Találatok a következő kifejezésre: Nem véreztem elsőnél, (5 db)

Miért nem véreztem az elsőnél?

Tudom,hogy nem törvényszerű,hogy vérezni kell az első szexuális együttlétnél,de ez azt is jelenti,hogy akkor már nem voltam szűz ? A barátom egy ideig azt hitte,hogy nem is ő volt nekem az első,aztán mondtam neki,hogy nyugodtan nézzen utána a neten,hogy nem kötelező az elsőnél vérezni meg hát ugye érezte is,mert annyira szűk voltam,hogy még neki is fájt,csak furcsálta. Miért nem véreztem? Valaki tudja,hogy ez mitől függ?

Legjobb válasz: Én sem véreztem, és az akkori páromnak is nagy volt a szerszámja és tegyük hozzá, hogy 18 évesen vesztettem el. és jelenleg is annyi éves vagyok. Úgy, hogy szerintem ne csodálkozz.. lehet hogy már elõtte kiszakadt vagy ilyesmi. Nálam se értette a srác, hogy miért nem véreztem, de engem nem zavart. Most meg már 8 hónapja együtt vagyok a mostani barátommal, de õ meg tudta, hogy nekem szinte õ volt az elsõ!..

Én sem véreztem, és az akkori páromnak is nagy volt a szerszámja és tegyük hozzá, hogy 18 évesen vesztettem el. és jelenleg is annyi éves vagyok. Úgy, hogy szerintem ne csodálkozz.. lehet hogy már elõtte kiszakadt vagy ilyesmi. Nálam se értette a srác, hogy miért nem véreztem, de engem nem zavart. Most meg már 8 hónapja együtt vagyok a mostani barátommal, de õ meg tudta, hogy nekem szinte õ volt az elsõ!..
Mindentõl kiszakadhat. Durvább sportok, nyújtás, hirtelen mozdulat, önkielégítés. De ez genetika. Valakinek nem vérzik és kész.
nem biztos de valószínû azért mert nem szakította át a szûzhûrtyát úgyanis nem mindig szakad el elsõre
A kérdező hozzászólása: de azóta már 4hónapja élünk majdnem mindennapos szexuális életet... és elég nagy is neki... szóval nem értem.
A kérdező hozzászólása: Én 17éves vagyok és pár hónapja vesztettem el, már majdnem fél éve vagyunk együtt, csak most gondoltam megkérdezem mitõl (nem) lehetett :D Köszönöm a válaszokat!
En 26 evesen vesztettem el a szuzessegem, es en sem vereztem. Pedig jo ideig meg fajdalmas volt az egyuttlet, mert olyan szuk voltam.
Es de persze, szuz voltal, hiszen a szuzesseg az nemcsak a szuzhartya lete/nemlete (legalabbis szerintem), hanem, hogy meg nem szexeltel....
Nem baj. De attól már nem vagy szûz.
Igen ez azt jelenti. Te még szûz vagy és ha eddig ez volt az eredmény akkor már az is maradsz. Ráadásul a pokolra jutsz.
utolso válaszolo:::ne irkálj neki hulyeségeket!!!!! most akkor mit higgyen??? kérdezo::: most már nem vagy szuz..mindenkinek más a szuzesség elvesztése.! nekem sem fájt és nemis vérzett..

Nem véreztem az elsőnél, hogy lehet ez?

18 évesen feküdtem le el?ször a volt barátommal és nem véreztem egyáltalán de utánna sem...azt gondoltam talán túl kicsi a mizujsa!nem is igazán élveztem vele a sexet azóta szakitottunk 2,5 év után!nekem már van párom nála minden más vele sex egyszerüen fantasztikus és 100* jobban szeretem ja és neki jóval nagyobb és vastagabb is de nála sem véreztem viszont az els? 3 alkalommal fájt azóta viszont már nem fáj

Legjobb válasz: nem mindenkinek vérzik, nekem sem vérzett egy kicsit sem.Nem a méret a lényeg, hanem a te adottságaid.Lehet, hogy már elõbb is átszakadt a szûzhártyád,PL.:tampontól. Gratulálok, hogy megtaláltad a boldogságod további sok sikert!

nem mindenkinek vérzik, nekem sem vérzett egy kicsit sem.Nem a méret a lényeg, hanem a te adottságaid.Lehet, hogy már elõbb is átszakadt a szûzhártyád, PL.:tampontól. Gratulálok, hogy megtaláltad a boldogságod további sok sikert!
Nem törvényszerû hogy vérzik a szûzhártya. Az egy igen rugalmas anyag. Légy boldog, és ne izgasson ez a kérdés:-)Semmi kórós nincs benne.
Nem mindenki vérzik, ebben igazuk van!Én 4 napig véreztem, ellemben a bnõm egy kicsit sem, akárcsak te.Nem lehet h vmilyen aktív sportot ûzöl?Pl.:én lovagolok, és állítólag minden további nélkül megrepedhet, illetve elszakadhat az a vékony kis hártya.Mondjuk mostmár nem :) Ha nem sportolsz, akkor csak mázlid volt. Örülök h megtaláltad a boldogságot!Sok sikert nektek!Jah és ne feledd!NINCSEN KIS MÉRET, TUDNI KELL JÓL HASZNÁLNI! :)
sas szilvia! nem mindenki vérzik. valakinek nem is fáj.
Én véreztem az elsõ alkalommal nagyon, de nem fájt egyáltalán, csak az volt a baj, hogy túl sokáig csináltuk és nagyon kidörzsölt, utána 3 napig alig bírtam leülni :)
Én sem véreztem az elsõnél, pedig nem volt vékony a barátomnak és ugyanilyen értetlenül álltam ott. Sztem a hüvely méretétõl függhet.
Sürgõsen menj orvoshoz! Remélem nem lesz baj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Már az orvoson túl vagyok és hála az égnek nincs baj.Csak azért kérdeztem mert most lenne a mensesem is ha nem lennék terhes, és gondoltam nem-e azért jött egy kis vérzés.Amúgy nagyon beparáztam és rohantam az orvoshoz.Õ mondta hogy elõfordulhat vérzés.
Dehogy kezdodhet, sajnos nem jo jel a terhesseg alatt a verzes nemhogy 2 napja.Te errol meg nem hallottal vagy olvastal, azonnal dokihoz menni!
Mindenképp menj el orvoshoz (ügyelet)! Remélem, nem lesz gond, és szép babavárást kívánok Neked!

Normális, hogy a harmadik alkalomkor is véreztem, nem csak az elsőnél?

Körülbelül 2 hete elvesztettem a szüzességemet a barátommal. Eléggé véreztem. Azóta még 2x szexeltünk, de második és harmadik alkalomkor is véreztem még, illetve az elején fájt picit. Ez normális? N?gyógyászhoz mindenképpen el fogok menni még a héten, csak el?ször gondoltam, megkérdezem itt. 18/L

Legjobb válasz: Normális. nekem kb 6. alkalomig ilyen volt.

Normális. nekem kb 6. alkalomig ilyen volt.
szerintem ha nem vérzel nagyon, csak ilyen pecsételõ vérzés szintjén, akkor normális. Bár nekem kicsit fura a szitu, mondjuk én az elsõ alkalomnál sem véreztem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!