Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok a gyerekorvosommal és ajánlottak (1 db)

Nem vagyok megelégedve a gyerekorvosommal és ajánlottak egy jót és szeretnék váltani. Mi ennek a rendje modja?

2hetes baba anyukája

Legjobb válasz: Elõször kérdezd meg a kiszemelt dokit, hogy átvesz e titeket. Ha igen, õ megmondja mi a teendõ, vagy kérdezz rá. Boldog babázást! :o)

Elõször kérdezd meg a kiszemelt dokit, hogy átvesz e titeket. Ha igen, õ megmondja mi a teendõ, vagy kérdezz rá. Boldog babázást! :o)
Kikéred a babád kartonját a legközelebbi "találkozásnál". Megmondod az orvosnak, hogy szeretnél a kicsivel másik orvoshoz menni. Õ nem mondhat rá semmit, kötelessége kiadni a kartont. Felkeresed a másik orvost, neki megmondod, hogy az elõzõvel nem voltál megelégedve, ezért szeretnéd ezentúl hozzá vinni a gyermeked. Ennyi az egész.
Felkeresed az új dokit, hogy átvesz-e titeket. Aztán kapsz egy kikérõ papírt tõle amivel vagy visszamész a régihez és elkéred a baba kartonját, vagy aláírod és feladod postán. A régi doki pedig elküldi a kartont az újnak. egyébként ez felnõttként is így mûködik. Ja indokolni nem kell az orvosváltást, csak ha akarod!
Mi egyszerûen elmentünk az új dokihoz, megbeszéltem vele, hogy vállal, és õ intézte a karton kikérését, így nem kellett már találkoznom a régi dokival...
A kérdező hozzászólása: köszi a válazokat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Két részes overált ráadtok már 1-1/2 évesre hosszabb babakocsis sétára?

Ha igen mennyire öltöztetitek alá?

4

Nem vitaindítás, csak kétszavas válaszokat kérek szépen! Babátok anyatejes vagy tápszeres? Mennyi idős?

30

Hány hónaposan kezdted kóstoltatni a babáddal a gyümölcsöket, zöldségeket?

Mikorra váltott ki egy teljes étkezést? Hogy fogadta a babád és mivel kezdtétek?

3

Mikortól kezdtetek el gyurmázni a gyerkőccel? Főzhető gyurmára gondolok, ami nem ártalmas a szervezetére.

14 hónaposan még kicsi hozzá?Azért gondoltam rá, mert hátha helyhez tudnám vele kötni. Szeret nagyon maszatolni.

6

Mitől lehet, hogy négy napja nincs széklete?

2 nap múlva lesz 10 hetes a babám és négy napja nem kakilt. Vagyis kétszer volt egy pici kakifolt a pelusban, de azt rendes kakinak nem nevezném. Eddig naponta volt valami a pelusban, aztán ezelőtt 2-3 napig kisebb mennyiségek, most meg ugye napok óta szinte semmi.

3

Mit adtok járni nem tudó baba lábára babakocsiban?

Eddig kezes-lábas overált hordott, de ezt kezdi kinőni. A nagyobb méretűhöz vmi kis csizma kellene, de én ilyet még sehol nem láttam.

9

Meddig van a szervezetben antibiotikum hatása? 12 oránként szedtem, ma reggel vettem be az utolsot, mikor kezdhetnék ujbol szoptatni?

6

7 hetes kislányom már 2 hete szortyog. Nem lázas, nem köhög, csak folyamatosan tele van az orra. Voltunk dokinál, nasivin cseppet és orrszívást javasolt. Mit tehetek még, hogy meggyógyuljon?

Szopizni gond nélkül tud,folyamatosan gyarapszik,de nagyon bosszant,hogy már ilyen hosszú ideje tart nála ez a nátha.Ti mit szoktatok használni ilyen esetekben?

5

Ülni nem tudó babát beletennétek 0-18-as autósülésbe?

A hordozó már nagyon szűkös.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!