Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok benne, hogy nem került (3 db)

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy a barátom időben vette ki, mielőtt elment, akkor mit tegyünk? (az ondó nagy része biztosan nem került belém, csak az első cseppekről nemtudunk dönteni) Lehetek terhes? Szerezzek 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!

Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!
gumi -.-
72 órás, legközelebb meg gumi... nem tudom, még hányszor kell itt leírni...sztem ha csinálnának itt egy statisztikát a leggyakrabban leírt mondatokról, akkor a következõ vinné a prímet: AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS VANNAK HÍMIVARSEJTEK, AMITÕL SIIIIMÁN TEHERBE ESHETSZ!!!
csak tegnap regeltem, de igen szembetûnõ a kérdések egyformasága :D szerintem viszont a: Várj még vele! vinné az elsõ helyért járó trófeát :D

Nem tudok dönteni hogy gimibe menjek vagy szakközéppbe. Jártam is rajz előkészítőre a felszerelés is sokba került a szüleim ezért akarják hogy a szakközépbe menjek mert sok pénzük van benne de emiatt menjek oda? :S

ott csak pisca csajok vannak a gimibe meg fiúk és normálisabb csajok ti melyiket választanátok? azért akartam divattervez? lenni mert azok sikeresek felnéznek rájuk meg azt hittem könny? rajzolni de r*hadtul nem :S:S és most ezen veszekszünk a szüleimmel... szerintetek?

Legjobb válasz: Igazából mindegy hova mész, mert ha jól tanulsz ugyanúgy mehetsz fõiskolára, érettségit ugyanúgy kapsz. Oda menj, ahol szerinted jól éreznéd magad, de azért elõtte jól gondold át. Ha voltál már nyílt napokon, akkor láthattad, hogy mûködik az intézmény belülrõl, milyenek a diákok, a tanárok stb. Ha nem, akkor ezt feltétlen tekintsd meg mielõtt döntesz! Lehet lepukkant egy gimi is és lehet sznob egy szakközép is!

Igazából mindegy hova mész, mert ha jól tanulsz ugyanúgy mehetsz fõiskolára, érettségit ugyanúgy kapsz. Oda menj, ahol szerinted jól éreznéd magad, de azért elõtte jól gondold át. Ha voltál már nyílt napokon, akkor láthattad, hogy mûködik az intézmény belülrõl, milyenek a diákok, a tanárok stb. Ha nem, akkor ezt feltétlen tekintsd meg mielõtt döntesz! Lehet lepukkant egy gimi is és lehet sznob egy szakközép is!
Ez a te döntésed hogy mi akarsz lenni, szakközépbe azért érdemes menni mert ott lesz érettségid és szakmád és a szóbelin nem szívatnak annyira mint a sima gimibe. És utána még mindig dönthetsz arról hogy mivel szeretnél foglalkozni szinte biztos hogy megfog változni az érdeklõdésed.
Szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy 15 évesen az ember nem tudja még eldönteni, hogy mi szeretne lenni. Sokmindent ki kell próbálni, míg rájössz, hogy mit is szeretnél csinálni valójában. Ha nem azt a szakmát csinálod, amit szeretsz is, akkor nem leszel valami boldog az életben... Szerintem a gimi megadja a választás lehetõségét, de gimi mellett járhatsz rajzszakkörre, hogy akár még divattervezõ is lehess (vagy kerttervezõ, vagy lakástervezõ...). Így még nem is lesz csupa pénzkidobás a felszerelés, amit eddig beleöltek a szüleid. Viszont szerintem amíg nem leszel teljesen biztos abban, hogy mit is akarsz kezdeni majd az életeddel, addig ne nagyon vágjatok új nagyszabású költekezésekbe...
ha a csajok a fõ probléma akkor azt mondom a gimiben nehezebben jönnél össze mert zárkózottabbak (nem sokkal, de nekem az a tapasztalatom hogy az átlag visszafogottabb) A szakközépben viszont nyitottabbak egy kicsit talán, és sokkal inkább tisztában vannak a világban uralkodó helyzetekkel mint a gimisek. amúgy nincs különbség. menj olyan iskolába ahol sok lány van!!
Szakközépbõl-mégha ruhaipari, akkor is-divattervezõ nemigen leszel.Leszel viszont egy konfeckióüzemben szalagvezetõ, vagy a divattervezõ keze alá dolgozó modellvarrónõ.Ha valakinek ilyen elképzelései és tehetsége is van, akkor más utat kéne választanod.Pld.ismerkedj meg divattervezõkkel, kérdezd meg, õk hogy csinálták.Vagy piszok tehetségesek és az otthoni sufniban berendezett varrószobából nagyon jó menedzselés mellett lettek divattervezõk(gondolom, akkor mindegy, hogy végeztek-e ruhaipari szakot, vagy csak tudnak varrni), vagy az iparmûvészetibõl.
Ha valamiért nem tudsz továbbtanulni (pénz, kedv stb) akkor csak egy gimnáziumi végzettséggel nem olyan könnyû elhelyezkedni. Szakközéppel van az embernek egy szakmája, így elõnyben vagy. Ha mégis továbbtanulsz, akkor meg nem számít igazán.
hát szerintem jobb félni, mint megijedni, máskor meg tessék védekezni!
Ha csak a hüvelyed környékére került, és nem pedig bele, akkor nem hiszem, hogy baj lesz belõle.
Ha csak a hüvelyed környékére került, nem pedig bele, akkor nem hiszem, hogy baj lesz belõle.
Szerintem sem érdemes, ez az esemény utáni tabbletta nem vicc, a szervezeted számára nagyon kemény megterhelést jelent. Nem úgy van hogy na, bekapok egyet biztos ami biztos.
Nem érdemes mert tényleg felborítja a hormonháztartásodat és az sem vicc. Viszont olvasd el a biológia könyv szaporodás fejezetét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!