Találatok a következő kifejezésre: Nem vártunk sokat (25 db)

Van olyan, aki múlt hét péntekre nem várta és nem is jött Neki? Van valami tünetetek? Esetleg + teszt? Szóval várok sok-sok tapasztalatot.

Én múlt hét péntekre nem vártam, nem jött eddig. De semmi tünetem nincs. Másokor a nem várt el?tt kb. 1 héttel már iszonyatos cici fájdalom van. Most meg még az sem. Hétvégén meg tegnap is néha úgy éreztem, mintha fel lennék fázva, ilyen feszít? érzés volt a méhem körül. Sajnos ebben a hónapban nem mértem a h?met. A ciklus vége felé mindig 36,8-37,0 között szokott lenni. Ma reggel 37,0 volt. Nem tudom. De nem reménykedem. Várok péntekig a teszttel (ha kibírom és addig nem jön meg). Amúgy 31-re van konzultációs id?pontunk a BMC-be (már minden vizsgálaton túl vagyunk). Ha vannak görbék kérlek, azokat is tegyétek fel.

Legjobb válasz: Szia én mára nem vártam a többiek véleménye szerint amugy a ciklusom miatt elvileg 5-ére nem vártam!Tudom furcsállod de nekem 28 naposak a ciklusaim max 29 és a ciklus.hu is 5-ét jelölte be nekem!De állítólag késõbb volt pém ezért a beágyazódás is na minddegy nem érdekes az a lényeg hogy volt tegnap is meg ma is egy-egy halvány pozi tesztem!Most várok hogy mi lesz!:):):):)http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..

Szia én mára nem vártam a többiek véleménye szerint amugy a ciklusom miatt elvileg 5-ére nem vártam!Tudom furcsállod de nekem 28 naposak a ciklusaim max 29 és a ciklus.hu is 5-ét jelölte be nekem!De állítólag késõbb volt pém ezért a beágyazódás is na minddegy nem érdekes az a lényeg hogy volt tegnap is meg ma is egy-egy halvány pozi tesztem!Most várok hogy mi lesz!:) :) :) :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..
Szia . Görbém az nincs de egy pozitív tesztem ma reggelre lett. A hõmet irtam és 37, 37, 2 általában , de nem eset vissza. Szorírtok neked.
2. válaszoló vagyok. Nekem érdekes a történem. Junius 15-én volt utolsó menszi és közben volt p.é-sem menszi nélkül.Tehát 1 menszi kimaradt. Julius 29-én volt p.é-sem igy valószinû akkor fogant a baba. Remélem igaza van a tesztnek jövöhéten megyek dokihoz.Derékfájás, hasfeszülés és szapora szívdobogás, cicifájás, álmosság az ami tünet lehet.
A kérdező hozzászólása: Huh, de jó Neked. Irigyellek (egy kicsit). Tudod, a halvány pozi is pozi. Akkor Neked minden OK. Én még nem is merek tesztelni, addig is legalább megmarad a remény. Ja, talán még annyi van, hogy mindig éhes vagyok. Bár mondjuk ez mensi elõtt is szokott lenni. Neked valami tünet? Mikor mész dokihoz? Amúgy nagyon nagy GRATULA!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Neked is Gratulálok. Tüneteid vannak? Mikorra nem vártad?
Jövõ héten vagy az után megyek nem akarok megint csalódni ugyanis van egy 14 kilós 2 éves fiam állandóan cipelteti magát meg az ölembe kérezkedik nem nagyon tudok miatta vigyázni magamra ezért is nem nagyon kapkodok az orvosmenéshez!Márciusban és májusban is volt egy spontán vetélésem ennél erõsebb csíkoknál!Amugy tüneteim hasfájás.hasszurka, mellérzékenység nagy ritkán álmosság!De neked drukkolok!Én már tényleg nem élem bele magam mert nem merem pedig nagyon-nagyon szeretném a babát!
Szia! Nekem 6án kellett volna megjönnie, azóta semmi. tesztet még én sem csináltam, én is úgy vagyok hét végéig várok...

17 éves lány vagyok, 1 éve vagyok együtt a barátommal, mára tervezzük az elsö együttlétet (még szüz vagyok). hogyan tegyük a legszebbé? Gyertyák stb . egyébként nem vártunk túl sokáig?

Legjobb válasz: Elárulom neked.. az elsõ nem lesz nagy durranás.... majd akkor lesz jó a szex, amikor már megismertétek egymást. Mondjuk nekem sokkal jobb a mostani nem szûz pasimmal, mint amikor én is meg a pasi is szûz volt, és úgy vesztettük el.. de ez csak saját tapasztalat...amúgz rakhattok gyertyákat, ártani nem fog..

Elárulom neked.. az elsõ nem lesz nagy durranás.... majd akkor lesz jó a szex, amikor már megismertétek egymást. Mondjuk nekem sokkal jobb a mostani nem szûz pasimmal, mint amikor én is meg a pasi is szûz volt, és úgy vesztettük el.. de ez csak saját tapasztalat...amúgz rakhattok gyertyákat, ártani nem fog..
Szoktatok pettingelni? Elsõnek azt ajánlom. Nem kell durr bele a lecsóba módon csinálni. Addig vársz, amíg akarsz.

Még van 3 napom a nem vártig, ha nincs krémes folyásom az baj? Akkor már tuti nincs baba? Sok helyen olvasom hogy krémesnek kéne lennie de nekem semmi nincsen vagy egy gombnyi nagyságú de nem krémes de az egy nap max egyszer.

A h?m még fent van.

Legjobb válasz: Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.

Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.
Nem törvényszerû se a vizesfolyás, se a nagyon váladékozás.Attól még lehetsz terhes!Ha nem jön meg, helyette csinálj 1 tesztet, azt meglátod!
Igen.
Szerintem nem függ össze! Vagyis nálam nem!Nekem is volt olyan hogy na lehet besikeredett...nem kívántam a szexet és mégis megjött! Lehet a tudatalattid játszik veled!Bár kívánom hogy a baba miatt ne kívánd!:) De tesztelni meg már szerintem ideje!5 nap telt el a nem várt óta!Most már ki kell hogy mutassa ha van baba!majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Hát van 1 lányom már, vele nem volt semmi tünetem sem..pénteken teszteltemde nem volt jó a teszt, mert a Control csík sem jött ki, rá félórára meg 2 csík volt, betudtam annak, hogy várok még, nem nagyon van idõm a meló mellett, ha ottvan a baba nem fog elrohanni, nem gyúrunk babóra, de ha ottlenne, persze nem bánnám..meglátjuk milesz majd írok hogy mi lett:) )

24-re nem vártam. Mesi érzésem van néha! Teszt negatív. Akkor most mi van? Lehet mégis baba van a dologban és azért nem jön meg? Folyásom az van (néha elég sok) áttetsző meg fehér! (nem viszketek nem ég semmim).

Legjobb válasz: Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet ha addig nem jon meg. Az eros folyas jellemzo a menstruacio elott is, aztan hirtelen megszunik, es utana jon meg.. Drukkolok, majd ird meg az eredmenyet. :)

Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet ha addig nem jon meg. Az eros folyas jellemzo a menstruacio elott is, aztan hirtelen megszunik, es utana jon meg.. Drukkolok, majd ird meg az eredmenyet. :)
A kérdező hozzászólása: oké!csak olyan idegesítõ hogy nem tudom mit gondoljak.mensi sincs, teszt negatív...holnap csinálok tesztet!
Szia :) Drukkolok neked, nekem a folyás az elejétõl megvan, néha azt hittem, hogy na most tuti megjött, pedig csak nagyon bõ folyásról volt szó (bocsi). Aztán ez a 16. hét után csak durvult :D Remélem, csak korán teszteltél, alakuljon minden szépen :)
Ha már három napja késik azt teszt mutatná! Mikor csináltad a tesztet? Szerintem ismételd meg! Vagy egy érzékenyebb teszttel. Az is lehet hogy késõbb volt peteérésed és azért nem mutatja a teszt, de lehet ebbõl még mensi is...(
az antibiotikum nagyon befolyásolhatja a vizelet minõségét- Szerintem várj még kicsit és késõbb tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Nulli köszönöm.ez biztató
Nekem is volt már, hogy felfázás miatt késett kicsit a nemvárt, de ha terhes lennél most már kimutatná a teszt. Nekem aznap pozitív volt a teszt, mikor meg kellett volna jönnie.
igen, elõfordul, h van akinek szinte azonnal kimutatja, van akinek csak késõbb. De ha mégsem lennél babás, nem szabad elkeseredni. Akkor gondolj arra, h túl leszel ezen a felfázáson és teljesen megújult erõvel "ágyazhatsz" meg a babádnak! Monural-t szedsz a felfázásra?
A kérdező hozzászólása: Cifran-t kaptam rá.nagyon szeretnék babás lenni
Nekem is sokáig volt felfázás, meg minden hülyeség, amitõl teljesen elkeseredtem. Ezek tényleg nem kedveznek a teherbeesésnek. A saját tapasztalataimat ezzel kapcsolatban leírhatom neked priviben, ha gondolod :)
A kérdező hozzászólása: Megjött 29-én :(

Voltam rendelőintézetben, bejelentkeztem kartonozóba de nem vártam ki soromat a sok várakozás miatt. Jelent gondot hogy csak úgy ott hagytam?

urologia volt

Legjobb válasz: Maximum annyiban, hogy nem vizsgált meg az orvos, hiszen gondolom nem véletlenül akartál elmenni a szakrendelésre.

Maximum annyiban, hogy nem vizsgált meg az orvos, hiszen gondolom nem véletlenül akartál elmenni a szakrendelésre.
Gondolom beszólítottak, és mivel nem voltál ott, ment más helyetted, aki következett.De legközelebb ne csinálj ilyet.Eljátszod párszor, akkor már ciki lesz.Szerintem..
Örülj, hogy jól érzi magát otthon.Mi ilyenkor max.sétálni mentünk, szórakozni nem.
Szia! Elõször is boldog új évet! Nekem sem nagyon aktív a párom, még terhesség elõtt elneveztem "szobalajhár"-nak:-) Ha nagyon duzzogok, akkor eljön sétálni, de egyéb programunk nekünk se nagyon van. Van egy-két családi barát, hozzájuk még el tudom csalni, meg persz a szüleinkhez, de ennyi. Mivel veszélyeztett terhes vagyok, ami annyit tesz, hogy nem eröltethetem meg magam, így a bevásárlásokban segített, segít...így idõnként elmegyünk egy-egy üzletbe. De ezzel már tényleg vége a listának. Azt nem tudom, hogy tudod elcsalogatni otthonról...talán meg kellene próbálnos mással a csavargást, és ha látja rajtad, hogy jól érezted magad, hátha kedvet kap hozzá. Nálam a duzzogás bejött, de ezt sem lehet túlzásba vinni, mert a végén még morgolódás vagy hiszti lesz belõle...azt viszont nagyon nem szeretik. Minden jót és kitartást! (34. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Az én drága szerelmem egy jó nagy makacs öszvér, aki nem enged az elveibõl, pedig igencsak alkalmazkodom és a kedvében járok nap mint nap. Nem adom fel, az egyszer biztos! Képtelen vagyok és nem is akarok otthonülõssé válni. Gyerek nélkül és majd gyerekkel sem!

Mára nem vártam. Mi van most? Tudom sok ilyen kérdés van, de most nekem is szükségem van RÁTOK!

Nem bírtam ki, most egy fél órája csináltam egy Qupido tesztet és negatív lett. Kicsit krémes, hol itt hol ott enyhe szúrka, cicim abszolút nem érzékeny, pedig mensi el?tt olyan fájó, bizserg? rossz érzés szokott lenni ha hozzáérek. Most semmi. Szerintetek? Reménykedjek? Rosszkor teszteltem? Lehet még baba? Kicsit nagyon is letörtem. Ovu el?tt egy nappal és ovu utáni napon voltunk együtt, ami egybeesett a Jónás napommal is...:(((

Legjobb válasz: Szia! Nálunk kb. 4 hete fogant. Csináltam 3 tesztet, mind a 3 negatív lett!! Pénteken voltam dokinál és uh-on látszik a pici. Holnap reggel kell újra tesztelnem. Van egy úgynevezett beágyazódási idõ, s ezt követõen termelõdik egy ún. terhességi hormon, ez a HCG-hormon. Ezt mutatja ki a teszt. Én is nagyon mellfájós voltam mindig, de most ez kimaradt, ez volt nekem is az egyik gyanú, miután nem jött meg , holott mindig idõre jött. Aztán arra ébredek éjszaka, hogy farkas éhes vagyok, melleim még mindig nem voltak ekkor érzékenyek, aztán kicsit érzékenyebb voltam a szokottnál. A mellfájást terhességi állapoton kívül a sárgatest hormon okozza - doki mondta, tehát,m ha elmaradt a mensid és nincs mellpanasz simán lehetsz babás.Egyéb tünet még az alhasi szúrkáló érzés, mintha megjönne, ez a beágyazódás jele. Ma reggelre megjelentek az érzékeny melleim is, és szerintem oldalirányba szélesebbnek is érzem õket. Ne keseredj el, simán lehetsz babás!! Mikor volt az utólsó mensid?

Szia! Nálunk kb. 4 hete fogant. Csináltam 3 tesztet, mind a 3 negatív lett!! Pénteken voltam dokinál és uh-on látszik a pici. Holnap reggel kell újra tesztelnem. Van egy úgynevezett beágyazódási idõ, s ezt követõen termelõdik egy ún. terhességi hormon, ez a HCG-hormon. Ezt mutatja ki a teszt. Én is nagyon mellfájós voltam mindig, de most ez kimaradt, ez volt nekem is az egyik gyanú, miután nem jött meg , holott mindig idõre jött. Aztán arra ébredek éjszaka, hogy farkas éhes vagyok, melleim még mindig nem voltak ekkor érzékenyek, aztán kicsit érzékenyebb voltam a szokottnál. A mellfájást terhességi állapoton kívül a sárgatest hormon okozza - doki mondta, tehát, m ha elmaradt a mensid és nincs mellpanasz simán lehetsz babás.Egyéb tünet még az alhasi szúrkáló érzés, mintha megjönne, ez a beágyazódás jele. Ma reggelre megjelentek az érzékeny melleim is, és szerintem oldalirányba szélesebbnek is érzem õket. Ne keseredj el, simán lehetsz babás!! Mikor volt az utólsó mensid?
A kérdező hozzászólása: Megjött :((((((
A kérdező hozzászólása: Ma 3 napja hogy késik. Megcsináltam reggel a tesztet, ismét Qupido-val, negatív lett!!! Baromira bánt és most már kezdek izgulni hogy akkor mi bajom lehet?!? Ha babás lennék ez már a 17.dpo már rég pozi lenne ha baba van...
Azt hiszem egy páran várjuk a válaszodat!!! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem. Aranyos vagy hogy kérdezel. Holnap reggel fogok. Tegnap vettem még tesztet. De én mindenképp megírom, mi a helyzet mert én is sokszor várom mással mi lett és már nem tudjuk meg... Bár mostanában ez egyre ritkább!!! És ez tök jó, ha már itt izgulunk egymásért is. Holnap írok ha addig nem lesz változás, de remélem NEM!
NA?????? teszteltél???
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Teszteltél? Én nem, igazatok van. Még nem jött meg, így reménykedhetek. Ha marad így holnapig, akkor holnap tesztelek. Szép napot mindenkinek! Szorítsatok!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, várni fogom!!! Én szerintem holnap nem tesztelek mert a mai nagyon-nagyon negatív, talán holnapután... Jó éjt! És írj!!!!
Szia, elsõ vagyok ism. Elõször egy Easy típ.-val csináltam, utána vettem a dm-ben olyat, amiben 2 db tetszcsík van. Most a dokitól kaptam egyet, nincs neve, csak egy csík. A legegyszerûbb teszt is kimutatja állítólag, ha már termelõdik a hormon. Nekem reggel kell tesztelnem. Majd megírom mi volt.
Akármi kérdésed, félelmed van nyugodtan irj, akár privit is. És kiváncsian várom a reggeli pisis teszt eredményét.
A kérdező hozzászólása: Tündériek vagytok hogy ilyen hamar válaszoltatok! Kedves Elsõ! Nov.1-jén volt meg utoljára a mensim, 15-én volt ovum... Neked még mindig negatív a teszt??? Az igen! Te milyennel próbáltad? Gratulálok a babához!!! Amit írtatok, hááát reménykedek. De azt megígérem, nem készítem ki a környezetem :) hiszen itt vagytok ti is, akikkel kibeszélhetem a lelki oldalát és a tapasztalatokat a témában :) és ezt nagyon köszönöm!!! Minnie
Szerintem is reggel elsõ vizeletbõl csinálj egy 10-es érzékenységû tesztet. Ha nem félidõben volt az ovud, akkor nem biztos, hogy még mutat valamt a teszt. Ha tudod mikor volt a tüszõrepedés, akkor onnan számolj kb.14 napot, s akkor csinálj tesztet.
Elõzõ vagyok. Elfelejtettem írni, hogy reggeli pisibõl kell csinálni a tesztet, mert a HCG érték akkor a legmagasabb.
mindenképp rosszkor teszteltél, mert nem reggelibõl csináltad, szóval ablakon kidobott pénz volt... lehetsz terhes nem kell semmit érezned hozzá, de nyugi, ha most stresszelsz, csak iszonyú napokat szerzel magadnak és a környezetdnek akármi is lesz végül az eredmény...
Szerintem holnap ismételd meg ugyancsak 10-es tesztel.Ilyenkor este már nem annyira koncentrált a pisi, lehet ez volt a baj.
Sajnálom, de fel a fejjel, holnap is lesz nap!

Vasárnapra nem vártam, de még semmi. Sokat kell pisilni járnom, de egyébként semmi tünetem nincsen. Lehet ebben baba?

Annyira félek az újabb csalódástól, ezért nem teszteltem még. Szerintetek mikor kellene? Mindenképpen reggelib?l? Vagy most már lehetne napközben is?

Legjobb válasz: Nem vezetek hõnaptárt, elég rendszertelen életet élek, úgyhogy nem igazán menne.

A kérdező hozzászólása: Nem vezetek hõnaptárt, elég rendszertelen életet élek, úgyhogy nem igazán menne.
Nem kell beleélned magad...de csinálj tesztet!:) )A reggelibõl, mert az nagyobb mennyiségben tartalmazza a Hcg-t, bár valószínû, hogy a kimaradt után bármely napszakban kimutatná a babásodást...Én szurkolok Neked nagyon!Írj majd!Egyébként a gyakori pisilés jó jel!!!:) ))
Tesztelhetsz most is már biztos kimutatja.De ha félsz akkor várj holnap reggelig.Tünetek nélkül is lehetsz babás.Hogy alakul a hõd?
A kérdező hozzászólása: Éppen most teszteltem, és halványan pozitív lett. Ezt most tényleg igaz lehet?!??
Gratulálok!!:) Holnap már tuti jobban kimutatja!!Boldog babavárást!
Bizony, kisbabát vársz. Gratulálok Nektek, vigyáz nagyon magatokra!!
Elsõ vagyok.Tiszta szívbõl gratulálok!:) ...és lassan beleélheted magad!:) )))Boldog babavárást!Ugye-ugye megérte az a teszt?:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minndenkinek! Most már azt hiszem felfogtam a dolgot, és repesek a boldogságtól!! :-D))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!