Találatok a következő kifejezésre: Nem várt elött ha valaki (13 db)

Ha valaki terhes, akkor nem várt előtt pár nappal már kimutatná a teszt és felesleges tovább reménykedni, ugye?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nem biztos, hogy a nemvárt elõtt kimutatja a teszt. Bár vannak 10-es érzékenységû tesztek amik esetleg kimutatják a peteérést követõ 12. napon reggel. Ez nem biztos, hogy egybeesik az együttlét idejével. Ha esetleg akkor sem mutatja ki, amíg nem jön meg, addig van esély. Van akinek csak az elmaradt mensi után 2 héttel mutatja ki, de ez a ritkább. Az elmaradt mensi utáni nap tesztelj, akkor már nagy valószínûséggel kimutatja bármelyik teszt.

Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nem biztos, hogy a nemvárt elõtt kimutatja a teszt. Bár vannak 10-es érzékenységû tesztek amik esetleg kimutatják a peteérést követõ 12. napon reggel. Ez nem biztos, hogy egybeesik az együttlét idejével. Ha esetleg akkor sem mutatja ki, amíg nem jön meg, addig van esély. Van akinek csak az elmaradt mensi után 2 héttel mutatja ki, de ez a ritkább. Az elmaradt mensi utáni nap tesztelj, akkor már nagy valószínûséggel kimutatja bármelyik teszt.
Na most peteérés a középidõben van, A megtermékenyített petének átlag 10 nap kell a beágyazódáshoz. Érzékeny tesztek kimutathatják a terhességet, de ezek még ekkor nem 100%oksak
Átlagos, 28 napos ciklusnál a 14. nap körül van a tüszõrepedés (köznapi nyelven peteérés, bár az mást jelent), és még 14 nap a következõ vérzésig. Kb ennyi idõ kell ahhoz is, hogy a terhesség alatt termelõdõ HCG hormon szintje a kimutatható határ fölé emelkedjen, és egy érzékeny teszt kimutassa. Elõfordulhat valakinek véletlenül korábban van tüszõrepedése, mondjuk a 10. napon, és így a tesztje is korábban mutathat pozitívat. De ez inkább kivétel, mint szabály. tehát ne várd el a testedtõl, hogy így mûködjön. A teszteket is arra találták ki, hogy a késés okát mutassa meg. Ráadásul hiába mutat a teszt pozitívat a vérzés elõtt, ha mégis megjön a menszesz, mert a baba nem tudott veled maradni. A terhesség csak akkor biztos, ha a vérzés késik, a teszt pozitív, és nõgyógyász ultrahanggal is igazolta, hogy van ott egy baba. Szóval butaság már jóval azelõtt lemondanod a terhességrõl, mielõtt egyáltalán kiderülhetne, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Majd meglátjuk.:(

Tesztelt valaki a nem várt előtt 4 nappal pozitívat? Ha igen, akkor milyen teszttel?

Legjobb válasz: En teszteltem. Clearblueval es corax be sure-ral, mindkettot lehet a dmben kapni. Sok sikert a teszteleshez, remelem pozitiv lesz.

En teszteltem. Clearblueval es corax be sure-ral, mindkettot lehet a dmben kapni. Sok sikert a teszteleshez, remelem pozitiv lesz.
Szia! Én tavaly novmber 30-án teszteltem 25-ös erösségü tesztel poizivat. December 2-3 ra kellett volna megjönnie.30-án nekem 2-3 perc alatt ki is jött , hogy terhes vagyok.A nem várt napon is újra teszteltem akkor már majd kicsattant annyira erös lett!!! Amúgy sajnos nem maradt meg a baba, most január 14-én missed ab-bal befejezték:(( Neked sok sikert!!
én ma....de nekem még egy hét van hátra. nagyon halvány, de a férjem is látja. egyelõre nem éljük bele magunkat, majd még tesztelek késõbb is. az enyém laboros teszt, anyukám hozza.

Ha valakinek sikerült teherbeesni, akkor jellemző a derékfájás és a mensi szerű hasfájás jóval (6-7 nappal) nem várt előtt?

Legjobb válasz: Nekem igen fájt, és végig a 9 hónap alatt fájt. Néha nem tudtam megmozdulni a derekamtól. Viszont volt olyan idõ, amikor semmit nem éreztem. Kitartás

Nekem igen fájt, és végig a 9 hónap alatt fájt. Néha nem tudtam megmozdulni a derekamtól. Viszont volt olyan idõ, amikor semmit nem éreztem. Kitartás
Szia, nekem csak a nemvart napjan fajt a hasam, derekam, cicim, a szokasos musor csak vhogy enyhebben. azt hittem tuti megjon, dehat nem. :) )) sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Nem várt mensi elött (ha valaki babás), akkor kell hogy minden esetben fehér folyás legyen?

Sziasztok!!Jövö hét szerdára nem várom, és pár napja reggelente felkelés után, meg délelött,sárgás folyásom van...nem vizes, hanem krémes.Ez mi lehet?Nem viszketek, nem fáj...Köszi!!

Legjobb válasz: Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyenkor milyen tünetnek kell már lennie, ha mégis baba van?

A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyenkor milyen tünetnek kell már lennie, ha mégis baba van?
Igazából semmilyen tünetnek nem "kell" lennie, van, akinél sok minden elõfordul, van, aki észre se veszi, hogy babás. De a krémes fehér váladék lehet terhességi tünet. Nálam is volt, plusz nekem a hasam is görcsölt, mintha meg akarna jönni és fájtak a melleim. Szinte azonnal jöttek a rosszullétek is, de ismerek olyat, akinek semmi ilyen tünete nem volt, mégis babás. Szorítok neked, hogy sikerüljön!:-) 31 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, és gratulálok neked a babához!!:) De az nem gáz, hogy nem fehér a folyásom, hanem van egy kis szine?

Tudom, hogy igazából csak az elmaradt mensi utalhat biztosan a babára, de valaki esetleg érezte már a nem várt mensi előtt ha sikerült?

És ha igen, mib?l érezte...

Legjobb válasz: Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)

Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen várt baba, nagyon szeretnénk!!! Igazából csak azt érzem, hogy feszül a hasam alja, meg nincs étvágyam, és olyan rossz a gyomrom mostanában... persze lehet hogy bebeszélem.... Te valami konkrét tünetbõl érezted, vagy csak ugy legbelül....?
én is az elején vagyok, és nekem sincs étvágyam.mindíg fáj a gyomrom, de ha eszem egybõl rosszul vagyok, így napjában max 2x tudok enni amikor jól esik, és ez mindíg este van.
A második vagyok. Én furán éreztem magam.. és úgy csináltam tesztet, hogy azt sem tudtam, mikor kellene megjönnie. A másodikat úgy éreztem meg, hogy buliban voltunk a barátnõmmel és a második pohár vörösbor már nem tudott lecsúszni, mert émelyegtem tõle. És ez nem az az émelygés volt, amit az alkoholtól való elszokás utáni borozás okozna, hanem a "másik" :) Ja, és ott cigiztek mellettem, és attól is rosszul voltam. Tehát így volt. :) Nagyon drukkolok Neked, ha van valami híred, ugye megosztod velünk? ;)
Erre szerintem nincs recept. Egyik babám sem éreztem meg, csak a kimaradás után. Elõtte nem. Most meg mikor szeretnék megint terhes lenni állandóan produkálom a tüneteket már a kimaradás elõtt is és úgy is érzem van ott valaki. Persze nincs semmi, csak nagyon akarom. De nem vagyunk egyformák. Van aki tényleg megérzi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat!! Nos, csak a hasam alja feszül, óvatosan kell mozognom, mert állandóan érzem hogy valami nem ugyanolyan ott alul a hasam közepén mint szokott, illetve a mai napon rendkívül fáj a derekam. Nem tudom, hogy ez minek a jele, remélem a beágyazódás miatt van és nem a mensi.....Majd megirom mi lett.
Nekem a szagérzékenység már mensi elõtt 1 héttel jelentkezett. Mindent sokkal erõsebben éreztem, innen sejtettem hogy baba lesz.

Ha valaki a nem várt mesi előtt pár nappal esik teherbe akkor megjön a mesi vagy sem, hanem akkor a nem várt mesi után mennyi idővel lehet uh-n látni vmit?

Legjobb válasz: szerintem nem jön meg,mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett,de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.

szerintem nem jön meg, mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett, de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.
ha a nemvárt menzi elõtt esel teherbe akkor vagy méhen kivüli lesz, vagy elmegy, mert mwegsem bir tapadni.ugyanis 7 nap a beágyazodás és ha ez nemtörténik meg akkor elmegy mert nembirja ki a menzit.De ha tényleg megtermékenyült akkor is elmegy mert csak akkor nemenne el ha beágyazodna a méhnyálkahártyába de mivel nincs rá ideje a menzi miatt ezért lelöködik a megtermékenyült petesejt.De egyépként a méhenkivüli terhesség is igy jön létre.Ha ilyenkor van peteérésed akkor ajánlatos orvoshoz fordulni.
azért vannak kivételek!például én... mensi elött kb 4-5 nappal termékenyült meg.és egészséges!mostmár 8 hónapos!
Én is mensi elõtt fogantam 2-3 nappal, és a bátyám is! :)
de ez nagyon ritka.
A bátyád is teherbe esett?Hûha:) No de komolyra fordítva a szót, mi is mensi elõtt néhány nappal babásodtunk meg.(Mivel a hónapban csak akkor votunk együtt a párommal, sajna messzevoltunk egymástól végig, így nem nehéz kitalálni, hogy mikor történt.)De nekem nem jött meg, és a mensi kimaradásától számítva 3 hét múlva már dobogott a szive.
Úh, én ma voltam nõdokinál, mert nem jött meg, a teszt szerint nincs baba. Doki kézzel nem érzett semmit, ha még két hétig nem jön meg, akkor uh. Én gyógyszert szedek, de vmikor elfelejtem. Sokszor van hasmenésem is, amikor ugye nem hat a gyógyszer. Mi is menezesz elõtt 5 nappal voltunk együtt, én biztos voltam benne, hogy nem lehetek babás, de most amiket írtatok, már nem vagyok biztos benne. Én szeretném ha az lennék, a párom viszont nem.
az elõzõ írónak!sztem ha a párod nem akarja akkor magadnak kár babát vállalnod.lehet hogy még nem komolyodott meg.nem tudja az apa" szerepet"

Ha valaki babás, akkor a (nem várt) mensi előtt pár nappal van valamilyen folyása? Milyen?

Mik a tapasztalatok? Eléggé eltér? véleményeket olvastam ezzel kapcsolatban..

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás,habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)

Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás, habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)
Bármilyen lehet, kiv. a vizes, mert akkor meg fog jönni.
Valakinek van folyása (fehér, testápoló szerû), valakinek pedig nincs. Szóval egyénfüggõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha semmilyen folyás nincs, az nem jelenti azt, hogy meg fog jönni?
Szia. Hát nekem mensi elött egy héttel volt nyálkás folyásom és ez kitartott végig...Terhes voltam..
nekem feher testapoloszeru van egy hete es ma kiderult terhes vagyok!!!!!puszi
Szia! Nekem nem volt folyásom, és van egy pozitív tesztem:)
Ez nagyon egyénfüggö. Nekem a nem várt menzi napjáig vizes folyásom volt és csak azon a napon lett tesápolószerü fehér folyásom amikor a nemvárt menzi napja volt. Én is el voltam keseredve, mert nagyon sok helyen olvastam hogy a vizes folyás tuti menzi elöjele, dehát nálam sem így volt, szóval bármi lehet. Azért szurkolok neked, puszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és a bíztatást :-)

Ha menzi előtt pár nappal esik teherbe valaki, mikortól érdemes tesztelni? Gondolom, nem a 'nem várt' után 1 nappal.

Legjobb válasz: szia! szerintem akkor 14 napot , vagy akkörül kéne várni a teszteléssel..10-12-õt biztosan.. úgy néz ki akkor estél teherbe? kései pé-d volt, vagy mi?

szia! szerintem akkor 14 napot , vagy akkörül kéne várni a teszteléssel..10-12-õt biztosan.. úgy néz ki akkor estél teherbe? kései pé-d volt, vagy mi?

Miért van az, hogy ha a "nem várt menzi" időpontja előtt valaki hány, émelyeg, szédül, gyenge- és a teszt mégis negatív? Ezeket a tüneteket nem a terhességi hormonok termelődése miatt érezzük? Akkor meg miért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.

Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor lehet, hogy produkálsz ilyen tüneteket. Egyszerûen bebszéled magadnak. Nálam is volt ilyen! Ha elmarad a menzid, pár nappal késõbb tesztelj. Az a biztos!
Azért mert bebeszéled magadnak!
Igen, ha valaki bebeszéli magának akkor lehetséges ez. Nálam is volt egyszer ilyen és én már terhes is voltam és szinte tutira vettem hogy megint az vagyok, aztán amikor negatív lett ráfogtam hogy tuti korán csináltam, vagy nekem nem mutatja ki stb. És mensi elõtt egy nappal amikor éreztem hogy hamarosan megjön, egyszerûen minden tünet megszünt! Mert elfogadtam hogy nincs baba! Persze lehet hogy nálad nem ez van, ez nem törvényszerû. Drukkolok hogy baba legyen!:)

Ha valaki terhes, akkor a nem várt mensi előtt előfordul valamilyen folyás?

A pocimat néha érzem már egy ideje,két napja szúrkákat is érzek.Három nap van a nem vártig!

Legjobb válasz: nekem fehéres folyásom volt...

nekem fehéres folyásom volt...
nekem pont az ellenkezõje. máskor menstruáció elõtt erõs folyásom van, terhesség elõtt totál szárazság. semmi a világon.
Nekem krémes fehér folyásom volt.
Nekem is fehér és sûrû folyásom volt, kb 1 héttel az elmaradt menstruáció elõtt jelentkezett.
Nekem is az ellentéte. Szinte semmi folyás csak 1-2 csepp volt! Pedig menzi elõtt szokott lenni. Ha nem jön meg, tesztelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!