Találatok a következő kifejezésre: Nem várt volt, (450 db)

Dec6.-án volt meg. Rá 2 hétre ujra megjött, ami nem várt volt, a két vérzés között egyszer voltunk együtt megszakitásos modszerrel. Elvégeztem a tesztet és azt mutatta, hogy nem vagyok terhes. Akkor mi ez? Miért jött meg 2-szer egy honapban?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól sejtem elég fiatal lehetsz még (15-17)nem mondom, hogy minden nõnek vannak ilyen problémáim, de úgy gondolom egyszer az életben legalább minden nõnél megzavarodik a ciklus. Nekem pl legutóbb 54 napra jött meg, minden elõzmény nélkül, amugy 33 nap körüliek a ciklusaim. De egyik barátnõm egy idõszakban, úgy 3 hónapig 2hetente menszeszelt. Úgy értem: vérzett 7-8 napot (sok volt) 2 hét szünet után pedig megint 7-8at. De aztán elmúlt neki. Sok oka lehet, szerintem nem kell aggódnod egy percig se. Persze ha kóros, érdemes elmenni orvoshoz de biztos vagyok benne hogy helyre jössz, ne aggódj emiatt. A tesztet pedig hiába használod ilyenkor esély sincs arra hogy ilyen hamar kimutassa a terhességet, de nyugodj meg biztos nem vagy terhes, mert azoknál a vérzéseknél ahol a kettõ között túl kevés vagy túl sok nap van, nincs teljes peteérés, vagyis nemzõképtelen vagy ilyenkor. Nyugodj meg nincs semmi bajod :)

Szia! Ha jól sejtem elég fiatal lehetsz még (15-17)nem mondom, hogy minden nõnek vannak ilyen problémáim, de úgy gondolom egyszer az életben legalább minden nõnél megzavarodik a ciklus. Nekem pl legutóbb 54 napra jött meg, minden elõzmény nélkül, amugy 33 nap körüliek a ciklusaim. De egyik barátnõm egy idõszakban, úgy 3 hónapig 2hetente menszeszelt. Úgy értem: vérzett 7-8 napot (sok volt) 2 hét szünet után pedig megint 7-8at. De aztán elmúlt neki. Sok oka lehet, szerintem nem kell aggódnod egy percig se. Persze ha kóros, érdemes elmenni orvoshoz de biztos vagyok benne hogy helyre jössz, ne aggódj emiatt. A tesztet pedig hiába használod ilyenkor esély sincs arra hogy ilyen hamar kimutassa a terhességet, de nyugodj meg biztos nem vagy terhes, mert azoknál a vérzéseknél ahol a kettõ között túl kevés vagy túl sok nap van, nincs teljes peteérés, vagyis nemzõképtelen vagy ilyenkor. Nyugodj meg nincs semmi bajod :)
Azért a megszakításos közösülés nem a legjobb. De gondolom Te ezt jól tudod. Ha a teszt 2-szer azt mutatta ki, h nem vagy terhes, akkor nem vagy az, ennek eléggé nagy a valószínûsége. De ha továbbra is rakoncátlankodik a menszeszed, menj el nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod. de nem vagyok fiatal már 34 éves vagyok és 3 gyermekem van. De nem szeretnék gyermeket és meg vagyok ijedve. másodjára miko megjött véreztem de nem ugy ahogy rendes mensesnél szoktam. és még mindig van egy kicsi pecsételö.
A kérdező hozzászólása: ja és fog fájásra dalacint szedtem , fejfájásra meg advil ultrát és arra gondoltam hogy ez zavarta meg a hormonokat
Szia! A gyógyszereknek ehhez szerintem semmi közük. A korod ellenére azt javasolnám hogy várj egy kicsit, hidd el nekem helyre fog állni. Ha mégsem, akkor viszont érdemes lenne tényleg elmenni orvoshoz mert ilyen korban már nem beszélhetünk tini-változásokról amikor mindenféle hülyeség megtörténik a szervezetben! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia. 27.-én ujbol megcsináltam a tesztet és az is azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes.a vérzés elmult. csak még nem fordult velem elö ijen hogy 2 szer jött meg egy honapba
A kérdező hozzászólása: remélem nem is vagyok az.de majd még egyszer megcsinálom a biztonság kedvéért
A kérdező hozzászólása: a mellem se feszül és nem érzem azt hogy terhes lennék.de azért örülök hogy van valaki aki meghallgat. köszönöm
Kérdezõ: szívesen, ha tudtam kicsit is segíteni már megérte írni. Elõttem válaszoló: igen mindnyájan tudjuk hogy a megszakított közösülés nem a legjobb megoldás. Bár azt kell mondjam hogy kellõ odafigyeléssel ellehet kerülni a bajt így is. Én a párommal 2, 5 éve így szeretkezünk, ahhoz hogy gyógyszert szedjek, nem éri meg mert ritkán van lehetõségünk egymással lenni (1 hónapban mondjuk 1-2 alkalom vagy ritkán több) és pl én kiszoktam számolni mikor érdemes szexelnünk. Leggyakrabban akkor csináljuk amikor pont vége lett a menszeszemnek, vagy amikor megfog jönni a menszeszem és érzem a görcsölést már pár napja, így 100%ig ki lehet szûrni a bajt. Ez nem védõ beszéd akart lenni mert amigy igazad van, nem ez a legjobb megoldás. Kérdezõ! Neked szurkolok, de úgy hiszem nekem lesz igazam és rendbe fog jönni ez a menszesz ingadozás nálad!

Vasárnapra nem várom, volt pém, együtt is voltunk.2napja nagyon görcsölgetek, felvagyok puffadva, de nincs mell feszülés. Lehetek még ettöl terhes?

Volt egy vetélésem,és az akkori terheségemmnél nagyon fájtak a melleim,és ahogy elvetéltem másnap elis multak a tüneteim.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes, bár csak a saját tapasztalatomat tudom leirni Neked, hogy én 7 hetes vagyok, és nem volt a mai napig mellfeszülésem. Gyakorlatilag semmilyen tünetem sincs. Az elsõ pár hétben volt egy kis görcsölgetés, de már az is elmúlt. Szoritok!

Szerintem lehetsz terhes, bár csak a saját tapasztalatomat tudom leirni Neked, hogy én 7 hetes vagyok, és nem volt a mai napig mellfeszülésem. Gyakorlatilag semmilyen tünetem sincs. Az elsõ pár hétben volt egy kis görcsölgetés, de már az is elmúlt. Szoritok!

25.-én nem várom! Volt hasszurka 2 napig és sok folyás, a melleim mintha nőnének de nem fájnak. A reggeli hőm 35, 9 volt, a nappali 37, ami azóta is annyi, viszont nekem nem szokott ilyen magas lenni sosem. Szerintetek? Lehet ez a beágyazódás tünete?

Legjobb válasz: a reggeli hõ számít... és a peteérés elõtti hõhöz képest kell nézni... hacsak nem nagyon alacsony az átlag hõd, nekem az a 35,9 kicsit alacsony, hacsak épp nem a beágyazódásra esett vissza, de akkor 1-2 napnál tovább nem maradhat ilyen alacsony...

a reggeli hõ számít... és a peteérés elõtti hõhöz képest kell nézni... hacsak nem nagyon alacsony az átlag hõd, nekem az a 35, 9 kicsit alacsony, hacsak épp nem a beágyazódásra esett vissza, de akkor 1-2 napnál tovább nem maradhat ilyen alacsony...

A 22-23 napon vizes folyásom volt felváltva a szárazsággal. Mára ez krémes lett, de nem olyan sűrű a bugyin sárgás foltot hagy. A hőm az nagyon felugrott ma reggel. Péntekre nem várom.Volt hasonló folyással valaki babás?

Ilyen tünettel volt köztetek babás? Vagy a mensit várjam?

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt vizes folyásom van de átvált ilyen barnás krémre, akkor tudom hogy nemsokára megjön. De ennek ellenére igen, lehetsz babás! Ha kimarad tesztelhetsz! ;)

Nekem mensi elõtt vizes folyásom van de átvált ilyen barnás krémre, akkor tudom hogy nemsokára megjön. De ennek ellenére igen, lehetsz babás! Ha kimarad tesztelhetsz! ;)
A kérdező hozzászólása: :( Akkor holnap veszek tampont már megint. Köszi, sajna én is így gondoltam csak vártam hátha...
Szia! Még ne add fel a reményt! Nekem azt mondták uh-n, hogy nincs domináns tüszõ, a nem várt elõtt egy nappal barnás csipp-csepp (szeretkezés után) és ma már 14 hetes és 2 napos pocis vagyok! (A tampon "kabalából" nekem is bent volt a táskámban!) Szorítok, hogy pocis légy! Tudasd, mi van Veled/Veletek! :)
A kérdező hozzászólása: Már reménykedni sem merek.:( Több mint egy éve semmi és a jövõ hónap már clostis lesz. De írok. Eddig mindig azt írtam jött a piroska, hát szép is volna.... Nektek gratula és jó egészséget.

Jövő hét péntekre nem várom. Volt esetleg valaki így és már nagyon kívánt valamit?

Én 4 napja borzalmasan kívánom a savanyú uborkát,de veszélyesen ma is elpusztítottam 2 üveggel:(pedig az el?tt sosem ettem csak esetleg 1-2-?t. most volt peteérésem 17-én de a görbém szerint mások véleménye az hogy 11 -e körül is volt egy peteérésem,akkor ez most lehetséges?:S

Legjobb válasz: Szerintem még ha a 11-ei pé-kor estél volna teherbe akkor is korai lenne a kívánósság. Ettõl függetlenül lehet, hogy terhes vagy , de mivel még csak mostanában fejezõdhetett be a beágyazódás, nem hiszem hogy ilyen tüneteid lennének. Persze egyed, ha kívánod, de ne még éld bele magad.

Szerintem még ha a 11-ei pé-kor estél volna teherbe akkor is korai lenne a kívánósság. Ettõl függetlenül lehet, hogy terhes vagy , de mivel még csak mostanában fejezõdhetett be a beágyazódás, nem hiszem hogy ilyen tüneteid lennének. Persze egyed, ha kívánod, de ne még éld bele magad.
Szóval még ne...
A kérdező hozzászólása: persze én nem élem bele magam vagyis nagyon odafigyelek rá:) majd jön ha szeretne:)
Azt kell, hogy mondjam, lehet! :) Még nem is tudtam, hogy baba van, visszagondolva a peteérés utáni 10-12. nap környékén lehetett, hogy megettem egy üveg uborkát, utána meg egy üveg olivabogyót! A párom csak vigyorgott, nekem nem esett le a tantusz. Csak a pozitív teszt napján értettem meg. :)
A kérdező hozzászólása: nekem olyan furi mert mást nem is kívánok bár ma anyósom sütött és felváltva:) ) süti ubi -süti ubi . A párom meg anyósomék úgy néztek rám:) )) Lehet még korai és nem az de érdekes ilyet nem igazán csináltam még:D
3. vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok, majd írd meg az eredményt! :)
A pattanásnak szerintem ehhez nincsen köze, sajna. :(
Én így voltam! Olyan szép lett az arcom, hogy csuda. Mondjuk most megint ronda, de 7 hetes terhes vagyok! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm.Mikor teszteltél?mert 3 napja teszteltem negativot:-(
Szia! Nekem egy picit más. Az egyik kezemen sajnos ekcémám van egy kicsi foltban és a mensi elõtt mindig totál ronda szokott lenni. De most valahogy nem volt csúnya, persze voltak más tüneteim is és tényleg! A teszt pozitív lett!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..

Csüt.-re nem várom. Vasárnap este és hétfőn reggel volt egy kis hasszurka, azóta semmi, pedig máskor mensi előtt már kb. 4 nappal fájni szokott a hasam folyamatosan amíg meg nem jön.Lehet, hogy babás leszek?

Legjobb válasz: lehetsz babás bár még ez korai,de én azt tanácsolom,hogy ha nem jön meg (a nem várt) utána várj még pár napot és utána csinálj egy tesztet. Én is igy voltam nekem is hasszurka,mellfeszülés volt,a nem várt elött,és azóta van egy kis albérlõm,Pénteken teszteltem pozítivat:) a nem várt után 9 nappal!! Érdemes várni nahogy csalódás érjen!!

lehetsz babás bár még ez korai, de én azt tanácsolom, hogy ha nem jön meg (a nem várt) utána várj még pár napot és utána csinálj egy tesztet. Én is igy voltam nekem is hasszurka, mellfeszülés volt, a nem várt elött, és azóta van egy kis albérlõm, Pénteken teszteltem pozítivat:) a nem várt után 9 nappal!! Érdemes várni nahogy csalódás érjen!!
A kérdező hozzászólása: Megszeretném kérdezni, hogy te szedtél valami vitamint, vagy ilyesmit? Én eddig semmit.
Aranyos vagy! Én drukkolok neked!
drukkolok!!!!!!Az elõzõ voltam mióta próbáloztok?? elsõ baba lenne??
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszi a válaszokat aranyosak vagytok nagyon! Igazából ez a 2. hónap próbálkozásunk és az elsõ babára várunk nagyon!
szia az elõzõ vagyok!!! Nekem elsõre sikerült!!:) szerintem nektek is hamarosan sikerülni fog!!!(20.7.)voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. Nektek pedig gratulálok!!! Úgy terveztem, ha nem jön meg a hétvégén se akkor hétfõn reggel tesztelek. Remélem sikerül!

KI NEM VÁRJA OKTÓBER VÉGE FELÉ? Én október 24-re nem várom elméletileg de múlt hónapban is volt 2 nap csúszás.

Legjobb válasz: Szia! Én október 26-a körül nem várom. Nekem még nem volt ovum. Neked volt már? Közben mérem a hõmet, és elég arányosnak tûnik eddig, szerencsére nem cikk-cakkos. Nekünk ez az elsõ hónapunk. Nektek?

Szia! Én október 26-a körül nem várom. Nekem még nem volt ovum. Neked volt már? Közben mérem a hõmet, és elég arányosnak tûnik eddig, szerencsére nem cikk-cakkos. Nekünk ez az elsõ hónapunk. Nektek?
Szia! Igen, elsõ! Neked?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok akkor kedves 1.!!!!!! Elsõ baba???
Gratulálok!!! Sorstárs! Én is 6 hetes terhes vagyok! :) 1. voltam
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ jelenti hogy 6 hetes terhes :D :D :D
Naaaaa, kedves kérdezõ, teszteltél? Mi újság?
A kérdező hozzászólása: Hát még mindig semmi nálam így ma tesztelek sztem!!!
Mibõl gondoljátok?
A kérdező hozzászólása: Még nekem sincs semmi de sztem nekem is megfog jönni!!! :(
Ne szomorkodj, hiszen még meg sem jött a vérzésed. Még semmi sincs veszve! Mióta próbálkoztok?
Kedves utolsó! Igen, sajnos szép a görbém, ez adott is reményt, de mai tesztem nega sajnos! Holnapra nem várom... menzi még nincs
Kedves 7-es! Ez igencsak trifázisos görbe, mikor fogsz tesztelni? 1, 4 voltam. Kedves kérdezõ! Van valami fejlemény?
Sziasztok! 25.ére nem várom http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8b2f501db91fa80f0bce70.. Drukk mindenkinek! Ki mikor tesztel? Szil
Helloka! Én okt.25re nem várom, de jönni fog, érzem.( Nekem most volt kaparásom, méhpolipjaim szedték le, tartok tõle, hogy mennyire erõs lesz a mensi. Fáj a hasam, szurkál, görcsölget, úgyhogy...:(
Sziasztok! Hát nem tudom, mert most reggel is volt egy pici rózsaszines a wc papíron! Remélem nem mensi lesz! Cicim, derekam továbbra is majd le szakad...
Szia! Írd meg mindenképp az eredményt. Ez elég jól hangzik egyébként. Sok sikert kívánok! :)
Sziasztok! Én okt.21-re nem várom, 2 napja kis rózsaszines valami volt pisilés után törléskor, azóta semmi! Remélem összejött a baba! :) Drukkolok nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Szia!! Én fogamzásgátlót szedtem 9 hónapig júliusban hagytam abba és azóta próbálkozunk majd meglátjuk!! Nem nem hõmérõzök ovut sem figyelem majd ha jönni akar jönni fog sztem!! De nem védekezünk!!! Minden héten együtt vagyunk 2x 3x is ha úgy van!!
A kérdező hozzászólása: Nekünk a 3. babóca van egy 5 éves lánykánk meg egy 15 hónapos!!

Valamelyikőtöknek volt olyan, hogy a nem várt menzesz előtt pár nappal negatív volt a jóstesztje (LH teszt), de mégis babás volt? Nem várt napján, vagy pár nappal később pozitívat tesztelt HCG-vel?

Legjobb válasz: Szia ez engem is érdekelne! Én ma vagyok a 10. dpo-n tegnap jósteszteltem rossmanos ovu tesztel és iszonyat pozi lett erõsebb mint a controll csík. Ma is csináltam egyet az is poizi viszont nem olyan erõs mint a tegnapi... itt nálam lehet nincs baba még 2 nap és nem várom.

Szia ez engem is érdekelne! Én ma vagyok a 10. dpo-n tegnap jósteszteltem rossmanos ovu tesztel és iszonyat pozi lett erõsebb mint a controll csík. Ma is csináltam egyet az is poizi viszont nem olyan erõs mint a tegnapi... itt nálam lehet nincs baba még 2 nap és nem várom.
A kérdező hozzászólása: Hm, nekem 3 napja rettenetesen halvány, nem gyengül, nem erõsödik, szerintem inkább szellemcsík... Én 24-re nem várom...de nagyon nem. Szóval kiváncsi vagyok. Jó lenne, ha ennek ellenére lenne valaki a pocakomban. :) Neked meg megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam ovu és hcg tesztet... Negatív lett mindkettõ... Ez már tuti negatív, így hogy az ovu teszt sem mutat még egy enyhe pozitívat sem?

Vajon most sikerült? A tegnap este mért höm 37, 4 volt(nyugalmi állapotban)ma reggel meg 37, 2 nyelv alatt és hüvelyben is! A melleim fájnak föleg a bimbóm érzékeny! Még 2nap a nem várt menszi-ig!

Legjobb válasz: Szerintem remenykedhetsz!A hod az jo,a cicim nekem is mar a nem vart mensi elott egy jo hettel,mar erzekeny volt! 2 nappal a nem vart mensi elott neg teszteltem,6 nap utan (a tegnap +!) (Mas tuneteid nincsenek?FAradtsag,stb?) Sok sikert es boldog baba varast!

Szerintem remenykedhetsz!A hod az jo, a cicim nekem is mar a nem vart mensi elott egy jo hettel, mar erzekeny volt! 2 nappal a nem vart mensi elott neg teszteltem, 6 nap utan (a tegnap +!) (Mas tuneteid nincsenek?FAradtsag, stb?) Sok sikert es boldog baba varast!
Szia! Biztosat csak az elmaradt mensi után tudsz meg. A hõmérséklet ugyanis 12-24 órával szokott leesni a mensi elõtt. A mellfájdalom a mensi elõjele is szokott lenni, de utalhat terhességre is.
A kérdező hozzászólása: Szia!Fáradtság az van, a multkori mensim nem jött meg(19-én)de nem voltam terhes az Uh szerint!Azota sem jött meg!Majd holnap kiderül:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!