vagy, életed végéig jó döntéseket fogsz hozni és normálisan fogsz élni. Viszont a mai világban sajnos a külsõségek jobban dominálnak.
A kerdesedbol itelve te meg nagyon fiatalka vagy. Eloszor is, azt mondjak, csunya no nem letezik, csak apolatlan. Manapsag a sminkek segitsegevel hihetetlen, mit tudnak muvelni hozzaerto kezek. Masreszt pedig a szepseg nem gyogyszer semmire. Sajat peldamat hoznam fel: sem csunya nem vagyok, sem buta, megis, eletem parjat 32 evesen talaltam meg. Ha valasztas ele kerulnek, az eszemet tartanam meg. Nincs borzasztobb a butasagnal.
Okos. De én csúnya és buta vagyok egyben, ez a lehetõ legrosszabb.
okos lennék! a külsõmön bármikor tudok változtatni, legvégsõ esetben egy sebész segítségével. az ész az adott. fejlesztheted, de a veled született képességeket nem tudod megmásítani. egyébként olyan kegyetlenül butának sem érzem magam. a szép és buta lányokat nem aggasztja, h nem okosak, amit tudnak elérnek a külsejükkel, és megelégszenek vele. az okos és csúnyább lányok meg pont telibe xarják, h nem szépek, az eszükkel bármit elérnek.
Én nem tartom magam túl szépnek, átlagos vagyok. Vannak nálam sokkal szebb nõk, de vannak csúnyábbak is. Okosnak tartom magam inkább. Na nem úgy értve, hogy fel tudnék most helyben mondani egy törikönyvet évszámokkal, vagy ilyesmi lexikális tudással. Ami érdekel azt megjegyzem, és sok olyan dolgot tudok ami ha elõjön néhányan csak pislognak. A pasi dolog meg: ugyanebben a cipõben járok, mert eddig csak olyanok tetszettek akiknek én nem, és azoknak tetszettem én, akik meg nekem nem...
Szerintem okosnak lenni jobb. Én okos és szép vagyok( nem nagyképûségbõl, tényleg), de nem annyira jó ez, mint elképzelik. A fiúk általában a külsõmre mennek (a kigyúrt, helyes divatot kedvelõ, pár szexre hajtó pasikat érdeklem) , aztán ha rájönnek, hogy nem tudnak átverni a jól bevált szövegeikkel, és nem ugrálok úgy, ahogy õk fütyülnek, keresnek egy butább csajt. A nem helyes, de okos fiúkkal jókat beszélgetek mindenféle témáról, de õk nem jönnének velem össze a külsõm miatt( többnyire nincs önbizalmuk, ill. barátnak tartanak). ha valamirõl le kellene mondanom, akkor inkább a külsõ adottságaimról tenném, mert egy szép de buta ember addig érvényesül jól, míg nem öregszik meg, viszont egy okos talán élete végéig az marad és így a megélhetése sem válik veszélyezetetté (az alzheimer-kóros esetektõl most tekintsünk el. :) ) 20/L
inkább okosodj még szépség! 70 évesen te is csak ugyanolyan vén banya/tata leszel, mint akárki más, hiába voltál szép, viszont az ésszel talán még elérhetsz valamit az életben.
"Az meg már csak hab a tortán hogy eközben a nõk is egyszerre okos és szép férfiakra vágynak, a férfiak meg fogadjanak el minden nõt úgy ahogy vannak, ne akarjanak szupermodelleket... Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:09" Ne ezen kéne mindenkinek komolyan elgondolkoznia, fõleg a kérdezõnek. ugyanis õ magam mondta hogy lehetne pasija "de nem jön be" Ha neked vki nem jön be akkor ne sírj ha ugyanazt kapod vissza. A kettõs mérce meg végképp nem jön be értelmesebb pasiknak
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, az lemaradt, hogy tisztelet a kivételnek! Éni s ismerek ilyen lányt, aki ráadásul még szerény is. Ilyen is van, csak ritka. Azért írtam, hogy csak egyiket, vagy másikat lehet választani-mindkettõ nem, mert volt egy olyan érzésem hogy akkor sokan csak rávágnák, hogy: "mindkettõ-okos is meg szép is!".
A kérdező hozzászólása: Hát ugy gondoltam, hogy valaki átlag feletti ésszel rendelkezik, találékony, stb. A másik pedig átlagon jóval felüli szépség, aki mindenki szerint szép (pl http://www.google.com/imgres?imgurl=http://topnews.in/light/.. )-és ezért is rajongják körbe.
19.03. vagyok, kihagytam hogy egyébként a való életben átlagosan szépnek és értelmesnek tartom magam.
Hehe ha végeztél kérem vissza a naplómat :D ugyanez a problémám...lenne kivel összejönni de akivel igazán akarok az nem vesz észre mert inkább az okos típushoz tartozom mint a népszerû gyönyörû lányokhoz :D ez van de ha választanom kellene a szép és átlagosan okos nekem is megfelelne :D
zseninek nem mondanám magam, de azért okosnak igen. Szép sajnos nem vagyok, ronda sem, tehát ilyen átlagos (bár tudnék fogyni ugy 10-15 kg-t!), szivesen lennék szép, csinos nõ, akit körulrajongnak és minden pasit megkaphat, de nem mondanék le az eszemrõl, semmiféleképpen.
A kérdező hozzászólása: Én is ugy vagyok vele, hogy a külsõm miatt nem tudom élvezni az "eszemet".
FFi- vagyok és tudom már sokat hallottátok, hogy a szép csajok beképzeltek, de csak gondoljatok bele, hogy egész életében azt a visszajelzést kapja , hogy õ milyen szép, egy idõ utána fejébe száll és valóban elkezd beképzeltként viselkedni. Nagyon nehéz kezelni a folyamatos negatív kritikát, de a folyamatos dicséretet is.Utóbbitól legtöbben elszállnak maguktól...aztán ahogy öregszenek, jön a mély depi... :) Magamról legyen mondva, emiatt inkább a teljesen átlagos kinézetû lányokat részesítem elõnybe, ráadásul ne felejtsük el, a legszebb nõ szépsége is elkezd halványulni, és akkor ki lesz elõnyben? :)
A kérdező hozzászólása: Igaz, én sem mondanék le az eszemrõl a szépségért. Arra gondoltam inkább, hogy most a fogaimat összeszorítva, az eszemet kihasználva sok pénzre teszek szert, és igy "megvásárolom" a szépséget-plasztikai mûtét! :) . Csak az a baj, hogy nemigazán tudom hol kihasználni a tudásomat.
"Okos legyek vagy szép?" Mi lenne ha mindenki elfelejtené ezt a választási kényszert? Fõleg az okosak: õk még lehetnek szépek de aki szép és buta az már nem nagyon lesz okosabb. Kérdezõ: "Csak egyik vagy másik, mindkettõ nem lehet!" Miért ne lehetne mindkettõ? Szerinted ha szép lennél akkor rögtön 30-at esne az IQ-d? Hát nem. A szépség és az intelligencia között valójában nincs összefüggés, csak sokan megmagyarázzák maguknak hogy miért jobb okosnak lenni mint szépnek miközben lehetnének akár szépek és okosak is egyszerre (csak hát ahhoz tenni kéne). Az meg már csak hab a tortán hogy eközben a nõk is egyszerre okos és szép férfiakra vágynak, a férfiak meg fogadjanak el minden nõt úgy ahogy vannak, ne akarjanak szupermodelleket...
"Néha inkább lennék szép de buta liba. Mert a szépeknek mindent a popójuk alá tesznek, csak mert szépek. Meg találhatnak maguknak párt bármikor." Nem szeretnék nagyképûnek tûnni, de én nem vagyok se csúnya, se buta! Irhattam volna úgy is, hogy szép is vagyok és okos is, de igy nem szeretném leirni, mert még megszólja valaki:) Igaz, hogy párt találhatnék bármikor, mert akadna mind a 20 ujjamra, mégis egy párom van már 4 éve, akivel boldog vagyok! Senki nem tesz semmit a popóm alá, pedig megtehetném, hogy hagyom, hogy eltartsanak, csak a büszkeségem nem engedi! Ugyanúgy dolgozok én is, mint a többi normális ember és élem világom úgy, hogy büszke vagyok arra, amit saját kezemmel elértem!
Én meg pont fordítva, okos lennék inkább.... Ha sötét lennék, úgy se tudnám kamatoztatni a aszépségemet igazán. Viszont ha elég okos vagyok, akkor elhitetem az emberekkel, hogy hülyék, és igaziból én vagyok a szép, nem a modellek. :-DDD /csak egy másik szemszög/
okos...

Szept.14én voltam eggyütt a párommal Szept.28án menstruáltam. Október elején is 1ütt voltunk de nem emlékszem pontosan mikor. November 15én voltam 6-7hetes terhes uh alapján. Szept. Közepén vagy okt. elején eshettem teherbe?

Legjobb válasz: Ha szept 28-án megjött, és általában rendszeres, akkor az az október elejei együttlét inkább október 11. Tehát valamikor október 8-14 között kellett lennie egy kis mateknak. UH alapján azért 6-7 hetes, mert szept 28-hoz mérik, és akkor október 4 hét, meg november 15 az még 2, tehát 6-7 hetes a terhesség. De igazából peteéréskor kellett történnie, az pedig nem szeptember vége-október eleje, hanem majdnem október közepén volt. Ezért nincs értelme 16-18 évesen a suliban a biológia órának, mert sosem figyel senki. Én pl a történelmet utáltam mindig...

Ha szept 28-án megjött, és általában rendszeres, akkor az az október elejei együttlét inkább október 11. Tehát valamikor október 8-14 között kellett lennie egy kis mateknak. UH alapján azért 6-7 hetes, mert szept 28-hoz mérik, és akkor október 4 hét, meg november 15 az még 2, tehát 6-7 hetes a terhesség. De igazából peteéréskor kellett történnie, az pedig nem szeptember vége-október eleje, hanem majdnem október közepén volt. Ezért nincs értelme 16-18 évesen a suliban a biológia órának, mert sosem figyel senki. Én pl a történelmet utáltam mindig...

Miért nem vagyunk mi megelégedve soha magunkkal mi nők? Miért van az, hogy néhányan úgy érezzük, nem vagyunk elég szépek. Tudom, hogy nem egyedül vagyok ezzel. De ez számomra elkeserítő.

:(

Legjobb válasz: ez a ti hibátok, a sok szabadidõtökben elöveszitek az ostoba újságokat és már megy is a pánik a részetekrõl hogy huuu azt írja hogyha nem vagyok sovány akkor nem is vagyok szép stb... ugyanez van a férfiaknál, azt írja az újság 1-2 ribanc hogy csak a 20centis pénisz jó. ezzel vlhogy a férfi fülébe jut és õ is hülye lesz. más részrõl nézve ez jó, mert mi férfiak bokolunk és megelégedés lesz urrá rajtatok. és még örültök is neki. ha ti örültök akkor mi is.:D

ez a ti hibátok, a sok szabadidõtökben elöveszitek az ostoba újságokat és már megy is a pánik a részetekrõl hogy huuu azt írja hogyha nem vagyok sovány akkor nem is vagyok szép stb... ugyanez van a férfiaknál, azt írja az újság 1-2 ribanc hogy csak a 20centis pénisz jó. ezzel vlhogy a férfi fülébe jut és õ is hülye lesz. más részrõl nézve ez jó, mert mi férfiak bokolunk és megelégedés lesz urrá rajtatok. és még örültök is neki. ha ti örültök akkor mi is.:D
mert állandó megfelelési kényszereket ragadnak ránk ilyen naomi campell meg horváth éva féle modellek miatt, mert a pasijaink nyálukat csorgatva nézik õket, ami nem baj, mert szerethetnek attól még minket, de hát azért mégis...
Dosztojevszkij hasonlóan fogalmazta meg: "Az emberek miért boldogtalanok? Azért, mert nem tudják, hogy boldogok." Magyarul beidegzõdött rossz kényszerképzet ez bennetek, vessétek le....
Ez együtt jár a nõi szereppel és már gyermekkorban kialakul. A fiú gyerek hangoskodhat vagy lehet rendetlen, vele elnézõbbek, ha egy kislány csinálja ugyanezt, az már súlyos probléma, felháborító stb. A gyerek látja a családban, az iskolában stb. hogy a férfiak szava dominál, õk irányítanak, a nõ szerepe alárendelt. Elsajátítja ezt a magatartást és tinédzserkorra beépül a személyiségébe és egy teljesen tudattalan önbizalomhiánnyá alakul, ami miatt egész életében kevésnek/kevesebbnek érzi magát. De tudatos odafigyeléssel rengeteget lehet javítani az önértékelésen. 22/L
pontosan azért amiért minden férfi azthiszi hogy kicsi a p*cse..
A kérdező hozzászólása: Kedves férfiak itt nem arról szolt a kérdés, hogy" kedves fiúk hogy kell beépíteni a nõk agyába hogy szépek, és mindezt ez is higyjék"..nem ez volt, olvassátok el még egyszer.elsõsorban nõk, lányok válaszát várom, nem a férfiak hülye tanácsait, hogy "ha nem hiszitek el akkor így jártatok b$$d meg.
Mert minden áron tökéletesek akartok lenni, tök feleslegesen, ráadásul még a barátotoknak sem hiszitek el, ha azt mondja "jaj de jól nézel ki". Annál nincs rosszabb, mikor nem hiszitek el, hogy valakinek tetszhettek úgy, ahogy vagytok.
"Elõzõ válaszoló:hidd el, hogy ha reggeltõl estig bókoltok, akkor is így van, nem változik meg semmi:(" nem változik, de ettõl lesz a kapcsolat a kapcsolat. így érzi a nõ hogy foglalkozik vele a kedvese. bár lehet hülyeség ez.???
A kérdező hozzászólása: igen ez az örökös megfelelési kényszer.. Elõzõ válaszoló:hidd el, hogy ha reggeltõl estig bókoltok, akkor is így van, nem változik meg semmi:(
Az elöttem elhangzott válaszok némelyikében akad csekély igazság, de java részt igen nagy idiótaságok hangzottak el. Ugyanis a valódi ok az hogy egyrészt a nõkben alapból van egy megfelelési kényszer bizonyos szinten, ÁM ez nem elég nagy ahhoz hogy emiatt teszem azt 5kg sminket tegyetek fel vagy plasztikáztassátok magatokat, de emiatt még csak szoláriumba se mennétek el, nem, mindezt valóban egyrészt a média, de szerintem ennél egy sokkal nagyobb kategória is megnevezhetõ felelõsként, még pedig a Kereskedelem. Rengeteg ember nem tudja milyen hatalmas iparág épül arra hogy hogyan befolyásolják a fogyasztókat, és jelen esetben arról van szó hogy több év alatt sikerült elhitetniük a nõkkel hogy ahhoz hogy szépek legyenek szükségük van sminkre, szemfestékre, szoláriumra, hajfestékre, körömlakkra, stb. És sajnálattal mondom hogy a tervük bevált, és ebben az taktikai fogás hozott nekik eredményt, hogy ez attól kezdve hogy elhitetik, ez megmarad, felerõsödik, idõvel természetessé, "normává" válik. És ez ma már olyan mértékû hogy rájöttek hogy miért csak a társadalom felébõl éljenek, hát elkezdték kiterjeszteni ezt a manipulációt a férfiakra is, lásd: ma már nem csak hogy természetes, de egyenesen "ciki" ha egy férfi nem borotválja a hónalját, fanszõrzetét, egyre gyakoribbak a férfi implantálások stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!