Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van velem (1096 db)

Mit tegyek nem tudok elélvezni csak pettingelés kor. Ha oda kerül a sor a behatolásra nem tudok élvezni, velem van a baj?

elégnagy szex ulás vágyam vágyok a szexre,

Legjobb válasz: Nincs veled semmi probléma. Nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány. A lányok magát a behatolást nem mindig szeretik úgy, mint a fiúk. Ha pedig fiú vagy, biztosan lelki okai vannak. Bizonyítani akarsz a lány elõtt, ez viszont gátlásokat szül benned, ettõl pedig lekókadsz. Nincs baj, majd elmúlik. Az én pasimmal is volt ilyen eleinte, de türelmes voltam és megértõ és el is múlt. Azóta õ a lepedõk királya, a paplanok ördöge.

Nincs veled semmi probléma. Nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány. A lányok magát a behatolást nem mindig szeretik úgy, mint a fiúk. Ha pedig fiú vagy, biztosan lelki okai vannak. Bizonyítani akarsz a lány elõtt, ez viszont gátlásokat szül benned, ettõl pedig lekókadsz. Nincs baj, majd elmúlik. Az én pasimmal is volt ilyen eleinte, de türelmes voltam és megértõ és el is múlt. Azóta õ a lepedõk királya, a paplanok ördöge.
szia. kezdetnek, fiú vagy vagy lány?
Lehet, hogy szûk vagy? Egy halvány fájdalom a kezdetén lenullázhatja az elõjáték által felkeltett izgalmat. Óvatos behatolás, síkosító rásegítésnek, és idõ, ha ez a probléma.

13 vagyok sokszor izgulok szüleimért például mikor apám elmegy horgászni én izgulok, hogy valami történik vele vagy anyukám jön haza és én ragályosan szoktam izgulni értük ez mindig van minden nap és már nem tudok élni vele valami segítség?

Legjobb válasz: Ne gondolj a rosszra! Nem tudom, hallotal e mar a vonzas torvenyerol? A pozitiv gondolatok pozitiv dolgot ideznek elo, es ennek az ellentete is igaz. Pl.: En eleg hipohonder voltam eddig. Mindig bekepzeltem valami betegseget magamnak, es a vegen meg is lett a betegseg. Igaz csak egy kis laz :) A multkor meg pillanatragasztoztam, es pont az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha en is ugy jarnek mint a lany a tv-ben, hogy belement a szemebe a pillanatragaszto. Na szerinted mi tortent? Igen :) Meg olvastam olyanrol, hogy nem azt kell mondani a gyerekunknek, hogy "Vigyazz fiam, le ne ess a farol", mert akkor az a kep jelenik meg a gyerek agyaban, amint o leesik. Hanem azt kell mondani, hogy "Ovatosan massz, fiam", es akkor az agya azt latja maga elott, amint nem lesz semmi baja :) En ha felek, akkor imadkozok, a hit is segit ezeken az erzeseken. 13L

Ne gondolj a rosszra! Nem tudom, hallotal e mar a vonzas torvenyerol? A pozitiv gondolatok pozitiv dolgot ideznek elo, es ennek az ellentete is igaz. Pl.: En eleg hipohonder voltam eddig. Mindig bekepzeltem valami betegseget magamnak, es a vegen meg is lett a betegseg. Igaz csak egy kis laz :) A multkor meg pillanatragasztoztam, es pont az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha en is ugy jarnek mint a lany a tv-ben, hogy belement a szemebe a pillanatragaszto. Na szerinted mi tortent? Igen :) Meg olvastam olyanrol, hogy nem azt kell mondani a gyerekunknek, hogy "Vigyazz fiam, le ne ess a farol", mert akkor az a kep jelenik meg a gyerek agyaban, amint o leesik. Hanem azt kell mondani, hogy "Ovatosan massz, fiam", es akkor az agya azt latja maga elott, amint nem lesz semmi baja :) En ha felek, akkor imadkozok, a hit is segit ezeken az erzeseken. 13L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat de ez nem segít állandóan csak izgulok valakimért csak úgy tudom megoldani , hogy például anyukám otthon van apám horgászni és én felteszem a fülest és akkor semmit se hallok csak a zenét becsukom a szemem és vagy egy óráig hallgatom azzal a tudattal , hogy lehet hazaért és félig izgulok félig nem
Kedves kérdezõ! Nekem is voltak ilyen tüneteim. :( Nem normális az, hogy ennyire aggódsz, valamilyen lelki problémának a tünete. Te nem egyszerûen félted õket, hanem folyamatosan szorongsz, és ez nem normál állapot. Ha nincs a suliban iskolapszichológus, kérd meg a szüleidet, járjanak utána, hol van a városban ingyenes gyermekpszichiátriai szakrendelés. Ne félj attól, hogy gyógyszerezni akarnak, inkább csak kedvesen elbeszélgetnek veled, és lehet, hogy valami tök egyszerû probléma van a háttérben. De mindenképpen kérj segítséget, mert ez az állapot nagyon jól gyógyítható, nem kötelezõ ezzel szenvedned!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat de én ezt nek akarom közölni velük ezért fordúltam a gyakorikérdésekhez de én nem akarok járni pszihiátriára vagy , hogy írják nem tudsz valami módszert mert nagyon zavar és nem tudom kíûzni magamból lehet azért mert 3 évesen elváltak a szüleim? de már nagyon zavar , hogy izgulok de refleszkbõl 16 óra indul apa haza egybõl izgulok , hogy tõrténik vele valami

Mit érdemes tanulni, ha van már egy tanító diplomám, de nem tudok elhelyezkedni vele? Úgy tudom még van 4 félévem, amit járhatok állami finanszírozottra.

Igazából a legfontosabb szempont, hogy el tudjak helyezkedni a szakmában. Csináljak meg egy mesterképzést, vagy fels?fokú szakképzést (ezekre járhatok térítésmentesen)? Eredetileg az ápoló képzést néztem (hiányszakma és az egészségügy érdekel is), de azt nem tudom kifizetni, mert nagyon sokba kerülne (vagy okj-s szakképzés vagy alapképzés).

Legjobb válasz: Egyébként debreceni vagyok és ilyeneket nézegettem: egészségpszichológia vagy komplex rehabilitáció mesterképzés (nem tudom, hogy ezekhez elég kreditem lenne-e pedagógia és pszichológia tárgyakból). Emberi erõforrás mesterszakhoz elegek lennének a tanító kreditek, de ennek sem látom sok értelmét. Vagy felsõfokú szakképzésnek ajánlották a csecsemõ és gyermekgondozó (bár ezzel szerintem ugyanott lennék, mint most), esetleg valami diagnosztikai technológus (ez lehet hogy csak Szegeden van). Ami érdekel az az egészségügy, pszichológia, pedagógia, esetleg valamilyen biológiai irány (de ehhez kéne egy olyan alapképzés, bár ennek lenne értelme). Van esetleg valakinek más ötlete?

A kérdező hozzászólása: Egyébként debreceni vagyok és ilyeneket nézegettem: egészségpszichológia vagy komplex rehabilitáció mesterképzés (nem tudom, hogy ezekhez elég kreditem lenne-e pedagógia és pszichológia tárgyakból). Emberi erõforrás mesterszakhoz elegek lennének a tanító kreditek, de ennek sem látom sok értelmét. Vagy felsõfokú szakképzésnek ajánlották a csecsemõ és gyermekgondozó (bár ezzel szerintem ugyanott lennék, mint most), esetleg valami diagnosztikai technológus (ez lehet hogy csak Szegeden van). Ami érdekel az az egészségügy, pszichológia, pedagógia, esetleg valamilyen biológiai irány (de ehhez kéne egy olyan alapképzés, bár ennek lenne értelme). Van esetleg valakinek más ötlete?
Szerintem el kéne döntened Te mit szeretnél csinálni, egyáltalán nem tudsz elhelyezkedni a mostani szakmáddal? Egyébként vannak ingyenes okj-k ápolóin is. (legalábbis Bp-en). Meg felsõoktatásban is van ápoló képzés, persze ide érettségi pontokat néznek. De valóban hiány szakma, szóval ha elszánt vagy és tudnád csinálni akkor én támogatom az ötletet! Szerintem a felsõfokú szakképzés többet érhet ha elszánt vagy. Ha meg szeretnél egy kis pihit és megteheted akkor a maradék támogatott féléveiddel szerintem menj el egy fõsulira, egyetemre. Akár mesterképzésre ami vmennyire kapcsolódik ahhoz amihez most értesz. Álláshirdetések között keresgélj, és amit legtöbben keresnek, az valszeg hiányszakma.. :D
A kérdező hozzászólása: 5 éve próbálok elhelyezkedni és mivel telik az idõ egyre kevesebb eséllyel. Ajánlották, hogy képezzem át vagy tovább magam, mert ezzel a szakmával esélytelen. Mivel elmúltam 22, így OKJ-t csak fizetõset tudok csinálni, de az ápolóra sajna nem futja és a munkaügyi sem támogatja. Ezért vacilálok, hogy a felsõoktatásban mit lenne érdemes, ami legalább kicsit érdekel. Amiket mifelénk keresnek: CNC, bútorasztalos, esztergályos, stb. Sajna mivel nõ vagyok, ezek kilõve.
Akárhány éves vagy egy levelezõs vagy esti okj ingyenes!
Ha van tanitó diplomád, biztosan el tudsz helyezkedni. Nagyon keresettek. Próbálj többféle álláshirdetésre írni, írj meg egy szakszerûen elkészített, és megfogalmazott önéletrajzot. Iskola mindenhol van végülis...

Nekem eddig csak nagy méretű pasikkal volt dolgom, és SOHA nem volt hüvelyi úton orgazmusom. Megismertem a párom neki kisebb van a méretet nem tudom, de vele tudom mi az a hüvelyi orgazmus. A méret a lényeg?

Legjobb válasz: inkább az, hogy tud vele bánni. Manapság elég sok az a pasi aki Don Juan-nak képzeli magát ,közben meg csak úgy tud dugni mint egy nyúl.

inkább az, hogy tud vele bánni. Manapság elég sok az a pasi aki Don Juan-nak képzeli magát , közben meg csak úgy tud dugni mint egy nyúl.
A partner odafigyelés, törõdése, az érzelmek erõssége leginkább a lényeg, mintsem a méret. Az orgazmus meg amúgy is leginkább agyban dõl el.
A rövid kis leírásod után megkérdezném: szerinted?
A kérdést én sem értem. Amúgy meg ujjal is lehet hüvelyi orgazmust csinálni, ha olyan óriási volt az elõzõ pasiknak akkor lehet, hogy õk csak betették aztán nem tudták a hüvely falát megfelelõen nyomkodni. A kalaposoknak is nagyobb méretû orruk van mégsem jobb a szaglásuk. :)
Én csak saját példámat tudom elmondani. Nekem is csak 14cm hosszú farkam van, de akivel szexeltem eddig mind azt mondta, hogy ilyen jó még senkivel sem volt. :) Azóta nem parázok a méret dolgom, csak élem az életem. :)
Nekem 5M-eres farkam van.. Az olyan hogy bedugum a popsidba és kijön a szádon. Olyan leszel mint a rostonsült kismalac!
Azt szokták mondani, hogy nem a méret a lényeg, amíg nem túl kicsi. Szóval az, hogy 16 cm vagy 18 cm vagy 20 cm, már nem túl érdekes, ott inkább az számít, hogyan használja a pasi. De mondjuk ha csak 12 cm és vékony is, akkor már nem biztos, hogy ügyességgel tudja kompenzálni a méretbeli hiányosságokat.

Miért van az/miért érzem úgy hogy nem tudok beilleszkedni a velem egykorúak közé? Miért nem tudom megtalálni velük a közös hangot? Miért vagyok más?

16 éves lány vagyok, és nem járok diszkóba mint a többiek,nem fiúzok, meg hasonlók, nem járok olyan kurvás ruhába mint a velem egykorú lányok, és ezáltal kirekesztve érzem magat valamilyen szinten, de a másik meg az hogy mások miatt nem akarom elveszíteni az egyéniségemet.20-30 év közötiekkel jobban kijövök.Miért nincsenek mostanában hozzám hasonló normális lányok?

Legjobb válasz: Szerintem ezt ne nézd hátránynak, inkább annak hogy agyilag érettebb vagy mint a többiek

Szerintem ezt ne nézd hátránynak, inkább annak hogy agyilag érettebb vagy mint a többiek
Örülj neki. Csak a rút kiskacsákból lehetnek hattyúk (ezt ne a külsõre értsd) vannak amúgy még ilyen lányok, mint te, csak vagy beolvadni próbálnak, vagy pedig elvonulnak a többiektõl.
Én is ilyen voltam. Egyrészt megvártam, míg a többiek felnõnek, másrészt kerestem a "normális" lányokat. Elmentem ifjúsági hittankörbe, s ott nagyon értékes emberekkel barátkoztam össze, bár nem voltam hívõ, s ebbõl nem csináltam titkot. Egy próbát megérhet: menj el, beszélj velük õszintén, hátha barátokra és társaságra lelsz.
Pontosan ilyen vagyok, mint Te, csak két évvel idõsebben. Én sem voltam, és nem is akartam olyan lenni, mint a többiek. Ettõl függetlenül hosszas keresgélés után megtaláltam a barátnõmet, aki olyan tényleg barátnõ. Mindent meg tudunk beszélni, és nagyon sokban hasonlítunk is. :) Szóval, te se add fel!
A nálam 8 évvel fiatalabb párom pont ilyen volt. Aztán megtalált engemet :-). De komolyra fordítva: ha nem érzed jól magad a plázacica, kurvinyekrucis nyifinyafi dizájnban, akkor ne erõltetsd. Komolyabb vagy a korodbelieknél. Ezt még egy fickó egyszer még nagyon fogja értékelni. Hidd el.
Én is ilyen lány vagyok, mint te. Képzeld, most lettem középsulis és 34 fõs osztályba 1-dül vok lány, a fiúkkal se tudok beszélgetni, soha nem szoktak hozzám szólni, reggel nem is köszönnek. De szerintem nem azért mert csunya vok:XD Haggyuk, de képzeld van egy 18 éves végzõs csaj, akivel kijövök, azt mondja õ is ilyen mint én. szerintem, te is megtalálod, majd a rokon lelkedet, sok sikert!!
Nyugi énis ugyan így vagyok csak fiúba... msn címet kérhetek? hátha mégis van 1-2 olyan korodbeli akivel kijönnél... ha kicsit szeretnél beszélni bármiröl vegyél fel: [email protected] nem veszthetsz semmit...
Jah...én is, csak fiúban...aztán mindig megkapom, h mekkora egy búza vagyok, h nem járok velük discoba...mondtam, h a disco az szar, mert dögunalom...ha házibuli van, vagy valami a haverokkal...sátorozás...esetleg valami normális program, akk ok, de a discot nem csípem...aztán nem járok velük hetente inni mindegy kivel, mindegy mit és fõleg sokat.Nem vok valami szentike, de ha ivásról van szó, akk inkább a haverjaimmal megyek el vagy bográcsozni, vagy valami...nem spontán leülni, aztán seggrészegre inni magam...és másnap azzal dicsekedni, egyszerre megittak 2 felest...nem szeretem a sört...ez is egy nagy "probléma" a haverjaim szemében.Nem az a világnézetem...én kicsit messzebbre látok, mint õk..szörnyen szétszórt és laza vagyok, de mégis mindig tudom, h mit akarok...õk nem csajoznak, mert úgysem lenne esélyül...szerintük...én ha odamegyek ismerkedni, akk rögtön röhögnek és cikiznek, h hah!Jól kiröhögteti magát...pedig nem...erre 2 megoldás van: 1.Elkerülöm az ilyen p.öcsöket. 2.Azzal a kevés normális emberrel barátkozom, akiket még nem olvasztott be a tömeg. De am arra nem gondolnak, h talán õk látják rosszul a dolgot és nem te...ebben biztos vagyok...ne érezd magad kirekesztettnek...inkább örülj, h van valami egyéniséged...mert ma már a legtöbb normális fiú...legalább is mifelénk...többek között én is...inkább azokra a lányokra bukik, akiknek van egyánisége...nem pedig sodródnak az árral manikûröstõl a kozmetikusig, aztán fodrász, majd kurv.ulás a discoban...légy rá büszke, h ilyen vagy!
Kedves kérdezõ, amióta ki írtad ez a kérdés azóta eltelt ugye egy kis idõ? Azóta vannak már barátaid, esetleg párkapcsolatod? A válaszodat elõre is köszönöm. 18/L

Társaságban feszengek, nem tudok feloldódni. Velem van a baj?

Elég sok mindenről tudok beszélgetni mert rengeteg dolog érdekel. De valahogy a korosztályommal nem értetem meg magam, persze azért vannak kivételek. Pasik, buli-ezekről nem tudok beszélgetni. 21L

Legjobb válasz: Én is ebben a helyzetben voltam eddig, de ne aggódj nincs veled semmi baj! Csupán kicsit nehezebben bontakozol ki társaságban. Személy szerint, én idõvel kezdtem feloldódni. Eleinte én sem mertem beszélni azokról a dolgokról, amik érdekelnek, aztán mégis elkezdtem. Egy kis önbizalom és bátorság kell hozzá! :) Ennyi az egész.

Én is ebben a helyzetben voltam eddig, de ne aggódj nincs veled semmi baj! Csupán kicsit nehezebben bontakozol ki társaságban. Személy szerint, én idõvel kezdtem feloldódni. Eleinte én sem mertem beszélni azokról a dolgokról, amik érdekelnek, aztán mégis elkezdtem. Egy kis önbizalom és bátorság kell hozzá! :) Ennyi az egész.
Nincs mit. :)
A kérdező hozzászólása: hát a pasis témáról nem igazán szeretek beszélni. de értem , hogy mit mondasz. Köszi, hogy próbálsz segíteni.
Hát akkor szerintem nem bízol bennünk annyira. Lehet hogyha a társaság egyik tagjával vagy kettesben (mondjuk egy lánnyal) akkor megpróbálhatnád valahogy felhozni mondjuk a pasis témát. A lényeg szerintem hogy elõször 1-2 emberrel próbálj meg ilyen témákról beszélni utána jöhet a csoport többi tagja.
A kérdező hozzászólása: elég régóta ismerem õket, 5 évig egy osztályba jártunk.
Nekem is néha volt ilyen hogy nem mertem valamirõl beszélni a társaságban ahol voltam. De lehet az egyik dolog hogy nem ismered õket olyan jól, nem vagytok olyan régóta 'jóban', nem bízol meg bennük annyira és így félsz kibontakozni. Szerintem ez idõ mulva elmúlik. :)
Hát igen, én is teljesen máshogy viselkedem társaságban, talán ezért is van csak kevés barátom, és közülük is csak kevesen tudják milyen vagyok valójában. Kicsit olyan mintha egy kalitkába lennék zárva, aminek a kulcsa a zsebemben van, de valamiért direkt ráhúztam a cipzárt hogy ne tudjam kivenni :/.
A kérdező hozzászólása: nekem sem sikerül... Mostanában azt érzem, hogy már nem is érdekel, ilyen vagyok és kész, majd jön valaki, vagy valakik akiknek meg tudok nyílni, legalábbis remélem. De ami nem megy, nem kell erõltetni. A vicc az egészben az, hogy teljesen más vagyok mint egy társaságban, pont az ellentéte...
Én is ilyen vagyok, rengeteg dologról szeretek beszélgetni és imádok vitatkozni, de sajnos csak kevés embernek tudok igazán megnyílni, próbáltam már megváltozni, de sehogysem sikerül, hát ez van sajnos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon biztató dolgokat írtatok, köszönöm! Bárcsak ilyen embereket ismernék:) b Az a mondás nagyon tetszett, tudod, hogy az átlag ember a dolgairól beszél..stb. Milyen igaz:D Szerintem az lehet a baj, hogy "rossz" embereket ismerek. Bár szerintem a fiatalok többsége ilyen, csak itt a gyakorin vannak normálisabb emberek:) De komolyan.
Egyáltalán nem veled van a baj:) Sõt szerintem, egy igazán különleges, boldog élet elõtt álló fiatal lány vagy, akinek még írtó sok mindent ki kell próbálnia, és megvalósítani, vágyait, amit igazán akar:) márpedig ha akarod, és hiszel benne, bármit meg tudsz valósítani, amit akarsz:) nem tudom, hallottál e a vonzás törvényérõl, de mûködik, valós létezõ dolog, amit ugyanakkor meg nem tudok magyarázni, de szerintem senki sem:) éld e szerint az életed:) és a világ megnyílik elõtted. Igenis különleges ember vagy... az ne ma te hibád, ha nem tudsz hozzászólni egy egy pletykához... csak pletykák, amik nem veled történtek... de ha sokat tudsz a világunk mûködésérõl, megérted a dolgokat, az nagyszerû. társaságban én is nehezebben oldódom fel, de akkor.... csak magamat, adom, történnek a dolgok, és kész is a "pletyka" x) a legfontosabb, ÉREZD JÓL MAGAD.
ÉN is nehezen oldódom fel:) de a humorommal, vicces egyéniségemmel, (viselkedéssel) kompenzálom, de elég sokat tudok, és még többet megakarok tudni a világról, vágyom a tudásra, talán azért feszengsz, érzed kellemetlenül magad, mert inkább a fõ téma, a pletykák, ilyen olyan nõt szedett fel a gyerek, itt ott volt, ezt csinálta, utána ezzel kavart stb ekkor akkor rúgott be... tehát van is egy mondás. Az átlag ember a dolgairól beszél, A Sikeres ember a vágyairól, A magányos, másokról... valahogy így van.... add önmagad, legbelül tudod, mi az ami jó érzésekkel töltene el, tudod valójában milyen vagy, csak "nem mered" kimutatni, valódi önmagad érzelmeit, vagyis valódi önmagadat adni, (ahogy én sem) annyi mindent szeretnék megvalósítani...:) Nem rég, találtam egy oldalt, amit eddig írt rólam, tökéletesen megegyezet, önmagammal, és az érzéseimmel. Szammisztika.hu Vannak személyreszóló önismereti "tananyagok" 90 oldalas kb, én még nem rendeltem, de amit emailben küldött, rólam, az eddig teljes mértékben önmagamat írta le... meg is Döbbentem, ilyenekben nem hiszek, de ez tényleg tudta, milyen is vagyok, és miként kéne kibontakoznom, hogy önmagam tudjam adni én például, gondoskodó, ugyanakkor intuitív ember vagyok, akit az intuíciója "irányít" melegszívû barátságos vagyok:) ) de mai világban, e za fiatalok körében, elég nyálas lehet, persze férfias vagyok, de tényleg szeretem az embereket... 20/F
Szerintem veled van a baj. Nem tudom miért írja mindenki azt, hogy nem. Ha valaki a társaságban feszeng, nem tud feloldódni, az nagy valószínûséggel félénk, önbizalomhiányos. Én is ilyen vagyok társaságban, én sem tudok feloldódni, és nem tartom magam emiatt különlegesnek. Inkább hátrányként fogom fel. Bár lehet rajta javítani. Mondjuk ez az ember személyiségében is benne lehet. Jobban szeretsz beszélni egyszerre egy emberrel stb. Ha rád ezek mégsem igazak, amiket leírtam, akkor meg egyszerûen csak rossz társaságban vagy. Fel a fejjel, ha akarod meg tudod csinálni.

Van egy lány aki 13 éves tölem 4 évvel fiatalabb és nem tudok összejönni vele. Makacs is, már mindent probáltam de sikertelenül. De van esélyem nála azt tudom. De már nem tudom mit csináljak :/ ötletek?

Legjobb válasz: ………………….._,,-~R 17;’’¯¯¯’~-,, ………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,………………& #8230;………….._,,,---,,_ ……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---~~’’’’’’ ~--,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; | …………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘ ………………….,’-& #8216; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘ ………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’ ………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, ……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, …………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;| …………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, …….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’¯’&# 8217;’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-, ……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’ ………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘, ……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, …..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, ….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’ …,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’ ;~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,- …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯ …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’………………& #8230;’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………… ……’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………&# 8230;……,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………… 230;…..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’ ……..| ; ; ; ; ; ;,’…………………&# 8230;….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ……..’,_ , ; , ;,’…………………&# 8230;….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’,,’,¯,’,’ ’|…………………R 30;….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,, ………….¯…’’R 30;…………………….. ’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ……………………R 30;……………………&# 8217;’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,, ……………………R 30;……………………&# 8230;..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-, ……………………R 30;……………………&# 8230;…..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--. ……………………R 30;……………………&# 8230;……’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, | ……………………R 30;……………………&# 8230;………’’~-‘’_ , , ,,’,_/-

………………….._, , -~’’’¯¯¯’~-, , ……………….., -‘’ ; ; ;_, , ---, , _ ; ;’’-, …………………………….._, , , ---, , _ ………………., ’ ; ; ;, -‘ , , , , , ‘-, ; ;’-, , , , ---~~’’’’’’~--, , , _….., , -~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;, ’ , , , _, , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-, , _ , , -~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , , ’ ; | …………………’, ; ;, ’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , , -‘ ;, -‘ …………………., ’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;, , -‘ ……………….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, ’ ………………, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, …………….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, ……………., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, _: : _, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , _ : :, -‘ ; ; ; ;| ………….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , , -~’’ , , , , , , , -~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ , , , , , , , ( : : : : , , , , ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ………., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , , ’~---~’’ , , , , , , ’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, ……., -‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-, , , , --~~’’’¯’’’~-, , _ , , _, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, …., -‘’-~’’, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . , ’; , ’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; , _ ; ‘-, ………., ’ ; ;, -, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . ., ’ ;, ’ ; ; ; ;, ; ; ;, ’-, ; ;, ’ ‘’~--‘’’ ………, ’-~’ , -‘-~’’ ‘, , -‘ ‘, , , - ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-, , , -‘’ ; , ’ ; ; ; ; ‘, ;, -‘’ ; ‘, , -‘, ………., -‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-, , _ ; ; ; _, -‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, …….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……, -‘ ; ; ; ; ; ; ; , , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, ….., ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-, _ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, …., ’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…….’’’, -~’ ; ; ; ; ; , ’ …, ’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-, , , , , --~~’’’’’’~-, , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’….., -~’’ ; ; ; ; ; ; , - …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…, -‘ ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ’….’, ; ; ; ; _, , -‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ’…….’’~~’’¯ …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_, , -‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ………’’~-, , _ ; ; ; ; _, , , -~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, , -‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-, , ___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….., ’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………., ’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; , , -‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, -‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | …….., ’ ; ; ; ; ; ; ;, , -‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;, ’…………………………, ’ ; ; ; ; ; ; ; ;, ’ ……..| ; ; ; ; ; ; , ’……………………….., -‘ ; ; ; ; ; ; ; , ’’ ……..| ; ; ; ; ; ;, ’………………………., -‘ ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ……..’, _ , ; , ;, ’………………………., ’ ; ; ; ; ; ; ; , -‘ ………’, , ’, ¯, ’, ’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--, , ………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~, , ……………………………………………’’-, , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-, , ………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; , , _ ; ;’-, ’’-, …………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-, __, --. ……………………………………………………’-, ; ; ;, , -~’’’ , , |, | ………………………………………………………’’~-‘’_ , , , , ’, _/-
én 16 vagyok de eszembe nem jutna hogy 1 13 éves kislányt próbáljak becserkészni...-.-"
PED.OFIL VAGY BAZ.MEG!!! 13 éves az még olyan kisgyerek mint egy 10 éves!!!
Azt hiszem tudom ki vagy... (: Ha az vagy, akire gondolok, akkor azt is tudom, hogy a leányzónak van barátja. De bárki is vagy, és bárhogyan is állnak a dolgok; FELEJTSD EL, de amilyen gyorsan csak lehet!Soha nem fog összejönni!Ne is erõltesd.Nem érdemes.Inkább keress egy korodbeli lányt. Amúgy gratulálok, hogy 17 éves létedre ennyi intelligencia szorult beléd!Legalább írni megtanultál volna, édes fiam... -.-"
Hülye idióta. Gondolj majd erre, ha bevarrnak kiskorú megrontása miatt.
Szerintem hagyd békén.Lehet, hogy tényleg tetszel neki, de szerintem azért koptat le, mert õ is érzi, hogy még fiatal ehhez a dologhoz.
De komolyan mit akarsz tõle? 13 éves.... Még ha 14 lenne még az oké lenne.
egy 17 éves pasi komolyan egy 13 éves kiscsajt akar dugni?
13 éves lány??? még gyerek! Mit akarsz te tõle???
igen ez Pedómaciiii :P Problem? :D
Ezért börtönt ülsz fiam!
Ez a pedofil maci lenne? xD
Az a gond hogy egy 17 éves srác ilyen korban már a szexre is gondolna egy idõ után de nem hiszem hogy egy kislány ezt akarja.Meg ha nagyon vigyázol is rá és ilyenre nem gondolsz akkor se mûködne mert a húgod lehetne. szóval nem kéne ezt folytatni. de ki tudja lehet hogy mûködne és nem lesz baj de szerintem ne erõltesd. bocsi

Nem megy a lovam. Mit tegyek? Van egy 11 éves Magyar félvér kancám. Nem tudok kimenni vele terepre mert mindig csak haza menne.

Akármit csinálok nem megy csak oldalazik és hátrál..hiába csinálok vele kisebb köröket vagy kígyóvonalat.....nem megy...Úgy tudok vele kimenni terepre ha nem ülök rajta és vezetem..úgy is néha nehezen akar jönni...viszont hazafele olyan gyorsan megy ahogy csak tud...mit tegyek?tanácstalan vagyok...

Legjobb válasz: Kérj meg egy jó lovast, hogy lovagoljon ki a lovaddal terepre. Hadd értse meg a ló, hogy nem kívánságmûsor van. Utána próbálkozz te is, de vigyázz, ha nem leszel határozott, akkor kezdhetitek elölrõl az egészet. Az már csak a magánvéleményem, hogy ha ennyire gyenge lovas vagy, inkább még tanulnod kellene egy kicsit, nem egyedül terepre menni, mert elõbb-utóbb baj lesz belõle. Mindent meg lehet tanulni, neked is sikerülni fog, de szerintem keress egy jó edzõt, aki az alapvetõ hiányosságokat orvosolni tudja. Nem csak nálad, a lónál is, hiszen nagy baj van, ha a ló az alapvetõ segítségekre sem reagál.

Kérj meg egy jó lovast, hogy lovagoljon ki a lovaddal terepre. Hadd értse meg a ló, hogy nem kívánságmûsor van. Utána próbálkozz te is, de vigyázz, ha nem leszel határozott, akkor kezdhetitek elölrõl az egészet. Az már csak a magánvéleményem, hogy ha ennyire gyenge lovas vagy, inkább még tanulnod kellene egy kicsit, nem egyedül terepre menni, mert elõbb-utóbb baj lesz belõle. Mindent meg lehet tanulni, neked is sikerülni fog, de szerintem keress egy jó edzõt, aki az alapvetõ hiányosságokat orvosolni tudja. Nem csak nálad, a lónál is, hiszen nagy baj van, ha a ló az alapvetõ segítségekre sem reagál.
Te vagy a fõnök, nem a ló! Pálcával sózz oda neki, tudja meg hol a helye. Ha van rá lehetõséged akkor menj más lovasokkal, a többi ló majd húzza és menni fog utánuk.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy ahonnan vettük volt egy társa és nagyon ragaszkodott hozzá.. Amúgy meg...egyik barátnõm díjugrató (természetesen jobb lovas)õ felült rá ment vele...és utána nem akart menni..az elött gyönyörûen ment vágta is meg minden...de miután felült rá a barátnõm azóta nem..és mondták hogy határozottabbnak kell lennem...és igen sokkal határozottabb vagyok mert bennem van az hogy akarom hogy menjen a ló!Én gyerekeket is lovagoltatok rajta.Nagyon szelíd de az a helyzet hogy lusta..lefektetni letudom, oldalazik, lábát emeli..be van tanítva.De valamiért nem akar menni terepen...csak hazafele..
Ha van a ménesben olyan paci akivel haverok, próbáljatok meg együtt járni velük terepezni, és nem kell õt sajnálni ilyenkor, nem õ az úr..:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!