Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok a (51238 db)

Valószínû tényleg pszichés háttere lehet, mert fiatal vagy még az inkontinenciához.
A kérdező hozzászólása: Ezzel hová fordulhatnék? Anyuéknak nem szeretném elmondani, mert elég kellemetlen ez nekem...
Háziorvos/Gyerekorvos, Iskolapszichológus.
Milyen gyakran történik meg és sikerül eltüntetni a nyomokat? Igyál valami nyugtatót teakeveréket.
Félénk vagy. Túl sokat gondolkodsz rajta, h mit mondj.
A kérdező hozzászólása: hogy változtathatnák ezen?
A kérdező hozzászólása: hogy tudnék változtatni rajta?
Felejtsd azt hogy meg kell felelned a társaságnak.. Baromság. :) Az a bajod hogy görcsölsz mit mondj, minden figyelmed erre irányul. Ilyenkor elõfordul hogy eszedbe jut valami, de mégse mondod, mert szted nem elég vicces, stb.. Felejtsd el! Mondd azt, ami eszedbe jut, ne várj vele (persze azért itt is vannak határok). Csináld ezt sokszor, utána már természetesnek fog tûnni, megszokod. Ha kérdésed van írj. :)
Együttérzek, én is pont ilyen vagyok. Ráadásul a társaságban mégis kikényszerítek magamból egy két szót, az is valami oltári nagy hülyeség, úgyhogy még jobban megszégyenülök. Nem tudom hogy lehetne ezen változtatni, de egy kis önbizalomtréning jól jönne! 20/L
A kérdező hozzászólása: van, hogy bátorságot veszsek magamon és megszólalok, viszont ilyenkor legtöbbször megakad a szavam, vagy amit mondok úgy hangzik mindta nem tudnék fogalmazni..és az az érdekes, hogy ha külön-külön találkozok ezekkel az emberekkel akkr mindegyikkel nyugodtan, minden gond nélkül eltudok beszélgetni..
én is ugyanez vok.elég rossz érzés..

20 éves vagyok, ilyenkor már nem vagyok a kamasz korban ugye?

20 vagyok, de még nem sz?rös az arcom, csak helyenként, de szépen lassan halad végig az állkapcsomon(benövi). ami a méreteimet illeti, most vagyok 177 de 3 hónapja még csak 176 voltam. A farkam az 16 centi, de 2 éve még csak 15 volt. és az izom is még mindig rakódik rám(persze nagyon lassan). Most akkor a kamaszkorban vagyok még mindig? ez elvileg lehetetlen, hisz 20 éves vagyok, nem?

Legjobb válasz: Hát kamaszkorban semmiképp se vagy.

Hát kamaszkorban semmiképp se vagy.
Fiatal felnõtt vagy.
Ez is egyéni, hogy ki meddig fejlõdik.
Azt mondják 24 éves koráig nõ az ember, de persze ez egyénenként változó, de ez a max. kor.
A kamasz kor és az érett férfi között vagy. Ne aggódj, leszel még sokkal szõrösebb és nõhetsz is még. Kb. 3-4 éved van, addigra ki fog alakulni a végleges állapot.
Testileg nem de agyilag ha ilyen kérdést teszel fel akkor biztos hogy még elég gyerek vagy. Ez nem leszúrás...de egy 20 éves ember ilyet kérdezzen, ilyenre ne tudja magától a választ az már fáj...
Inkább bontsd fel az eljegyzést.
Ne haragudj, de ha megakarod csalni, akkor az azt jeneti, hogy nem szereted...
Azért, mert infantilis a személyiséged, nem nõtttél fel, bárhány éve sis vagy, és teljességgel alkalmatlan vagy a házasságra.
Szóval már többször eljutottál idáig, hogy "ott legyél egy lánnyal"? Meddig akarod megjátszani magad? Szerintem nem szúrj ki a csajoddal, hogy ámítod ilyen baromságokkal, mint a jegyesség! Magaddal se szúrj ki, szakíts vele és aztán annyi nõt dugjatsz, amennyit akarsz!
Nem tudom hány éves vagy, de a helyedben várnék még a házassággal. Vagy éretlen vagy hozzá, vagy nem a megfelelõ partner van még melletted.
mocorog a bré?
Miért érzed úgy, hogy megcsalnád? Ezt tisztázd magadban. Mi ezt nem tudhatjuk helyetted.
Egy biztos: bontsd fel az eljegyzést és hagy, hogy a jegyesed egy normális párt találjon magának helyetted!
tedd fel magadban a kérdést miért jut eszedbe a gondolat hogy meg akarod egyáltalán csalni.A felmerülõ problémákat érdemes vele megbeszélni, mitõl van benned hiányérzet, ha van bármilyen téren is.Mert az hogy mégsem tudod megcsalni azt jelenti hogy szereted, tehát érdemes ezért a kapcsolatért küzdeni, kiállni mellette.
Hany eves vagy?
Én férfi létemre azt mondom, hogy kíméld meg magadtól a lányt. Több okból is ez a véleményem, de ezeket most nem részletezem.
Ezt neked kellene tudni megválaszolni. Itt mi csak tippelgetni tudnánk.
meg akarod csalni, de még nem tetted meg. gondolkodj, hogy mi kell neked, elhamarkodottan ne dönts... de a häzassäg komoly dolog, onnan többet nem lépsz ki, oké ma mär lehet, de az meg pocsség. szal vagy egy életre elkötelezed magad mellett, vagy most nemet mondasz, vagy vele maradsz... ezt csak akkor tedd ha szerelmes vagy belé. ha nem akkor kiméld meg a csajt a fäjdalomtól... most vagy soha:)
Depressziónak tûnik, de mi itt nem tudunk semmi biztosat mondani. Hány éves vagy, és fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 18 eves, lany

24 éves vagyok és nem vágyok a szexuális együttlétre, párkapcsolatra vagy az emberek társaságára. Ez baj?

Pornófilmet nézek és a biológia is beindul de az önkielégítés után nem érdekel, teljesen hidegen hagy az egész.Pedig nem vagyok csúnya és nem történt semmi kiskoromban. Eddig mindig vártam hogy majd egyszer engem is elkap az adrenalinhullám de egyre rosszabb. Először a szexuális közömbösség alakult ki de most már az emberektől is távol tartom magam. Jól érzem magam egyedül de a környezetemben már lámpásként világítok. Barátnőm még nem volt bulizni sem járok. Ha tehetem olvasok és színházba járok bakelitet hallgatok. Szerintetek ez fura? Meg kellene változnom vagy ez így normális.

Legjobb válasz: a nem történt semmi kiskorodban egyenlõ azzal hogy kb. normális átlag életed volt, ergo voltak barátaid meg ilyenek?, vagy már akkor se voltak, CSAK nem is csesztettek meg ilyenek.

a nem történt semmi kiskorodban egyenlõ azzal hogy kb. normális átlag életed volt, ergo voltak barátaid meg ilyenek?, vagy már akkor se voltak, CSAK nem is csesztettek meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. elég érdekes és egyöntetû volt.
semmi gond ezzel, csak azt jelenti, hogy aszexuális és antiszociális vagy :) de ez nem sértés, csak egy vélemény :) de ha így vagy boldog, akkor semmi probléma
Én azt tudom tanácsolni hogy hagyd abba a maszturbálást de teljesen. Meglátod pár nap, 1-2 hét után teljesen máshogy fogsz gondolkozni.
téged* am meg olvass pszichológiát, és meg tudod mi miért van
igen, elég baj ha nyugdíjasként éled az életed de ha neked ez tesz boldoggá
Boldog ember!
Amíg téged nem zavar, addig nem baj :) A probléma ott van, hogy a hozzád illõ stílusú/életvitelû lányok ugyanígy olvasnak és régi zenét hallgatnak, így elég nehéz lesz találkozni velük. Próbálkozz az egyetemi könyvtárban, bölcsészkarhoz kapcsolódó helyeken!
én is elvont vagyok, nyugi.
Én azt tartom, hogy az ember társas lény, és kell ne egy társ, vagy a társaság...Ilyen értelemben változhatnál, de ha te jól érzed magad a bõrödben, akkor meg minek változni? Mondjuk lehet azért nem hiányzik a szex, mert nem tudod (még) mi a jó. Az olvasással, bakelit lemez hallgatással, színházba járással nincs semmi baj.:) Eléggé magadnak valónak tûnsz, bocs nem akarlak megbántani, csak én teljesen nyitott ember vagyok mások irányában, és szeretek ismerkedni. Így kicsit nekem fura, ha valaki elzárkózik mások elõl. Teljesen mások vagyunk. Ha neked lennék próbálnék ismerkedni, lehet találsz egy hozzád való hercegnõt. :) ( ha fiú vagy, de úgy vettem le, hogy igen. )
Tény, hogy ilyen beállítottságú ember nem sok rohangál az utcán. De szerintem teljesen normális. Én sem járok bulizni, így sajnos nem vagyok egy nagy társasági ember. Barátnõre csak annyit tudok mondani, hogy nekem sem volt még(a különbség csak annyi, hogy én nagyon szeretném ha lenne). Szóval te teljesen normális vagy és nem baj, hogy így éled a mindennapjaidat! 19/F
ezt a kérdést tedd fel magadnak, majd válaszold is meg. mással meg ne foglalkozz.
Szerintem csak siman mozgashianyban szenvedsz, el kellene menned sportolni, vagy otthon elkezdeni es meglatod beindulnak a hormonjaid, sokkal jobban fogod erezni magad. A többi meg azutan jön magatol.

Csajok, az szerintetek nagy baj, ha nem vagyok a külsőtökre nagyon válogatós?

ha egy nagyon minimális szintet megüt a csaj külsőre,és normális, akkor már járnék is vele.nektek ez menyire okoz gondot?

Legjobb válasz: nem vagyok lány de szerintem ez senkinek sem okoz gondot...

nem vagyok lány de szerintem ez senkinek sem okoz gondot...
nem, de látatlanba nehéz mondani vmit 20
A kérdező hozzászólása: ha valamelyik nõ szeretne képet és egyebeket, majd úgyis ir privátot.mellesleg 22 vagyok
nem tudom ha neked jó akkor miért lenne gáz :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok lány, ezért nem tudhatom mi jó nekik, és mi nem.

Az normális, ha egy 16 éves szűz lány egyáltalán nem vágyik a szexre?

Legjobb válasz: Én fiú vagyok, szintén 16 éves, és úgyérzem még van idõ arra is bõven, nem kell elsietni semmit...

Én fiú vagyok, szintén 16 éves, és úgyérzem még van idõ arra is bõven, nem kell elsietni semmit...
Normális. Végülis miért vágyna rá olyan rettentõen, ha egyszer nem ios tudja milyen az? A kortársaidban is inkább kíváncsiság van mint igazi vágy.
Inkább ez legyen, mint hogy 11 évesen szexelj!! SEmmi baj, majd eljön az ideje!!Ne izgulj, minden rendben.
egyet értek a palival (legelsõ hozzászóló) vna rá idõ bõven + mé ne lennen ormális? normálisabb mniz azo an idétlen ribik akik már már az ucán fûvel fával öcce jönek :D + ha ugy nézzük még aranyos is legalább nem szexmániás vagy :Dhehe a nimfo csajok töbnyire bunkók :D
Teljesen normális, fogod érezni, ha valakivel már nagyon itt az ideje... szerelembõl...
szia!ez normális dolog.sõt!az ilyet soha nem szabad elkapkodni.én pl 19évesen vesztettem el, most 20vagyok.nem maradsz le semmirõl:) eljön mindennek a maga ideje.érezni fogod nyugi:)
Ne izgulj teljesen normális, 17 éves srác vagyok és én sem vágyom a szexre mindenáron, sokszor lett volna lehetõségem, hogy elveszítsem, de ennek ellenére mégse tettem és nem bántam meg. Nem az a lényeg, hogy mikor veszted el, hanem, hogy kivel és ha igazán szereted azt akivel el szeretnéd veszteni akkor élvezni fogod az elsõ alkalmat :) ;)
Teljesen igazat adok az uccsó hozzászólónak!Bár nekem egy kissé korai volt, nem bántam meg, hogy a mostani barátommal volt!(pont ma történt fél éve!) :D
Teljesen normális!!! Sajnos manapság nagyon ritka, hogy egy tini így gondolkodik. A diszkókba minden csitrit beengednek, hogy legyen forgalom, és szinte egytõl egyig próbálták már a szexet. Nem meredsz le semmirõl. Az elsõ alkalom legyen intim meghitt és ami a legfõbb, biztonságos!
Keress szüzet! Én belemennék, mert szûz vagyok.
A kérdező hozzászólása: ok, és nem is akarod elveszíteni?
Majd egyszer, de még ráér. Ha egy pasi mondaná, hogy még várjunk akkor azt gondolnám, hogy szeret és vigyázni akar rám. De hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok, de én nem igazán akarok többet szexelni csak orálisan kényeztetni a lányokat és szolgálni õket.Persze ha egy lány ezt elfogadná, õ tarthatna szeretõt mert tudom hogy a legtöbb nõnek kell az aktus is.Engem a megalázottság izgat benne, hogy le kell mondanom a szexrõl miközben mondjuk van egy vonzó barátnõm aki másokkal szexel, engem meg szolgaként kezel
Az ilyen nõszemélyt idõsebb formában megkapod , csak az meg lehet neked nem jön be.
Hm jol hangzik 17l en is szuz vagyok.

Miért van az, hogy egyes lányok egyáltalán nem vágynak a szexre? Ismerek olyan lányt aki 18 éves és még nem masztizott soha és nem is izgul fel semmire, ez normális?

:)

Legjobb válasz: Vannak akik maguktól ne mindulnak be. Elõfordulhat ilyen is. Kicsit késõn érõ típus, rossz neveltetést, stb stb. De ha összejön egy számára megfelelõ sráccal és elszabadulnak az "indulatok"...

Vannak akik maguktól ne mindulnak be. Elõfordulhat ilyen is. Kicsit késõn érõ típus, rossz neveltetést, stb stb. De ha összejön egy számára megfelelõ sráccal és elszabadulnak az "indulatok"...
Ha igazat mond :) Nehezen tudom elképzelni, de biztos van ilyen is. Majd ha belekóstolt a dolgokba, biztos máshogy fog hozzá állni.
A kérdező hozzászólása: Ha szóba hozom az ilyen témát attól is irtózik :D
van aki irtózik a masztitól, akár a saját maga kielégülésérõl, akár máséról van szó. lehet a háttérben szülõi szigor, vallásosság, esetleg rossz élmény, bármi. remélhetõleg ez nem fog a párkapcsolata alatt frigiditásba átcsapni, hanem ha érzi, hogy a partnere szereti, akkor feloldódik
ez nekem is furi.. nem tom. van olyan haverom, akinek az exe azt kérdezte h minek azt csinálni.. no comment.. 23L
Vannak aszexuálisok. Vagy csak beszélgetni nem szeret róla.
a) csinalja, csak valamiert szegyelli/semmi kozod hozza ezert nem beszel rola/titkolja/tagadja b) prüd c) aszexualis

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!