Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok de (19027 db)

Ha úgy szúr, mint ovukor oldalt, de nem oldalt, hanem középen (sztem a méhem) akkor az is ovufájdalomnak minősül? Vagy minek? Ezt ma éreztem. és most is 37fokot mértem, beteg nem vagyok, de elkezdett rázni a hideg

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a03b692e90c7913703e036..

Legjobb válasz: Én is sokkal fázósabb vagyok, mikor ovu után felmegy az alaphõmérsékletem. Az meg hogy szurkál, lehet bármi. Nekem a múlt hónapban a closti miatt végig szurkált mindegyik petefészkem, vagy csak fájt, és volt olyan is,hogy a méhem vagy legalábbis a körül. Ebben a hónapban pedig semmit nem éreztem pedig most is szedtem clostit és ovu után vagyok. Nincs 2 egyforma hónap. A másik lehetõség, hogy a beágyazódást érzed, de nem akarlak feleslegesen hitegetni, meg azt sem igazán tudom, hogy hányadik nap ovu után. Lehet 7. is de 5. is akár.... Akkor pedig még talán korai lenne... Majd szúrd be a görbédet jövõ héte is! Sok sikert.

Én is sokkal fázósabb vagyok, mikor ovu után felmegy az alaphõmérsékletem. Az meg hogy szurkál, lehet bármi. Nekem a múlt hónapban a closti miatt végig szurkált mindegyik petefészkem, vagy csak fájt, és volt olyan is, hogy a méhem vagy legalábbis a körül. Ebben a hónapban pedig semmit nem éreztem pedig most is szedtem clostit és ovu után vagyok. Nincs 2 egyforma hónap. A másik lehetõség, hogy a beágyazódást érzed, de nem akarlak feleslegesen hitegetni, meg azt sem igazán tudom, hogy hányadik nap ovu után. Lehet 7. is de 5. is akár.... Akkor pedig még talán korai lenne... Majd szúrd be a görbédet jövõ héte is! Sok sikert.

Miért van ez? 167cm, 50kg-nál több nem vagyok, de mégis annyit eszem mint egy disznó. Miért nem tudok hízni? Vagy valami módszer, hogy látszódjon valami? Ja és 15 éves lettem, fiú.

Legjobb válasz: Van akinek nem olyan a szervezet hogy csak úgy meghízik. Szóval nem tudom hogy örülsz-e neki , de max ha kondiba jársz az látszik meg rajtad.

Van akinek nem olyan a szervezet hogy csak úgy meghízik. Szóval nem tudom hogy örülsz-e neki , de max ha kondiba jársz az látszik meg rajtad.
Hiába eszel sokat, az sem mindegy, hogy mit eszel. Régen én is sokat ettem, de rossz kajákat. 60 kg alatt voltam, most 70 kg vagyok, edzés mellett kb. másfél év alatt 12 kg-t szedtem fel. Mit szoktál enni? Nekem akkor indult be hízás és izmosodás, mikor elkezdtem fehérjedús kajákat enni. Tojást, húst, halat- szinte minden kajálásnál ilyeneket eszek rizzsel, zabbal, teljes kiõrlésû kenyérrel.

Már 3 hónapja nagyon fáj a "medence csontom" (és környéke). Szűz már nem vagyok, de el szeretnék menni orvoshoz mert iszonyatosan fáj. Ez lehet a szextől is, vagy valami más okozza azt hogy ennyire iszonyatosan fáj a csontom...?

Legjobb válasz: Szerintem te a szeméremdomb alatti csontra gondoltál. Nem? Az fájhat a szextõl, föleg ha egy kicsit "durvábbra" sikerült. Én megpróbálnám másik pózból egy ideig és ha a fájdalom múlik akkor az lehetett az ok, de persze a legbiztosabb ha orvoshoz fordulsz.

Szerintem te a szeméremdomb alatti csontra gondoltál. Nem? Az fájhat a szextõl, föleg ha egy kicsit "durvábbra" sikerült. Én megpróbálnám másik pózból egy ideig és ha a fájdalom múlik akkor az lehetett az ok, de persze a legbiztosabb ha orvoshoz fordulsz.

Angliaban elek, tanulok igy sem munkavallalo, sem vallalkozo nem vagyok de biztositott vagyok. A Tarsadalombiztositasi kotelezettsegemet nem tudom lemondani otthon . Mit tegyek?

munkaszerzodest v pedig a biztositas befizeteset igazolo bizonylatot kernek..ezzel persze nem nem tudok szolgalni.

Legjobb válasz: Ne mondj le semmit, ne jelents be semmit. Ha esetleg hazaköltözöl majd, akkor fizesd otthon / fizeti a munkáltatód otthon a rádesõ rész levonásával a bruttó béredbõl, természetesen. Majd észreveszik, ha akarják, ha kérdés merül fel, külföldön, EU-n belül dolgoztál és fizettél TB-t. Ha ez nem tetszik nekik, tegyél rendõrségen feljelentést a NAV ellen és a személy ellen is aki a levelet írta, hivatali visszaélés keretében elkövetett csalás kísérletnének vádjával, figyelmeztetés és levelezgetés nélkül. EU-n belül nem kell, és nem is fizethetsz legálisan több országban TB-t, nem kell bedõlni a NAV lehúzogató próbálkozásainak. Ha hallgató vagy angliában, a tandíjadból fizeti az egyetem a TB-det.

Ne mondj le semmit, ne jelents be semmit. Ha esetleg hazaköltözöl majd, akkor fizesd otthon / fizeti a munkáltatód otthon a rádesõ rész levonásával a bruttó béredbõl, természetesen. Majd észreveszik, ha akarják, ha kérdés merül fel, külföldön, EU-n belül dolgoztál és fizettél TB-t. Ha ez nem tetszik nekik, tegyél rendõrségen feljelentést a NAV ellen és a személy ellen is aki a levelet írta, hivatali visszaélés keretében elkövetett csalás kísérletnének vádjával, figyelmeztetés és levelezgetés nélkül. EU-n belül nem kell, és nem is fizethetsz legálisan több országban TB-t, nem kell bedõlni a NAV lehúzogató próbálkozásainak. Ha hallgató vagy angliában, a tandíjadból fizeti az egyetem a TB-det.
Közöld hogy hallgató vagy, az egyetem fizeti a TB-det a tandíjból esetleg, amelyet az egyetem egy levéllel (angol divat ugye) igazolhat. Ha ez sem tetszik nekik, ne csinálj semmit, nem a te felelõsséged, ha vergõdnek perre viheted, lásd fentebb. Alternatíva: igényelj NI számot (ezt hallgatóként is megteheted simán), meg is kapod. Közöld az NI számod a a magyar rabló cigány hivatalkákkal, azzal, hogy az NI hivatalos referencia a TB-dre (mint otthon a TAJ szám), innentõl oldják meg ahogy akarják a brit TB rendszeren keresztül. Munkaszerzõdést, meg semmilyen más szerzõdést, soha ne adj ki magyar patkánynak, de fõbérlõnek se (Angliában sem, Magyarországon sem). Elõvigyázatossági jótanács.

Egy hete, hogy fáj a szemem és a homlokom, 26. -ára van idõpontom a szemészetre. Szem betegség lehet, vagy? Náthás nem vagyok, de lehet, hogy ez annak az elõjele? Köszönöm elõre is a válaszokat.

Legjobb válasz: Homloküreg gyulladás feszítõ jellegü fájdalommal és hõemelkedéssel/lázzal jár. Rosszul látsz, vagy valamelyik szemed jóval rosszabb a másiknál és amiatt fáj. Ha nem éles a kép az agynak többet kell dolgoznia ami fejfájást okozhat.

Homloküreg gyulladás feszítõ jellegü fájdalommal és hõemelkedéssel/lázzal jár. Rosszul látsz, vagy valamelyik szemed jóval rosszabb a másiknál és amiatt fáj. Ha nem éles a kép az agynak többet kell dolgoznia ami fejfájást okozhat.
A kérdező hozzászólása: Évrõl évre rosszabb a látásom, biztosan akkor ez okozhatja:(
Attól... Amikor én kiveszem lencsét elalvás elött akkor jóval fáradtabb leszek.

Lányok nagy baj az ha nem vagyok boldog? Mindig bús, komor, rosszkedvű, haragos tekintetű, goromba, mindig kussoló uccsó padban 19 éves fiú vagyok. 7 hónapig azt hiték rólam az osztálytársaim, hogy néma vagyok, de nem, csak nem szeretek beszélgetni.

tehát, elengedhetetlen, hogy ilyen nagy dumás rámen?s partigenyó legyek? mert van 1 osztálytársam aki ez az igazi középpontban lév? kis gennyköcsög, de komolyan be nem áll a szája löki a dumát szakadatlanul....és a lányok egyszer?en helyben leszopnák.... tehát tényleg ilyen kellene lennem. nem szeretek társalogni nem szeretek csoportmunkákban részt venni, nem szeretek BESZÉLNI. így most mi lesz??? mit kellene tennem?

Legjobb válasz: "nem szeretek, nem akarok,nem fogok...." mindent elutasitasz magadtol. nem jobban hangzik hogy " akarom, megcsinálom,szeretem"? ez müködhet akkor ha egyedül akarsz lenni. ha csajra vágysz akkor fel kel adnod ezt az életmodot...

"nem szeretek, nem akarok, nem fogok...." mindent elutasitasz magadtol. nem jobban hangzik hogy " akarom, megcsinálom, szeretem"? ez müködhet akkor ha egyedül akarsz lenni. ha csajra vágysz akkor fel kel adnod ezt az életmodot...
te nem vagy normális.... persze hogy átmész egy változáson!!!! de pozitivon fafej!!! mi van ha, mi van ha..... és mi van ha pozitiv leszel és tapadnak rád a csajok és stb. miért csak a negativat látod??? nézz körbe!! nem tudom hogy nézel ki de sok rondaságot látok párkapcsolatban nem is tul ronda nökkel... mindenkinek megvan a párja és szerintem nem a rondaságod miatt nem közelednek hanem mert tényleg süt rolad a fekete felleg, idáig érzem, mi lenne ha még a közeledben is lennék??? neked tetszene egy ugyanilyen lány mint te? ja és ha iylen felfogásod van akkor remélem neked nincs tul sok elvárásod a lányok felé. mármint hogy csinos, bomba, kedves, vidám és odaado. mert ha te erre nem vagy képes akkor ne várd hogy más is ilyen legyen... csak egy példát hozok fel a kisugárzás fontosságárol... metron utaztam. szemben velem ült egy nö a kislányával. nem mosolygott, teljesen átlagos volt de csak néztem és néztem és elcsodálkoztam milyen pozitiv energia jött belöle. nem volt egy szép arcu nö de gyönyörünek találtam egyszerüen sugárzott belöle az erö. kb 10 perc után észrevettem hogy nyaktol lefelé kb 200 kilo. szo szerint. egyszerüen nem vettem észre.a szépség belülröl fakad. de te rohadsz belülröl.és milyen elfecsérelt energia??? mire??? az az energia amit arra forditottál hogy a létezö összes viharfelhöt magadba szippantsd?? hát megérte mondhatom...
Változz meg. Nem kell "partigenyónak" lenni, de a beszélgetés fontos dolog. Mégis mit gondoltál, hogy így hogy fogsz megismerkedni bárkivel? Egyébként nem a beszélgetés hiánya az egyetlen probléma nálad, én ugyanolyan nagy parasztnak látlak mint a "gennyköcsög" osztálytársadat, szappannal mosnám ki a szádat legszívesebben.
Na, ezért nem érdekled a lányokat, nem azért, mert bú[email protected] vagy.
Nem ez számít, hanem h jól nézel-e ki.
A kérdező hozzászólása: ez most más, sikerült volna kikecmeregnem ebbõl, de sajnos jött 1 családi probléma és visszaestem, sokkal, de sokkal mélyebbre. Most azon leszek, hogy kijussak ebbõl az állapotból, megpróbálok barátokat szerezni....tegnap már beszélgettem 1-2 fiúval igaz 1-2 szót, de sikerült hangot kiadnom a torkomon. Remélem 4-5 hónap elég lesz a teljes átszellemüléshez....nem tudom, hogy sikerülni fog-e lehet, hogy csak az idõmet fecsérlem. meglátom, hogy mi lesz.
Mi tesz boldoggá? Nem hiszem el, hogy még soha az életben egy percig sem örültél semminek...
A kérdező hozzászólása: régebben még anno óvodás korszakomból, voltak boldog pillanataim, de már ott is éreztem, hogy más vagyok mint a többi olyan "kiközösített" érzésnek mondható valami. sajnos azóta semmilyen boldog pillanatom nem volt. mivel bármit amit megakartam szerezni szóltam a szüleimnek és egybõl megvették, nem szenvedtem hiányt semmibõl. Nem kellett sóvárogjak semmi után....kivéve maga a boldogság érzésért...
Brian Tracy - Phoenix Szeminarium letölt, meghallgat, megért F18
nincs valami hobbid?amit szeretsz csinálni, nemond nekem hogy ülsz a suliban aztán hazamész és fekszel az ágyon és bámulod a plafont..... és nem miért kéne szégyellni a nevetést?ez a legnormálisabb dolog az életben.csak neked fura mert sose voltál ebben. brutális fal lehet körülötted ha pl nem tudod elnevetni magad egy jol sikerült beszoláson(mondjuk tanár felé) vagy hogy valaki elbotlik vagy mittomén... igazábol ugy hiszem csak a szüleidet okolhatod hogy ilyen lettél.de ma, felnött fejjel már csak magadat mert van annyi esze az embernek ennyi idösen hogy eldöntse más lesz e mint a szülei vagy nem. én mondanám neked a kineziologust de szerintem te nem akarsz lépni. a kineziologus természetgyogyász, feloldja a benned lévö sérelmeket.bár nálad ez nem tom hányezer alkalom lenne. pénz kell hozzá sajna de segit. én is járok. én boldog vagyok de a tudatalattimban elraktározodott dolgok megkeseritik az életemet, szervi bajaim vannak töle. tudod a tipikus kivizsgálás mikor közlik hogy semmi bajod de mégis fáj az a valami. ez mind pszichés. felszinesen rendbe jöttem de belül csak igy tudok helyrejönni.nem vagyok hajlando gyogyszert szedni.az csak elnyomja a problémát. apám is bezárkozott, betonfal van körülötte amin kaktuszok nönek. szinte szemmel látom. ö nem hajlando elmenni kineziologushoz. inkább veszi az orbáncfüteát és attol várja a megváltást....és tudja hogy elviselhetetlen , tudja hogy szarul viselkedik, de nem akar tenni nagyobbat a cél érdekében.
valahogy úgy érzem, hogy nem is vagy csúnya, csak emiatt a sötét világszemléleted miatt látod magad annak...
hát ha feldog a gondolat hogy egy veled egyidõs csaj szíves barátkozna veled, mert õ sem bírja a gennyládákat akkor írj... hátha csini vagy :) )
A kérdező hozzászólása: nem dob fel.
Én is ilyen vagyok, bár kinézetelemmel nincs gond egyáltalán, viszont piszichés zavaraim vannak rendesen. Rohad antiszociális állat vagyok, egyszerüen minden élõlény idegesít körülöttem. Mivel nem akarok vitát, így nem is foglalkozom senkivel, csak elvagyok mint egy árnyék, ha meg kérdeznek azt mondom amit hallani akarnak és kész. Na de ami tény, egy nõnek is vannak elvárásai, ezen nem kell csodálkozni. Nyilván mi férfiak sem szeretnénk egy kuka lánnyal együtt élni, mert azt lehet észrevenni hogy esetleg unalmas mint az állat. Nincs véleménye, nincs egyénisége, nem lehet vele kommunikálni, még azt is lehet hogy ráképzelik, hogy sík hülye, biztos azért nem beszél. Szóval a csendesekkel szemben is van elõítélet bõven, mint az életünk minden más területén. Akik nem szeretnek pofázni, azoknak jóval nehezebb dolguk van minden téren az életben való elõmenetelben, mint akiknek van határozott fellépésük és jó kommunikációs készségük. Én például idegenekkel nem nagyon szeretek pofázni, kell egy idõ, kell egy közeg, hogy átlássam közém, hozzám való e az, akivel beszélgetek, utána már oldódottabb a helyzet, egyébként rideg közönyt mutatok mindig kifelé, ez egy védõpajzs is. Azokkal a nagy dumás partipatkány félékkel meg nem igazán kell foglalkozni, mert az élet folyton bizonyítja, hogy belõlük lesznek a legnagyobb vesztesek, kiunják egyszer a hülye szövegüket, aztán letünnek kivénhednek, kiégnek egyenes út a süllyesztõbe. Ha zavar hogy nem beszélsz senkivel, akkor beszélj, ha nem zavar, akkor halgatni arany! Egyébként meg mindennek van keletje, vannak olyan nõk is , akik kimondottan a komolyabb, szûkszavúbb embereket keresik, aki nem mondja el nekik 26ezerszer hogy cejetlek, aztán meg a farka sem képes teljesíteni. Vannak nõk, akik a tettek embereit szeretik, akik nem ugatnak, de tettekkel fejezik ki az érzéseiket a nõ iránt, ami mélyebb, jobb dolog, mint egy szájhõs makogása.
Mögötted van 19 év, és gondolod, hogy pár hónap ugyanabban a magányban majd mindent megváltoztat?
A kérdező hozzászólása: már meguntam. annyian próbáltak már segíteni. annyian, de annyian Dunát lehetett volna rekeszteni a jóakarókból és barátokból. hiába jöttek mentek, jöttünk mentünk....nem éreztem azt, hogy boldog vagyok, vagy egyáltalán a pozitívumot az életemben. lehet, hogy már elõre elrendeltetett és ez a sorsom. és igen lehet, hogy csak sajnáltatni jöttem ide magam. gyûlöllek!!! annyira nem álok senkit, hogy????? mégis, hogy a francba csinálják???? hogy tudnak nevetni, nem értem, és nem szégyenlik????? vagy ......mind1....majd meglátom, hogy ki lesz. kell 1 kis idõ most pár hónap....meglátom mire jutok.
ez hülyeség... nem a külsö a fontos.... nem kell iylen partiszarnak lenned azok csak a ribancoknak jönnek be sztem. de nekem hiába lennél külsöleg álompasi. ha tényleg ilyen vagy aminek leirtad magad a közeledbe se mennék. ha ilyen negativ maradsz valoszinü egyedül maradsz.
A kérdező hozzászólása: lehagytam azt, hogy nem nézek ki jól, nem vagyok szép, nem vagyok jóképû.....és semmilyen pozitív fizikai adottságom NINCS!!!
az ilyen emberekböl lesz a remete hegytetön élö gyerekeket ijesztgetö troll...legyél csak negativ. ugyse szeretsz senkit és semmit és nem akarsz semmit elérni az életben....minek vagy igy kétségbeesve??? ugysem fogsz küzdeni igaz?
ez a sok negatív energia a monitoron is átjön :D kicsit pozitívabban is felfoghatnád a dolgokat...
A kérdező hozzászólása: félek ha megváltozok, átmegyek 1 szellemi és lelki változáson akkor a belefektetett idõ és energia, fáradtság....mi van ha semmi sem fog változni és ilyen maradok, mi van ha a lányok nem foglyák észre venni rajtam a változás jeleit. Akkor küzdöttem a semmiért. Na meg ott van a külsõm ami ellene nem tehetek....elbasztak szó szerint( bocsi a trágár szavakért) lehet, hogy ez miatt nem közeledtek hozzám a lányok. vagy kitudja...
Errõl az egészrõl csak egy kérdés jutott eszembe. Te boldog vagy így? Ha igen, akkor nem kell tenni semmit, hajrá, maradj ilyen... Ha nem, akkor meg nem szeretnél boldog lenni? Ennyit kell átrágni, innentõl már tiszta a képlet.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok boldog. Én nem szoktam nevetni, soha az osztálytársaim annyira boldogok némelyiknek már felesége és gyereke is van. Én meg még mindig csak ott tartok, hogy "próbálj meg megszólalni lányok közelébe" nevetnek, beszélgetnek, verekednek, tudnak szomorúak és vidámak lenni. De én valahogy csak szomorú tudok lenni.
írtam pm-et, olvasd el, és ha gondolod válaszolj...
szerintem felesleges veled küzdeni.... irjuk itt a tanácsokat de csak azt szajkozod hogy nem nem nem nem nem ... ugyanazt ismétled amit a levélben amit a válaszaidban. de egy szo sem esik arrol hogy jaaaj köszi megprobálok máshogy élni! nem látom a küzdés és akarás jeleit baromka!szerintem te csak panaszkodni jöttél ide de valojában nem vagy kiváncsi semmilyen megoldásra! küzdelem nélkül nem nyerhetsz és ne hidd hogy van oylan megoldás ami varázsütésre hat! csak magadra számithatsz és TE döntöd el hogy akarsz élni! ha az önsajnálatot választod a TE dolgod de NE PANASZKODJ!
Számít a szöveg szeirntem a nõknél, de ha összességében bejövõs kategoira vagy, akkor könnyebb a helyzet. Csak ugyebár a nõk kukák, ritka az olyan, aki nyit a férfi felé, elvárják hogy a férfi szólítsa le õket, elvárják, hogy valami szinészi tehetséggel elõadott menõmanó ilyet még nem mondott nekem senkise szöveggel állíts elõ, aztán ha nagynehezen összehaverkodtál vele, és elnyerted a bizalmát, majd akkor jöhet a puncizás. Szöveg, kommunikáció nélkül nézhetsz ki akármilyen jól, ha nem nyitsz te sem a nõ felé, akkor azt fogja gondolni, hogy nem érdekled, és hagy a fenébe. Én is folyton ebbe a csapdában szenvedek, képtelen vagyok jópofáskodni, ismerkedni, nem vagyok egyáltalán haverkodós. A nõknek kell egy belsõ lelkiismereti felmérés is, nem csak a külsõ az egyetlen amit akarnak, és azt csak a párbeszédekbõl tudja leszûrni. Nehéz dolog ez a duma dolog, mert ha valami olyat mondasz, amit jófejnek gondolsz, de más szerint nem nyerõ, akkor besülsz mint egy ágyú, ha valami unszimpatikus közösségelleneset szólsz el, akkor megincsak nem vagy nyerõ, a kínos csend, ak özhelyek irritálak, nehéz összehozni egy órányi beszélgetést is, nemhogy egy tartós párkapcsolatot végigdumálni, ha összejössz vele, akkor nem csak egy óra, hanem hónapokon át is tudni kell ám érdekesnek lenni! Fel kell kötni a gagyót ilyenkor nagyon! Ezért van az, hogy a halkszavúak hátrányos helyzetûek. Nincs igazán kisugárzásuk, nem lehet leszûrni, hogy határozottak e pl. És a nõknél fontos a határozottság, meg , hogy szórakoztató legyen az ürge. Ezért van az, hogy egy önbizalombomba, nagyon nyitott, mindenkivel haverkodós féle beszédes, életvidám nõvel el sem tudnám igazán képzelni magama. Az ellentétek nem vonzzák egymást feltétlenül. Egy szintén halkszavú nõ talán jobb választás, bár ott meg félõ, hogy csak bámulná egymást a két partnerjelõlt. Változni lehet! De nehéz. Nagyon kell akarni, nagyon sokat kell próbálni kommunikálni másokkal személyesen, én írásban állati közlékeny vagyok, sõt jópáran jófejnek is tartanak, de közvetlen kontaktusban egy árnyék vagyok. Valahogy írásban jobban át lehet gondolni, hogy mit modnassz, élõben sokkal nehezebb, könnyebben elszólod magad, kevésbé pörög úgy az agy. Ez a zárkozottság nagyon nagy hátrány az életben. Nagy eséllyel soha nem lesz boldog egy ilyen ember igazán. Nem tud kitörni a ketreceibõl. De van remény, de csak saját magunk vagyunk képesek ezen változtatni, kellõ akarattal, kitartó munkával, céltudatos tervezéssel.
Bizonyára a sok stressz.De bármi kiválthatja felfázás ilyenek.Ha sokáig így marad fordulj nõgyogyihoz =)

Szerelmes nem vagyok de megszerettelek! Ki mit von le ebbõl?

Legjobb válasz: Az hogy barátnak jó, de mást nem igazán akar tõled.

Az hogy barátnak jó, de mást nem igazán akar tõled.
A kérdező hozzászólása: Nem a kritikákat kell felsorolni! Örülök aki nincs hasonló helyzetben, és nagyon boldog az életben, nincsenek gondjai épp csak annyi, hogy hülyeségeket irkáljon a feltett kérdésemre.
a nem után van vesszõ, kérdezõ? ennyi felkiáltójellel ennyi idõsen csak a feltûnést keresed. bemondtál két számot, de nem minden 24-es közeledése hízelgõ.
A kérdező hozzászólása: Nem én kaptam ezeket a szavakat tõle !!!!
Áh, szóval a fenti szavakat te mondtad neki? Õ meg nem teljesen vágta le a szitut?
A kérdező hozzászólása: Tanácstalan vagyok, 3 hónapja tart odáig van értem, rengeteg sms, hívás, tali, minden happy, de úgy érzem ezek csak felszínes dolgok egy dolog miatt ami pedig az, hogy nálam 14 évvel fiatalabb a srác. Bennem nem igazán mozdult meg, persze jól esnek a szavai, üzentei de tisztában vagyok, hogy õ még 24 éves!!!!!! És így????
De sokan írták nekem ezt. Hmm...
Kb. annyit jelent, hogy bebocsátást nyertél a barát zónába, ellenben lekésted a csatlakozást a Keféliumba. Amire számíthatsz, az az, hogy nagyon hullámzó intenzitással fog keresni és elhajtani téged, néha hetekig rád se néz, közben biztos lehetsz benne, hogy épp mások dögönyözik, aztán mikor kihányták, mehetsz Te feltakarítani és újra piacképessé tenni, azután minden kezdõdik elölrõl. No de van jó hírem is: Ma játszik a Gyõr a nõi kézi BL elõdöntõben!
Azt, hogy a szerelem ígyis-úgyis elmúlik egyszer.
Hány év után?
2.-hoz hasonló, igen. Folyamatban az ügy. Van vonzalom? Kandúr veled? Akkor teljes a kép.:)
Szerintem arra celoz hogy a kesobbiekben meg szerelmes lehet beled de most csak szeret. Ne aggodj , a szeretet is nagyon eros erzes!:)
Szerintem ez azt jelenti, hogy meg tudná veled szokni az életet, de nem váltasz ki belõle szenvedélyt. Ha ló nincs szamár is jó...
Nemed, korod?
Azért, mert mindenki megérzi a kamuszagot, és ez téged felizgat.
Pont ezt a kerdest akartam kiirni, komolyan. 22L
Milyen nemû vagy (Férfi/Nõ) és hány éves vagy?
Nem érdekes hogy miért van, a lényeg hogy így van és ez jó.
Milyen fogamzásgátlót szedsz? A szülés óta megjött máûr a mensid legalább 1x?
Nekem is volt ilyen, elsõ szülésem után kaptam, kerek egy évig nem volt menszeszem, mire nagy nehezen meghozták, csak hozzá teszem , ez kb 25 éve volt..ma azért más az orvos tudomány!
Lehet a fogamzásgátló mellékhatása, ajánlom neked a novinet fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: Igen, szülés óta már megjött 1x! Jangee, az a gyógyszer neve!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!