Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok benne, hogy időben (20 db)

Kismamák, ti mennyire tartotok a biciklizéstől? Mennyire célszerű dolog? Szerintem nem árt meg, de nem vagyok benne biztos, még igen az elején vagyunk. Főleg, hogy most jön a jó idő, az ember annyira menne amíg tud a pocaktól.

Legjobb válasz: Ha nem kemény hegyi túrára mész vele, csak egy két dolog elintézéséhez használod v vásárláskor a cipekedést ezzel iktatod ki, akkor nyugodtan biciklizz. Rokonom a 35. hétig biciklizett és akkor is csak azért nem ült már rá, mert nagyon nagy volt a pocakja (közel 5 kiló lett a kisfia). Ha nem félnék a nyeregben, akkor én is kerekeznék. Elvileg a holland nõk gondolkodás nélkül száguldoznak mindenórásan is. :)

Ha nem kemény hegyi túrára mész vele, csak egy két dolog elintézéséhez használod v vásárláskor a cipekedést ezzel iktatod ki, akkor nyugodtan biciklizz. Rokonom a 35. hétig biciklizett és akkor is csak azért nem ült már rá, mert nagyon nagy volt a pocakja (közel 5 kiló lett a kisfia). Ha nem félnék a nyeregben, akkor én is kerekeznék. Elvileg a holland nõk gondolkodás nélkül száguldoznak mindenórásan is. :)
én végig bringáztam, az elsõ naptól az utolsóig, az utolsó héten is bringával mentem be a védõnõhöz, 4 kilós babával a pocakomban
vidéken élek, az elsõ babával a 36. hétig bicajoztam, utána is csak azért hagytam abba, mert nem volt kényelmes, hatalmas pocim volt.A lányomat 10 nappal túlhordtam, nekem semmi gondot nem okoztott. Õ most másfél éves, mindenhová amit helyben intézünk bijaccal megyünk, és most vagyok 27 hetes kismama. Óvatosan, lassan közlekedek, ha érzem hogy nem oké, nem erõltetem.
Én a harmadik babánkat várom és mindegyikkel bicikliztem míg jól esett. Az elsõvel az ötödik, másodikkal a hatodik hónap elejéig bírtam. A mostanival a 27-ik héten hagytam abba. Kerülni kell a gödröket, bukkanókat, lyukakat. Sima úton lehet menni, ha nincs semmi baj a terhességgel. Nekem nem volt. De ha bármi gond felmerül, vagy nem kényelmes, akkor inkább ne tedd! 30 hkm.
Én a 12. heti UH-ig nem bicikliztem, onnantól kezdve, hogy megtudtam, hogy jön a Bébi. Vagyis kb. a 14. héten kezdtem megint. Nagyon jó, kényelmes bringám van, egyenes, sima úton megyek - egyébként faluban - a dombon tolom csak fel. Azt mondta amúgy a doki, hogy próbáljam ki és, ha jól esik, és nincs haskeményedés stb, addig miért ne! Nagyon jól esik és így cipekednem sem kell, amúgy gerincsérvem is van és az ideggyógyász tanácsára kezdtem bringázni. Most kb. 1, 5-2 km.t megyek naponta... Fokozatosan "ülj vissza a nyeregbe"! Ha jól esik... Egészségedre! De a dokid mindenképp kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor vigyázok és sima kisvárosi utakon felülök, bukkanóra nem megyek, dokival beszélek :)
Én mikor pozitív lett a teszt letettem a biciklit. De volt olyan ismerõsöm aki végig biciklizett a terhessége alatt.
Engem eltiltott a doki a bicajtól. :( Azt mondta túl nagy terhelés, ütések érik a méhszájat. Kolléganõm vidéki, kilométereket biciklizik naponta, 6 hónapos terhes, semmi baja. Én mégis hallgattam a dokira, inkább sétálok. :)
Én lassan 20 hetes leszek, mióta falura költöztünk biciklizek, boltba, ide-oda azzal megyek. Visszeresek már most a lábaim, terhesség elõtt is volt pedig fiatal vagyok. 19 éves. Amíg nagyvárosban laktunk, nem mertem én sem felülni. Még itt is ha jön egy román kamion. stb inkább lemegyek a járdára. Különben meg nem félek, hogy elesek, nem volt még rá példa, egyszer a csúszós jégen gyerekként, de hát most nyár van. A kisgyerekes anyukák, nem félnek hogy elesnek a kicsivel, aki hátul a gyerekülésben bekötve csücsül? Számomra ez a röhej. A bukkanós járdákat kerülöm. Kényelmesebb, van kosaram abban elfér minden ha bevásárolni megyek, vadonatúj nõi vázas kerékpárom van.
Engem már az elején tiltott a doki. Nem is ültem volna rá, mert egy barátnõmnek is tiltotta a doki, õ nem vette figyelembe, és elvetélt az ikreivel. Kinek mi fér bele...
Rengeteget kerékpároztam a várandósság elõtt, így eszembe sem jutott, hogy letegyem ezután sem. A védõnõm viszont kerekes kijelentette, hogy azonnal felejtsem el, eszembe se jusson felülni rá, hiába csak sima úton mennék vele lassan, ráadásul teleszkóppal. Pedig semmi problémám nincs ami miatt ne lehetne menni. Hozzá biztos nem megyek ezek után kerékpárral, de bizony ritkán felülök és tekerek egyet nyugdíjas tempóban, mert nagyon jól esik.

Nem vagyok biztos benne, hogy időben sikerült-e kihúzni a péniszemet és szokott rosszul lenni mostanság. Mit tegyek? Teherbe esett?

Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy jelenlegi barátnömmel kétszer szexeltünk(márc eleje+közepe) és nem vagyok benne biztos hogy idöben sikerült-e kihuzni a péniszemet és szokott rosszul lenni mostanság, majdnem elájult(? ! ) elég fiatalak vagyunk még emelett ö szokott is inni rendszeresen+cigaretta. Nem merem megkérdezni töle, nem akarom elrontani az életét, de ez se jo megoldás. :(

Legjobb válasz: Elég felelõtlenek vagytok, meg kell hagyni! Azzal nem rontos el az életét, ha rákérdezel, hogy terhes-e esetleg. Azzal rontottátok el, ha tényleg terhes. Nem hallottatok még az óvszerrõl? Ideje lenne utánanézni. A barátnõdnek meg dokihoz kellene mennie...

Elég felelõtlenek vagytok, meg kell hagyni! Azzal nem rontos el az életét, ha rákérdezel, hogy terhes-e esetleg. Azzal rontottátok el, ha tényleg terhes. Nem hallottatok még az óvszerrõl? Ideje lenne utánanézni. A barátnõdnek meg dokihoz kellene mennie...
Bocs, nem bírálni akarlak, de fiatalon felelõtlen szex, ivás, dohányzás... Szerintetek ez hova vezet? Nem is beszélve arról, hogy most esetleg a barátnõd megrántja a vállát, hogy na és, legfeljebb abortusz. De már akkor is ott van esetleg benne eg új kis élet, belõle és belõled! És sajnos sok olyan van, aki ha tehetné, visszaforgatná az idõ kerekét, mert abortusz után sose esett többé teherbe, bármennyire akart. Ez nem játék. De ha most nem is terhes - reméljük, hogy nem - akkor is tönkreteszi a saját életét itallal, cigivel! Szerintem mihamarabb vidd el orvoshoz, legalább tisztán lássatok, utána, kívánom, hogy képesek legyetek felelõsebben gondolkodni.

Használt már itt valaki Ecozone Ecoballs-t mosáshoz? Külföldre hosszabb időre egyszerű megoldásnak tűnik, de nem vagyok benne biztos hogy nem egy baromság az egész.

Legjobb válasz: Mivel fogalmam sincs mi ez a Ecoball így utána olvastam.. Ezek szerint ruha mosásról lenne szó..Nem tudom mennyibe kerül,de nagy hülyeségnek tartom.. Külföldön is lehet mindenféle mosó tablettákat,géleket,és port kapni ami jobbnál jobb,és nem olyan vészes az ára...

Mivel fogalmam sincs mi ez a Ecoball így utána olvastam.. Ezek szerint ruha mosásról lenne szó..Nem tudom mennyibe kerül, de nagy hülyeségnek tartom.. Külföldön is lehet mindenféle mosó tablettákat, géleket, és port kapni ami jobbnál jobb, és nem olyan vészes az ára...

Miért van az hogy mostanában ugy érzem, hogy már nem szeretem annyira a páromat de mégis ha külön lennénk szinte meghalnák nélküle. Bennem lenne a baj vagy csak az idő mulása miatt van?

Legjobb válasz: Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)

Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)
Szia! Mi jelent az, hogy már nem szereted annyira? Szerintem ha le is cseng a kezdeti idõszak, akkor sem azt érzem, hogy már nem szeretem annyira. Ha így érzed, akkor valami gáz van. Azt meg tudod, hogy meghalnál nélküle? Akkor mi az hogy már nem szereted annyira? Ha várod, hogy együtt legyetek, még akkor is, ha nem csináltok semmi különöset, akkor minden rendben. Egyéb esetben nem árt elgondolkozni bizonyos dolgokon.
A kérdező hozzászólása: igen az utolsó kommentálónak üzenem h. én irtam rosszul vagyis nem jól fogalmaztam meg magam. Az elsõnak meg tényleg ugy van...bár nem a férjem "csak" a võlegényem de ma átbeszéltük a dolgokat és igyekszünk több programot együtt tölteni:) ) Köszönöm a válaszokat
Szia én azt gondolom, egy hosszú kapcsolatban nem lehet mindig ugyanolyan intenzitással szeretni a másikat. Én megmondtam a páromnak(egy õszinteségi rohamomban), mikor az érzéseinkrõl beszéltünk, hogy van amikor megõrülök érte, amikor úgy érzem jobban szeretem, mint eddig bármikor, és vannak olyan idõszakok, amikor nem ilyen erõsek az érzéseim. Persze akkor is szeretem, de nem úgy. Akkor azt érzem, hogy a szeretet, a tisztelet a kötõdés erõsebb. ilyenkor szoktam neki viccesen azt mondani, olyanok vagyunk egymás mellett mint két öregember. Szerintem ez tök normális, ne legyél kétségbe esve. Majd jönnek olyan "események" amikor újból olyan nagyon beleszeretsz:-) Esküvõ, baba stb...
utolsó vagyok... az események nem csak ezek lehetnek, mert ezekbõl azért elég kevés van:-( pl nálam, egy szerelmi vallomás, amikor kiborulok (mint most, hogy elvesztettük a babánkat), és képes elviselni hetek óta a hisztimet, a depimet, és még mindig türelmes velem, még mindig tud vígasztalni, és nem küld el a picsába, hogy most már akkor elég. Hogy amikor csak egy kinyúlt póló van rajtam, zsíros a hajam és tele van a fejem pattanással, akkor is képes azt mondani, hogy én vagyok a legszebb a világon, és soha nem kell neki más. Amikor egy fárasztó nap után gyertyafényes, pezsgõs, vörösrózsás vacsival vár... szóval ilyenekre gondolok
A kérdező hozzászólása: Sajnálom h. elvesztettétek a babát:S És amugy nekem is voltak ilyen õszinteségi rohamaim pl. ma is és elmondtam neki mindent és igyekszünk megváltoztatni a dolgokat . Köszönöm a válaszokat!

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy a barátom időben vette ki, mielőtt elment, akkor mit tegyünk? (az ondó nagy része biztosan nem került belém, csak az első cseppekről nemtudunk dönteni) Lehetek terhes? Szerezzek 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!

Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!
gumi -.-
72 órás, legközelebb meg gumi... nem tudom, még hányszor kell itt leírni...sztem ha csinálnának itt egy statisztikát a leggyakrabban leírt mondatokról, akkor a következõ vinné a prímet: AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS VANNAK HÍMIVARSEJTEK, AMITÕL SIIIIMÁN TEHERBE ESHETSZ!!!
csak tegnap regeltem, de igen szembetûnõ a kérdések egyformasága :D szerintem viszont a: Várj még vele! vinné az elsõ helyért járó trófeát :D

Mi van, ha fennt marad a tampon? 2 hete mielőtt megjött eggyütt voltunk, és nem vagyok biztos benne, hogy kivettem. Azóta már lett volna valami bajom? 2 hét az sok idő.

Legjobb válasz: Találkoztam már ilyen esettel a nõgyógyászati gyakorlatomon. Nem lett volna bajod 2 hét alatt sem, de majd a következõ menstruációdnál fog kiderülni, hogy valóban fent hagytad-e mert úgy fog fájni a hasad, hogy menni sem fogsz tudni. Mindenképpen el kéne menned vele orvoshoz és nem kivárni a következõ menzeszed, mert nagyon súlyos szövõdményei lehetnek ennyi idõ alatt.

Találkoztam már ilyen esettel a nõgyógyászati gyakorlatomon. Nem lett volna bajod 2 hét alatt sem, de majd a következõ menstruációdnál fog kiderülni, hogy valóban fent hagytad-e mert úgy fog fájni a hasad, hogy menni sem fogsz tudni. Mindenképpen el kéne menned vele orvoshoz és nem kivárni a következõ menzeszed, mert nagyon súlyos szövõdményei lehetnek ennyi idõ alatt.
Lehet, hogy nem fájna semmid, de a szagát tuti éreznéd már. Gondolj csak bele, ha nyáron kint hagysz egy darab húst pár napig a 36-37 °C-os melegben, annak milyen szaga lesz. Hát éppen olyan a vérrel teli tampon is, ha pár napig nem cseréled ki. Ha benyúlsz érte, simán eléred. Vagy megkéred a pasidat, ha ilyen helyzetbe kerülsz, hogy segítsen egy kicsit.
Rettenetes bûz jön ki egy idõ után.
Nem tudom hány éves lehetsz, de azt igen hogy iszonyú h. vagy. Hogy lehet ilyet nem tudni? Nem lehet, hogy valami zavar van a fejedben?
Nem tudsz felnyúlni magadnak, és megtapogatni, hogy van-e bent?
Ha bent maradt, a pasid nem érezte, hogy van ott valami akadály? Vagy nem látta a zsinórt? Nyúlj be, vagy kérd meg a pasidat, hogy õ nyúljon be és keresse meg. Nem olyan nagy az a lyuk, hogy csak úgy elvesszen 1 tampon benne. Ha nem ér el az ujjad a végéig, akkor guggolj le, és próbáld meg úgy. Legvégsõ esetben keress fel 1 nõgyógyászt, és majd õ kiszedi (de semmiképpen sem ügyeletben) + számíthatsz arra, hogy majd az asszisztenssel meg a több dolgozóval röhögnek 1 jót miután kimentél a rendelõbõl+ adnak pár jó tanácsot (pl hogy szex elõtt ajánlott kivenni...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Szerintem nem maradt fennt, csak arra voltam kíváncsi, hogy ilyen esetben fájna-e ennyi idõ után a hasam, vagy valami.És hogy mennyire mehet fel, ha felnyúlnék érezném-e.
Lehetséges. De az is elõfordulhat, hogy rossz napot fogtatok ki, mert meglehet, hogy aznap fáradt/stresszes volt.

Tisztelt Doktor Úr! 28 éves vagyok, van 2 gyermekem és két hónapja észrevettem, hogy a bal mellem nagyon fáj. Idáig csak akkor ha felemeltem a kezem, mostmár nemcsak akkor! Kérem, tudna segíteni mi lehet az? Csomót nem érzek benne! Tisztelettel és köszöne

Tisztelt Doktor Úr! 28 éves vagyok, van 2 gyermekem és két hónapja észrevettem, hogy a bal mellem nagyon fáj. Idáig csak akkor ha felemeltem a kezem, mostmár nemcsak akkor! Kérem, tudna segíteni mi lehet az? Csomót nem érzek benne! Tisztelettel és köszönettel! Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Amennyiben gondolja, akár magam is megvizsgálom. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Amennyiben gondolja, akár magam is megvizsgálom. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 28 éves vagyok, van 2 gyermekem és két hónapja észrevettem, hogy a bal mellem nagyon fáj. Idáig csak akkor ha felemeltem a kezem, mostmár nemcsak akkor! Kérem, tudna segíteni mi lehet az? Csomót nem érzek benne! Tisztelettel és köszöne

Tisztelt Doktor Úr! 28 éves vagyok, van 2 gyermekem és két hónapja észrevettem, hogy a bal mellem nagyon fáj. Idáig csak akkor ha felemeltem a kezem, mostmár nemcsak akkor! Kérem, tudna segíteni mi lehet az? Csomót nem érzek benne! Tisztelettel és köszönettel! Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Amennyiben gondolja, akár magam is megvizsgálom. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot! Amennyiben gondolja, akár magam is megvizsgálom. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!