Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok mai nő, (4 db)

Nem vagyok divatos mai nő, hanem maradi, mert nem szedem az intim szőrzetemet?

Kisollóval lenyírom és körben kiborotválom, de nem az egészet.

Legjobb válasz: Miért ne lennél attól divatos? Különben sem maradiság kérdése ez a dolog. Vannak pasik, akiknek kifejezetten az tetszik, ha nem csupasz a nõ.

Miért ne lennél attól divatos? Különben sem maradiság kérdése ez a dolog. Vannak pasik, akiknek kifejezetten az tetszik, ha nem csupasz a nõ.
Nyugi. Az indexen egy egész topic van amit a szõrös muff imádó pasik hoztak létre. :) :) Az én pasim is jobban szereti ha van szõr. Én meg jobban szeretem ha nincs... most a kedvéért rövid, korlátozott terjedelmû van. De néha teljesen leszedem, mert nekem meg az tetszik, . õ meg elviseli a kedvemért. :D:D:D
semmi probléma, az attól még egy ápolt és szép fazon. Javaslom a hajnyírót. A 3 mm-es távtartóval szép egyenletesen és könnyen le lehet nyírni.
Nem hinném hogy ez a divatról szól. Ha te úgy érzed jól magad hogy nem borotválod akkor ne borotváld. Engem meg zavar a szõr ezért borotválom, de nem divatból, az én esetemben úgy sem látja senki. A lényeg inkább a higiénia.

Miért ilyen nehéz a mai világban egy abortusz? Ez nem a nő joga eldönteni, hogy fel tud-e nevelni egy gyermeket vagy sem?

Annyi herce-hurca van. Én értem h a baba is egy ember, de ha valaki nem tudja vállalni, hogy felneveli. Miért kell véd?n?khöz járni és meggy?zni mindenkit h nem akarja. Onnan jutott eszembe, hogy nagyon sokat késett a mensim 21 éves vagyok, és ha baj lett volna, nem tudtam volna megszülni mivel még tanulok. Miért ilyen nehéz? Ez az én döntésem lett volna és a párom is támogatott volna benne.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Kinek nem inge... A kérdezõ általánosságban tette fel a kérdést, így én is általánosságban válaszoltam. Nem bíráltam, nem kritizáltam õt személy szerint, csak leírtam a véleményemet a kérdéssel kapcsolatban. Ne mondjátok, hogy sosem hallottatok még arról, hogy valaki felelõtlenül kamatyolt, aztán baba lett, aki persze nem kellett... Szóval elnézést kérek, nem akartalak megbántani!

Elsõ vagyok! Kinek nem inge... A kérdezõ általánosságban tette fel a kérdést, így én is általánosságban válaszoltam. Nem bíráltam, nem kritizáltam õt személy szerint, csak leírtam a véleményemet a kérdéssel kapcsolatban. Ne mondjátok, hogy sosem hallottatok még arról, hogy valaki felelõtlenül kamatyolt, aztán baba lett, aki persze nem kellett... Szóval elnézést kérek, nem akartalak megbántani!
Kérdésedre egy másik kérdéssel válaszolnék. Miért olyan nehéz dolog a mai világban VÉDEKEZNI???? Már annyi minden van, amivel ki lehet védeni a nem kívánt terhességet! Olyan sok a felelõtlen fiatal és nem olyan fiatal. Más meg évekig gürizik, hogy babája legyen... Ha valaki nem tudja vállalni, hogy felnevelje, akkor éljen felelõsségteljes szexuális életet!
kérdezõ, készülj fel a sárdobálózásra. ide sokan azért írnak mert szeretnének babát akár több éve próbálkoznak. én amikor ilyen kérdést látok (címet) sosem olvasom el, de most kivételt tettem mert kíváncsi voltam a válaszra. és teljesen egyet értek vele, ha nem akarod, hogy megtörténjen akkor tegyél érte, akár többféle variációban is. Elszorul a szívem ha valaki abortuszra készül mert mi meg olyan régóta szeretnénk babát, bármit adnék egy picuriért. Továbbiakban kívánok neked felelõsség teljes szexuális életet és babásodást ha már szeretnél, de az abortusszal azt is bevállalod hogy soha többé nem lehet babád!
Szerencsére nem volt abortuszom, nem tudom, hogy mûködik. Azt én is tudom, hogy tanácsadásra kell járni, ahol megpróbálnak lebeszélni, de ez nem azoknak a nõknek szól, akik nagyon is reális okok miatt (túl fiatal/idõs, van már több gyerek, egészségügyi ok, egyedülálló, stb) ne akarják megtartani, hanem azoknak, akik elsõ ijedségükben ez jut elõször eszükbe, és talán rábeszélhetõ arra, hogy megtartsa/örökbeadja. Azt meg miért kell rögtön gondolni, hogy a kérdezõ nem védekezett???
Elsõ válaszadónál a pont!
Sokat késett a menszeszed - írod a kérdésben, majd alatta egy hsz-ben, hogy másfél éve tablettát szedsz. Tabletta alatt nincs menszesz, csak megvonásos vérzés. Tabletta alatt nincs olyan, hogy sokat késik, hisz ha a 7 naposban nem jön meg és kezded a köv. levelet, akkor legközelebb nagy valószínûséggel csak a köv 7 naposban fog megjönni. Szóval szerintem ez egy qrva nagy KAMU KÉRDÉS :)
Kedves elõzõ, nem ördögtõl való az abortusz? Ne nevetess...:( Egyébként, most halt meg az Apple elnöke, akit örökbeadták a szülei, mert nem tudták vállalni. Ahhóz képest, milyen nagy pályát futott be. Rengeteg tudós, orvos, író, stb. nevelkedett árvaházban vagy örökbefogadták. És? Attól még hasznos és értékes emberek váltak belõlük. Ez csak duma, hogy ne a szegénységben nõjjön föl, egy gyermek. Nyilván nem jó neki, ha nélkülöznie kell, de jobb a halálnál! Ha a szívükre hallhatnának a nõk (persze, kivéve a nagyon elvetemült "gonosz" nõket), akkor soha nem mennének abortuszra, biztos vagyok benne. Sajnos, az életkörülmények, a mai társadalom, a férfiak, a megélhetési nehézségek, mind-mind nagyon befolyásolják a döntésben a nõket. Õk meg elhallgattatják a lellkiismeretet és nevetséges, de annál szomorúbb kifogásokat keresnek és találnak. Amúgy én sem vagyok örökbefogadás párti, de jobb, mint megölni egy életet.
A kérdező hozzászólása: 14:04 Nagy hülyeséget írtál..a 7 napos szünetben mindenki vérzik.. És ha nem vérzik akkor baj van
Azert ilyen nehez a mai vilagba az abortusz mert ha ennel is konnyebb lenne akkor megtobben elnenek felelotlenul szexualis eletet. En szemely szerint nem bannam ha meg nehezebb lenne!!! Persze a valaszom nekem sem azokra iranyul akik vedekeznek, hanem azokra akik felelotlenek.
Kedves lepontozó, attól, hogy lepontozod az a. elleneseket, nem lesz tisztább a lelkiismereted. Sajnálom.
Kedves kérdezõ, megerõsítettél abban, hogy ez egy nagy kamu kérdés, te pedig valszeg egy 15 éves unatkozó kiscsajszi vagy. Olvasd el még egyszer a mondatot légy szíves és erõsen próbáld meg értelmezni: "Tabletta alatt nincs menszesz, csak megvonásos vérzés." Aztán gondold át, amit írtál: "Nagy hülyeséget írtál..a 7 napos szünetben mindenki vérzik.. " Na? :)
A tabletta 100%-os védelmet nyújt, olvasd el a tájékoztatót, de bizonyos feltételek megléte esetén. Egyébként tényleg nincs menstruáció a tabletta szedése idején. Sportolók ezért szedik, ha nem élnek szexuális életet akkor is, hogy ne menstruáljanak vagy akkor amikor épp jó az idõpont. Azt meg tényleg minõsíteni sem lehet, hogy azt írod, jobb a gyereknek ha megöli az anyja, mert így nem kell szembe néznie az élet nehézségeivel. Jobb ha nem szülsz és használsz óvszert is, mert az élet kiszámíthatatlan és nehéz, nemcsak örökbe adott gyerekeknek. Ezt el kell fogadnod. És amíg úgy gondolod inkább a halál, mint az élet, ne szülj. Mert baj van a fejeddel. Mondhatnám fordulj pszichológushoz, de a gyerekeiket megölõ emberek is mind jártak kezelésekre és nem tudták kiverni a fejükbõl ezeket a gondolatokat. És rossz vége lett, nagyon rossz.
A kérdező hozzászólása: Lehet, h nincs de én menstruálok! Vagy akkor valaki mondja el nekem h akkor mitõl vérzek, ha itt mindenki ekkora okos. És nincs baj a fejemmel, és tiszta a lelkiismeretem.
A kérdező hozzászólása: És az én tablettám nem nyújt 100%os védelelmet..
Aki nem akar gyereket, az védekezzen, és ne gyertek a nem 100 % dumával, mert azok nagy része kivédhetõ. Akik ártatlanul pislognak, hogy védekeztek, de becsúszott, annak a 90 %-a valamit nem tartott be, amit kellett volna, de lehet kevés százalékot mondtam. A másik: miért gondolják azt az emberek, hogy ha az a pici nem kap meg MINDENT, akkor az már hátrányos neki. Tisztességes felneveléshez nem kell mindent megkapni, és ha már megfogant az a pici, nem megoldás az abortusz, csak ha beteg a pici, vagy ha életveszélyes az anyára nézve a terhesség, vagy egyéb extrém esetben. De ebbe nem tartozik bele az, hogy nincs kedvem a gyerekhez. Ahhoz szélsõségesen rossz körülmények között kell lennie valakinek, hogy ne tudjon egy picit felnevelni. Ez inkább akarat kérdése. Ha egyáltalán nem akarsz gyereket, és csak az abortusz lenne a járható út ellenkezõ esetben, akkor javaslom az önmegtartóztatást, az 100 %! Ahhoz képest, hogy állítólag elméleti a kérdésed, eléggé fel vagy háborodva, ez kicsit gyanús. Na mindegy, ha nem vagy terhes, akkor jobb lett volna fel sem tenni ezt a kérdést. 35+4 hkm
és miért olyannehéz NEM SZÉTTENNI A LÁBADAT? szerintem, már az általános iskolások is tudják, hogy mitõl lesz a gyerek. Azelõtt kéne átgondolni, hogy fel tudod-e nevelni, hogy megcsinálod!
Kedves Kérdezõ! Jól látod, sajnos nagy a bürokrácia, pedig az abortusznál épp az idõ a legnagyobb ellenség, tehát jó lenne ha simán, gördülékenyen menne az egész. Én nem tartom az abortuszt egy ördögtõl való dolognak, sokkal inkább ítélem el azokat a nõket akik megszülik a gyerekeket, aztán mostoha körülmények között nevelkednek vagy neveli õket az állam az adófizetõk pénzébõl.Érdekes, hogy a sok éhenkórász nagycsaládost senki sem ítéli el!? És igen: a nõnek jogában áll dönteni, hogy akar-e gyermeket vagy sem. Ha nem , akkor célszerû lenne a minél korábbi abortusz. Nekem két gyerekem van, viszonylag késõn szültem õket(30 felett), mert anyagilag csak akkor tudtuk megengedni magunknak, hogy családunk legyen.Megértem, hogy most még nem akarsz bevállalni egy babát, butaság is lenne.
Kérdezõ, én értelek, ha algopyrint veszek be, már használunk óvszert.21 éves vagyok a nagy semmire énse akarok szülni.Amikor a 7napos szünetben 6.napon jött meg a szokásos 2. helyett, azonnal az abortusz dolgoknak néztem utána.Leolthattok miatta, de ezaz igazság, nem tartom felelõtlenek magam, nem akarok gyereket és bepánikoltam... Hiába elméleti a kérdésed, ha beleolvasol a teherbeesés témába láthatod, hogy sokan évek óta próbálkoznak és/vagy a sokadik sikertelen lombik után vannak már.Nekik elméletben is dühítõ az abortusz felvetése...
A kérdező hozzászólása: Védekezünk..nem kell kioktatni másfél éve gyógyszert szedek. De van olyan ismerõsöm aki tuti jól szedte és mégis becsúszott a baba
A kérdező hozzászólása: Az állam pénzét elég sokan pazarolják. D
A kérdező hozzászólása: És szerintem sokkal tb-t fogok fizetni mint egy abortusz ára. És tudom h vannak akik nem tudnak megbirkózni ezzel. De én úgy gondolom h aki nem tudja azt biztosítani h gyereke semmibe ne szenvedjen hiányt annak nincs más lehetõsége. Mert örökbe is lehet adni, de mi van ha olyan szülõkhöz kerül akik bántják, vagy akik nem adnak meg neki mindent. Szerintem én abba inkább õrülnék bele ha megszülöm és olyan emberekhez kerül akik bántják.
Es meg annyit, hogy 10 evig ugy vedekeztunk a parommal, hogy egyszer nem estem teherbe. Amikor babat szerettunk volna, par honap alatt osszejott.
A kérdező hozzászólása: Naptár módszer+óvszer? Ettõl kapnék frászt.. Én inkább fogamzásgátlót veszek mert ott kisebb az esély, és igen 21 vagyok. De a tájékoztatóra is rá van írva h nem 100%os, nincs 100% módszer.
Hihetetlen, attol kapnal fraszt, hogy vedekezz pl. ovszerrel, de attol nem, hogy megold a kisbabadat...
A kérdező hozzászólása: Nem attól, hanem h a gyógyszer helyett így védekezzek, de én nem vagyok terhes....
Mindegy, nincs ertelme vitatkozni. Ugysem erted a lenyeget. Mert ezt nem esszel lehet megerteni, csak is szivvel.
Nekem ugy tunt, hogyha az lennel, akkor megtenned es nem latsz benne semmi rosszat, azert irtam ugy.
Az egyik elõzõ válaszoló vagyok. Kedves Kérdezõ! Hagy a fenébe, ne kommeteld, mert még a keresztvizet is leszedik Rólad. Ez egy elméleti kérdés volt, mégis látod a reakciókat!
A kérdező hozzászólása: Ti nem értitek, hogy én mit nem értek. Nem voltam még terhes és most se vagyok az! VÉDEKEZEK, már írtam h 1, 5 éve fogamzásgátlót szedek, de igenis van olyan helyzet mikor nincs más megoldás. Én is szeretnék a barátomnak szülni, ha lesz egy lakásunk és lesz mibõl felnevelni
Jesszus mennyi korlátolt ember jár ide!!! Persze, így meg úgy gyilkosság az abortusz, tényleg az, de vajon mennyivel jobb, ha valaki mondjuk nem akar gyereket, mégis megszüli, és aztán mindenféle probléma lesz belõle, az anya beleõrül, mert nem képes elég jó anya lenni (mert még nem volt rá felkészülve), a gyerek meg állami gondozásba kerül (amirõl jobb ha nem tudjátok, milyen)...Szerintem ti ne is szexeljetek egyáltalán, mert azzal szegény spermáktól elveszitek az esélyt, hogy bejussanak a petesejtbe, azzal, hogy védekeztek!! IDIÓTÁK! Mellesleg én is ellen vagyok a sorozatos abortusznak, de az hogy egyszer valakinek becsúszik az életébe, ne ítéljétek már el!! Bocsi hogy offoltam, de ezt muszáj volt. Éshogy a témához is szóljak, én sem értem mért kell ezért ilyen meg olyan védõnõkhöz járni, tényleg semmi joguk beleszólni, elvégre a te életed.

6 éve házasodtunk, barátságnak indult. Mint ember, a mai napig -viták vannak- de működik; de úgymint férfi-nő párkapcsolat, nem igazán. Mit tegyek? Ennyire rossz vagyok?

Az elején, nem túlságba, de ment. Mára már ott tartunk, hogy: ha 1 héten 20 normális mondatot váltunk, de azt is kötelez?en; magunkról, érzelmekr?l évek óta nem, ; most is 300 km-re dolgozik,de nem hiányzom, ha szóltam=minek azt; nem érdekli, minek beszélgessünk? Nekem mindent 3-szor kell mondanom, hogy legalább némi figyelmet kapjak, a TV 24 órán át-évek óta! Ha 100-adszor szóltam, a válasza: akkor is a TV az els?, ha szépen, ha ordítva mondom = mindegy. Amint belép a házba, bekapcsolja- és mindennap elalvásig ez megy. Jelenleg 8 hónapja nem volt szex, semmi, hozzám se ért.Egyszer?en nem értem miért ilyen velem, más n?k után meg csorog a nyála. CKM, FHM.... a szálláson, azt mondja nem az övé, DE- azt is mondta, hogy TERMÉSZETES, hogy "azokat" a címlapn?ket pártolja, nem engem. Ez fáj, ennyire rossz lennék? Mit tegyek? Segítsetek!!!!!, mert nincs akivel ezt megbeszéljem, képtelen vagyok ezt megemészteni.

Legjobb válasz: CKM FHM es hasonlo tarsaikat rengeteg pasi vesz, de nem kell megvenni, itt van a net is. Hidd el hogy a legtobb pasi csorgatja a nyalat az ilyen ujsagok utan. Ez nem olyan fontos. De hogy nem beszeltek, es a TV-t bekapcsolja, es nem figyel rad... Hat nem tisztel teged. Probal alazni. De ne engedd! Miert lennel ennyire rossz? Hiaba akarod te apolni a kapcsolatot, ha a masik lusta erre, es csak akkor erti, tudja meg hogy ki voltal, amikor te mar mas vizeken evezel?! Szegyellje magat hogy a TV-t nezi amikor ott vagy, szegyellje magat hogy nem foglalkozik veled. Pakolj, menj, es ne nezz hatra! Nem erdemel meg o teged!

CKM FHM es hasonlo tarsaikat rengeteg pasi vesz, de nem kell megvenni, itt van a net is. Hidd el hogy a legtobb pasi csorgatja a nyalat az ilyen ujsagok utan. Ez nem olyan fontos. De hogy nem beszeltek, es a TV-t bekapcsolja, es nem figyel rad... Hat nem tisztel teged. Probal alazni. De ne engedd! Miert lennel ennyire rossz? Hiaba akarod te apolni a kapcsolatot, ha a masik lusta erre, es csak akkor erti, tudja meg hogy ki voltal, amikor te mar mas vizeken evezel?! Szegyellje magat hogy a TV-t nezi amikor ott vagy, szegyellje magat hogy nem foglalkozik veled. Pakolj, menj, es ne nezz hatra! Nem erdemel meg o teged!
Számomra az nem világos, hogy ilyen kapcsolatban egyáltalán hogyan lehet élni. Nem vagy rossz, hanem a férjed egyszerûen nem szeret, szerintem nem érdemes azon veszõdni, hogy ezt visszafordítsd. Lépj, légy határozott, válj el, és keress valaki olyat, aki megbecsül és szeretni fog.
A nõk szoktak mindig azzal példálózni, hogy minden sikeres férfi mögött egy nõ áll.A te férjed mögött is... Ha egy férfi sikeres, azt természetesen egy nõnek köszönheti, de ha valami gáz van vele, az tuti az õ hibája... Nem tudok mást mondani:nõi logika... Mondjuk kár is volt ezt megírjam, úgyis le leszek pontozva... Az emberek nem szeretik, ha a képükbe vágják a puszta valóságot...
Szerintem nagyon gyorsan válj el. Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez a házasság nagy tévedés volt, barátoknak kellett volna maradnotok.
Szia! A válás nem biztos, hogy jó megoldás. én nem válás párti vagyok, már csak a sok herce-hurca miatt is. Szerintem sokkal békésebb megoldás, ha keresel valakit, akivel megbeszélhesd a dolgokat, amik bántanak, és esetleg más téren is jobban összejöhet a dolog, mint a férjeddel. Neki (a férjednek) nem biztos, hogy tudnia kell róla... Másrészt meg szerintem nem is nagyon érdekelné, sõt az is lehet, hogy neki is van valakije. A pasik nem bírják ennyi ideig. Amúgy ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a bajjal, hidd el, sok nõ csinálja ugyanezt... Üdv: D.P.
Miért vagy mellette? Én is azt mondom, hogy válj el, keress egy férfit, aki téged szeret, ugy, ahogy megerdemled. Tudom, megszokas, kenyelem, kozos dolgok (?), de légy eros!
Kedves 4.válaszoló.evvel azt akarod mondani, hogy még a kérdezõ a hibás?Na nehogymár.
Elhiszem, hogy próbálkozol, de nem lehet, hogy valami közöd mégiscsak van ahhoz, hogy így viselkedik? Tényleg igaz, hogy minden két emberen múlik, bár a mérték különbözhet. Lehet, hogy volt pát apróság, ami nem tetszett neki, és ezek felgyûltek benne, és ezt váltották ki.
Alaposan gondold át, hogy neked megéri-e vele maradnod. Én úgy állnék a dologhoz, hogy bátos leszek és inkább új- de normális- életet kezdek, mintsem hogy ezentúl egész életemben boldogtalanságban éljek. Mert szerintem ez a helyzet változni nem fog- nem valószínû, hogy annyira nagy fordulatot venne a férjed gondolkodása, hogy Téged csodáljon a címlaplányok helyett. És megsúgom, egy igazi férfi egy lapra nem tenne a cicis lányokkal :) Láthattad, süket fülekre talál a mondanivalód. Ha õt hidegen hagyja a házasságotok, akkor neked sem kell több idõt rá pazarolnod. Találni fogsz egy normális pasit, aki valóban becsül. Egyébként szerintem nem éppen normális, hogy egy egészséges férfinek 8 hónapig nincs szüksége a szexre. Talán egy másik nõ van a dologban? Ezen is gondolkodj el. Akkor meg aztán tényleg semmi értelme már ennek a házasságnak. Merj lépni a boldogságod érdekében! Sok sikert hozzá! :)

Van egy jó haverom, aki azt mondja hogy 25évesen (fickóról van szó, szóval nem zárdába készül), még nem volt nővel. Sőt tovább ment: nem csókolózt. Ez számóra hihetetlennek tünik a mai világban. Meleg lenne? Vagy mi lehet vele?

Kérdeztem ezt is t?le, de azt mondja hogy nem, de akkor mégis hogy lehet. Kérdezgettem, de nem túl beszédes ez ügyben. Azért zavar a dolog, mert a barátom, és nem tudja mib?l marad ki (hiába beszélek neki). kb olyan mintha a 40éves sz?z filmet látnám él?ben. csak az vicces volt, ez meg inkább tragikus. vagy csak én nem értem hogy lehet n? és szex nélkül élni.

Legjobb válasz: pedig vannak ilyen pasik páran, akik annyira frusztráltak, hogy nem mernek nõknél kezdeményezni. 25 év még nem a világ vége, de azért ahogy az általad emlitett filmben is mondják: "húzzál bele baszki"

pedig vannak ilyen pasik páran, akik annyira frusztráltak, hogy nem mernek nõknél kezdeményezni. 25 év még nem a világ vége, de azért ahogy az általad emlitett filmben is mondják: "húzzál bele baszki"
Figyelj... Nemtudom. Én 16 vagyok, életemben nem voltam szerelmes, nem csókolóztam, nem ölelt még meg pasi szerelembõl és ugye ebbõl adódóan szûz is vagyok. Nálunk már most gáznak számítok :S De megnyugtat a tudat, hogy sárkánykonzervnek még jó vagyok... Ha érted, mire gondolok. A Barátod csak késõn érõ típus, vagy rosszabb esetben nem a nõk kedvence, mint én a fiúknál, vagy egy kicsit visszahúzódóbb, furcsa, magánakvaló, szórakozott...
A legutóbbi ilyen akivel találkoztam, egy nagyon rendes srác volt, de iszonyat félénk. Ezen kívül az elsõ randi félidejétõl kb., hisztis és tapadós lett, számonkért rajtam minden gondolatot, baj volt ha mosolyogtam, ha nem, ha megnéztem valakit aki bejött a kávézóba, késõbb minden másodpercemet számonkérte, satöbbi, és mivel az elsõ randin még a csókot is ritkán veszem a programba, többre pedig nem voltam kiváncsi belõle... Persze lehet hogy csak még nem találta meg azt a személyt akivel szeretne csókolózni, szeretkezni. Végre valaki nem csakúgyból kefélget ebben az esetben, és az jó. Vagy lehet csak késõnérõ. Vagy asszexuális. Az õ dolga az az igazság.
egy srác apumnak dolgozott 35éves és szûz és ez tök komoly nem akarok rájátszani. dadog-raccsol meg rulettozik(sokszor egy havi fizetését) és nem valami nagy szépség. a szobája tele van porno dvd-vel még ha fel is megy hozzá egy csaj milyen lehet a véleménye. szoval szerinte nem meleg csak nem tudja h kell egy csajjal bánni és szerintem mfél mivel eddig nem jött össze talán kicsit rá kéne segitened. egy kedves megértõ lánynak be kellene mutatnod de ne ugy h ezzel belemász az életébe és h nagyon érezze h sajálatból teszed
Lehet éppen hormonális oka is, kevés a tesztoszteronja, és egyszerûen nem kívánja, mint én az ejtõernyõzést. Ez esetben orvos, kivizsgálás, stb. Ez más eü-problémát is takarhat. Ha viszont szeretné, csak nagyon félénk a nõkkel, akkor meg már valószínûleg nagyon szégyelli, hogy szûz, és ezért is nem mer próbálkozni. Ha olyan, akkor talán rá lehetne beszélni egy-két fizetõs menetre, de nem útszélen, hanem nyugodt körülmények között. Az nem olyan ugyan, de némi önbizalmat adhat már egy beszélgetésnél is, nem azon agyal közben, hogy mi lesz, ha összejön a dolog, és akkor kiderül, hogy õ nem ért hozzá.
nekem van 1 csoptársam. jó haver a srác, csak szegény igen csúnyácska, és 20 éves létére alig nézném 16nak. vékonyka, szemüveges, kis nyüzöge kissrác. õ gondolom a gátlásossága miatt nem nagyon nõzik. meg hát 1 20 éves csaj nem áll le ilyennel, ha kaphat vagányabbat is. szal érted.... nemtom a te barátod milyen kaliberû gyerek. nem írtad, h olyan ronda lenne, vagy rosszul, bénán öltözik. de lehet ez is a háttérben... ismerek amúyg 40 éves szüzet is. frankón. az egyik rokonom a csávó, még mindig a szüleivel lakik, anyja fõz mos rá, elmegy dolgozni, aztán hazamegy pornót nézni. kb ebbõl áll az élete. sztem 20 év múlva is így marad... sajnálom a gyereket, de ezt csak magának köszönheti.
Én is ismerek egy ilyen srácot. csak õ 23 éves. elég furcsa gyerek. ránézésre olyan mintha a nõ lenne a mozdualtai, nem olyan mint egy meleg srác hanem mint egy csaj, a különbség megvan higyjétek el. egy ilyen szemüveges okoskodo gyerek. de nem néz ki olynq rosszul egy átlag srác lenne, ha srácnak lehetne nevezni. folyton okoskodik, mintha õ mindnet jobban tudna mindnekinél és mintha õ mindenkinél sokkal több lenne. de közen egy tipikus lúzer. és a legdurvább az egészben hogy ugy mi folyton dumálunk a csajokrol a többiekkel ha látunk egy jó csajt azért alaposan megnézzük. õ meg néha néha csak hogy ne legyen ciki neki, ránéz egy nõre de csak egy pillanatra, és olyna megjátszotan mondja, hû de milyne jó csaj. de leht hallani a hangján azt hogy mû, megjátszott ahogy mondja. gondoltunk már rá hogy biztos meleg, de ez inkább olyna mintha nem érdekelné az egész. furcsa és meglepõ, és leginkább nevetséges. mármint nem az a helyzet hogy valakit nem érdekel a szex, hanem az nevetséges, hogy játsza az agyát, közben meg akkor luzer hogy ugy kellett neki elmagyarázni hgy mi az a smárolás. 23 évesen. kb. az emebrek nagytöbbsége olyan 12-max 16 éves éves korára levágja. szeirntem a barátodnak pedig az a baja hogy kissebb korában visszahuzodobb volt, most meg már azért nem mer csajozni, mert már 25 évesen ciki lenne hogy nem tudja mit kell csinálni. az egyetlen megoldás ha egyszer szerelmes lesz egy olyan lányba aki ugy elfogadja hogy még szüz.
én irtam az utolsó elöttit.régi barátnõm öccse is folyton otthon van de ettöl még néha néha összejön neki egy egy csaj. szerintem egyszerüen csak nem mer csajozni, rákéne küldeni egy bevállalosabb csajt aki rányomulna lesmárolná, ez talán hatna. ha nem akkor tényleg kikell várni, vagy teljesen reménytelen.
A kérdező hozzászólása: hát az tény hogy nem sokat csavaroghat, mert mindig megtalálom otthon. így meg elég nehéz elképzelni hogy nõkkel ismerkedjen, nemhogy szerelmes legyen. "visszahuzodobb volt, most meg már azért nem mer csajozni" errõl az jutott eszembe hátha beidegzõdése az hogy otthon legyen. olyan mint a cigizés, az ember tudja hogy rossz de a szokás hatalma. otthon levõ volt ez volt a szokása, de a szokás hatalma azt mondatja vele hogy otthon levõ maradjon. az az adagja hogy "otthon legyen". szerintem ez reménytelen lesz. én se tudok leszokni a cigirõl. õt se fogom leszoktatni az otthon levésrõl. lehet ebben a feltételezésben valami? vagy csak baromság?
A kérdező hozzászólása: "fizetõs menet"(gondoltam már rá én is) de nagyon rosszul is elsülhet. én akkoriban olyan nõvel vesztettem el akit ismertem és szerettem és a mai napig vele vagyok. szóval egy tök ismeretlennel elsõre, szerintem én se mentem volna bele.
A kérdező hozzászólása: hát ez a leghihetõbb válasz:asszexuális. de utcán megyünk akkor minden nõt agyon dicsér, meg teszi rá a kommentet(hogy milyen jó bõr stb..). hát az õ dolga, de a barátok azért vannak hogy a bajból kisegítsék egymást. az más kérdés hogy az baj-e, ha nem nõzik? bár elõny van: hogy nem lesz nemibeteg és nincsenek "nõ gondjai".
Hát nekem is van egy szomszédom 20év körüli , de õt sem érdeklik a nõk , nem megy sehová esetleg csak az anyjával már már olyanok mint egy házaspár.Nevelgeti az állatait mûveli a kertet, se számítógép se játékok semmi nem érdekli.Anyjával nagyanyjával él akik igen prûdek lehetnek , szerintem fel sem világosították.Az én fiam 13 lesz de erõsen érdeklik a csajok, már õk is rajta mulatnak.De szerintem nem veszi a lapot.Sosem voltak barátai sem, tényleg csak az annyjával van mindig.Ráadásul még egy ágyba is alszanak anyucival.Plüssálatokat gyûjt, de legalább mi jókat derülünk rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!