Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van Baba (384 db)

Nagyon kéne a segítség: A 8 éves Beagle kutyám ( nőstény ), nem tudjuk mi baja van ugyanis már most elkezd így hörögni. Szerintetek mi lehet a baja?

(ez ilyen fulladásos féle) Tavaly is ugyanez volt nyáron akkor langyos vízzel hűtöttük. Nem tudjuk mi baja lehet mert nincs is 40 se 30 fok, és még nincsen nyár. A gond + hogy az állatorvos sem tudja hogy mi a baja. A segítség nagyon kellene mert nem szeretném ha el kellene altatni. Abba belehalnék.

Legjobb válasz: Az nem állatorvos, amelyik megelégszik azzal, hogy nem tudja, mi a baja a kutyának. Keresni kell jó nevû, mások által is ajánlott orvost, klinikát, stb, ahol valóban kivizsgálják a kutyádat.

Az nem állatorvos, amelyik megelégszik azzal, hogy nem tudja, mi a baja a kutyának. Keresni kell jó nevû, mások által is ajánlott orvost, klinikát, stb, ahol valóban kivizsgálják a kutyádat.
talán asztma vagy allergia avgy megfázott
válassz másik orvost!
Mindenképp keressetek egy rendes állatorvost. Könnyen lehet, hogy csak egy allergia.
Nálatok nincsen most sok ilyen szálló fehér izé. A nyárfa magjai. olyan mint amit lefújsz a kutyatesjrõl. Ez egy olyan kutyánál mint a beagle ami sokat szaglászik gyakran okoz ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, apával megbeszéltem hogy vigyük be a kórházba.Remélem ott meg tudják mondani hogy mi a baj. Még egyszer köszi a válaszokat, sziasztok!
Na mi volt a kutyus baja? Ha még nem vittétek el javult az állapota? Nekem is beagle nõstényem van és 3 éves lesz június 24-én. Mindenestere jobbulást neki.:) ):*

Ma meghalt a hullámosom párja (tojó), nem tudom mi baja lehetett, 2 napja még vidám volt, és semmi baja sem volt. Vegyek neki egy új társat? És az hasonlítson a régire? És mennyit várjak, hogyha hátha neki is baja van?

Legjobb válasz: Várj két hetet, az alatt minden kijön ha lappang valami. Aztán vehetsz neki társat, nem kell, hogy ugyanolyan színû legyen, mint az elõzõ.

Várj két hetet, az alatt minden kijön ha lappang valami. Aztán vehetsz neki társat, nem kell, hogy ugyanolyan színû legyen, mint az elõzõ.
Én is javaslom, hogy várj legalább 2-3 hete, és alaposan moss ki mindent, a kalitkát az etetõ és itató edényeket, mindent, amit lehet. Valami fertõtlenítõ hatású szerrel, de alaposan öblítsd is ki langyos vízzel. Utána vehetsz neki új társat (elvileg azt sem árt külön tartani egy hétig, mert ha esetleg beteg akkor szerencsétlen helyzetben mindketten elpusztulhatnak). Nem kell, hogy hasonlítson a régire, szerintem úgysem lehetne így becsapni.
A kérdező hozzászólása: és nem lesz nagyon magányos a 2 hét alatt? mindig ott vagyok, sokat beszélgetek vele, de nem válaszol vagy csak néha, és nagyon szomorú arcot "vág" :(
Szerintem nem, de eldöntheted, hogy magányos madarat akarsz, vagy halottakat. Nem viccbõl kell kivárni azt az idõt. Esetleg játssz le neki madárcsicsergést vagy a társai hangját (talán ez jobb, mintha bekapcsolnád neki a rádiót). Szerintem Youtube-n is találsz.
telóval van a baj. sajnos ezzel szerelõhöz kell menni, már velem is megtörtént:(

Mit tudok tenni van egy MicroSD memoria kártyám és nem tudom mi baja? A teloba a zenéket lejátsza de a képeket nem meg a vidieókat se :S nem lehet rá semmit tenni és levenni sem :s jah és még meg formázni sem engedi :S

Legjobb válasz: hogyha van kartyaolvasod vagy esetleg valahogy ossze tudod kapcsolnio a szamitogepeddel,akkor ajanlom h tolts le vagy egy "hdd regenerator",vagy egy "hard disk sentinel" progit,es azzal kulonosebb szakertelem nelkul meg tudod oldani... :)

hogyha van kartyaolvasod vagy esetleg valahogy ossze tudod kapcsolnio a szamitogepeddel, akkor ajanlom h tolts le vagy egy "hdd regenerator", vagy egy "hard disk sentinel" progit, es azzal kulonosebb szakertelem nelkul meg tudod oldani... :)

Menstruáció elõtt 5 nappal terhes lehetek? Férjemmel az esedékes mentruációm elõtti 5. naptól nem védekeztünk. Jelenleg 5 napja késik a menszeszem, de nem tudom, hogy baba van e a dologban vagy valami probléma. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj egyet! :) aztán várj... és ha egy hét múlva sem és így tovább. Ok nélkül nem marad el egy mensi, fõleg, ha elõtte rendszeres volt. Ha baba lesz, elõbb-utóbb látszani fog.

Szerintem tesztelj egyet! :) aztán várj... és ha egy hét múlva sem és így tovább. Ok nélkül nem marad el egy mensi, fõleg, ha elõtte rendszeres volt. Ha baba lesz, elõbb-utóbb látszani fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Tegnap csináltam egy tesztet de az negatív lett. A hasam fáj.. ugyan azok a tünetek mint a menszeszkor.

18-20 éves kismamik, ti mikortòl kezdtek el babaruhâkat vâsárolni? Hányas kisruhât néztek? Van aki már vett vmit, de még nem tudja a baba nemét?

Legjobb válasz: fehér, halványsárga, bézs az mindkét nemhez jó, ahhoz vagy rózsaszín, vagy kék dolgokat kell venni. bár én nem szeretem, ha egy kislány csak rózsaszín, kisfiú meg csak kék ruhákba van öltöztetve,

fehér, halványsárga, bézs az mindkét nemhez jó, ahhoz vagy rózsaszín, vagy kék dolgokat kell venni. bár én nem szeretem, ha egy kislány csak rózsaszín, kisfiú meg csak kék ruhákba van öltöztetve,
Szia! 22 éves vagyok, és 26 hetes kismama. Igaz Én már tudom , hogy kisfiam lesz, de amig nem tudtam semleges színû dolgokat vettünk. Bézs, fehér ilyesmi. Már rengeteg ruhája van, cukibbnál cukibbak :) a legkisebb méretbõl nem vettünk sokat, 5-6 db.-ot, 62-es mérettõl vásároltunk ruhákat inkább. 26+1hkm
Szia! Remélem nem bánod, hogy írok, de én 23 éves vagyok, és már megszültem 2 hónapja. Én a 30. hét után kezdtem el bevásárolgatni, amikor már saccolták a súlyát. 12., 16. hét elõtt teljesen felesleges még bevásárolni! Majd a 25. hét után vásárolgass! Ne szaladj elõre, mert ha pl. 11. héten veszel egy 56-osat, és a végén pedig kiderül, hogy 62-esnél is nagyobb kell???
Szerintem viszont elírás lehet. Ezért is kérdeztem rá.
Amíg nem tudjuk biztosra a nemét, addig fehéret, barnát, zöldet fogok csak venni. Ha biztosra tudjuk majd a nemét, akkor veszek igazi lányos rózsaszínt/illetve fiús kék rucikat is dokihoz, vendégségbe. Egyébként itthonra tökéletesek az unisexek is. 56-osból betárazok párat, mivel még nem tudom, mekkora babára számíthatunk, de több lesz a 62-es. Mi még nem vettünk csak fehér kiskesztyût és zöld takarót. 18 hetes km
Évesre vagy hetesre gondolsz??
Vegyél fehéret az jó a fiúnak is és jó a lánynak is.
Fehéret vegyé, mer az uniszex.Amúgy 5.-6. hónapban a"nagy ultrahangon" megmondják milyen lesz a kölök.De ha nem, akkor az sem gáz, ha nem 15 éves korára elõre vásárolsz, csak 1-2 hónapra.Mindegy milyen színû a ruha.
Évesre gondol oda van írva!

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

Nem tudom, van-e baba vagy nincs, de az esély megvan rá. Azt akarom megtudni, hogy a fehérfolyás lehet a terhesség jele? Vagy ennek a kettőnek nincs köze egymáshoz?

Legjobb válasz: A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban

A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban
Lehet köze, de van, akinek pont a szárazság jelenti. Ez változó.
Én is ugyanabba a cipõbe járok, bõvebb a folyásom, 30.-ra nem várom. Szorítok neked is és mindenkinek aki babát szeretne.
Néhány helyen azt olvastam, IGEN lehet jele. Sokan pedig a szárazságot tulajdonítják tünetnek, talán mi az elõbbiek közé tartozunk és ez a hónap pozitív lesz. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!