Találatok a következő kifejezésre: Nem védekeztünk barátommal, és két (4 db)

Nem védekeztünk a barátommal, és két hete késik, de akkor voltunk együtt úgy amikor a menstruációm utolsó napja volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: nekem mikor elõször nemvédekeztünk a férjemmel 2 hetet kélsett elõtte soha és bár mi már akartuk a babát dse mi is a menzi utolso napján csináltuk. azthittem bbaba de nem az volt csak késett . nemtudom de attol még persze lehetsz babás. tesztete mindenképp vegyél

nekem mikor elõször nemvédekeztünk a férjemmel 2 hetet kélsett elõtte soha és bár mi már akartuk a babát dse mi is a menzi utolso napján csináltuk. azthittem bbaba de nem az volt csak késett . nemtudom de attol még persze lehetsz babás. tesztete mindenképp vegyél
vagy esetleg a hõdet mértedmár? mert az is sokat elárul
A kérdező hozzászólása: Nem még nem mértem.De az biztos hogy iszonyatosan félek, igen tudom az én hibám. De aszem nincs semmi jele annak hogy terhes lennék, csak hogy nem jött meg, picit fáradt vagyok de ennyi. Tesztet már vettem, de akárhányszor leülök hogy megcsinálom, mindig megfutamodok.Tudom jobb tisztán látni a dolgokat de nehéz...és egyedül vagyok...
Szerintem csináld meg azt a tesztet! Egyébként az egyik tünete a terhességnek, hogy állandóan fáradt és aluszékony az ember. Legalábbis a nagytöbbségnél ez szokott lenni. Remélem, hogy nem vagy babás és tanultál belõle, hogy védekezni kell!! Hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok. Megcsináltam, nagyon halványan két csík:S Igazából az egyik szemem sír a másik nevet, az apuka sajnos nem fog támogatni, de én meg imádom a gyerekeket. Azt hiszem most kezdõdik a nehezebbik része:( Hét vége felé tudok csak dokihoz menni, de szerintetek akkor már biztos hogy baba? Tényleg elég halvány...
Ha késik, akkor szerintem van rá elég nagy esély. Nekem is halvány volt a csík, és ugye az van írva a papírra, hogy a halvány csík is csík. De én voltam dokinál, nem volt baba. Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet, mindenképpen reggel elsõ vizeletbõl!
Hát valószínû, hogy babás vagy, de 2 nap mulva csinálj mégegy tesztet. Van valami tüneted? Aluszékonyság, fáradékonyság, mindjárt megjön érzés, émelygés vagy mellérzékenység?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán csak hogy mindig álmos vagyok, és akármit csinálok hamar elfáradok. Amúgy nem szédülök, és más tünet sincs. A doki ilyenkor milyen vizsgálatot végez?
Hüvelyi ultrahangot csinálnak.Üdv 30hetes kismama

Lehetek terhes attól, hogy a barátom berakta 2-3 percig a péniszét és addig nem védekeztünk? Ez a menszeszem után két nappal volt. Menni rá az esély?

Legjobb válasz: :D lehetsz,miért ne lehetnél?Ha szerencsés ember vagy,nem lesz baj,ha nem akkor 9 hónap múlva írd le a nemét/nevét/súlyát/haj-és bõrszínét;) 20l

ha a szádba rakta nem, ha a s*ggedbe akkor sem, ha a s*ggedbe lõtte akkor sem, h a puncidba lõtte akkor talán 5% eséllyel kb.
:D lehetsz, miért ne lehetnél?Ha szerencsés ember vagy, nem lesz baj, ha nem akkor 9 hónap múlva írd le a nemét/nevét/súlyát/haj-és bõrszínét;) 20l
Utolsó ha ilyen idióta vagy legalább ne okoskodj! Lehet terhes az elõváladéktól, mert van benne sperma. Olvass témához kapcsolódó könyvet vagy kérdezd meg bármelyik orvost, ha nekem nem hiszel. 26F
Lehetsz. De a hatos lottó esélyesebb. Viszont nem éri meg ilyet játszani, mert bár a teherbe esés esélye roppant csekély, de az idegeskedés miatta az nagy...
ha lenne annyi eszed, akk nem irtkédezõdkönél, hanem a biztonság kedvéért vennél egy eseményutánit..igaz, jol felboritja a hormonrendszeredet, de ha ilyen buta p*csa vagy. meg érdemeled..:// pff BETETTE, igen..lehetsz terhes..nem sok esély van rá, de lehetsz az.
attól hogy belédrakta nem leszel terhes! ahhoz ondó is kell! ha elélvezett a srác akkor van esély rá hogy terhes vagy. nem élvezett el, akkor biztos nem lehetsz terhes. és még mielõtt vki felhozná, nem eshet teherbe az elõváladéktól sem!
Terhes? Lehetsz....
Mindenre megvan az esély! Inkább védekezzél, és ne próbálkozz, nem hiszem, hogy megér ennyit az egész. Ha babát szeretnél, akkor meg ne használj óvszert! Nagy felelõtlenség!
MIÉRT, miért nem a fogamzásgátlás témakörbe teszitek fel ezeket a kérdéseket?!
De elõváladéktól bizony teherbe lehet esni bár nem sok esélyvan rá de azért teherbe lehet tõle esni
Lehetsz. Orgazmusod volt-e? Mondjuk 2-3 perc alatt nem hiszem, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy Neked megérte kockáztatni!!! Ne vidd a vásárra a bõrödet a semmiért! Ha mégis volt, és a barátod elõtt volt, akkor az összehúzódás egy kicsit csökkenti az esélyeket - de nem a nullára! Máskor ilyet ne csinálj, használjatok óvszert.
persze hogy lehetsz
nem !!
lehetsz. okos már nem.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`

Két napja veszítettem el a szüzességem a barátommal. Tegnap is szeretkeztünk, de azóta fáj, ég és olyan viszkető érzést érzek a nemi szervem körül. Védekeztünk de az elején gumi nélkül tette be . Lehetséges hogy elkaptam tőle valami vagy ez normális?

Normális válaszokat léci 18L

Legjobb válasz: Még akár terhes is lehetsz. Sem a nemi betegség sem a teherbe esés nem attól függ h mennyi ideig volt benned gumi nélkül. Mivel a férfiak tünetmentesen is hordozhatnak nemi betegséget, vsz õ sem tudhatta h baj van.

Még akár terhes is lehetsz. Sem a nemi betegség sem a teherbe esés nem attól függ h mennyi ideig volt benned gumi nélkül. Mivel a férfiak tünetmentesen is hordozhatnak nemi betegséget, vsz õ sem tudhatta h baj van.
Persze, hogy lehetséges! Vagy ha megujjazott, akkor is beléd kerülhetett valami baci. Vagy akár máshonnan is beléd kerülhetett. A viszketés nem normális! Ha nem múlik el, úgy is irány a nõdoki....
Ja, és az elején se tegye be gumi nélkül.
A fájás és az égés lehet lehet a szüzesség elvesztésének a következménye, de a viszketés semmikép.Ha nem múlik el menj el nõgyógyászhoz. Mindig használj gumit az együttlét teljes idõtartama alatt, mert az elõváladéktól is lehetsz terhes.
Fáj. Ég. Viszket. olyan turos féle nedv nincs? a lyukadnál . mintha turos lenne.ha nincs akkoris lehet az egy nemi betegség .több féle képpen lehet megkapni. fürdõben is...sextõl is. vagy hogy sokaig volt rajtad egy vizes bugyi bla bla bla. nekem épp most volt olyanom. nem veszélyes.és elete során egy nõ több mint valoszinu hogy egyszer elkapja. lehet krémmel is meg gyógyszerrel is gyógyitani. magyarul nemtudom mi a neve csak szlovákul. :) mykóza a neve szlovákul. remélem segitettem :) 17/L szûz
vagy beágyazódást is jelenthet, de így, hogy védekeztetek, esélyesebb a peteérés, bár ahhoz meg késõi az idõpont..hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Igen 16án volt vége bár még 17én is volt kis barna.
de neki 16-án múlt el, nem akkor kezdõdött
szerintem nem vagy terhes. Most van peteérésed. Nekem 21-én jött meg, tehát 5 nappal késõbb és febr. 4-én lesz elvileg peteérésem, ami pont öt nap múlva lesz.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen
szerintem 4-e körül, akkor már tuti
A kérdező hozzászólása: oké köszi és mikor érdemes ezek alapján hogy teljesen megnyugodjak?
szerintem ahhoz, hogy megnyugodj, tesztelj, eléggé kritikusak a dátumok.
A kérdező hozzászólása: ja és azt elfelejtettem hogy a fehérfolyásom is ma volt eddig a legerõsebb
A kérdező hozzászólása: most egy ideig 28 napos volt legutóbb viszont 2 nappal korábban jött plusz még stresszeltem is rengeteget, vizsgaidõszak volt 2 hónapon át és hát ugye most is ideges vagyok hogy mi lehet... :S amúgy köszönöm a gyors választ
igen tehát minimum 10 nap "elõnyöd" van a másik válaszolóhoz képest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!