Találatok a következő kifejezésre: Nem tudunk a férjemmel a névválasztásban (1 db)

Nem tudunk dönteni a férjemmel a névválasztásban. Maczó Lillyen, Maczó Bianka, vagy Maczó Ramóna legyen?

Azt azért hozzá teszem hogy 7 évet vártunk rá, valami kis különlegeset szeretnénk neki, de ha van ötletetek kedves aranyos bájos név akkor írjatok.

Legjobb válasz: A lányunk Szabina lesz, a barátnõm lánya Bianka, a másiké Dorka, a kersztlányom pedig Zoé. Nála felmerült a Napsugár név is, ami bár furcsa, de szerintem nem lehet haragudni egy Napsugárra:-) Nekem az általatok megadott 3 közül a Bianka tetszik legjobban, a Lilyen is aranyos, a Ramóni meg inkább érdekes név, bár van Rami ismerõsöm 2 is:-) Véglegesen úgyis a ti döntésetek, mondogassátok sokat és ki fog alakulni, hogy melyik tetszik a legjobban.:-)

A lányunk Szabina lesz, a barátnõm lánya Bianka, a másiké Dorka, a kersztlányom pedig Zoé. Nála felmerült a Napsugár név is, ami bár furcsa, de szerintem nem lehet haragudni egy Napsugárra:-) Nekem az általatok megadott 3 közül a Bianka tetszik legjobban, a Lilyen is aranyos, a Ramóni meg inkább érdekes név, bár van Rami ismerõsöm 2 is:-) Véglegesen úgyis a ti döntésetek, mondogassátok sokat és ki fog alakulni, hogy melyik tetszik a legjobban.:-)
Szerintem a 3 név közül a Ramóna a legbájosabb. másik nevet azért nem irnék, mert igy is nehéz a döntés, mivel segítséget kértél. és ha még pár név felmerül annál nehezebb lessz.De a Ramóna tényleg nagyon szép név.:D
Az általad írtak közül nekem a Bianka tetszik, szerintem jól hangzik a vezetéknevetekkel.
Nekem nagyon tetszik a tieitek közül a Lillyen, ezen kívül én ezeket a szép neveket gyûjtöttem most nektek (nõiek kellenek csak, ugye?): Bíborka, Bodza, Csinszka,
Ja, bocsi, nem fejeztem be, csak véletlenül elküldem. Szóval a többi: Dafné, Ditte (skandináv név, egy regényben olvastam, de bejegyezhetõ),
Nekem ha lányom lett voln 6 évvel ezelõtt, akkor Zsanett Zoé lett volna. (fiu lett). Most is kislányt szeretnék, remélem az lesz, nekem a Liliána, Vivien, Alexandra, Henrietta, Vanda, Viola tetszik, de a Lillyen nagyon szép név.
Tamara, Zoé, Amina, Rebeka, Hanna, Lili, Dorka.. Nekem mondjuk ezek tetszenek.Hátha vmelyik neked is!Boldog babavárást!
az általad felsorolt nevekben semmi különlegesség nincs, szerintem eléggé sablonnevek. iskolában dolgozom, elég sok kislányt hívnak Biankának, Ramónának, talán a Lilien nem annyira gyakori, de a Lili igen.
Szerintem is a Lillyen a legszebb az általad felsorolt nevek közül :) Egy Lillyen csak szép kislány lehet :) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Megszületett Maczó Tiffany Nagyon köszönöm a sok segítséget :) ))
Elájulok, milyen neveket írtak! Ugye nem gondolta komolyan mindenki... A kicsihez gratulálok! Én a Bianka nevet javasoltam volna, de lemaradtam. Sok boldogságot kívánok!
Alina, Amanda, Amina, Bettina, Biborka, Cintia, Csillag, Diána, Ditta, Dominika, Dorina, Fatima, Fanni, Frida, Fruzsina, Georgina, Gitta, Hanna, Jázmin, Kincsõ, Laura, Martina, Mia, Mira, Mirella, Mirjam, Petra, Regina, Stefánia, Szelina, Tamara, Viktoria, Vivien, Zamfira, Zoé,
A Maczó Ramóna nem hangzik könnyeden, csak mély magánhangzó van benne. A Lillyen névvel bájosabb a Maczó vezetéknév, szerintem :)
Nekem a Tamara (Tami) tetszett a lánynevek közül talán legjobban, de ez már nem különleges.Különleges nevek közül a Lupita (Lupi).Ezt egyetlen egyszer hallottam egy filmben, egy gyönyörû és aranyos benszülött kislány neve volt.Ezzel biztos nem találkozik szembe.De még a Daniéla is nagyon szép (Dana).A 3 név közül amúgy nekem a Lillyen a legszimpibb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm egyébként én is Zsanett vagyok :) azt inkább nem
Szia! Elõször is gratula a babához! Ha igazán különleges nevet szeretnél kislányodnak, szerintem nézd meg a név jelentését is, hátha segít az is a döntésben. A keresõbe beütöd, hogy keresztnevek... és ott találsz egy oldalt, ahol minden keresztnévnek megvan az eredte, jelentése. Ez által is lehet nagyon "különleges" a neve...szerintem. Boldog babavárást!
A kedvenc nevem az Orália és a Tacitusz, de a Filibert se rosszak. Ha maradi válassz ezek közül: Gedeon, Adalbert, Dzsinna, Eufrozina, Atlasz, Pószter, Foglalat
A kérdező hozzászólása: Kösz csajok, azért ha van még sok sok ötlet szeretettel várjuk :) ))
Ramóna.(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Playskool beszélő porszívó milyen? SOS

A sárga-kék Dusty nevezetű porszívóra gondolok.

1

Hogyan ünnepeltétek gyermeketek 3. szülinapját? Mit vettetek ajándékba? Miket készítettetek a vendégeknek?

Most már eléggé "nagy" a fiam,nagyon várja a szülinapját,érti nagyjából,hogy miről szól az egész és hogy torta,lufik,ajándék ez elengedhetetlen.Szeretném,hogyha érezné hogy ez a nap tényleg más mint a többi,hisz az ő születését ünnepeljük.:)

6

Mit tegyek, mert a kisfiam nagyon akaratos és hisztis?

A nyáron múlt 2 éves és benne van a hiszti korszakba, de ha nem úgy van valami ahogy Õ akarja akkor itt a világvége! Elveszi más játékát és ha az vissza akarja venni akkor még elkezdi lökdösni is a játék gazdáját. Próbálunk elbeszélgetni vele, de hiszti a vége és mintha a falnak mondanánk. Eléggé pörgős és mozgékony kisgyerek így dolog megfogni, mert rohangál, ugrál egyfolytában. Bár mint szülők mi is ilyenek vagyunk, tehát nem azt várjuk el, hogy egy kétlábon járó Seduxen legyen. De valamivel meg szeretnénk kicsit fékezni mert 1000-rel pörög! Hogy lehetne kicsit visszafogni ezt a "tombolását" ?

3

Beszédhiba miből adódik? Mi a baja?

A sógornőmnek van három gyereke. Mind a három fiú. A legnagyobb (4 éves) nagyon szépen beszél, a kiejtésével nincs hiba. A középső (3 éves) csak a magánhangzókat ejti ki. Tehát a beszédében nincsenek mássalhangzók. Igen nehezen lehet Õt érteni. Most már a kicsi (2 éves) is el kezdett beszélni, és ugyan úgy csak a magánhangzókat ejti ki. Mi a baj? Tanítható? Vagy kinövi?

1

Römer kid/kidfix gyerekülés fejtámlájához hol lehet kapni hungarocellt?

0

Ha volt fogadott orvosom, baj lenne ha nem hozzá mennék 6 hetes kontrollra?

1

Hanyadik hétre született meg a babátok?

Mekkora súllyal engedtèk haza?
Nemsokàra megyek uh-ra. A nemèt mèg biztosra nem tudjuk. Kivàncsi vagyok mennyit nõtt.

12

Győrben az Árkádban van valamelyik üzletnek kismama részlege?

5

Van itt olyan, aki állította hogy sose akar gyereket és most mégis anyuka, a saját akaratából?

Mennyi idő kellett? Hány évesen jöttél rá? Nem bántad meg?

5

Meddig voltatok érzékenyebbek a baba születése után?

Mindenen elsírom magam mások előtt is,és sok minden zavar,ami a családban történik. Ingerlékenyebb vagyok,8 hónapos babám van és még szoptatom..Kicsit ciki,mert a gyerek is látja ezeket,és nem tudom később,mivel magyarázom neki,ha eltörik a mécses,a köztudatban ez a gyengeség jele..De annyi minden rámszakad,és mindenki érezteti,rossz anya vagyok,(amúgy belül nem érzem)főleg a párom családja..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!