Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok nem vagyok beteg, (476 db)

Mért ilyen magas? Nem vagyok beteg pedig.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/69d2271080a6aa59dcf4b9..

Legjobb válasz: Szerintem, ha tuti nem vagy beteg, ez nem feltétlenül abnormálisan magas. Nekem is fel szokott kúszni 37,3-ra. Annyifélék vagyunk mi nõk... :-)

Szerintem, ha tuti nem vagy beteg, ez nem feltétlenül abnormálisan magas. Nekem is fel szokott kúszni 37, 3-ra. Annyifélék vagyunk mi nõk... :-)
A kérdező hozzászólása: majd ki csattanok az egészségtöl, tuti nem vagyok beteg eddig nekem 37, 1 volt a legtöbb. kicsit furcsállom. azért kérdeztem , kérdeznék meg másokat is.

Mi lehet az oka annak, hogy nem vagyok beteg? Van okom aggódni valamiért?

24 napja voltam egütt a párommal (a nemvárt után első nap, november 16), védekeztünk is, de elszakadt az óveszer. Másnap amint tudtam vettem be esemény utáni tablettát. Eddig nekem mindig hamarabb érkezett meg a nemvárt, ezért a biztonság kedvéért elvégeztem már 3 tesztet is, az elsőt december 8án, a másodikat 9én, a harmadikat pedg ma,10én és mind a három negatív lett.

Legjobb válasz: A kérdésed az, hogy miért nem menstruálsz??? Mi az, hogy miért nem vagyok beteg?

A kérdésed az, hogy miért nem menstruálsz??? Mi az, hogy miért nem vagyok beteg?
A kérdező hozzászólása: Igen, az a kérdésem...
szia az esemény utáni tabletta fel boríthatta a hormonjaidat és azért késik, ha 3 teszted is negatív akkor nincs baba!
Milyen betegségre gondolsz? És mi az hogy nem várt? Ha a menstruációra gondolsz, az nem betegség. Másik meg, hogy a nem várt menzeszt azok szokták annak hívni, akik babát szeretnének. Te meg ha esemény utánit vettél be, akkor gondolom nem szeretnél babát. Vagy igen? Szóval azért kicsit fogalmazhatnál pontosabban is.:) De hogy ha jól értelmezem, te most a menstruációddal vagy bajban. Arra meg egyébként az esemény utáni van ilyen hatással. Mivel egy lórúgásnyi hormont szedtél be, így az hatással volt a szervezetedre és valószínûleg azért nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Igen, a menstruációra gondoltam...Egyébként köszönöm a válaszokat és legközelebb pontosabban fogok fogalmazni...:) Akkor gondolom az még nagyobb hatással van a menstruációra, ha október 9én bevettem egyet és aztán pedig ugye november 17én?!
Az esemény utáni tabletta nem fogamzásgátló módszer, azt nem lehet minden hónapban szedni!!!!!! Ha ennyire bajban vagytok az óvszerrel, akkor javaslom a fogamzásgátló tablettát (nem az esemény utánit, hanem, amit naponta rendszeresen kell szedni)!
A kérdező hozzászólása: Már mi is gondolkoztunk ezen...de hirtelen nem volt más ötletünk :( Ha továbbra sem jön meg a menstruációm, a tesztek pedig ugyanúgy negatívak lesznek, akkor szükség van-e elmenni egy nõgyógyászhoz?

Ha csökkent munkaképességűként rokkantnyugdij mellett dolgozom, és van az évi 15 nap betegszabimból 12, azt köteles-e kiirni a háziorvos a kérésemre, akkor is ha nem vagyok beteg?

Legjobb válasz: Nem köteles kiírni, csak akkor, ha tényleg beteg vagy. A betegszabadság nem szabadon választható. A betegszabadságot a munkaadó fizeti a táppénzt pedig a TB.

Nem köteles kiírni, csak akkor, ha tényleg beteg vagy. A betegszabadság nem szabadon választható. A betegszabadságot a munkaadó fizeti a táppénzt pedig a TB.
Miért is nem mehetsz?
A kérdező hozzászólása: Majd az dumáljon nekem, hogY ne színleljek beteget, aki átéli azt amit én abban a putri iskolában.
Azért nevetséges ez a hozzáállás, mert más örül, ha egészséges, hogy nem kell betegen feküdnie otthon, te meg itt játszod az agyad, mint egy idióta. Remélem a szüleid rájönnek az aljas kis akciódra, és elbeszélgetnek a fejeddel. Tinik...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :d
Reggel mondd anyudnak, hogy megjött és rettentõen fáj a hasad.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, .. most ittam whiskyt.. imádoom
egyél jó sok mogyorót vagy érd el reggel hogy hasmenésed legyen
fiú vgy vagy lány?
az alkoholhoz van köze?sokat ittál?akkor attól lehetsz beteg
Ha olyan dolgokat kell átélned, amiket nem akarsz, akkor beszélj a tanárokkal, meg a szüleiddel errõl, vagy valakivel, aki megért. De az, hogy beteget játszol, nem fog megmenteni, az csak 1-2 nap, utána az, amit "át kell élned", ugyanúgy menni fog. Csak ennyi.

A hangom hirtelen mély lett, olyan, mint amikor fáj a torkom, de nem vagyok beteg. (Bár náthás vagyok, de ez nem "orrhang", hanem úgy érzem a torkomból ered a probléma. ) Mit egyek/igyak? Nem dohányzom.18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nézesd meg orr-fül gégésszel. A lányomnak ugyanez a problémája volt a Péterfy S. kórházban . Azt mondták neki hogy a hangszálain van valami kis picike bigyula / bocs , de nem tudom konkrétan mi a neve /ami okozza ezt a mély hangot. Persze nem lehet hangosan beszélnie ill. kiabálnia... füszerest , cigarettázást mellõznie kell. Szerintem idegesség -stressz is okozhatja. Mûteni még nem kell , de javasolta a doki hogy beszéd technikára menjen. Neki olyan a hangja , mintha erõlködve beszélne. De nem mindig.

Nézesd meg orr-fül gégésszel. A lányomnak ugyanez a problémája volt a Péterfy S. kórházban . Azt mondták neki hogy a hangszálain van valami kis picike bigyula / bocs , de nem tudom konkrétan mi a neve /ami okozza ezt a mély hangot. Persze nem lehet hangosan beszélnie ill. kiabálnia... füszerest , cigarettázást mellõznie kell. Szerintem idegesség -stressz is okozhatja. Mûteni még nem kell , de javasolta a doki hogy beszéd technikára menjen. Neki olyan a hangja , mintha erõlködve beszélne. De nem mindig.

A doki rá jön, hogy nem vagyok beteg?

Holnap nem tudok menni iskolába bizonyos okok miatt!Ha elmegyek dokihoz,és azt mondom neki reggel ment a hasam,akkor rá fog jönni,hogy csak kamuzok?A 3 szülői igazolást nem akarom még elhasználni.

Legjobb válasz: Attól függ hogy adod elõ a dokinak. Attól függ milyen viszonyban vagy a dokival. Ha olyan viszonyban vagy vele, akkor mondhatod neki, hogy nem érzed magad túl jól és szeretnéd, ha kiírna erre a napra. Ha nem vagytok jóba és szigorú, akkor valószínûleg mivel semmi tüneted nem lesz (magad láz pl.) lehet, hogy azt mondja semmi bajod. Bár nem hiszem, ha már egyszer elmész akkor valószínûleg kiír arra a napra.

Attól függ hogy adod elõ a dokinak. Attól függ milyen viszonyban vagy a dokival. Ha olyan viszonyban vagy vele, akkor mondhatod neki, hogy nem érzed magad túl jól és szeretnéd, ha kiírna erre a napra. Ha nem vagytok jóba és szigorú, akkor valószínûleg mivel semmi tüneted nem lesz (magad láz pl.) lehet, hogy azt mondja semmi bajod. Bár nem hiszem, ha már egyszer elmész akkor valószínûleg kiír arra a napra.

Ez is bulimia? Már én se vagyok benne biztos, hogy nem vagyok beteg.

17 éves lány vagyok, télen sikerült sporttal és egészséges táplálkozással 8 kg-ot fogynom és nagyon félek a visszahízástól. Ha valami bajom van állandóan zabálok, meg ha unatkozom otthon akkor is. Nem hánytatom magam, hanem inkább csak visszaböfögöm a kaját (tudom undorító, de ilyenkor olyan, mintha nem is én lennék)... nem is tudom hogy mondjam.. nem igazi hányás, és nem is erőltet meg, de akkor is visszajön majdnem minden és már szokásommá vált.

Legjobb válasz: Ilyenkor agreeszív leszek és egyedül akarok lenni. Mindenki azt hiszi bulimiás vagyok és én se tudom eldönteni, hogy ez az-e, meg abbahagyni se tudom. Most megint sportolok, azt hittem ez segít, de megint történt itthon valami és ugyanazt csinálom. Mit csináljak? A legrosszabb, hogy anya régóta azt hiszi bulimiás vagyok, de mintha nem venne róla tudomást. Valaki tud segíteni?

A kérdező hozzászólása: Ilyenkor agreeszív leszek és egyedül akarok lenni. Mindenki azt hiszi bulimiás vagyok és én se tudom eldönteni, hogy ez az-e, meg abbahagyni se tudom. Most megint sportolok, azt hittem ez segít, de megint történt itthon valami és ugyanazt csinálom. Mit csináljak? A legrosszabb, hogy anya régóta azt hiszi bulimiás vagyok, de mintha nem venne róla tudomást. Valaki tud segíteni?
A kérdező hozzászólása: és nagyon örülnék ha valakivel tudnék errõl beszélgetni privátban is
Nézd, én nem vagyok szakember (csak pedagógus), de azt gondolom, mindenképp kérj segítséget. Vagy Anyukádét - ha tudsz vele úgy beszélgetni, hogy komolyan vegyen, vagy - ha van olyan a városotokban, keress fel egy Ifjúsági Tanácsadó Irodát vagy Családsegítõt. Vagy - ha kihúzod sulikezdésig és van az iskolátokban Ifjúságvédelmi felelõs, akit megkereshetsz ilyen esetben, akkor õt. Szerintem ezek között valaki biztos meg tudja mutatni Neked, hogy hova indulj segítségért. De ha már szembenéztél a problémával, akkor némi önuralom segíthetne abban, hogy abbahagyd. Ha viszont tényleg nem, akkor külsõ segítséget keress. Ne (csak) neten, inkább élõben.

Én egy 11 éves lány vagyok. Nem vagyunk túl gazdagok, ezért szeretnék valahogyan segíteni a szüleimnek h a számlákat stb. betudják fizetni időben. Csak apukám dolgozik mert anyukám le van százalékolva (beteg). Mit tegyek?

tudom h gyerek vok,de mit segíthetnék??

Legjobb válasz: Spórolj! Ne használj több vizet, villanyt, mint amit feltétlenül szükséges! Ne csinálj nagy telefonszámlát! El tudjátok adni a fölösleges dolgokat, illetve kinõtt ruhákat a neten, és az árából tudsz venni újakat. (Ehhez kell felnõtt segítsége is, mivel még nem vagy nagykorú, nem regisztrálhatsz.) A többi a szüleid feladata. Nem mellesleg: Legyél magadra büszke! Ma több olyan veled egykorú (meg idõsebb) kamasz van, akit csak saját maga érdekel, és nem érdekli, mibõl telik neki ruhára, cipõre, mint olyan, aki hozzád hasonlóan megérti a szülei gondjait, és segíteni akar! :D

Spórolj! Ne használj több vizet, villanyt, mint amit feltétlenül szükséges! Ne csinálj nagy telefonszámlát! El tudjátok adni a fölösleges dolgokat, illetve kinõtt ruhákat a neten, és az árából tudsz venni újakat. (Ehhez kell felnõtt segítsége is, mivel még nem vagy nagykorú, nem regisztrálhatsz.) A többi a szüleid feladata. Nem mellesleg: Legyél magadra büszke! Ma több olyan veled egykorú (meg idõsebb) kamasz van, akit csak saját maga érdekel, és nem érdekli, mibõl telik neki ruhára, cipõre, mint olyan, aki hozzád hasonlóan megérti a szülei gondjait, és segíteni akar! :D
Anyagiakban még nem tudsz sokat segíteni, legfeljebb annyit hogy kevés ajándékot kérsz maximum olyat ami kell ruha, meg egyéb más pl tanuláshoz. Meg ha még segíteni akarsz inkább abban segíts hogy apukád munka után pihenhessen tehát mosogass el vedd ki a ruhákat a mosógépbõl hogy anyukádnak se kelljen túl hajtani magát amikor beteg meg segíts a házimunkába, biztos jól fog esni nekik. Aztán 5 év múlva már vállalhatsz diákmunkát is.
takarékoskodj pl. mosdóvízzel le lehet a wc-t önteni lehet állóvízben kezet mosni
15:17 mer te gazdagabb vagy? mit dolgoznak a szüleid?
apám a miniszterelnöki hivatalba dolgozik anyám meg mesterfodrász
pherszeee.....
ezen mit nem lehet elhinni?
nagyon különbözõek a mai magyar emberek lehetõségei. Van, akinek az lenne a valami, ha nem spórolna így a vízzel, van, akit meg kergetni kell öreg korára, hogy tanulja meg már Katus anyus, hogy én vagyok a miniszterelnök, és nem kell lekapcsolni a villanyt abban a szobában sem, ahol nem vagyunk... de ezt nem veszi észre, aki túl fiatal, meg aki túl buta nem kényeztet ám el mindenkit az élet !!! és ne tessék a hülye dumát nyomni, hogy csak akarni kell dolgozni ... Sokan akarnak, dolgoznak, és nem keresnek sokat.
ezt nem nagyon értem :/ am én nem azt mondtam h miniszterelnök hanem a miniszterelnöki hivatalba dolgozik

Van Pesten olyan orvos, aki felvesz betegállományba úgy, hogy nem vagy beteg? És mennyiért teszi ezt meg?

Az a helyzet állt el?, hogy a párom szeptembert?l levelez?n fog tanulni munka mellett. A munkahelye viszont egyáltalán nem támogatja tanulmányait, és a vizsga napjára is külön ki kell vennie szabadságot. Meg persze kéthetente a pénteki napot is ki kell vennie, és így pont úgy fog kijönni, hogy konkrétan egy nap szabadsága se lesz, amit azért véleményem szerint 3-4 éven keresztül nem nagyon fog bírni. Ezért kéne egy orvos, aki kiírja ?t néha 3-4 napra vizsgaid?szakban, vagy ilyesmi. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Próbálkozzon a háziorvosnál. Vagy keressen más melót. (Mert elõbb vagy utóbb furcsa lesz a periodikus hiányzás.) Vagy vállalja be a fizetésnélküli szabit. Valamit valamiért.

Próbálkozzon a háziorvosnál. Vagy keressen más melót. (Mert elõbb vagy utóbb furcsa lesz a periodikus hiányzás.) Vagy vállalja be a fizetésnélküli szabit. Valamit valamiért.
Biztosan van ilyen. Volt hogy egy falu teljes focicsapatát leszázalékolta a doki, mert nem tudtak rendesen edzeni a munka mellett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!