Találatok a következő kifejezésre: Nem tudunk a férjemmel a névválasztásban (1 db)

Nem tudunk dönteni a férjemmel a névválasztásban. Maczó Lillyen, Maczó Bianka, vagy Maczó Ramóna legyen?

Azt azért hozzá teszem hogy 7 évet vártunk rá, valami kis különlegeset szeretnénk neki, de ha van ötletetek kedves aranyos bájos név akkor írjatok.

Legjobb válasz: A lányunk Szabina lesz, a barátnõm lánya Bianka, a másiké Dorka, a kersztlányom pedig Zoé. Nála felmerült a Napsugár név is, ami bár furcsa, de szerintem nem lehet haragudni egy Napsugárra:-) Nekem az általatok megadott 3 közül a Bianka tetszik legjobban, a Lilyen is aranyos, a Ramóni meg inkább érdekes név, bár van Rami ismerõsöm 2 is:-) Véglegesen úgyis a ti döntésetek, mondogassátok sokat és ki fog alakulni, hogy melyik tetszik a legjobban.:-)

A lányunk Szabina lesz, a barátnõm lánya Bianka, a másiké Dorka, a kersztlányom pedig Zoé. Nála felmerült a Napsugár név is, ami bár furcsa, de szerintem nem lehet haragudni egy Napsugárra:-) Nekem az általatok megadott 3 közül a Bianka tetszik legjobban, a Lilyen is aranyos, a Ramóni meg inkább érdekes név, bár van Rami ismerõsöm 2 is:-) Véglegesen úgyis a ti döntésetek, mondogassátok sokat és ki fog alakulni, hogy melyik tetszik a legjobban.:-)
Szerintem a 3 név közül a Ramóna a legbájosabb. másik nevet azért nem irnék, mert igy is nehéz a döntés, mivel segítséget kértél. és ha még pár név felmerül annál nehezebb lessz.De a Ramóna tényleg nagyon szép név.:D
Az általad írtak közül nekem a Bianka tetszik, szerintem jól hangzik a vezetéknevetekkel.
Nekem nagyon tetszik a tieitek közül a Lillyen, ezen kívül én ezeket a szép neveket gyûjtöttem most nektek (nõiek kellenek csak, ugye?): Bíborka, Bodza, Csinszka,
Ja, bocsi, nem fejeztem be, csak véletlenül elküldem. Szóval a többi: Dafné, Ditte (skandináv név, egy regényben olvastam, de bejegyezhetõ),
Nekem ha lányom lett voln 6 évvel ezelõtt, akkor Zsanett Zoé lett volna. (fiu lett). Most is kislányt szeretnék, remélem az lesz, nekem a Liliána, Vivien, Alexandra, Henrietta, Vanda, Viola tetszik, de a Lillyen nagyon szép név.
Tamara, Zoé, Amina, Rebeka, Hanna, Lili, Dorka.. Nekem mondjuk ezek tetszenek.Hátha vmelyik neked is!Boldog babavárást!
az általad felsorolt nevekben semmi különlegesség nincs, szerintem eléggé sablonnevek. iskolában dolgozom, elég sok kislányt hívnak Biankának, Ramónának, talán a Lilien nem annyira gyakori, de a Lili igen.
Szerintem is a Lillyen a legszebb az általad felsorolt nevek közül :) Egy Lillyen csak szép kislány lehet :) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Megszületett Maczó Tiffany Nagyon köszönöm a sok segítséget :) ))
Elájulok, milyen neveket írtak! Ugye nem gondolta komolyan mindenki... A kicsihez gratulálok! Én a Bianka nevet javasoltam volna, de lemaradtam. Sok boldogságot kívánok!
Alina, Amanda, Amina, Bettina, Biborka, Cintia, Csillag, Diána, Ditta, Dominika, Dorina, Fatima, Fanni, Frida, Fruzsina, Georgina, Gitta, Hanna, Jázmin, Kincsõ, Laura, Martina, Mia, Mira, Mirella, Mirjam, Petra, Regina, Stefánia, Szelina, Tamara, Viktoria, Vivien, Zamfira, Zoé,
A Maczó Ramóna nem hangzik könnyeden, csak mély magánhangzó van benne. A Lillyen névvel bájosabb a Maczó vezetéknév, szerintem :)
Nekem a Tamara (Tami) tetszett a lánynevek közül talán legjobban, de ez már nem különleges.Különleges nevek közül a Lupita (Lupi).Ezt egyetlen egyszer hallottam egy filmben, egy gyönyörû és aranyos benszülött kislány neve volt.Ezzel biztos nem találkozik szembe.De még a Daniéla is nagyon szép (Dana).A 3 név közül amúgy nekem a Lillyen a legszimpibb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm egyébként én is Zsanett vagyok :) azt inkább nem
Szia! Elõször is gratula a babához! Ha igazán különleges nevet szeretnél kislányodnak, szerintem nézd meg a név jelentését is, hátha segít az is a döntésben. A keresõbe beütöd, hogy keresztnevek... és ott találsz egy oldalt, ahol minden keresztnévnek megvan az eredte, jelentése. Ez által is lehet nagyon "különleges" a neve...szerintem. Boldog babavárást!
A kedvenc nevem az Orália és a Tacitusz, de a Filibert se rosszak. Ha maradi válassz ezek közül: Gedeon, Adalbert, Dzsinna, Eufrozina, Atlasz, Pószter, Foglalat
A kérdező hozzászólása: Kösz csajok, azért ha van még sok sok ötlet szeretettel várjuk :) ))
Ramóna.(:

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akkor is igényelhetek gázártámogatást, ha központifűtéses a lakásunk és nem gázzal fűtűnk?

nagycsaládosok vagyunk, szoc. rászorulók,
átalányt fizetünk gázra 1800Ft/hó

6

Gyógyszer szedése esetén a használati útmutatót követitek vagy orvosi javaslatot?

Helyesebben egy kenőcsről van szó, amit kiirt nekem (kismama vagyok) az orvos, hogy használjam 4 hétig, viszont a használati útmutató szerint 1-2 hétig kell használni.

6

A gát repedésem 4hét után is nyers a bör ez normális?

Irországban szültem,az első babánál gát metszés volta a második babámnál a régi metszés szét szakadt meg repedttem és még 4hét után is nyers a bör.

1

Baba vércsoportjából kiderülhet, hogy más az apuka?

12

Két éves kisfiam nem engedi, hogy megmossam a kukiját. Azt mondja fáj neki. Mit tegyek?

3

Hogyan tudnám vissza szerezni a gyerekeimet?

Sajnos 2 hónapja a gyàmhivatal elvette tõlünk a gyerekeket, mert nem voltak a körülmènyek a legmegfelelõbek. Tisztessègen neveljük õket, kapnak enni, van hol aludniuk. Attól hogy nem èlünk kastèlyban, nem vagyunk gazdagok, mièrt veszik el a gyerekeket. Voltam bent a gyàmhivatalnàl õk annyit mondtak 30 km-re vannak nevelõszülõknèl. Hogyan lehet vissza szerezni õket? A pàrom ès èn is dolgozunk. És fèlek hogy a fiamat csúfolni fogjàk az iskolàban Az óvonõ pedig furcsa szemmel fog rànk nèzni.
Üdv; Egy aggódó anyuka

15

EEG papíron, ha azt láttam, hogy a görbe "felugrott" az jelent valamit?

Nem tudom máshogy megfogalmazni, de a lényeg, hogy a viszonylag kis vonalak mellett megjelent egy magas görbe is.

1

A Thomas Szellem sziget szett össze rakásáról leírást keresnék? A kisfiamnak ez van meg de a költözéskor el veszett a leírása.

3

Mit gondoltok az Ilze névről?

6

Mitől lehet?

endesen meg volt a menstruációm 9.11-9.16-ig tartott. pènteken volt egy kis vèr folt a bugyimon nem foglalkoztam vele mert úgy körül volt a peteètèsem azt hittem azèrt.de ma reggel megint sötètpiros vèrfolt volt a bugyimon azòta ilyen barna vmi folyik de nem sok. mitõl lehet? meg vagyok fázva nagyon lehet ettõl?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!