Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van Baba is (72 db)

Ma meghalt a hullámosom párja (tojó), nem tudom mi baja lehetett, 2 napja még vidám volt, és semmi baja sem volt. Vegyek neki egy új társat? És az hasonlítson a régire? És mennyit várjak, hogyha hátha neki is baja van?

Legjobb válasz: Várj két hetet, az alatt minden kijön ha lappang valami. Aztán vehetsz neki társat, nem kell, hogy ugyanolyan színû legyen, mint az elõzõ.

Várj két hetet, az alatt minden kijön ha lappang valami. Aztán vehetsz neki társat, nem kell, hogy ugyanolyan színû legyen, mint az elõzõ.
Én is javaslom, hogy várj legalább 2-3 hete, és alaposan moss ki mindent, a kalitkát az etetõ és itató edényeket, mindent, amit lehet. Valami fertõtlenítõ hatású szerrel, de alaposan öblítsd is ki langyos vízzel. Utána vehetsz neki új társat (elvileg azt sem árt külön tartani egy hétig, mert ha esetleg beteg akkor szerencsétlen helyzetben mindketten elpusztulhatnak). Nem kell, hogy hasonlítson a régire, szerintem úgysem lehetne így becsapni.
A kérdező hozzászólása: és nem lesz nagyon magányos a 2 hét alatt? mindig ott vagyok, sokat beszélgetek vele, de nem válaszol vagy csak néha, és nagyon szomorú arcot "vág" :(
Szerintem nem, de eldöntheted, hogy magányos madarat akarsz, vagy halottakat. Nem viccbõl kell kivárni azt az idõt. Esetleg játssz le neki madárcsicsergést vagy a társai hangját (talán ez jobb, mintha bekapcsolnád neki a rádiót). Szerintem Youtube-n is találsz.

A pro evolution soccer 2014 nem indul el nektek is van vele gondotok? Hiányzik egy file azt írja ki nem tudom ma baja.

Legjobb válasz: Én most szedtem le és el indul be jön egy nagy sötétség és nem csinál semmit nm tölt tovább ...

Én most szedtem le és el indul be jön egy nagy sötétség és nem csinál semmit nm tölt tovább ...
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna segíteni
Tiltsd le a web védelmet.
A kérdező hozzászólása: Azt már csináltam és le tiltottam a tûzfalat is de ojankor újra kell indítani a gépem??? mert én csak letiltottam és utánna vártam hogy legyen net.

Nem tudom mi van? Baba is lehet még, nagyon szeretnénk:D

Pont egy hete kellett volna megjönnie, de nem jött, nagyon fáradt voltam, egész nap aludtam, majd két naponta volt egy kis barnás vérzésem, viszont ma reggel megjött, még soha eddig nem késett!!Mellfeszülésem pedig érdekes mód nem olyan volt mint mensi el?tt. A h?met mértem az elmúlt hétf?n kedden, és 36,9 volt. Mi lehet?? Lehetek még babás??

Legjobb válasz: tesztelj,az a legbiztossabb!a hõben ne bizz!

tesztelj, az a legbiztossabb!a hõben ne bizz!
hozzáteszem:várd meg még ezt a fura vérzésed amíg elmúlik!az elsõ terhességemnél nekem is volt barnás kevesebb mennyiségû vérzésem.rá egy hónapra csináltam egy tesztet és baba volt!
Szia!Én is igy voltam, terhességi tüneteim voltak, 10 napot késett, de megjött, teszteltem is de mindig negativ lett, te is tesztelj és ha -, akkor nem vagy terhes, majd legközelebb:-)nekem is a köv hónapban összejött.Sok sikert!18 hetes kismama
Nyomás a patikába egy tesztért! :) :) :) Szerintem gyorsan tesztelj! Valami olyat vegyél ami nemcsak az elsõ vizeletbõl mutatja ki! szorítok nagyon, hogy baba legyen a dologban! Majd azért írj, hogy mi lett! :)

NOKIA N8 mobilom van, ma lemerult az akksija, meleg is volt a telo, kikapcsolt es azota nem tudom bekapcsolni, nem reagal a toltesre sem! Mi lehet a baja? Meghalt volna a telom?

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D
Telepítsd újra a rendszered, valószínûleg megérett rá...
A kérdező hozzászólása: Ötletnek jó, mert XP, csak az Idõsek Klubjában van.Egyébként szerintem a telepítéshez is be kellene valahogy lépnem a rendszerbe. Szóval új ötlet kellene?
Rendszer újratelepítéshez belépni a rendszerbe?
A kérdező hozzászólása: Ilyen kezdõ vagyok, nem értek hozzá.Semmim sincs amivel újra telepíthetnék, rendszergazda meg XP-vel nem foglalkozik. Ez van, így kellene megoldás ha van?
Ismerõsök közt csak akad valaki, aki rakott már fel oprendszert a gépére!
Erre más megoldás nem igen lesz..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nincs ilyen ismerõsöm...

BAd videó card drive problémám van nem értem mi a baja a driverel van gond nem tudom hogy lehet csak más gondom is van ám a minecraftom ba még pedig hogy nem indícsa el egyáltalán hogy lehet meg csinálni?

Legjobb válasz: driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.

driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.
A bank nem, csak a végrehajtó...
a kocsit lefoglalják és viszik potom penzért eladjak.A foglalást nem a bank végzi hanem megbízott végrehajtó, hogy ne a bankra haragudjanak az emberek. Ha a eladási ár nem fedezi a hitelt, akkor jön a fizuból letiltás, ha nem lehetséges az akkor foglalnak nagy értékû tv-t pl . ha nincs luxuscikked a házban akkor jöhet a házra terhelés, behajtási díjjal, kamatokkal együtt ketyegve.
Abszolút nem ez a végrehajtás menete, amit az elõttem szóló leírt. Az pedig igazán nevetséges, hogy ne a bankra haragudjanak :) Ha a tartozás végrehajtásra kerül, akkor a végrehajtó elsõsorban a nyilvántartott javakat és a jövedelmet fogja tiltani. Tehát gépjármû-nyilvántartást néz át, ingatlannyilvántartást vesz szemügyre, munkahelyet kutat fel, cégadatbázist túr. Ha itt talál valamit, azt azonnal végrehajtás alá vonja. Tehát esélyes, hogy az ingatlan a végrehajtási eljárásban elég korán kap végrehajtási jogot, az más kérdés, hogy kis összegû tartozásnál ha van tiltható jövedelem, akkor nem igazán fogják ezt a jogot érvényesíteni.

Megvettem az újhold dvd duplalezemezes kiadását. és a bővitett jeleneteknél van egy rész amikor egy szónál nem akadozik hanem lemegy a hang vagy nem tudom. Nem is áll meg meg semmi csak akad egyet. Szerintetek van baja a dvd-m nek?

köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Minden DVDtok hátulján ott van, hogy 'dupla rétegû lemez, a rétegek közötti váltás rövid szünetet eredményezhet'. Szerintem ez van. (Sajnos a Szex és NY 1.évadánál is ez volt, hogy megakadt) Nem a DVD-nek van baja, hanem gyárilag ilyen. Sok DVDnél nincs akadás, de néhánynál elõfordul.

Minden DVDtok hátulján ott van, hogy 'dupla rétegû lemez, a rétegek közötti váltás rövid szünetet eredményezhet'. Szerintem ez van. (Sajnos a Szex és NY 1.évadánál is ez volt, hogy megakadt) Nem a DVD-nek van baja, hanem gyárilag ilyen. Sok DVDnél nincs akadás, de néhánynál elõfordul.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

A ciklusom 11. napján vagyok. Nem tudom mikor van pé, nem számolgatom, nem mérek hőt, semmi ilyesmi. Tegnap nem védekeztünk a párommal sikerülhet a baba? Volt már 26 és 34 napos ciklusom is.

Legjobb válasz: általában a 14-15-16.napokon van peteérés.de némely nõnél ez lehet hamarabb,illetve tarthat tovább is.tehát vannak kirívó esetek,de általában ezen a 3 napon van peteérés.lehet hogy te a kivételek közé tartozol.persze normál ciklusra gondoltam.mivel a tiéd mindig más így nem lehet tudni sikerült e a baba.azért remélem hogy összejött!

általában a 14-15-16.napokon van peteérés.de némely nõnél ez lehet hamarabb, illetve tarthat tovább is.tehát vannak kirívó esetek, de általában ezen a 3 napon van peteérés.lehet hogy te a kivételek közé tartozol.persze normál ciklusra gondoltam.mivel a tiéd mindig más így nem lehet tudni sikerült e a baba.azért remélem hogy összejött!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!