Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom van (14016 db)

3 hónapja járok pszichológushoz, de pár hete úgy érzem nem jutunk semmire, nem tudom van-e értelme tovább járni hozzá. Közben tudom, hogy szükségem van rá, de nem tudom hogy jussak túl ezen az elbizonytalanodáson. Milyen ötletetek lenne?

Azt kérlek ne írjátok, hogy hülyeség a pszichológus, mert évekig én sem szántam rá magam, de aztán volt egy pont amikor úgy éreztem, hogy muszáj elmenni valakihez, mert egyedül nem tudom megoldani a gondjaimat. Persze a barátaimmal sok dolgot meg tudok beszélni, de egyrészt ?k nem szakemberek, másrészt pedig az egyik problémám pont az, hogy a munkámon kívül nagyon nehezen létesítek bármilyen kapcsolatot is.

Legjobb válasz: Nagyon jo, hogy felismerted, hogy segitsegre van szukseged ez mar fel siker. Vannak idoszakok amikor egy helyben topogsz, de igazabol ez nem a pszihologus hibaja, hanem meg Te nem jutottal tovabb. Ne idegeskedj,meg lesz az eredmenye csak tarts ki!!!!!!

Nagyon jo, hogy felismerted, hogy segitsegre van szukseged ez mar fel siker. Vannak idoszakok amikor egy helyben topogsz, de igazabol ez nem a pszihologus hibaja, hanem meg Te nem jutottal tovabb. Ne idegeskedj, meg lesz az eredmenye csak tarts ki!!!!!!
A pszichológus nem adhat tanácsot, és nem is ad. Neki az a dolga, hogy Téged rávezessen, és magadtól jöjjél rá, mi a gond. Ebben segít neked?
A 2. vagyok ismét. Akkor végül is jó úton jársz, csak a döntéshez még nem érkezett el az idõ. Nem tudom, mirõl van szó, de gondolom, nagyobb horderejû a dolog. Légy türelmes, de tûzz ki magadnak egy határidõt, hogy addig döntésre jutsz, hogyan tovább!!! U.i: Én is egy vakegér vagyok k.lencse nélkül :) )))
Ne siesd el. Én is türelmetlen fajta vagyok, úgyhogy tudom, mit érzel. De ha most ripsz-ropsz valamit döntesz, az nem biztos, hogy jó döntés is lesz. Hagyj idõt magadnak, ne legyél türelmetlen magaddal szemben. Nincs azzal semmi baj, ha végigsírtad az egész találkozót. A sírás nem mindig a gyengeség jele. Az eszeddel tudod, hogy mi a teendõ, de amíg ezek a dolgok beléd ivódnak, és eljutnak a "mélyebb rétegekig", addig több idõ kell. Kitartás. (Nekem hónapok óta elhúzódó depresszióm van, át tudom érezni a helyzetedet.)
A kérdező hozzászólása: Abban biztos vagyok, hogy a számomra legjobb helyen vagyok ennél a pszichológusnál. Nem vele van a baj, én akadtam el és amennyire õ tud, maximálisan segít, de helyettem nem tud dönteni. Az eszemmel már döntöttem egy fontos dologban, de a szívemmel még nem tudtam és addig nem is igen fogok tudni akkorát lépni, amekkora nekem haladás lenne. Tegnap õ is mondta, hogy ne aggódjak, haladtam, megy ez, de lassúnak érzem ezt a tempót, közben meg tudom, hogy a gyorsabb most nem megy.
Lehet szakmailag impotens a szakembered, sok rossz pszichológus van. Nem tudom, ezt hogyan lehet felismerni, hogy errõl van-e most szó. :( én otthagytam a szakembereimet, de nem vagyok jól
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam le, elmentem és végigbõgtem, de talán elõbbre is jutottunk, mégha most nem is érzem.
Elso vagyok! Lemondtad? Remelem elmentel!? :)
A kérdező hozzászólása: Reggel óta azon gondolkodom lemondjam-e a mai találkozónkat... Nagyon nem tudom mit csináljak, még átgondolom, van idõm.
Szia! Egyrészt nagyon jó hogy felismerted hogy szükséged van rá. Arra hogy nem juttok tovább annyit mondok, hogy én is járok pszihológushoz fél éve. Mondjuk õ nekem a fogyásban is segít eredetileg ezért mentem mert õ ilyen szakember. A lényeg, hogy én egy jó ideig úgy voltam vele, h õ a dietetikusom. De egy hónapja feltûnt, h anélkül h észrevettem volna átment pszihologusba és úgy kezel engem. Úgyhogy közel sem biztos h nem juttok 1rõl a 2re, csak lehet h nem veszed észre, de közben nagyon is haladtok. Úgyhogy mindenképp járj hozzá tovább és akár ezt el is mondhatod neki. Egészen nyugodtan. Azért van h megoszd vele a gondjaid és õ segítsen. Remélem tudtam segíteni.
Ismét én. Egy hobbi is nagyon be tudna segíteni, ami leköt. A gyászról... Nekem tíz évembe telt, mire apukámat el tudtam engedni. De a mai napig érzem, hogy itt van velem, tehát a gyász érzése átment valami egész másba.. Ezt fel kell dolgozni, ki így, ki úgy tudja csak. Kívánom a legjobbakat Neked!
A kérdező hozzászólása: Depresszió, szociális fóbia és egy nagyon elhúzódó gyász - ennyi az alap, egy csomó "aprósággal" körítve még. Köszi az eddigi válaszokat, minden normális véleménynek örülök, nem tudom még hogy mi vihet elõre és hátha másnak is segítenek a válaszok.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a sok elgépelésért, most vettem ki a kontaktlencsémet, anélkül meg elég vakegér vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Igen, segít felsimerni, hol hol vannak az összefüggések és amellett, hogy sokat bezsélgetünk a miértekrõl, ötleteket is ad, hogy hogyan tudnék változtatni. Nem is az õ hibájának tartom, hogy úgy érzem egy helyben toporgok, inkább csak magamban bizonytalodtam el, hogy lesz-e elég erõm a változtatáshoz. Abban biztos vagyok, hogyha pszichológus, akkor a számomra legjobbat találtam meg és abban egy percig sem gondolkodom, hogy máshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igyekszem türelmes lenni... Csak nehéz, mert hol nagyon fenn vagyok, hol nagyon lenn és most megint egy szárnyaló periódus van és ilyenkor úgy érzem nincs szükségem segítségre, mindent megoldok egyedül, közben meg az eszemmel tudom, hogy pont most nem szabadna otthagynom, mert pont most kezdhetnénk dolgozni a mélyebb dolgokon és talán azt is jobban kezelném, hogy majd ne zuhanjak akkorát. Próbálkozzunk:)

2 főre Budapest-London repülővel oda-vissza adókkal, illetékekkel együtt mennyibe kerülne? Hallottam 10. 000ft-os repjegyről is, nem tudom van-e valóságalapja. Illetve egy hétre mennyi a minimum költőpénz amit ajánlotok? Mennyire drága London?

Legjobb válasz: "Hallottam 10. 000ft-os repjegyrõl is, nem tudom van-e valóságalapja." Van valóságalapja. Mi ketten, oda-vissza fizettünk kb. 10 ezret, szóval 2500Ft körül volt per fõ per irány. De ha valaha is nézegetted már repjegy árakat akkor tudod, hogy simán megesik, hogy egyik napra 2000Ft az ár, másik dátumra meg 40.000 forint. Ez nem BKV hogy minden jegy egységes áron legyen.

"Hallottam 10. 000ft-os repjegyrõl is, nem tudom van-e valóságalapja." Van valóságalapja. Mi ketten, oda-vissza fizettünk kb. 10 ezret, szóval 2500Ft körül volt per fõ per irány. De ha valaha is nézegetted már repjegy árakat akkor tudod, hogy simán megesik, hogy egyik napra 2000Ft az ár, másik dátumra meg 40.000 forint. Ez nem BKV hogy minden jegy egységes áron legyen.
Jelenleg 6090Ft-ért látok per fõ per irány Budapest-London között november-december idõszakra. Nem minden dátum de van egy-egy dátum amikor ilyen olcsó.
Európa legdrágább városa.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!
hol? azaz mire gondolsz?
mivan????? én nem értem a kérdésedet
Ilyen formában a mondat végére pontot kellett volna tenni, és hozzáfüzni a kérdést, hogy "Valaki tudja, hogy van-e?"Vagy elhagyni a mondat elejérõl a "Nem tudom"-ot. A Vásárosnamény nevének helyesirásáról nem is szólva. Tehát: Van Vásárosnaményban mûjégpálya?
szerintem (most még) nincs! egy madai
Ezzel a kérdéseddel basztatod az internet százezres világát? Nincs barátod, szomszédod, ismerõsöd?
Magadtól kérdezed?

A menstruációm egy hete késik, nem tudom, van-e esély rá, hogy terhes legyek? Tudom, sokan irkálnak hasonlót, vissza is olvastam jópárat, de jobb, ha leírom a helyzetet.

Nagyjából 3 hete feküdtem le egy sráccal. Nem védekeztünk, de nem is ment el (ez biztos, eléggé jól ismerem és bízok benne). Ennek ellenére késik a menzeszem. A 3. "vérmentes" napom után már aggódtam nagyon (nekem mindig pontosan jött meg) csináltam tesztet, ami negatív lett. Azóta görcsöl néha a hasam, de konkrétan menzesz még sehol :S Máskor a melleim is fájnak már el?tte egy héttel, most semmi. Milyen esélyt láttok a bajra? Lehet, hogy csak paranoiás vagyok? :/

Legjobb válasz: Jó eséllyel csak késik. Másrészt 2 dolgot ne tegyél: 1) ne bízz pasiban ilyen szempontból, ugyanis még ha õ nem is akar rosszat, akkor is becsúszhat valami 2) ne legyél biztos benne, hogy nem került valami beléd, lehet elõváladék, de néha a konkrét ejakuláció elõtt is van egy kis "kilövellés". +1) VÉDEKEZZ!

Jó eséllyel csak késik. Másrészt 2 dolgot ne tegyél: 1) ne bízz pasiban ilyen szempontból, ugyanis még ha õ nem is akar rosszat, akkor is becsúszhat valami 2) ne legyél biztos benne, hogy nem került valami beléd, lehet elõváladék, de néha a konkrét ejakuláció elõtt is van egy kis "kilövellés". +1) VÉDEKEZZ!
Attól még, hogy a srác kiveszi idõben, simán felcsinálhat. Tehát felesleges bizalomról beszélni. Csinálj még egy tesztet, ha az is negatív menj dokihoz.
Ha egy hónapot késik az biztos, hogy terhes vagy!!!!!
Ha a teszt negatívat mutat, akkor nem hiszem hogy terhes lennél, de ha továbbra sem jön meg csinálj még egy tesztet, utána meg irány a doki, mert mástól is késhet (pl.ciszta). De mindig védekezz! Nem szívesen paráztatlak, de nekem nemrég volt egy nemkívánt terhességem az elõváladéktól.. 23N
Csinálj még egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl. Máskor meg legyen eszed védekezni.
Nem akarlak megijeszteni , de megvan rá az esély , hogy terhes vagy..nagy valószínüséggel.Vegyél még tesztet aztán irány a doki , és reménykedj, hogy nem agy terhes és ezután MINDIG VÉDEKEZZ!!!24/N
Terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Eléggé elkalandoztam, így nem jeleztem vissza, de nem lett baj. Jelezném: elõváladékban nincs semmi olyan, amitõl terhes lennél. Akkor lehet belõle baj, ha a pasi korábban elment, és azóta nem volt wc-n...tehát maradt a "csõben" anyag. Nõgyógyász üzeni az ijesztgetõknek.... :-)
Akkor játsszál csak vele, elõbb-utóbb majd meglepõdsz:)

Tisztelt Doktor úr! Remifixet szedek de, fáj a gyomrom tőle. Nem tudom, van-e olyan változókori más gyógyszer. 48 éves vagyok de, rosszul viselem a változókort, nem tudom mit tegyek? Üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben úgy gondolja, hogy a gyomra a készítménytől fáj, érdemes a szedést átmenetileg felfüggeszteni. Így kiderül, hogy a fájdalom összefüggésben áll-e a szedéssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben úgy gondolja, hogy a gyomra a készítménytől fáj, érdemes a szedést átmenetileg felfüggeszteni. Így kiderül, hogy a fájdalom összefüggésben áll-e a szedéssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Remifixet szedek de, fáj a gyomrom tőle. Nem tudom, van-e olyan változókori más gyógyszer. 48 éves vagyok de, rosszul viselem a változókort, nem tudom mit tegyek? Üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben úgy gondolja, hogy a gyomra a készítménytől fáj, érdemes a szedést átmenetileg felfüggeszteni. Így kiderül, hogy a fájdalom összefüggésben áll-e a szedéssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben úgy gondolja, hogy a gyomra a készítménytől fáj, érdemes a szedést átmenetileg felfüggeszteni. Így kiderül, hogy a fájdalom összefüggésben áll-e a szedéssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
szió, neten vannak fenn különbözõ oldalak, szerintem ott hirdesd meg, pl facen is vannak ilyen csoportok.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

H1n1 elleni védőoltásban honnan tudhatnám meg milyen összetevőkből áll? nem tudom van e benne antibiotikum féle dolog? Mert arra allergiás vagyok! Orvoshoz csak szerdán megyek és hezitálok még mindig!

Legjobb válasz: Sehonnan nem tudod meg. Arra is mindenki mást mond. Ez lutri. Vagy bejön a dolog, vagy nem. Rondán hangzik, de én ezt gondolom és jószándékból írtam. Kár h elsõ perctõl nem u.azt mondták, akkor most nem lenne ennyi galiba..... :((((((

Sehonnan nem tudod meg. Arra is mindenki mást mond. Ez lutri. Vagy bejön a dolog, vagy nem. Rondán hangzik, de én ezt gondolom és jószándékból írtam. Kár h elsõ perctõl nem u.azt mondták, akkor most nem lenne ennyi galiba..... :((((((
A kérdező hozzászólása: kÖSZI:) )!!HÁT ÉN TELJESEN KI VAGYOK ADASSUNK NE ADASSUNK, HA BE ADATOM ÉS VAN BENNE VALAMI AMIT A SZERVEZETEM NEM BÍR AKKOR IS GÁZ VAN, HA NEM ADATOM ÁLLANDÓAN EZT HALLOM ADASSAM, MERT ÚR ISTEN!!!!!!MEGHALHATOK STB:((!!!31HETES 27ÉVES KIS MAMI:) )
http://antalvali.com/comment/32905/H1N1-Fluval-P-osszetetel... elméletileg ezek az összetevõk. Én nem oltattam magam így nem tudom, de mivel valószínûleg magadnak kell megvenni gyógyszertárban a vakcinát, így majd annak dobozán vagy dobozában elolvashatod mi van benne.
Úgy tudom a penicilin érzékenyek nem kaphatnak(meg fémallergiások és tojásallergiások)
Az antsz honlapján fent van! Van egy csomó közlemény, a legtöbb pdf, ezeket elolvastam, az egyikben írja az összetevõket, és igen, van benne kb 4-5 féle antibiotikum!

4 hónapos babám pár napja folyamatosan "eszi"az alsó ajkát. Nem tudom van -e jelentősége, éhes avagy a foga miatt csinálja ezt?

Legjobb válasz: Fiam is csinalta 4 honapos kora korul par hetig,majd mire kertem ra kremet-mivel nagyon szaraz volt a bore- abbahagyta :-) .A mai napig nem tudom miert volt,de a fogai nem jottek ki,pedig en is arra tippeltem.

Fiam is csinalta 4 honapos kora korul par hetig, majd mire kertem ra kremet-mivel nagyon szaraz volt a bore- abbahagyta :-) .A mai napig nem tudom miert volt, de a fogai nem jottek ki, pedig en is arra tippeltem.
Az én lányom is ezt csinálja néha, szerintem megnyugtatja, lefoglalja, ha cumizik valamit.

A köldök piercingemmel lenne egy kis probléma. Nem tudom, van -e itt köztünk egy piecer? Máricus 20-án szúrattam 3. alkalommal. Semmi probléma nem volt vele, szépen gyógyult.

A 6. hét elteltével is bementem a szalonba, nem volt semmi probléma, szépen nézett ki.

Legjobb válasz: van piercer :) köldökbõl a legtöbb esetben kidobja a piercinget. akármilyen bõrbarát anyagból van is, ez csak egy idegen test, és sajnos gyakrabban dönt úgy a szervezet hogy nem fogadja be, mint fordítva. kezeld ahogy eddig, ne piszkáld, ne mozgasd, fõleg ne szárazon. ha 1-2 hét múlva is ilyen, esetleg azt látod hogy rosszabbodik, akkor vedd ki, különben csúnya nyoma marad.

van piercer :) köldökbõl a legtöbb esetben kidobja a piercinget. akármilyen bõrbarát anyagból van is, ez csak egy idegen test, és sajnos gyakrabban dönt úgy a szervezet hogy nem fogadja be, mint fordítva. kezeld ahogy eddig, ne piszkáld, ne mozgasd, fõleg ne szárazon. ha 1-2 hét múlva is ilyen, esetleg azt látod hogy rosszabbodik, akkor vedd ki, különben csúnya nyoma marad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most eltûnt a púp, csak piros a teteje. Most kezelem ahogy eddig, nem fáj, semmi. Remélem elmúlik mire megyek strandra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!