Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok mai (209 db)

Csak engem idegesít, ez a nagy Facebook mánia? Ha nem vagy fennt akkor ciki meg kimaradsz mindenből mert a sok mai kocka már csak ott beszél? Nektek mi a véleményetek?

Én sem vagyok fennt és nagyon idegesít hogy mindig mondják h gyere fel meg majd ott beszélünk és nem is tudom máshol elérni őket mert a sok mai fiatal éjjel nappal ott lóg.

Legjobb válasz: A mai tinik 99% preztisböl van fent

A mai tinik 99% preztisböl van fent
maradj ki belõle.te csinálod jól hidd el.
Nem igazán értem, a kockaság hogy kerül ide. A fészbúk inkább tinip*csák lelõhelye, persze akadnak kivételek. A kockák nincsenek fent, mert 0 ismerõssel nem sok értelme lenne. Egyébként nem csak téged idegesít, de azért álmatlan éjszakáim nincsenek miatta.
Bontsuk három csoportra: 1. Facebook függõ (csak az az értékes aki fenn van -> szuper vagyok, mert sok mindent teszek rajta) 2. Facebook gyûlölõ (utálom mert sokan szeretik, nem regisztrálok arra a szemétre -> szuper vagyok, mert nem tettem azt amit a többiek) 3. Normális emberek (ha kell használom, ha nem akkor nem érdekel mi van vele)
Ezzel most te is hozzájárultál a nagy Facebook mániához, köszönjük......:)
te vagy a 999 999. user aki e témában feltette a kérdését. gratulálunk. ugyan úgy felesleges mint a többi eddigi. aki akar fent van aki nem akar nincs. ennyi. mit kell ezzel foglalkozni. nem mindegy neked???
"és nem is tudom máshol elérni õket " Ha nem létezne facebook, attól jobban el tudnád érni õket?
A mai tinik sok mindenben finoman fogalmazva nem példamutatóak! Én direkt arra megyek, hogy különbözzek a mai fiataloktól(22 vok) nem iszom, nem cigizem, és nem facebookozok sûrûn! Jól teszed, maradj ilyen :) :)
mi az a facebook?

Nem vagyok egy mai csirke, megis szinte minden ejjel azt almodom, hogy a parom rosszul viselkedik velem vagy megcsal. A valosagban ez nincs igy. A felelmeim miatt lehetnek ezek az almok?

Legjobb válasz: Nem vagy tisztában magaddal, az értékeiddel! Kevés az önbizalmad és tudat alatt félsz, hogy elveszítheted õt. Tudatosítsd magadban, hogy egy szerethetõ, nem könnyen pótolható, értékes ember vagy olyan, akiben más is értéket lát.

Nem vagy tisztában magaddal, az értékeiddel! Kevés az önbizalmad és tudat alatt félsz, hogy elveszítheted õt. Tudatosítsd magadban, hogy egy szerethetõ, nem könnyen pótolható, értékes ember vagy olyan, akiben más is értéket lát.
Lehetnek a félelmeid is, ezt Freud bácsi biztos kielemezné.. Vagy vmi körülötted zajló esemény, hasonló helyzet az ami ennyire felkavart, vagy gyerekkori trauma tör utat?
De ha Freudot emlegetjük akkor indulj ki a szexualitásból..Az álmod is a megcsalásról szól..
Ne haragudj, hogy ezt kell mondanom , de minden esetben van oka! Leginkább gyerekkori, és igen összefügg az önbizalommal. És szerintem ne vedd félvállról, mert beszivároghat az ébrenléti idõszakra és megnehezítheti a mindennapokat. Az hogy marad reggelre az érzésbõl ez projekció.Egy olyan- én nem érdemlem meg hogy nekem ilyen jó legyen- érzésed lehet, amit a tudatalattid mûködtethet.Aztán amit elvársz(mármint a rosszat)egyszer csak megteremted magad körül.Esetleg keress meg egy kineziológust, mert nem véletlen, hogy ez ennyire foglalkoztat.
A kérdező hozzászólása: Nem tortent semmi traumam a multban, ami ki tudna hatni a jelenemre vagy az almaimra.Valoban onbizalomhiany lehet, nagyon jo a kapcsolatom a parommal es attol felek, hogy ez egyszer elmulik.Tudom, hogy butasag elore felni ilyesmiktol es, hogy elveznem kene a pillanatokat es h ennyire nagy az osszhang kozottunk...nem ertem en sem onmagam.Szinte minden ejjel olyasmit almodok, hogy vagy megcsal, vagy bantani akar stb. , aztan reggel olyan furcsan ebredek, hogy szinte meg haragszom szegenykemre a semmiert.Ezert szeretnek tanacsot kerni toletek, hogy , ha valakinek hasonlo problemaja volt, hogyan oldotta meg:)
A kérdező hozzászólása: 11:50 : koszonom:) es persze a tobbieknek is:)
Mikor összejöttem a jelenlegi párommal õ is folyamatosan azt álmodta, hogy megcsalom az ex-el. Persze erre esély sem lett volna, mert több, mint 2000 km-re volt tõlem. Ettõl félt, ezt álmodta meg. Egészen addig nincs gond, amíg nem viszed át az álmodban átélteket a valós életbe. Úgy értem nehogy elkezdj emiatt féltékenykedni! Továbbra is nagyon sok boldogságot nektek!

Már 3 hónapja nem jött meg a menstruációm. Nem vagyok terhes. PCOS vagyok. Most a mai nappal együtt a 3. napja hogy barnázok. Nem vérzek. Mitől lehet? Lehet sikerült a baba?

Legjobb válasz: Egy idõ után elöregszik a nyálkahártya és leválik ovuláció nélkül is. Nekem olyankor szokott így pecsételni, és sokáig tartani. De mondjuk egy teszttel kiderítheted, hogy terhes vagy-e.

Egy idõ után elöregszik a nyálkahártya és leválik ovuláció nélkül is. Nekem olyankor szokott így pecsételni, és sokáig tartani. De mondjuk egy teszttel kiderítheted, hogy terhes vagy-e.
A kérdező hozzászólása: reggel volt még egy kis barnázás, most már az sincs. már teljesen ki vagyok de endokrinológushoz csak szeptemberbe megyek mert akkora van idõpontom.
Tesztet csináltál? Ha pozitív és mellette barnázol, progeszteronpótlást kellene kérned. Egyébként a PCOS-ed kezelve van diéta, sport, metformin kombóval? Mert kezelés mellett be kellene állnia a ciklusnak. Az az igazság azonban, ha három hónapja nem jött meg, elég kevés az esély, hogy volt egyáltalán peteérésed, így a terhességnek sincs túl nagy esélye, de kizárni persze nem lehet.
ha nem tudod visszatartani, az magzatvíz.
40. héten magzatvíznek mondanám, vagy akár pár csepp pisi is lehet, bár akkor már inkább fehér folyás. Engem nagyon ki tud akasztani, hogy folyton folyik, mintha bepisilnék, vagy ilyesmi... De ha eddig nem volt folyásod, akkor nem hinném, hogy most indulna be. Fájás nincs, vagy valami?
azóta hogy vagy ??? folyik még valami ? ha azóta is folyik akkor biztos magzatvíz..ha csak pisilés után jön akkor szerintem még a bent maradt pisi lesz... kíváncsi vagyok !! írj ha tudsz !! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj ne is mond nekem is végig van folyásom. Úgyh nem tudom de szerintem pisi. Nincs fájásom. Babóm is mocorog! :)
A kérdező hozzászólása: Azóta nem folyik. Csak pisilés után volt ez. Akkor csak pisi lehetett nem? Bár amúgy jó lenne ha elfolyna teljesen a magzatvíz és elõbújna a kisfiam! :)
Ha csak pisiléskor van, akkor pisi. Ilyenkor elõfordul, hogy az ember már nem úgy tartja vissza, nagy a nyomás a hólyagon, szóval mikor felállsz, megnyomódhat a hólyagod, és kipréselõdik pár csepp. Ha a szülés indulna, biztosan észrevennéd.
Bár ha azt szeretnéd, hogy a szülés induljon, szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Na igen csak észre venném. :D szóval akkor csak pisi lehetett! Sajna :/
A kérdező hozzászólása: De viszont az normális lehet vagy szülést jelent h nagyon nyomja ki magát a kicsim meg nagyon feszül a hasam keményedik???

Komoly kapcsolatra ennyire nem vágynak a mai fiatal lányok?

16 éves létemre nem vagyok olyan hogy ezt is meg azt is megdugni hanem 1 valakire vágyok akivel mindent megbeszélhetek stb.-stb. De úgy látom a mai lányok erre ennyire nem fogékonyak vagy csak ennyire rossz helyen keresgélek? Lányok ti hogy érzitek?

Legjobb válasz: Mindig van kivétel. Tádááámmm... :) 15/L vagyok, és igen, kimondható, hogy komoly kapcsolatra vágyom, bár ez olyan felnõttesen hangzik... :) Szóval nem azt akarom, hogy abból álljon a kapcsolat, hogy "Jajj, Nyuszóóómuszóóó, de szeretlek, szeri van" "Puszcsizlak, hihihi" ... :D Hanem normális, értelmes beszélgetések, õszinte érzelmek, értékes közös programok, õszinteség, bizalom...

Mindig van kivétel. Tádááámmm... :) 15/L vagyok, és igen, kimondható, hogy komoly kapcsolatra vágyom, bár ez olyan felnõttesen hangzik... :) Szóval nem azt akarom, hogy abból álljon a kapcsolat, hogy "Jajj, Nyuszóóómuszóóó, de szeretlek, szeri van" "Puszcsizlak, hihihi" ... :D Hanem normális, értelmes beszélgetések, õszinte érzelmek, értékes közös programok, õszinteség, bizalom...
Én úgy veszem észre, hogy a fiúk nem akarnak. De most a lányok úgy is azt mondják, hogy a fiúk a hibások, a fiúk meg a lányokat hibáztatják. Az én környezetemben nem kevés lány van aki vágyna kapcsolatra és most nem azokra gondoltam akik , , defektesek". /L
De vágynak, csak ha nem szerelmesek, nem kell nekik komoly kapcsolat. Illetve nem fognak komoly kapcsolatba kezdeni valakivel, aki csak úgy bejön nekik, szexre jó.... stb. Persze bocsi, ez sem mindenkire igaz, nyilván sokan komoly kapcsolatot szeretnének csak, de akkor meg ne ebben keresd a hibát, hanem abban, hogy nem te kellesz nekik!
Minek? 16 évesen 99%uk tudja hogy nem azzal fogja leélni az életét akivel, szóval minek is akarjon komoly kapcsolatot.
Le lehet engem pontozni, akkor is erre vágyom :)
A kérdező hozzászólása: Egyet értek veled utolsó.:) Most az egy dolog "úgy se vele fogod..." ezt a szöveget ismerem de ameddig "lehet" miért ne lehetne komoly az kapcsolat? Ha vége lesz 1x úgy is vége lesz. Az most más tészta hogy sz*rabb is lesz elhagyni.
Ez az :) Nem tudhatjuk, hogy mikor csap le ránk a sors :DDD Lehet, hogy 15 évesen, lehet, hogy 22, lehet, hogy csak 35, lehet, hogy soha.... de akkor soha ne próbálkozzunk? :) Hülyeség...

Van egy férjem, akivel már nem jó a szex. Van egy külső kapcsolatom, akivel nagyon jó lenne, csak rohadtul szégyenlős vagyok. Pedig nem vagyok egy mai csirke! Hogyan győzhetném le a gátlásaimat?

Legjobb válasz: Meg akarod csalni a férjedet egy másik férfival, miközben a férjedhez "ragaszkodsz", ami éppen azt jelenti, hogy kihasználod. Úgy látom cseppet sem vagy gátlásos, sokkal inkább gátlástalan. Ne felejtsd el, kinek esküdtél hûséget! Õszintén sajnálom a férjedet.

az én anyukámat egy volt élettársa 7 éven keresztül "gyilkolta"... és 7 év után elhagyta... igaz elég késön de mégis elhagyta. ha nem akarod elhagyni a férjed, bizti nem üt annyira és nem rendszeresen. ha akartad volna hogy a kérdésre´válaszoljunk, akkor nem irtad volna oda hogy a férjed már nem jó a szezben és van másik egy másik... szóval jól megbaszatod magad míg a férjed nincs otthol. büszke lehetsz magadra...
Akkor miért nem hagyod ott a férjedet ? De komolyan erre adj egy elfogadható választ.
Meg akarod csalni a férjedet egy másik férfival, miközben a férjedhez "ragaszkodsz", ami éppen azt jelenti, hogy kihasználod. Úgy látom cseppet sem vagy gátlásos, sokkal inkább gátlástalan. Ne felejtsd el, kinek esküdtél hûséget! Õszintén sajnálom a férjedet.
Szia!A gátlásaidat úgy tudod legyõzni, hogy meztelenül nézegeted magad a tükörben és arra összpontosítasz ami szép a testedben.Egy idõ után már csak azt fogod észre venni, ami szép benned.:) Mellesleg ha tetszel annak a másiknak akkor elfogad bárhogy is nézel ki.
elsö válaszoló vagyok... hát én inkább valnék minhogy azzal a tudattal éljek hogy megcsalom a férjem...
az elözö válaszolóval egyet értek!! szégyelhetnéd magad...
bocs hogy igy mondom de válj el!!!!! nincs lelkiismeret furdalásod???
Hát, egyértelmû, a gátlásaidat kell legyõzni. Az új és jó szexért mindent, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Nahát csak lecseszést kapok... Tanácsok helyett. De kérdezem: ütött már meg benneteket minden ok nélkül férfi? Attól a másiktól több szeretetet kapok, miért baj az, ha kicsit boldog akarok lenni? Egyébként sokan csinálják ezt, van aki minden érzelem nélkül. Én totál bele vagyok zúgva ebbe a másikba.
Hááááát de egy büdös rohadt K... vagy... pfff azt hiszem neked már csak az akasztás segít ;) Mégis milyen érzés lehet annak az embernek szerinted?? Szánalmas vagy! Nem tudom hogy miért tartod magad "nem mai csirkének" amikor azt sem tudod hogy mi kell egy párkapcsolathoz!!! Férjnél vagy és ilyeneket kérdezel!??! UNDORÍTÓ!!! LEHET LEPONTOZNI DE IGAZAM VAN!!!!!!
akkor miért nem hagyod el??? ha a másik jobb? ok dependens vagy... de az nem jelenti azt hogy nem lennél boldogabb egyedül ha a másikkal nem sikerülne
A kérdező hozzászólása: A pénzért?! Na ne! Sokszor én tartom el a tanári fizetésembõl, mert elgépezi, amit keres.
akkor hagyd el a férjed!!!! ha szeretkezni akarsz azzal akit szeretsz!! vagy csak a pénz miatt nem hagyod el? talán mindent megvesz amit a második soha nem tudna megadni??... pffff... szánalmas
A kérdező hozzászólása: A két utolsó válasz nagyon tetszett! Köszönöm!!! Azt is, hogy megvédtetek. Igen sok az erkölcscsõsz Mo.on. De nekik javaslom, olvassák ki Nathaniel H.: A skarlát betû c. regényét. Az a XIX.sz-ban játszódik. Most meg a XXI.van. Aki meg ennyire támad, talán azért teszi, mert megcsalták. Annak, aki azt írta, meg akarom magam b..ni, csak annyit, hogy a b..szás és a szeretkezés között nagyon nagy különbség van. Én szeretkezni akarok azzal, akit szeretek. Mégegyszer köszi nektek, akik kiálltak mellettem.
egyszerûûûû!!! csald meg úgy a férjedet, h kiderüljön, és akkor õ dob ki téged! meg van oldva. amúgy a személyiségzavarodra sztem van pszichológus, meg gyógyszer. na, látjátok feleim, ezért hülyeség a házasság. úgyis vége lesz. vagy elõbb vagy utóbb...
Nem kell így senkit lehordani - csak választ kért a kérdésre és nem kommentárt a problémára. Elõször is beszélj errõl azzal a "külsõ kapcsolattal". A beszéd nagyon sokat segít ;) A tükörben való nézegetés valóban sokat segít feltéve, ha a jó tulajdonságokat vizsgálod. Ha nem szeretnél "csalósdi"-ba belemenni akkor két dolgot ajánlok: • vagy válj el a jelenlegi párodtól • vagy próbáljátok meg élvezetessé tenni a szexet Pld. egy kis sztriptíz, de manapság már erotikus társasjátékokat is lehet rendelni a neten. A maszturbálással is oldod a feszültséget és megtudod, hogy mi a legjobb számodra. Ne légy szégyenlõs: próbáld magad elengedni! Wanda
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy pszichológus kezel. Semmit nem értetek. Ha bõvebben le tudnám írni, biztos nekem adnátok igazat. (De már elment a kedvem az egésztõl...)
A kérdező hozzászólása: Nem tudok elválni, mert dependens vagyok. (Ez függõ személyiségzavart jelent, vagyis ragaszkodok emberekhez.Pl. a férjemhez.) Sokszor van lelkiismeret-furdalásom, de a másik férfival sem tudok szakítani. Sz...r helyzet...
Nagyon jó lenne?Akkor még nem volt?Honnan tudod milyen lenne?Menj el vele bulizni, rúgjatok be, aztán mindent bele!:)

Egyes keresztény vallások szerint, semmi nem jár nekünk, nem érdemlünk semmit önmagunktól, nem vagyunk jók, viszont a mai divatos irányzatok arra tanítanak, hogy megérdemeljük a jót és fogadjuk el. Akkor most jár vagy nem jár?

Hiszen ezek a modern irányzatok is sokszor idézik a Bibliát, hogy megérdemeljük a boldogságot, mert Isten ezt kínálja fel, míg a némelyik vallás szerint, szintén a Bibliát idézve, csak a halált érdemeljük és minden csak Isten kegyelmébõl adatik meg nekünk, nem rajtunk múlik. Nem ellenkezik ez kissé egymással?

Legjobb válasz: De igen. Mindenki azt veszi alapul, ami neki kényelmesebb. Tehát mindkettõ ugyanakkora marhaság.

De igen. Mindenki azt veszi alapul, ami neki kényelmesebb. Tehát mindkettõ ugyanakkora marhaság.
Csak az az érdekes hogy nem jár a földi életben semmi nekünk, ezért írass mindent arra az egyházra. NA PERSZE! kapják be
Igen, ez még mindig a "lenni vagy nem lenni" dilemmája...
De igen, ellentmondó, de ez szerintem nem meglepõ. A vallások és irányzatok sosem voltak egységesek. Ma pedig azért terjesztik azt, hogy "megérdemeljük", mert ez tetszik nekünk, ezért eladható.
A kérdező hozzászólása: Arra jutottam, hogy mindkettõ átmehet szélsõségbe. Megint valahol az arany középút a nyerõ. Az biztos, hogy mindkét irányból jó üzletet lehet csinálni.
A Biblia sehol nem írja, hogy nekünk nem jár semmi, és a földi életed siralomvölgy kell, hogy legyen. Vedd elõ a Bibliádat, ha van, és kezdd el nyitottan olvasni. Pont az van benne, hogy, aki hiszi Istent és az igaz úton jár, annak itt a Földön boldog és szép élete van.
A kérdező hozzászólása: Nem én állítom, hogy ez van a Bibliában, hanem a két különbözõ irányzat. Egyébként pedig félre lehet magyarázni ezeket az idézeteket. Sokáig tanulmányoztam a Bibliát és igen is állítja, hogy önmagunktól nem vagyunk jók, csak Isten kegyelmébõl kapjuk meg a jót. Saját magunkból a halált érdemelnénk, mert Isten nélkül csak a bûnre vagyunk képesek, de Istennel képesek vagyunk jót cselekedni. Olvasd el az Efezus levelet és még számtalan helyen ecseteli azt is, hogy a keresztényeknek nem ígért könnyû, felhõtlen életet Isten, sõt igen komoly üldöztetést.

Egy állatmesén gondolkozok . De nem vagyok biztos benne, hogy a mai trendeknek megfelel, arra vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszene-e?

Három főhőse van. Az első egy vidra. Tudjátok, egy vidra nem tartja meg az összes halat, amit egy halastóból kifog. Elsőnek is le kell fizetni a macskákat, a sirályokat, hogy ne szóljanak a kutyáknak,aztán ott az adó, amit a maffiafőnök beütésű fővidrának (még alakul a karaktere) kell beszolgáltatni...De ő valami többre vágyik az élettől, úgyhogy beszáll a Menyétfélék Klubjába, ahol a ragadozók a prédájuknak próbálnak segíteni, 40%-ban katasztrófát okoznak, 60%-ban hát...mégiscsak megeszik... Aztán az élete teljesen megváltozik, mikor az egyik menyét megemlíti az egyik ismerősét, aki járt a legendás Haldorádóban... És ő a második főszereplőnk. Egy menyétlány, akinek miután meghaltak a kölykei, elmenekült a régi életéből, majd egy vadászata során összefut egy pocokkölyökkel, akit megszán, és magához vesz. Nyilván nem túl nyerő párosítás, de hol lenne a történet, ha összeillenének? Kapóra jön neki, amikor belefut a furcsa klubba, és segít megtalálni Haldorádót. A pocok segítségével sikerül bejutniuk, és hamarosan egyeduralkodók lesznek a halpiacon, a fővidrát háttérbe szorítják, akinek ez nyilván nem tetszik... A történet még csak innen kezdődni igazán. A harmadik főhőse a pocokgyerek. Mikor már idősebb, jobban érdekli a saját faja, nő a menyétfélék és közte a szakadék, majd elszökött. Eközben kibomlik egy hagyományos, klisésebb történetvonal, a madarak, pockok és egyéb békés állatoktól három ifjú hős indul el, hogy véget vessenek a ragadozók uralmának... A lényege az lenne, hogy most nem ez a három hős küzdelme lenne a középpontban, hanem a "gonoszok" a menyétek, vidrák küzdelme az ellen, hogy sikerrel járjanak. A pocok a békés trióhoz csatlakozik, de a társaival ellentétben nem teljesen biztos a cél "szentségében", a vidra próbálja megvédeni az álmait, közben újra fölteszi magában a kérdést, hogy valójában mi is volt az álma, a menyétlány a pocok megkeresésére indul, szembenéz a múltjával és saját magával... Nos, azt hiszem, látszik hogy miért tér el a többitől. Valahogy sokkal komolyabb a mondanivalója, és a karakterek háttértörténete, mint egy mesében, és itt nyilván megesznek más állatokat is az "antihőseim". Persze nem valami dráma az egész, az állatmesékben élem ki a humoromat, de egyszerűen nem tudom, hogy mások mit szólnak a történethez... Mindenképpen meg fogom magamnak írni, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Legjobb válasz: Érdekes, én elolvasnám mindenképp :) Nekem tetszik!

Érdekes, én elolvasnám mindenképp :) Nekem tetszik!

36 hetes kismama vagyok mai eredményeim BPD:84mm (81-93) AC:325mm FL:73mm súlybecslés 2617g kb hány cm lehet a babám? A gravidanzaonline oldalon nem tudom megnézni mert nem jön be

Legjobb válasz: Nekem bejött, csak kicsit váratott :) 73 mm-es FL-re 49,25 cm-es Babát ír :) Jó hosszú lába van! Kisfiú vagy kislány? :)

Nekem bejött, csak kicsit váratott :) 73 mm-es FL-re 49, 25 cm-es Babát ír :) Jó hosszú lába van! Kisfiú vagy kislány? :)

Miért lepődnek meg a lányok, hogy a mai világban senki nem megy oda hozzájuk és nem vagy csak ritkán kezdeményeznek a pasik?

Ez az ? érdemük hiszen minden lánynak, a csúnyáknak is olyan elvárásaik akkora hatalmas önbizalmuk van hoyg az valami hihetetlen, így nem csoda, hogy ha több százszor elutasítottak már valakit utána nem lesz kedve csajozni, hiszen tudja mi lesz a vége, nem felel meg senkinek sem.Így ugyan ott van ha nem tesz semmit, legalább nem dörgölik az orra alá, hogy legyünk csak barátok, túl jó vagy hozzám stb n?i hülyeségeket, szánalmas.

Legjobb válasz: Semmilyen normális embernek aki komoly kapcsolatot akar nem kellenek sem a csajozós kis fiúk, sem a bunkók, sem pedig az ígénytelen emberek. Ha te meg a hülyékre és a ribikre buksz, sajnállak. Hány éves vagy?

Semmilyen normális embernek aki komoly kapcsolatot akar nem kellenek sem a csajozós kis fiúk, sem a bunkók, sem pedig az ígénytelen emberek. Ha te meg a hülyékre és a ribikre buksz, sajnállak. Hány éves vagy?
Egyszerû :D Felelj meg az elvárásoknak! :D Évezredek óta a pasinak kell kezdeményezni és megfelelni a csajnak és a családjának. Fiú vagyok és így gondolom... ha lusta dög vagy tanulni és edzeni szerintem meg is érdemled... Ez csak egy vélemény bocs ha bunkó vagyok, engem még e szerint az eszmék szerint neveltek.
Amilyen lenézéssel írsz a lányról "ronda, igénytelen..." stb, nem is csodálom, hogy elküldött, azért ezt mindenki érzi, hogy úgy néztél rá, mint aki tényleg kell, vagy ilyen lenézõen. Alapból nem lenne semmi esélye nálam például senkinek, akinek nem látom a szemében, hogy valamiért csodálattal néz rám, lelkesen... érted. ( ja és nem kell azt gondolni, hogy elvárom, hogy csodáljanak, de fordítva én is így nézek arra aki tetszik :) ) Nem bántásból, de szerintem változtass egy kicsit a szemléleteden, mert így nem sok esélyed lehet. És tényleg csak olyanokat szemelj ki magadnak, akirõl jó véleménnyel vagy, akirõl az az elsõ benyomásod, hogy vele jó lenne! És aki azért tényleg tetszik, mert ha magadban így értékeled, hogy túlsúlyos, ronda, vagy éppen csak átlagos, az mind mind rossz. És pl azért, mert valaki nem egy világ szépe, még nem feltétlen átlagos, ha például olyan a kisugárzása, hogy megfog :) Keress olyanokat, akit átlagosnál jobb jelzõvel illetsz magadban :) és azért arra is figyelj, hogy képzeld el magad mellé, és ne üssön el tõled nagy mértékben se pozitív, se negatív irányban :)
de azért egy életre szóló kapcsolathoz nem elég a szép smink meg a kivágott felsõ, nem hiszem hogy elég lenne ennyi :) ennyi erõvel a férfiaknak is egyszerû dolga van, aki izmos, jóképû máris nyert ügye van egy rakás nõnél. De ki akar ilyen felszínes kirakatbábukkal együtt élni például? Az meg, hogy mi jön be a nõknek, az átlagnak az amit írtam, ... egyébként pedig ha normális lányt keresel, akkor ne a külsõségekkel próbáld megfogni, nálam ez egyáltalán nem nyerõ típus. (bár sokaknál igen, szóval ez is egy mód) Biztos van a személyiségednek egy olyan része, ami nagyon megnyerõ, ha tudod mi ez és ezt megfelelõen tudod érvényesíteni, akkor nyert ügyed van :) Csak ne görcsölj rá semmiképp a csajozásra, add magad õszintén, legyél természetesen laza, ne megjátszottan, beszélj olyan dolgokról amikhez értesz, ami érdekel. Aztán elõbb utóbb biztosan akad egy közös pont a lánnyal :) Viszont tényleg csak olyanoknál próbálkozz, ami egy bizonyos szint felett van, ne add alább, mert annak nem sok értelme van. Sok sikert!
hát ezt sajna én is így veszem észre
bas*szál bele és ne foglalkozz a nõkkel egy darabig. jót fog tenni, úgyis csak a baj van velük, bas*zódjanak meg mind...
ne görcsölj ilyen fhaszságokon, majd rendezi az élet
Hmmm, szerintem nálad az a baj, hogy bár biztos letagadod, de túlságosan magabiztos vagy. Engedd már el magad és élvezd az életed hiszen csak egy van. Ha egy lány látja ezt a túlzásba vitt magabiztosságot, persze hogy eltávolodik tõled. Nekünk odafigyelésre van szükségünk, nem arra, hogy a mellettünk lévõ ember többet törõdjön saját magával, mint velünk. De az is meglehet hogy még nem kaptad a megfelelõ lány...nem tudom szerintem engedd el magad és ne parázz ha jõnie kell akkor jõni fog :P És, hát az igaz hogy a lányok már nem a régiek, már nem a háziasszonyoskodásra születtek, persze azt is megcsinálják, de manapság még több odafigyelés igényelnek, mint régebb! 16\L
A kérdező hozzászólása: 23:37 Persze a nõknek mindent kell adni ezer dolgot, és én mit kapok tõlük?!Azt áruld el?
A válaszom: Szeretet! Vagy ha nem kimondottan egy kapcsolatra vágysz akkor legalább annyit hogy felfigyel rád! Ha kicsit többet adnál arra hogy hogyan beszélj egy lánnyal biztos nem lennél annyiszor visszautasítva. A fiú külseje az amin megakad a lány szeme, de csak a jó beszéddel, szép szavakkal és hummóral tudod levenni a lábáról!
Szia kérdezõ. Elöször is ha azt szeretnéd, ha pasiként kezeljenek és ne barátként, akkor ne legyél önsajnáltató. Sajna ez a stílus 100 lányból ha 1-2 nek bejön már jó. Szóval legyen önbizalmad. Valahogy erre buknak a csajok, akkor is legyen önbizalmad, ha nincs mire. A szerénység az nem jön be. Vagyis legyél dicsekvõ, nagyarc, duzzadó öntelt önbizalommal, na azért annyira nem kell túlzásba vinni, de ez még mindig jobban bejön a csajoknak. Szerintem. Mások hogy vannak ezzel?
Van itt egy olyan tényezõ hogy metakommunikáció. Ha érdekel nézz utána. Röviden annyit -minden a fejben dõl el, és nem elsõsorban a külsõ szerint. A "jó" csajoknál is csak ennyi a dolog. Ne akarj velük versenyezni.
Annyira bírom, hogy mindenki ezen sír.. Istenem képzeljétek el drága férfiak vannak rendes nõk is akiknek nem luxus kocsi a vágyuk meg egyéb ilyen okosságok, hanem annyi, hogy foglalkozzanak vele (nem arra gondolok, hogy vigyék drága helyekre csak mondjuk elmenj vele sétálni vagy akármi, én speciel sokkal jobban szeretem ezeket a spontán dolgokat) és hogy szeressék õket ne csalja meg a pasi, de ezt a megcsalásos dolgot ti is elvárjátok. És ezzel nincs is semmi baj, mert ez a normális. Nekem sok olyan lány ismerõsöm van akik szintén ilyenek és az ellenpéldából is adódik sok, mondjuk ha tényleg nem így állnál hozzá akkor megtalálnád akit keresel. És mi ez, hogy átlagos? Ez a nagyon nagy hiba, hogy ha egy lány nem plázacica aki a pénzre bukik és nem jár minden nap vagy hétvégén bulizni, hanem normális értékrendje van az átlagos...nem átlagos kérlek, hanem normális..ezen szerintem gondolkozz el egy kicsit kedves kérdezõ. De ez csak az én véleményem. 19/L
ma 11:49 komolyan? :O
Ez az utlosó hozzászólás LOL
A kérdező hozzászólása: Utolsó, én nem megyek oda mindenkihez és nem nyomulok, ismerkedek, lejjebb adtam az igényeimbõl hátha úgy sikerül, de úgy sem, és nem is voltam görcsös, csak beszélgettem, nagy túlzásokba esel, sehol nem írtam olyanokat amiket említesz. Aha és a vonzalom mitõl alakul ki a nõkben?Ezt le tudnád írni?A férfiakban nem nehéz vonzalmat alakítani, smink, kivágott ruhák és kész is, nektek egyszerû dolgotok van.
21:09 vagyok, én is utasítottam vissza három pasit, mert irgalmatlanul rosszul írtak:S Teli helyesírási hibákkal szó szerint. Én meg pont azt vettem észre hogy a pasik teszik magasra a lecet.
Hozzám mindig odajöttek és kezdeményeztek, pedig nekem is magasak voltak az elvárásaim (inkább belsõleg), amiknek nagyon nehezen lehetett megfelelni, igaz én már nem a tini korosztály vagyok. Úgyhogy nekem nincs okom panaszra.
A gyerekek egyébként sem tudják hogy reagáljanak erre. Kezdjük azzal, hogy mit akarsz egy nõtõl és hogy próbálkozol be nála és miért nem jön össze?
:( sajnos ilyen az élet és nem is várom el hogy bárki odajöjjön hozzám már hozzászoktam hogy senkit nem érdeklek... fölösleges a csajoknak könyörögni tényleg hülyeség hagyni kell az egészet a fenébe
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok, átlagos lányokat tûztem ki célul, dehát még gyúrnom kell, hogy megfeleljek, +20kiló izom, új autó ami nem csak 1 millió forint, mondjuk nem tudom honnan szerezzek ennyi pénzt 21 évesen, na mindegy arcommal meg nem tudok mit csinálni, ez kell az átlagos lányoknak is.Próbálkoztam ronda igénytelen lánynál akin volt súlyfelesleg is, és elutasított, pedig szegény családból származó volt, még sem feleltem meg neki, most már le lehetne szállni a földre szerintem, mert ez már vicc.
A kérdező hozzászólása: 18:53 Ki lusta?! Edzek, egyetemre járok, jól tanulok, van egy szakmám is, még is olyan csajok utasítottak el akik helyesen írni sem tudtak, kivágták õket a suliból!Persze nekik nem kell megfelelni mi?Nekik mindent szabad mindent lehet õk akkor is könnyedén találnak pasit, én meg hiába csinálok bármit a nõ dönt, felsõbbrendûek a nõk, én meg csak egy férfinak születtem, sokkal kevesebb jogom van.
Hol laksz?
Már mihez lenne neked kevesebb jogod?? Mi lenne ha nem a szakadt idiótáknál próbálkoznál? Nincs kedved küldeni egy képet magadról?? Mirõl szoktál beszélni a nõkkel?
Ezek a mai "nõk" egytõl-egyig csak a pénzre mennek!!! Ezeket csak szopatni kell "rájöttem":) ))
Szerintem te egy csalódott fiú vagy, és próbálod a szerencsétlenségedet a nõkre levezetni. A legjobb pasi is odamehet egy pirított ribanchoz és az úgy elküldi, mint a szél, ha szar dumája van. A nõket le kell hengerelni az elején, legyél vagy titokzatos vagy nyíltszívû, nem tudom milyen az alaptermészeted. Add magad, semmi rossz duma( gondolok itt a : szia cica, van gazdád? / elhagytam a számomat, elkérhetem a tiedet?), és hidd el, hogy aratni fogsz. Hidd el a lányok nagy részének önbizalma nincs, még a szót sem ismerik igazán, csak annak mutatják magukat, hogy ne bántsák õket amiért súlyfelesleg van rajtuk, nagy az orruk, vagy kicsi a mellük, stb. Ha kellõ figyelemmel mész oda bárkihez, úgy hogy tényleg érdekel, nem csak lefektetni szeretnéd, akkor nem lesz semmi baj. De ha túlságosan nagy önbizalmat mutatsz te is, és nem biztos, hgoy van mit felmutatni... akkor hoppá van. Nem mellesleg nem minden lány vágyik csilivili kocsira, melóra, mûizmokra, bájmosolyra. Ez olyan csoportja a nõknek, amelyik a fent említett pirított ribanc névként vált híressé. :) ) Dobj egy privátot, ha beszélni akarsz még, jófej srácnak tûnsz. L17
A kérdező hozzászólása: 20:03 Küldtem privit, jó lenne valakivel ilyen dolgokról beszélni mert nekem nincs kivel:)
Valószínû, hogy te szúrtál el valamit nagyon! Elõször is: én is csóró lány vagyok (bár nem csúnya) de én is elutasítottam már rengeteg pasit. Hogy miért? Hát nem a BMW hiánya miatt! Mert nem éreztem a vonzódást, szikrát!Ha egy nõ nem érez vonzódást, nála egyértelmûen nem lesz szex sem! Ezt nem lehet irányítani!!! Volt egy nagyon kedves osztálytársam a középsuliban, minden tekintetben megfelelt volna és egyszerûen nem tudtam volna megcsókolni!!! Mert nem éreztem azt amit ilyenkor kell! Nem kívántam! Pedig nagyon jól jártam volna vele, és szeretett is! de így nincs értelme! A másik meg a béna balfékek, akik bár kezdeményeznek, de semmi jelét nem adtam nekik, hogy jöhetnek! Egy bevásárlóközpontban az egyik alkalmazott srác elkezdett köszöngetni. Én visszaköszöntem és ennyi. De sem mosolygás, semmi jelet nem adtam. és mit tett? Bejelölt több közösségi oldalon és nyomulni kezdett... miért is? és amikor azt mondtam h bocs, de nekem ez nem jön be, akkor õ volt a kiábrándult! Minek mégy oda ronda vagy kövér vagy az általad lenézett csóró nõkhöz, akik nem jönnek be??? Miért vagy kiakadva, ha minden nõre görcsösen rámászol? Az általad legjobban lenézett nõnek sem kellenél, mivel egy nõ olyan dolgokat is megérez ha pl.egy pasi görcsöl, erõltetett. Tudod te hogy kell csajozni??? Ha a suliban beszélgetsz egy neked tetszõ lánnyal és esetleg a lány is szívesen beszélget veled akkor figyeld a jeleket. Sokat néz a szemedbe? Mosolyog? Ha meglát odamegy hozzád beszélgetni? Ez már szimpátia! Így megtudhatod, hogy a lánynak bejössz-e, ha ismered a nõi testbeszédet! Ha nem ismered, irány a google: nõi testbeszéd!!! Soha sem értettem azokat az elvetemülteket, akik mindenkinél bepróbálkoznak és mindenhol (utcán, strandon, busz.m-ban) és csodálkoznak h elküldik õket az apjuk hímvesszejére:SSS Ez így a legtöbb nõnek ijesztõ és idegesítõ! És mi lett volna ha a ronda kövér és csóró lány igent mond a randira???? Gondolom h akit lenézel és semmibe veszel azzal nem akarsz szeretkezni és járni, nem??? Vedd már észre milyen hülyeséget csinálsz! 27L
úgy bizony

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!