Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van Baba is lehet (19 db)

Nem tudom mi van? Baba is lehet még, nagyon szeretnénk:D

Pont egy hete kellett volna megjönnie, de nem jött, nagyon fáradt voltam, egész nap aludtam, majd két naponta volt egy kis barnás vérzésem, viszont ma reggel megjött, még soha eddig nem késett!!Mellfeszülésem pedig érdekes mód nem olyan volt mint mensi el?tt. A h?met mértem az elmúlt hétf?n kedden, és 36,9 volt. Mi lehet?? Lehetek még babás??

Legjobb válasz: tesztelj,az a legbiztossabb!a hõben ne bizz!

tesztelj, az a legbiztossabb!a hõben ne bizz!
hozzáteszem:várd meg még ezt a fura vérzésed amíg elmúlik!az elsõ terhességemnél nekem is volt barnás kevesebb mennyiségû vérzésem.rá egy hónapra csináltam egy tesztet és baba volt!
Szia!Én is igy voltam, terhességi tüneteim voltak, 10 napot késett, de megjött, teszteltem is de mindig negativ lett, te is tesztelj és ha -, akkor nem vagy terhes, majd legközelebb:-)nekem is a köv hónapban összejött.Sok sikert!18 hetes kismama
Nyomás a patikába egy tesztért! :) :) :) Szerintem gyorsan tesztelj! Valami olyat vegyél ami nemcsak az elsõ vizeletbõl mutatja ki! szorítok nagyon, hogy baba legyen a dologban! Majd azért írj, hogy mi lett! :)

NOKIA N8 mobilom van, ma lemerult az akksija, meleg is volt a telo, kikapcsolt es azota nem tudom bekapcsolni, nem reagal a toltesre sem! Mi lehet a baja? Meghalt volna a telom?

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

Anyukámnak terhesség közben is megjött, velem is lehet így? Honnan tudhatom meg, ha terhes vagyok, hogy hányadik hónapban vagyok, ha nem lehet tudni, mikor fogant a baba? (tudom, hogy nőgyógyász meg tudja mondani, de van valamilyen más módszer? )

Legjobb válasz: Igen,elõfordulhat akár veled is nekem pl:4hónapig rendes menszeszem volt mikor elõsször elmaradt nõgyógyászhoz mentem és rá 1hétre megmozdult a baba.Az elsõ magzatmozgás a fél idõ,abból is kitudod számolni a szülés várható idejét.De igazán pontos választ csak orvos tud neked mondani pl,usg-vel,vagy esetleg tesztet is csinálhatsz ami 99%-ban pontos választ ad.De vannak a reggeli hányingerek,szagokra vagy ételre lehetsz érzékeny,vagy olyan jelek ami azelõtt nem fordult elõ veled.

Igen, elõfordulhat akár veled is nekem pl:4hónapig rendes menszeszem volt mikor elõsször elmaradt nõgyógyászhoz mentem és rá 1hétre megmozdult a baba.Az elsõ magzatmozgás a fél idõ, abból is kitudod számolni a szülés várható idejét.De igazán pontos választ csak orvos tud neked mondani pl, usg-vel, vagy esetleg tesztet is csinálhatsz ami 99%-ban pontos választ ad.De vannak a reggeli hányingerek, szagokra vagy ételre lehetsz érzékeny, vagy olyan jelek ami azelõtt nem fordult elõ veled.
A kérdésedre szerintem csak uh alapján lehet választ adni, ha teljesen bizonytalan a fogantatás ideje, esetleg kísérõ tüneteid sincsenek és menstruálsz rendszeresen. Esetleg a mensi idõtartama és mennyisége változhat... Érdekes ez az elsõ magzatmozgás=félidõ hipotézis. Kíváncsi vagyok kinél hogy jött be, nekem a 19. héten volt világosan érezhetõ a babóca, aki a 36. héten született meg...

BAd videó card drive problémám van nem értem mi a baja a driverel van gond nem tudom hogy lehet csak más gondom is van ám a minecraftom ba még pedig hogy nem indícsa el egyáltalán hogy lehet meg csinálni?

Legjobb válasz: driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.

driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.

Bizonyos időközönként leáll a gépem és van olyan program is, amelynél mindig. Ilyenkor egy ideig nem is lehet visszakapcsolni és nem tudom mi lehet a baja. Ha pedig visszakapcsolom nem ír ki semmit. Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Túlmelegszik, vagy rossz az áramellátás. Egy alapos portalanítás megoldhatja a túlmelegedést, de ha a táppal van gond azt bízd hozzáértõre. Jah és a portalanításhoz nehogy porszívót használj!!!

Túlmelegszik, vagy rossz az áramellátás. Egy alapos portalanítás megoldhatja a túlmelegedést, de ha a táppal van gond azt bízd hozzáértõre. Jah és a portalanításhoz nehogy porszívót használj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, de egy laptopról van szó és még hûtõt itt vettünk alá. Lehet, hogy a belsõ hûtésével van baj?

Kislanyom 19 honapos, par napja nagyon elkezdett hisztizni. A boltban, az oviban, itthon. Sokszor nem is tudom mi baja van. Tudnatok tanacsokat adni hogy lehet ezt kezelni? Sokszor ugy erzem mar nem birok vele.

Ma 2 orat uvoltott mert nekialltam fozni.Eszrevettem h azt akarja h allandoan vele legyek,es jatszak.Dehat sajnos egyedul vagyok vele,es a teendoket is el kell latnom.Ilyenkor dobalozik,es ordit.

Legjobb válasz: Fiam is mostanában kezdte el ezt a fajta hisztit. Õ 17 hónapos lesz. Szerintem szep. szorongás. Állandóan kézben akar lenni, ha egy mp-re leteszem már ordít, de szinte fulladásig. Igaz neki most jön 2 örlõ meg 1 szemfoga is, gondolom az is közrejátszik, de ez más, nem a tipikus fogzásos-bújós hiszti. Ja, és csak együtt alszunk mostanában. Kezelni nem tudom, csak annyi, hogy félbehagyom amit csinálok, és csak õ van, vele foglalkozom. Legfeljebb nincs kiporszívózva, vagy elmosogatva, de neki most rám van szüksége, így a házimunka várhat. Ami halaszthatatlan (pl. fõzés) megcsinálom míg alszik.

Fiam is mostanában kezdte el ezt a fajta hisztit. Õ 17 hónapos lesz. Szerintem szep. szorongás. Állandóan kézben akar lenni, ha egy mp-re leteszem már ordít, de szinte fulladásig. Igaz neki most jön 2 örlõ meg 1 szemfoga is, gondolom az is közrejátszik, de ez más, nem a tipikus fogzásos-bújós hiszti. Ja, és csak együtt alszunk mostanában. Kezelni nem tudom, csak annyi, hogy félbehagyom amit csinálok, és csak õ van, vele foglalkozom. Legfeljebb nincs kiporszívózva, vagy elmosogatva, de neki most rám van szüksége, így a házimunka várhat. Ami halaszthatatlan (pl. fõzés) megcsinálom míg alszik.
Fogsz kapni sok tanácsot hiszti ügyben, hogy ne hagyd magad, ne szokja meg, hogy hisztivel bármit elér, tégy úgy, mintha észre sem vennéd stb. Egyet gondolj végig. A fejlõdésnek ebben a szakaszában a hiszti normális reakció a gyerekeknél. Valamit szeretne, de nem teljesülhet, verbálisan még nem tudja kifejezni magát, marad az érzelmi reakció, vagyis sírás, kiabálás, stb. Ha hisztizik, elõször is gondolj arra, hogy ez egy normális dolog, aztán arra, hogy neki, még nálad is rosszabb, hisz nézz rá, milyen állapotban van. Néhány trükk: Nálunk a figyelemelterelés válik be legjobban. Én nem szoktam nekiállni, hogy megvárjam míg kitombolja magát, hanem már a hiszti kifejlõdése elõtt elterelem a figyelmét. Felkapom a boltban, mikor valami megvehetetlent szeretne, és miközben arrébbviszem , már lelkes hangnemben mutatók neki valami érdekeset. Fõzéskor pakolászhatja a mûanyagtálakat, sõt van olyan tésztás zacskó is, ami az övé, rakosgatja egyik tálból a másikba a tésztákat.
Nem vagy egyedül, kislányom 18 hós, ha valamit a fejébe vesz, és nem az történik amit szeretne, akkor üvöltés van, nem is kicsi. Ez kori sajátosság, eltart egy ideig... és még ezután jön a dackorszak! :) )) Baromi sok türelem kell, de néha nagyon nehéz... Ajánlom figyelmedbe, az eheti Nõk Lapját, a 38.oldalon van egy írás a A lány címmel, nagyon jól szórakoztam mikor olvastam, kicsit jót tette a lelkemnek, hogy nemcsak nálunk van állandó hiszti.
Elsõ vagyok, most a többi választ olvasva, kicsit pontosítanék a válaszomon. Szóval van az a hiszti, mikor el akar érni valamit, és õrjöng, toporzékol, mert nem adom oda neki a telefont, vagy nem pakolhat ki a kukából, stb., igen arra mi is az elterelést használjuk, de most nálunk az megy, hogy elém áll, kapaszkodik fel a combomon, közben mondja, hogy jössz, jössz, nem akar semmit, csak azt, hogy szeretgessem. Mit csináljak, adjak neki egy fakanalat, mikor ölelésre vágyik?! Kedves Kérdezõ! Nálatok hogy van, csak akaratoskodik, vagy "szeretethiánya" van?
A kérdező hozzászólása: Eloszor is koszonom a sok valaszt.A boltban nem akart semmit csak elkezdett orditani.Az a "baj"h ha kimegyunk mindig kekszet akar, ha nem kap ordit.Sajna anyosek szoktattak ra.En meg probalok nem sokat adni neki.Es ekkor jon a hiszti.Itthon, pl ma nekialltam fozni es rakezdett.Neki is vannak muanyag talkai, sot kislabosa, meg krumplit is rak bele, de ez a figyelemeltereles csak kb.5 percig tartott.Egyedul vagyok vele szinte egesz nap, igy megesik h nem tudok mindig vele lenni.Szerintem is-is a valasz.Most kezdi talan azt h ragaszkodik hozzam jobban.

Érdekelne, hogy (akinek persze van/volt ilyene) nem tudom hátrahúzni a bőrt a fitymámról. Kicsit hátra megy és ennyi. Teljesen nem. Fáj minden baja van és nekem is. Ha lelankad akkor meg mint ha 5 évesé nézne vissza rám! Ezzel lehet valamit kezdeni?

Ilyenkor mi van? Ez helyre jön vagy inkább doki?

Legjobb válasz: fürdés közben merev állapotban kell hátrahúzogatni rendszeresen,hogy lazuljon a bõr,idõ kell hozzá.De ha nem jön be,meg amúgy is,legjobb urologushoz menni(lehet egyedül fiatalkorúként is elmenni),ez fitymaszükület,ott kenõccsel,vagy fitymaplasztikával tudnak segíteni.De van vér és hús pénisz,amit annyit jelent,hogy van amelyik lankadtan igen kicsi és ha áll akkor nõ jelentõsebben és van amelyik lankadtan megfelelõ méretõ és ha áll csak pár cm-t nõ,ez normális.Keress egy jó orvost és kérdezd meg az összes kezelési lehetõségrõl mielõtt a kezelésérõl döntenél.

fürdés közben merev állapotban kell hátrahúzogatni rendszeresen, hogy lazuljon a bõr, idõ kell hozzá.De ha nem jön be, meg amúgy is, legjobb urologushoz menni(lehet egyedül fiatalkorúként is elmenni), ez fitymaszükület, ott kenõccsel, vagy fitymaplasztikával tudnak segíteni.De van vér és hús pénisz, amit annyit jelent, hogy van amelyik lankadtan igen kicsi és ha áll akkor nõ jelentõsebben és van amelyik lankadtan megfelelõ méretõ és ha áll csak pár cm-t nõ, ez normális.Keress egy jó orvost és kérdezd meg az összes kezelési lehetõségrõl mielõtt a kezelésérõl döntenél.
Az utolsó jól írja, próbálkozz civilizált módszerekkel, a teljes körülmetélésre egész biztosan nem lesz szükséged, megoldható nélküle is. Vigyázz, milyen dokihoz mész!
Utolsó: a teljes metélés tényleg gáz, de ezt biztosan lehet részlegesen is, vagy még kíméletesebben megoldani
nekem is ilyen van! Ha lelankad, olyan mint a szódáspatron.Miért ne lehetne kezdeni vele?Ha lankadt állapotba hátra tudod húzni, akkor tisztán tudod tartani, úgyhogy no problem! ui.:ha az érdekel hogy müködik e, hát nekem van egy 2éves kislányom.
menj orvoshoz házilag nem tudsz rajta segíteni.
Szerintem minél hamarabb doki!
A kérdező hozzászólása: És ha minden este csinálom akkor több mint valószínû, hogy ellazul? Próbálom már 2 napja és minimálisan látszik hogy nyúlik! Ez gondolom jó jel nem?
igen jó jel, és teljesen helyre is jöhet akár, erõltetni nem szabad, mindig addig húzni csak amíg engedi és mindig kicsit jobban és könnyebben tudod majd hátrahúzni, de idõ s rendszeresség kell hozzá és késõbb is ha ez bevállik akkor fürdéskor csinálhatod de csak pár húzást kell majd csinálni.(De ha repedezne, száradna vagy más változás lenne a makkodon akkor abba kell hagyni, ritkán de elõfordulhat, szóval erre figyelj)
A játékot nem kell újratelepíteni, próbáld meg felrakni a directx 9 et.
A kérdező hozzászólása: felraktem de ugysemegy
A kérdező hozzászólása: windows xp m van :D
Start menü-Futtatásba írd be: dxdiag ott le tudod ellenõrizni, hogy mi lehet a probléma.
A kérdező hozzászólása: ööööö azt már megprobáltam azt irta ki nincsen problémám de amugy köszi
A kérdező hozzászólása: mostmár jo csak a gépem lefagy :S

Ha egy ps3mon van cfw vagy nem tudom mit kell rarakni hogy a letoltottek is mukodjenek, akkor tudok multizni is rajta es valami baja lehet tole?

ja es cd re kell letolteni a jetekot vagy egy pendrivre vagy csak a ps3mon felmegyek a netre es letoltom? (helyesirasert elnezest telefonon vagyok)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!