Találatok a következő kifejezésre: Nem válaszolnak kérdésemre (220 db)

Miért nem válaszol senki a friss meg nem válaszolt kérdésekre? Főleg ha még nem is hülyeség?

Bár a hülye kérdésekre,értelmetlen,szexuális,felháborító,analfabéta stb.üzenetekre egyb?l válaszolnak,ha valaki tényleg fontos kérdést kiír,semmi,semmi válasz.

Legjobb válasz: Mert azokra a kérdésekre, amikre nincs konkrét válasz, sokkal könnyebb válaszolni, meg persze azokra is, amik hülyeségek.

Mert azokra a kérdésekre, amikre nincs konkrét válasz, sokkal könnyebb válaszolni, meg persze azokra is, amik hülyeségek.
Kérdésedbõl azt veszem ki, hogy feltettél valami kérdést, és egyetlen választ nem kaptál rá. Megismételnéd, konkrétan melyik kérdésre vártad a választ?
Olyan konkrét kérdésre, amire valaki konkrét választ vár (tehát nem ilyen mit gondolsz róla, mi a véleményed, szerinted...), és nem tudok segíteni, nem válaszolok. Gondolom más is így van vele.
A kérdező hozzászólása: Igaz lehet, hogy nem jól fogalmaztam a kérdésem, akkor segítenétek, hogyha elakarok adni valamit(nem itt az oldalon), és nem tudom mennyit ér, mennyiért adjam el, hogy fogalmazzam meg a kérdést, hogy kapjak rá választ, vagy esetleg 1 másik oldal, ami ezzel foglalkozik...
Igen, szerintem kapnál segítséget. Én árak ügyében nem vagyok otthon, de fogalmazásban pl. szívesen segítek.
Ha bármit el akarsz adni, akkor elsõsorban az fogja az árát meghatározni, hogy mennyire sok abból a dologból az eladó, és mennyien keresik, vagyis milyen a vevõ-oldal. Másrészt az is befolyásolja pl. egy lakóingatlan eladási árát, hogy az az ingatlan hol fekszik. Elõszöris, hogy az ország melyik részén, melyik városban vagy településen, ill. azon belül központi helyen, vagy város széle. Általában nagyobb értékû dolgok eladása elõtt azt szoktam tanácsolni, hogy felmérni a jelenlegi helyzetet az a legjobb, ha elõtte "eljátszod", hogy te is venni akarsz. Megnézel 1-2 hirdetést, megnézed, hogy amit hirdetnek az milyen állapotú, mekkora, hol van, stb. és mennyiért akarják eladni. Felméred, hogy az ár szerinted megéri-e, vagy esetleg mint vevõ drágának találod. Ezek alapján már jobban el tudod dönteni, hogy amit el akarsz adni, azért kb. mennyit kérhetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Hogyan lehet a még meg nem válaszolt kérdéseket leszűrni?

Legjobb válasz: Fent van hogy válasz nélküli kérsdések.

Fent van hogy válasz nélküli kérsdések.
A kérdező hozzászólása: Köszi, elõször nem láttam meg a fõoldalon, de ha belépek valamelyik kategóriába akkor már ott van :)

Miért van az, hogy az ember feltesz itt a kérdést és a válaszolók nem a kérdésre válaszolnak?

Legjobb válasz: De most komolyan: felteszek egy normális kérdést erre nem arra válaszolnak amit érdezek. Ez miért jó nekik?

A kérdező hozzászólása: De most komolyan: felteszek egy normális kérdést erre nem arra válaszolnak amit érdezek. Ez miért jó nekik?


Miert van az hogy ha valaki rendes kerdest rak fol arra senki nem valaszol, de ha az a kerdes hogy sarga tangat vegyek fol legkozelebb amikor a kocsiba beszallok es vezeteskozben mikor a duda, arra pl dogivel mennek a valaszok?

Legjobb válasz: Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.

Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.
Mert van, amire nem mindegy hogy ki válaszol és nem is tud minden hülye.
Bunkóság szerintem.
A kérdésekre az válaszol, aki tudja a választ, és sajnos az emberek jobban értenek a tanga divatszínhez, mint az értelmes, lexikális tudást igénylõ kérdésekhez. :(
A kérdező hozzászólása: De most tenyleg ennyre ostobak az emberek?Olyan kerdesek vannak hogy en kerek elnezest.Hihetetlen.

Az én kérdéseimre miért nem válaszol szinte senki?

Nekem mindig csak 2-3 válasz érkezik, míg másnak 20-30. Pdig nem azt kérdezem, hogy ki mit tud mondani az atomabszorbciós spektofotometriáról. :)

Legjobb válasz: Nekem sem szokott mindig túl sok válasz érkezni. Általában olyan 3-4. Attól is függ milyen kérdést teszel fel, vagy hogy milyen hosszú a szöveg amit írtál hozzá. Mert azt tapasztaltam hogyha hosszú , akkor alig írnak hozzá.. De mondjuk ez is kérdésfüggõ.Mert vannak olyan kérdések, amik a mostani évre nézve úgymond aktuálisak.:D És azért válaszolnak többen rá. Egyébként, ha gondolod belinkelheted pár kérdésed(nem muszáj), hogy megnézzük mi 'lehet a gond'.

Nekem sem szokott mindig túl sok válasz érkezni. Általában olyan 3-4. Attól is függ milyen kérdést teszel fel, vagy hogy milyen hosszú a szöveg amit írtál hozzá. Mert azt tapasztaltam hogyha hosszú , akkor alig írnak hozzá.. De mondjuk ez is kérdésfüggõ.Mert vannak olyan kérdések, amik a mostani évre nézve úgymond aktuálisak.:D És azért válaszolnak többen rá. Egyébként, ha gondolod belinkelheted pár kérdésed(nem muszáj), hogy megnézzük mi 'lehet a gond'.

Miért jó az hogy ha valaki feltesz egy kérdést, akkor a válaszolok 60-70% nem a kérdésre válaszol, hanem a kérdezőt piszkálja, illetve írogatják, hogy kamu?

Itt a családi kérdésekben szoktam olvasgatni elég sokat, és szinte minden kérdés arról szól, hogy gonosz és bunkó módon megbántja megalázza azt. Nagyon gusztustalanak érzem, hogy ha valaki a padlón van akkor nem, segítenek, hanem kikezdik, hogy ? miért hibás. Valamint, hogy a kérdés biztosan kamu, nem mind1, hogy igaz vagy hamis a kérdés, válaszoljon rá legjobb tudása szerint, ha ez nem megy akkor meg hallgasson.

Legjobb válasz: Sok rendes ember van, akik nyíltan és jóindulatúan válaszolnak. De vannak sajnos olyanok, akik a szemétkedésben élik ki magukat és ezt "õszinteséggel" magyarázzák, holott egy napot sem bírnának ki bíráskodás nélkül. Attól tartok, ez utóbbiak a "rendes" életükben nem merik megtenni ugyanezt a közvetlen környezetükkel (család, munkahely stb.) -nap mint nap. Kénytelenek kiélni magukat valahol, ahol fontosnak érezhetik magukat és a véleményüket. Másfelõl a saját nyomoruk sajnos elõbbre való, mint a vágyuk, hogy segítsenek egy ismeretlenen. Mi marad hát nekik, mint a bunkózás...?

Sok rendes ember van, akik nyíltan és jóindulatúan válaszolnak. De vannak sajnos olyanok, akik a szemétkedésben élik ki magukat és ezt "õszinteséggel" magyarázzák, holott egy napot sem bírnának ki bíráskodás nélkül. Attól tartok, ez utóbbiak a "rendes" életükben nem merik megtenni ugyanezt a közvetlen környezetükkel (család, munkahely stb.) -nap mint nap. Kénytelenek kiélni magukat valahol, ahol fontosnak érezhetik magukat és a véleményüket. Másfelõl a saját nyomoruk sajnos elõbbre való, mint a vágyuk, hogy segítsenek egy ismeretlenen. Mi marad hát nekik, mint a bunkózás...?
Én megpróbálok legjobb tudásom szerint válaszolni. 1szer, kétszer majd harmadszor is de van, hogy egyik választ se méltatja jónak, helyesnek, húzza a száját hiába magyarázom ott 20 másikkal, hogy az elmondottak alapján ezt meg ezt tudja csinálni csak. De persze vannak kiakasztó kishülyék akik szórakozni járnak ide mint a "Hogy tartsam titokban" meg a "3héttel esküvõ elött kiderült aidses vagyok", "anyu nem vesz 2 zsömlét nekem" illetõ. Saját lelkiszegénységét mutatja mikor ilyeneket kitalál s annyira látszik kamu mert tiszta ellentmondás.
* padlón volt
ma 23:53 Szerintem ez is kamu.
Istenem, meghalt?
Mert addig is elfeledkezünk a saját nyomorúságunkról.
Miért lenne már kamu, amilyen hozzászólásokat nyom itt egypár okoska, és ha valakinek valóban csak egy icipici lelki segítséget nyújtunk, lehet még ma is élne. Aki ilyet ír ide, az nem nevet közben, abban biztos vagyok. Tegnap este is volt egy 17 éves srác, de amilyen válaszokat kapott, remélem él még.Én megvédtem szegényt, soha nem tudhatjuk mikor mondja fel az idegrendszerünk a szolgálatot.
Igen, lassan egy éve lesz :( nem voltunk jóban, csak "látásból ismertük egymást", de nagyon megrázott a halála
egy évfolyamtársam totál padlón feltett ide egy kérdést, amire csak bunkó válaszol jöttek, Voltak olyanok is akik azt irták neki h inkább ölje meg magát :( õ nagyon ki volt, és megfogadta a sok bunkó válaszát....
De ez az oldal nem 8-9 éveseknek készült, miért nem a kis barátaiddal játszol inkább? (a helyesírásod alapján következtettem a korodra)
Hát, tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki kitalált történetekkel szórakoztasson vadidegen embereket, ráadásul úgy, hogy igazából nem is látja a reakciójukat...
Mert nem voltak még ilyen helyzetben. Akik ide írnak, azok segítséget szeretnének kapni. Teljesen mindegy, hogy egy házi feladatban akadtak el, vagy az életük romokba hever, de jól jönne a segítség. Csak tudod az szívja meg igazán, aki a másikat kineveti, kigúnyolja, amikor a padlón van, még egyet belerug, és pár hónap elteltével, majd õ kerül ilyen helyzetbe!
Van olyan kérdés, ahol úgy segítjük legjobban a kérdezõt, ha jól lehordjuk, hogy térjen észhez és lássa be, mennyire eltér a normálistól, ahogy õ gondolkozik. Szerintem ez is segítõ szándékú lehet.
Látod? Itt is megjelentek! (23:48)Mindenütt ott vannak. Sajnos a rosszindulatú emberekkel együtt kell élnünk. Az én véleményem is az, hogy csak itt tudják kiélni kritikus önmagukat, mert a való életben bizony, õk elnyomottak! Velük teszik ugyanezt.
Hat szerinem, aki azert nyirja ki magat, mert a GYK-n ezt tanacsoltak neki, annak jobb is, hogy meghal:-)
Tudod az a baj, hogy van egy csomó unatkozó hülyegyerek, akik tényleg elárasztják kamu kérdésekkel a családi kapcsolatokat. Írnak valami rettenetes, szívszorongató történetet, arra játszva, hogy sajnálkozzanak, meg bíztassák õt, miközben röhög a markába, hogy ennyi embert sikerült hülyére vennie. Ezek azért sokszor kiderülnek, mert belezavarodnak a saját hazugságaikba egy idõ után. Szóval valahol meg tudom érteni azokat, akik minden - kicsit is hihetetlenebb - kérdésre így reagálnak.
Nálam elõfordul, hogy nem egyezik valakivel a véleményem és ennek hangot is adok.De csak mikor valaki szerintem nagy butaságot ír és szeretném jobb belátásra téríteni, de ezt nem sértõ, vagy kioktató szándékkal teszem, csak azért, mert reménykedem, hogy az adott témában megváltozik kissé a szemlélete.
Jó a kérdés. Sajnos válaszolni nem tudok rá, de magam is azt tapasztalom, hogy néha kifejezetten jól esik egyeseknek MEGALÁZNI a kérdezõt vagy a többi válaszolót (is). Én a jómúltkor pont emiatt töröltettem is egy kérdést, ami kb 4 oldal válaszmennyiséget ért meg, ennek kb a 90%-a volt kifejezetten igazságtalan, megalázó és ellenséges. Csak dióhéjban (egy-két idejárónak gumicsont, legyen min rágódni). Történt ugyanis, hogy a párom anyukája belerángatta a csajt egy nagyon elõnytelen közös hitelbe, ahol évek óta a párommal fizetteti a ráesõ rész kb dupláját. (Egyszerûen a napnál is világosabb tény, hogy lenyúlja a csajt a saját felõtlensége miatt az anyós) A páromra kicsit megorroltam emiatt és azért is, mert ezek után még õ oltogat (amúgy nem ellenemre), hogy külön kéne költöznünk. Most az én saját tulajdonú, nagylakásos félházamban lakunk, tehát túlontúl nem racionális döntés erõltetni addig a különköltözést, amíg õ nem oldja meg azt, hogy a fél fizetése ne ússzon el nekem meg kell találnom valami jövedelmezõbb dolgot, mert per pillanat pont annyit keresek, amibõl ki tudunk jönni, de félretenni nuku. A történet ennél lényegesen összetettebb, de kivonatoltam. És ha hiszitek ha nem, én voltam az önzõ, a nem felelõsségvállaló és miért baj az, hogy a csaj segít az anyjának (aki kizsarolja a fél fizuját, holott a kizsarol összeg fele lenne méltányos matematikailag) meg hogy miért nem akarok belerogyni a lakáshitelbe és hogyhogy merek racionális érvekre hivatkozni és stb. Úgy elverték rajtam a port, hogy megkértem a moderatúrát, hogy töröljék az egészet. Vannak, akiket éltet a szembeszegülés, a "jólbeszólokmegmondomafrankót" életérzés. Sokan BÖLCSNEK érzik attól magukat, hogy úgy érzik õk képviselik az "érem másik oldalát" és ne ám hogy valaki, ha panasza, gondja van, akkor igaza lehessen. Ez kb olyan, mint amikor egyszer egy vadkár után frissen kijavított autónkat (1997-ben volt 180eFt!!!) éppen kihoztam a szervízbõl és kb egy kilométert mentünk vele, amikor egy kutya (akit nagyon õrizhettek, ha ki tudott szabadulni) átszaladt az úton, átlósan, pofával bele a frissen javított autó elejébe. Vészfékezés, óriási csattanás, majd a kutya el tudott szaladni, de kocsi behorpadt. Én ahogy félreálltam véletlen egy gödörbe ugrott az egyik kerék. Arra jött egy rendõr, akit megállítottam és mondtam, hogy milyen felelõtlen kutyások vannak és mekkora bajt okozott. És ahelyett, hogy a megoldást kerestük volna velem kezdett el olyan gyabnakvó hangnemben kötekedni, hogy én merre húztam a kormányt meg én hová álltam meg én hogyhogy nem tudtam megállni stb. (Holott a család is tanúsította, hogy tök szabályosan közlekedtem és nem tudtam a kamikaze kutyát kikerülni) Hát úgy eldurrant az agyam, hogy a rendõrre ráordítottam, hogy "takarodjon innen, ha nem tud segíteni, akkor a kötekedésével boldogítson mást". Érdekes, nagyon meggyõzõ lehettem, mert tényleg elmentek a zsaruk utána. Aztán megoldottuk a gondunkat magunk. Ezt is csak azért írtam le, hogy illusztráljam, hogy milyen fura az emberi természet. Sok ember valamiért élvezi, ha kioktathatja a másikat, beszólhat egy jó vitriolosat. A jobb érzésû ember két dolgot tehet, ignorál vagy moderáltat.
Nos, akinek fáj, hogy más tanácsot kér, az ne írjon rá választ!Aki nem szereti a "sopánkodást" az meg ne olvassa!Csak egy kretén csinálhat olyat, hogy azokat a témaköröket bújja, amik idegesítik, azért, hogy másnak bunkó választ adjon.Az ezotéria témakörben is pontosan ez megy.Szánalmas. Akinek pedig már öngyilkossági gondolatai vannak , az jobban teszi, ha felhív egy lelki segély szolgálatot.A megoldhatatlannak tûnõ családi problémákra pedig létezik család terápia vagy családsegítõ szolgálat.Bunkó válaszokat elkerülendõ...
a te problémádra is azt mondták, hogy kamÚ?
Aki komolyabb kérdésben kamuzik (Nem olyanban, hogy "Önkielégítettem, most szõrös lesz a tenyerem?"), mert ilyen is volt, hanem büntetõjogot érintõ kérdésekben (pl. életveszélyes fenyegetés, nemi erõszak), azokat ha rajtakapjuk, akkor azonnal a moderátorhoz kellene fordulni velük, és akkor kitiltanák õket!
Tudod azok akik igazán öngyilkosak akarnak lenni azok nem írogatnak, nem hívják fel magukra a figyelmet hanem megteszik.A legtöbb fiatal "öngyilkos" jelölt aki ide írogat, az csak figyelemfelkeltés..Bocsi, hogy ezt mondom, de nem tudok komolyan venni egy olyan gyereket aki azt írja hogy unatkozik, szar az élet ezért kinyírja magát..Vagy elhagyott a 15 éves fiúm, és 13 évesen nem bírom elviselni a magányt öngyilkos leszek..De amin kiakadok amikor úgy teszik fel a kérdést, hogy "hogyan nyírjam ki magam! nem kell lebeszélni, csak tippeket adjatok" Erre mit lehet írni? Bizony csak azt, hogy aki hülye az haljon meg... Hülye kérdésekre csakis hülye válaszokat lehet adni.. De a legszomorúbb az, amikor valaki kiírja, hogy segítsenek neki, mert a barátnõjének a pasija életveszélyesen megfenyegeti, ha elárulja, hogy látta, hogy megerõszakolták a barátnõjét..Az elkövetõ persze cigány!Persze jöttek a tanácsok, a felháborodott válaszok, és amikor egy rendõrségen dolgozó nõ mondta, hogy õ segít, csak vegye fel vele a kapcsolatot, akkor kiírta, hogy jót szórakozott, mert kamu volt az egész! Ilyenkor persze, hogy jönnek a leszidások, a bunkó válaszok, hiszen sok fiatal a valóságban is átélte az erõszakot, és egy kis unatkozó kisliba evvel szórakozik! Szóval az ilyen kérdéseket jó lenne eleve nem felengedni, és akkor egyre kevesebb lesz majd a bunkó válaszok is..Aki meg ilyen idétlen kérdéseket tesznek fel vagy kamukat azok viseljék is a következményeket..
Minden embernek vannak gondjai. Kicsik vagy nagyok. Aki azt mondja nincs, az kamuzik. Minden ember feltehetne itt sokféle kérdést, miért nincs munkám? Miért nincs pénzem? Miért halt meg anyám? Miért nincs párom? Miért nincsenek barátaim? Miért vagyok kövér? Miért vagyok sovány? Miért volt (van) szar gyerek korom? stb stb stb. És a bunkó válaszolok azok a válaszolók, akik unják ezeket az önsajnálatban fulladozó embereket, mert nekik is vannak gondjaik, DE megpróbálják megoldani azokat, nem idegen emberektõl tanácsot kérni (ami ált. azt jelenti, hogy azt várják, hogy mindenki sajnálja). Én bármilyen kérdést tettem fel itt, általában normális válasz érkezett, akkor hogy van ez? Amelyikre meg nem, azon elgondolkodtam, hogy igen valóban lehet benne valami, akkor én nem látom jól.
Nem tudom, hogy miért csinálják néhányán, csak azt tudom, hogy igyekszem korrekt és nem megalázó válaszokat reagálni azokra a kérdésekre, amiket elolvasok és nem tartom kitalációnak, de a saját kérdéseimnél sajnos nem ezt tapasztaltam, hogy az értelmes válaszolók lennének többségben, pedig az ellenvéleményt is elfogadom, amennyiben kultúráltan van megfogalmazva.

Mderátorok! Mit csináljak ha nem válaszolnak a kérdésemre de még nem tudom kiemelni?

Legjobb válasz: [Moderátorok nem szoktak beszélgetni itt] Felhasználói tanácsként annyit lehet mondani, hogy várj. Én visszamenõleg is át szoktam nézni a válasz nélküli kérdéseket 1-2 nappal, és ha tudok, akkor írok. Simán elképzelhetõ, hogy vannak még ilyen emberek. Sokan már akkor megijednek ha pár perc alatt nem érkezik hozzájuk válasz, míg másoknál lehet 2 nap múlva érkezik be az elsõ. Ha nem egyedi a kérdésed, hanem egyértelmûen rákereshetõ Google-ben, azoknál sokan direkt nem válaszolnak, mert csak másokkal kerestetik meg. Viszont ha duplán felteszed ugyanazt, van olyan moderátor ami mindkettõt törli, nem csak a plusz azonosat.

[Moderátorok nem szoktak beszélgetni itt] Felhasználói tanácsként annyit lehet mondani, hogy várj. Én visszamenõleg is át szoktam nézni a válasz nélküli kérdéseket 1-2 nappal, és ha tudok, akkor írok. Simán elképzelhetõ, hogy vannak még ilyen emberek. Sokan már akkor megijednek ha pár perc alatt nem érkezik hozzájuk válasz, míg másoknál lehet 2 nap múlva érkezik be az elsõ. Ha nem egyedi a kérdésed, hanem egyértelmûen rákereshetõ Google-ben, azoknál sokan direkt nem válaszolnak, mert csak másokkal kerestetik meg. Viszont ha duplán felteszed ugyanazt, van olyan moderátor ami mindkettõt törli, nem csak a plusz azonosat.
Felhívom még arra a figyelmedet, hogy közvetlen a kiemelés elõtt már ne írj kommentet, különben azt válasznak veszi a rendszer és várhatsz újabb 36 órát. Sima felhasználó voltam, moderátorok nem válaszolnak.
A kérdező hozzászólása: jójó, köszi.....de akk hol lehet a modikkal komunikálni??o.O
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Miért nem válaszol senki a kérdéseimre?

vagy csak 1-2 válasz jön de az is hujeség

Legjobb válasz: hujeség? xD Mégis milyen kérdéseket teszel fel? :) ha normálisan, emberin, és értelmesen, helyesen fogalmazod meg a kérdésed, akkor nagyobb eséllyel válaszolnak.

hujeség? xD Mégis milyen kérdéseket teszel fel? :) ha normálisan, emberin, és értelmesen, helyesen fogalmazod meg a kérdésed, akkor nagyobb eséllyel válaszolnak.
miért nem iszik kólát a macska? vagy csak egy két kortyot, de azt is kiköpi
esetleg ha valami értelmes kérdést írnál, lenne is válaszoló
Talán nem tudják rá a választ? Link?!
mert h.ülyeségeket kérdezel és senki nem ér rá szép képeket keresni. te úgyis jobban tudod kirõl, mirõl keresel, ott a GOOGLE, beírod hogy naplemente, vag yhogy tenger. ennyi.

Miért nem a kérdésre válaszolnak sokan?

Megfigyeltem és eléggé zavar, hogy egyesek nem arra válaszolnak ami a kérdés, hanem okoskodnak.

Legjobb válasz: Gondolom azért mert lehet h nem tud pontosan válaszolni a kérdésedre de segíteni szeretne.Engem nem bosszant mert tudom h a jó szándék van benne.Engem az jobban zavar ha valaki veszekedni jönnek a kérdésemre vagy az ha nem is válaszolnak

Gondolom azért mert lehet h nem tud pontosan válaszolni a kérdésedre de segíteni szeretne.Engem nem bosszant mert tudom h a jó szándék van benne.Engem az jobban zavar ha valaki veszekedni jönnek a kérdésemre vagy az ha nem is válaszolnak
Szia!Azért nem a kérdésre válaszolnak sokan, mert, vagy nem értik a kérdés hátterében lévõ okokat(pl.kérdés:3hónaposnak hogy készítsek fõzeléket?válasz:Még korai. -nem tudja a válaszoló hogy a pici anyatejre érzékeny, a tápszerek allergiás reakciót okoznak nála)vagy szimplán rossz passzban van a válaszoló, mert a kicsinye egész éjjel ébren tartotta, és mikor reggel kávét készített volna, észre vette hogy nincsen otthon kávé....bosszantó. :) Szeretek veletek beszélgetni, még ha nem is nevezhetõ beszélgetésnek.Jó hogy törõdtök másokkal, hogy válaszoltok kérdésekre, bíztatjuk egymást, és segítünk ha tudunk.Néhány személyeskedõ megjegyzést vagy csipkelõdõ beszólást én mindig a kávé hiányának tudom be. :)
Én egyetértek veled, sok okos van. Van egy 2 hónapos babája és akkor már úgy csinál mint ha felnevelt volna már 15 gyereket meg amúgy is diplomája van gyerek meg baba gondozásból. Tisztelet a kivételnek és akinek nem inge ne vegye magára.:p
Nem kávézom :-D
hát figy biztos nem a rossz szándék vezérli azt, aki azt mondja hogy ne adjon a 3, 5 hónapos babának krumplit még akkor sem ha egy roppant jól képzett, okos (na ilyen nincs) védõnõ azt javasolta! ha te csak igen, nem válaszokat akarsz 1. ne járj ide, 2. tedd föl úgy a kérdést hogy arra csak 2 válasz legyen lehetséges:D
Én meg azt nem értem, hogy a kismamák honnan tudnak annyi gyökér kérdést feltenni? És miért nem használják a keresõt? Mi ez a gátlástalanság, hogy hiába 600x megkérdezték már, Õ lusta olvasni, és más szavakkal újra és újra megkérdezi.
Mi van nem bírod az építõ jellegû kritikát?És ha legközelebb valaki anyuka megkérdi, hogy adhat e a 3 hónapos gyerekének tenger gyümölcseit ebédre, akkor megírod hogyan tálalja?
Igen, sokszor tenyleg nem a kerdesre valaszolnak. En pl egyszer feltettem egy kerdest h mit csinalnak a hosszuhaju anyukak a hajukkal h a gyerek ne tephesse meg, mert h en is hosszuhaju vagyok es a ferjem nem szeretne h levagassam ugy h otleteket varok. Erre az egyik azt reagalta h milyen szar ferjem van h nem engedi levagatni a hajamat.:( Mostanaba kulonben nagyon megy egymas bantasa ezen az oldalon.Engem nagyon elszomorit.
elsõnek: szerintem ez az oldal azért jött létre, hogy itt kérdezzünk. Szerintem DE :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!