Találatok a következő kifejezésre: Nem tuduk rajta, (1061 db)

Lehet, hogy megtelt a memória, és nem tudja tárolni.
A kérdező hozzászólása: köszi erre nem is gondoltam. De a Vodafone ügyfélszolgálatán se tudták mi lehet a gond.

Nem tudok nevetni a humoros sorozatokon (Rém rendes család, South park, Simpson család stb. ) Mindenki azt szokta írni h szétröhögi rajta a fejét, de nekem vhogy nem megy, nem tudok rajtuk nevetni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: a Rém rendes család régebbi részein még én is tudtam nevetni,de a késõbbieken már szenvedtem...erõltetett. ne aggódj, te más beállítottságú vagy,másra vagy fogékony,ez a fajta humor nem neked való,de biztos találsz majd valamit ami téged is feldob...szóval tényleg ne aggódj, nem benned van a hiba..:-)

a Rém rendes család régebbi részein még én is tudtam nevetni, de a késõbbieken már szenvedtem...erõltetett. ne aggódj, te más beállítottságú vagy, másra vagy fogékony, ez a fajta humor nem neked való, de biztos találsz majd valamit ami téged is feldob...szóval tényleg ne aggódj, nem benned van a hiba..:-)
a lar't pour lar't-ot próbáltad már? vagy a régi gálvölgyiket? esteleg az angol humort..?:) én ezeken tudok nagyokat röhögni, youtubeon találsz videókat.
Én sokat szokat ezeken nevetni de nem mindegyik részén ez amúgy is attól függ hogy milyen beállítottságú vagy:)
Showder Klub, Beugró és South Park én ezeken tudok rengeteget nevetni.
Én is így vagyok ezzel. Én csak néha nevetek ezeken, de ha valaki ott van akkor én is röhögök vele. Ettõl független én ezek közül mindegyiket szeretem és néz(t)em csak nem nevettem annyit. :}
Egy rém rendes család, Mr Bean (angol sorozaton), Showder Klub, Életem Értelmei
Kiégett a vicc-reléd! Bocsi. Elõ szokott fordulni, hogy nem minden ember találja ugyanazt viccesnek. Nekem például bejön a Simpson vagy a South Park, de a Rém rendes családot egyetlen mosoly nélkül végig tudom nézni, számomra az nem vicces. Ellenben a magyar rajzfilmekben ügyesen elrejtett humor mindig bejön. Azokon könnyesre kacagom magam.
Na nehogymár a rémrendes családon ne tudjatok röhögni:( akkor tényleg nem értitek a humort, ez egyáltalán nem eröltetett!
A kérdező hozzászólása: Na, csak hogy tisztázzam végre ezt a kérdést. Mikor ezt kiírtam, akkor hónapokig otthon voltam és még a legviccesebb dolog sem tûnt viccesnek, de most már ha nem is szakadni, de nevetni tudok rajtuk.
Magyar filmek közül az Indul a Bakterházon nevettem egy jót :)
Én amin mindig röhögni tudok, az a Mr. Bean, vagy hogy filmet említsek és magyart, hát az Üvegtigris1-2, illetve A miniszter félrelép. Ja, és nagyon szeretem az Irigy Hónaljmirigy mûsorait is, nem tudom szokott-e még lenni a tv2-n. Azt mindig anyukámmal nézem, aki egyszer annyira röhögött, hogy leesett a kanapéról:D
Ezekben nagyon erõltetett poénok vannak... Szerintem egy bizonyos IQ felett az ember nem tud nevetni ezeken.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de észrevettem h ha például társaságban nézek 1 részt ha több ember van ott, akkor tudok nevetni, mert a másik is röhög. :D Csak az a baj, hogy ezeket a sorozatokat általában egyedül nézem. :)
a rémrendes családon és a simpsonon már én se, a jóbarátokon pl. meg egyenesen sírok... a south parkban van pár rész, ami néha meg tud nevettetni, de az is egyre vackabb. ez nem jelenti azt, hogy nincs humorod, legfeljebb, hogy másféle, és ez egyáltalán nem baj!
Én a felsoroltak közül csak a South Parkon szoktam röhögni. Nézz másfajta mûsorokat. Nem csak ez a fajta humor létezik. Magyar ember számára sokszor nem túl vicces az, amin az amerikaiak nevetni tudnak. Nézz meg pár magyar vígjátékot, azok lehet hogy jobban bejönnek. Üdv Polly
Nincs semmi baj én sem tudok nevetni rajtuk.Szerintem semmi humoros dolog ninc s benne.Ha igazán jót akarsz nevetni akkor nézzél mr.Bean-t, vagy ma lesz a film+-on a Csonthülye na abban tényleg szétröhögtem a fejemet amikor annak a kövér fekete csávókára rátört a hasmenés :D
Az általad felsoroltakon nevetni én sem tudok. Ha megnézek egy Rém rendes család részt, nekem elmegy az életkedvem. Viszont a Jóbarátokon, A daduson, Showder klubbon majd szétröhögöm a fejem. Ez egyénfüggõ. Tényleg meg kell találni, hogy mi az, ami neked bejön.
Mindegyiken én se tudok - bár az is igaz, hogy mostanában nem is nézek ilyeneket, a Jóbarátokat meg oda-vissza láttam már többször is, bár õket szeretem, de már nem új. Mostanában, ami nekem nagyon tetszik, az a Beugró címû mûsor, ami a kereskedelmi tv2-n ment, de most meg az m1-en szokott menni, igaz, ez nem olyan sorozat, mint amiket te is meg pár hozzászóló is írt, hanem egy rögtönzéses színészjáték, de talán pont ezért jó, egyszer nézd meg :-)
A Beugró tényleg nagyon jó, ajánlom figyelmedbe!
Nos, már elég sok idõ eltelt, de azért én is leírom a rám vonatkozó dolgokat. A Simpson családot annyira nem ismerem (sajnos), de a Rém rendes családot és a South Parkot igen. A Rém rendes családon jókat tudok vigyorogni (nem nevetni, csak mosolyogni). Ami meg a South Parkot illeti, rohadtul tetszenek a beszólások (fõleg Cartman aranyköpései), de nem tudok rajtuk neveti, csak mosolyogni, úgy, mint a másikon. Azonban amikor van benne 1-2 vicces jelenet (nem beszólás, hanem cselekmény), azon jókt tudok röhögni. Példának okáért a Kula bácsis részen is nevettem. Tehát én olyan vagyok, hogy a beszólásokon inkább csak jót mosolygok, de ha ott van elõttem a kép, akkor szakadok. Ne mindenki egyforma, nem kell emiatt aggódni, nincs veled semmi baj. Ja, és az rám is igaz, hogy inkább társaságban tudok röhögni a vígjátékokon.

Vettem egy Hp laptopot, Windows 7 operációs rendszerrel, de nem találom sehol a serial számát. Hogyan tudom kicsalni a gépből? Vagy ilyenkor nem tudom rajta a Windows-t újratelepíteni?

Legjobb válasz: 1. Kell, hogy legyen rajta egy matrica, valószínûleg az akkumulátor alatt, ha nincs az alján. Arra van ráírva. 2. Szoftveresen is kideríthetõ, pl. az Everest/AIDA64 megmondja neked.

1. Kell, hogy legyen rajta egy matrica, valószínûleg az akkumulátor alatt, ha nincs az alján. Arra van ráírva. 2. Szoftveresen is kideríthetõ, pl. az Everest/AIDA64 megmondja neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ott volt! :)


Samsung s5230-as telefonom van. Nem tudok rajta internetezni. Nincs rajta pénz de Facebook-ozni ingyen tudnék rajta. Mindig azt írja ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Hogyan állítsam be a böngészőprofilt hogy jó legyen?

Ezekhez mit kéne beírni?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=kvNF0ZglgnQ http://www.youtube.com/watch?v=3PvcRKBA48U&feature=related Nekem szimpatikus (Y)

Fuh bocs xD ..nem ide
A kérdező hozzászólása: Semmi baj!! :)

Van egy lány a munkahelyemen, és nem tudok rajta kiigazodni. Akkor most akar tőlem valamit?

Naszóval. Kezdem az elején. Van egy lány a munkahelyemen, és nem tudok rajta kiigazodni. Egyszer tök jó fej, poénkodunk meg bohóckodunk, meg teljes az összhang, rengeteg a közös téma. Máskor meg szinte hozzám se szól még a tekintetemet is kerüli. És ez így megy már hetek óta... Szeretnék vele komolyabb kapcsolatot, de ezek után egyszer?en nem tudom hogy mivan. Pedig már nem lennénk teljesen kezd?k. (Õ 23, én 25, és barátja sincs) Van valakinek használható ötlete?

Legjobb válasz: Van. Ha tudod, hogy nincs barátja, hívd el randizni. Nem muszáj, sõt, szerintem nem is tanácsos rögtön egy vacsorára meghívni, elég egy "Volna kedved munka után meginni velem egy kávét?". Mi a legrosszabb, ami történhet? Maximum azt mondja, hogy nem...akkor legalább tudod, hogy hányadán álltok. Azt hiába várod, hogy õ kérdezze meg tõled ugyanezt, vagy 100%-ig egyértelmûvé tegye, hogy igen, õ randizna veled. :) A nõk már csak ilyenek... :) Nem veszíthetsz semmit, ha megkérdezed.

Van. Ha tudod, hogy nincs barátja, hívd el randizni. Nem muszáj, sõt, szerintem nem is tanácsos rögtön egy vacsorára meghívni, elég egy "Volna kedved munka után meginni velem egy kávét?". Mi a legrosszabb, ami történhet? Maximum azt mondja, hogy nem...akkor legalább tudod, hogy hányadán álltok. Azt hiába várod, hogy õ kérdezze meg tõled ugyanezt, vagy 100%-ig egyértelmûvé tegye, hogy igen, õ randizna veled. :) A nõk már csak ilyenek... :) Nem veszíthetsz semmit, ha megkérdezed.
Hát, ez így már rizikósabb... Lehet, h éppen ezért nem mer lépni... De még így is elhívhatod egy italra!
A kérdező hozzászólása: Nah igen, erre én is gondoltam. Csak elfelejtettem írni hogy én vagyok a fõnöke... Szóval elég kényes a helyzet.
Az elsõ válaszoló vagyok. Persze kényesebb a szitu, de nálunk tudod nincsenek úgy megõrülve a jogalkotók (és szerencsére a nõk sem), hogy a "munkahelyi zaklatást" annyira komolyan vegyék mint pl. az USA-ban. Nincs ebben semmi különös, ha fõnök és beosztott jön össze. Az én titkárnõm sajnos egy jó korosztállyal öregebb nálam. :) Ha tényleg tartasz a dologtól, beszéljetek valami témáról, amit meg lehet vitatni, lehet ez akár szakmai kérdés, és úgy tedd fel a meghívást, hogy "Errõl szívesen elbeszélgetnék veled részletesebben egy kávé mellett." vagy valami ilyesmi. Szóval hajrá!

Mit tegyek? Féltékeny vagyok és nem tudok rajta változtatni?

Féltékeny vagyok egy lányra, akivel a barátom már lassan 2 éve beszélget. Mi 4 éve vagyunk együtt. Tavaly találkozott a lánnyal úgy, hogy nekem utólag mondta meg, illetve tudta hogy én is munkát keresek és lehet hogy el is tudtam volna ott helyezkedni amit ennek a másik lánynak ajánlott. Utána a lány 4 hónapig ingyen dolgozott, én elõbb otthagytam volna azt a munkahelyet, de szerettem volna ha a barátom nekem segít nem pedig ennek a lánynak és még elis kísérte õt a munkahelyre, ahol az õ egyik ismerõse volt a fõnök.

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg elfogadni. Mást nagyon nem tehetsz, bízz benne. Tudom milyen nehéz, én is voltam így de nekem sikerült megbékélnem. 20L

Szerintem próbáld meg elfogadni. Mást nagyon nem tehetsz, bízz benne. Tudom milyen nehéz, én is voltam így de nekem sikerült megbékélnem. 20L
Nekem is van olyan lánybarátom, akivel akárki kérné, nem szakítanám meg a kapcsolatot. Mondjuk az több, mint 10 éves barátság. Parancsolgatással egyébként nem sokra mész. Inkább azon dolgozz, hogy a ti kapcsolatotok erõsödjön, ne az övék gyengüljön. Több közös program, minõségi együtt töltött idõ.
Fuuuu, én tuti kiakadok, ha a csajnak ajánlja a munkahelyet, nem pedig nekem... most eltekintve attól, hogy ingyen dolgoztatták. Tudom milyen a munkakeresés, meg mennyire elkeserítõ, ha folyton a nemet kapod vagy ha még azt sem közlik... azért ez elég köcsög dolog volt a barátodtól..... Megértem, hogy idegesít, de azt megszabni, hogy kivel beszélhet... De ugye csak online beszélgetnek vagy a való életben is találkozgatnak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok változtatni egy kicsit a helyzeten. Online beszélgetnek csak. Még nem írtam hogy a lány átis akart engem verni egy másik munka kapcsán. Én grafikus vagyok õ programozó, és egy weblapot kellett volna elkészítenünk és belevonta a barátját is a munkába. 100 at akartak együtt kérni, egy weboldalért, amibe az én részem még benne sem volt. A grafikai tervezés része, mert azt nem tudták volna megcsinálni. És hiába magyaráztam a barátomnak, végig az õ pártját fogta, hogy mind ketten hibásak vagyunk, vagy hogy neki van igaza. 10x-re mondtam el, hogy mi történt és utána értette meg és adott nekem igazat. Ez is 1 éve volt, én csak annyit szerettem volna, ha ezzel a lánnyal bontja a baráti kapcsolatát. De õ nem szeretné, mert hogy nagyon nehéz barátokat találni. Tudom hogy nagyon szeret engem, és énis nagyon szeretem õt. Ma jön át hozzám és megbeszéljük mégegyszer, mert idáig csak telefonban beszéltünk róla ma. 1 évvel ezelõt már megnyugodtam, és megígérte hogy soha többet nem ajánl másnak munkát és én leszek az elsõ, csak az a srác ismerõse programozót keresett nem grafikust, viszont én a programozást is megtanultam, magamtól de csak a html css részét és nélkülük sikerült megcsinálnom a weblapot, úgy hogy nem tudtak engem "átverni" azzal, hogy 100 ezret akartak érte kérni. Köszönöm a válaszokat! :)

Olyat tettem részegen amit iszonyatosan megbántam de már nem tudok rajta változtatni. Nagyon nagyon lelkiismeret furdalásom van. Mi a teendő ilyenkor? Ez elmúlik majd? Lehet avval nyugtatni magunkat hogy 1x mindenki hibázik?

tudom nem lehet az alkoholra semmit fogni de józanon nem tudnék ilyet csinálni.nem megcsalásról vagy ilyesmiről van szó nem írom le hogy miről de segítsetek kérlek:/

Legjobb válasz: hat mivel nem tudjuk mirol van szo,igy ndm konnyu valaszt irni. ha megutottel valakit,akkor mertekkel fogyassz italt,mert eroszakosabba valsz tole.kerj bocsanatot,szerintem megbocsat,Ha el mondod Neki hogy ilyet sose tennel....!' Udv.

hat mivel nem tudjuk mirol van szo, igy ndm konnyu valaszt irni. ha megutottel valakit, akkor mertekkel fogyassz italt, mert eroszakosabba valsz tole.kerj bocsanatot, szerintem megbocsat, Ha el mondod Neki hogy ilyet sose tennel....!' Udv.
Akármirõl is van szó szerintem nem gáz. ;) Részegvoltál, nem tudtál magadról. Hát megesik. Legalább tanultál belõle. Mostmár tudod. hogy csak mértékkel. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. (: szerintem már mindenkivel volt ilyen.
Ez attól függ mit követtél el. Írd meg privátban, és válaszolok! :)
Kérj bocsánatot attól aki ellen hibáztál, ha megbocsát, akkor megnyugodhatsz ha nem, akkor nem.
Tedd jóvá, ha lehetséges (fizesd ki, javítsd meg, beszélj vele vagy nemtudom mirõl lehet szó), de legalábbis kérj bocsánatot.
Mindenképpen kérj bocsánatot ha más ellen tettél valamit, esetleg kérdezd meg hogyan tehetnéd jóvá. Ha csak égetted magad és félsz, hogy felhozzák mások csak nevess együtt velük : ) Sokkal rosszabb érzés neked is, ha túl komolyan veszed...

Fontos, mert akárhogy akarok nem tudok rajta túllépni! Mit tegyek hogyan fog kialakulni ebből párkapcsolat vagy hogyan tudok kialakítani benne olyan érzést hogy magamhoz kössem?

Van egy pasi akivel már hosszù évek òta ismerkedünk baràtkozunk. Az elején még akart komoly kapcsolatot csak leplezte aztán akkor mondta el hogy akart volna velem komolyabbat amikor jòl összevesztünk és ez szarul esett. Akkor nem is akart tőlem semmit. De én még mindig nem tudom kiverni a fejemből. Mostanra viszont azt mondta, hogy csak alkalmi kapcsolatot keres én még mindig komolyat akarok. Azt mondja hogy a munkája miatt nem megy neki. A fiù (23) én (20)

Legjobb válasz: Tartsd fenn vele a kapcsolatot szerintem, d várd meg amyg benõ a feje lágya! Ne mnej bele alkalmi kapcsolatba, felesleges. Azzal, ha csak a barátja vagy, hidd el, egy fiúnak többet ér egy barátság mint egy szerelem, fõleg, ha nem is akar komolyat. Legyél türelmes. ;)

Tartsd fenn vele a kapcsolatot szerintem, d várd meg amyg benõ a feje lágya! Ne mnej bele alkalmi kapcsolatba, felesleges. Azzal, ha csak a barátja vagy, hidd el, egy fiúnak többet ér egy barátság mint egy szerelem, fõleg, ha nem is akar komolyat. Legyél türelmes. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem fogok alkalmiba belemenni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!