Találatok a következő kifejezésre: Nem vérzek nincs (56 db)

Missed ab. után 1 héttel, ha nem vérzek, nincs semmi folyás, plusz fájdalom, biciklizhetek már?

Legjobb válasz: Missed ab után simán, ha jól érzed magad. Anno én nem "kíméltem" magam. A mûtét napján semmit nem csináltam, utána 1 napot otthon voltam és másnap mentem dolgozni.

Missed ab után simán, ha jól érzed magad. Anno én nem "kíméltem" magam. A mûtét napján semmit nem csináltam, utána 1 napot otthon voltam és másnap mentem dolgozni.

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi leh

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi lehet ez és milyen kenőcsöt használjak amitől megszűnik ez a borzalmas viszketés. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi leh

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi lehet ez és milyen kenőcsöt használjak amitől megszűnik ez a borzalmas viszketés. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

1-2 hete gyökérkezelt fogam van, 3szor ideiglenes töméssel. Nem vérzik, nincsen benne ideg. Mondtam a dokinak, hogy nem fáj alapjáraton, de ha ráharapok 1 puha fött tésztára, már érzékeny?

A fogam oldaltis lyukas lett, oda is tett anyagot, és a koronán kívül betömte. úgyérzem nyomja a másik odali fogamat is ami hozzáér. Kérdésem mit tegyek? Paradontaxal mosom fogam corsodyllal öblögetek néha. Nem értem?

Legjobb válasz: kis evés után még inkább fájdogált azegész fogsorom lassan. de az ínyem nem

A kérdező hozzászólása: kis evés után még inkább fájdogált azegész fogsorom lassan. de az ínyem nem
A kérdező hozzászólása: felhívtam a dokit... hát ez jó ha rendesen szedem a gyógyszert antibiotikumot akkor nem gyulladhat be... hát szedem :D
A kérdező hozzászólása: megint...virslire fájt... sík egyenes nincsen rajta rágófelület. arra gondolok hogyo lyan mélyen betömte és annyi cuccal, hogy fájni is fog. nem tudom koronát kellene rá tetetnem, de nem akarom hogy rtátegye 23000ért aztán lekeljen szedni mert fáj a fogam alatt . ezt ráragasztják vagy mi?mert nem a fogam fáj, hanem a nyomástól fáj a rágórésztöl indulva. ha a korona ragasztós dolog, akkor nem éri nyomás a felületet a fogamon ergo nem fáj. jó a logikám?
A kérdező hozzászólása: érdekes szedem ésjobb. de még mindig érzékeny! puhára is. de nem annyira
Kliont fogra még nem hallottam, de az orvosod tudja. Majd írd meg, hatott-e.
A kérdező hozzászólása: végül kliont kaptam. remélem hatni fog
A kérdező hozzászólása: pébteken felhívtam, ugyanezt mondta :D hétfön megyek kiiratni. remélem segít :)
Akkor Dalacin c-t írass ki, akár ügyeleten is, az jó rá.
A kérdező hozzászólása: berakta ja. azért mert hogy alapjáraton nem fáj a fogam, nem várzik. én meg ahogy utánnanéztem eléggé úgyérzem az ínyemmel van baj a gyökérnél bent lehet gyulladás amit anttibiotikumos kezelés vagy mütét segít ... ez az íny valami tegnap nétztem.
Az nincs rendben. Vissza kell menni, újra áttisztíttatni. Még nem szabad lezárni. A gyökértömést már berakta, vagy még a gyógytömés van benne?
A kérdező hozzászólása: pedig azóta van hogy gyökérkezelték, és ez a fogam mozog enyhén vagyis olyan érzés, és végignyomkodtam a fogaimat, csak ez az érzékeny nyomásra. ezért vagyok tuti biztos hogy ezzel van valami. gyök kezelés elött nem volt még semmi problem vele :D
szerintem nem az a fogad fáj már ...ha nem 1 másik.
Ha beszedted, és még mindig fáj, szedesd ki a gyökértömést, és tisztítsa ki újra.

12 hetes terhességnél mekkora probléma az ha fáj a hasam közepe? Nem vérzek nincs barnázás csak néha fáj hátrahajló méhem van, ez gondot okoz majd a továbbiakban?

Legjobb válasz: Fáj a hasad közepe?Görcsöl vagy húzódik? Nekem is hátrahajló méhem van,de semmi gondot nem okozott egyik terhességemnél sem. 2 év 3 hónapos kiscsaj anyukája,és 27 hetes kismami

Fáj a hasad közepe?Görcsöl vagy húzódik? Nekem is hátrahajló méhem van, de semmi gondot nem okozott egyik terhességemnél sem. 2 év 3 hónapos kiscsaj anyukája, és 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: olyan érzés mintha huzodna.elsö baba ezért nem tudom eldönteni hogy baj e vagy nem?doki azt mondta nincs baj a babával de nekem ez akkor is furi hogy ilyent érzek
Ne legyen fura, nekem is van ilyen, és már 24 hetes vagyok.Az elején pedig kifejezetetten görcsöltem, és sem a babának sem nekem nem volt semmi különösebb bajom.Egyszerûen ilyen típusok vagyunk, illetve a hátrahajló méh is közrejátszik.Nyugi :)
Nyugi, nekem az elsõ 3 és fél hónapban szinte folyamatos görcseim voltak (minden nap görcsöltem), de a doki azt mondta, hogy semmi gond nincs, de hogy megnyugodjak elküldött UH-ra is. Valószínû neked is el fognak múlni a görcsök.
Szia! Nekem enyhén hátrahajló a méhem, de ez semmi gondot nem okoz, inkább régebben jelentettek neki nagyobb jelentõséget ( akkor is inkább a teherbeesés nehézségével kötötték össze) - nekem a 14 héten volt 2-3 nap, amikor rettenetesen húzódott a méhem, ilyenkor emelkedik ki a kis medencébõl, nyúlnak a szalagok, ne aggódj!
szerintem nem a hátrahajlás miatt van, hanem egyszerûen nõ a méhed, húzódnak az izmok, szalagok. Én a második babámat várom, elsõnél is most is fáj a hasam alja, vagy oldalt, doki mondta, hogy ez teljesen normális, szóval ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a hozzászolásokat,

15 hetesen mindjárt megjön-érzés? Ugye nincs baj? Nem vérzek természetesen.

Legjobb válasz: Semmi probléma, van akinek egész végig megmarad ez az érzés. Ha semmi probléma nincsen, vérzés barnázás, akkor nyugi. Boldog babavárást. 25 hetes kismama

Semmi probléma, van akinek egész végig megmarad ez az érzés. Ha semmi probléma nincsen, vérzés barnázás, akkor nyugi. Boldog babavárást. 25 hetes kismama
Szia! Nekem is volt egy hete, akkor voltam 15 hetes, és hullámokban nekem is elõjött a menzis érzés, de hol elõjött, hol elmult! Nemvészes, ne aggodj!
Szia! Semmi baj nincs, nagyon sok kismamának van ilyen érzése. Nekem még néha most is szokott ilyen lenni pedig én már 23+1 km vagyok.Szóval nyugi!Nagyon boldog babavárást és könnyû szülést kívánok!
Én az 5. hónapot töltöttem, de még most is van hogy érzek mensiszerû fájdalmat, csak egyre enyhébben.

Lehet aranyerem, ha egyáltalán nem fáj, nem vérzik és semmi ilyesmi problémám nincsen?

Legjobb válasz: Ha soha nem is volt ilyen jellegû problémád, valószinûleg nincs aranyered, mert a tünetek alapján diagnosztizálják. Viszont ha voltak már valamikor ilyen tüneteid, és akkor kezelve lett, attól, hogy most tünetmentes, még az aranyér ott van.

Ha soha nem is volt ilyen jellegû problémád, valószinûleg nincs aranyered, mert a tünetek alapján diagnosztizálják. Viszont ha voltak már valamikor ilyen tüneteid, és akkor kezelve lett, attól, hogy most tünetmentes, még az aranyér ott van.
A kérdező hozzászólása: soha nem is volt
akkor mi a tünet, ami alapján aranyérre gyanakszol?
persze hogy lehet, nekem is van, de nincs vele semmi gond.

Nem vérzek és nincs barna folyásom se, de mikor megyek wc-re barnás darabokat látok a vizeletembe és a papíron is érdekes baraság van de nem folyás szerű? Baj lehet a Picikénkkel?

Legjobb válasz: Reméljük nincs gond, de csak akkor tudsz megnyugodni, ha látott az orvos. Én nem várnék, azonnal felkeresném! sok szerencsét!!!

Reméljük nincs gond, de csak akkor tudsz megnyugodni, ha látott az orvos. Én nem várnék, azonnal felkeresném! sok szerencsét!!!
Szia!Irány az orvos ne várj semmit!!!!Ne félj nem lesz semmi baj csak orvos lásson.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak hétfön tudok az orvosomhoz menni.Nagyon ideges vaggyok és félek nehogy baja legyen a picinek.
Nem tudnál bemenni ügyeletre? Ilyenkor nem számít kihez mész, csak rovos lásson, segíteni fognak hidd el.Biztos nincs semmi baj, de én a helyedben nem várnék hétfõig.Vagy legalább telefonálj a dokinak.
Szia! Nekem is voltak ugyanilyen tüneteim. Én sem véreztem, csak nekemis volt a papíron barnázás mikor kimentem pisilni. Nálam a 7. és a 9. héten jelentkezet, és 1-2 napig tartott. Nálunk lombikkal sikerült a pici, úgyhogy én amúgyis sokkal jobban túlihegem a dolgokat:) Azonnal rohantuk az orvoshoz, és megnézte a picit. Természetesen mindent rendben talált, de így voltunk nyugodtak.Azt mondta, ilyen elõ szokott fordulni, de ágyban kellett maradni, amíg teljesen el nem múlt. Nagy baj akkor van azt mondta, ha vörös vér ürül, és görcsök is kísérik, de jól tettük, hogy bementünk. Úgyhogy mindenképp menj el az orvosodhoz, csak hogy megnyugodj, meg minden terhesség más, de biztos minden rendben lesz a babáddal! Jó egészséget kíván egy 14 hetes kismami!

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves nő vagyok aranyeres panaszaim vannak, nem vérzik viszont fáj. Voltam 1 éve proktólógusnál valamilyen kapilláris ér volt begyulladva, adott krémet, kúpot, akkor használt is de azóta szerintem nincs teljes gyógyulás, mert sokszo

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves nő vagyok aranyeres panaszaim vannak, nem vérzik viszont fáj. Voltam 1 éve proktólógusnál valamilyen kapilláris ér volt begyulladva, adott krémet, kúpot, akkor használt is de azóta szerintem nincs teljes gyógyulás, mert sokszor fáj a reparon nem igen használ. Most olvastam az interneten új terméket a proktis m-et nem tudom érdemes lenne-e kiprobálni, vagy esetleg valami mást?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel az elmúlt egy évben nem szűntek meg a panaszai, ezért proktológiai kontrollt javaslok! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel az elmúlt egy évben nem szűntek meg a panaszai, ezért proktológiai kontrollt javaslok! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves nő vagyok aranyeres panaszaim vannak, nem vérzik viszont fáj. Voltam 1 éve proktólógusnál valamilyen kapilláris ér volt begyulladva, adott krémet, kúpot, akkor használt is de azóta szerintem nincs teljes gyógyulás, mert sokszo

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves nő vagyok aranyeres panaszaim vannak, nem vérzik viszont fáj. Voltam 1 éve proktólógusnál valamilyen kapilláris ér volt begyulladva, adott krémet, kúpot, akkor használt is de azóta szerintem nincs teljes gyógyulás, mert sokszor fáj a reparon nem igen használ. Most olvastam az interneten új terméket a proktis m-et nem tudom érdemes lenne-e kiprobálni, vagy esetleg valami mást?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel az elmúlt egy évben nem szűntek meg a panaszai, ezért proktológiai kontrollt javaslok! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel az elmúlt egy évben nem szűntek meg a panaszai, ezért proktológiai kontrollt javaslok! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!