Találatok a következő kifejezésre: Nem várt elött egy (43 db)

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!
A kérdező hozzászólása: nálunk csak 25ös teszt van!
Persze, lehetsz!Az is lehet késõbb volt peteérésed, vagy még nincsen elég HCG.Tesztelj pár nap múlva ha addig nem jön meg.drukk
1-es leirt mindent, esetleg ha találsz 10.es tesztet (ami mifelénk hiánycikk...) akkor esélyesebb, hogy poz lesz ha terhes vagy! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: ma du.án volt pár csepp vér a bugyimon, de azóta semmi!14.ik napon vagyok, máskor már 3 nappal elõtte barnázok most semmi!félek h túlságosan akarom ezt most, pszihésen és csak azért nem jön meg!elsõ babámmal rögtön kimutatta a teszt!nem baj, pár nap és kiderül!rossz ez a várakozás!
#2 vagyok: nálunk is csak 25 van... A patikában meg nem is értik, hogy mit 10-ezek, 1 db van benne :D Nekem 20-án volt egy picike barnázás, 22-én egy haloványka poz.tesztem! Drukkolok, hogy nálad is így legyen!!

Nem várt előtt egy nappal teszt korai volt még?

negatív lett, bár igaz most csináltam mert érzek fura tüneteket. Holnapi teszt biztos lesz már ? ( ha nem jön meg persze)25ös 2db-os x-epilem van itthon

Legjobb válasz: szia nekem januar 14en volt a nem vart, 13an teszteltem negativat. el is keseredtem hogy mar megint sehol semmi, de csak nem jott meg, aztan 25en teszteltem egy pozitivat. szerintem 5-10 napos ciklus keses eseten erdemes tesztelni. ne add fel a remenyt, (a negativ teszt ellenere irtozatosan emelyegtem) 13hkm

szia nekem januar 14en volt a nem vart, 13an teszteltem negativat. el is keseredtem hogy mar megint sehol semmi, de csak nem jott meg, aztan 25en teszteltem egy pozitivat. szerintem 5-10 napos ciklus keses eseten erdemes tesztelni. ne add fel a remenyt, (a negativ teszt ellenere irtozatosan emelyegtem) 13hkm
Szia! nekem a nemvárt elõtt lett egy halvány pozim!De nem mindenkinek ugyanolyan! Lehet, hogy 1 héttel a nemvárt után fogja kimutatni!Olyat is hallottam, hogy csak 2 hét múlva lett két csík!Ne keseredj még el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) hétfõn megpróbálom újra :)


Terhesség esetén a méhszájnak mindenképpen fent a helye már nem várt előtt egy nappal, vagy ez nem törvényszerű?

a kérdés inkább azokhoz szól akik vizsgálják magukat és kitapasztalták.én érzek terhességre utaló jeleket de a méhszájam nincs felhúzódva,akkor biztos,h nem vagyok terhes ugye?

Legjobb válasz: ja,voltam már terhes és akkor nekem fel volt húzódva a méhszájam nem várt napján már.

A kérdező hozzászólása: ja, voltam már terhes és akkor nekem fel volt húzódva a méhszájam nem várt napján már.
Én is ennyit tudok írni, hogy nekem is fel volt húzódva a nemvártkor, ebbõl is meg a hõmbõl tudtam, hogy most összejött! Ez a folyamat elvileg a baciktól védi a babát, hogy felhúzódik és zárt lesz! Azért még ne add fel! Csináltál már tesztet?
szerintem is felhúzódik a méhszáj. Pontosan tudod mikor volt ovu-d? Mert ha lehet pár nap eltérés, akkor mgé simán lehet baba. Ha nem jön meg, csinálj tesztet :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom mikor volt ovum, épp mára nem várom :) utána tesztelek ha nem jön meg.

Akik nem várt előtt egy nappal teszteltek, mennyire volt pontos az eredmény?

Szerdára nem várom, holnap szeretnék tesztelni. Vagy szerintetek bírjam még ki 2-3 napig? Teljesen olyan tüneteket érzek, mintha igen, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, mert nagyon szeretném...

Legjobb válasz: Szia, én nem várt elõtt 3 nappal teszteltem pozitívat(300 ft Facelle). ha nem sajnálod a tesztet, és ha türelmetlen vagy, akkor szerintem tesztel.:) Sok sikert! Írd majd meg hogy mi lett! 7hkm

Szia, én nem várt elõtt 3 nappal teszteltem pozitívat(300 ft Facelle). ha nem sajnálod a tesztet, és ha türelmetlen vagy, akkor szerintem tesztel.:) Sok sikert! Írd majd meg hogy mi lett! 7hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, holnap tesztelek és írok. Neked pedig gratulálok és minden jót!
Én is szerdára nem várom! :) Azon gondolkodtam, hogy holnap én is próbálnék egy tesztet valami érzékennyel, pl. Gravi hcg, de vacilálok... olyan rossz várni. Pedig csütörtökön már biztosabb lenne az eredmény, ha nem jön meg! De valahogy nekem úgy jobb, hogy a negatív tesztbõl jövök rá, hogy meg fog jönni, mintha a menzimbõl megtudni, hogy nem sikerült. :S Én sem vagyok már normális tudom... :)
Szia. Én egy csütörtökre nem vártam, elõtte kedd délután már halvány pozit teszteltem. Holnap tesztelj, várom mi lesz. Hajrá!! 10 heteske.
Sziasztok! Nekem a 10-es érzékenységû teszt, menzi elõtt 5 nappal pozitív lett. Igaz, nagyon halványan, de minden nap csináltam egy tesztet, és erõsebb lett. Ma már van egy egy éves kisfiam. 28 naposak a ciklusaim, rendszeresek, és a 10, 11, 12. ciklusnapomon szeretkeztünk apával, és a ciklusom 23. napján, már pozitív volt a tesztem 2010-ben. Fél évig próbálkoztunk a babával sikertelenül, mikor vettem a vaterán 25 db ovu tesztet, és 5 db terhességi tesztet. Így pontosan tudtam, mikor volt peteéréésem, és ezzel a módszerrel elsõre terhes is lettem. Azelõtt rosszkor próbálkoztunk apával, ezért váratott magára a kisfiunk. Ettõl a hónaptól próbálékozunk újra a kistesóval, ma vagyok a 13. ciklusnapomon. Remélem most elsõre összejön. Nektek drukkolok, és majd írjátok meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok biztatást, én is szorítok mindenkinek :-)
A kérdező hozzászólása: Elmaradt a teszt, megjött ma reggel :(
:( Sajnálom... De kezdõdik az újabb ciklus, új remény!!! :) Kívánom, hogy minél hamarabb anya lehess!!! Én holnapra nem várom, én is már érzek mindenfélét, de már én sem hiszem, hogy tényleg az. Mindenesetre ma vagy holnap csinálok tesztet, hátha...

A nem várt előtt egy nappal érdemes tesztelni?

Vagy várni kellene még a tesztel pár napot? Ha terhes lennék az mennyi eséllyel lenne kimutatható az el?tte lév? nap reggeli vizeletéb?l?? x-epil tesztem van...az jó lenne ?

Legjobb válasz: nekem már a nemvárt elött két nappal is + lett. és szép erõs csik! érdemes.. igen jó a teszt is! ++++++

nekem már a nemvárt elött két nappal is + lett. és szép erõs csik! érdemes.. igen jó a teszt is! ++++++
érdemes! ha terhes vagy , kimutatja! szorítunk és írd meg hogy mi lett az eredmény!

Nem várt előtt egy nappal teszteltem negatívat, viszont utána nem jött meg. Van még esély pozitívra?

Volt akinek nemvárt el?tt pár nappal már mutatta a pozitívat a teszt? Szerintetek tesztelnem kellene még egyet?

Legjobb válasz: Van esély. Amíg nem jön meg, addig tesztelhetsz naponta. Ha egy-másfél hét után sem jön meg és negatív marad, felkeresnék egy orvost. Ha meg pozitív, akkor azért! Szurkolok!

Van esély. Amíg nem jön meg, addig tesztelhetsz naponta. Ha egy-másfél hét után sem jön meg és negatív marad, felkeresnék egy orvost. Ha meg pozitív, akkor azért! Szurkolok!
késõi ovulációnál lehetséges a terhesség. hnap reggelnél elõbb nem érdemes. lehet, addig meg is jön...
A kérdező hozzászólása: Igazából hétfõ óta késik
Szerintem holnap reggel már tesztelhetsz. Megy a drukk :)
Én is így voltam, de nekem végül 3 napos késéssel "megjött" ( csak barnáztam keveset ). Szerintem annyira akartam a babát és idegeskedtem amiatt, hogy összejön-e, hogy amiatt késett... Most már nem stresszelem magam rajta! De persze lehet, hogy neked lesz egy pozitív teszted is pár nap múla. Megy a drukk nálam is! :)

Nem várt előtt egy nappal már kimutatná a teszt a terhességet? X-epil

Teszt?

Legjobb válasz: Nekem anno 3-4 nappal elõtte kimutatta.

Nekem anno 3-4 nappal elõtte kimutatta.
Nekem csak utána mutatta ki. Ha van kedved, tesztelj, de ha negatív lesz, ne szomorkodj, még simán lehet pár nap múlva pozitív, ha nem jön meg :)
Nekem is napokkal elõtte kimutatta már a teszt.
Nekem a dpo. 15 napon lett egyértelmûen poz. Ma már 16 hónapos :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, de sajnos negatív.Viszont még nem jött meg.Mikor teszteljek újra?
szerintem még ma vegyél egy tesztet és vasárnap reggel csináld meg újra hátha az már pozitív lesz! :)
Szia, Tesztelj többször különbözõ márkájú eszközzel ha nem jönne meg, mert eltérõ lehet az érzékenységük és van amelyik az elmaradt mensitõl számítva is csak 1 hét múlva mutatja ki.Drukkolok nagyon, írj hogy mi volt!

Nem várt előtt egy-két nappal tojáshéj színű folyás jelenthet terhességet?

Valaki, aki járt így?

Legjobb válasz: igen en most...3nap ilyen volt aztan megjott...

igen en most...3nap ilyen volt aztan megjott...
Szerintem ne adj a folyás milyenségére... Most legutóbb nekem a nemvárt elõtti héten/napokon volt mindenféle: barna pecsételés, ragacsos fehér, nyúlós fehér, vizes folyás, és voltak szinte száraz napok is. Kezdtem bizakodni, mert eddig mindig csak vizes folyásom volt. Aztán 1 hét késéssel megjött... Úgyhogy én már nem is fogom ezt figyelgetni.
A kérdező hozzászólása: köszi :(

Szerintetek lehet olyan, hogy a nem várt elött egy nappal negatív a teszt, majd másnap úgy csinál mintha megjönne, de nagyon kicsit dp pár napra csak, de vér szinű. Lehet baba?

Legjobb válasz: hát éppen lehet baba, ha nem jön meg rendeseen akkor tesztelj néhány nap múlva, de az is lehet hogy ez a nagy meleg zavarta össze a ciklusodat.

hát éppen lehet baba, ha nem jön meg rendeseen akkor tesztelj néhány nap múlva, de az is lehet hogy ez a nagy meleg zavarta össze a ciklusodat.
Nekem pont igy jott a baba. A nem vart elott egy nsppal negatív, majd nem vart napján kis verzes. Pojt olyan es annyi mint amikor elkezdodil a mensim. Nagyon csalodottak voltunk a parommal.este vártam h. Meginduljon jobban a verzes de semmi.Aztan reggel sem jottsemmi.:) ))) 21hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!