Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom terhes vagyok-e, de (31 db)

Lehet a beágyazódás jele. S az jó hír!
Bocs, de ly-nal semmi sem muszáj! Egyébként nem vagyunk egyformák, mindenkinek másképp mûködik a teste, nem kell barna folyásnak lennie, van akinek van, van akinek nincs! Sok sikert!

ET+8 napon vagyok, még nem tudom hogy terhes vagyok-e de már herpesz díszeleg a számon! Utalhat ez terhességre? Volt már valakinek ugyanez a problémája?

Legjobb válasz: Én mindig onnan tudom,hogy babát várok,ha sorozatban kijönnek a herpeszek a számon. Egyébként nem szokott lenni. (3 terhességemén bejött) ;)

Én mindig onnan tudom, hogy babát várok, ha sorozatban kijönnek a herpeszek a számon. Egyébként nem szokott lenni. (3 terhességemén bejött) ;)
*terhességemnél
Hát ez hihetetlen! Miket meglehet tudni ennek az oldalnak öszönhetõen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor reménykedhetek! Bár nekem szokott lenni, de nagyon ritkán! Bízom benne hogy végre sikerült!
Nekem is volt herpesz elsõ terhességemkor. Másodiknál nem.
Én is herpesszel kezdtem...:-) 19 hkm

Nem tudom hogy terhes vagyok-e, de fáj a tokom. Mit tegyek?

ez a 20. nap. nem védekeztünk mert babát akarunk.Egyszer a n?gyögyászomat megkérdeztem hogy lehet-e bevenni gyogyszert ha valaki babás. és azt mondta hogy az els? 3 honapban semmi képp. akkor most mit csináljak? G?zöljek? Vagy nektek mit mondott az orvos?

Legjobb válasz: Gõzölni lehet, kamillateát, forrón inni, negrót enni, mézet enni, sok gyümit enni, pizsit húzni és 2 takaró alatt kiizadni:-) Gyógyszer nem jó bevenni, fõleg a legelején nem. Lázad ne legyen, ha van, kérdezd meg a dokidat!

Gõzölni lehet, kamillateát, forrón inni, negrót enni, mézet enni, sok gyümit enni, pizsit húzni és 2 takaró alatt kiizadni:-) Gyógyszer nem jó bevenni, fõleg a legelején nem. Lázad ne legyen, ha van, kérdezd meg a dokidat!
sógórnõm influenzás is lett.algopirint nyugodtan vehetsz be, és igen, lázat csillapítani, ezerrel.az algót a doki mondta.de a torok fájásra minden más segíthet.a méz tökéletes.
Szia !Semmi képp ne gyógyszerezz!Vegyél negrót, vagy valamien eukaliptuszos cukrot.De ha bemész a gyógyszertárba ott késséggel állnak rendelkezésedre .A gõz is jó, csak tegyél bele kamillát, az gyull.csökkentõ.(de ne forrald, akkor kifõzöl belõle mindent)Üdv babi
Szia! Én ugyanebbe a cipõben vagyok, de talán már kifelé megyek belõle. Strepsilst nem lehet terhesség alatt, viszon én gyógyszertárban vettem homeopátiás szert a neve Hoéogén 9, ami torokfájásra van és kismamák is szedhetik, plusz ha köhögsz is, akkor lándzsás útifû szirup és természetesen a méz, teá, pihenás, sok gyümölcs, C.vitamin, de azt sem szabad túlzásba vinni! Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Ez egy tévhit és fölösleges riadalom, hogy nem lehet bevenni semmijen gyógyszert!Ha érdekel a téma, akkor kérdezz meg egy genetikust, mert õ biztosan jártasabb a témában, mint egy sima nõgyógyász. Ha te beteg vagy az sokkal veszélyesebb a babára, mint a gyógyszer.De a legveszélyesebb pedig a láz, mert idegrendszeri károsodást okoz a magzatban!
ha elélvezett beléd, akkor a szexuális együttlét utáni 14.napon érdemes tesztet elvégenzi.Egyébként pedig védekezzetek....
A beágyazódás minimum 1 hétig tart. Vegyél egy tesztet 2 hét múlva, akkor nagyjából 1 hetes terhes leszel, és ha pozitív, rohanás orvoshoz. Ha negatív, akkor a biztonság kedvéért vegyél még egyet, mert lehet, hogy még nem termelõdött elég HCG a szervezetedben, és azért negatív. Csináld meg egy hét múlva, és az eredmény alapján cselekedj!
És majd a barátod vetteti el vagy hordja ki a gyereket, ha mégis baj van? Nem értem miért hisznek ilyen helyzetekben a fiúknak.
Tényleg az voltál..ennyi eszed lehetne..nem érem az ilyet. Most már imádkozz, hogy a barátodnak legyen igaza, és legközelebb figyelj jobban. Vegyél tesztet 2-3 hét múlva, és reméld, hogy minden ok. Szorítok neked, de legyetek óvatosabbak.
Van okod aggóni? Védekeztél? Egyébként 3 nap után nem lehet megmondani.
Már csak azt nem értem, hogy ha egyszer ott voltál a nõgyógyásznál, és tudtad, hogy gond van, akkor miért nem írattál fel 72 órásat? Még épp belefért volna... Vagy elmesélhetted volna neki pontosan mi történt, és adott volna tanácsot, hogy lehet-e abból tényleg gond. De azért szurkolok, hogy ne legyen baj!
A kérdező hozzászólása: ezért aggódok mert nem :/ nagyon hülye voltam. :/ de a barátom aztmondta h szerinte nincs baj..viszont nem modnta biztosra... :/
A kérdező hozzászólása: azért imádkozok..tehát akkor ha vennék holnap egy tesztet..az felesleges lenne? ha meg 14. napon veszem meg és azt mutatja h az vagyok..akkor :/
Hogy lehetne? Úgy rúgnám ki magát ha valóban nõgyógyász, hogy még háziorvos se lehetne többé......

Ma voltam UH-on 8hetes terhes vagyok. De nem tudom kitől estem teherbe, mert a párom barátjával egyszer sajnos összegabajodtunk. Már nagyon bánom, nem tudom, hogy megtartsam-e, vagy ne. Mit csináljak?

Jaj nagyon kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Próbálj valahogy utána számolni, hogy mikor lehetett a peteérésed, és ebbõl kikalkulálni hogy ki lehet az apa. Az a gáz, ha peteéréskor egymás utáni napon voltál együtt mindkét pasival...

Próbálj valahogy utána számolni, hogy mikor lehetett a peteérésed, és ebbõl kikalkulálni hogy ki lehet az apa. Az a gáz, ha peteéréskor egymás utáni napon voltál együtt mindkét pasival...
Ez jó. Már három hónapja próbálkoztok a gyerekkel, de te másfél hónapja annyi alkoholt ittál, hogy képes voltál megreszeltetni magad. Nagyon jó csaj lehetsz...
Mindenképp el kell mondanod, nem verheted át õket. A párodnak joga van az igazsághoz, az apának a gyermekéhez, a gyermeknek pedig az apjához! Könnyen kibukhat az egész, és akkor leszel csak igazán nagy bajban.
Tönkre tetted az életedet és agyerekét is.A párod biztosan el fog hagyni kérdés hogy a barát mennyit vállal el belõletek???Az is lehet hogy egyedül maradsz és akkor tudsz vállalni egy gyereket???Hogy lehettél ennyire ostoba???Együtt élsz valakivel akinek gyereket akarsz szülni és megcsalod a legjobb baráttal???Kicsit meseszerû a történeted de azt kívánom oldodjon meg hamar minden.
szia.tényleg nagyon bonyolult helyzetbe keveredtél, nem ítélek el hisz az ember néha hibázik sajnos, de ez van!te érzed hogy a párod mennyire szeret, ha úgy érzed hogy a kapcsolatotok ki bír egy ilyen megpróbáltatást akkor szerintem mond el neki.igaz ez így elég bonyolult mert lehet hogy azt megbocsátaná hogy megcsaltad de hogy lehet hogy a baba se az övé azt már nem olyan biztos:(.próbáld meg mimnél pontosabban kiszámolni a fogantatás idejét és reménykedj hogy a párodé, de ha még az övé is és te elmondod neki hogy megcsaltad és hogy terhes vagy, nem biztos hogy hinni fog neked abban hogy az övé a baba, ezek után biztos bizalmatlan lesz veled.remélem jól döntesz majd!azért írd majd meg!szorítok neked! 27 h kismama
Volt egy filmsorozat nemrég a tv-ben, Szeretõk címmel. A filmben ugyanez az eset történt meg. A házaspár nagyon szerette egymást, babát terveztek, de a csaj már régóta nem esett teherbe. A kollégájával egyetlen egyszer együtt volt, gondolta úgysem tud teherbe esni, de megtörtént a csoda, terhes lett. Õ tudta hogy a baba nem a férjétõl van, és eleinte nem mondta el neki. A férj nagyon örült hogy végre babájuk lesz, de a feleség lelkiismerete nem bírta tovább, elmondta hogy nem a férj az apa. Na innentõl kezdve a kapcsolatuk pokollá vált, pedig nagyon szerették egymást. A férj azt mondta vetesse el a gyereket, de a csaj nem akarta. Aztán a férj engedett, úgy ahogy kibékültek, megszületett a gyerek, együtt volt a "család". A pasi nagyon szerette a babát, holott tudta hogy nem az övé, de a csajnak sohasem tudott megbocsátani. Az életük nagyon rossz lett, a pasi hozzá sem nyúlt évekig a feleségéhez. Aztán a vége az lett, hogy mégiscsak szétmentek. Szóval szerintem mindenképp próbáld meg "kiszámítani" ki lehet az apa. Ha a párod, akkor ne szólj a kollégádról egy szót sem. Ha nem, én akkor is megtartanám a babát, és ha nagyon szeretném a páromat valószínû nem mondanám el neki. Persze nem tudom hogy lehet ezzel a lelki teherrel élni. Mióta vagytok együtt a pároddal, és hány éves vagy?
Teljesen csak egy dolog biztos, de az 100%: nem szereted a barátodat és ezt te is tudod, és neki joga van tudni az igazat és joga van egy olyan feleséghez, aki szereti õt. Mondd el mind a kettõnek. Ha a barát felvállal, akkor nyertél, biztos vonzódsz is hozzá, különben nem mennél bele egy ekkora baromságba ha lebeszél a babáról, akkor nem érsz neki semmit és egy tróger a baba miatt ha meg egyedül maradsz, akkor is találhatsz társat a gyerekkel, tiszta lesz a lelkiismereted, stb Ja és egyetértek, elég valószínû, hogy nem a barátodé a gyerek...
Utólag elolvasva kicsit zavaros, tehát biztos, hoyg nem a párodé a gyerek, akit szerintem tutira nem is szeretsz. A havernak meséld el, akkor elválik, hogy miylen ember is
Szia! :) Ami történt megtörtént. Ne bánd. Hiszen, akár mi is történt egy csodálatos dolog történt meg Veled. Gyermeket vársz. Ez az Élet legszebb ajándéka. :) Mondd el a Párodnak, mondj el mindent. Az õszinteség a legjobb út, nem könnyû, de ez a legtisztább. :) Az, hogy ez után mi lesz veletek, majd a sors eldönti. Addig is figyelj és vigyázz Magatokra. Mindannyian hibázunk, de ezen tovább kell lépni, és megbocsájtani magunknak. Élj és ne rágódj ezen. :)
Nem kell õt bántani, sokunkkal elõfordulhat egy gyenge pillanaban az ilyesmi. Emberek vagyunk, tévedünk. Viszont, fõ az õszinteség. Én tiszta vizet öntenék a pohárba. Az viszont tényleg valószínû, hogy a párod elhagy emiatt, a haver pedig mégha vonzódik is hozzád, nem megy bele egy kapcsolatba, mert férfiaknál a barátság szent, nem "köpne bele a legjobb barátja levesébe". Tehát vagy maradsz a pároddal, akkor viszont errõl a babáról szerintem le kell hogy mondj, vagy pedig jöhet a babus, de a fiúkat veszíted el. Ez csak az én véleményem. Ja! És próbáld magad belegondolni a fiúk helyzetébe. A barátod szeretne saját babát, tõled, te pedig vársz egy babát nem tudni melyiküktõl. A haver pedig piszokul nem szeretne tõled babát, de lehet, hogy te az õ babáját hordod a szíved alatt. Hááát, nehéz helyzet!
Hozzáfûznék az utolsóhoz: a haver már beleköpött a barátja levesébe, méghozzá jó nagyot, amikor lefeküdt a barátja csajával... Szégyeljék magukat mind a ketten!
Nagyon rossz helyzetbe keveredtél. Én biztosan elmondanám a páromnak, ha ilyet tennék. Illetve, ha teherbe esnék. Tulajdonképpen nem tudod ki a pici apja, ezért mindkettõjükkel beszélned kell. Õszintén el kell mondanod a párodnak. Ha már most hazugság van kettõtök között mi lesz késõbb. Szerintem valld be az igazat és döntsétek el, hogy mi legyen. Ha elveteted a babát és még nem szültél tágítót tesznek fel, bennt kell aludnod a kórházba és csak másnap mûtenek. Így is, úgy is megtudná. Szorítok, hogy sikerüljön jó döntést hoznod!!
Az a gond a terveddel, hogy akkor is hazudsz neki. A másik az, hogy elõbb-utóbb kiderül. Gondolj bele, egyszer megint iszol valamennyit és már el is szóltad magad...
Szegény gyerek nem tehet róla az anyja ennyire felelõtlen. Én se értem, hogy (fõleg!) babatervezés idejében vajon minek mással ágyba bújni...értem, hogy bánod, de 4 ember életével szórakozol pillanatnyilag :(
Hát pedig szerintem az lenne a fair ha elmondanád hogy mi a helyzet... Ha esetleg nem a párodtól van a pici és õ neveli sajátjaként az eléggé.... hogy is mondjam... Meg kell beszélned vele, mert egyáltalán nem biztos hogy középidõben volt a pé-d. Mikor történt egyébként a "baleset" és az UH-n hány hetes és hány napos volt a pici pontosan?
A kérdező hozzászólása: 2éve élünk együtt, 3hónapja próbálkozunk a babával..de nem gondoltam hogy ilyen hamar terhes leszek.A párom legjobb barátja a munkatársam, így ismerkedtünk meg.Õ mutatott be minket egymásnak még anno.Másfél hónappal ezelõtt voltunk 3napos konferencián.nem tudom hogy alakult így, együtt pezsgõfürdõztünk este és az alkohol megtette a hatását.szégyellem bevallani, de nagyon jó volt vele.Azóta nincs semmi köztünk, õ nem akarja, hogy elmondjuk a páromnak.de én most nem tudom mit tegyek.
A kérdező hozzászólása: 8hetes a magzat 14mm-es és már van szívhangja!! Nem tudom mit tegyek.örülni sem tudok neki
Hát, ha ez az eset 6 hete történt, és a terhesség 8 hetes... akkor tudod Te is a választ! :( Nem valószínû hogy a párodé a pici...
Miért akarsz gyereket olyan embertõl, akit nem szeretsz? Ha csalod, akkor nyilván nem szereted. Ha volt bátorságod ehhez, akkor most legyen bátorságod bevallani is.
A méret alapján 7 hetes és 5 napos terhes vagy... tehát a pé az kb 5 hete és 5 napja lehetett. http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m..
Muszáj megbeszélned a pároddal. Egyébként sehogy nem védekeztetek az illetõvel?
Akárhogy is döntesz, mindenképpen valld be az igazat, az a tiszta munka!Én sem értem, hogy lehet, ha babát terveztek, te meg megcsalod, akkor abban a kapcsolatban valami nincs rendben! A babát sem tudja a párod, vagy csak azt nem, hogy megcsaltad? Ha nem tartod meg , nem sok idõd van elintézni az abortuszt, papírmunka is idõbe telik!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy hibáztam:( A párom még nem tudja a babát, nekem volt mezeszem ilyen pecsételõs formában, azért is teszteltem és így tuudtam meg hogy terhes vagyok, de most nem tudom mitévõ legyek.És ha bevallanám, hogy megcsaltam, de nem a barátjával, hanem valaki mással?csak mert nagyon kibukna, hogy a legjobb barátja csavarta el a fejemet
Szia! Na mi tôrtént, elmondtad végûl? Bàrhogy is dôntôttél, biztos azt talàltad a legjobbnak, itt bàrki bàrmit mondhat, de neked kell a csalànba verni azt a bizonyost.... Remélem, hogy jòl vagy...

Még nem tudom h sikerült e teherbe esnem de most barnás folyásom van igaz nagyon csekély mértékben. Még 5 nap hogy a nem várt megérkezzen. Ez most annak a jele lehet hogy terhes vagyok vagy inkább ne reménykedjek? Tesztelni még korai nem?

Legjobb válasz: A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet,többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.

A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet, többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ.

Mennyi idő után tudom meg, hogy terhes vagyok-e egy terhességi tesztből? A maximális időt irjátok légyszi (tudom, h sokszor elhangzott már ez a kérdés, de itt olvasva, nem igazán találtam rá igazi választ.

Kérlek segitsetek. Köszönöm !

Legjobb válasz: Leghamarabb az elmaradt menstruáció elsõ napján! Tehát aznap amikor meg kellene hogy jöjjön, elõtte én nem ajánlom, mert akármikor történt az aktus, soha nem fog pontos eredményt adni, ha korábban csinálod. Ha valaki kötekszik majd megindokolom miért :)

Leghamarabb az elmaradt menstruáció elsõ napján! Tehát aznap amikor meg kellene hogy jöjjön, elõtte én nem ajánlom, mert akármikor történt az aktus, soha nem fog pontos eredményt adni, ha korábban csinálod. Ha valaki kötekszik majd megindokolom miért :)
2 hét ha jól figyeltem biosz órán!
Igen, az aktustól számított 2.héten már csinálhatsz, reggeli vizeletbõl.
Na, akkor megindoklom miért nem. Történik egy aktus a menstruációt követõ napon. A spermiumok szerencsések kibírják 7 napig (baromi ritka eset, de elõfordulhat), tehát a peteérésig, utána eltelik 7 nap, ilyenkorra még nem fejezõdik be a beágyazódás, tehát értelemszerûen nincs HCG a szervezetben, amire a teszt reagálhatna, tehát fals negatívat fog mutatni a teszt, viszont ha a menstruáció (ami ugye nem jön meg) elsõ napján csinálod meg a tesztet, reggeli elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységût, akkor már jó esélyjel fog valós eredményt mutatni, de még ilyenkor is elõfordul, hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet, ilyenkor ha a menstruáció nem jön meg 1 hét után a tesztet meg kell ismételni, ilyenkor az eredmény már majdnem 100%-os.
Ha a ciklusod közepén történt az aktus, vagyis amikor peteérésed lehetett, akkor az aktustól számítva 2 héten belül már megbízható eredményt kaphatsz. a megtermékenyítéstõl számítva 1 héten belül történik meg a beágyazódás a méhbe és akkor kezdõdik meg a terhességi hormon termelõdése is. én 16 nappal teszteltem az aktus után, és nagyon határozott pozitívat teszteltem Gabriel teszttel.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm után 4 nappal történt
Nem.
Általában 3 nap, míg a sperma e.talán eljut a petesejtig, ezért 3 napos a sürgõsségi. De a sürgõsségi tabletta miért is nem választható?
Hogy lehet valaki annyira nyomorék, hogy kiszakadjon a gumi?
2-es: Gondolom nem akarja fölöslegesen bevenni, elég nagy hormonbomba. Mindazonáltal sajnos nem hinném, hogy meg lehet mondani pár nap alatt.
Ezt én is megmondom neked... Nem vagy terhes. MÉG. Ugyanis több nap, míg a megtermékenyített petesejt eljut a méhbe és elkezd beágyazódni. Kb. egy hét. Utána kezd csak termelõdni a hormon, amit a teszt kimutat. Az orvos se lát még semmit, és vérvételbõl sem derül még ki, mivel még nem vgy terhes, csak leszel, ha nincs szerencséd. 1. Menj el esemény utáni tablettáért. Mondjuk ezt nem ártott volna rögtön szex után megtenni, és nem 2 napig ülni a seggeden. 2. Tanuld meg használni az óvszert.
2 nap után???? Könyörgöm miért nem figyeltél biológiaórán???

Ha a barátom először véletlenül fordítva tette fel a gumit (ill. nem tette fel csak picit hozzáért, a pénisze végéhez) és utána megfordította akkor lehetséges h terhes vagyok? Mármint nem tudom h volt-e előváladék, de úgy emléxem nem.

Legjobb válasz: Nagyon kicsi a valószínüsége a babónak ahhoz ettõl egy kicsit több kell, ne aggódj , egy az 1000000 hogy babás leszel, de legközelebb jobban figyeljetek oda egy nemkívánt terhesség tönkreteheti az ember egész életét.

Nagyon kicsi a valószínüsége a babónak ahhoz ettõl egy kicsit több kell, ne aggódj , egy az 1000000 hogy babás leszel, de legközelebb jobban figyeljetek oda egy nemkívánt terhesség tönkreteheti az ember egész életét.
A kérdező hozzászólása: jó de akkor nagyon kicsi esély van rá ugye??
Körülbelül annyi esély van rá mint hogy az én apám az eredeti helyett a bill clinton egyenlõ a semmivel.
Hááát ezen a "hasonlaton" hatalmasat nevettem!!! :-) Egyébként csatlakozok az elõttem szólóhoz: gyakorlatilag nulla az esély ebben az esetben a terhességre.
NINCS RA ESELYED! Mostmar nem kell azt hinni, hogy a levegotol is terhes lehetsz! NEM!! Igen vannak olyan nok, akik annyira hajlamosak a terhesegre, hogy az elovaladektol is terhes maradhat! DE van olyan ismerosom, akibe bele elvezett nem egyszer a baratja, es nem maradt terhes! Szoval ez attol fugg kinek milyen a szervezete, es sok mas egyebtol is!
Elég kicsi a sugárzása ezeknek a gépeknek, biztos, hogy nem lesz baj!
terhesen nem szabad tüdõszûrésre menni.
A 21-dik napon még nem lehetsz terhes, max. a beágyazódási szakaszban járhatsz, ha normális, 28 napos ciklusod van. De ha az megnyugtat, lehet kérni egy speciális övet, amit a derekadra kötnek, ezzel védve.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!