Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van a (9903 db)

2 főre Budapest-London repülővel oda-vissza adókkal, illetékekkel együtt mennyibe kerülne? Hallottam 10. 000ft-os repjegyről is, nem tudom van-e valóságalapja. Illetve egy hétre mennyi a minimum költőpénz amit ajánlotok? Mennyire drága London?

Legjobb válasz: "Hallottam 10. 000ft-os repjegyrõl is, nem tudom van-e valóságalapja." Van valóságalapja. Mi ketten, oda-vissza fizettünk kb. 10 ezret, szóval 2500Ft körül volt per fõ per irány. De ha valaha is nézegetted már repjegy árakat akkor tudod, hogy simán megesik, hogy egyik napra 2000Ft az ár, másik dátumra meg 40.000 forint. Ez nem BKV hogy minden jegy egységes áron legyen.

"Hallottam 10. 000ft-os repjegyrõl is, nem tudom van-e valóságalapja." Van valóságalapja. Mi ketten, oda-vissza fizettünk kb. 10 ezret, szóval 2500Ft körül volt per fõ per irány. De ha valaha is nézegetted már repjegy árakat akkor tudod, hogy simán megesik, hogy egyik napra 2000Ft az ár, másik dátumra meg 40.000 forint. Ez nem BKV hogy minden jegy egységes áron legyen.
Jelenleg 6090Ft-ért látok per fõ per irány Budapest-London között november-december idõszakra. Nem minden dátum de van egy-egy dátum amikor ilyen olcsó.
Európa legdrágább városa.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!
Szeritem neked régebbi, az nem visz mindent.
A kérdező hozzászólása: Övé 2 éves enyém fél....
Öcsémnek volt egy Vodás S5230-a és az se vitt semmit. Aztán keresgéltem egy kicsit és egy megoldást találtam rá, mégpedig a gyári szoftver felrakását. Az megvolt és után már lehetett telepíteni rá.
A kérdező hozzászólása: És azt a gyári szoftvert hogyan lehet rárakni? Fontos lenne. Köszönöm elõre is:)
A kérdező hozzászólása: Ez sok nekem... Nem tudok regizni ... azt irja ki hogy Not found 300 ... >.< HELP!
A kérdező hozzászólása: Sikerült egy darabig, majd megakadtam, hogy az a MultiLoader nem írja ki, hogy ready - S5230 ... innen nem tudom tovább... és a downloadsra se tudok rákattintani.. pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírta... :/ Mi lehet a baj??
Azért ezzel vigyázni kell! Garancia vesztéssel jár. Inkább menj be a szolgáltatódhoz.
ez nem jár garancia vesztéssel.én három napja csináltam meg ennek az oldalnak az alapjáén és sikerült.


Kutyakozmetikus felszereléseket szeretnék venni csak nem tudom melyik a jó minőség és nem csak neve van és honnan tudom beszerezni?

Legjobb válasz: Akkor írd le hogy pontosan milyen eszközökre, felszerelésekre gondolsz, és akkor tudok neked ajánlani típusokat.

Akkor írd le hogy pontosan milyen eszközökre, felszerelésekre gondolsz, és akkor tudok neked ajánlani típusokat.
Zanni
Én nem használok wahl fejet, arról nem tudok nyilatkozni, csak a fém gépfej magasító szettjét, az viszont nagyon jó. Andis gépfejeket használok, én ajánlom, mert soha semmi gondom nem volt vele, ellenben a moser-rel már volt. :-S
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nyírógépfejeket nézek!Összeírtuk a gyakorlati oktatóval.Andis fejek 12ezerrel drágább lenne mint a whal a moser pedig egyforma az andis fejek árával.Érdemes spórolni a whal-al vagy ugyanolyan jó mint az andis?
Szerintem jó még az oster, andis is, ollókból pedig majd neked kell kitapasztalnod, melyik "esik kézre", ebben mindenki más.
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök mert látom ennek a márkának mindene van és nem az eget verõ árak vannak nekem mint kezdõnek:) De még várom ha van valakinek jó tapasztalata egy vagy több márkával kapcsolatban azt elfogadom.Köszönöm!
Szerintem jó a Wahl, amit tuti ne vegyél, az az XS nevezetû nyírógépfej, mert semmire sem jó...
A kérdező hozzászólása: Wahl az jó?Mert látom ebbõl van nyírógéptõl kezdve fésûkig minden.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a segítséget!! Kefe nagy: 1.450.- Kefe kicsi: 990.- Gumi kefe: 680.- Fésû: 1.300.- Fönözõ: 1.300.- Karomvágó: 1.350.- Fültépõ: 1.980.- Trimmelõ: 2.980.- Olló: ezeket írták le, hogy ilyen áron tudják beszerezni elméletileg õk ezekkel dolgoznak amit küldenének
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Ismerem a boltokat csak egy dologtól tartok, hogy mivel õk kereskedõk ezért gondolom a drágábbikat fogják ajánlani közben meg lehet, hogy van olcsóbb de ugyanolyan minõség:) Ha van olyan gyártó amire azt mondjátok nagyon jó azt megköszönném és megkönnyítené a válogatást is:)
http://www.szemesbolt.hu Az üzletben lévõ eladó nagyon sokat tud segíteni, jól ismeri az összes nyírógépet, felszerelést, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Én is néztem a magasítót!Érdemes megvenni?Helyetesíti a fejeket?
Mióta vagytok eggyütt?
Érdemes lenne szakember segítségét kérni, mert így nem tudsz maximálisan boldog lenni egy kapcsolatban és az a partnerednek sem jó. Lehet valahol mélyen gyökerezik a probléma, melynek feltárását rá kellene bízni egy szexuál pszichológusra. Esetleg nem volt valami gyerekkorodban, hogy megláttál valakiket intim helyzetben? És mivel nem tudtad mi történik, ez lehetett rossz hatással Rád? Számos ok lehet, érdemes lenne kideríteni hogy ne maradjon ki ez a csoda az életedbõl.
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja. de nagyon szeretem. de senkivel se tudtam eddig még élvezni. és annyira rossz mert nem is szeretem nagyon a szexet de nem akarom meg bántani õt se.
Szerintem nem azért kellene lefeküdnöd vele, hogy "ne bántsd meg". Érezned kellene, hogy irdatlanul kívánod, majd belepusztulsz, csakhogy hozzád érjen, belédhatoljon.. A szex nem egy szükséges rossz, hogy megtesszük azért, mert a másik elvárja.. 22/N
Én is pont ott akadtam el. :/
beállitások jármû irányitása spexc jobbra balra fel stb ittállitsd be én ált a nyilakra szoktam táckor:D átlósan dönteni meg úgy kell hogy pl bal átló specbal+spec fel
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
Nm

Tisztelt doktor úr! Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok lefeküdni a párommal, mert nagyon feszült vagyok, és szorongok, nem tudok ellazulni. Tud ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok lefeküdni a párommal, mert nagyon feszült vagyok, és szorongok, nem tudok ellazulni. Tud ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Samsung galaxy ace telóm van és nem tudom regosztrálni a google playbe így alkalmazásokat sem tudok letölteni. Az internetem nagyon gyors az nem lehet gond vele. Öteletek?

Ha számítógépen lépek bele a google playbe akkor ott kiírja az eddigi androidos telóimat, amik regisztrálva vannak, de az ace-t nem tudom sehogy, valakinek Ötlet?

Van egy számítógép figyelő program aminek pingvin a logója, de nem tudom mi a neve! Valaki nm tudja?

Figyeli a hőmérsékletet, a hardvert, mindent... Aki tudja a nevét írja már le!! KÖSZI!!!

Legjobb válasz: ilyenröl nem tudok. pingvin logót én linuxhoz tudok de az op. rendszer. de ezt az everes is tudja. googlézz rá gyorsan megvan a basic

ilyenröl nem tudok. pingvin logót én linuxhoz tudok de az op. rendszer. de ezt az everes is tudja. googlézz rá gyorsan megvan a basic


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!