Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok de heteronak (8 db)

Meleg vagyok, de nem akarok az maradni. Mit tehetnék, hogy hetero legyek? Vagy ha ezt nem lehet, akkor hogyan fogadjam el saját magam melegnek? 20 F

Legjobb válasz: Ja, és a nõnek próbáld az egésszét együtt nézni, ne görcsölj rá csak a testre, vagy csak a lélekre, mert együtt izgató igazán.

Ja, és a nõnek próbáld az egésszét együtt nézni, ne görcsölj rá csak a testre, vagy csak a lélekre, mert együtt izgató igazán.
Keresd meg a valódi értékeit a nõknek, mind fizikálisan, mind mentálisan, misztikálisan, minden elõnyüknek nézz utána. Ha meg továbbra sem fedeztél fel egyik nõben sem semmi izgalmasat, akkor ez van, biztos nem olyan vészes homokosnak lenni.
Nézd meg a Brüno címû filmet :D
Én 4 évig próbáltam megváltozni, lányokkal ismerkedni, maszti közben rájuk gondolni, de sosem érdekeltek igazán. Mindig csak családi és társadalmi nyomásra tettem, de sosem éreztem magam az életnek ezen a terén boldognak. Nem beszélve arról, hogy az egész önmegváltoztatósdi semmit nem ért, amikor véletlenül megismertem egy meleg srácot és egymásba szerettünk. :S Akkor, 19 évesen éreztem életemben elõször olyan igazi szerelmet és boldogságot, amit egy lány mellett soha korábban. :) Talán te sikeresebb leszel abban, hogy megváltoztasd önmagad, bár szerintem egy ésszerû határon túl átmegy a dolog önmarcangolásba és akár depresszióba is. De te tudod, mit csinálsz az életeddel, errõl csak te dönthetsz. Akárhogy is döntesz, sok sikert hozzá! ;) 22F meleg
Meleg vagy, ennek születtél, ez is maradsz. Ajánlom Fischer Esztertõl a Meleg a gyerekem?! címû könyvet, jó igaz ez szülõknek készült könyv de sok mindent megtudhatsz belõle te is! Kezdj el melegek között mozogni, hidd el ráfogsz jönni, hogy mi sem vagyunk olyan nagy mumusok ahogy a média vagy a közélet beállít minket. :) ) Kelleni fog egy kis idõ ameddig az öngyûlöletbõl átjutsz arra a pontra amikor már a "gay" szónak a másik jelentését is magadra fogod venni - tehét boldog. :) Nekem se ment egyik pillanatról a másikra amíg elfogadtam, de most már teljesen boldog vagyok. Persze a családom (azon belül is csak anyám) még mindig akadályoz abban hogy boldog, kiegyensúlyozott homoszexuális életet éljek. - Ha gondolod írj privátot, megpróbálok segíteni. MelegF/16
Ne próbálj megváltozni, hanem fogadd el magad ilyennek amilyen vagy! Beszélj más veled egy hajóban evezõ emberekkel. Mondjuk idõsebbekkel is. Biztosan segíteni tudnak. De ne erõltesd magadra a változást!!
Ismerkedj lányokkal térj jó útra.
próbáld meg megfogalmazni magadnak, miért nehéz elfogadnod magadat... talán úgy majd rájössz, hogy idõ kérdése az önelfogadás.
:D ha egyszer melegnek születtél akkor ezen nem tudsz változtatni mert ha megpróbálod csak olyant erõltetsz magadra ami nem te vagy és ettõl nem lehetsz boldog...ez segít abban hogy elfogadd magad: http://melegvagyok.hu/ ha kell még tanács nyugodtan írj..szívesen segítek 17/L
Ha nem fogadod el magad sosem lehetsz boldog. Gondolj bele rajtad kívül még mennyi ember van aki meleg és boldog. Hidd el attól, hogy meleg vagy még érsz annyit mint egy hetero. Fogadd el magad minél hamarabb és légy boldog.:) Ismerkedj fiúkkal és légy szerelmes:)

Nem vagyok meleg, de heteronak sem érzem magam, most akkor mi vagyok?

Lány vagyok, leginkább csak a meleg pasik vonzanak és az ahoz tartozó szex, amit ugyebár sosem csinálhatok, mert nincs hozzá való "szerszámom" :) Irigylem ?ket hogy nekik van az ami nekem nem lehet.

Legjobb válasz: Szerintem te még nagyon fiatal vagy, és bizonyos péniszirigységben szenvedsz. Igaziból csak annyit tudnék tanácsolni hogy ismerd meg magad jobban, és ha majd körvonalazódott az igazi problémád kérdezz újra!

Szerintem te még nagyon fiatal vagy, és bizonyos péniszirigységben szenvedsz. Igaziból csak annyit tudnék tanácsolni hogy ismerd meg magad jobban, és ha majd körvonalazódott az igazi problémád kérdezz újra!
Szerintem is úgy tûnik, hogy még nagyon fiatal vagy, és még csak most "bontogatod a szárnyaid". Hamarosan rájössz, hogy hova is tartozol igazán. Most természetes, hogy keresed a helyed.
A kérdező hozzászólása: Lassan 24 leszek, nem vagyok fiatal már, ez az egész kb. 8-9 éve kezdõdött, azóta sem találom a helyem.
most fognak megkövezni, lepontozni, leszarom. de sztem kikene probalnod fiuval es lannyal is. Akkor majd biztos rajossz, hogy hol a helyed. Szerintem.
És most akkor szûz is vagy még? Kielégitett már férfi, csak nem érdekel? Vagy még sosem elégitett ki férfi. Nõvel próbáltad már attól függetlenül hogy nem vonz a dolog? Szerintem vagy nem találkoztál még olyan férfival aki felkeltette volna mélyebben az érdeklõdésedet, vagy ért vmi csalódás, ami miatt nem tudod hova tenni magad. Vagy férfi szeretnél lenni, bár akkor sztem a nõkhöz is vonzódnál. Vagy egyszerûen annyi hogy buksz a meleg férfiakra. Talán dacból, vagy kihivásból, mert pont õk azok akiket nem fogod érdekelni. De ha kicsit elgondolkodsz, fel kéne adnod ezt a dolgot és elkezdeni érdeklõdni vmi neked való iránt. mert véletlenségbõl megkaphatsz akár egy eltévedt homokost, de ugysem fog veled maradni. Vagy esetleg keress egy biszexuális homokost. Ha átmûtetnéd magad sem érdekelnél egy homokost, mert attól még lány maradsz neki, nem fog rád izgulni .Tehát szerintem gondolkozz el, hogy hova vezet ez a vonzalom. És talán könnyebb lesz új fajta érdeklõdést találni.
Van felcsatolható mûpénisz, ha összejössz egy fiúval, avval kipróbálhatód, hogy te is kielégíted õt hátulról, így azt képzelheted, hogy fiú vagy.
Én is hasonló helyzetben vagyok, a meleg pasik vonzanak fõként. De én egy transzexuális ( biszex) csaj vagyok :D elég bonyolult és reménytelen, de így kell leélnem az életemet sajnos :( Lehet, hogy te is transzexuális vagy. Nõként gondolsz magadra? Nem a testedre, hanem magadra, a lelkedre. Én semlegesnek tekintem magam, de ha választanom kell inkább fiú mint lány. Sz*r egy helyzet.
Talán transzszexuális vagy?

Az miért hozza össze a melegeket, hogy "Jaj, te is meleg vagy, én is, akkor írj", de két heteró embert miért nem hoz össze az a közös nevező, hogy mindketten heterók?

Legjobb válasz: Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.

Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.
Azért, mert melegekbõl kevesebb van, mint heterokból, nehezebb emiatt a keresés is számukra. Így örülnek, ha hozzájuk hasonlóval beszélhetnek. Ennyi.
Mert õk kevesebben vannak, mint a heterók. Ez olyan mint hogy pl. kimész Spanyolországba, és ott véletlenül összefutsz egy magyarral. Vszínû felcsillan a szemed hogy õ is magyar és váltotok pár szót. Viszont ha itthon vagy, mindenhol magyarok vannak és az már nem is olyan érdekes. :D
A hatos vagyok. örülök, hogy segíthettem. A százalékom így lement 51 %- ra míg aki taknyozott, az 100%- os. Jó mi?
Azért, mert a melegek többsége minden kapcsolatot megragad, még az egy perces kapcsolatot is, még akkor is, ha van állandó partnere. A melegek többsége promiszkuitásban él. A fiú lány kapcsolat, meg jó esetben szerelmen szimpátián alapszik. Így sokkal nehezebb kapcsolatot találni , mert a lánynak nem elég felmutatni a fütyit és nem ugrik rögtön rá, de ha egy meleg meglát valakit lehajolni, potenciális partnernek tekinti arra a pár percre, amíg kiélik a vágyaikat. Aztán vagy van tovább, vagy nincs. És már is mennek tovább a WC egy másik lyukához, hát ha lesz egy újabb zsákmány. A nõ és férfi kapcsolat meg az érzelmekre van bedrótozva. A meleg kapcsolat meg az érzésre.
Na mégegyszer!
Te meleg vagy?? Mert akkor nem írok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 6. válaszoló, talán te ragadtad meg legjobban, amire a kérdésem irányult és így adtál egy nagyon korrekt választ. De köszönöm a többi válaszolónak is!
A kérdező hozzászólása: Biztos azért pontoztak le, mert nem csak csupa jó és szép dolgokat merészeltél írni a melegekrõl. Mert leírtad, hogy õk is csak emberek, mint mindenki más.

Srácok! 22 éves hetero vagyok, boldog párkapcsolatban élek, de érdekelne fiatal fiúval játszadozás. Ez gáz, ettől meleg vagy bi vagyok? Azt hiszem nem.

Olyan srácok írjatok akik hasonlóan éreznek, vagy van tapasztalatuk a témában. Köszönöm. :)

Legjobb válasz: Nem azért hogy bárkinek a védelmébe keljek de szerintem a fiatalra úgy gondolta hogy az õ korosztálya mert 22 év az elég fiatal nem hiszem hogy 10 éves kis srácokra gondolt ha meg igen akkor majd tapasztalja a következményeket

Nem azért hogy bárkinek a védelmébe keljek de szerintem a fiatalra úgy gondolta hogy az õ korosztálya mert 22 év az elég fiatal nem hiszem hogy 10 éves kis srácokra gondolt ha meg igen akkor majd tapasztalja a következményeket
Nincs tapasztalatom a témában, DE Ha már vonzódsz a másik fél irányába, akkor bi vagy. Ha csak érdekel a dolog, nézz meg egy meleg pornót. Ha felizgatott bi vagy. Ha nem, akkor a kíváncsiságodat is kielégítetted, jobb esetben undorral vegyítve. Üdv.
A kérdésedre válaszolva nem tartom biztosnak, hogy 100%-ban hetero vagy. De ez ne is érdekeljen, csak a saját megérzéseid, ösztöneid a fontosak, illetve hogy te mit gondolsz magadról. Amúgy meg nem tudom, hogy hogy néznél a barátnõd szemébe, miután "játszadoztál" egy fiatal fiúval, szóval csak óvatosan.:D Elõttem válaszoló: Miért, mit vártál, hogy majd felfelé pontozza az ilyen homokváras hozzászólásokat? Nem csak hogy szánalmas, de alacsony IQ-ra is vall, és ez igaz rád is a megnyilvánulásod miatt.
Homok került a gépezetbe!
menj azt építs egy homokvárat a játszótéri homokozóban
Ha fiatal fiúval játszadoznál, akkor még pedofil is vagy. Az pedig nem egy nagy sikereket arató tulajdonság. A sitten az ilyen pedókat jól seggbetömik, megverik és porig alázzák.
így találsz magadnak fiatal fiút akivel játszadozhatsz
homoszexuális vagy!fogadd el!most hogy tudod!homoszexuáliként fogsz elaludni!sok szerencsét a melegben!a csajod meg ne hülyitsd, , , , ,
akkora buzi vagy, hogy mindenkit lepontozol?
Ne ge cizz már ne legyél búza most már mindenkinek baja van

Az orális szex nem hoz izgalomba, (ferfi vagyok) (hetero) de csak ha nekem csinálják, amúgy ha én azzal nincs bajom. A legnagyobb baj hogy sajnos magukra veszik a lányok hogy az ő hibájuk. Mit tehetek? Elviselem. De ha feltűnően nem reagál.20/F

Nincsenek merevedési zavaraim csupán ez az egy probléma ha ez probléma egyáltalán. Lehet hogy pszichés eredetű, ugyanis nem tudom egyszerűen elképzelni hogy okozhat ez a lányoknak örömöt. Önzőnek érzem magam továbbá egész egyszerűen megalázónak tartom mármint a lányok részéről.

Legjobb válasz: Megmondod neki, hogy inkább te kényeztetnéd. Nem kell ebbõl ügyet csinálni.

Megmondod neki, hogy inkább te kényeztetnéd. Nem kell ebbõl ügyet csinálni.
Olyan lányt kell keresni, aki elfogadja, vagy hasonlóan gondolkodik (mert van ilyen is)
A kérdező hozzászólása: Khmm ez gyors volt. Kb a reakció idõ alatti :) Na ez a probléma és ha igényli? Mert mondjuk szeretne így is a kedvemre "tenni".
Pár év és elmúlik ez benned.
Hát én a nõi párod vagyok, nekem nincs gondom az orálal amíg adom. De a ha nekem csinálják, akkor annyira nem hoz lázba a dolog. Ezt elmondtam minden páromnak, mindegyiknek felcsillant a szeme, hogy na majd õ aztán... és tényleg nem. Aztán beletörõdtek. The End. Nekem ez sosem okozott gondot a szexben.
Nekem volt három pasim, akik ugyanígy gondolkodtak. Megváltozott már azóta az ezzel kapcsolatos világnézetük:) Egyébként nyugodtan elhiheted, hogy ez okozhat egy lánynak örömöt. Tanúsíthatom.:) Nem mondom, hogy mindegyikünknek, de szerintem akinek igen, az többnyire csinálja is annyira jól, hogy ez a férfinak is valódi örömöt okozzon. És egyáltalán nem megalázó. Ne a pornófilmekbõl indulj ki, ott valóban megalázónak tûnhet.

Hetero vagyok (kapcsolatban), de gyakran fantáziálgatok nőkről. Kipróbálnám milyen, de nem igazán tudom, hol tudnék ismerkedni. Ötletek?

Legjobb válasz: olyat keresek, ahol a korosztályomon belül tudok ismerkedni (15-19) és nem ilyen csetponthúra gondolok :)

A kérdező hozzászólása: olyat keresek, ahol a korosztályomon belül tudok ismerkedni (15-19) és nem ilyen csetponthúra gondolok :)
Pasid tud errõl? Vele mindenképpen beszéld meg, ha komolyan gondolod ezt. Amúgy lehet baráti körödben is találnál, sok lányban benne van 17L Dincso
A kérdező hozzászólása: igen tudja, beszéltünk már errõl :)
Mond el a pasidnak biztos örülne ha egy nézné ha egy másik csajt elégítesz ki

LÉTEZIK OLYAN H VALAKI HETERÓ, DE KIPRÓBÁLJA A SAJÁT NEMÉVEL IS ÉS UTÁNA BISZEX vagy MELEG lessz?

Legjobb válasz: "Mindent ki kell próbálni egyszer!" Mi mindent? Kutyával, macskával, egyszerre két nõvel, egyszerre három férfival, kisgyerekekkel, kakiszexet, pisiszexet, négerrel, cigánnyal, zsidóval, japánnal, öregasszonnyal... tényleg mindent ki kell próbálni? Ez nem sütikóstoló, fogjátok már fel! Kipróbálni valami olyasmit, ami az ember irányultságától idegen, az életre szóló élményt jelent, s nem valószínû, hogy pozitív nyomott hagy a lélekben...

"Mindent ki kell próbálni egyszer!" Mi mindent? Kutyával, macskával, egyszerre két nõvel, egyszerre három férfival, kisgyerekekkel, kakiszexet, pisiszexet, négerrel, cigánnyal, zsidóval, japánnal, öregasszonnyal... tényleg mindent ki kell próbálni? Ez nem sütikóstoló, fogjátok már fel! Kipróbálni valami olyasmit, ami az ember irányultságától idegen, az életre szóló élményt jelent, s nem valószínû, hogy pozitív nyomott hagy a lélekben...
Ja, igen, és ennyitõl nem fogsz bemelegedni! Szerencsére nem tornaórán vagyunk. Nyugodt lehetsz! Ne pazarold az energiádat ilyesmire!
Nem, mert ha a hetero nem próbálja ki a saját nemével, még kíváncsiságból sem, soha, mert undorodik a dologtól, nem vonzza.
Szerintem az egyszeri kipróbálástól semmi baj nem lesz! Mindent ki kell próbálni egyszer! Ne szorongj emiatt! Nincs semmi vész! Így alakult, túl vagytok rajta, semmi baj! Pár év múlva, ha találkozol ezzel a barátoddal, jót nevetek az egészen!
Akinek van otthon kiscicája, kutyája, az lehet, hogy elgondolkozott már azon, hogy milyen ízû lehet például a macskatáp, a kutyakaja. Magam is kíváncsi voltam, vagyok rá, de ettõl még soha nem fogom megkóstolni, mert undorodom tõle. Egy heteroszexuális ember is így érez azonos nemûek iránt. A kíváncsiság nem gyõzheti le az alapvetõ undort, megmarad elméleti kíváncsiságnak.
Szerintem tökmindegy, hogy ki minek vallja magát, ha tényleg akarja, akkor csinálja. De egyébként senki nem vállik meleggé, sem bivé, csak azért mert kipróbálja. Az ilyen irányultság genetikai, szal születésnél meg van pecsételve. Csak azért mert mondjuk csalódok a csajokban, nem fogok melegedni. Ha egyszer taszít, akkor bármi is történjen, ez nem fog változni. Ha meg izgat, el kell gondolkodni azon hogy esetleg tényleg vonzódsz is a saját nemed iránt, nem csak egyszerû kíváncsiságról van szó... 19F
Akárhogy haragszanak rám a töbiek én akkor is azt mondom, hogy egy ilyen, talán csak a kíváncsiság áétal vezérelt kaland, még nem tesz meleggé! De ezzel legyen vége! Ha pedig végül úgy érzed, hogy nem tudsz meglenni nélküle, akkor fogadd el magad olyannak és élj úgy! De nem hiszem, hogy ez bekövetkezik. De törvény: többé nem próbálgatod, a lányokkal foglalkozol! Majd meglátod, milyen aranyosak tudnak lenni!
"Ne hálj férfival úgy, ahogy nõvel szokás. Ez alattomos dolog" (Biblia)
mindent kipróbálni! Egy kis heroint? AZONNAL függõséget okoz az EGYSZERI kipróbálása!!!!! Na mindent kipróbálsz-e?
Szerintem az egyszeri kipróbálás okán nem leszel meleg! De ezután ne menj bele ilyen kalandokba, ne engedj az esetleges kísértésnek. Ha van bnõd, mindig körülötte fo- rogj, halmozd el figyelmes szereteteddel! A homo srácnak pedig igenis mondd meg, hogy sajnálod, de hagyjon neked békét! Minden energiáddal a csajokkal foglalkozz!
failblogon olvastam egyszer egy hírt errõl. srác drogfüggõ volt majd h bírja anyagilag eladta magát. 5 év múlva leállt és annyi péniszt kapott már h meleg lett.
Ettõl nem leszel meleg, de lehet hogy az vagy. A lényeg az, hogy rá kell jönnöd, mert nagyon kínos lenne mondjuk 20 év múlva amikor más feleséged és gyereked van rájönni, hogy meleg vagy, vagy ha fiúkal vagy rájönni, hogy igazából a lányokat szereted, próbálj ezen gondolkodni.
Jó, OK, nem kell mindent kipróbálni, de az biztos, hogy ha az említett eset után újra nem volt ilyen jellegû történés az életedben, nem kell attól tartanod, hogy meleggé vagy biszexszé válsz! Ha fantázia szintjén megje- lennek ilyen gondolatok, attól ne ijedj meg, fantáziádban (mint a mesében) minden lehet! Nyugodj meg és fordulj erõteljesen a lányok felé!
persze. :)
Nem attól lesz meleg, már elõtte is az volt, vagy utána se lesz az.
Ha próba lehetõsége megfordul a fejedben és nem vált ki undort, akkor te bizony nem vagy hetero barátom.
-ha
Ha már ki akarod próbálni, és kíváncsi vagy akkor biszex gyanús a dolog. Amivel nincs is semmi baj, hiszen van választásod, és csak akkor tudsz választani, ha ismered mindkét oldalt. Természetesen ezzel nem akarok arra célozni-még véletlenül sem- hogy választani kell. Mint említettem, nincs azzal gond, ha biszex az ember. :)
Egy másik fiú? Soha, inkább a halál.
Na húzz a [email protected]'kba!!!
Ht... én hagynám hogy kicsit szopkodja! felemelõ érzés ígyis-úgyis
Odabújni egy másik férfihoz? Erõsen Tajgetosz pozitív.
a kérdésedben meg is válaszoltad, ... HETERO, érted? Kérdezõ! Te ratyi vagy ugye?
hát nem tom...max ha lenne bennem 1 kis pia meg nekem nem sokmindent kéne csinálnom a másikkal:DXD
kényeztetés? ezalatt azt érted hogy leszop egy fiú? Mert egy (nem)kevés alkohol után lenne annyi képzelõerõm hogy bevállaljam :D de a hozzábújás már tényleg nem a hetero topic
Én meleg vagyok, és ha nincs kezem ügyében másik fiú, akkor sem kéne lány, inkább kiverem pornóra. Persze ez beállítottság kérdése, sokakban van annyi biszex hajlam, hogy kaphatók egy kis kísérletezésre :) Én is voltam már ilyen, magukat egyébként heterónak valló fiúkkal, az egyiknek én vettem el a "seggszüzességét" :)
Szerintem a kérdezõ lány, vagy legalábbis bízom benne. De a válasz nem. Vagy csaj, vagy a kezem. ;)
A kérdezõ tuti homár !!!! NEM SOHA INKÁBB A HALÁL SEMMI FÉLKÉPPEN ÉRTED ??? !!
Igen, igen, utolsó... Nekem is volt szerencsém kíváncsi "heteróhoz" :D
"hogy fiú, attól még ugyanúgy ember mint egy csaj és oda lehet hozzá bújni" Nem bäzmeg, nem lehet. Nem nõ, ez heteroként messzemenõleg nem jutna eszembe. Mondhatni a hideg kiráz.
Az a meleg se normális, aki ezt engedné...
nem lenne ellenemre :)
Nem
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert egy másik fiúhoz attól, hogy fiú, attól még ugyanúgy ember mint egy csaj és oda lehet hozzá bújni, lehet vele beszélgetni közben stb...
Fujj, dehogy is. Ez undorító.
kizárt!
Csak nõ jöhet számításba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!