Találatok a következő kifejezésre: Nem várt után (196 db)

én várok még, én 8 nappal vagyok ovuláció után...
én 3 nappal vagyok ovuláció után...már tök beteg vagyok ebbe az állandó várakozásba...És én csak 28-a után tesztelhetek..:(
elsõ vagyok, sztem én tesztelést meg se érem....nekem sztem legkésõbb 7 végén meg fog jönni megint....:(
elsõ vagyok...nekem febr 20án jött meg utóljára, kb 30 naposak ciklusaim, de volt h 42 napra jött...de most épp dokinál voltam mikor volt ovuláció tehát épp jó idõben voltunk együtt 17. napvolt pé...de sztem 7végén megjön:(
ugyanez:(pé-tõl melleim majd leszakadnak...oldalt hónaljban feszülnek ahogy mensi elõtt szokott, s egyre jobban...csokievés:) , hangulatváltozás, fáradság, aludnék...
A kérdező hozzászólása: ELSÕ! HANGULATVÁLTOZÁSIM NEKEN IS VANNAK MOST ÉPPEN NAGYON FESZÜLT VAGYOK DE REMÉLEM CSAK A VÁRAKOZÁS MIATT, MERT A MENSI ELÖTT IS NÉHA VAN ILYEN. MI 2. HÓ PRÓBÁLKOZUNK! DRUKKOLOK NEKED!
ui még egy s sztem ne tesztelj még, mert pé után megtermékenyül, 7 nap míg elér a nyálkahártyához, s 5 nap míg beágyazódik, tehát teszt sztem még nagyon ki se mutatná...
-elsõ voltam, ja s jún tól próbálkozunk
A kérdező hozzászólása: Elsõnek! Milyen tüneteid vannak ami miatt úgy érzed, hogy megjön? Nekem már több mint egy hete nagyon feszül a mellem, de ez szokott a mensi elött is, de ilyenkor már a közérzetem rossz szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia elsõ! Hány naposak a ciklusaid, hogy 8 nappal a pé után vagy és a hétvégén már megjön?
köszi, én is neked, nekünk elsõ gyermekünk elsõre jött...most meg...jajjjj

Nem várt után (esetleg előtt) hány nappal teszteltél, és melyik teszttel?

Gyanús jelek vannak, 1-ére nem várom.

Legjobb válasz: Nem várt után két nappal én már teszteltem,sajna negatívot! Ennek három hete, azóta sem jött meg,így azóta szerintem az összes létezõ tesztet már megcsináltam,de mind negatív. Így erre már csak a doki adhat választ! De azért neked szurkolok!

Nem várt után két nappal én már teszteltem, sajna negatívot! Ennek három hete, azóta sem jött meg, így azóta szerintem az összes létezõ tesztet már megcsináltam, de mind negatív. Így erre már csak a doki adhat választ! De azért neked szurkolok!
Én 3 nappal(csütörtökön)Corax direkt-el és a ClearBlue digitálissal, mindkettõ nagyon gyorsan pozitv lett(a Corax 2 csíkos, a CB-n egy +, és 2-3(hét)jelent meg.Vasárnap már elõttem egy tesztet, azt a DM-ben vettem, és talán MediLab volt.Az (is)nagyon-nagyon halványan ugyan, de pozi volt.
Szia!Én is a nem várt után két nappal teszteltem Gabrielel kétcsíkosat.Ugyan ezt kívánom neked is :)
Rossmanos facelle teszt volt 300 forintos és mensi elõtt 3-4 nappal már pozi volt. Szerintem nem az a fontos milyen márka vagy drága, mert nekem 15 hónap alatt amíg nem voltam terhes soha nem mutatta egyik sem. Ahogy terhes lettem rögtön pozi lett a legolcsóbb is. :) ) Szurkolók Neked!:) 14 hetes kismami
Szia! Én szept 1-re(csütörtök) nem vártam, és aug 29-én(hétfõn) este teszteltem, mert akkor értünk hazanyaralásból, és az akkor 20 hós lányomállította hogy baba lakik bent!Miután mondta, én is éreztem ajeleket...És Õ nyert!A 29-ei esti teszt is pozi lett! X-epillel!Én is meglepõdtem! Drukkolok!Demindenképp reggel tesztelj! 2 éves kislány és 25 hetes pocakcsajszianyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most egy kicsit elkezdtem kételkedni, mert már nem érzem 1-2 napja az alhasamban a szurkálást. Most inkább görcsölget (mint mensi elõtt) meg olyan megjön érzésem van. A megjön érzés tudom, hogy terhesség esetén is lehet, a görcsölgetés is? Amúgy fáradékony vagyok, fáj és érzékeny a mellem, sokat pisilek. Ezek viszont meglepõ módon kb. azóta vannak, amikor tájt foganhatott a kicsi, ha van bent valaki. De remélem igen... Majd megírom mi lett.
Két nappal a nemvárt elõtt ClearBlue teszttel halvány pozit teszteltem. Egy hétre rá X-epillel erõs pozi lett. 12hkm.
A 2. vagyok.És ráadásul nem is reggel, hanem kora délután teszteltem.
Szia!Most lehet hogy sokan leordítotok, de én azt javaslom akár milyen erõs is a teszt várd meg a nem várt napját legalább.Én is türelmetlen voltam, és nemvárt elõdt megcsináltam.Aztán sírtam egy hetet, de mivel két napot késett megint reménykedni keztem és csináltam még egyet, az már kimutatta, de az is csak halványan.Sok sikert :)
Nekem a nemvárt elõtt 4 nappal pozitív lett a walentin 10-es érzékenységû teszt. :) A Lilly teszt pedig nagyon nagyon halvány volt még ekkor.(25-ös erõsségû a Lilly késés után 3 nappal lett full pozi a Lilly) 9hkm
A kérdező hozzászólása: :(

Gabriel terhességi teszt mennyire megbizható? Nem várt után mennyivel mutassa ki általába? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem nem várt után 1 héttel mutatta ki. Bár nekem késõn fogant a babám(ciklusvége felé).

Nekem nem várt után 1 héttel mutatta ki. Bár nekem késõn fogant a babám(ciklusvége felé).
Nem várt után 3 nappal mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a nemvárt után két nappal.Ma teszteltem(nem elsö vizelet), de sajna negativat.Két napja mensi szerü barna folyásom van, ami nagyon kevés, egy tisztasági betét is elég lenne egy napra(de persze higiéniai okokbol nem igy van).Görbémet csatolom, hátha abbol többet lehet megtudni. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a.. Légyszi segitsetek, mert már elegem van a bizonytalanságbol, mert már cisztára is gondoltam.
Szia! Elõször is, a görbéd értelmezhetetlen. Az általános szabályok: ugyanabban az idõben (még hétvégén is, legfelljebb visszaalszol) digitális hõmérõvel legalább 5 percig, másikkal 10 percig kell mérni szájban, vagy hüvelyben. Ha ezt betartod, akkor lehet értelmezni a görbét, és olvasni belõle. Viszont ha megpróbálom ezt nem figyelembe venni, akkor bár volt egy "idõszerû" pé-i próbálkozásod amikorra be is húzta a rendszer is, úgy gondolom, hogy ez mégis késõbbre tehetõ, kb. a 8-9. dpo-n vagy, tehát a nemvártig még várni kell 5-6 napot, természetesen ha a luteálisod is normális.
Szerintem az egyik legjobb teszt. Nagyon sokat próbáltam már. Amikor terhes lettem mindkétszer már a nem várt elõtt két nappal pozitív lett. Mikor most legutoljára késett, még két nap múlva is negatív lett, és meg is jött.
Szia a nem várt után 2 nappal mutatta ki.

Ez pozitív vagy negatív? Az elsõ nem várt elõtt egy nappal x-epil Nem várt után egy nappal romed

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Az elson nem latok semmit, a masodikon talan, de hianyzik a tesztbol egy darab?

Az elson nem latok semmit, a masodikon talan, de hianyzik a tesztbol egy darab?
A kérdező hozzászólása: Igen. Mert ahogy nézegettem és még nedves volt véletlen lejött a papír róla :/
Nagyon homályos a kép. Talán az elsõ valami van, de nem merném rámondani biztosan. De Te gondolom látod. 1-2 nap és kiderül, ha erõsödik :) Drukkhegyek!
iszonyat homályos kétnaponta probálkozz sok sikert eddig negativ
Szerintem a második teszt értékelhetetlen. Az elsõn meg mintha, de lehet száradási csík is. Mindenképp tesztelj újra.
Szerintem mind a két kép értékelhetetlen. Az elsõ tiszta homály, a másodikon meg a teszt hiányos. Csinálj másik tesztet szerintem. Sok sikert!

Nem várt után 2 nappal negatív gabriel teszt. Már nincs remény?

Sok kérdésnél olvastam, hogy a 2.-3. napon a gabriel még nem nagyon mutatta ki, inkább később, lehet hogy egy "mártogatós" teszttel kéne próbálkoznom? Azok érzékenyebben? Mikor teszteljek újra, ha nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! A gabriel nagyon megbízható teszt, de valóban nekem is a nemvárt után 5 nappal nagyon halvány 2 csíkos lett. Viszont nálunk késõbb fogant a baba. Ha nálatok is foganhatott késõbb, akkor van még remény. Szerintem 3 nap múlva tesztelj.

Szia! A gabriel nagyon megbízható teszt, de valóban nekem is a nemvárt után 5 nappal nagyon halvány 2 csíkos lett. Viszont nálunk késõbb fogant a baba. Ha nálatok is foganhatott késõbb, akkor van még remény. Szerintem 3 nap múlva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Foganhatott késõbb is, és ha késõbb fogant, akkor most vagyok a 11. napon. Tehát akkor még van esély. :)
Amíg nem jön meg, meg van az esély is:) Megy a drukk!

Petefészek szurkálása a nem várt után is rossz jel?

Els? sorban tapasztalatokat szeretnék. Volt ilyen másnak is? Annyi mindent olvastam már, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Kb. 2 hete elég s?r?n érzek szurkálást a petefészkeimben. El?ször csak jobb oldalt szúrt, most mintha mind kett? szúrna. Van, hogy éjszaka is felriadok rá mikor felhúzom a lábam. Tegnapra nem vártam, de csináltam 1 tesztet és negatív lett (lily).

Legjobb válasz: Elsõ gyereknél kimaradás után két nappal lett halvány pozi ikrekkel a tesztem, szóval még bármi lehet. Nekem is szurkált de én azt se tudtam hol érzem, mert hol az egyik oldalon ,hol a másikon, hol középre sugárzott ki. Második gyerekemnél meg nem éreztem semmit,nála már négy nappal mensi elõtt pozi volt a teszt, szóval bármi lehet, várj még egy-két napot és újra teszt ha nem jön meg. Van aki azt mondja, hogy cisztánál is ezt érzi, hát nekem is volt és bizony sajna az ilyen fájdalommal járt amikor megrepedt de akkor már a vérzés is ömlött.Drukkolok neked, mármint ha szeretnél babát:) höh, most olvasom a lily tesztet..na azon volt a leghalványabb a csíkom az elsõnél még akkor is amikor a többi tesztem már full pozi volt.

Elsõ gyereknél kimaradás után két nappal lett halvány pozi ikrekkel a tesztem, szóval még bármi lehet. Nekem is szurkált de én azt se tudtam hol érzem, mert hol az egyik oldalon , hol a másikon, hol középre sugárzott ki. Második gyerekemnél meg nem éreztem semmit, nála már négy nappal mensi elõtt pozi volt a teszt, szóval bármi lehet, várj még egy-két napot és újra teszt ha nem jön meg. Van aki azt mondja, hogy cisztánál is ezt érzi, hát nekem is volt és bizony sajna az ilyen fájdalommal járt amikor megrepedt de akkor már a vérzés is ömlött.Drukkolok neked, mármint ha szeretnél babát:) höh, most olvasom a lily tesztet..na azon volt a leghalványabb a csíkom az elsõnél még akkor is amikor a többi tesztem már full pozi volt.

Nem várt után 1 héttel milyen erős volt a teszten a második csík?

Legjobb válasz: Nemvárt után 1 héttel olyan erõs volt, hogy majd leugrott a tesztrõl! Nekem amúgy nemvárt elött 3 nappal már halvány pozi lett! 15+2hkm

Nemvárt után 1 héttel olyan erõs volt, hogy majd leugrott a tesztrõl! Nekem amúgy nemvárt elött 3 nappal már halvány pozi lett! 15+2hkm
Teljesen mind1 milyen erõs...2 csík az 2 csík és ha késõbb ismétel az ember erõsebb legyen. Nekem egyébként mind2 gyereknél középidõ után volt a peteérés így a teszt is késõbb mutatta ki
Nagyon nagyon erõs.De a nemvárt utáni 3. napon is már olyan volt, délutáni vizeletbõl.3 gyerekes anyuka
http://kepkezelo.com/images/keio30doye13cgcen6tk.jpg nekem ilyen volt de esti vizeletböl! nemvárt után 5 nappal
Nekem semmi nem látszott, mert késõbb volt peteérésem és jóval fiatalabb volt a babuci, mint mensi szerint lett volna. Ergo nem is tudtam, hogy terhes vagyok, csak 2 héttel késõbb mondta az orvos, amikor már uh-ra mentem, hogy nézze már meg miért nem jött meg még mindig :) Ja, és még az is fontos, hogy addig szabályos 27 napos ciklusaim voltak, tehát nem volt várható a késõbbi fogantatás :)
Nem várt után egy héttel, esti vizeletbõl a kontroll csíknál sokkal erõsebb volt a "várt" csík. Egyértelmûen egy hatalmas pozitív volt.

A nem várt után mikor menjek el orvoshoz?

Legjobb válasz: Kb 2 héttel a nemvárt után.

Kb 2 héttel a nemvárt után.
Igen, olyan soká, mert akkor már kb 5-6 hetes leszel, és jó esetben már lesz szívhang is. Ha meg korábban mész, nem lesz még szívhang, és úgyis visszahív a 7.-8. héten.
utolsó menzesz+7-8hét
Elmehetsz korábban is, akár az nap is amikor pozit tesztelsz, de uh-n nem fognak látni semmit, max. icipici petezsákot. A kézi vizsgálat meg.... 2 . terhesség-gyanúmmal mentem dokihoz, kb. teszt után egy héttel, a doki megnézte a méhemet tapintással. (pozi teszt, kezdtem émelyegni) Majd közölte velem, hogy õ bizony nem érzi h meg van nagyobbodva a méhem.... várjunk még. 1 francos hetet vártam arra, h vééégre az uh-n megerõsítse, h terhes vagyok....
A kérdező hozzászólása: Olyan soká?
Szerintem tesztelj és ha pozitív várj 2 hetet :) !
2 hetet minimum kell várni! én a tesztel is 2 hetet vártam, mire megcsináltam, arra még 2 hetet mire dokihoz jutottam, igaz mi nem terveztük a manót csak jött. akkor már 9 hetes voltam, a doki szerint jó idõben mentem, szépen hallatszott már a szívhang, igaz a baba még csak egy kis foltocska volt. 18 hkm

Mellbimbó beduzzadása utalhat terhességre, nem várt után 6nappal vagyok, és most észleltem?

De csak a bimbó.Tudom,hogy egy kicsit indiszkrét,dehát ez az oldal erre való:D

Legjobb válasz: Szia! Nemvárt után 6 nappal egy jelet kell csak keresned : pozitív tesztet. Már ki kell mutatnia, ha baba van. Az összes többi jel bármi lehet. Bár a mellbimbó duzzanatról eddig még nem hallottam, inkább érzékeny szokott lenni.

Szia! Nemvárt után 6 nappal egy jelet kell csak keresned : pozitív tesztet. Már ki kell mutatnia, ha baba van. Az összes többi jel bármi lehet. Bár a mellbimbó duzzanatról eddig még nem hallottam, inkább érzékeny szokott lenni.
mondjuk nekem van pozitív tesztem és 5+5 vagyok, de tegnap óta nekem is nagyobb a mellbimbóm. Duzzadtabb és nagyon érzékeny. De szerintem tesztelj, az biztosabb. :)
Szerintem lehetsz kismama mert én 4hetes vagyok kb és az enyémek önálló életet élnek...(ezt vettem én is észre elõször)fájnak, nagyok, kemények.. :D
A kérdező hozzászólása: Az vagyok:Dmármint majdnem, még nem ágyazódott be, de valahol itt van:DVoltam UH-án
Teszteltél már? Pozitív lett? UH mit mutatott? Egyébként elõször a teszt mutatja ki a terhességet, az UH csak utána 1-2 héttel.
A kérdező hozzászólása: Délutániból teszteltem pénteken az halvány pozi lett, majd szombaton is du-tániból az is halvány pozi lett., tegnap voltam uh-án, és ott mondták, hogy méhem valamivel nagyobb, és, .hogy a méhnyálkahártyám is meg vastagodott 13mm, menjek vissza jõvõhéten és látni fogja már, aztán csináltamm tegnap orvos után még egyet az is halvány pozi.
Akkor halkan gratulálok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak nem sikerült...:S
Sajnálom! Akkor majd a következõ hónapban.

Volt olyan köztetek, aki a nem várt után több mint 2 héttel tesztelt pozitívat?

Nem jött meg 12 napja,a 8.napi vérteszt negatívat mutatott..tegnap, és tegnap előtt, pár csepp barna, pecsétem volt, enyhén görcsölgetek, a hőm 36,8-37,1 között mozog.Van még esélyem a babyra??

Legjobb válasz: én nemvárt után 2nappal eros pozit teszteltem..Sok sikert

én nemvárt után 2nappal eros pozit teszteltem..Sok sikert
Nekem nem jött meg, és csak kettõ hét után mutatta ki a teszt igen halványan! A vérteszt kimutatta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!