Találatok a következő kifejezésre: Nem vérzek, is barnázok, csak (2 db)

Nem vérzek, nem is barnázok, csak nagyon erős folyásom van. Már betétet is kell használnom, különben óránként cserélhetném a fehérneműt. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Menj el dokihoz, mert az erõs folyás fertõzés jele lehet! És ne halogasd az idõt, mihamarabb menj el, mert árthat a babádnak is.

Hány hetes vagy? Menj el dokihoz, mert az erõs folyás fertõzés jele lehet! És ne halogasd az idõt, mihamarabb menj el, mert árthat a babádnak is.
Én is igy voltam aztán a védõnõ elküldött laborba és kiderült hogy van valami bacim. kaptam rá hüvelykupot és 3 nap alatt elmult. Nem viszketett nekem sem és szaga sem volt. 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: 5 hetes 4 napo. 30-án kell mennem dokihoz
Az még több mint egy hét. Menj addig el a körzeti nõgyógyászhoz, vagy máshoz. Rá mehet a babádra.
Azért nagyon nem kell megrémülnöd. A terhesség is fokozott váladék termelõdéssel jár. Ha a tisztasági betét elbírja, és nincs más gond (viszketés, égõ érzés , rossz szag)akkor nem kell túl nagy ügyet csinálni belõle.

Ha fiatal nagyon korai terheeségem van és barnázok de nem görcsölök nem vérzek szedem az utrot akkor az utro mellett is elmehet vérzéssel a baba? Vagy csak ha abbahagyom?

Mert mivel barnázok arra gondoltam hogy elhalt és az utro miatt nem tudok vérezni!Amugy 30 nem jött meg amikorra vártam és csütörtök óta barnázok de minimálisan!

Legjobb válasz: A kérdés nem aktuális megjött:(

A kérdező hozzászólása: A kérdés nem aktuális megjött:(
Sajnálom :(
Én is sajnálom, én is így jártam fél éve. De legalább tudod, hogy pozitív is lehet a teszted, és legközelebb szerencsésebb leszel...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!