Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok sportos alkat, (6 db)

Én egy 14 éves 157 cm és 65 kg-os lány vok. Hogyan tudnék lefogyni? Nem igazán vagyok valami sportos alkat. De sétálni képes vagyok 9 órát is megállás nélkül. De arra meg kinek van ideje a tanulás mellett? Biciklim sincs!?

Legjobb válasz: Tapasztalatból írok:ha éhes vagy ne egyél igyál VIZET ezt egy párszor játszd el majd össze szûkûl kisé a gyomrod és egyél nagyon sok zöldséget!a gyümölcs is hízlal ezt jó ha tudod... nem kell megvonod magadtól semmit és sokszor egyél naponta kicsit!pusz:)

Tapasztalatból írok:ha éhes vagy ne egyél igyál VIZET ezt egy párszor játszd el majd össze szûkûl kisé a gyomrod és egyél nagyon sok zöldséget!a gyümölcs is hízlal ezt jó ha tudod... nem kell megvonod magadtól semmit és sokszor egyél naponta kicsit!pusz:)
Már pedig mozgás nélkül nem fog lemászni a zsír. Felejtsd el az esti "nasikat" és a "szemét kajákat". Napi 1 óra intenzív aerob edzés és egy kis formázó tornázás. És idõvel meglátod hogy le lehet fogyni.
Szia ! Ne légy elkeseredve! Hasonlóak a paramétereink , és én is sokáig küzdöttem. Most lement 2 kiló, szerintem úgy, hogy több gyümölcsöt eszek, és több vizet iszok. A mozgás nem minden esetben válik be, de ha szereznél bicajt, azzal járhatnál suliba. Szerintem tuti sikered lenne!!!
A mozgás fontos és kell is, de nem igaz, hogy anélkül nem lehet fogyni. Én 10 kg-ot adtam le mozgás nélkül. Tényleg nem mozogtam, szóval semmi sport, nem is nagyon jártam el sehova. Különösebben intenzívebb séták se voltak. Ebbõl a 10-bõl biztosan nem minden zsír, de látszik is, orvos sem mondott mást, ez fogyás mozgás nélkül. Tehát lehetséges. Félreértés ne essék, heti 2x járok konditerembe, futok, és folyamatosan alakítom/bõvítem a sporttevékenységeimet, de anno amikor lefogytam, nem mozogtam. Azóta egyébként nem híztam vissza. (Még fogyni, izmosodni, nõni szeretnék...) Életmódváltás. Az étkezés a legfontosabb. Sokan túlbonyolítják a dolgot, pedig nem nehéz. Kevesebbet, mint eddig, nassolások ne legyenek, szerintem te is tudod mi hízlal és mi egészséges. A kérdésed a sportra irányul. Nos, a séta nagyon jó dolog, mint aerob mozgás, a zsírégetés kitûnõ módja. A lényeg itt is a rendszerességen van, és az étrenden. Én éhgyomorra futok, bár lehet, hogy elõtte fehérjét ajánlatos lenne bevinni, de szénhidrátot már nem annyira. Azt tudnám neked javasolni, hogy amire biztosan van idõd tanulás mellett, az az, hogy kevesebbet egyél, és egészségesebben étkezz, mint eddig. Én sem voltam sportos alkat, de már alakulok. Amúgy fiú vagyok, 17. Én még úgy fogytam 10kg-ot, hogy minden nap megettem egy kakaós csigát vagy egy túrós táskát. (Reggeli) Röhej, nem? :D Viszont ebédhez már kenyeret sem. Az is számít, hogy mikor eszed, amit eszel, és szerintem kezdetnek az eddigi étkezésedhez képest viszonyítva kell új szokásokat felvenned. Szerintem, ha nehéz megszoknod, hogy kevesebbet eszel, ne kezdj el rögtön sportolni, mert akkor még többet akarsz majd enni. Fokozatosság!!! És ne kövesd az én példámat, mert biztos tele van meggondolatlansággal, de mintha mûködne (na persze most már egyáltalán nem eszem édességet, se cukrozott cuccokat.) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!!!! Tényleg!!! Az igazság az, hogy nem vagyok nagy evõ, sõt kenyeret abszolút nem eszem, és a húsból is csak a csirke mellet. Amitõl az anyám már a haját tépi:p válogatós vagyok!!:p Amibõl nem ismerek mértéket az a tál gyümölcs na abba tényleg nem tom a mértéket:P:P Még egyszer nagyon Köcceee a tanácsokat Pux:DDDDDDd

Milyen kondigépet ajánlanátok? 16/f, 176-178 cm és 77 kg. Egy kicsit fogyni is akarnék még, és izmosodni is. Elég jó erőben vagyok, de nem vagyok egy sportos alkat. Lehetőleg olcsóbbat, esetleg használtat.

hasról és fenékről, combról szeretnék fogyni még vagy 5-10 kg-ot.

Legjobb válasz: Elõször is.. Helyi zsírégetés nincs. Ezt felejtsd el hogy innen fogyni, meg onnan. Csak az egész testeden tudsz fogyni. Nem biztos hogy gépen kéne gondolkozni. Annak az árából egy jódarabig tudod fedezni a kondibérletet és a kaját+ tápkiegeket, úgy többre mennél szerintem.

Elõször is.. Helyi zsírégetés nincs. Ezt felejtsd el hogy innen fogyni, meg onnan. Csak az egész testeden tudsz fogyni. Nem biztos hogy gépen kéne gondolkozni. Annak az árából egy jódarabig tudod fedezni a kondibérletet és a kaját+ tápkiegeket, úgy többre mennél szerintem.
A kérdező hozzászólása: hát én tablettákat nem szedek. csak házi húskészítményeket eszek, ami boltit még megeszek az a kenyér, amíg el nem készül a kemencénk. Utána inkább megsütjük. Paprikás krumplit se eszem meg, ha virsli van benne. Utoljára nyáron lesz 6 éve, hogy bolti húskészítményt ettem. A gyógyszereket meg messzirõl kerülöm, általába ki se váltom, vagy ha kiváltom se szedem be. Kondibérlet meg nálunk 6.000/hó. Én akkor inkább vennék egy gépet 40-50.000-ért, és akkor sajátom lenne, ha kedvem tartja használhatnám, és nem kéne közösködnöm senkivel. Meg rajolhatnék a haveroknak :)
Értem. Ez az életmód, ez am nagyon tetszik, ne add fel szerintem semmi képpen. :) Gépekben nem vagyok járatos, én saját testsúllyal edzem itthon, a Fegyencedzést csinálom. Érdemes utána nézned, lehet megtetszene neked is.
van itt baj bõven..
ezt tessék letölteni és elolvasni! http://www.pdf-archive.com/2011/11/26/drugs-bunny-a-sarga-ka.. (lejjeb tekersz és a download file-ra kattintva le tudod tölteni) valamint ezt a videót még nézd meg! https://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
Kezdõdnek a bajok. "Tavaly már a tartósítót is elhagytuk a lekvárokból, idén a befõttekbõl is el fogjuk. És a cukrot is." A cukor is tartósít. Ha elhagyod akkor hülye vagy. A sejtek mûködéséhez cukor kell. Az más kérdés, hogy a cukor elöregíti a sejteket és tökéletesen táplálja a daganatos szövetet. De mégis ez az egyik legfontosabb tápanyagunk. Minden táplálék cukorra bomlik. Talán mielõtt nagyon okos leszel néz át a Nagy Citrát kört. Kis biokémia, és légy tisztában az emésztési folyamatokkal és hogy a szervezeted mibõl is veszi a fûtõanyagot amivel mûködik. "a sok E betûs tartósítóval" Jól van, ügyesen elhintették benned, hogy az E betû az csak rossz lehet és csúnya csúnya ártalmas méreg. Mindennek megvan az E kódja a táplálkozásban. MINDENNEK. Még a C vitaminnak is! Ami ugye anti-oxidáns, véd a ráktól meg nem leszel beteges ha eleget viszel be. "Hát most lehet én se vagyok százas, de legalább nem eszem a moslék kajákat." Na ez végre egy jó gondolat, de ésszel csináld! "Nekem ez az életem, célom egy másoktól föggetlen önellátó gazdaság létrehozása, ahol mérgek, permetszerek nélkül élhetünk." Még jobb a hozzáállás, és anyagilag is függetlenedsz a boltoktól! De ahogy nézem te sok "nagy igazságból" mûvelted ki magad. Tanulj egy kis biológiát. Hogy mûködik az emésztés, mi mibõl van. Olvass utána dolgoknak, mert akkor éred el amit szeretnél. Már a kérdésed is önmagában hibás. Fogynék is meg izmosodnék is. Az izom az sûrû rost, a zsír laza kötõszövet. Ha izmosodsz jó eséllyel nehezebb leszel, de megjelenésre vékonyabb (azaz fogytál). Tehát vagy ezt akarod vagy azt. Míg fogyni lehet izomépítés nélkül is. Szóval kicsit tanulj mielõtt nagyon beleugrasz dolgokba egyébként a hozzáállásod és a lelkesedésed rendben van.

Érezted már azt hogy olyan szivesen kimennél a szabadba futni de félsz hogy kinevetnek mert nem vagy még sportos alkat?

De valahol el kell kezdeni,nem?Menjek?Az a baj hogy falun lakom és félek kinevetnének...23L

Legjobb válasz: Éreztem és félve kezdtem neki, de inkább azon röhögjenek hogy futok, mint hogy azon milyen kövér vagyok.

Éreztem és félve kezdtem neki, de inkább azon röhögjenek hogy futok, mint hogy azon milyen kövér vagyok.
Én is félek kimenni, mert én ugyan nem tûnök daginak, de akondim rettenet rossz, a sarokig elfutok, vissza is fordulhatok... engem ezért röhögnének ki. Viszont én felnézek mindenkire, aki tud kocogni/futni, mert tudom, mennyivel keményebbek nálam.
nálam ugyan ez...kisváros, bunkó emberek....pedig mennék én is szívesen...nekem sajnos futógépre nincs pénzem, csak kint tudnék, de amúgy is elég gyenge a lelki világom az alakom terén, hát még ha kiröhögnek... :S 160/73
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Most értem vissza 2, 5km-t futottam. Felváltva gyors gyaloglással, de a futás azért több volt:) Nagyon jó érzés, szakad rólam a viz. A falunkból vezet egy kis mezei út át a másik faluba, igy nem kellett teljesen a falun keresztül futnom, de igy is jó pár emberrel találkoztam. Nem baj-majd nézzenek meg egy hónap múlva!:) Amúgy 170cm vagyok és 78kg. De voltam 90-is!
Sorstársak vagyunk? Nem futok, csak "intenzív" gyaloglás napi 4, 5 - 5, 0 km = 20, 0 - 25, 0 perc alatt. Ez a kezdés, majd lehet növelni a távot, ha már a lábaim is jobban bírják. Hogy ne röhögjenek, elindulok az egyik irányba, jó nagyot kerülök és hazaérek a másik irányból. Itt olvastam, hogy a napi 40, 0 - 45, 0 perc intenzív gyaloglás az ésszerûen beállított étkezés mellett meghozza az eredményt 2-3 hónap alatt. Valakinek napi 15 km kerékpározás 2 hónap alatt több mint 10 kg-ot eredményezett. Ha van rá lehetõséged, választhatod azt is.
Nevetni? aki egy kocogó emberen nevet, az a saját szegénységi bizonyítványát írja alá, és az ilyen emberek véleményével te igazán ne foglalkozz!
Én nem törõdtem ezzel, barátommal indultunk futni, minden autós kb meghalt a röhögéstõl, mikor ránk nézett. Sajnos azt nem vettem számításba, hogy asztmás vagyok, és hirtelen lettem rosszul. Az egyik autós megállt és közölte, hogy ekkora seggel nem kéne futni. Addig nem volt levegõm, de összeszedtem magam, és elküldtem a picsbe. Még õ kért bocsánatot.
Ez baromság, csak te képzeled be. Nem fog senki kiröhögni engem sem nevettek ki amikor elsõnek mentem. Ha mégis akkor meg csak nagyot lestek, hogy a végén keményebb lettem mint õk :)
Minden csoda 3 napig tart. Nevetni is kb. eddig fognak. Ne foglalkozz másokkal, ha meg nem mész ki futni, azon nevetnek, hogy kövér vagy. Nem mindegy? :)
A kérdező hozzászólása: Na nem filózok ezen...:) INDULÁS KIFELÉ!!!!!
A kérdező hozzászólása: Mert van futógépem, de kicsit unalmas-már itt a jó idõ, Rubint Rékázni szoktam mindennap szinte de ezt még hozzávenném. Aztán este még sétálnék a gépen tvzés közben...Csak nehéz elindulni pedig nem vagyok már annyira kövér...
Ne csináljátok már! Aki szégyelli a futás azt sürgõsen gondolja át a dolgokat. Mi ebben a szégyen? :O Menj ki és ne foglalkozz mások véleményével. Én is kisvárosban futok és nem érdekelnek ilyenek.


Nem vagyok egy sportos alkat, sosem sportoltam semmit. Szerintetek nehezen fogok szülni, vagy ez hülyeség, és nem befolyásolja? ( Pl . tágulást)

Veszélyeztetett terhességem miatt egyel?re a terhestorna sem ajánlott.

Legjobb válasz: Szeritnem nem függ össze, bár biztos sokan ellent fognak mondani nekem. A tágulás pont a sokat sportoltaknál megy nehezebben mert õk erõsebb izomzatuak. A torna a fittenmaradást segíti elõ. De neked a dolgod most, hogy pihenj és vigyázz magatokra. Így is meg fogsz tudni szülni, ne izgulj:-)

Szeritnem nem függ össze, bár biztos sokan ellent fognak mondani nekem. A tágulás pont a sokat sportoltaknál megy nehezebben mert õk erõsebb izomzatuak. A torna a fittenmaradást segíti elõ. De neked a dolgod most, hogy pihenj és vigyázz magatokra. Így is meg fogsz tudni szülni, ne izgulj:-)
Csatlakozom az elottem szolohoz, azert mert tornazol szeritnem nem lesz konnyebb a szulesed, en ugy hallottam, h az intimtorna segitseg a konnyebb szuleshez, de azt h veszelyeztetett terhes vagy nem tudom lehet e intimtornara jarni, ezt az orvosodtol kerdezd meg. Gratula a babahoz 8 hetes kismama

Az baj, ha a pasim sportos alkat, és meg egyszerűen (mások szerint) pont jó/tökéletes/nem is kövér nem is sovány vagyok?

164-5 cm, 53-4 kg, 13L Egyébként saját bevallásom szerint nem olyan tökéletes az alakom (has, comb) de lehet csak kritikus vagyok magammal szemben..

Legjobb válasz: Képet akarunk! Igy nehéz véleményt mondani.

Képet akarunk! Igy nehéz véleményt mondani.
Hát igen, képet akarunk! Amúgy az nem baj ha nem vagy sportos alkat, de az baj lesz ha nem sportolsz! A sportolástól feszes leszel/maradsz. Meg formás popsid lesz. Az se baj ha dundi egy lány, csak legyen feszes ! :P
A kérdező hozzászólása: Bocsi, képet nem teszek fel, mert bárki megnézheti, ahhoz meg szégyellõs vagyok.:) mind a kettõtöknek köszönöm.:) mellesleg futni járok el, de komolyabban nem sportolok.. még nem találtam hozzám illõt.
Azért egy 13 éves lánytól ne kunyeráljatok már képet.;) A kérdésedre egyetlen ember tudna válaszolni. A magasság-testsúly arány jó, ha egészségesen oszlik el.
Formáld a tested! Ha most nem vagy megelégedve magaddal és nem sportolsz semmit, akkor késõbb valószínûleg csak romlani fog a helyzet. Az arányaid nem rosszak, de ha nem fogod formálni a tested, akkor könnyen megeshet, hogy nem leszel megelégedve magaddal. A sport kell a szép testért. Ez az ára és a futás, biciklizés, felülés stb. pedig ingyen van és bõven elég.
Arc nélküli képre gondoltunk, és természetesen semmilyen mocskos szándékunk, vagy etikátlan kérésünk nem volt!
A kérdező hozzászólása: Nektek is köszi, mindenkit felpontoztam.:) és sejtettem, hogy nem olyan képeket szeretnétek, de még így sem.:)
A futás a legjobb!Én is futok, és egyre jobban nézek ki tõle.Ne hagyd abba! :) 20/L

A férfiak azért nem mernek kezdeni a sportos nőkkel, mert előre betudják magukban a visszautasítást? Vagy taszít a kidolgozott test? Alul linkelek képet milyen testre gondolok.

http://themajors.net/wp-content/uploads/2013/08/Jaime-Koeppe..

Legjobb válasz: Ez nem "merés" kérdése, egyszerûen nem tartom õket nõiesnek. Olyan, mintha egy másik pasival kellene randiznom. Az utolsó elõtti teljesen rendben van, de a többi szörnyû.

Ez nem "merés" kérdése, egyszerûen nem tartom õket nõiesnek. Olyan, mintha egy másik pasival kellene randiznom. Az utolsó elõtti teljesen rendben van, de a többi szörnyû.
Húúúú az annnnnyát' : D Ez nagyon bejön
Szerintem a férfiak egy részét egzisztenciálisan tönkre vágja, ha egy nõ erõsebb/izmosabb/humorosabb/okosabb/gazdagabb/sikeresebb nála. Elbizonytalanodnak, vagy azért, mert nem tartják elég jónak magukat, vagy mert személyes sértésnek, és a férfiasságukon esett sérelemként veszik, hogy egy nõ nála ilyenebb vagy olyanabb. De egyébként nagyon sok pasi kedveli az ilyen lányokat, szóval kár ezen aggóni :)
Tévedsz! Nem arról van szó, hogy nem mernek mert sportos. Csak van aki nem szereti az ilyen sportos testû lányokat ennyi.
Nyilván, van, akinek nem tetszik. Nem óluk beszéltem, ha nem tûnt volna fel.
He? A kérdezõnek írtam utolsó :)
A kérdező hozzászólása: Akkor olvasd el még egyszer a kérdést:)
tényleg az utolsó elõtti a szép, a többi undorító, tömzsi vagy aránytalan
Nem taszít, vonzónak találom õket, de komplexusom van tõlük. Továbbá biztos rám akarná erõltetni az edzést. Meg egyébként sem vagyok az ilyen (vagy bármilyen) nõk esete, tehát elutasítana. Úgyhogy jobb nem pocsékolni egymás idejét.
Nekem hasonló testem van, talán a karom kisebb, és általában izmosabb vagyok a srácok jelentõs hányadánál, ami zavarja õket. Azon felül vannak a kövérebb srácok, akik eddig mindig megpróbáltak lerántani az õ szintjükre, hogy õk ne érezzék magukat puhánynak, úgyhogy nálam pl ez a gond. Nem ismerkedek csak sportolókkal, úgy néztem más úgyse képes megérteni, hogy ez nekem fontos. Nem is a kigyúrt test, meg a szabályos kockahas, csak a mozgás szeretete és az egészséges táplálkozás.
A kérdező hozzászólása: Természetesen mindenféle igénytelen jött-ment alakra senki sem ugrana rá. Ahhoz nagyon önbizalom hiányosnak kellene lenni, elkeseredettnek vagy nem is tudom.
okés, de ha egy átlagos pasi vagy egy kövérkés/vékonykás srác odamenne hozzád és próbálna elhívni egy kávéra, nem küldenéd el egybõl, kiindulva abból, hogy neked baromi fontos az egészség és a sport és aki nem csinálja az neked nem tetszik? (pl nekem fontos a tisztaság, az ápoltság és az egészség. Ha hozzám odajönne egy csaj akinek óriás lúdtalpa van, lefolyt pocakja amikor 24 éves és máshol sehol nem kövér, 3 napos pólót viselne és sminket vagy csipeszt kb 2 éve látott akkor nem biztos, hogy tetszene a közeledése, lehet akármennyire szép és magabiztos)
Én ennyire túl dögös lányokkal alapból nem ismerkedem, mert ha más nem, akkor a pici pocakom visszariasztja õket. Tudnám mással kompenzálni, de arra meg manapság nincs túl nagy igény. :) (Tömegindexem 27, 12 pedig nem vagyok mackós egyáltalán)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek vannak, de nem ebben nyilvánul meg. Legalábbis az enyém. De igazából teljesen mindegy is, mert ha egy férfi, aki nem foglalkozott az edzéssel korábban összejön, vagy csak ismerkedik egy kondis csajjal, az általában úgy is elkezd nagy figyelmet fordítani a megjelenésére.
én nagyon nagyon bukok az ilyenre, de tény, hogy kicsit tartanék, mert nem vagyok annyira fitt, mint a lányok a képen. Persze próbálkozok, de ennyire.... Nekem +2 kategória minimum ha valaki fitt, szóval a túl magasok számoknál félnék, hogy nem érem el az õ szintjüket. Amúgy te neked nincs egy minimális elvárásod pasik terén? Én mindig úgy gondoltam, hogy nektek is a sportosabb, hasonlóan izmos pasi kellenek, nem az átlagos testalkatúak, esetleg kövérkésebbek vagy vékonyabbak. (erre kíváncsi lennék, de tényleg, hogy neked mi a véleményed)
Túl izmos a karjuk. De õk még nõiesek. :)
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok és 7 éve foglalkozom fitnessel, mindig is sportoltam és meg is látszik. Attól tartok ebbõl kifolyólag bátortalanok a férfiak.
Kifejezetten kedvelem a sportos testalkatú lányokat, de csak ha nincsen valaguk. Ezeknek akkor van, hogy... :)
Simán lehet. Amit írt az egyik jányzó fentebb, hogy le akarják húzni õt, az más területen is jól megfigyelhetõ. Mivel õk nem képesek ésvagy nem akarnak jobbak lenni, a többit rángatják maguk mellé, hogy ne érezzék magukat (amúgy jogosan) szarnak. Undorító magatartás, de hát itt ebben az országban nagyon megy, az tuti. Én speciel (még) nem túl sportos alkatúként odavagyok az ilyen csajokért :D Jaime meg egy etalon. :D Vagyok annyira jellemerõs, hogy ne zavarjon. Ja, és zsenik: az összes képen ugyanaz a nõ van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!