Találatok a következő kifejezésre: Nem vagyok a (47316 db)

Valószínû tényleg pszichés háttere lehet, mert fiatal vagy még az inkontinenciához.
A kérdező hozzászólása: Ezzel hová fordulhatnék? Anyuéknak nem szeretném elmondani, mert elég kellemetlen ez nekem...
Háziorvos/Gyerekorvos, Iskolapszichológus.
Milyen gyakran történik meg és sikerül eltüntetni a nyomokat? Igyál valami nyugtatót teakeveréket.
Félénk vagy. Túl sokat gondolkodsz rajta, h mit mondj.
A kérdező hozzászólása: hogy változtathatnák ezen?
A kérdező hozzászólása: hogy tudnék változtatni rajta?
Felejtsd azt hogy meg kell felelned a társaságnak.. Baromság. :) Az a bajod hogy görcsölsz mit mondj, minden figyelmed erre irányul. Ilyenkor elõfordul hogy eszedbe jut valami, de mégse mondod, mert szted nem elég vicces, stb.. Felejtsd el! Mondd azt, ami eszedbe jut, ne várj vele (persze azért itt is vannak határok). Csináld ezt sokszor, utána már természetesnek fog tûnni, megszokod. Ha kérdésed van írj. :)
Együttérzek, én is pont ilyen vagyok. Ráadásul a társaságban mégis kikényszerítek magamból egy két szót, az is valami oltári nagy hülyeség, úgyhogy még jobban megszégyenülök. Nem tudom hogy lehetne ezen változtatni, de egy kis önbizalomtréning jól jönne! 20/L
A kérdező hozzászólása: van, hogy bátorságot veszsek magamon és megszólalok, viszont ilyenkor legtöbbször megakad a szavam, vagy amit mondok úgy hangzik mindta nem tudnék fogalmazni..és az az érdekes, hogy ha külön-külön találkozok ezekkel az emberekkel akkr mindegyikkel nyugodtan, minden gond nélkül eltudok beszélgetni..
én is ugyanez vok.elég rossz érzés..

20 éves vagyok, ilyenkor már nem vagyok a kamasz korban ugye?

20 vagyok, de még nem sz?rös az arcom, csak helyenként, de szépen lassan halad végig az állkapcsomon(benövi). ami a méreteimet illeti, most vagyok 177 de 3 hónapja még csak 176 voltam. A farkam az 16 centi, de 2 éve még csak 15 volt. és az izom is még mindig rakódik rám(persze nagyon lassan). Most akkor a kamaszkorban vagyok még mindig? ez elvileg lehetetlen, hisz 20 éves vagyok, nem?

Legjobb válasz: Hát kamaszkorban semmiképp se vagy.

Hát kamaszkorban semmiképp se vagy.
Fiatal felnõtt vagy.
Ez is egyéni, hogy ki meddig fejlõdik.
Azt mondják 24 éves koráig nõ az ember, de persze ez egyénenként változó, de ez a max. kor.
A kamasz kor és az érett férfi között vagy. Ne aggódj, leszel még sokkal szõrösebb és nõhetsz is még. Kb. 3-4 éved van, addigra ki fog alakulni a végleges állapot.
Testileg nem de agyilag ha ilyen kérdést teszel fel akkor biztos hogy még elég gyerek vagy. Ez nem leszúrás...de egy 20 éves ember ilyet kérdezzen, ilyenre ne tudja magától a választ az már fáj...
Depressziónak tûnik, de mi itt nem tudunk semmi biztosat mondani. Hány éves vagy, és fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 18 eves, lany

Csajok, az szerintetek nagy baj, ha nem vagyok a külsőtökre nagyon válogatós?

ha egy nagyon minimális szintet megüt a csaj külsőre,és normális, akkor már járnék is vele.nektek ez menyire okoz gondot?

Legjobb válasz: nem vagyok lány de szerintem ez senkinek sem okoz gondot...

nem vagyok lány de szerintem ez senkinek sem okoz gondot...
nem, de látatlanba nehéz mondani vmit 20
A kérdező hozzászólása: ha valamelyik nõ szeretne képet és egyebeket, majd úgyis ir privátot.mellesleg 22 vagyok
nem tudom ha neked jó akkor miért lenne gáz :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok lány, ezért nem tudhatom mi jó nekik, és mi nem.

Az normális, ha egy 16 éves szűz lány egyáltalán nem vágyik a szexre?

Legjobb válasz: Én fiú vagyok, szintén 16 éves, és úgyérzem még van idõ arra is bõven, nem kell elsietni semmit...

Én fiú vagyok, szintén 16 éves, és úgyérzem még van idõ arra is bõven, nem kell elsietni semmit...
Normális. Végülis miért vágyna rá olyan rettentõen, ha egyszer nem ios tudja milyen az? A kortársaidban is inkább kíváncsiság van mint igazi vágy.
Inkább ez legyen, mint hogy 11 évesen szexelj!! SEmmi baj, majd eljön az ideje!!Ne izgulj, minden rendben.
egyet értek a palival (legelsõ hozzászóló) vna rá idõ bõven + mé ne lennen ormális? normálisabb mniz azo an idétlen ribik akik már már az ucán fûvel fával öcce jönek :D + ha ugy nézzük még aranyos is legalább nem szexmániás vagy :Dhehe a nimfo csajok töbnyire bunkók :D
Teljesen normális, fogod érezni, ha valakivel már nagyon itt az ideje... szerelembõl...
szia!ez normális dolog.sõt!az ilyet soha nem szabad elkapkodni.én pl 19évesen vesztettem el, most 20vagyok.nem maradsz le semmirõl:) eljön mindennek a maga ideje.érezni fogod nyugi:)
Ne izgulj teljesen normális, 17 éves srác vagyok és én sem vágyom a szexre mindenáron, sokszor lett volna lehetõségem, hogy elveszítsem, de ennek ellenére mégse tettem és nem bántam meg. Nem az a lényeg, hogy mikor veszted el, hanem, hogy kivel és ha igazán szereted azt akivel el szeretnéd veszteni akkor élvezni fogod az elsõ alkalmat :) ;)
Teljesen igazat adok az uccsó hozzászólónak!Bár nekem egy kissé korai volt, nem bántam meg, hogy a mostani barátommal volt!(pont ma történt fél éve!) :D
Teljesen normális!!! Sajnos manapság nagyon ritka, hogy egy tini így gondolkodik. A diszkókba minden csitrit beengednek, hogy legyen forgalom, és szinte egytõl egyig próbálták már a szexet. Nem meredsz le semmirõl. Az elsõ alkalom legyen intim meghitt és ami a legfõbb, biztonságos!

24 éves vagyok és nem vágyok a szexuális együttlétre, párkapcsolatra vagy az emberek társaságára. Ez baj?

Pornófilmet nézek és a biológia is beindul de az önkielégítés után nem érdekel, teljesen hidegen hagy az egész.Pedig nem vagyok csúnya és nem történt semmi kiskoromban. Eddig mindig vártam hogy majd egyszer engem is elkap az adrenalinhullám de egyre rosszabb. Először a szexuális közömbösség alakult ki de most már az emberektől is távol tartom magam. Jól érzem magam egyedül de a környezetemben már lámpásként világítok. Barátnőm még nem volt bulizni sem járok. Ha tehetem olvasok és színházba járok bakelitet hallgatok. Szerintetek ez fura? Meg kellene változnom vagy ez így normális.

Legjobb válasz: a nem történt semmi kiskorodban egyenlõ azzal hogy kb. normális átlag életed volt, ergo voltak barátaid meg ilyenek?, vagy már akkor se voltak, CSAK nem is csesztettek meg ilyenek.

a nem történt semmi kiskorodban egyenlõ azzal hogy kb. normális átlag életed volt, ergo voltak barátaid meg ilyenek?, vagy már akkor se voltak, CSAK nem is csesztettek meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. elég érdekes és egyöntetû volt.
semmi gond ezzel, csak azt jelenti, hogy aszexuális és antiszociális vagy :) de ez nem sértés, csak egy vélemény :) de ha így vagy boldog, akkor semmi probléma
Én azt tudom tanácsolni hogy hagyd abba a maszturbálást de teljesen. Meglátod pár nap, 1-2 hét után teljesen máshogy fogsz gondolkozni.
téged* am meg olvass pszichológiát, és meg tudod mi miért van
igen, elég baj ha nyugdíjasként éled az életed de ha neked ez tesz boldoggá
Boldog ember!
Amíg téged nem zavar, addig nem baj :) A probléma ott van, hogy a hozzád illõ stílusú/életvitelû lányok ugyanígy olvasnak és régi zenét hallgatnak, így elég nehéz lesz találkozni velük. Próbálkozz az egyetemi könyvtárban, bölcsészkarhoz kapcsolódó helyeken!
én is elvont vagyok, nyugi.
Én azt tartom, hogy az ember társas lény, és kell ne egy társ, vagy a társaság...Ilyen értelemben változhatnál, de ha te jól érzed magad a bõrödben, akkor meg minek változni? Mondjuk lehet azért nem hiányzik a szex, mert nem tudod (még) mi a jó. Az olvasással, bakelit lemez hallgatással, színházba járással nincs semmi baj.:) Eléggé magadnak valónak tûnsz, bocs nem akarlak megbántani, csak én teljesen nyitott ember vagyok mások irányában, és szeretek ismerkedni. Így kicsit nekem fura, ha valaki elzárkózik mások elõl. Teljesen mások vagyunk. Ha neked lennék próbálnék ismerkedni, lehet találsz egy hozzád való hercegnõt. :) ( ha fiú vagy, de úgy vettem le, hogy igen. )
Tény, hogy ilyen beállítottságú ember nem sok rohangál az utcán. De szerintem teljesen normális. Én sem járok bulizni, így sajnos nem vagyok egy nagy társasági ember. Barátnõre csak annyit tudok mondani, hogy nekem sem volt még(a különbség csak annyi, hogy én nagyon szeretném ha lenne). Szóval te teljesen normális vagy és nem baj, hogy így éled a mindennapjaidat! 19/F
ezt a kérdést tedd fel magadnak, majd válaszold is meg. mással meg ne foglalkozz.
Szerintem csak siman mozgashianyban szenvedsz, el kellene menned sportolni, vagy otthon elkezdeni es meglatod beindulnak a hormonjaid, sokkal jobban fogod erezni magad. A többi meg azutan jön magatol.

Komoly kapcsolatra ennyire nem vágynak a mai fiatal lányok?

16 éves létemre nem vagyok olyan hogy ezt is meg azt is megdugni hanem 1 valakire vágyok akivel mindent megbeszélhetek stb.-stb. De úgy látom a mai lányok erre ennyire nem fogékonyak vagy csak ennyire rossz helyen keresgélek? Lányok ti hogy érzitek?

Legjobb válasz: Mindig van kivétel. Tádááámmm... :) 15/L vagyok, és igen, kimondható, hogy komoly kapcsolatra vágyom, bár ez olyan felnõttesen hangzik... :) Szóval nem azt akarom, hogy abból álljon a kapcsolat, hogy "Jajj, Nyuszóóómuszóóó, de szeretlek, szeri van" "Puszcsizlak, hihihi" ... :D Hanem normális, értelmes beszélgetések, õszinte érzelmek, értékes közös programok, õszinteség, bizalom...

Mindig van kivétel. Tádááámmm... :) 15/L vagyok, és igen, kimondható, hogy komoly kapcsolatra vágyom, bár ez olyan felnõttesen hangzik... :) Szóval nem azt akarom, hogy abból álljon a kapcsolat, hogy "Jajj, Nyuszóóómuszóóó, de szeretlek, szeri van" "Puszcsizlak, hihihi" ... :D Hanem normális, értelmes beszélgetések, õszinte érzelmek, értékes közös programok, õszinteség, bizalom...
Én úgy veszem észre, hogy a fiúk nem akarnak. De most a lányok úgy is azt mondják, hogy a fiúk a hibások, a fiúk meg a lányokat hibáztatják. Az én környezetemben nem kevés lány van aki vágyna kapcsolatra és most nem azokra gondoltam akik , , defektesek". /L
De vágynak, csak ha nem szerelmesek, nem kell nekik komoly kapcsolat. Illetve nem fognak komoly kapcsolatba kezdeni valakivel, aki csak úgy bejön nekik, szexre jó.... stb. Persze bocsi, ez sem mindenkire igaz, nyilván sokan komoly kapcsolatot szeretnének csak, de akkor meg ne ebben keresd a hibát, hanem abban, hogy nem te kellesz nekik!
Minek? 16 évesen 99%uk tudja hogy nem azzal fogja leélni az életét akivel, szóval minek is akarjon komoly kapcsolatot.
Le lehet engem pontozni, akkor is erre vágyom :)
A kérdező hozzászólása: Egyet értek veled utolsó.:) Most az egy dolog "úgy se vele fogod..." ezt a szöveget ismerem de ameddig "lehet" miért ne lehetne komoly az kapcsolat? Ha vége lesz 1x úgy is vége lesz. Az most más tészta hogy sz*rabb is lesz elhagyni.
Ez az :) Nem tudhatjuk, hogy mikor csap le ránk a sors :DDD Lehet, hogy 15 évesen, lehet, hogy 22, lehet, hogy csak 35, lehet, hogy soha.... de akkor soha ne próbálkozzunk? :) Hülyeség...

Osztálytársaimmal szoktunk szkanderozni és nem vagyok a legjobb, na ebben szeretnék javulni. Fekvőtámasz megfelelő lenne, és ha igen h csináljam (messze a két kart vagy inkább közel)?

16 éves 188 centi és 70kg

Legjobb válasz: Szerintem azért nem vagy jó szkanderban, mert nagyon magas vagy, hozzá vékony is. Hosszú a karod, és ezáltal nagyobb az erõkar is, amivel dolgozol. Ha nagyobb az erõkar, ugyanannyi erõ kifejtéséhez nagyobb erõ kell. Szerintem az, hogy valaki jó szkanderban, az nagy részben genetikai adottság is. Én is jó vagyok szkanderban(bár ezt nem dicsekvésnek írom!!), pedig soha sem edzettem rá, mert olyan az alkatom is:ugyanennyi idõs vagyok, nálad kb. 5 centivel alacsonyabb vagyok, de 20 kilóval nehezebb(és nem vagyok kövér!) Valamenyit tudsz szerintem javítani bicepszezéssel, és a technia csiszolásával: szkanderozás közben csuklózol(sokan azt mondják, hogy nem szabályos, pedig igenis az, nézz meg egy szkanderversenyt!).

Szerintem azért nem vagy jó szkanderban, mert nagyon magas vagy, hozzá vékony is. Hosszú a karod, és ezáltal nagyobb az erõkar is, amivel dolgozol. Ha nagyobb az erõkar, ugyanannyi erõ kifejtéséhez nagyobb erõ kell. Szerintem az, hogy valaki jó szkanderban, az nagy részben genetikai adottság is. Én is jó vagyok szkanderban(bár ezt nem dicsekvésnek írom!!), pedig soha sem edzettem rá, mert olyan az alkatom is:ugyanennyi idõs vagyok, nálad kb. 5 centivel alacsonyabb vagyok, de 20 kilóval nehezebb(és nem vagyok kövér!) Valamenyit tudsz szerintem javítani bicepszezéssel, és a technia csiszolásával: szkanderozás közben csuklózol(sokan azt mondják, hogy nem szabályos, pedig igenis az, nézz meg egy szkanderversenyt!).
A kérdező hozzászólása: Csajozni szeretnék mert unatkozom
http://www.youtube.com/watch?v=sXPZoXSpzxc&feature=player_em.. aki nem ért a szkanderhoz az ne is csinálja, amiket szerintem ti gondoltok az nem a valódi szkander, az igaziban egész testtel dõlünk bele nem csak a kar mozog ha ezt csináljuk könnyen olyan bajunk lehet mint a fenti videoban.
Helló!Én 15 éves vagyok és nagyon jó vagyok szkanderban (csak ha már ez a téma akkor osztályban is a legjobb vagyok xd)Na tehát, a fekvõtámasz nem feltétlenül jó a szkanderra vagyis ne ezt csináld.Én az egykezes súlyzóval való bicepszezést, alkarozást tudom ajánlani és a testalkat is sokat számít.

A barátommal nem járunk bulizni. Egyszerűen nem vágyunk a zsufolt diszkókra. Más tippek egyéb szorakozási lehetöségekre? (len)

discoba ne mszeretnénk járni, nem vágyunk rá, tudnátok más kikapcsolodási helyeket mondani? CSak mert nehogy ellaposodjon a kapcsi!

Legjobb válasz: nem kötelezõ a diszkóba járni:) mehettek moziba, vagy színházba. esetleg sportolhattok együtt vagy kirándulni, túrázni. vagy még egy lehetõség lehet az hogy valamelyikõtök baráti körével elmentek sörözgetni vagy kávézni. találjátok fel magatokat:) sok sikert:)

nem kötelezõ a diszkóba járni:) mehettek moziba, vagy színházba. esetleg sportolhattok együtt vagy kirándulni, túrázni. vagy még egy lehetõség lehet az hogy valamelyikõtök baráti körével elmentek sörözgetni vagy kávézni. találjátok fel magatokat:) sok sikert:)
Ha olyan helyen laktok akkor el lehet menni kirándulni. Vagy fürdõzni egyet. Mi sem járunk discoba. Mi inkább elmegyünk a közeli dobokba egyet sétálni. Volt olyan is, hogy egy kisebb tárassággal találkoztunk és õk megkértek minket csatlakozzunk hozzájuk. Még pénzbe sem kerül és szereztünk sok-sok ismerõsöket.
Ismerõsökkel kisebb házibuli, dvd-zés, sörözés, sétálás, kirándulás, fürdõzés, beülni valahova, stb.
elsõnél azt olvastam h spóroljatok együtt :D
Akasszatok együtt burzsujt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!