Találatok a következő kifejezésre: Nem várt elött (303 db)

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!

A nem várt előtt kimutatja a teszt a terhességet? Volt olyan h. valakinek nem várt előtt nem mutatta ki, utána pedig igen?

Legjobb válasz: Nekem 9 nappal a nemvárt elött már pozi volt de van olyan akinek nemvárt után mutatja ki mert késõ fogant :)

Nekem 9 nappal a nemvárt elött már pozi volt de van olyan akinek nemvárt után mutatja ki mert késõ fogant :)
Talán segítség hogy nagyobb érzékenységû tesztet kell venni ha kicsit türelmetlen vagy és az LEHET hogy elõbb kimutatja! Drukkolok :) ))
Ált. így szokott lenni. Azért van a teszteken, h legkorábban a nemvárt napján mutathat pozi eredményt.
Nekem csak a "nemvárt" után 1-2 nappal!!
Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal délutáni vizeletbõl olyan pozitív lett, hogy csak pislogtam. Gyakorlatilag elõbb jelent meg a terhességet jelzõ csík, mint a kontroll csík...(és kérdést sem kellett kiírnom ide, hogy "ti látjátok a második vonalat?") :)

Akiknek clostyval sikerült a baba, azoknak milyen tüneteik voltak nem várt előtt? Észre vettetek valami változást, amiből tudtátok hogy sikerült? Pl:eddig clostyval kijöttek a pattanások menzi előtt, most pedig nem.

Legjobb válasz: nekem az ég világon semmi tünetem-beágyazódásos vérzésem, semmim nem volt... csak a pozitiv teszt a nem várt elött 2 nappal.(nem birtam várni:D) pco-s vagyok, clostyvan elsõ hónapban sikerült a baba hajrá

nekem az ég világon semmi tünetem-beágyazódásos vérzésem, semmim nem volt... csak a pozitiv teszt a nem várt elött 2 nappal.(nem birtam várni:D) pco-s vagyok, clostyvan elsõ hónapban sikerült a baba hajrá
A kérdező hozzászólása: nálunk csak 25ös teszt van!
Persze, lehetsz!Az is lehet késõbb volt peteérésed, vagy még nincsen elég HCG.Tesztelj pár nap múlva ha addig nem jön meg.drukk
1-es leirt mindent, esetleg ha találsz 10.es tesztet (ami mifelénk hiánycikk...) akkor esélyesebb, hogy poz lesz ha terhes vagy! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: ma du.án volt pár csepp vér a bugyimon, de azóta semmi!14.ik napon vagyok, máskor már 3 nappal elõtte barnázok most semmi!félek h túlságosan akarom ezt most, pszihésen és csak azért nem jön meg!elsõ babámmal rögtön kimutatta a teszt!nem baj, pár nap és kiderül!rossz ez a várakozás!
#2 vagyok: nálunk is csak 25 van... A patikában meg nem is értik, hogy mit 10-ezek, 1 db van benne :D Nekem 20-án volt egy picike barnázás, 22-én egy haloványka poz.tesztem! Drukkolok, hogy nálad is így legyen!!

Volt már nektek, hogy a nem várt előtt 4 nappal pozitív lett a tesztetek?

Legjobb válasz: Nekem a nem várt elött egy héttel mutatta.Halványabb volt a kontroll csiknál,de egyértelmû.31hetes km.

Én a nem várt elõtt 3 nappal teszteltem pozitívat. 36+4 hetes kismama
Én 4 nappal a nem várt elõtt teszteltem Clear Blueval +at, most 21 hetesek vagyunk!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszííí :D Gratulálok Nektek is! :)
Nekem is így volt! Sõt, ahogy én számoltam még olyan 1 hét lett volna a nemvártig, más számláló szerint 5 nap! és nekem is így, hogy elõször kicsit halványabb, majd szépen erõsödött!
Szia! Én a nem várt elõtt egy nappal teszteltem pozitívat! Sok sikert! 15 napos kislány anyukája
Nekem egyik ismerõsöm pont ma tesztelt + és péntekre nem várta.Nem hiszem h tévedés mert rutinosan 3 tesztet is ellõtt.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltál. Bízom benne hogy baba lesz, elõbb-utóbb ha van, kimutatja. Gratulálok Neked a pocaklakóhoz!
Nekem a nem várt elött egy héttel mutatta.Halványabb volt a kontroll csiknál, de egyértelmû.31hetes km.
Nekem a nem várt elõtt 1 héttel nagyon hányingerem volt és mielõtt meg kellett volna jönnie 2 nappal + at teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm hogy ennyien válaszoltatok! Ma reggel megcsináltam! POZITÍV LETT!!! :D igaz kicsit halvány...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, most látom hogy a terhességhez írtam a kérdést és nem a teherbeeséshez. Azért ha van tapasztalat leírjátok?
A kérdező hozzászólása: Dejó! :) Akkor megpróbálom én is.
Gratulálok!!! Vigyázz magatokra! A "15 napos kislány anyukája"

Hogy lehet, hogy a clearbluet mindenki jónak tartja, rá is van írva, hogy 4 nappal nem várt előtt eredményt mutat, de délutáni vizeletből 1 napos késésnél negatív?

Egy barátn?mnél volt, és már kiderült azóta, hogy mégis pozitív. Ha ilyen érzékeny, miért nem érzi a délutániból a babát, csak a reggelib?l? Mégsem olyan jó teszt?

Legjobb válasz: Nekem ket nappal a nemvart elott mutatta ki a clear blue a babat. Igaz nem volt valami eros hatarozott csik de halvanyan ott volt. Ez reggeli elso vizelet volt. En arra tudok gondloni, hogy lehet a baratnod vizelete nem volt eleg koncentralt, vagy lehet, hogy neki eppen nem vallik be a clear blue. Szerintem a tesztekrol is megoszlanak a velemenyek van akinek az egyik bejon, van akinek nem.

Nekem ket nappal a nemvart elott mutatta ki a clear blue a babat. Igaz nem volt valami eros hatarozott csik de halvanyan ott volt. Ez reggeli elso vizelet volt. En arra tudok gondloni, hogy lehet a baratnod vizelete nem volt eleg koncentralt, vagy lehet, hogy neki eppen nem vallik be a clear blue. Szerintem a tesztekrol is megoszlanak a velemenyek van akinek az egyik bejon, van akinek nem.
MInden tesztnek van egy bizonyos határérzákenysége. Egy bizonyos szintû HCG mennyiség alatt egyszerûen negatív lesz. A hiba mindig a használóban van: terhesség esetén azért lesz negatív a teszt, mert még nem elég magas a HCG szint. Ilyen koraterhességben még tényleg számít, hogy délutáni vagy reggeli elsõ vizeletbõl tesztel-e. Ezenkívül az is számít, hogy mikor fogant a baba. ha nem félidõben, hanem késõbb, akkor természetesen egy napos késésnél még vígan elõfordulhat, hogy nincs elég HCG a vizeletben. Én anno nem pocsékoltam a pénzt drága tesztekre. A 100 ft-os vaterás teszt is jó volt, megbízhatóan mûködött.
Talán nem vagy terhes azért negatív!
kedves utolsó!a kérdés alatt írta h azóta kiderült h mégis terhes.olvasd már végig ha már egyszer belekezdesz.ja, és a barátnõjérõl van szó.

Rózsaszínes nyúlós nyálka 2 nappal a nem várt előtt, eddig mindig barna sűrű folyásom volt menszi előtt. Utalhat babára?

10.hónap sikertelenül?

Legjobb válasz: Háát.... Nem bízok már semmiben, csak más mint szokott és felmerült, hogy nem-e most sikerült...De a remény hal meg utoljára. Ez még nem vérzés, hátha baba.Köszi a választ.

A kérdező hozzászólása: Háát.... Nem bízok már semmiben, csak más mint szokott és felmerült, hogy nem-e most sikerült...De a remény hal meg utoljára. Ez még nem vérzés, hátha baba.Köszi a választ.
Szia! Én is a 10. hónapnál járok.:( Én ha meglátom hogy valami "szines" jön belõlem, akkor már tudom, hogy meg fog jönni! :( Remélem Nálad másképp lesz! Szorítok!
Szivesen. Majd írj hogy mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Ok.

Nem várt előtt 4 nappal mellfeszülés ( menszesz előtt is mindig van ), enyhe szédülés, kevés fehér folyás, alhasi megjön érzés utalhat terhességre? Szédülés előfordulhat már ilyen hamar?

Legjobb válasz: elõfordulhat de lehet mástól is. Pár nap mulva tesztelj és kiderül attól van-e. Sajnos a legtöbb nõ be tudja képzelni a tüneteket amikor nagyon szeretne babát. én is voltam igy mégsem volt baba.

elõfordulhat de lehet mástól is. Pár nap mulva tesztelj és kiderül attól van-e. Sajnos a legtöbb nõ be tudja képzelni a tüneteket amikor nagyon szeretne babát. én is voltam igy mégsem volt baba.
Méred a hõdet?
A kérdező hozzászólása: Nem mérem :(

Ti látjátok a második csíkot? Nem várt előtt 2 nappal vagyok

http://kepfeltoltes.hu/view/120728/IMG_2210_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: ó, nem. nemvárt elött 2 nappal ez teljesen okés. szerintem :) örülünk veled! mióta próbálkoztatok?

ó, nem. nemvárt elött 2 nappal ez teljesen okés. szerintem :) örülünk veled! mióta próbálkoztatok?
én bizony látom!!!! gratula :)
Ez még nagyon halovány, de csík.:) Csináld újra pár nap múlva, remélhetõleg erõsödni fog. Nagy boldogság ez! Nekem is pont ilyen tesztem volt.
szia babuci :D
Menstruáció elõtt semmiképpen. Örülj, hogy látszódik valami. Nekem mensi ideje után még egy héttel is halvány csík volt, ettõl mondjuk erõsebb, de most benn szuszmákol az eredmény a kiságyban.:)
Bocs, de ezen egy darab csík van. Teljesen negatív. Sosem értettem, hogy itt miért mondják teljesen negatív tesztekre, hogy pozitív. Nem mondom, hogy nem vagy terhes, mert lehet, hogy még nem elég a HCG mennyisége a vizeletedben, de ez egyelõre teljesen negatív.
Én semmit nem látok! 1 csík az van de a második az sehol...
Akkor valószínûleg elindult valami, csak sajnos nem sikerült. Elõfordul az ilyen sajnos elég gyakran.
Nagyon sajnálom kedves kérdezõ! Nem értem miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni! A halvány pozitív is pozitív, akármilyen színû is, ott volt a 2 csík. Nem tapad meg a baba sajnos, ezért nem érdemes tesztelni a nem várt elõtt, de én sem mindig bírom ki! Nekem is volt ilyen tesztem, sõt mint írtam már a lányommal jóval a nem várt után volt ilyen a tesztem, nemhogy elõtte! 4 hónapja volt egy terhességem, csak a baba nem maradt meg. Itt a teszt ami a nem várt elõtt egy nappal csináltam és a 2. pedig a vetélés elõtti napon! Na nekem látod a csíkot?! A nemvárt elõtt egy nappal, esti vizeletbõl! http://www.kepfeltoltes.hu/view/120306/terhess_gi_teszt_www... A vetélés elõtti napon! (6+4 naposan) http://www.kepfeltoltes.hu/view/120313/teszt_5_www.kepfeltol..
Kedves Kérdezõ! Nagyon sajnálom, de ne csüggedj, új hónap, új esély. :) Sok sikert kívánok!
Huh de felszökött a pumpa bennem. Hogy lehet valaki ennyire tapintatlan. Ott volt a csík, tisztítsd le a monitorod, ha nem látod. Nem év voltam, aki lehurrogott, de a kérdezõvel együtt én is reménykedtem, hogy erõsödni fog, az enyémmel ellentétben. Nehogy már bemagyarázd, így utólag, a veszteség után, hogy az amúgy is negatív volt, hiszen a kérdezõ is írta, hogy halvány, rózsaszín csík. És én is tudom, hogyha lefényképezzük, még annyira sem látszik. Az elõbbi megnyilvánulásod, kedves válaszoló, tisztán mutatja, milyen nagymértékû rosszindulat van benned. Én is csak halkan gratuláltam, és további tesztekre buzdítottam a kérdezõt. Ilyenkor a támogatás, és a pozitív gondolkodás a legfontosabb. Hidd el, így sem lett igazad, mert ott van az a csík, csak nem tapadt meg a baba.
Ott nincs második csík, és nem is volt!! nem kárörvendek csak a tényeket közöltem. nézzék meg a googleban hogy milyen egy pozitiv teszt, akik pozitivnak látták. de van olyan hogy megjön közben várandós.. :) de ha most nem sikerült, majd a köv. hónapban talán. sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: na.örülnék, ha nem itt kárörvendenél.ott volt a második csík, még most is ott van
Na tessék, lehurrogtátok aki negatívat írt, én akárhogy néztem ez negatív. most vajon mit szolnak akik gratuláltak a semmihez? ja hogy elnézték? ja biztosan...
A kérdező hozzászólása: megjött sajnos :( de akkor mitõl volt halvány pozi a teszt? vagy nem is volt az? még most is látszik halványan a csík
Utolsó vagyok, megcsináltam a negatívját, a hitetlenkedõknek és még ha halvány is, de akkor is ott van az a csík! Valami elkezdõdött! http://www.kepfeltoltes.hu/view/120731/M_s_tesztje_01_www.ke.. Én mára nem várom, holnap tesztelek, remélem sikerrel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Drukkolok mindenkinek, aki két csíkot szeretne :) Élõben jobban látszik a csík, még most is ott van.. Mivel segíthetném elõ, hogy legközelebb velem maradjon a baba? Terhesvitamint szedek. Azt tudom, hogy a méhnyálkahártyám is legalább 12 mm-re meg szokott vastagodni, a sárgatest is termelõdik. Mi lehet még az oka, hogy nem maradt itt velem?
hogy miért nem tapad meg? a természet szelektál.biztos beteg lett volna a baba :( jobb elõbb mint késõbb! elõzõ
hát az a 45%-os válaszoló tök homály! nekem is volt ilyen halvány rózsaszín tesztem és utána megjött! úgyhogy ilyen tényleg van! már biztos voltam benne, hogy sikerült :( aztán rá 4 hónapra teherbe estem :) kedves kérdezõ minden esélyed megvan egy egészséges terhességre és kívánom, hogy a következõ megmaradjon! 16 hkm
Kedves Kérdezõ! Szuper, én is úgy fogtam fel, hogy nem vagyunk meddõk. :) Annyira hasonlít a gondolkodásmódunk, hisz éppen az járt az én fejemben is, hogy tuti biztos májusi baba akar lenni a miénk is. :) Az én mensim ma múlt el, mától mindennap ellövök egy ovu tesztet, és bizakodom!
Na ide figyelj te nagyon hasznos válaszokat író 45%-os! Igenis az a teszt pozitív, csak a baba nem maradt meg... és sajnos ilyen késõbb is elõfordulhat a terhesség BÁRMELYIK hetében sajnos, amikor a teszt erõsen pozitív már sõõõõõt még az utolsó héten is...
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy miért jössz ide vissza? Elmondtad a véleményed, oké. Nem azt mondták, hogy húúúúúú tuti terhes vagy, indulj és vedd meg a babaágyat! Szó se volt errõl, nem éltem bele magam, de sztem senki nem tudja addig, amíg meg nem hallja a szívhangot. De reménykedik, bizakodik, stb. Nem omlottam össze, nem vagyok szomorú, örülök annak, hogy legalább el tud indulni valami, mert a megtapadáson könnyebb segíteni, minden "összerakni" egy gyereket.
a negatívon sem látok semmit, bocsi. én ebben a halvány dologban nem hiszek, ha valaki terhes és korán tesztel akkor még semmit sem látni, ha idõben akkor igen. ennyi.de most totózni hogy most van ott valami vagy nincs, nem érdemes. és szerintem az hogy egy ilyen v ehez hasonló tesztre ráirni hogy tuti baba, elég merész dolog, nem kell áltatni senkit, akármilyen pozitivan is akarunk hozzálni. mert csak beleélik magukat, és végül döbbenet és szomoruság a vége! inkább a késõi öröm, mint a korai bánat!
A kérdező hozzászólása: Ezt most úgy fogom fel, hogy legalább tudom, hogy tudunk babát csinálni :) biztosan csak azért nem maradt most velem, mert májusi baba szeretne lenni :)
A kérdező hozzászólása: Vagy érdemes orvoshoz menni? Szerintetek miért nem múlik a mellfájdalmam? Máskor a mensi elsõ napján elmúlik, de most nem :( és fáj eléggé a bal petefészkem, vagy legalább ott valami
Kedves kérdezõ! Mi újság veled? Csináltál ma új tesztet?
Nem értem miért lettem lepontozva, biztos fáj az igazság az irigykedõknek, de inkább a kérdezõvel együtt örülnétek, mint azt élveznétek hogy lenegatívoztok egy láthatóan pozitív tesztet, majd lepontoznátok azkat akik megírják az igazságot. Nevetségesek vagytok! Attól még nektek sem lenne elõbb pozi a teszt, hogy neki most nem negatív hanem pozitív.... Kérdezõ! Én igenis Veled örülök, csodás dolog az anyaság :) Nagy gratula Neked :) )))
A kérdező hozzászólása: Még csak a negyedik hónap volt, nagyon remélem erõsödni fog a csíkocskám :)
Az elsõ 2 válaszadó vajon mit látott?? ezen 1 csík van! negatív!
Halvány csík van, pozitív! Nekem is alig látszott két nappal a nemvárt elõtt és most vagyok 38+2heteske! Azért még tesztelj és írd meg mi volt!
pedig ezen 2 csik van!!!meg forditom annak aki vaksi:-) http://kepkezelo.com/images/loqdktrjpka3uifb487.jpg
A kérdező hozzászólása: én nem értem, h hogy nem làtja, aki ezt írta holnap tesztelek újra, remélem erõsödik
Szerintem is látszik a második csík! Halványan, de ott van!! Szerintem is pozitív! Gratulálok!!! :)
Tényleg nem nagyon látni semmit. Szerintem ne nagyon éld bele magad, de azért sok sikert, hátha mégis baba! Majd írd meg, mi a helyzet.
Szerintem csak irigyek akik negatívnak írják, szeretnének õk ilyen negatívat tesztelni :D hiszen elég szépen látszik a halvány csík. De ezt Te is tudod, nem értem akkor miért kérdezted meg hogy látszik-e? :) Gratulálok!
Ma teszteltél újat? Fel tudod tenni? Már lehet erõsebb a csík...
A kérdező hozzászólása: ma nem.holnap fogok
aki azt írta hogy negatív az rosszul lát! nekem is ilyen volt, majd erõsödött :) 15 hetes
Szerintem is esélyes! Sok sikert
Gratulálok kismama! Remélem 2 nap múlva én is ilyen "negatívat" fogok tesztelni! Aki nem látja, hogy ez pozitív az vak, és irigy is már bocsi! Holnapra már erõsebb lesz a csík, majd tedd fel ide!
Ja és a nem vár elõtt még jó, hogy nem erõs két csíkos a teszt! A halvány pozitív is pozitív, kedves kétkedõk! A lányommal annak idején, a nem várt utáni 4. napon lett pozitív a teszt!
Idõn belül jött ki? Én látom a második csíkot, de fontos lenne tudni, hogy milyen árnyalatú. Rózsaszín??? Kérlek, örülj neki nagyon, de ne éld bele magad teljesen, erõsödni fog, nagyon remélem! Én a minap teszteltem egy erõsebbet, és nem maradt meg, hát szurkolok Neked nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok :) rózsaszín, csak halvány eléggé, de nem kell hatalmas fény, hogy lásd, természetes fénynél lehet látni. Kb. 5 perc alatt jött ki. teszteltem már x-epillel, de soha semmit nem láttam rajta. Kedves Utolsó! Sajnálom, ami történt veled :( de hamarosan újra két csíkocskád lesz Neked is meglátod!
Szia! Az utolsó vagyok. Köszi! Ám írd meg mindenképpen a további tesztek eredményét. :) És halkan, de gratulálok!!! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi lányok :) el se merem hinni. nem kéne már erõsebbnek lenni?

A nem várt előtt egy nappal érdemes tesztelni?

Vagy várni kellene még a tesztel pár napot? Ha terhes lennék az mennyi eséllyel lenne kimutatható az el?tte lév? nap reggeli vizeletéb?l?? x-epil tesztem van...az jó lenne ?

Legjobb válasz: nekem már a nemvárt elött két nappal is + lett. és szép erõs csik! érdemes.. igen jó a teszt is! ++++++

nekem már a nemvárt elött két nappal is + lett. és szép erõs csik! érdemes.. igen jó a teszt is! ++++++
érdemes! ha terhes vagy , kimutatja! szorítunk és írd meg hogy mi lett az eredmény!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!