Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok benne, (1455 db)

Köztetek is van olyan, hogy úgy érzitek, összekavarodtok érzelmileg? 11+3 vagyok, abban, hogy szeretném és örülök a babának nagyon biztos vagyok, de már néha nem vagyok benne biztos, hogy a párommal.

Nagy próba a terhesség egy kapcsolatnak és a miénk nagyon megváltozott. Lehet hogy a testi közelség hiánya miatt, de már semmi sem ugyanaz. Nem látom Benne azt, amiért megszerettem. Ez elmúlik?

Legjobb válasz: Semmi nem lesz ugyanolyan, különösen a szülés után. De ez önmagában nem baj! Egy kapcsolat nem attól jó, hogy kimerevedett képként megmarad éveken keresztül ugyanolyannak, hanem hogy a benne élõkkel, velük együtt változik. Ha most nem látod, amiért megszeretted, fedezd föl benne azt, amiért most szereted. MOST. A szeretet nem csak érzelem, fõleg nem az, hanem elhatározás és munka. Hajrá. A gyereknek az apja is kell! És az anyjának meg kell a társ!

Semmi nem lesz ugyanolyan, különösen a szülés után. De ez önmagában nem baj! Egy kapcsolat nem attól jó, hogy kimerevedett képként megmarad éveken keresztül ugyanolyannak, hanem hogy a benne élõkkel, velük együtt változik. Ha most nem látod, amiért megszeretted, fedezd föl benne azt, amiért most szereted. MOST. A szeretet nem csak érzelem, fõleg nem az, hanem elhatározás és munka. Hajrá. A gyereknek az apja is kell! És az anyjának meg kell a társ!
Akkor hacsak az orvos nem tiltott el a szextõl, javaslom, kezdeményezz minél gyakrabban. Ne hagyd, hogy a terhesség elvegye tõletek a testi intimitást.
Elsõ vagyok A rózsaszín köd szép dolog, de egy életen át nem lehetsz tinilány. Párod talán bölcsebb ebben és már az anyát látja benned. Ez szép. Szerintem. Ne izgulj, a gyerektõl nem fogsz megöregedni, csak megérni. A gyerek fitten tart:)
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van. Sajnos én vagyok túl érzelmes és rózsaszín ködben szeretnék megöregedni. Õ meg már az anyát látja bennem, a nõ háttérbe szorult :(
Csak most olvastam a kérdésedet, de nem bírom ki válasz nélkül. Akár én is kérdezhettem volna ezt! Ugyanígy érzek én is! Mi egy egész fiatal kapcsolat vagyunk, csak kb másfél évesek és én eleinte külföldön is éltem, tehát távkapcsolat volt. Akartuk a babát, most is élvezem, hogy mozgolódik bennem, de valami elmúlt..vagy múlik. Remélem csak átmenetileg. Én sem tudom ám, hogy küzdjek meg ezzel. És szerintem õ is ugyanígy érez, mert mostanában mondogatja, hogy sokat vagyunk együtt, és nem kellene annyit vele mennem..eddig persze õ ragaszkodott hozzá és jól el is voltunk. Remélem, hogy ez az érzés széremrõl csak a hormonoknak tudható be és visszajön a tûz, eddig tényleg nagyon szerettem ezt az embert. Sajnálom, hogy érdemben nem adtam választ, de jól esett megosztani. Ha találsz kiutat, vagy valamit ami jobbá tehetné, mond el nekem is :) !

19 hetes vagyok, és mindenki azzal nyúz, hogy már éreznem kell a babót, de én nem vagyok benne biztos, hogy őt érzem. Első babám, és a méhlepényem a melső falon tapad, ezek ellenére aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama

Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál. Neked is boldog babavárást:) )
Szia. Nem kell aggódni! Én is elsõ babás vagyok, 19 hetes és 4 napos voltam(most hétfõn) amikor biztosra mondhattam, hogy õ az! De nem a várt buborékolást és remegést éreztem, hanem kis rúgásokat, mintha belülrõl nyomkodnák a hasam. Az egyik ismerõsömnek is 20 hetesen mozdult meg elõször. Semmi baj nincs! Üdv: 20 hetes kismama
Elso baba altalaban 20. het korul/utan erezni, de a mellso fali lepeny (bar semmi rosszat nem jelent!!) miatt az akar ket hettel kesobb is lehet nalad!! Szoval ne aggodj, a kerdezoskodoket meg tojd le :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, a babám mozog nagyon, nemrég voltam ultrahangon, vele tehát nincs gond, kivárom szépen türelmesen míg megérzem. Mindenkinek boldog és nyugodt babavárást.
Rihanna-Man down
A kérdező hozzászólása: Ömmm jah abban is benne van de azért annál sokkal pörgõsebb a szám.

Nem vagyok benne biztos hogy terhes vagyok és szedem a fogamzás gátlót és közbe ugyan úgy megjön. Akkor mi történik ha kiderül hogy az vagyok és gyógyszert szedek?

Legjobb válasz: Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél elõbb dokihoz menni, majd õ tudja a teendõket. Dokihoz, de hamar!

Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél elõbb dokihoz menni, majd õ tudja a teendõket. Dokihoz, de hamar!
De mibõl gondolod egyáltalán hogy terhes vagy?Vannak valami tüneteid?Mert ha megjön rendesen+gyógyszert szedsz akkor szerintem nem sok esélye van..
A terhességi teszt tabletta mellett is ugyan úgy kimutatja a HCG-t a vizeletben mintha nem szednéd ez nem tudom honnan származik, hogy nem.Nekem két barátnõm is esett teherbe tabletta mellett és mindkettõnek pozitiv lett a tesztje.
10:25-ös vagyok. A hasadon nem látszana még, ne butáskodj!! A kérdéseid alapján 1 terhességrõl beszléünk. Akkor is ha már 3. hónap alajén jár a terhességed, "csak" egy Kb 5cm-es és 25grammnyi magzatról beszélünk. Ez még nem hiszem, hogy látszik!! Az 1. terhesség, általában a 4.hó végétõl látható, amikor már Kb 200gramm és 15cm hosszú a magzat. Jobban tennéd, hogy ha a kérdezõsködés helyett SOS elmennél egy dokihoz. Õ 5 perc alatt megmondaná neked, hogy mit tegyél és mit ne, és te is megnyugodhatnál, mert nem a sötétben tapogatóznál. Sok sikert. (2 gyermekes anya)
Akkor az nagyon nem jó! Fõleg a babának nem tenne jót! Jobban tennéd, ha konzultálnál a dokiddal, mert 1 gyors ultrahanggal azonnal megmondja, hogy lát-e terhességet vagy sem. Továbbá, mivel a tabletta álterhességet állít elõ a szervezetedben, így nem tudom, hogy a tesztre lehet-e egyáltalán alapozni?!
A teszt nem mutat pozitivat a tabletta miatti álterhesség miatt - mivel a babánál keletkezö hormont méri, ami ilyen esestben nincs jelen. MEnj orvoshoz, szerintem csak ideges vagy, de ha tényleg terhes lennél, akkor minél elöbb abba kell hagyni a gyógyszert, mert árthat a picinek.
A kérdező hozzászólása: hát a teszt az azt mutatja hogy nem vagyok az, de közbe meg ugyan úgy megjön, de ha terhes is lennék akkor már láccana a hasam legalább 1 kicsit is, mert 3 hónapja hogy ha terhes vagyok
Kedves Kérdezõ. Azért mert valaki megmondja neked õszintén a vélemenyét még nem kell lepontozni a válaszát. Semmi olyat nem írtam, ami nem lenne igaz!!
Nem, szaporító vagy, abból is a felelõtlenebb fajta. Ivartalaníttasd.
lehet, hogy mind a két kan megfelelõ de külön-külön! nem egyszerre kell befedeztetni a szukát 20 kannal. Egy Tenyésztõ nem ad neked ivaros kutyát, ( ráadásul nem ennyit ) maradjunk a SZAPORÍTÓNÁL
A kutyád "tenyésztõje" egy szaporító. Egy tenyésztõ nem bátorít senkit arra, hogy szaporítsa a fajtát, pláne nem egy tizenéves kislányt. Újra: Ivartalaníttasd.
Úristen....! Úgy látom Te se álltál sorba amikor az észt osztották!
Dehogy vagy tenyésztõ. Baromi gyorsan ivartalaníttasd a kutyát , terhesen is lehet.
Te úgy gondolod, hogy a keverék kutya gyártást tenyésztésnek nevezik?
Kezdõ tenyésztõ nem vagy esetleg kezdõ szaporító Ha törzskönyvezed a kiskutyákat majd kisakkozod melyik a papa, vagy amelyikre jobban hasonlít??? Egy normális TENYÉSZTÕ - nél nem üt be ilyen "kis" hiba, mindig tudják ki a papa és gondosan megszokták választani. De nem 5-6 kan megy rá egy szukára. Miért nem volt a szuka különtéve és csak fedeztetésnél volt azzal az egy kannal összeengedve?
"Nem gépek, hogy csak a szaporodást produkálják, aztán kész." Pedig most pontosan ezt teszik. Szaporodnak FELELÕTLENÜL! Egy tenyésztõ MEGTERVEZI a párosításokat, próbál minél jobb kölyköket létrehozni. Az esetleges hibákat kiküszöbölni a vérvonalból. NEM MINDEGY, hogy melyik kutya fedezi be! Nagyon nem értesz hozzá!!!
Nem is tudtam, hogy ezek csivivel is foglalkoznak.... Az biztos, hogy bullterrierben mindenkit óva intenek tõlük.... Szerintem hallgass a jó tanácsra és ivartalaníttasd a kutyád minél hamarabb. Mindenkinek jobb lesz úgy....
Ne hülyéskedj kennelnév, kiállítások, szûrések azok mind pénzbe kerülnek. Neki csak a kiskutyák ára kell. AZ ILYEN EMBEREKBÕL BÁRMIT CSINÁL A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LESZ TENYÉSZTÕ
"Ha mindenki, aki benne volt a buliban tk-es, akkor én most tenyésztõ vagyok?" Már ez a megnyilvánulásod is egy vicc! Te nemhogy tenyésztõ nem vagy, de még magát a szót sem érted, hogy tenyésztõ. Felettem leírták, hogy milyen egy tenyésztõ. Én leírom milyen egy szaporító: Szóval, van egy kutyája, vagy sokaknak párban vannak a kutyái. Minden elõzetes vizsgálat(örökletes betegségek pl diszplázia, vagy cseresznyeszem, stb), kiszûrése nélkül megelleti a kutyáját, majd az kötelezõ oltásokon és féreghajtáson kívül mást nem tesz. 6 hetes korában meg már passzolja le a kölyköket 10-20000 ft-ért. De még többnyire ezek is tudják, hogy a kutyájukat melyik kan csinálta fel. De te még ezt sem tudod. Attól, hogy törzskönyves a kutyád, még nem vagy tenyésztõ! Én is csináltathatnék tk-t a menhelyrõl befogadott beaglemnek!
ma 16:16 vagyok. Na leírtuk a tenyésztõt-szaporítót. Melyikhez állsz közelebb? Szerinted? Ha azt mered mondani, hogy a tenyésztõhöz, én komolyan agyvérzést kapok...
Aki hüly* annak mondhatsz bármint úgysem fogja megérteni hogy hülye...
Fura világ lenne a tenyésztõkre, ha bevezetnék, hogy csak DNS-el vizsgált almot lehet törzskönyveztetni.
"aki benne volt a buliban..". Itt eldobtam az agyam! Iszonyat , hogy ezek után meg mered kérdezni , hogy te tenyészõ- e vagy!Az meg , hogy felháborodsz a szaporító kijelentésen, hát ne tedd mert az vagy! Azért remélhetõleg nem egy alomból vannak , azaz ergo testvérek a kutyák, mert az már pláne a legalja lenne!
Mindenki elkezdi valahogy, ez rendben is van, de nem így. Nem attól tenyésztõ valaki, mert tk-s kutyákat árul. Egy igazi tenyésztõ ott kezdõdik, hogy megkérdezed tõle, hogy miért ettõl a 2 igen KÉT kutyától, nem 3-tól, 4-tõl vagy isten tudja hánytól hozott le almot és õ ezer érvet fel tud neked sorolni a párosítás mellett. Te egy felelõtlen szaporító vagy.
mindenki elkezdi valahogy de nem így...... Fogok pár kutyát és gyerünk gyártani a kölyköket. Elõször is kiállításra illene kijárnod vagy ha oda nem, akkor is a kutyákat szûrésekre elvinni + tenyészszemle. De ez még semmi azért ehhez pár év tapasztalat is kell. nem úgy mûködik, hogy veszek pár kutyát törzskönyvvel és hajrá... Nincs kennel neved, nincs meoe tagságid és még sorolhatnám. Ezek a kiskutyák a büdös életben nem lesznek letörzskönyvezve. Elõbb utóbb a sok szaporított kutyát elkezdi ellenõrizni a NAV :-)
De hát ezt csinálja. Mi az, hogy csak két kutya volt? Eggyel kell befedeztetni nem kettõvel. Most akkor honnan tudod ki az apa? Kinek a törzskönyvét adod oda, hogy õ az apa? Vagy mindegy? hisz úgy sem derül ki? Talán megtartasz egy szukát a párosításból, hogy késõbb majd azt is befedeztesd a másik kanoddal. De nem tudod melyik az apa, lesz majd egy jó beltenyésztett beteg állományod. Ezek a fajták nagyon is hajlamosak a betegségekre tudhatnád te is. Nem beszélve arról, hogy akkor a késõbbiekben sem fogod elzárni a kutyákat külön? Minden évben menetrendszerûen 2x elleni fog a kutya?
A kérdező hozzászólása: És csak két kutya volt. Ne gyertek állandóan ezzel az idebasz-odabasz dologgal.
A kérdező hozzászólása: Mondom, hogy mindegyik tk-es csivava! Nem keverékek! Ez akkor most miért probléma? Kezdõ tenyésztõ vagyok, nem?
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta a kutyám tenyésztõje, hogy mindkét kan megfelelõ, ezért bármelyik befedezheti. Egyébként sem rakok külön, meg össze kutyákat, mert õk családtagok és velem vannak mindig. Nem gépek, hogy csak a szaporodást produkálják, aztán kész.
A kérdező hozzászólása: A kutyám innét származik: http://www.csivavakennel.hu/ Nem hiszem, hogy örülnének, hogy leszaporítóztad õket. A 11 évesre inkább nem is reagálok, ilyet csak az idõsebb, kielégítetlen korosztály ír.
A kérdező hozzászólása: "Egy tenyésztõ MEGTERVEZI a párosításokat, próbál minél jobb kölyköket létrehozni. Az esetleges hibákat kiküszöbölni a vérvonalból." Na, pontosan ez a GÉP, ti észlények! A természet gondolom hülyébb nálatok. Viszlát nektek és a szép mesterséges világotoknak.
Na, neked se lesz agydaganatod Kérdezõ....
A kutyák ösztönösen szaporodnak nem azért mert az jó nekik. A természetben sem minden állat szaporodik. hagyd csak együtt párosodni õket ki kivel akar majd meglátod elõbb utóbb kinyírják egymást. Nem is értem minek kell ide beírni, inkább hívd fel "tenyésztõ" barátnõdet és kérj tõle tanácsot. Õ biztos azt fogja mondani nem baj semmi baj fogd meg az egyik törzskönyvet és majd hozd le rá az almot. Tök mindegy, hogy az e az apa vagy sem.... HÁT UNDORÍTÓ
Hát ennél én sokkal igényesebb kennelt is láttam már :) SÕT... Az Aranyos Királyok Gyöngye meg egy szaporító. Hány fajtával is foglalkozik? Vagy öttel? Szánalmas... A gép az amit Te csinálsz. NULLA tudással és hozzáértéssel b*szatod a kutyád az összes kannal ami nálad fellelhetõ. A következõ tüzelésnél megint befedezi az összes, mert hát ne hogy már szét válaszd õket hisz akkor nem lehetnek veled mi?! Na látod EZ a szaporítás! Az, hogy a TENYÉSZTÕK megszervezik a párosítást GONDOSAN, hogy melyik vérvonalban milyen hibák fordulhatnak elõ és azt kiküszöbölje az NEM szaporítás. Az lenne a normális te szerencsétlen....
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem értem, hogy mi a baj. Rengeteg kezdõ tenyésztõ kérdez itt szerintetek. Valahol csak el kell kezdeni, nem? Ha szerintetek rossz a tenyésztõm, akkor majd legközelebb csinálom máshogy. Nem a világvége!
Csak egyet kérdezek: MI A FENÉNEK ÍROD KI A KÉRDÉST HA A MAGAD HÜLYESÉGÉT HAJTOD ÉS NEM HALLGATSZ MÁSOKRA???

Szerintetek megéri megvenni a red orchestra 2 heroes of stalingrad-ot? Mert olvastam h valakinek tetszett v kinek nem. Én szeretem az ilyen tipusu játékokat csak nem vagyok benne biztos h jó döntés lenne-e

Legjobb válasz: próbáld ki a demót v. töltsd le torrentel ha nem vagy biztos benne hogy megéri e az árát amúgy szerintem jó játék régebben sokat játszottam vele

próbáld ki a demót v. töltsd le torrentel ha nem vagy biztos benne hogy megéri e az árát amúgy szerintem jó játék régebben sokat játszottam vele
Töltsd le torrentrõl, ha megtetszik, majd letöltöd.
*Ha megtetszik, majd megveszed - elõzõ voltam.

Nem vagyok benne biztos, hogy abba hagyjam a fogamzásgátló szedését vagy sem?

5 éve szedek fogamzásgátlót. Meliane-t . egy ideje nincs állandó partnerem. csak alkalmi kapcsolatok. tehát a fogamzásgátló mellett mindig használok gumit is.

Legjobb válasz: Szerintem sem vagy benne biztos.

Szerintem sem vagy benne biztos.
5 év után szükséges lenne minimum egy féléves szünet. Én a helyedben biztos, hogy abbahagynám. Ui: Nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. Nem állított be rajta semmit sem, hanem a tiédet kikapcsolta és csinált egy mesterséges ciklust. Azért vérzel, mert nem szeded olyankor a tablettát.
Második vagyok. Még vmi: Sokszor látom, hogy a nõk azért nem hagyják abba a fogamzásgátlót, mert utána egy jó darabig szívnak vele. (Rendszertelen vérzés pl). De ezt sosem tudom megérteni. Akkor meddig fogja szedni? .. Majd akkor hagyja abba, mikor gyermeket szeretne? Akkor meg majd nézhet, hogy nem akar helyrejönni a ciklusa...
ha nem akarsz terhes lenni szedd tovább!!

Melyik kádat ajánljátok? Tapasztalat ezekkel a kádakkal kapcsolatban? Ha tudnám hogy a cam megtartja a babát rendesen azt venném de nem vagyok benne biztos.

http://www.minimano.hu/termekeink/furdeteshez/kad/cam_baby_b..

Legjobb válasz: Az én magánvéleményem, hogy talán olcsóbban megúsznád, ha vennél egy egyszerû kádat és abba egy "babatartót". Azzal indokolom, hogy míg a babám pici volt, addig egyedül is nagyon jól meg tudtam fürdetni, csak a biztonság kedvéért volt ott apa, meg az élményért, tartozék nélkül is megfogtam és megfürdettem. Viszont mikor nagyobb lett, már nagyon szívesen pancsikolt, akkor már nem hiszem, hogy jól érezte volna magát, ha valamibe mindig beleakad. Ha pedig megtanul magától ülni, akkor meg már felesleges akadály benne a tartó, új kádat kell venned, vagy egybõl a nagykádba rakni. Tényleg csak a saját véleményem ez, nem megbántani akarlak, de arra én is rájöttem már az elmúlt 18 hónap alatt, hogy felesleges mindenbõl a legdrágábbat, legjobbnak látszót megvenni, mert a legtöbb csak felesleges pénzkidobás. Gyors és könnyû szülést kívánok neked és örömteli babázást!

Az én magánvéleményem, hogy talán olcsóbban megúsznád, ha vennél egy egyszerû kádat és abba egy "babatartót". Azzal indokolom, hogy míg a babám pici volt, addig egyedül is nagyon jól meg tudtam fürdetni, csak a biztonság kedvéért volt ott apa, meg az élményért, tartozék nélkül is megfogtam és megfürdettem. Viszont mikor nagyobb lett, már nagyon szívesen pancsikolt, akkor már nem hiszem, hogy jól érezte volna magát, ha valamibe mindig beleakad. Ha pedig megtanul magától ülni, akkor meg már felesleges akadály benne a tartó, új kádat kell venned, vagy egybõl a nagykádba rakni. Tényleg csak a saját véleményem ez, nem megbántani akarlak, de arra én is rájöttem már az elmúlt 18 hónap alatt, hogy felesleges mindenbõl a legdrágábbat, legjobbnak látszót megvenni, mert a legtöbb csak felesleges pénzkidobás. Gyors és könnyû szülést kívánok neked és örömteli babázást!
Lehet, hogy igaza van az elsõ válaszolónak, de én nagyon szeretem ezt a kádat, ugyanis nekünk ilyen van. Az is lehet, hogy késõbb le kell cserélni, de ha már biztonságosan ül, akkor esetleg lehet fürdetni a nagy kádban is. Szóval én ajánlom Neked ezt, ha ilyenben gondolkozol.
Az okbaby szélesebbnek tûnik, talán az szól mellette. Nekem nem volt ilyen, és el sem tudnám képzelni úgy a fürdetést, hogy nem én fogom a picimet, igaz, én az elsõvel is hagyományos káddal kezdtem, saját kézzel tartottam, és ez az érintés számomra fontos :) Szóval szerintem eléggé fura az ilyen megoldás, de az nem azt jelenti, hogy nem jó. Nekem nem kéne ilyen kád, a testi kontaktus fontos :)
Szia! Nem sértésnek szánom én sem, de anya biztonságosan tartó karjánál valóban nincs jobb! Én sem tenném ilyen tartókba a picim. Nekünk Ikeás egyszerû kiskádunk van, néhány száz forint volt.
Utolsó vagyok: 3 gyermekem van
Nekem a második van és nagyon szerettem. Az elsõ nekem olyan furcsa.
Nekünk az elsõ volt.Nagyon praktikus.Nekünk jól megtartotta a kisfiamat és amikor már tudott egyedül ülni a másik oldalt használtuk.Hidd el, hogy nagyon nagy segítség egy ilyen kád.Nem kell félned, hogy véletlenül belecsúszik a vízbe.A második is jó lehet egyébként.
sehogy, ha nem vagy benne
Pontosan, ezért is hívják zárt-nak.

Azt szeretnek megtudni hogy ittam a kolat es ugy ereztem hogy valami volt benne nem vagyok benne biztos csak gondolom?

lehetnek idegen dolgok a palackba?

Legjobb válasz: de kerulhet bele szilank vagy ilyesmi ami veszelyes?

A kérdező hozzászólása: de kerulhet bele szilank vagy ilyesmi ami veszelyes?
hát kicsi az esély de lehet
Mit kell ennyire túlreagálni????
gina volt :D
vodka volt
Annak se volt letörve amit én ittam...
A kérdező hozzászólása: de az uvegnek a szaja teljes nincs letorve vagy ijesmi ugveg szilank nem kerulehetet bele?
Szerintem az üveg szájáról jöttek le pici mûanyag darabkák. Olyan már nálam is elõfordult.
A kérdező hozzászólása: palackos
A kérdező hozzászólása: nem coca cola, pepsi vettem az uzletbol
Hm, miért nem Coca-Colát ittál akkor már? Vagy kínáltak?
A kérdező hozzászólása: a Pepsi? miert a coca cola igen?es ha igen miert?
Az nem vészes.
A kérdező hozzászólása: De mit keressen benne köröm
A kérdező hozzászólása: Pepsi
Egy helyesírási szótár darabjai voltak benne.
Coca vagy pepszi?
Köröm
A kérdező hozzászólása: na mindegy :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!