Találatok a következő kifejezésre: Nem vérzek, is (207 db)

Ha az első alkalomnál nem véreztem, az azt jeleni hogy nem szakadt át a szűzhártyám? Vagy van olyan is, aki nem vérzik? Esetleg a többi alkalomnál még előfordulhat?

Legjobb válasz: én sem véreztem. és nem is fájt. 26 vagyok már, azóta sem véreztem. de nem hinném, h megvan a szûzhártyám :) lehet, valakinek egyáltalán nem vérzik. vagy a tamponnal már elvettem magamnak elõtte. passz

én sem véreztem. és nem is fájt. 26 vagyok már, azóta sem véreztem. de nem hinném, h megvan a szûzhártyám :) lehet, valakinek egyáltalán nem vérzik. vagy a tamponnal már elvettem magamnak elõtte. passz
vagy lehet, hogy nem megfelelõ méretû eszközzel próbáltad! ^^
Lehet az én barátnõmnek biztos átszakadt de nem vérzett ^^
Nem vérzett és nem fájt az elsõ, sõt, orgazmusom volt. Viszont én már 8 éves koromban magamnak dugdostam be az ujjam és önkielégítést végeztem vagyis magamnak elintéztem a dolgot.

14 éves szűz lány vagyok. Egy olyan kérdésem van ha elvesztem a szüzességem az egyszerre vérzik vagy egy kicsit 'utána'? és az lehet hogy egyáltalán nem vérzek? Mert ezt is hallottam már.

értelmes válaszokat. köszi!

Legjobb válasz: Amint megsérül a 'szüzességed' testi matériája... szal a szûzhártya, el is kezd vérezni, mint bármely testrészed ha elvágod. Jó érzésû emberek, szülõk és leendõ szülõk nevében, remélem még vársz pár évet, hogy kijelöld azt, aki megérdemli, hogy 'összevérezd'.

Amint megsérül a 'szüzességed' testi matériája... szal a szûzhártya, el is kezd vérezni, mint bármely testrészed ha elvágod. Jó érzésû emberek, szülõk és leendõ szülõk nevében, remélem még vársz pár évet, hogy kijelöld azt, aki megérdemli, hogy 'összevérezd'.
14 évesen még az orrodnak kéne véreznie -.-"
Általában 18 éves kor alatt nagyon fáj, és volt olyan fiatalkorú, aki annyira vérzett, hogy belehalt a vérvesztességbe... Én a helyedben még várnék! De ez csak egy jó tanács, nem akarok beleszólni :)
14 éves szûz lány vagy, és legyél még 15, éves szûzlány is, sõt, lehetnél 16 éves szûz lány is... általában vérzik...
Ha az "egyszerre" egybõl-t jelent akkor igen. Azonnal vérzel, de a mennyisége egyéntõl változó. És Igen, elképzelhetõ az is hogy nem is fogsz vérezni, vagy legalábbis nem fogjátok észrevenni. És a fájdalom is egyén függõ, van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbe és olyan is megtörtént már, hogy egyáltalán nem fáj.
Ja és elsõnek is igaza van :) 2. voltam :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm..
Hívd le, max beszéld meg vele hogy most nem tudsz fizetni, de megadod...szertintem meg fogja érteni
Nehogy már azt várd, hogy majd kijönnek az állatorvosok... legyen már eszed, és vidd el te állatorvoshoz. Nem akarok olyat hallani, hogy de nem tudom. Én kutyámnak kisebb baja volt, máris rohantunk ilyenkor hétvégén a dokihoz! Ennyit tegyél már meg legalább érte.
Az a baj hogy te otthon nem tudsz mit kezdeni egy töréssel. Jobb esetben összeforr ugyan, de szinte biztos hogy rosszul és sántikálni fog a macska. A bordája még nehezebb ügy. Honnan látod egyáltalán hogy törései vannak? Nyílt törések? Simán lehetnek belsõ sérülései is, amikbe akár bele is halhat ha ez nem lenne elég neki. Így nagy szenvedés lesz neki.. Nem tudtok kölcsönkérni valakitõl? Egyébként sok orvosnál van részletfizetés, ha odaviszitek és mondod hogy ez és ez van és majd fizetsz mikor tudsz, valószínûleg nem küld el. Így nem maradhat a macska...
Bordájával semmit nem tudsz csinálni. Ha az embernek eltörik sem nagyon tudnak vele mit csinálni. Nyílt lábszártörés? Gipszelni kéne neki elõtte röntgen.... Hamarosan a szidó kommenteket kapod, hogy miért kínzod és nem viszed állatorvoshoz. Felszíni sérülést betadine-al fertõtlenítheted. Egy gipsz vagy valami erõs sín nem ártana a lábára mindemellett hozzáértés, ami egy állatorvosnak van meg :S
Az én cicámnak is eltört a lába, pár napra rá elpusztult...a tied is így jár vidd orvoshoz
Ha nem viszed el, valószínû el fog pusztulni, mert a bordatöréssel valószínû párosult belsõ szervi sérülés is akár! A lábtörés pedig biztosan összeforr majd a késõbbiekben, de a cica nem valószínû hogy 100%-osan fogja tudni használni a lábát! Te tudod hogy elviszed e vagy sem, mindenki a saját lelki ismeretével kell hogy tudjon elszámolni!
Vidd orvos ember ne a csodára várjál, fú de utálom az ilyet, nem gyógyul meg magától, szar rá költeni mi? Nem egy macskát vittem 60.000Ft-okért orvoshoz egy csomó meg sem maradt, de tiszta a lelkiismeretem, de garantálom a tiéd nem lesz az.
Na mi van a macskával?
Pontosabban milyen segítségre van szükséged?
Van olyan, hogy nem Exynos processzorra épül a rendszer, mert hiánya van belõle a Samsungnak. Ezekbe Snapdragon 600 kerül asszem, de nagyon homályos, régebben olvastam errõl egy cikket. A másik négy processzormag gondolom energiatakarékosságból gyengébb, de sztem tök fölös telefonba 8 processzormag (már négy is)
A kérdező hozzászólása: Aha koszi a våaszokat és Európában melyik típus lessz?
Európában, Magyarországon a Samsung Exynos 5 Octa processzorral lessz elérhetõ 4x4 Maggal, 4 1.8GHz-s Cortex A15, és 4 1.2GHz- Cortex A7 processzorral! Májusban fogják árulni, 700 EURO alatt
A kérdező hozzászólása: ááá koszi szépen szal ez a 8 magos verzió?
Itthon a 4magos verzió lesz kapható! Nem 4+4-es.
A kérdező hozzászólása: koszi szépen :)
Balázs.. A mobilarénán is irták hogy a 8magos verzió lessz... Ha nem értesz hozzá ne szólj hozzá
Én a 4magos vetziót is olvadtam már, de mind1 engem nem érdekel az a telefon. Amúgy meg 4+4 magos nem 8 mivel egyszerre nem megy csak 4!

Ha otthon frissítettem az operációs rendszert nokia 5800-án, és nem tetszik a frissítés, valahogy vissza lehet állítani a régebbi verziót is?

Beírtam a *#0000# kódot és elöjött a frissítési ablak, ott opciók, frissítések ellenörzése.Ott ajánlotta fel hogy frissíti, de nem tetszik az új verziója.40.0.005 vissza lehet állítani az elözöre?31. valahányas volt, ha jól tudom.

Legjobb válasz: Nem lehet .Csak magasabb verzióra frissitheted.Egyébként 51.6 a legfrisebb rendszer rá

Nem lehet .Csak magasabb verzióra frissitheted.Egyébként 51.6 a legfrisebb rendszer rá

Mi lehet az oka szerintetek normális? Méhkaparás után! Eü. Kaparásom volt 2, 5 hete. Már nem vérzek, de peteérésem volt, a bő nyálka mellett vér is jött ma délután, kevés, aztán szárazság. Férjemmel szexeltünk.

Legjobb válasz: Nekem a következõ mensinél volt olyan vérzésem (hatalmas alvadékok), hogy azt hittem, a kórházban kötök ki. Én is eü.-s vagyok, de nagyon megijedtem. A mentõs férjemre bíztam magam, hogy akkor vigyen be ha nagyon gáz. Egész éjjel figyelt (2 óránként cseréltem a legnagyobb Tenát!!!!!!), azért is maradtam itthon. A kórházban bár bent lettem volna, de tuti nem figyel senki. Reggelre átment normál mensibe. A dokim késõbb azt mondta, a méhnyak kitágult, és a mûtét után ki nem folyt vér távozott. Szóval szerintem minden normális...... Azért óvatosan a házas élettel még 2 hétig! ;-)

Nekem a következõ mensinél volt olyan vérzésem (hatalmas alvadékok), hogy azt hittem, a kórházban kötök ki. Én is eü.-s vagyok, de nagyon megijedtem. A mentõs férjemre bíztam magam, hogy akkor vigyen be ha nagyon gáz. Egész éjjel figyelt (2 óránként cseréltem a legnagyobb Tenát!!!!!!), azért is maradtam itthon. A kórházban bár bent lettem volna, de tuti nem figyel senki. Reggelre átment normál mensibe. A dokim késõbb azt mondta, a méhnyak kitágult, és a mûtét után ki nem folyt vér távozott. Szóval szerintem minden normális...... Azért óvatosan a házas élettel még 2 hétig! ;-)
A kérdező hozzászólása: Jééézuuuus, most besz....rtam:) ))
:-) Nem kell! A lényeg hogy valószínûleg lesz még rosszabb, nem (feltétlenül) kell megijedni! :-)

Sajnos terhességmegszakításra kényszerültem. Meg is történt, de nem vérzek. Lehet, hogy az első mensiig nem is fogok? A dokit megkérdeztem, azt mondta, hogy lehetséges. Volt köztetek olyan, aki szintén nem vérzett?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sem volt vérzés, csak egy kicsi mûtét után, de pl már aznap este is csak pár csepp. Másnap semmi. Sõt, görcseim sem voltak egyáltalán. Ez volt 3 éve.

Szia! Nekem sem volt vérzés, csak egy kicsi mûtét után, de pl már aznap este is csak pár csepp. Másnap semmi. Sõt, görcseim sem voltak egyáltalán. Ez volt 3 éve.
Nekem múlt héten pénteken szakították meg a terhességet 15. hetes voltam, sajnos beteg volt a baba :( Én is csak egy kicsit véreztem és hallottam már mástól is, hogy csak egy napig vérzett , de nem lett utána semmi baj
Én is csak egy picit véreztem aznap, utána sem véreztem. Részvétem.

7+4 hetes vagyok. Ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet.36, 5. A legmagasabb eddig is 36, 8 volt. Ennél magasabbra soha nem ment. BAj lehet? Amúgy nincs panaszom, nem görcsölök, nem vérzek.

Legjobb válasz: Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37,2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36,8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36,5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama

Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37, 2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36, 8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36, 5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama
Ilyenkor már nem kell méricskélni semmit!Mert a hõ ezután folyamatosan változni fog, mivel nincs már menzi, és csak felidegesíted magad vele.
Már megint méred a hõd? Tudod, hogy nálad a hõmérõzés nem jött be! Ne méregess, csak felidegesíted magad. NEM LESZ BAJ :)
A kérdező hozzászólása: :-))) Anna? :-)) Te mindig kiszúrsz?? :-)

A Protein napon ha virslit eszem ehetek hozzá pl mustárt? És a saláta mint étkezési lehetőség csak fejessalátát takar vagy pl lehet a csomagolt verzió is amiben van esetleg némi lila káposzta is?

Legjobb válasz: Igen mustárt ehetsz. A nyers zöldséget megeheted mindennap, úgy mint a savanyúságot is. A káposztasaláta is saláta.

Igen mustárt ehetsz. A nyers zöldséget megeheted mindennap, úgy mint a savanyúságot is. A káposztasaláta is saláta.
Engem a fûszer inkább lenyugtat.....élvezzük a fogyókúrát.A saláta lehet ubi, paradicsom, paprika, retek..stb.Olivaolajjal öntsd le.A virsli mustárral remek kaja fehérje napon.
Fogyókúrához a fûszeres ételek azért sem jók, mert veszett éhes leszel tõlük.

Nem vérzek, nem is barnázok, csak nagyon erős folyásom van. Már betétet is kell használnom, különben óránként cserélhetném a fehérneműt. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Menj el dokihoz, mert az erõs folyás fertõzés jele lehet! És ne halogasd az idõt, mihamarabb menj el, mert árthat a babádnak is.

Hány hetes vagy? Menj el dokihoz, mert az erõs folyás fertõzés jele lehet! És ne halogasd az idõt, mihamarabb menj el, mert árthat a babádnak is.
Én is igy voltam aztán a védõnõ elküldött laborba és kiderült hogy van valami bacim. kaptam rá hüvelykupot és 3 nap alatt elmult. Nem viszketett nekem sem és szaga sem volt. 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: 5 hetes 4 napo. 30-án kell mennem dokihoz
Az még több mint egy hét. Menj addig el a körzeti nõgyógyászhoz, vagy máshoz. Rá mehet a babádra.
Azért nagyon nem kell megrémülnöd. A terhesség is fokozott váladék termelõdéssel jár. Ha a tisztasági betét elbírja, és nincs más gond (viszketés, égõ érzés , rossz szag)akkor nem kell túl nagy ügyet csinálni belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!