Találatok a következő kifejezésre: Nem tuduk rajta, mit csináljak Túl (3 db)

Nem tudom hogy mit csináljak. Lépjek túl rajta? Vagy adjak neki még egy esélyt?

Tehát barátommal fél évig eggyütt voltam csak nem igazán beszéltük meg a bajaink. Egyszer rám zúdította h neki ez meg az a baja és összevesztünk. Vártam pár napot h keressen de nem keresett,ezért felhívtam h találkozzunk és beszéljük meg. Már úton voltam amikor küldött egy sms-t hogy lehetne-e késõbb de úgy voltam vele h mindegy majd meg várom ott és nem írtam vissza. Mikor odaértem egy csajjal ült ott,aztán amikor meglátott elköszöntek egymástól (ölelés) a csaj még megvárt és köszönt nekem is mert én is ismertem de nem annyira voltunk.jóba. Mindegy aztán a barátommal elmondtuk mi a bajunk (õ is elmondta h mi zavarja és én is h engem mi zavar)plusz mondta h a csaj csak egy barát és utána csendben ültünk. Nem bírtam tovább megöleltem és mondtam h én nem akarom elengedni és folytatni szeretném. Semmit nem reagált. Párszor kérdeztem h õ mit akar de folyton annyit mondott h nem tudom. A vége az lett h otthagytam. Mondtam neki h nekem a nemtudom nem elég és h sajnálom h nem lehetek neki elég jó de akkor én felõlem ennyi. Úgy négy napra rá facebookon beszéltük h valamikor vissza adom a dolgait de nagyon bunkón beszélt velem. Nagyon rosszul esett és így is sokat sírtam miatta. Pár nappal ezután rám írt h mennyire bánja és h csak most fogta fel h nem vagyok többé. Még nem sikerült túllépnem rajta. Tehát ha kibékülök és megbeszélek vele mindent akkor összejöjjek újra vele? Vagy ez szánalmas?(Bocsánat a kis regény miatt.) 17/L

Legjobb válasz: Én úgy gondolom,hogy jobban tennéd,ha egyelõre jegelnéd a dolgot. Elõször nem tudja,hogy mit akar,még bunkó is veled,aztán meg hirtelen Te vagy Mindene?!Nekem pl. ez nem férne bele.Vagy tudja mit akar vagy nem ennyi! A legrosszabb,ha az embert kétségek között tartják. Én vagy azt mondanám neki,hogy ez a vonat elment,vagy azt,hogy komám jegeljük a dolgot. Nehéz az ilyen dolgokban tanácsot adni,de most az eszemre hallgatnék. Üdv. Sz

Én úgy gondolom, hogy jobban tennéd, ha egyelõre jegelnéd a dolgot. Elõször nem tudja, hogy mit akar, még bunkó is veled, aztán meg hirtelen Te vagy Mindene?!Nekem pl. ez nem férne bele.Vagy tudja mit akar vagy nem ennyi! A legrosszabb, ha az embert kétségek között tartják. Én vagy azt mondanám neki, hogy ez a vonat elment, vagy azt, hogy komám jegeljük a dolgot. Nehéz az ilyen dolgokban tanácsot adni, de most az eszemre hallgatnék. Üdv. Sz
Ebben teljesen egyet értek az elõttem válaszolóval. Igaza van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)

Nem tuduk túllépni rajta, mit csináljak? Túl vagyok már az egész nap zokogós időszakon, mégis veszettül hiányzik...

Volt egy srác 3 hónapig találkozgattunk. Iszonyatosan szerelmes lettem belé, én még ennyire szerintem nem szerettem senkit. Nem feküdtünk le, mert még csak randizgattunk. A távolság miatt vége lett, tehát nem rajtunk múlt, barátként váltunk el. Ritkán beszélünk. És mivel nem haragszom rá, folyton rá gondolok, nem tudom elfelejteni.

Legjobb válasz: Szia! Biztos fogsz majd itt tippeket kapni, hogy hogyan felejtsd el õt. Hasonló volt velem is. És majdnem belehaltam :-((( De egy nagyon kedves barátom segített. Õ azt mondta, hogy ÉLJEM ÁT! Mert ez az ÉLET! Az, hogy azon tépem az agyamat, hogy hogyan kellett volna, hogy sjanálom magamat, stb. Fetrengjek a depiben, mert ami utána jön, az mindenképpen jó. Mert minden, ami intenzív: jó és minden, ami semleges: [email protected] És tudod, mit? Igaza volt. Még ha nagyon nehezen láttam is be. Kívánom, hogy neked is sikerüljön, kitatás :-)

Szia! Biztos fogsz majd itt tippeket kapni, hogy hogyan felejtsd el õt. Hasonló volt velem is. És majdnem belehaltam :-((( De egy nagyon kedves barátom segített. Õ azt mondta, hogy ÉLJEM ÁT! Mert ez az ÉLET! Az, hogy azon tépem az agyamat, hogy hogyan kellett volna, hogy sjanálom magamat, stb. Fetrengjek a depiben, mert ami utána jön, az mindenképpen jó. Mert minden, ami intenzív: jó és minden, ami semleges: [email protected] És tudod, mit? Igaza volt. Még ha nagyon nehezen láttam is be. Kívánom, hogy neked is sikerüljön, kitatás :-)
Hát szia! Sszerintem fogd csak fel úgy a dolgokat, hogy talán még szeret is! De hogy így kellett lennie. Okos dolog volt, hogy elfogadtátok, hogy így nem megy. Egyébként szerintem õ se tudta olyan könnyen túltenni magát ezen az egészen... Tényleg elõtted az élet, szerintem kezdj el ismerkedni! Mindenképpen jó lesz, rossz nem lehet. Ha idejében rájössz, hogy esetleg az aktuális pasival nem épp a legjobb, és egyszerûen nem jó, akkor sincs baj... de tényleg... azért vannak még igazán aranyos srácok, nem is kevés :) Majd megismersz valakit, és talán még jobban szerelmes leszel :) Sok nõ hiszi azt, hogy már soha többet nem lesz ekkora szerelem az életébe... Ezt a pasit meg szerintem próbáld meg elfelejteni. Nuku msn, nuku telefon, szinte semmi. Töröld iwiwrõl is! Hidd el, hatásos. Nem lesz ott, nem tudod nézegetni.. nem fogsz stresszelni. Csak felejtsd el. Nyugodj meg. Tudd, hogy õ is boldog, és tudd elengedni! Ha a sors azt akarja, úgy is találkoztok majd megint! Szóval ha igazán szereted, meg kell tudnod nyugodni, hogy õ is jól van, Te is jól vagy, és rajta.. ismerkedj. Sok sikert kívánok!
Tudnéd kéne, hogy amíg rajta forogsz, addig nem fogsz másokat észerevenni. Egy kicsit erõsebben érzel mint kéne. De erre az a legjobb módszer ha törlöd msnrõl és az iwiwjét pedig nem nézegeted. Ha összejön mással, mégis mit tudsz tenni? Amíg napi jelleggel ellenõrzöd õt, adig ne is várd azt, hogy majd túlleszel rajta. Ha felejteni akarsz, akkor pakolj el magadtól mindent ami rá emlékeztet, és járj társaságba. Ha ezt nem teszed meg, akkor fogsz még kínlódni bõven. Egyszer el kell kezdened...
Szia! Az elsõ válaszadó vagyok. Nos ezt úgy gondoltam, hogy amíg egyedül voltál (vagy nem ismerted õt) addig az érzelmi görbéd egy egyenes vonal volt. Amikor pedig beleszerettél ebbe a srácba, akkor nagyon elment ez a görbe egy pozitív irányba. Most, hogy szakítottatok, pedig egy nagyon negatív irányba mutat a görbe. Namost, ezek után neked kell eldöntened, hogy mi az, amire vágysz? Hogy mindig egy egyenletes szintet mutasson ez a görbe, vagy kilengjen akár pozitív, akár negatív irányba? Ha ez utóbbira vágysz, akkor el kell fogadnod, hogy az egyik pillanatban a pokolban érzed magad, de lehet, hogy utána a menyország jön... Én így látom a dolgokat (egyébként nekem az utóbbi kell, mert ami nem intenzív (akár pozitív, akár negatív értelemben)az nem jó). Az ÉLET nem mindig hoz pozitív dolgokat, de a negatívok sem feltétlenül rosszak. Hiszen, gondold meg, ha nem lennének csalódások, akkor mennyire unalmas lenne az élet, nem? Tudom, ezt most nehéz elfogadnod
Figyelj, ez egy hosszabb folyamat!! Fõleg, ha egy nagy szerelemrõl van szó. Velem is volt már így, és igen, hosszú idõbe telt... de egyszer megtörtént. Nekem volt egy szám, ami nagyon emlékeztetett rá, és nagyon nagyon sokáig végig se tudtam hallgatni. Aztán egyszer megtört a jég, azóta szeretem a számot, mert átérzem. Az emlékk, ami hozzá fûzödik, nagyon szép. És mára át tudom érezni ezt a szépséget. Az utóbbi hozzászólónak igaza van, amíg ezeket nem teszed meg, addig nem jutsz ki ezekbõl. El kell engednek, különben még mmindig része az életednek!
A kérdező hozzászólása: iwiw-en is mindig lesem, hogy az az "egyedülálló" mikor vált át másra :S
Szerintem menj el egy buliba, ismerkedj másokkal! Uj emberekkel! szerintem ez a leghatásosabb módszer! Hidd el ha elmész, akkor "kitárul a világ", és rájössz hogy rajta kívûl létezik sok más szeretnivaló férfi !
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, nekem kb 5 szám van amit nem tudok végighallgatni :(:(:(
A kérdező hozzászólása: Értem, szóval, ha egyenletes, akkor semmi extra nem történik az életemben, de ahhoz, hogy pozitív történjen, benne van a pakliban a negatív, amit be kell vállalni ...
A kérdező hozzászólása: Nem naponta csinálom. Elõbb msnen külön csoportba tettem, így nem látom, iwiwen meg egyre többször sikerül megállni h ne nézegessem Érzem hogy valamilyen szinten kezdek túllépni rajta, de van, hogy visszaesek, és sírva alszom el :(
A kérdező hozzászólása: "Mert minden, ami intenzív: jó és minden, ami semleges: [email protected] " Ezt hogy érted?
* sajnáltatom magam
Igen, éppen így értettem. Benne van a pakliban. De mielõtt valaki félreértené, a kitörõ extázis öröme is ugyanúgy hozzátartozik az ÉLET-hez!!!!!! Nagyon drukkolok neked, hogy túllépj rajta (még ha közben kicsit bele is kell halnod).

Miért nem tudok már túl lépni rajta? Mit csináljak?

Van egy csaj akibe kb 1 éve szerelmes vok. Kavaráson túl nem jutottunk, de ? végül kikosarazott. Azóta se tudtam elfelejteni Õt. Kipróbáltam már mindent haverokkal lógok, járok bulizni, csajozok. De senkiben nem találom meg azt a valamit, amit benne igen. Kezdek teljesen kifordulni önmagamból és életunttá válni. Olyan szinten ki vok h tegnap pl. azt álmodtam h a csaj meghalt és verejtékezve keltem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Üdv a klubban. Ne gondolj rá annyit elõször minden fejbe dõl el, döntsd el magadba, hogy most elakarod felejteni vagy szenvedni akarsz még egy darabig. Ismerj meg új lányokat, lehet hogy az 1.be nem de majd a 4.-be beleszeretsz.

Üdv a klubban. Ne gondolj rá annyit elõször minden fejbe dõl el, döntsd el magadba, hogy most elakarod felejteni vagy szenvedni akarsz még egy darabig. Ismerj meg új lányokat, lehet hogy az 1.be nem de majd a 4.-be beleszeretsz.
Én is hasonló cipõben járok, csak nálam ez már kicsit régebb óta tart, csatlakozom az elsõ hozzászólóhoz, ismerkedj minél többet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!