Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok soha senkire ez (13 db)

Hogyan fogadnátok, fogadjátok, ha a párotok egyáltalán nem féltékenykedik soha, senkire, ez pozitívnak kellene megélni, vagy inkább ellenkezőleg egy kis féltékenység jól esne?

Számtalan történetet hallani féltékenykedésről, itt a gyiken minden nap van hasonló, sokszor a féltékenykedés miatt megy tönkre egy-egy kapcsolat. De mi van akkor, ha a párunk egyáltalán nem féltékenykedik, soha, senkire. Mert az enyém ilyen. Nincs is oka rá természetesen, csak néha-néha jól esne, ha látnám rajta. Amikor udvarolnak burkoltan, kevésbé burkoltan nekem, akkor sem látom rajta, hogy zavarná nagyon. Azt mondta, hogy megbízik bennem, meg, hogy minek féltékenykedni, az gyerekes viselkedés.

Legjobb válasz: A férjem is ilyen és nagyon örülök neki. Ezer tettel ki lehet mutatni a szeretetet, nem hiszem, hogy ennek pont a féltékenységnek kellene lennie.

A férjem is ilyen és nagyon örülök neki. Ezer tettel ki lehet mutatni a szeretetet, nem hiszem, hogy ennek pont a féltékenységnek kellene lennie.
Az én férjem se féltékeny, legalábbis nem mutatja ki.Megbízik bennem, biztos azért. Viszont, én is örülnék, ha egy picit is féltékeny lenne, nem beteges féltékenységre gondolok... De azt is mondják, csak az féltékeny aki szeret...Hát nem tudom...
Figyelj, én tudom milyen amikor a pasi féltékeny, hátam közepére nem kivánom, exem kikészitett ezzel. Párom nem féltékeny, talán elsõ 1-2 hónapban az volt, de aztán rájött hogy csak õ kell nekem, és azóta semmi.Élünk nyugalomban, boldogan, én se vagyok féltékeny, annyira jó. Remélem sosem lesz másképp, nem hiányzik. 25/N
Az én párom sem féltékeny, nincs rá oka. Minden egészséges kapcsolatban így kellene lennie szerintem! :)
Gondolom, egy hangyányi féltékenység jól esne, hogy kimutassa Feléd, zavarná, ha mással lennél.Értem a problémádat.Ám amondó vagyok, hogy ha egyszer a párod ilyen típus, akkor te változtatni ezen nem tudsz, de nem is kell.Ha Neked így is megfelel ez a kapcsolat, akkor örülj neki, hogy ilyen.
Ez csak a csajok mániája. A féltékenykedés, ál-sértõdés, és persze mindezt elvárni a pasi részérõl is, mert az hûdejó. Hát nem. Nem ezzel lehet a szeretetet kifejezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor megnyugodtam, igazából én is úgy gondolom, hogy egy féltékeny férfit nem tudnék elviselni magam mellett, úgyhogy jobb ez a felállás, csak néha elbizonytalanodok.

Nem vagyok féltékeny soha senkire ez baj? Szakítsak?

Lány vagyok, és egyszer?en képtelen vagyok féltékenynek lenni. (többek szerint nem szeretem eléggé a páromat, ez mostmár igaz is, de mikor még meg volt t?z akkor sem érdekelt h mien csajokkal van. Én ezt úgy fogom fel hogy nem bízik bennem eléggé, mert ha bízna nem "gyanakodna". Õ örökösen féltékeny, pedig nem volt rá oka. Mostmár lenne mert úgymond más karjaiba kergetett ezzel. Lassan vége a kapcsolatunknak mert úgy érzem h nekem egy másik srác kell. Több mint egy éve vagyunk együtt és nemtudom h szakítsak-e vele. Egy helyre járunk nyaralni szóval nem lesz könny? h mindig látom (valahol mindig szeretem,de már nem az igazi.. lassan csak a hellomizu kapcsolat van köztünk). Nem tudom és talán nem is akarom visszahozni azt ami régen volt. Lehet az a baj h ? már 'kiélte' magát én meg csak most kezdenóm. Segítsetek! el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én sem vagyok túl idõs de tapasztalatként azt tudnám neked mondani,hogy elsõ barátomra a kapcsolat elején sem voltam féltékeny..tulajdonképpen ennek egy és legfõbb oka volt,mert nem szerettem igazán és erre akkor döbbentem rá amikor összejöttem a mostani párommal akiért tûzbe mennék annyira szeretem és jó most se hallgatok a zöldszemû szörnyetegre de sokkal jobban féltem õt sokkal sokkal jobban..de megbízom benne:D és hidd el ha valaha te is nagyon szertni fogsz majd valakit akkor sokkal jobban félted majd de egészséges szinten ami egyáltalán nem baj

Én sem vagyok túl idõs de tapasztalatként azt tudnám neked mondani, hogy elsõ barátomra a kapcsolat elején sem voltam féltékeny..tulajdonképpen ennek egy és legfõbb oka volt, mert nem szerettem igazán és erre akkor döbbentem rá amikor összejöttem a mostani párommal akiért tûzbe mennék annyira szeretem és jó most se hallgatok a zöldszemû szörnyetegre de sokkal jobban féltem õt sokkal sokkal jobban..de megbízom benne:D és hidd el ha valaha te is nagyon szertni fogsz majd valakit akkor sokkal jobban félted majd de egészséges szinten ami egyáltalán nem baj
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akk lehet h ez a baj h nem szeretem igazán már :S
Igen de ezt te is tudod..és írtad is:(
ooo.. :) .. :( nekem is pontosan ez a problémám.. hidd el nem gond ha nem vagy féltékeny. én sem vagyok soha féltékeny:) de nem azért van mert nem szeretem hanem mert ennyire megbízok benne :) én is pont azért szakítottam a volt párommal mert féltékeny volt és mert már nem volt az igazi... de most így egy idö után (alig egy hónap) rájöttem h mennyire szeretem és nagyon hiányziik jah és mi is egy helyre megyünk nyaralni XD sztem beszéljétek meg .. kérdezd meg h szerinte még lehet-e esély folytatni vagy akár újrakezdeni a kapcsit és h szeret e még.. persze csak akor kérdezd meg ha te szereted még egy sansz erejéig ;) sok sikert :) Puszi
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot.. beszéltünk.. úgy döntöttünk hogymivel egy helyen nyaralunk mindig látjuk egymást.. meghát még szeretjük egymást.. megpróbálunk újra lángot lobbantani. és ha sikerül akkor együtt még ameddig birjuk ha meg nem.. akkor volt egy uccsó nyarunk együtt! (idáig egész jól megvagyunk) és köszi még1x mindekinek a segítséget tanácsot stb!
mi is összejöttünk megint és most sokkal jobban megy .. fellobbant a láng :) am az elözö válaszolo vagyok :) pusss
Depressziónak tûnik, de mi itt nem tudunk semmi biztosat mondani. Hány éves vagy, és fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 18 eves, lany
Esetleg tenni kéne azért, hogy legyen valakid, és akkor nem kéne itt siránkoznod...
Hol olvastad, hogy ezt el kell fogadnod? Az a baj, hogy látok egy jó nagy adag önzést, önbizalomhiánnyal. Ilyenkor szokott az lenni, hogy direkt árt magának az illetõ és megpróbálja élvezni is. Tudom, mert átmentem ezen.
Majd idõvel hozzászoksz.
Most lúzer vagy, de miért akarsz az maradni? Amúgy ha zavar akkor vonulj be zárdába vagy kolostorba, nemedtõl függõen, ott sokan vannak, nem leszel egyedül. Ha férfi vagy akkor esetleg heréltesd ki magad, akkor csökken a nemi vágy is. Vagy esetleg kezdj el élni és szerezz magadnak párt! Ja, hogy azért tenni kell? Ingyen semmit nem adnak!
A kérdező hozzászólása: Önzés? :D
Nekem sokáig senki nem volt aztán meg olyan dolog lett ami rendesen kikészítatt , meg megint egy olyan ahol szenvedtem . Szóval én sem hittem , tudtam, hogy lesz-e valaki/valami , de lett , csak nem alakult sehogy sem . Most meg ki tidja lesz-e valaha valaki , sosem lehet tudni . Gondolom , hogy lesz csak ki kell várna , addig is egy pár hobbi .
Nekem sem lesz soha senkim, hiába próbálok tenni ellene, annyira ocsmány és undorító külsõm van, hogy nincs olyan lány, aki ezt el tudná fogadni. Kezdem megszokni a magányt, mivel nincs más választásom.

Tisztelt Doktor úr! Van egy visszatérő hüvelyfertőzésem, amit mindig antibiotikummal vagy gomballenes szerrel kezelnek. Ez aktuálisan elmúlik, de mindig újra kijön. Nagyon elegem van. Használok intim zuhanyt, de soha senki nem magyarázza el, hogy most akk

Tisztelt Doktor úr! Van egy visszatérő hüvelyfertőzésem, amit mindig antibiotikummal vagy gomballenes szerrel kezelnek. Ez aktuálisan elmúlik, de mindig újra kijön. Nagyon elegem van. Használok intim zuhanyt, de soha senki nem magyarázza el, hogy most akkor mivel tudnám én mégis megelőzni, hogyan tudnám erősíteni a védekezőképességet. A patikustól hallottam a vitagyn C-ről. Ez megfelelő lenne Ön szerint? Nem akarnám már feleslegesen mérgezni magamat, de olyan krémet akarnék használni, ami biztosan hatni fog.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos valóban gyakori probléma. A fertőzések kapcsán alkalmazott készítmények ugyan megszüntetik a gyulladást, kiirtják a kórokozókat, de a hüvelyflóra egyensúlya is teljesen felborul és a természetes védekezőképesség pedig károsodik. A kórokozó baktériumok mellett a természetesen jelenlevő, jótékony hatású tejsavbaktériumok száma is nagymértékben lecsökkenhet, amely újabb problémákkal járhat. A hüvelyben uralkodó pH olyan irányba …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos valóban gyakori probléma. A fertőzések kapcsán alkalmazott készítmények ugyan megszüntetik a gyulladást, kiirtják a kórokozókat, de a hüvelyflóra egyensúlya is teljesen felborul és a természetes védekezőképesség pedig károsodik. A kórokozó baktériumok mellett a természetesen jelenlevő, jótékony hatású tejsavbaktériumok száma is nagymértékben lecsökkenhet, amely újabb problémákkal járhat. A hüvelyben uralkodó pH olyan irányba … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor úr! Van egy visszatérő hüvelyfertőzésem, amit mindig antibiotikummal vagy gomballenes szerrel kezelnek. Ez aktuálisan elmúlik, de mindig újra kijön. Nagyon elegem van. Használok intim zuhanyt, de soha senki nem magyarázza el, hogy most akk

Tisztelt Doktor úr! Van egy visszatérő hüvelyfertőzésem, amit mindig antibiotikummal vagy gomballenes szerrel kezelnek. Ez aktuálisan elmúlik, de mindig újra kijön. Nagyon elegem van. Használok intim zuhanyt, de soha senki nem magyarázza el, hogy most akkor mivel tudnám én mégis megelőzni, hogyan tudnám erősíteni a védekezőképességet. A patikustól hallottam a vitagyn C-ről. Ez megfelelő lenne Ön szerint? Nem akarnám már feleslegesen mérgezni magamat, de olyan krémet akarnék használni, ami biztosan hatni fog.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos valóban gyakori probléma. A fertőzések kapcsán alkalmazott készítmények ugyan megszüntetik a gyulladást, kiirtják a kórokozókat, de a hüvelyflóra egyensúlya is teljesen felborul és a természetes védekezőképesség pedig károsodik. A kórokozó baktériumok mellett a természetesen jelenlevő, jótékony hatású tejsavbaktériumok száma is nagymértékben lecsökkenhet, amely újabb problémákkal járhat. A hüvelyben uralkodó pH olyan irányba …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos valóban gyakori probléma. A fertőzések kapcsán alkalmazott készítmények ugyan megszüntetik a gyulladást, kiirtják a kórokozókat, de a hüvelyflóra egyensúlya is teljesen felborul és a természetes védekezőképesség pedig károsodik. A kórokozó baktériumok mellett a természetesen jelenlevő, jótékony hatású tejsavbaktériumok száma is nagymértékben lecsökkenhet, amely újabb problémákkal járhat. A hüvelyben uralkodó pH olyan irányba … Olvass tovább »
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.
Igen normális.Szerintem van esély.
nem normális, és nincs esélyed nála.
"Soha nem kívántam senkit, de õt a nap minden percében" Ez nem szerelem, hanem kémia, sima testi vágy. Szerintem ha szerelmes lennél, nem ezt említenéd elsõnek, ha róla beszélsz. A korotok alapján nincs esély "a jövõbeni bármi biztatóra", nem valószínû, hogy egészséges "kapcsolat" lenne. Egyébként nincs családja?
A kérdező hozzászólása: Nincsen családja...arab...és 9 éve él itt kint Németországban. Egyébként azért gondoltam hogy megemlítem azt is hogy kívánom mert soha nem voltam még senkivel és kívánni sem kívántam senkit...
Hmm. Ha a szived reagal ra akkor meg kene ismerd. Eggyertelmuen azzal kell legy akit szeretsz es kivansz. Ne ertekeld le onmagad. Legy nyitott. Hatha o is ugyanugy erez. Habar en a helyedben vigyaznek az arab ferfiakkal mert maskepp gondolnak a hazassagra mint amit te lattal.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap beszelgetunk es latom hogy viselkedik velem es hogy masokkal...nyilvam ez is erositi bennem az erzest. Igen tudom es vigyazok.de azt hiszem nala nincs nagy szukseg ra :)
Az semmit sem jelent, hogy látod hogyan viselkedik másokkal meg veled, ez az egész lehet egy hatalmas kamu. A végén meg elrabol és megölnek valahol külföldön. Hidd el erre nagyobb az esély. Magyar fiúk ennyire nem érdekelnek?? Nem hiszem el, hogy nincs olyan srác aki felkeltené az érdeklõdésed. Persze ez attól függ, hogy milyen srácot akarsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Nemetorszagban elek...itt keves a magyar srac :-) a nemetek nem tul helyesek az arab, torok fiuk annal inkabb...de igazatok van valahogy el kell felejtsem... :(
Arab? Az a legjobb! Te nem nézel híreket? Kiviszik a gyereket a sivatagba és te sohasem láthatod majd, te meg csak egy leszel a feleségei közül...
A kérdező hozzászólása: nemcsak rám nem nézett, egyik ismerösére sem!
lehet, hogy csak szemtengelyferülése van, ezért látjátok úgy, hogy nem néz rátok... vagy kancsal...
hát én ugyan lány vagyok de ha tetszik valaki akkor gyakran nem merek ránézni:$ max ha nem látja:D
pont azért nem néz rád mert utál
elsõ: igen az ellenkezõje is lehet:S
üldözési máníája van
Vagy vak.
Vagy azért mert tetszel neki, vagy mert épp az ellenkezõje. Én például a mai napig nem nézek senki szemébe:) (5mp.ig bírok nézni más szemébe) Már hozzászoktam, és engem zavar ha másra kell néznem.

Az elfenekelés gondolata megőrjít. Mi van velem? Néha azon sírok hogy engem miért nem fenekel el soha senki, máskor meg ideges vagyok, mert csak ez izgat, a lányok nem.

Szerintetek mi a baj velem?:( на 14 години момче (Macedón)

Legjobb válasz: masztizás közben akkor verd el a segged

masztizás közben akkor verd el a segged
Semmi gond, mazochista vagy és kész. Nincs ezzel baj.
Vuk dlaku menja a cudi nikako.
na 14 godini momcse :D 14éves fiú... kicsit fiatal vagy még, érdekes h ilyenekre gerjedsz, mi lesz még késõbb?!
14 éves legény. És nem macedón, hanem szerb.
gondoltam ha a lányok nem, akkor a fiuk :D sorry..
akkor csak a fiúk izgatnak fel?ilyen korban pedig már kellene hogy beinduljon a fantáziád és szép lánytól...de ha nem akkor sajnos, h meleg vagy ^^ bocsi
A kérdező hozzászólása: ki monta hogy fiúk beindítanak???
A kérdező hozzászólása: mi van a titkárnõ filmben?:) 17:33 komolyan? Vagy csak trollkodsz? 15:58, az a baj, hogy nem nagyon érdekelnek a lányok. nem tudok dugni.
én úgy elvernélek mint szódás a lovát töki :)
ez azért elég dúrva, de ha ez indít be akkor kérd meg a csajod (majd ha lessz) h fenekeljen el de jó keményen és úgy hogy még a s.gged is kipirosodjon:D
nézd meg A titkárnõ címû filmet...
mert egy perverz állat vagy
A kérdező hozzászólása: 15:53 de szellemes vagy... mellesleg, már próbáltam, de magamat nem tudtam úgy elfenekelni hogy az jó legyen.
A kérdező hozzászólása: az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, remélem elmúlik, és megjön a vágy a lányokhoz. anyukámnak azt mondta, nincs vágyam a lányok felé, õ azt mondta majd megjön. remélem így lesz. de lehetne valamivel ezt gyorsabbá tenni?
perverz idióta.:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!