Találatok a következő kifejezésre: Nem várt elött ha (79 db)

A nem várt előtt (ha baba is lett) 2-3 nappal éreztél már valamit?

Legjobb válasz: Itt olvastam, hogy valakinek volt már hányingere, derékfájása. Errõl meg az jutott eszembe, hogy a derékfájás hogy köthetõ a terhesség ilyen korai szakaszához? Azt hittem az csak akkor lesz, ha nagy lesz a hasam..

A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy valakinek volt már hányingere, derékfájása. Errõl meg az jutott eszembe, hogy a derékfájás hogy köthetõ a terhesség ilyen korai szakaszához? Azt hittem az csak akkor lesz, ha nagy lesz a hasam..
Nekem semmi jele nem volt de valoban van olyan akinek hamar jelentkeznek ezek a tunetek:)
Pontosan a pms-em volt meg, mint máskor menzesz elõtt. Ugyanúgy fájdogált a hasam. Azt hittem, megjön. Aztán nem, azóta sem.
Én nem éreztem semmit, néha görcsöltem, és tampont is tettem be párszor, mielõtt elindultam otthonról, mert azt hittem, hogy tuti megjön. A mellem fájt, de az amúgy is szokott. Aznap, mikor meg kellett volna jönnie, akkor már öklendeztem mindentõl, ami aztán a 16. hétig el is kísért. :) 23 hkm
Nekem már egy héttel a nem várt elõtt görcsölt a hasam! Ill. feszültek a melleim! De ezeken kívül semmi! Ma teszteltem pozitívat! :)
Én a menszesz elõtti 3-4 nappal kicsit barnáztam, s azt hittem megjön, de nem is gyanakodtam terhességre, mert inszemre vártam 2 hó kihagyással.Ez a barnázás lehet nem túl jót jelent.Hétfõn megyek dokihoz. A mellem jobban fájt és dagadt, az volt kicsit gyanúsabb és fáradtabb voltam.
Semmit nem éreztem, csak a 6. hét körül, akkor kezdõdõtt minden!

Lehet erős menzi érzés 4 nappal a nem várt előtt ha baba van?

Még ilyet nem éreztem! Mindig pontos szokott lennni!

Legjobb válasz: Lehet.Nekem is egyfolytában olyan érzésem volt, de nem jött meg.

Lehet.Nekem is egyfolytában olyan érzésem volt, de nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Már raktam betétet!Nagyon fájnak a melleim!ma kifejezetten rosszul voltam!Mi lehet?
Ajjé, de mennyire! A menzesz elõtti tünetegyüttes nagyban hasonlít a "babás" tünetegyütteshez. Sajna ezért is nehéz eldönteni, hogy most akkor melyik. Míg nem marad el a mensid, bármi lehetséges. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: És tiszta iged vagyok egyszer kiabálok utánna meg sirok!
A hangulatváltozás az lehet a hormonoktól.Reméljük nem jön meg és akkor tesztelhetsz.remélem + lesz, szurkolok neked:)

Lehetséges az, hogy ha terhes vagyok, akkor a nem várt előtt 4 nappal semmi tünet? Vagyis csak annyi, hogy érzékeny a bimbó, néha-néha hasszurka, és a mikroszkópom páfrányos! De semmi hányinger!

Legjobb válasz: Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)

Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges az, hogy a mikroszkóppal baj van? mindig páfrányosat mutat, pedig 4 nap múlva nem kellene megjönni! peteérés nem valószínû! ma reggel felkelés után csináltam rögtön, tehát semmi nem volt a számba legalább 8 órája, és így is páfrányos!
Lehetséges, hogy terhes vagy, a tünetek általában a menstruáció után jelentkeznek. Ha a (nem) várt menstruáció késik (nem jön meg), akkor tesztej reggeli elsõ vizeletbõl. Érdemes a teszteléssel várni a kimaradt menstruáció után pár napot (kb. 1 hetet), hogy a teszt biztos eredményt mutason. Szerintem most ne foglalkozz a mikroszkóppal! Pár nap és kiderül sikerült-e a baba! Szurkolok!
nekem semelyik terhességkor sem volt semmiféle hányingerem. de mi az, hogy páfrányos mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: az akkor szokott páfrányos lenni, ha peteérés van! arra való! de mensi elõtt 4 nappal nem hiszem, hogy lenne peteérés! és sokan írták itt, hogy nekik akkor maradt páfrányos, amikor terhesek voltak!

Mikor érdemes tesztet csinálni? Nem várt előtt 2 nappal kimutatja már, vagy biztosabb, ha kásés után csinálom?

Legjobb válasz: A 10-es erõsségû teszt már jó eséllyel kimutathatja de nem 100%. A bolti tesztetk 25-ös erõsségüek azzal nem árt megvárni a nem várt napját.

A 10-es erõsségû teszt már jó eséllyel kimutathatja de nem 100%. A bolti tesztetk 25-ös erõsségüek azzal nem árt megvárni a nem várt napját.
Ha verre pènzed, vegyél tesztet, s megcsinálhatod most is, de lehet negatív lesz, s akkor csinàlsz holnap, meg holnap után is! Ha túrelmes vagy, akkor majd ha nem kön meg 2 nap múlva, harmadi nap reggel tesztelsz, s az Tuti eredmény lesz! Szerintem kidobott pénz tesztekre a menses elõtt tesztelgetni
Nekem 4-5 nappal már mutatta mega halványan :) de korai peteérésem volt úgy a 12. napon. Ezt nagyon nehéz ilyenkor megmondani..mutathatja persze, de persze érdemes lenne megvárni a nem várt napját, az azért biztosabb..bár van, akinek csak napokkal utána mutatja a teszt, szóval ez sem tuti. Ha túl kíváncsiskodó vagy (mint én), nyugodtan csinálj tesztet, nem tilos :D

Érdemes tesztelni 2-3 nappal a nem várt előtt? A teszt 25 ml/U érzékenységű. Mutatna valamit ha babát várnék?

A h?m 3 tizeddel magasabb mint peteérés után szokott lenni és menzi szer? hasfájásom van. Ami fura, hogy mindig szokott fájni a mellem, általában 1 héttel ovuláció után kezd?dik, de most egyáltalán nem fáj, még csak nem is érzékeny.

Legjobb válasz: 1 válaszoló: ez azt jelenti hogy Neked már összejött a baba? 2 válaszoló: nagyon drukkolok Neked!

az elsõ vagyok: Igen, összejött a baba, most vagyok a 6 hétben :) Nem is kellett sokáig próbálkozni. December végén abbahagytam a fogamzásgátlót, és március végéig óvszerrel védkeztünk azóta próbálkozunk. Áprilisban nem sikerült, májusban már igen :)
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló: ez azt jelenti hogy Neked már összejött a baba? 2 válaszoló: nagyon drukkolok Neked!
tesztelhetsz, ha nagyon szeretnél, én is ezt tettem, mert már annyira kíváncsi voltam :) De nekem nem mutatott semmit. Inkább várd meg még azt a 2-3 napot, sõt én tapasztalatból még néhány nappal többet is várok már. (vagyis már nem kell szerencsére :)
második vagyok. nagyon köszi a drukkot! és nem vagy egyedül a türelmetlenségeddel... ez legyen a legnagyobb baj!:) én ugyan 11 hónapja agyalok miért nem jön a bébi, és ezalatt még nem teszteltem.. de csak mert egy nagyon realista férjem van aki mindig leszállított a földre.. de most valami azt súgta muszáj!! és amíg apa aludt: hát kiloptam a szekrénybõl a tesztet:) :) na jó nem ennyire vészes a házasságunk:) ha te magad attól nyugszol meg ha látod az eredményt akkor nyugodtan tesztelj, de biztosan nehéz lelkileg feldolgozni a sok negatív élményt, nem? Én nem ismerlek, de magamat baromira tudtam sajnálni amikor szenvedtem az egy csík miatt korábban amikor a két kismanómat "projekteltük:) " Zsófikámra 9 hónapot dolgoztunk, utolsóban kiderült hogy a vezetékem össze van tapadva.. a másik meg nincsen mert elõtte kivették.. kisebbb beavatkozás történt aztán a következõ hónapban baba lett.. a kisfiamnál meg már megint be volt ígérve az átjárhatósági.. utolsó pillanatban teszteltem +-at ott 5 hónap meló volt benne. Most Sterilitás II. van a papíromon, és dokihoz járkálok meddõségi kivizsgálásra.. hát éppen itt lenne az ideje a babucinak! és hozzád is hamarosan megérkezik!
Nekem 35 naposak a ciklusaim és a 33ik napon pizotívat teszteltem. Igaz csak halványat. De a baba megvan:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a drukkot! Még próbálok várni.. :-)
Szia, hát én pont igy jártam mikor terhes lettem, mint te.Nekem is az lett furcsa, hogy elmaradt a mellfájdalom, és abszolút nem volt érzékeny.Én sem birtam magammal, nekem 30-32 napos ciklusaim voltak és a 27-ik napom a clearblue tesztem már pozitiv lett reggel.Szerintem azért várj még 2-3 napot, persze, ha kibirod addig.Nekem korai pé-m volt, tudom , mert mértem a hõmet.Drukkolok neked.16+5 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok egészséget kivánok Nektek!
Èn mára nem vártam, de tegnap csináltam egy tesztet.Halvány 2 csíkos lett.Szinte én 100% voltam benne, merta lányommal is így éreztem magam mint most.... Remélem hogy nem is jön....
A kérdező hozzászólása: És igen, a kérdésre válaszolva: ha halványka lenne tuti csinálnék még tesztet. De nem 1-et, hanem vagy 3-mat!! :-))))
A kérdező hozzászólása: :-) hát eléggé nehezen tudom kivárni ezt a pár napot... Másokkal ellentétben én nem igazán tanultam az eddigi tapasztalataimból.. Immár 14 hónapja próbálkozunk és szerintem ellõttem vagy 50 tesztet. Tudom hogy pénzkidobás volt, de hát a türelem nem az erõsségem. Nagyon becsüllek Titeket hogy Nektek van türelmetek várni. :-)
ugyanígy vagyok mint te Gábriel 25-ös érzékenységû tesztem van és itt fekszik elõttem.. 29 napos ciklusaim vannak, ma vagyok a 29. napon.. de mivel mérem a hõmet és láttam késõn volt ovulációm.. ezért nem merem megcsinálni mert úgy érzem felesleges.. szóval ha tudod mikor ovuláltál akkor inkább várd ki a 14 napot. elvileg nagyon halványan már mutathat valamit de csak a reggeli vizeletbõl mutatna akkor is.. én asszem várok július 5-ig.. addig ha nincsen baba biztosan megjön.. valamiért nem merek tesztelni. tüneteim: semmi vérzés még csak halvány rózsaszín vagy barna sem.. néha kicsit szurkál a pocim alja, nem émelygek, nem szédülök.. kicsit érzékenyebb a mellem, de nem különösebben.. amire emlékszem mindkét babámnál: állatira melegem volt ebben az idõben.. folyt rólam a víz.. pedig egyiknél márciusban a másiknál novemberben teszteltem.. nagy drukk és tarts ki! ha most tesztelnél és halvány lenne akkor is csinálnál még egyet nem??
A kérdező hozzászólása: Csajok, pozitiv lett a tesztem! Köszönöm hogy drukkoltatok!

Mitől lehet mensis hasfájás a nem várt előtt 1 héttel hamarabb, ha mondjuk nem vagyunk terhesek?

Más miatt is lehet ilyen fájás?

Legjobb válasz: Azért van mensis érzés olyankor, mert a szervezet minden hónapban készül az esetleges terhességre. Megtartja a vizet, vérbõség keletkezik az alhasi szervekben és emiatt érzõdik a diszkomfort érzet. Tehát, ha van terhesség, ha nincs, a pisilési inger ugyan úgy megvan, ahogyan a mindjárt megjön érzés is.

Azért van mensis érzés olyankor, mert a szervezet minden hónapban készül az esetleges terhességre. Megtartja a vizet, vérbõség keletkezik az alhasi szervekben és emiatt érzõdik a diszkomfort érzet. Tehát, ha van terhesség, ha nincs, a pisilési inger ugyan úgy megvan, ahogyan a mindjárt megjön érzés is.
Szia! Nekem is szokott a mensi elõtt egy héttel már görcsölgetni.
Nekem is. A cicijeim is szoktak fájni, hányingerem is van, így én már nem hiszek ezekben a tünetekben. majd ha elmarad a mensi...na, az igen!Az már valami! :-) Tudom nehéz várni, ez a legrosszabb idõszak, nekem is egy hetem, van még hátra. Nehéz nem mindig erre gondolni, de majdcsak eltelik már.
Sajnos én is már 1-2 héttel érzem a mensi elõtt, hogy bizony meg fog jönni. Az érzések nálam eléggé erõteljesek.
Ti is több évig szedtetek ezelött fogamzásgátló tabit?
Én soha nem szedtem fogigátlót, mégis már egy héttel mensi elõtt fáj a hasam, hányingerem van és feszülnek a cicik..

Ha babás vagyok, a nem várt előtt milyen állagú és mennyiségű a hüvelyváladék?

Legjobb válasz: Nincs egyfajta folyás ilyenkor! Mindenkinek más és más! Valakinek krémes, valaki száraz ilyenkor, és van aki vizes folyásról számol be. Az már gyanus, ha más, mint amilyen lenni szokott. Nekem mindig krémes volt mensi elõtt, amikor terhes lettem vizes lett, most 6 hetes vagyok, és már krémes :)

Nincs egyfajta folyás ilyenkor! Mindenkinek más és más! Valakinek krémes, valaki száraz ilyenkor, és van aki vizes folyásról számol be. Az már gyanus, ha más, mint amilyen lenni szokott. Nekem mindig krémes volt mensi elõtt, amikor terhes lettem vizes lett, most 6 hetes vagyok, és már krémes :)
Bármilyen állagú és bármilyen mennyiségû. Ebbõl nem lehet levonni sok következtetést. Esetleg akkor, ha amúgy Neked mindig azonos menstruáció elõtt, és most teljesen más, de még ez sem garancia...
Szia! Ez teljesen egyénfüggõ!nekem mindig krémes fehér volt, peteérés után meg olyan száraz voltam mint a sivatag!akkor már sejtettem h baba van! 30hkm
"babás".. de furcsa megfogalmazás

Ma halvány pozitívat teszteltem, 1 nappal a nem várt előtt. Szúrkálnak a jobb és a bal oldalon is, ugye ez nem ikerterhességre utal? Ha nem történik változás, mikor jön el az idő orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm

Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, remélem minden rendben lesz, és végre örülhetünk :)
Gratulálok! Ikerterhességre nem lehet ebbõl következtetni, csak uh-n látják majd. Nekem is szurkált mindenhol, mind a két terhességemnél. Ha amúgy nincs panasz, elég 2 hét múlva menni elõször orvoshoz. Minden jót és sok boldogságot! 2 kicsi lány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a lányokhoz :) Még nem élem bele magam nagyon, de izgulok, hogy semmi probléma se legyen...
Az ikerterhességre sokkal inkább utalhat egy nagyon erõsen pozi teszt, a magasabb hormonszint miatt, de az még szintén nem jelent semmit.

Ha a mai teszten is ott a 2. csík és kb3-4 perc alatt láttam előjönni, az jót jelent? Ha szellem csík lenne akkor láttam volna előjönni? Az is rózsaszín lenne? Terhes vagyok? ET+10 napom. Nem várt előtt 1 nappal.

Mai teszten is kijött a 2. csík!!!Kb:3-4 perc alatt,láttam ahogy el?jött,halvány de er?sebb mint a tegnapi,és rózsaszín.Ugyan ahogy szárad halványabb lett de látom!

Legjobb válasz: Gratulálok! :)

Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, de nincsenek petevezetékeim.....
Sajnálom! De soha ne add fel, már sok olyan történetet hallottunk, hogy a lombik után megérkezett a várva várt csoda!!! Neked is sikerülhet csak bízz benne!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem sikerült még sem, sõt azóta volt még egy lombikom ami szintén sikertelen volt:( Ez már a 6. volt és nincs több esélyem!
Szia! Remélem minden rendben veled/veletek? Mesélhetnél, hogy azóta mi történt veletek?
Gratulálok!
Igen kisbabát vársz. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mindennél jobban fogok vigyázni Rá/juk:-)
:-) Vigyázz Rá(juk)!
Persze, hogy jó!!!!!! Gratulálok kismama:) )
A kérdező hozzászólása: Akkor ha a mai teszt halvány , de a tegnapinál erõsebb az jó??? 11 éve várom ezt a pillanatot, 5.lombikom(fagyasztott)
februári kisbaba lesz :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ohh Bocsi!

Ha valaki terhes, akkor nem várt előtt pár nappal már kimutatná a teszt és felesleges tovább reménykedni, ugye?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nem biztos, hogy a nemvárt elõtt kimutatja a teszt. Bár vannak 10-es érzékenységû tesztek amik esetleg kimutatják a peteérést követõ 12. napon reggel. Ez nem biztos, hogy egybeesik az együttlét idejével. Ha esetleg akkor sem mutatja ki, amíg nem jön meg, addig van esély. Van akinek csak az elmaradt mensi után 2 héttel mutatja ki, de ez a ritkább. Az elmaradt mensi utáni nap tesztelj, akkor már nagy valószínûséggel kimutatja bármelyik teszt.

Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nem biztos, hogy a nemvárt elõtt kimutatja a teszt. Bár vannak 10-es érzékenységû tesztek amik esetleg kimutatják a peteérést követõ 12. napon reggel. Ez nem biztos, hogy egybeesik az együttlét idejével. Ha esetleg akkor sem mutatja ki, amíg nem jön meg, addig van esély. Van akinek csak az elmaradt mensi után 2 héttel mutatja ki, de ez a ritkább. Az elmaradt mensi utáni nap tesztelj, akkor már nagy valószínûséggel kimutatja bármelyik teszt.
Na most peteérés a középidõben van, A megtermékenyített petének átlag 10 nap kell a beágyazódáshoz. Érzékeny tesztek kimutathatják a terhességet, de ezek még ekkor nem 100%oksak
Átlagos, 28 napos ciklusnál a 14. nap körül van a tüszõrepedés (köznapi nyelven peteérés, bár az mást jelent), és még 14 nap a következõ vérzésig. Kb ennyi idõ kell ahhoz is, hogy a terhesség alatt termelõdõ HCG hormon szintje a kimutatható határ fölé emelkedjen, és egy érzékeny teszt kimutassa. Elõfordulhat valakinek véletlenül korábban van tüszõrepedése, mondjuk a 10. napon, és így a tesztje is korábban mutathat pozitívat. De ez inkább kivétel, mint szabály. tehát ne várd el a testedtõl, hogy így mûködjön. A teszteket is arra találták ki, hogy a késés okát mutassa meg. Ráadásul hiába mutat a teszt pozitívat a vérzés elõtt, ha mégis megjön a menszesz, mert a baba nem tudott veled maradni. A terhesség csak akkor biztos, ha a vérzés késik, a teszt pozitív, és nõgyógyász ultrahanggal is igazolta, hogy van ott egy baba. Szóval butaság már jóval azelõtt lemondanod a terhességrõl, mielõtt egyáltalán kiderülhetne, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Majd meglátjuk.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!