Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van velem de (538 db)

17 eves lany vagyok es van egy 2 eves kapcsolatom, de nem vagyok benne biztos h o az igazi. Es nem tudok kielegulni vele de o igen! Mit tegyek?

Legjobb válasz: kb hány percig van benned , és milyen pozokat csináltok ??? Váltsatok sokszor pozt az feldobja a szexuális életeteket !!!

kb hány percig van benned , és milyen pozokat csináltok ??? Váltsatok sokszor pozt az feldobja a szexuális életeteket !!!
Mutasd meg neki, hogy neked hogy a jó, ne siessetek sehova, kényeztessétek egymást, hemperegjetek órákon keresztül, és tanulja meg neked hol vannak az érzékeny pontjaid, amitõl mégjobban beindulsz. Ha igazán szeret, akkor megérti hogy te is vágysz a csúcsra és mindent meg fog tenni, hogy el is juss oda!

Praktikák válás túlélésére? Nem tudom mi van velem, de teljesen bugyantnak érzem magam.

Nagyon megnyugtat, hogy szabad leszek, anyagilag biztonságban a két kicsivel(válás után saját lakás igaz ugranak a megtakarításaim), tehát nyugi lesz.

Legjobb válasz:
Szerintem ez még a gyász idõszaka. Majd idõvel kitisztul a helyzet. Amikor mi váltunk, az az én döntésem volt. Õ csalt... Nagyon sokáig. Akkor is amikor veszélyeztetett terhesen vártam mindennap otthon és akkor is, amikor kisbabánkra vigyáztam naphosszat. Megpróbáltam megbocsátani és lenyelni, de nem ment. Õ akkor már a csillagokat lehozta volna az égbõl, de nem tudtam tovább lépni. Másfél éves volt a kislányunk, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy én ennél többre vágyom. Sok sok beszélgetés után egy nap eldöntöttük, hogy vége. Hetekkel késõbb be is adtuk a papírokat. Egy részem így érezte teljesnek magát, a másik részemben viszont a szívem majd megszakadt. Megszakadt, mert úgyéreztem kudarcot vallottam feleségként és társként (nõként), illetve megszakadt, akárhányszor a kislányunkra néztem, amiért nem adhatom meg neki, hogy teljes családban nõjön fel. Rennnngeteg ideig éreztem így. Szerencsére gondolkodni nem volt sok idõm, mert gyesen voltam otthon, hamar lépnem kellett, hogy eltudjam látni a kislányomat. El kellett kezdenem intézni a dolgokat, visszamenni dolgozni, bölcsit keresni stb., mindezt idõben összehangolni. A segítségem (szüleim) 200 km-re volt, egy itteni barátnõm jött át olykor vigasztalni, tervezgetni a jövõt. Végül nem tudtam, csak 2 hónappal késõbb visszaállni a munkába így hazaköltöztünk erre az idõre. Ismét hatalmas robbanás a szívemben, hogy itt vagyok a huszas éveim végén, a gyerekszobámban, a kislányommal. Borzasztó volt eleinte. Aztán anyukám, a nagymamám és az otthoni barátaim mindent megtettek, hogy összevakarjanak egy kicsit és úgyérzem mire visszatértem, munkába álltam és a kislányomat bölcsibe sikerült adni, addigra egy kicsit a helyére álltak a dolgok. Két év telt el azóta. Nem mondom hogy könnyû, azóta sem néztem egy férfira sem, de érzem, hogy jobb ez így és ez nagyon sokat számít. Sokat járunk össze a barátnõmmel, aki amúgy gondozó néni egy másik bölcsiben, így sokat köszönhetek neki. Átjött a gyerekeivel, amíg a párja sportolni ment, vagy mi mentünk át hozzá a kislányommal. Igyekeztem mindent megtenni, hogy ne legyenek üresjáratok, amikor eltudok merengni azon, hogy mi lesz velünk!? Mostmár látom a fényt az alagút végén, úgyérzem lassan a gyász idõszak végére érek. Kezdem kinyitogatni a szemeimet és észrevenni az ellenkezõ nemet az utcán. :) Kezdem újra nõnek és nem csak anyának érezni magamat. Hidd el lesz ez még jobb, fel a fejjel! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem ez még a gyász idõszaka. Majd idõvel kitisztul a helyzet. Amikor mi váltunk, az az én döntésem volt. Õ csalt... Nagyon sokáig. Akkor is amikor veszélyeztetett terhesen vártam mindennap otthon és akkor is, amikor kisbabánkra vigyáztam naphosszat. Megpróbáltam megbocsátani és lenyelni, de nem ment. Õ akkor már a csillagokat lehozta volna az égbõl, de nem tudtam tovább lépni. Másfél éves volt a kislányunk, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy én ennél többre vágyom. Sok sok beszélgetés után egy nap eldöntöttük, hogy vége. Hetekkel késõbb be is adtuk a papírokat. Egy részem így érezte teljesnek magát, a másik részemben viszont a szívem majd megszakadt. Megszakadt, mert úgyéreztem kudarcot vallottam feleségként és társként (nõként), illetve megszakadt, akárhányszor a kislányunkra néztem, amiért nem adhatom meg neki, hogy teljes családban nõjön fel. Rennnngeteg ideig éreztem így. Szerencsére gondolkodni nem volt sok idõm, mert gyesen voltam otthon, hamar lépnem kellett, hogy eltudjam látni a kislányomat. El kellett kezdenem intézni a dolgokat, visszamenni dolgozni, bölcsit keresni stb., mindezt idõben összehangolni. A segítségem (szüleim) 200 km-re volt, egy itteni barátnõm jött át olykor vigasztalni, tervezgetni a jövõt. Végül nem tudtam, csak 2 hónappal késõbb visszaállni a munkába így hazaköltöztünk erre az idõre. Ismét hatalmas robbanás a szívemben, hogy itt vagyok a huszas éveim végén, a gyerekszobámban, a kislányommal. Borzasztó volt eleinte. Aztán anyukám, a nagymamám és az otthoni barátaim mindent megtettek, hogy összevakarjanak egy kicsit és úgyérzem mire visszatértem, munkába álltam és a kislányomat bölcsibe sikerült adni, addigra egy kicsit a helyére álltak a dolgok. Két év telt el azóta. Nem mondom hogy könnyû, azóta sem néztem egy férfira sem, de érzem, hogy jobb ez így és ez nagyon sokat számít. Sokat járunk össze a barátnõmmel, aki amúgy gondozó néni egy másik bölcsiben, így sokat köszönhetek neki. Átjött a gyerekeivel, amíg a párja sportolni ment, vagy mi mentünk át hozzá a kislányommal. Igyekeztem mindent megtenni, hogy ne legyenek üresjáratok, amikor eltudok merengni azon, hogy mi lesz velünk!? Mostmár látom a fényt az alagút végén, úgyérzem lassan a gyász idõszak végére érek. Kezdem kinyitogatni a szemeimet és észrevenni az ellenkezõ nemet az utcán. :) Kezdem újra nõnek és nem csak anyának érezni magamat. Hidd el lesz ez még jobb, fel a fejjel! :)
Szia! sok okosat nem tudok mondani, de egyet nagyon ajánlok: Singer Magdolna: Nélküled c. könyve! Ezt az élethelyzetet dolgozza fel, nem is akárhogyan, több oldalról. Kitartás!
Túl lehet élni, mert túl is kell élni, akárcsak egy szakítást, vagy egy szeretted elvesztését.Itt is van egy gyászfolyamat, amelyen sajnos túl kell esned.Nem baj, ha van egy idõszak az életedben, amikor kicsit félrevonulsz, és átadod magad a fájdalomnak, kisírod magad, elgondolkodsz a hogyan tovább-on.Hosszú utat kell megtenned addig, míg megnyugodsz, de csak így léphetsz tovább egy új, boldogabb élet felé.

Mit érdemes tanulni, ha van már egy tanító diplomám, de nem tudok elhelyezkedni vele? Úgy tudom még van 4 félévem, amit járhatok állami finanszírozottra.

Igazából a legfontosabb szempont, hogy el tudjak helyezkedni a szakmában. Csináljak meg egy mesterképzést, vagy fels?fokú szakképzést (ezekre járhatok térítésmentesen)? Eredetileg az ápoló képzést néztem (hiányszakma és az egészségügy érdekel is), de azt nem tudom kifizetni, mert nagyon sokba kerülne (vagy okj-s szakképzés vagy alapképzés).

Legjobb válasz: Egyébként debreceni vagyok és ilyeneket nézegettem: egészségpszichológia vagy komplex rehabilitáció mesterképzés (nem tudom, hogy ezekhez elég kreditem lenne-e pedagógia és pszichológia tárgyakból). Emberi erõforrás mesterszakhoz elegek lennének a tanító kreditek, de ennek sem látom sok értelmét. Vagy felsõfokú szakképzésnek ajánlották a csecsemõ és gyermekgondozó (bár ezzel szerintem ugyanott lennék, mint most), esetleg valami diagnosztikai technológus (ez lehet hogy csak Szegeden van). Ami érdekel az az egészségügy, pszichológia, pedagógia, esetleg valamilyen biológiai irány (de ehhez kéne egy olyan alapképzés, bár ennek lenne értelme). Van esetleg valakinek más ötlete?

A kérdező hozzászólása: Egyébként debreceni vagyok és ilyeneket nézegettem: egészségpszichológia vagy komplex rehabilitáció mesterképzés (nem tudom, hogy ezekhez elég kreditem lenne-e pedagógia és pszichológia tárgyakból). Emberi erõforrás mesterszakhoz elegek lennének a tanító kreditek, de ennek sem látom sok értelmét. Vagy felsõfokú szakképzésnek ajánlották a csecsemõ és gyermekgondozó (bár ezzel szerintem ugyanott lennék, mint most), esetleg valami diagnosztikai technológus (ez lehet hogy csak Szegeden van). Ami érdekel az az egészségügy, pszichológia, pedagógia, esetleg valamilyen biológiai irány (de ehhez kéne egy olyan alapképzés, bár ennek lenne értelme). Van esetleg valakinek más ötlete?
Szerintem el kéne döntened Te mit szeretnél csinálni, egyáltalán nem tudsz elhelyezkedni a mostani szakmáddal? Egyébként vannak ingyenes okj-k ápolóin is. (legalábbis Bp-en). Meg felsõoktatásban is van ápoló képzés, persze ide érettségi pontokat néznek. De valóban hiány szakma, szóval ha elszánt vagy és tudnád csinálni akkor én támogatom az ötletet! Szerintem a felsõfokú szakképzés többet érhet ha elszánt vagy. Ha meg szeretnél egy kis pihit és megteheted akkor a maradék támogatott féléveiddel szerintem menj el egy fõsulira, egyetemre. Akár mesterképzésre ami vmennyire kapcsolódik ahhoz amihez most értesz. Álláshirdetések között keresgélj, és amit legtöbben keresnek, az valszeg hiányszakma.. :D
A kérdező hozzászólása: 5 éve próbálok elhelyezkedni és mivel telik az idõ egyre kevesebb eséllyel. Ajánlották, hogy képezzem át vagy tovább magam, mert ezzel a szakmával esélytelen. Mivel elmúltam 22, így OKJ-t csak fizetõset tudok csinálni, de az ápolóra sajna nem futja és a munkaügyi sem támogatja. Ezért vacilálok, hogy a felsõoktatásban mit lenne érdemes, ami legalább kicsit érdekel. Amiket mifelénk keresnek: CNC, bútorasztalos, esztergályos, stb. Sajna mivel nõ vagyok, ezek kilõve.
Akárhány éves vagy egy levelezõs vagy esti okj ingyenes!
Ha van tanitó diplomád, biztosan el tudsz helyezkedni. Nagyon keresettek. Próbálj többféle álláshirdetésre írni, írj meg egy szakszerûen elkészített, és megfogalmazott önéletrajzot. Iskola mindenhol van végülis...


Van egy lány aki 13 éves tölem 4 évvel fiatalabb és nem tudok összejönni vele. Makacs is, már mindent probáltam de sikertelenül. De van esélyem nála azt tudom. De már nem tudom mit csináljak :/ ötletek?

Legjobb válasz: ………………….._,,-~R 17;’’¯¯¯’~-,, ………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,………………& #8230;………….._,,,---,,_ ……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---~~’’’’’’ ~--,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; | …………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘ ………………….,’-& #8216; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘ ………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’ ………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, ……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, …………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;| …………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, …….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’¯’&# 8217;’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-, ……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’ ………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘, ……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, …..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, ….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’ …,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’ ;~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,- …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯ …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’………………& #8230;’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………… ……’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………&# 8230;……,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………… 230;…..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’ ……..| ; ; ; ; ; ;,’…………………&# 8230;….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ……..’,_ , ; , ;,’…………………&# 8230;….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’,,’,¯,’,’ ’|…………………R 30;….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,, ………….¯…’’R 30;…………………….. ’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ……………………R 30;……………………&# 8217;’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,, ……………………R 30;……………………&# 8230;..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-, ……………………R 30;……………………&# 8230;…..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--. ……………………R 30;……………………&# 8230;……’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, | ……………………R 30;……………………&# 8230;………’’~-‘’_ , , ,,’,_/-

………………….._, , -~’’’¯¯¯’~-, , ……………….., -‘’ ; ; ;_, , ---, , _ ; ;’’-, …………………………….._, , , ---, , _ ………………., ’ ; ; ;, -‘ , , , , , ‘-, ; ;’-, , , , ---~~’’’’’’~--, , , _….., , -~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;, ’ , , , _, , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-, , _ , , -~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , , ’ ; | …………………’, ; ;, ’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , , -‘ ;, -‘ …………………., ’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;, , -‘ ……………….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, ’ ………………, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, …………….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, ……………., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, _: : _, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , _ : :, -‘ ; ; ; ;| ………….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , , -~’’ , , , , , , , -~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ , , , , , , , ( : : : : , , , , ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ………., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , , ’~---~’’ , , , , , , ’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, ……., -‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-, , , , --~~’’’¯’’’~-, , _ , , _, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, …., -‘’-~’’, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . , ’; , ’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; , _ ; ‘-, ………., ’ ; ;, -, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . ., ’ ;, ’ ; ; ; ;, ; ; ;, ’-, ; ;, ’ ‘’~--‘’’ ………, ’-~’ , -‘-~’’ ‘, , -‘ ‘, , , - ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-, , , -‘’ ; , ’ ; ; ; ; ‘, ;, -‘’ ; ‘, , -‘, ………., -‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-, , _ ; ; ; _, -‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, …….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……, -‘ ; ; ; ; ; ; ; , , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, ….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-, _ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, …., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…….’’’, -~’ ; ; ; ; ; , ’ …, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-, , , , , --~~’’’’’’~-, , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’….., -~’’ ; ; ; ; ; ; , - …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ’….’, ; ; ; ; _, , -‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…….’’~~’’¯ …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_, , -‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ………’’~-, , _ ; ; ; ; _, , , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, , -‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-, , ___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….., ’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………., ’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; , , -‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | …….., ’ ; ; ; ; ; ; ;, , -‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;, ’…………………………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ ……..| ; ; ; ; ; ; , ’……………………….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; , ’’ ……..| ; ; ; ; ; ;, ’………………………., -‘ ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ……..’, _ , ; , ;, ’………………………., ’ ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ………’, , ’, ¯, ’, ’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--, , ………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~, , ……………………………………………’’-, , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-, , ………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; , , _ ; ;’-, ’’-, …………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-, __, --. ……………………………………………………’-, ; ; ;, , -~’’’ , , |, | ………………………………………………………’’~-‘’_ , , , , ’, _/-
én 16 vagyok de eszembe nem jutna hogy 1 13 éves kislányt próbáljak becserkészni...-.-"
PED.OFIL VAGY BAZ.MEG!!! 13 éves az még olyan kisgyerek mint egy 10 éves!!!
Azt hiszem tudom ki vagy... (: Ha az vagy, akire gondolok, akkor azt is tudom, hogy a leányzónak van barátja. De bárki is vagy, és bárhogyan is állnak a dolgok; FELEJTSD EL, de amilyen gyorsan csak lehet!Soha nem fog összejönni!Ne is erõltesd.Nem érdemes.Inkább keress egy korodbeli lányt. Amúgy gratulálok, hogy 17 éves létedre ennyi intelligencia szorult beléd!Legalább írni megtanultál volna, édes fiam... -.-"
Hülye idióta. Gondolj majd erre, ha bevarrnak kiskorú megrontása miatt.
Szerintem hagyd békén.Lehet, hogy tényleg tetszel neki, de szerintem azért koptat le, mert õ is érzi, hogy még fiatal ehhez a dologhoz.
De komolyan mit akarsz tõle? 13 éves.... Még ha 14 lenne még az oké lenne.
egy 17 éves pasi komolyan egy 13 éves kiscsajt akar dugni?
13 éves lány??? még gyerek! Mit akarsz te tõle???
igen ez Pedómaciiii :P Problem? :D
Ezért börtönt ülsz fiam!
Ez a pedofil maci lenne? xD
Az a gond hogy egy 17 éves srác ilyen korban már a szexre is gondolna egy idõ után de nem hiszem hogy egy kislány ezt akarja.Meg ha nagyon vigyázol is rá és ilyenre nem gondolsz akkor se mûködne mert a húgod lehetne. szóval nem kéne ezt folytatni. de ki tudja lehet hogy mûködne és nem lesz baj de szerintem ne erõltesd. bocsi

Nem tom ki hogy van vele de nekem a sör csak üvegbe ízlik. Nem tudom miért de így van. Más is van így?

Legjobb válasz: Nekem is! És minél tovább ott is marad, annál inkább tudom díjazni.

Nekem is! És minél tovább ott is marad, annál inkább tudom díjazni.
nekem a dobozos jobban bejön, de a 3.után már mind1 :D 24/L
Ennek az a legkézenfekvõbb magyarázata, hogy az alsókategóriás sörök a legelterjedtebbek, és pohárból fogyasztva már túl sok érvényesül a csodálatos (vizezett-olcsósított-kénezett) ízvilágukból. Éppen ezért egyáltalán nem vagy ezzel egyedül. Hasonló okokból divat mifelénk minden röviditalt felespohárból a gigánkra satuzni egyben ahelyett, hogy normálisan innánk.
Így van, üvegbõl nem érvényesülnek az ízek, ami az alsó kategória esetén tökmindegy... Igényes sört a fajtájának megfelelõ pohárból érdemes inni. 2-3 fokra hûteni a sört is csak akkor érdemes, ha nem akarjuk érezni az ízét rendesen.
Nekem is jobban esik, de nem azért mert finomabb, hanem mert könnyebben lecsúszik mint a dobozos, meg a csapolt is könnyebben lecsúszik. Nekem úgy tûnik, hogy a dobozos az szénsavasabb.

Nem tudom mi van velem de egy csomó ideje beszélgetek egy sráccal msn-en és nem merek vele találkozni, mert úgy érzem h egyből megcsókolna és nekem ez lenne az elő és félek tőle? 15/L

Legjobb válasz: Ne aggódj. Képet már biztosan látott rólad, nem gyakran van olyan, hogy netes ismerkedés után nem szimpi az egyiknek a másik. És azt sem hiszem hogy egybõl lerohanna a csókkal. Meg hát figyeli majd a te reakcióidat is, hogy hogy viszonyulsz hozzá. Udvariasságból? Hát tegyük fel még ha nem is jönnél be neki...biztos nem keresne utána. De ha a randi után is hív meg minden ugyanúgy lesz, mint elõtte, akkor bejössz neki.:) Nem csak azt kell nézni hogy mit mond, inkább a jeleket kell figyelni és a viselkedését. Nem lesz ott semmi gond, ne félj tõle, nem a vesztõhelyre mész, hanem találkozol egy kedves fiúval, akivel már sokszor jól elbeszélgettél. És biztosan õ is fél egy kicsit. Csak bátran! :) 19/l

A csóktól nem kell tartanod, mindig mindenben lesz egy elsõ alkalom, és egyáltalán nem gáz, hogy eddig nem csináltad. "Egybõl" amúgy sem fog megcsókolni. A másik félelmedre van egy nagyon egyszerû megoldás: lazíts, engedd el magad, TE érezd jól magad. Hogy õ jól érzi-e magát és hogy reagálja ezt le, az az õ dolga, neked nem feladatod ezzel foglalkozni. Akár el is mondhatod neki a félelmeid, ha neked az úgy kényelmesebb. Ha nem tetszel neki, akkor nem fog keresni, mert nem hülye. Ez akkor is egy jó tapasztalat lesz neked legközelebbre, a következõ pasival. Csak akkor veszíthetsz, ha nem találkozol vele. 19/F
Ne aggódj. Képet már biztosan látott rólad, nem gyakran van olyan, hogy netes ismerkedés után nem szimpi az egyiknek a másik. És azt sem hiszem hogy egybõl lerohanna a csókkal. Meg hát figyeli majd a te reakcióidat is, hogy hogy viszonyulsz hozzá. Udvariasságból? Hát tegyük fel még ha nem is jönnél be neki...biztos nem keresne utána. De ha a randi után is hív meg minden ugyanúgy lesz, mint elõtte, akkor bejössz neki.:) Nem csak azt kell nézni hogy mit mond, inkább a jeleket kell figyelni és a viselkedését. Nem lesz ott semmi gond, ne félj tõle, nem a vesztõhelyre mész, hanem találkozol egy kedves fiúval, akivel már sokszor jól elbeszélgettél. És biztosan õ is fél egy kicsit. Csak bátran! :) 19/l
Ez nem is kérdés O_O
A kérdező hozzászólása: az is baj még hogy a srác 19 éves (amúgy Dani) és félek h nem fogok tetszeni neki élõbe és akkor majd csak udvariasságból nem fogja elmondani
A kérdező hozzászólása: bocsi nem írtam oda h szerintetek mit csináljak?
Amúgy tök mind1 hogy neked az elsõ nem kell félned majd õ fog vezetni:D nyugodtan találkozhatsz vele :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen amúgy már nem félek attól hogy nem fogok bejönni neki mer megnyugtatott:D de a csóktól parázok mert nem tudom hogy õ mit fog csinálni meg abban se vagyok biztos hogy nekem ösztönösen fog jönni ez az egész mer eléggé görcsölök:S
a végén addig húzod míg lemondd rólad. hülyeség ettõl félni (elég sokan félnek tõle, feleslegesen), úgyis a srác vezet. ha szereted a srácot, akkor tökéletes lesz úgyis. nem kell ráparázni ennyire és csak ezért nem találkozni vele.
Nem Kittinek hívnak véletlenül?
Vagy Adri?
A kérdező hozzászólása: nem tudtommal nem :D

Renault Scenic 1, 6 automatát szeretnék venni 2000-es kiadást. Van valakinek tapasztalata vele? Vagy milyen kocsit volna érdemes vásárolnom? Nagyon sokat nem tudok rá kolteni, de fontos, hgy automata legyen.

Legjobb válasz: Tavasszal vettem a feleségemnek egy 1.6 16v 2001-es kiadású Scenic-et, csak ez kézi váltós. Igaz ez már a második Scenic-e és a 4. Renault nálunk. A szokásos dolgok vannak, meg kell adni neki amit kér és akkor nincs gond vele. Hidegen folyamatosan lakott területen használva kicsit magas a fogyasztása 8,5 l/100, az én ugyanilyen motorral szerelt Megane-om vegyesben elmegy 6,5 literrel. :D Ja, egy affér volt, mert a vásárlás és pár száz kilométer után szétszakadt rajta a bordás szíj, és szétverte a generátor gumírozott szíjtárcsáját. 24000 Ft volt rá egy új szabadonfutós, + a szíj 6000. (Jó nagy a klímásé: P6 1750)

Tavasszal vettem a feleségemnek egy 1.6 16v 2001-es kiadású Scenic-et, csak ez kézi váltós. Igaz ez már a második Scenic-e és a 4. Renault nálunk. A szokásos dolgok vannak, meg kell adni neki amit kér és akkor nincs gond vele. Hidegen folyamatosan lakott területen használva kicsit magas a fogyasztása 8, 5 l/100, az én ugyanilyen motorral szerelt Megane-om vegyesben elmegy 6, 5 literrel. :D Ja, egy affér volt, mert a vásárlás és pár száz kilométer után szétszakadt rajta a bordás szíj, és szétverte a generátor gumírozott szíjtárcsáját. 24000 Ft volt rá egy új szabadonfutós, + a szíj 6000. (Jó nagy a klímásé: P6 1750)
No és az a 107 lóerõ se túl nagy ménes, pörgetni kell (mint a 16 szelepeseket általában) ha menni akarsz! Bár úgy 3000 körül olyan, mintha seggbe rúgnák...

Honnan ered a 'Hey idiot, i love you'? A facebook tele van velük, de nem tudom hova tenni. Valami zene vagy film eredménye? Vagy valami regény?

Nyugtassatok meg, hogy ez valami új hülyeség és nem én képzelem be... MI az hogy 'hey idiot i love you' van minden 2. csaj FB-ján? Ez valami reménytelem szerelem kifejezése akar lenni vagy mi? Csajok honnan ered ez az egész?

Legjobb válasz: Jajj ez valami baromság, a másik nem ismeri fel hogy a csaj szereti õt és erre mondja a csaj hogy szeretlek te idióta. Nem tudom honnan van, de elég béna. 21n

Jajj ez valami baromság, a másik nem ismeri fel hogy a csaj szereti õt és erre mondja a csaj hogy szeretlek te idióta. Nem tudom honnan van, de elég béna. 21n
Asszem a Ki vagy doki?-ból van az idézet.

Kaptam egy törpenyuszit, és nem tudom mi van velem, de féltékeny vagyok anyukámra amikor ő foglalkozik vele. Mit tehetnék? Tovább lenn

anyukám háztartást vezet úgyhogy egész nap otthon van, és folyamatosan tud vele foglalkozni,meg látszik rajta ,hogy ért az állatokhoz és gyorsan megkedvelteti velük magát.És ezt a nyuszit én kaptam azt szeretném,hoyg hozzám köt?djön, engem szeressen a legjobban, de sajnos csomószor suliba vagyok,és így nincs annyi id?m, meg én kevésbé értek hozzájuk, mert ez amolyan "anyasági" ösztön ahogy anyukám szereti, és én is ezt szeretném elérni, meg azt ,hogy ne legyek rá féltékeny amikor ? foglalkozik vele. Mit tegyek? 20/L

Legjobb válasz: Na jó, most biztos le leszek pontozva, de amikor olvastam a szöveget azt gondoltam, hogy egy 11 éves kislány jött ide panaszkodni. Ne viccelj 20 éves vagy...

Na jó, most biztos le leszek pontozva, de amikor olvastam a szöveget azt gondoltam, hogy egy 11 éves kislány jött ide panaszkodni. Ne viccelj 20 éves vagy...
:D:D:D:D:D: bazz
így van. FIZESD LE A NYULAT!!!!
Én is azt hittem az elején hogy ezt egy gyerek írta....:D Hosszú út áll még elõtted mire felnõsz...:D
legjobb lesz ha édesayád hozzáértõ kezei fogják a nyulat, kifilézik és fõznek belõle egy jó paprikást :D akkor az egész családé lesz a nyúl a tied lehet az egyik combja :D a szõrébõl meg varj egy sapkát anyukádnak :D
B+. Nálunk a nyúl úgyis hozzám kötõdik, hogy hosszú hetekig nem vagyok otthon. Miért? Mert az én stílusom jobban bejön neki, mint a férjemé. Másrészrõl a nyúl egygazdás állat, szóval lehet, hogy már veszett fejsze nyele.
Hisztiz
:DD
Mit tegyél? Viselkedj felnõtt módra, ha már 20 éves vagy és nem egy hisztis 11 éves.
Én is ilyen vagyok..ha anyém nagyritkán kijön a lovardába a lovamhoz és elkezdi simogatni meg foglalkozik vele..és ilyenkor olyan féltékeny leszek:| am meg sztem délután foglalkozz vele sokat, meg próbáld leküzdeni a féltékenységet.a nyulak nem annyira ragaszkodóak:) de amikor otthon vagy adj neki vmi kis jutalomfalit, meg simogasd, foglalkozz vele jó sokat, csinálj vele olyasmit amit anyud nem :) vagy mond meg neki h anyu! ne foglalkozz vele sokat mer az enyém! :D
9 +z Amúgy igen, tedd ezt.

Tudom, hogy valami van velem, de nem tudom hogy mi. Pszichológus kiderítené? Illetve szerintetek mi lehet ez? (Bővebben)

Apám mindig is verte anyámat. Még emlékszem egy csomó részletre,mikor még csak 3-4 éves voltam. Pl: egy vázával fogta és betörte az ajtót,amikor anyum el akarta hagyni,és vitt engem magával késsel jött utánunk,az arccsontját eltörte,úgy hogy monoklija lett,illetve még rengeteg iylen történet volt,amit nekem végig kelett hallgatni,nézni. Manapság is vannak ilyenek. Olyanra is emlékszem,hogy anyám begyógyszerezett, ki kellett mosni a hasát,elájult,én ágyaztam be neki,én adtam neki gyógyszert... stb. Ilyen esetek is nagyon sokszor előfordultak. Aztán anyum úgymond megbosszulta apámat,és elkezdett pasizni. Egyik jött a másik után,először elfogadtam őket,aztán így a 3-4-nél már elkezdtem emgutálni az összeset. Tudom nem szép dolog,de az egyiknek még a lányát is megvertem,hatalmas düh volt bennem. Anyum nagyon megváltozott,mondjuk úgy,hogy egy hatalmas szajha lett. Eközben ugyanúgy mentek a veszekedések,a verekedések,mert apám nem hülye,rájött a dolgokra. Anyum rengetegszer illetett olyan szavakkal,hogy: - átkozom a napot amikor megszülettél, kapca, -köcsög gyerek... stb. Ezek után jöttek a nagy kibékülések,hogy nem gondolta komolyan,én vagyok a legnagyobb ajándék az életében.. stb. Persze megbocsájtottam neki,de magamban tartottam,igazából nagyon fájtak ezek a mondatai,sokszor sírtam úgy,hogy nem látta senki sem. Visszatérve apámra,anyagiakat tekintve mindent megadott/megad nekünk,nem iszik,nincsenek káros szenvedélyei,de nagyon agresszív ember. Anyum pedig egy hatalmas drámakirálynő. És most jutottunk el az én viselkedésemhez,amik elég furcsák,de nem tudom megmagyarázni,és nem tudom miért: -Szégyellek levetkőzni mindenki előtt,még anyum előtt is,ebből is ahatalmas veszekedések lesznek,hogy zárom a fürdőszobaajtót. - Kívülről teljesen másnak mutatom magam amilyen belülről vagyok. Kívülről egy felszínes,nemtörődöm lánynyak hisznek,de egyébként depressziós vagyok,már az öngyilkosság gondolatával is eljátszottam. Igazából ez azért van,mert nem mutatom ki az érzéseim,minden helyzetben higgadt akarok maradni,nem szeretnék én is olyan drámakirálynő lenni mint anyum,nem akarok érzelgős lenni,és ha valaki megbánt azt mélyen magamba tartom. Párkapcsolatnál pár hétig működik a dolog,de amikor az érzelmekre kerül a sor képtelen vagyok elmondani,éreztetni,ott is csak megmaradok a felszínes dolgoknál,a vidám oldalánál,s nagy szavak,vagy vallomások kizártak. Pedig annyi mindent mondanék,de NEM MEGY. Na nem akarlak untatni titeket,ti tudjátok miért ilyen a viselkedésem? Pszichológus segítene?

Legjobb válasz: Azt még kihagytam,hogy apám már engem is elég sokszor megvert,bár nem olyan brutálisan mint anyumat,de azért igen. Amikor olyan 2-3 napig 1 órával késõbb jártam haza sulibõl,gyanakvó lett,hiába mondtam,hogy csak a barátaimmal vagyok,arra lyukadt ki a dolog,hogy belerugott a fejembe,egy veszekedés alkalmával mikor anyumat védtem belémrugott,aztán ököllel a combomba,fejembe is kaptam jobbról-balra. De még tudnék sorolni rengeteg példát. Ilyenkor általában bemegyek a szobámba,leülök egy helybe nagyon halkan sírdogálok pár másodpercig,aztán egybõl letörlöm,és elkezdek valami vidám filmet,képet... stb nézni.

A kérdező hozzászólása: Azt még kihagytam, hogy apám már engem is elég sokszor megvert, bár nem olyan brutálisan mint anyumat, de azért igen. Amikor olyan 2-3 napig 1 órával késõbb jártam haza sulibõl, gyanakvó lett, hiába mondtam, hogy csak a barátaimmal vagyok, arra lyukadt ki a dolog, hogy belerugott a fejembe, egy veszekedés alkalmával mikor anyumat védtem belémrugott, aztán ököllel a combomba, fejembe is kaptam jobbról-balra. De még tudnék sorolni rengeteg példát. Ilyenkor általában bemegyek a szobámba, leülök egy helybe nagyon halkan sírdogálok pár másodpercig, aztán egybõl letörlöm, és elkezdek valami vidám filmet, képet... stb nézni.
Hát a legelsõ lépés a gyermekjólélti. http://www.nane.hu/egyesulet/tevekenysegek/segelyvonal.html Biztos szereted a szüleidet, de bárhol jobb lesz neked, mint otthon. Már most olyan sebeket kaptál, amikre lehet egy élet nem elég, hogy begyógyuljanak ..
A kérdező hozzászólása: Már felnõtt vagyok :)
azért annyira optimista ne legyen a kommentelö hogy életben nem gyógyulnak be. kérdésre, igen, nagyonis ajánlott a pszihomokus, föleg az imagizáció terén töbek közt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!