Találatok a következő kifejezésre: Nem vérzek nincs barna (2 db)

Nem vérzek és nincs barna folyásom se, de mikor megyek wc-re barnás darabokat látok a vizeletembe és a papíron is érdekes baraság van de nem folyás szerű? Baj lehet a Picikénkkel?

Legjobb válasz: Reméljük nincs gond, de csak akkor tudsz megnyugodni, ha látott az orvos. Én nem várnék, azonnal felkeresném! sok szerencsét!!!

Reméljük nincs gond, de csak akkor tudsz megnyugodni, ha látott az orvos. Én nem várnék, azonnal felkeresném! sok szerencsét!!!
Szia!Irány az orvos ne várj semmit!!!!Ne félj nem lesz semmi baj csak orvos lásson.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak hétfön tudok az orvosomhoz menni.Nagyon ideges vaggyok és félek nehogy baja legyen a picinek.
Nem tudnál bemenni ügyeletre? Ilyenkor nem számít kihez mész, csak rovos lásson, segíteni fognak hidd el.Biztos nincs semmi baj, de én a helyedben nem várnék hétfõig.Vagy legalább telefonálj a dokinak.
Szia! Nekem is voltak ugyanilyen tüneteim. Én sem véreztem, csak nekemis volt a papíron barnázás mikor kimentem pisilni. Nálam a 7. és a 9. héten jelentkezet, és 1-2 napig tartott. Nálunk lombikkal sikerült a pici, úgyhogy én amúgyis sokkal jobban túlihegem a dolgokat:) Azonnal rohantuk az orvoshoz, és megnézte a picit. Természetesen mindent rendben talált, de így voltunk nyugodtak.Azt mondta, ilyen elõ szokott fordulni, de ágyban kellett maradni, amíg teljesen el nem múlt. Nagy baj akkor van azt mondta, ha vörös vér ürül, és görcsök is kísérik, de jól tettük, hogy bementünk. Úgyhogy mindenképp menj el az orvosodhoz, csak hogy megnyugodj, meg minden terhesség más, de biztos minden rendben lesz a babáddal! Jó egészséget kíván egy 14 hetes kismami!

Ma 3 hete hogy szültem. Még mindig vérzek hol barna jön, hol piros, de nem nagy mennyiség. Szerintetek normális, hogy kellemetlen szaga van? Úgy hallottam hogy nem gond, ha nincs láz meg ilyesmi.

Ma reggel óta iszonyúan fáj a derekam, olyan mint a szülési fájások,de azért jóval enyhébb.Mitõl lehet ez?

Legjobb válasz: Tükörbe nézem, de nem látom a varratokat sem.És úgy fáj a hasam mint mikor megvan a menszesz.

A kérdező hozzászólása: Tükörbe nézem, de nem látom a varratokat sem.És úgy fáj a hasam mint mikor megvan a menszesz.
Szia, én több mint 5 hétig vérezgettem szülés után. Nekem is volt szaga, alig vártam hogy elmúljon. Idõnként nekem is fájt a hasam, hol éles fájdalmat, hol pedig menstruációs rövid ideig tartó görcsöm volt. Ma 8 hete szültem, és kontrollon minden ok volt :)
Szia! Én 8 hete szültem, tegnap voltam kontrollon, de még mindig van egy kis vérzésem. Doki megnézett, azt mondta, semmi gond, kicsit hátrahajló a méhem, ezért tisztul nehezebben. (Pedig már el tudnám képzelni a napjaimat nélküle.) Mit értesz kellemetlen szag alatt? Az alvadt vér normális, savanyú szagát, vagy attól eltérõ, másabb? Ha "csak" a vér szaga, akkor szerintem nem lehet gond, de inkább nézesd meg magad a dokiddal, minthogy gond legyen! :)
Azt hiszem, normális a kellemetlen szag -- én majdnem 7 hete szültem, az én lochiámnak is (ami már nem vér és nem "menzesz-szagú") irgalmatlan bûze volt, lassan már teljesen megszûnik ez végre. A hasfájáshoz sajnos nem tudok érdemben hozzászólni :(
nekem is kb. 8 hétig volt vérzésem, hol erõsebb hol gyengébb!Szaga az irtózatos volt! :( Már szerencsére elmult! :) A varratokat nem val. hogy látni fogod, mert már felszívódó varratokat használnak!Nekem például, nem dolgozta fel a szervezetem és begyulladt a varrat és kifakadt ami utána jött ki!szülés után 6 héttel még nem tudtam leülni! Nem kell megijedni...el fog mulni a vérzés, csak idõ kell mire helyre áll a hormonháztartásod!Most azért sok minden megváltozott oda bennt!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap inkább elmegyek az orvoshoz, hogy megnyugodjak, mert még 3 hét van a kontrollig és addig megörülök, hogy minden okés e.De ez a szag, iszonyatos:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!