Találatok a következő kifejezésre: Nem tuduk rajta, mit csináljak (44 db)

Nem tudom hogy mit csináljak. Lépjek túl rajta? Vagy adjak neki még egy esélyt?

Tehát barátommal fél évig eggyütt voltam csak nem igazán beszéltük meg a bajaink. Egyszer rám zúdította h neki ez meg az a baja és összevesztünk. Vártam pár napot h keressen de nem keresett,ezért felhívtam h találkozzunk és beszéljük meg. Már úton voltam amikor küldött egy sms-t hogy lehetne-e késõbb de úgy voltam vele h mindegy majd meg várom ott és nem írtam vissza. Mikor odaértem egy csajjal ült ott,aztán amikor meglátott elköszöntek egymástól (ölelés) a csaj még megvárt és köszönt nekem is mert én is ismertem de nem annyira voltunk.jóba. Mindegy aztán a barátommal elmondtuk mi a bajunk (õ is elmondta h mi zavarja és én is h engem mi zavar)plusz mondta h a csaj csak egy barát és utána csendben ültünk. Nem bírtam tovább megöleltem és mondtam h én nem akarom elengedni és folytatni szeretném. Semmit nem reagált. Párszor kérdeztem h õ mit akar de folyton annyit mondott h nem tudom. A vége az lett h otthagytam. Mondtam neki h nekem a nemtudom nem elég és h sajnálom h nem lehetek neki elég jó de akkor én felõlem ennyi. Úgy négy napra rá facebookon beszéltük h valamikor vissza adom a dolgait de nagyon bunkón beszélt velem. Nagyon rosszul esett és így is sokat sírtam miatta. Pár nappal ezután rám írt h mennyire bánja és h csak most fogta fel h nem vagyok többé. Még nem sikerült túllépnem rajta. Tehát ha kibékülök és megbeszélek vele mindent akkor összejöjjek újra vele? Vagy ez szánalmas?(Bocsánat a kis regény miatt.) 17/L

Legjobb válasz: Én úgy gondolom,hogy jobban tennéd,ha egyelõre jegelnéd a dolgot. Elõször nem tudja,hogy mit akar,még bunkó is veled,aztán meg hirtelen Te vagy Mindene?!Nekem pl. ez nem férne bele.Vagy tudja mit akar vagy nem ennyi! A legrosszabb,ha az embert kétségek között tartják. Én vagy azt mondanám neki,hogy ez a vonat elment,vagy azt,hogy komám jegeljük a dolgot. Nehéz az ilyen dolgokban tanácsot adni,de most az eszemre hallgatnék. Üdv. Sz

Én úgy gondolom, hogy jobban tennéd, ha egyelõre jegelnéd a dolgot. Elõször nem tudja, hogy mit akar, még bunkó is veled, aztán meg hirtelen Te vagy Mindene?!Nekem pl. ez nem férne bele.Vagy tudja mit akar vagy nem ennyi! A legrosszabb, ha az embert kétségek között tartják. Én vagy azt mondanám neki, hogy ez a vonat elment, vagy azt, hogy komám jegeljük a dolgot. Nehéz az ilyen dolgokban tanácsot adni, de most az eszemre hallgatnék. Üdv. Sz
Ebben teljesen egyet értek az elõttem válaszolóval. Igaza van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)

Mitõl nõ gyorsabban a körmöm? Állandóan letörik, nem tudom már mit csináljak vele. Köröm-erõsítõ mindig van rajta, de akkor is letörik.

Olts-be. Legyen jó napod:)

Legjobb válasz: Biotin-H vitamin jó a körömre. Vannak ilyen haj és körömkapszulák, lehet érdemes lenne kipróbálnod.

Biotin-H vitamin jó a körömre. Vannak ilyen haj és körömkapszulák, lehet érdemes lenne kipróbálnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Vettem egy aspire laptopot és Linux van rajta, de win 7-et akarok rá telepíteni, csak sajnos nem tudom hogyan. Mit csináljak?

A helyzet, hogy angolul kiírja, hogy :The complete license terms can be found in the rott directory" és hogy írjam be hogy "less /GPL" és "less /COPYRIGHT. Ezután bejön a sok liszenc, a végén meg az hogy END, és bármit nyomok, vagy írok nem lép ki, nem lép vissza, nem tudom, hogyan kéne elfogadnom a dolgot. A win 7-et meg hiába rakom be, csak kiír egy csomó hibát és megáll, és onnan nem megy sehova.

Legjobb válasz: Ha jó a Win7 telepítõ dvd-je akkor elméletileg fel kellene tudni telepíteni az oprendszert. Biosban beállítani, hogy dvd-rõl bootoljon. Tedd be a lemezt és indítsd a gépet. Telepítés elõtt mindenféle képen formázni kell a hdd-t, mert a Linux más fájlrendszert használ. Formázd meg NTFS-re és innen már mûködni kellene a telepítésnek.

Ha jó a Win7 telepítõ dvd-je akkor elméletileg fel kellene tudni telepíteni az oprendszert. Biosban beállítani, hogy dvd-rõl bootoljon. Tedd be a lemezt és indítsd a gépet. Telepítés elõtt mindenféle képen formázni kell a hdd-t, mert a Linux más fájlrendszert használ. Formázd meg NTFS-re és innen már mûködni kellene a telepítésnek.
Énis ugyanígy jártam pár napja egy új Acer géppel...de aztán felraktam rá a windows 7et.
Én azt ajánlottam volna, hogy tölts egy rendes linuxot és nem ezt a pc-hez kapottat erõltesd! Ezt olyan emberek sem tudják használni, akik linuxosak!!! Erre ne térjünk rá, hogy a gyártók és a forgalmazók miért ezt csinálják, mert undorító. Ha kezdõ vagy, akkor egy linux mint 9-es esetleg egy ubuntut is próbálhatsz! Ha viszont leszednéd a linux-ot róla, akkor egy win 98-as telepítõt szerezz és parancssorban formázd a winyót!Az XP sem tudja már formázni(többi sem), hiába is mondják, csak a 98!
Nem vagyok Linux ellenes ezt az elején szögezzük le. Azonban ha most egyáltalán nem érdekel akkor formázd meg a merevlemezt. Win98 parancssor ? Nem mindenki ért hozzá, én sem. Ezért nem is próbálkozom vele. Ha valamit elrontok még csak el sem tudom mondani mit csináltam, így csak nehezíteném a probléma megoldását. Töltsd le a Hiren's Boot CD-t, írd ki cd-re. Indítsd róla a gépedet és az azon lévõ programok egyikével formázd meg egybõl NTFS-re ami a Win7-nek kell. Vagy tölts le bármilyen cd-rõl bootolható particionáló programot ami rendelkezik grafikus felülettel. Néhány kattintás és végzi is a feladatát. Aztán mehet a Win7.


A gépemen egyszerre van rajta A Xp és a Win7. Leszeretném törölni a win7 de nem tudom, hogy mit csinálják. Nem eredeti a win7?

win7 xp A gépemen egyszerre van rajta A Xp és a Win7. Leszeretném törölni a win7 de nem tudom, hogy mit csinálják.Nem eredeti a win7.

Legjobb válasz: miert nem az xp-t torlod?

miert nem az xp-t torlod?
A kérdező hozzászólása: Mert Minecraft-ozok és szervert futtatni és egyben videózni win7 alatt nem könnyû. A win7-hez csak minimál fölött van. Azért
belinkelnéd nekem?
elõzõ vagyok, és ha I állásban van a fõkapcsoló akkor a mellette lévõ sárga színû mûanyagot húzd fel így kiugrik a helyérõl és látható lesz a bekapcs és a kikapcs gomb

Új gépem van. Vista van rajta. Az msn-t egyszerűen nem tudom feltelepíteni. Mit csináljak?

Elkezdi telepíteni, de egy hibaüzenetet ír ki és leáll. Már van 20X megpróbáltam telepíteni. Segítség!

Legjobb válasz: valószínü egy biztonsági frissités hiányzik róla telepisd az összes frissitést a microsoft update webhelyrõl és probáld utánna

valószínü egy biztonsági frissités hiányzik róla telepisd az összes frissitést a microsoft update webhelyrõl és probáld utánna
szerintem xp-hez toltoted le.Ird be a google-ba hogy messenger vista

Nem rég szakítottunk a barátnőmmel. Élni sincs kedvem, és nemigen tudom túltenni magam rajta. Mit csináljak?

Nagyon csúnyán lett vége az első kapcsolatomnak, és nem is igazán tudtam még lezárni - még igazából fel sem fogtam teljesen, hogy "nincs". Szerettem őt, mindennél és mindenkinél jobban. Mikor társaságban vagyok, akkor jobban érzem magam, de sajnos nem sok barátom van, jobban mondva egyetlen egy, aki úgy tényleg közel állna hozzám. A nap legnagyobb részét egyedül töltöm, pedig szinte rettegek az egyedülléttől most, hogy vége lett. Olyankor a legelviselhetetlenebb. Próbáltam már olvasni, elmenni futni, de semmi sem segített igazán. Mit tehetnék? Tudom, hogy majd az idő rendbe hoz mindent, és egyéb közhelyek, de egyelőre létezni sincs kedvem ennyire egyedül. Egy 16 éves fiú, Szeged közeléből.

Legjobb válasz: Ó, tizenhat évesen ilyen komolyan veszed a dolgokat, nemár! Egy: fejezd be az önsajnálatot! (Miért éppen én, mit vétettem, isten így meg úgy stb... ) Kettõ: Elõtted az élet, fogd fel úgy, hogy ez egy újabb lehetõség hogy új dolgokat tapasztalj meg. Például lefogadom, hogy a csajod miatt hanyagolod a baráti körödet egy ideje, illetve ezért van csak egy barátod. Valószinûleg most az a feladatod, hogy például ezt rendbehozd, szerezz barátokat, járjál bulizni. Csinálj olyasmit amire eddig nem volt idõd, például sportolj, konditerem, úszás, karate, ejtõernyõzés, bungee jumping soroljam még? Csinálj valami olyat ami feldob, és azelõtt sose. A mozgás mindig jót tesz, és önbizalmad is helyre rázódik. Aztán olvass el egy két PUA szösszenetet, és irány csajozni!

Ó, tizenhat évesen ilyen komolyan veszed a dolgokat, nemár! Egy: fejezd be az önsajnálatot! (Miért éppen én, mit vétettem, isten így meg úgy stb... ) Kettõ: Elõtted az élet, fogd fel úgy, hogy ez egy újabb lehetõség hogy új dolgokat tapasztalj meg. Például lefogadom, hogy a csajod miatt hanyagolod a baráti körödet egy ideje, illetve ezért van csak egy barátod. Valószinûleg most az a feladatod, hogy például ezt rendbehozd, szerezz barátokat, járjál bulizni. Csinálj olyasmit amire eddig nem volt idõd, például sportolj, konditerem, úszás, karate, ejtõernyõzés, bungee jumping soroljam még? Csinálj valami olyat ami feldob, és azelõtt sose. A mozgás mindig jót tesz, és önbizalmad is helyre rázódik. Aztán olvass el egy két PUA szösszenetet, és irány csajozni!
Hidd el, lesz még ilyen, ha lehet, ne nézz most romantikus filmeket, inkább fiús dolgokat csinálj, pl.foci nézés, focizás, sport ilyenkor nagyon jó, elterel egy kicsit.Ezen tényleg csak az idõ segít, és a barátok, új ismeretségek szerzése! 2 gyerekes anyuka
Keress célokat, ûzz hobbikat, ... többek között. Te vagy az aki magadat emészted szóval ide írhat bárki, csakis tõled függ, hogy mihez kezdesz a pillanattal. Egy jó tanács: ÉLJ a pillanatnak.
Most nincs mit tenni, mert sok ilyen lesz még, de ami fontos ne csinálj hülyeséget!Most az sem lenne jobb, ha jönne a Depresszió vagy az öngyilkosság.Van ilyen.A barátok meg olyanok, hogy nekem sincs sok, de mégis elvagyok.Én inkább sportolok netezek... mint, hogy valami nagy hülyeséget csináljak.Nem muszáj az a nagy társaság a boldogsághoz.Szerezz egy igazi barátot menjetek el túrázni ide oda és felejtsd el a lányt!Szerintem jobb lenne, ha nem rágnád magad hanem elfelejtenéd.
A kérdező hozzászólása: Sosem voltam túl jó barátok szerzésében, vagy úgy egyáltalán új emberek megismerésében. A saját korosztályommal sosem voltam túl jóban, 1-2 embert leszámítva, de õk mindig a szélsõségekhez tartoztak. A saját korosztályomat (minden rosszindulat és túlzás nélkül) mindig túl lemaradtnak és komolytalannak tartottam. Általában nálam idõsebb társaságban és emberekkel érzem jól magam. A barátnõm is jóval idõsebb volt nálam... De talán tényleg ideje lenne a koromhoz megfelelõen viselkedni. Nem, mintha nem próbáltam volna még, de úgy éreztem az nem én vagyok. Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat!
Depizz :) Komolyan. Ha most elkezdesz sportolni, meg új hobbikat szerezni, csak elnyomod magadban a fájdalmat, és több idõ mire elmúlik. Bõgj, nézz romi filmeket, zabálj csokit, hallgass depis zenét, írj, írj verset, írj naplót, rajzolj, fess, fotózz .. Tudom, ez nagyon csajos, de ahogy látom eléggé érzékeny típus vagy :) Én az elején nagyban belefogtam csetelgetésbe, sajnáltattam magam mindenkinek egy sort, leírtam vagy 100x , hogy mi történt velem. Biztos volt, akinek töke kivolt vele, de akkoor nem egészen ez számított :) És persze jó, ha nem maradsz egyedül. Család is biztos segít, nem feltétlen kellenek ehhez barátok. Ha el tudod majd fogadni, hogy ez van, vége, nincs mit tenni, egy lépéssel elõrébb leszel :) Ezen legyél minden erõddel. Írd össze a hibáit (tudom, nehéz, hiszen még mindig szereted), amikkel megbántott, amiken összevesztetek .. Aztán pedig az örök közhely: az idõ majd rendbehozza. És tényleg így lesz, tapasztalat sajnos :)
legyél lazább :) járj el pl kondiba , discoba , rúgj be, füvezz , szedj fel csajokat és dugd meg a parkolóba :) Noo para :)

Nem tudok rajta elmenni, nem tudom mit csináljak! Nektek van ötletetek?

Az a helyzet, hogy a minap láttam rajta hogy valami nincs rendben. Nagyon nehezen de kinyögte, hogy az exe iránt érez valamit. Úgy volt amikor elkezdtük a kapcsolatot 8 hónapja, hogy mindketten tiszta lappal indulunk. Ezidáig, míg össze nem költöztünk, nem volt probléma. Azt mondja hogy szeret, és le tudná velem élni az életét, és hogy a kapcsolatunkkal nincs semmi gond. Akkor most nem értem mi zajlik le benne. Azt mondja hogy mindent megadok neki. Szóval hogy velem nincs probléma. Csak Õ ?rl?dik magába, és engem ez kiakaszt. Nem tudom mi tév? legyek, mert nagyon szeretem, és nem szeretném ha elveszteném. NEM TUDOM MIT TEGYEK!

Legjobb válasz: És mi a kérdés?

És mi a kérdés?
Szomorú, de ennek így nincs értelme(kapcsolatnak).Te mindent megadsz neki õ meg az exére gondol ez GÁZ.Szakíts és költözz, hidd el rájön gyorsan, hogy idióta volt!EZ TUTI!!
A kérdező hozzászólása: Igen... Valahol most kezdem érezni én is azt, hogy ezért a kapcsolatért már csak én küzdök... Ha õ is küzdene, akkor nagyon gyorsan elfelejtené az exét. Szóval szerintem ennek nyenyó. Fogom magam és tipli. Mert hát ezen sem én, de még az Atyaúristen sem tud segíteni, hisz Õt is szabad akarattal áldotta meg. Nekem olyanra van szükségem akinél én vagyok az elsõ és nem pedig a második. Férfi vagyok csessze+! Nem valami fabadka ami ha nem kell, bedobjuk a fiókba!

Nem tuduk túllépni rajta, mit csináljak? Túl vagyok már az egész nap zokogós időszakon, mégis veszettül hiányzik...

Volt egy srác 3 hónapig találkozgattunk. Iszonyatosan szerelmes lettem belé, én még ennyire szerintem nem szerettem senkit. Nem feküdtünk le, mert még csak randizgattunk. A távolság miatt vége lett, tehát nem rajtunk múlt, barátként váltunk el. Ritkán beszélünk. És mivel nem haragszom rá, folyton rá gondolok, nem tudom elfelejteni.

Legjobb válasz: Szia! Biztos fogsz majd itt tippeket kapni, hogy hogyan felejtsd el õt. Hasonló volt velem is. És majdnem belehaltam :-((( De egy nagyon kedves barátom segített. Õ azt mondta, hogy ÉLJEM ÁT! Mert ez az ÉLET! Az, hogy azon tépem az agyamat, hogy hogyan kellett volna, hogy sjanálom magamat, stb. Fetrengjek a depiben, mert ami utána jön, az mindenképpen jó. Mert minden, ami intenzív: jó és minden, ami semleges: [email protected] És tudod, mit? Igaza volt. Még ha nagyon nehezen láttam is be. Kívánom, hogy neked is sikerüljön, kitatás :-)

Szia! Biztos fogsz majd itt tippeket kapni, hogy hogyan felejtsd el õt. Hasonló volt velem is. És majdnem belehaltam :-((( De egy nagyon kedves barátom segített. Õ azt mondta, hogy ÉLJEM ÁT! Mert ez az ÉLET! Az, hogy azon tépem az agyamat, hogy hogyan kellett volna, hogy sjanálom magamat, stb. Fetrengjek a depiben, mert ami utána jön, az mindenképpen jó. Mert minden, ami intenzív: jó és minden, ami semleges: [email protected] És tudod, mit? Igaza volt. Még ha nagyon nehezen láttam is be. Kívánom, hogy neked is sikerüljön, kitatás :-)
Hát szia! Sszerintem fogd csak fel úgy a dolgokat, hogy talán még szeret is! De hogy így kellett lennie. Okos dolog volt, hogy elfogadtátok, hogy így nem megy. Egyébként szerintem õ se tudta olyan könnyen túltenni magát ezen az egészen... Tényleg elõtted az élet, szerintem kezdj el ismerkedni! Mindenképpen jó lesz, rossz nem lehet. Ha idejében rájössz, hogy esetleg az aktuális pasival nem épp a legjobb, és egyszerûen nem jó, akkor sincs baj... de tényleg... azért vannak még igazán aranyos srácok, nem is kevés :) Majd megismersz valakit, és talán még jobban szerelmes leszel :) Sok nõ hiszi azt, hogy már soha többet nem lesz ekkora szerelem az életébe... Ezt a pasit meg szerintem próbáld meg elfelejteni. Nuku msn, nuku telefon, szinte semmi. Töröld iwiwrõl is! Hidd el, hatásos. Nem lesz ott, nem tudod nézegetni.. nem fogsz stresszelni. Csak felejtsd el. Nyugodj meg. Tudd, hogy õ is boldog, és tudd elengedni! Ha a sors azt akarja, úgy is találkoztok majd megint! Szóval ha igazán szereted, meg kell tudnod nyugodni, hogy õ is jól van, Te is jól vagy, és rajta.. ismerkedj. Sok sikert kívánok!
Tudnéd kéne, hogy amíg rajta forogsz, addig nem fogsz másokat észerevenni. Egy kicsit erõsebben érzel mint kéne. De erre az a legjobb módszer ha törlöd msnrõl és az iwiwjét pedig nem nézegeted. Ha összejön mással, mégis mit tudsz tenni? Amíg napi jelleggel ellenõrzöd õt, adig ne is várd azt, hogy majd túlleszel rajta. Ha felejteni akarsz, akkor pakolj el magadtól mindent ami rá emlékeztet, és járj társaságba. Ha ezt nem teszed meg, akkor fogsz még kínlódni bõven. Egyszer el kell kezdened...
Szia! Az elsõ válaszadó vagyok. Nos ezt úgy gondoltam, hogy amíg egyedül voltál (vagy nem ismerted õt) addig az érzelmi görbéd egy egyenes vonal volt. Amikor pedig beleszerettél ebbe a srácba, akkor nagyon elment ez a görbe egy pozitív irányba. Most, hogy szakítottatok, pedig egy nagyon negatív irányba mutat a görbe. Namost, ezek után neked kell eldöntened, hogy mi az, amire vágysz? Hogy mindig egy egyenletes szintet mutasson ez a görbe, vagy kilengjen akár pozitív, akár negatív irányba? Ha ez utóbbira vágysz, akkor el kell fogadnod, hogy az egyik pillanatban a pokolban érzed magad, de lehet, hogy utána a menyország jön... Én így látom a dolgokat (egyébként nekem az utóbbi kell, mert ami nem intenzív (akár pozitív, akár negatív értelemben)az nem jó). Az ÉLET nem mindig hoz pozitív dolgokat, de a negatívok sem feltétlenül rosszak. Hiszen, gondold meg, ha nem lennének csalódások, akkor mennyire unalmas lenne az élet, nem? Tudom, ezt most nehéz elfogadnod
Figyelj, ez egy hosszabb folyamat!! Fõleg, ha egy nagy szerelemrõl van szó. Velem is volt már így, és igen, hosszú idõbe telt... de egyszer megtörtént. Nekem volt egy szám, ami nagyon emlékeztetett rá, és nagyon nagyon sokáig végig se tudtam hallgatni. Aztán egyszer megtört a jég, azóta szeretem a számot, mert átérzem. Az emlékk, ami hozzá fûzödik, nagyon szép. És mára át tudom érezni ezt a szépséget. Az utóbbi hozzászólónak igaza van, amíg ezeket nem teszed meg, addig nem jutsz ki ezekbõl. El kell engednek, különben még mmindig része az életednek!
A kérdező hozzászólása: iwiw-en is mindig lesem, hogy az az "egyedülálló" mikor vált át másra :S
Szerintem menj el egy buliba, ismerkedj másokkal! Uj emberekkel! szerintem ez a leghatásosabb módszer! Hidd el ha elmész, akkor "kitárul a világ", és rájössz hogy rajta kívûl létezik sok más szeretnivaló férfi !
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, nekem kb 5 szám van amit nem tudok végighallgatni :(:(:(
A kérdező hozzászólása: Értem, szóval, ha egyenletes, akkor semmi extra nem történik az életemben, de ahhoz, hogy pozitív történjen, benne van a pakliban a negatív, amit be kell vállalni ...
A kérdező hozzászólása: Nem naponta csinálom. Elõbb msnen külön csoportba tettem, így nem látom, iwiwen meg egyre többször sikerül megállni h ne nézegessem Érzem hogy valamilyen szinten kezdek túllépni rajta, de van, hogy visszaesek, és sírva alszom el :(
A kérdező hozzászólása: "Mert minden, ami intenzív: jó és minden, ami semleges: [email protected] " Ezt hogy érted?
* sajnáltatom magam
Igen, éppen így értettem. Benne van a pakliban. De mielõtt valaki félreértené, a kitörõ extázis öröme is ugyanúgy hozzátartozik az ÉLET-hez!!!!!! Nagyon drukkolok neked, hogy túllépj rajta (még ha közben kicsit bele is kell halnod).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!