Találatok a következő kifejezésre: Nem tudunk a férjemmel a névválasztásban (1 db)

Nem tudunk dönteni a férjemmel a névválasztásban. Maczó Lillyen, Maczó Bianka, vagy Maczó Ramóna legyen?

Azt azért hozzá teszem hogy 7 évet vártunk rá, valami kis különlegeset szeretnénk neki, de ha van ötletetek kedves aranyos bájos név akkor írjatok.

Legjobb válasz: A lányunk Szabina lesz, a barátnõm lánya Bianka, a másiké Dorka, a kersztlányom pedig Zoé. Nála felmerült a Napsugár név is, ami bár furcsa, de szerintem nem lehet haragudni egy Napsugárra:-) Nekem az általatok megadott 3 közül a Bianka tetszik legjobban, a Lilyen is aranyos, a Ramóni meg inkább érdekes név, bár van Rami ismerõsöm 2 is:-) Véglegesen úgyis a ti döntésetek, mondogassátok sokat és ki fog alakulni, hogy melyik tetszik a legjobban.:-)

A lányunk Szabina lesz, a barátnõm lánya Bianka, a másiké Dorka, a kersztlányom pedig Zoé. Nála felmerült a Napsugár név is, ami bár furcsa, de szerintem nem lehet haragudni egy Napsugárra:-) Nekem az általatok megadott 3 közül a Bianka tetszik legjobban, a Lilyen is aranyos, a Ramóni meg inkább érdekes név, bár van Rami ismerõsöm 2 is:-) Véglegesen úgyis a ti döntésetek, mondogassátok sokat és ki fog alakulni, hogy melyik tetszik a legjobban.:-)
Szerintem a 3 név közül a Ramóna a legbájosabb. másik nevet azért nem irnék, mert igy is nehéz a döntés, mivel segítséget kértél. és ha még pár név felmerül annál nehezebb lessz.De a Ramóna tényleg nagyon szép név.:D
Az általad írtak közül nekem a Bianka tetszik, szerintem jól hangzik a vezetéknevetekkel.
Nekem nagyon tetszik a tieitek közül a Lillyen, ezen kívül én ezeket a szép neveket gyûjtöttem most nektek (nõiek kellenek csak, ugye?): Bíborka, Bodza, Csinszka,
Ja, bocsi, nem fejeztem be, csak véletlenül elküldem. Szóval a többi: Dafné, Ditte (skandináv név, egy regényben olvastam, de bejegyezhetõ),
Nekem ha lányom lett voln 6 évvel ezelõtt, akkor Zsanett Zoé lett volna. (fiu lett). Most is kislányt szeretnék, remélem az lesz, nekem a Liliána, Vivien, Alexandra, Henrietta, Vanda, Viola tetszik, de a Lillyen nagyon szép név.
Tamara, Zoé, Amina, Rebeka, Hanna, Lili, Dorka.. Nekem mondjuk ezek tetszenek.Hátha vmelyik neked is!Boldog babavárást!
az általad felsorolt nevekben semmi különlegesség nincs, szerintem eléggé sablonnevek. iskolában dolgozom, elég sok kislányt hívnak Biankának, Ramónának, talán a Lilien nem annyira gyakori, de a Lili igen.
Szerintem is a Lillyen a legszebb az általad felsorolt nevek közül :) Egy Lillyen csak szép kislány lehet :) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Megszületett Maczó Tiffany Nagyon köszönöm a sok segítséget :) ))
Elájulok, milyen neveket írtak! Ugye nem gondolta komolyan mindenki... A kicsihez gratulálok! Én a Bianka nevet javasoltam volna, de lemaradtam. Sok boldogságot kívánok!
Alina, Amanda, Amina, Bettina, Biborka, Cintia, Csillag, Diána, Ditta, Dominika, Dorina, Fatima, Fanni, Frida, Fruzsina, Georgina, Gitta, Hanna, Jázmin, Kincsõ, Laura, Martina, Mia, Mira, Mirella, Mirjam, Petra, Regina, Stefánia, Szelina, Tamara, Viktoria, Vivien, Zamfira, Zoé,
A Maczó Ramóna nem hangzik könnyeden, csak mély magánhangzó van benne. A Lillyen névvel bájosabb a Maczó vezetéknév, szerintem :)
Nekem a Tamara (Tami) tetszett a lánynevek közül talán legjobban, de ez már nem különleges.Különleges nevek közül a Lupita (Lupi).Ezt egyetlen egyszer hallottam egy filmben, egy gyönyörû és aranyos benszülött kislány neve volt.Ezzel biztos nem találkozik szembe.De még a Daniéla is nagyon szép (Dana).A 3 név közül amúgy nekem a Lillyen a legszimpibb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm egyébként én is Zsanett vagyok :) azt inkább nem
Szia! Elõször is gratula a babához! Ha igazán különleges nevet szeretnél kislányodnak, szerintem nézd meg a név jelentését is, hátha segít az is a döntésben. A keresõbe beütöd, hogy keresztnevek... és ott találsz egy oldalt, ahol minden keresztnévnek megvan az eredte, jelentése. Ez által is lehet nagyon "különleges" a neve...szerintem. Boldog babavárást!
A kedvenc nevem az Orália és a Tacitusz, de a Filibert se rosszak. Ha maradi válassz ezek közül: Gedeon, Adalbert, Dzsinna, Eufrozina, Atlasz, Pószter, Foglalat
A kérdező hozzászólása: Kösz csajok, azért ha van még sok sok ötlet szeretettel várjuk :) ))
Ramóna.(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Arra lennek kivancsi, hogy csak az en idegrendszerem gyenge, vagy mas, tobb eve otthon gyermekeket nevelo anyukaknal is eler egy hatart a sok turelem, elfojtott indulat, nem pihenes, nem kikapcsolodas okozta benso feszultseg?

Otodik eve vagyok itthon, de mar kezdek befasulni a hiabvavalo hazvezetesi munkakba, a sok hiszti es nyigas kenyszeru es hamis higgadtsaggal reagalva pedig allando benso feszultseget okoz, aminel mar sokszor ugy erzem, hogy a vilagba orditanam, hogy eleg volt. Ez ennyi ev utan normalis, vagy nem vagyok gyesre valo anyuka? Menjek dolgozni? Ti hogan eltetek meg ezt?

8

Mi a véleményetek a fisher price:sütifaló kincsesbödön játékról? 7 hónapos anyuka

10

Mit gondoltok a Marina névről?

4

3 szótagú lányneveket írnátok? Vezetéknév: Kis

Nem szeretem az ősmagyar neveket, meg a túl idegen hangzásút.

12

Hogy tetszik nektek a Rókus név?

11

Ikrek után dupla pénz jár?

Úgyértem, hogy ha 2 éven belül születnek a babák, akkor ugye megint jár a tgyas,gyed...

3

Nagyon rosszul érzem magam. Mi lesz így?

A férjem külföldön dolgozik.

8

Mit vegyek karácsonyra a húgomnak?

A kishúgom még csak 6 éves én meg nem éltem rózsaszín kort.

2

Hogyan döntöttétek el, mi legyen a gyereketek neve?

Végigböngésztétek az utónévkönyvet? Vagy volt már előtte kedvenc? A férjed is részt vett a döntésben? Leendő nagyszülők, más rokonok nem szóltak bele?

12

Használtok légzés figyelőt? Ha nem, miért?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!